Ganzenwei XD Gorinchem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ganzenwei XD Gorinchem"

Transcriptie

1 Ganzenwei XD Gorinchem ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 13 november 2014 Prijsuitreiking kleurwedstrijd Bij het plaatsen van de prachtige broodbak voor de Eendenplas hoorde een kleurwedstrijd. Veel kinderen leverden hun kleurplaat in. Bij de Gemeente Gorinchem hebben ze de kunstwerken bekeken en de prijswinnaars zullen op maandag 17 november bekend worden gemaakt! Ouderraad bedankt! Een week lang stonden er s morgens en s middags ouders uit de ouderraad bij de foto s. Heel erg bedankt voor jullie hulp! Het was heel fijn dat de leerkrachten hierin ontlast werden, bovendien was het erg gezellig bij de inloop voor de foto s. Analyse van de school De afgelopen weken zijn we druk geweest met het in kaart brengen van de sterke en zwakke punten van onze school. Onze nieuwe directeur bestuurder, Dhr. B.J. Kollmer, wil op deze manier inzicht krijgen in alle scholen en bekijken hoe we als Stichting OVO nog sterker kunnen worden. Voor de herfstvakantie hebben we hier met de klankbordgroep over gebrainstormd en ook enkele willekeurige ouders hebben we gevraagd een vragenlijst in te vullen. Daarnaast hebben we dit traject met het team doorlopen. Het geheel hebben we samengevat in een sterkte- zwakteanalyse. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Heeft u hier vragen over of wilt u ons ook iets melden? U kunt dat doen via een naar klankbordgroep@meanderannefrank.nl of bij leerkrachten/directie. Tevens is er een vragenlijst voor alle ouders. Ook dit is onderdeel van het in kaart brengen van de school. Heeft u deze vragenlijst al ingevuld? Dit kan nog tot a.s. maandag 17 november. U kunt deze online invullen, via de link of lever de papieren vragenlijst in een gesloten envelop in bij de leerkracht van uw kind. We zien uw bijdrage graag tegemoet!

2 ***Bericht van de Klankbordgroep*** Onze klankbordgroep Onze school heeft sinds vorig jaar een klankbordgroep. Al eerder in een stukje in een nieuwsbrief hebben de leden van deze groep zich voorgesteld. Voor de volledigheid worden hier nog een keer de namen genoemd van de ouders die hierin zitting hebben: Renata (moeder van Sem uit groep 7), Hanan (moeder van Amin uit groep 8, van Selma uit groep 6 en Safouan uit groep 1), Mehmet (vader van Ayse uit groep 8) en Claudia (moeder van Robin uit groep 7). Wat doet de klankbordgroep? De leden van de klankbordgroep komen zo n vier keer per jaar met een tweetal leerkrachten en de directie samen om te bespreken hoe ouders en hun kinderen het reilen en zeilen op school ervaren en dit eventueel kunnen verbeteren. U als ouder kunt aan ons persoonlijk op het schoolplein of via het mailadres uw vragen, opmerkingen, verbeterpunten of tips doorgeven (een voorbeeld van uw mening kan zijn: hoe u het oudervertelgesprek heeft ervaren! of: heeft u de algemene informatieavond aan het begin van het schooljaar in de klas(sen) van uw kind(eren) gemist?). Heeft u hele goede ideeën, zit u ergens mee of heeft u vragen? Maak het dan alstublieft aan ons kenbaar. Wij gaan kijken of het een onderwerp voor de klankbordgroep is of verwijzen u naar het juiste aanspreekpunt voor uw onderwerp. Het adres, waarop de leden van de klankbordgroep te bereiken zijn, is: klankbordgroep@meanderannefrank.nl KINDERKLEDING WINTERMARKT! Met zorg geselecteerde 2de hands kinderkleding voor zeer aantrekkelijke prijzen. Maat november van uur uur In de gemeenschapsruimte van de Anne Frank School. INgang & UITgang via de zij-ingang van de school aan de Ganzenwei.

3 15 % van de totale opbrengst gaat naar het ontzettend goede doel; Ieder kind verdiend een lach! en contant betalen mogelijk. ***nieuws uit de groepen*** Oproep begeleiding Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit de groepen 1 en 2, Vorig schooljaar hebben we ongeveer één keer in de maand in de eigen klas gezelschapsspelletjes gespeeld. Een gezellig en leerzaam moment, waar de kinderen op hun beurt leren wachten, om leren gaan met winnen en verliezen, zich leren houden aan spelregels, leren verwoorden wat er gebeurt, maar vooral veel spelplezier beleven! Dit is erg goed bevallen en daarom willen we hier dit schooljaar weer graag mee verder gaan. Om dit te kunnen realiseren zijn wij per groep op zoek naar 6 ouders die de spelletjes willen begeleiden. Dit duurt per keer ongeveer een half uur. Groep 1-2a gaat op vrijdagen vanaf 8.30 uur de spelletjes spelen op 28 november, 9 januari, 6 februari, 13 maart, 17 april, 29 mei en 26 juni. Groep 1-2b gaat op vrijdagen vanaf uur de spelletjes spelen op 28 november, 9 januari, 6 februari, 13 maart, 17 april, 29 mei en 26 juni. Wie van u heeft zin om op één van bovengenoemde data te helpen? Geeft u zich dan hiervoor op bij de leerkracht van uw kind. Wij kijken uit naar een gezellige morgen. Alvast bedankt voor uw hulp. Namens de leerkrachten van de groepen 1 en 2, Lidwien de Kruif Groep 1-2a, juf Lidwien en juf Danique Deze week sluiten we het project over de herfst met elkaar af. Want komende zaterdag is Sinterklaas weer in het land en gaan we hier een paar weken over werken. De letters P (Piet) en S (Sinterklaas) zullen dan centraal staan. We gaan in die weken kruidnoten bakken en rekenspelletjes met de kruidnoten en cadeautjes doen en veel liedjes zingen. We brengen een bezoek aan het Sinterklaashuis in de stad en natuurlijk gaan we van alles knutselen, zodat de klas er weer gezellig uit ziet als Sinterklaas op school komt! Kortom, we gaan gezellige weken tegemoet.

4 Maar ook in de afgelopen periode hebben we hard gewerkt en veel geleerd. We kennen de bosdieren en weten waar de eekhoorn zijn pluimstaart voor gebruikt, we kennen de vruchten van de bomen en weten veel over het weer, wat nu echt anders is dan in de zomer. We hebben liedjes geleerd en het nieuwe verfbord in gebruik genomen. Hier worden nu prachtige schilderijen gemaakt. Erg leuk! In de afgelopen weken hebben we ook de verjaardagen gevierd van Louise-Faye en Mohammed die alle twee vijf jaar zijn geworden. Van harte gefeliciteerd! En Mohammed had nog een feestje te vieren want in de herfstvakantie heeft hij een zusje gekregen. Hij is blij en super trots op zijn zusje Amira! Deze weken is ook een nieuw jongetje aan het wennen. Kiyaan wordt half november 4 jaar. Daarna komt hij iedere dag op school. We wensen hem een fijne tijd op de Anne Frankschool toe. Voor nu wensen we u alvast een prettig weekend toe. De kleuters, juf Danique en juf Lidwien Groep 3, juf Saskia, juf Danique en juf Fadoua Maandag hebben we alweer het laatste woord van kern 3 geleerd: ZEEP! Dit betekent dat de kinderen weer bij de juf gaan lezen, zodat we alle vorderingen goed bij kunnen houden. Ook krijgen de kinderen nieuwe pagina s in hun huiswerkboekje. We merken bij heel veel kinderen een duidelijke vooruitgang nu ze thuis ook oefenen met lezen. Bij rekenen zijn we deze week gestart met plus- en minsommen door middel van bussommen. Er zitten 7 mensen in de bus, bij de bushalte staat een +, dat betekent dat er mensen bij komen. Hoeveel mensen zitten er dan in de bus? De kinderen hadden het snel door, maar het is wel lastig. Je moet goed kijken of je een + of een teken ziet, dus of er mensen bij komen of uitstappen. Verder hebben we post gekregen van Sinterklaas! Er is een boek binnen gekomen over Pietje Cassie, waar we nu elke dag in lezen en zijn verhaal meemaken. Afgelopen dinsdag is het Sinterklaasjournaal ook weer begonnen. Het Sinterklaasjournaal is elke dag om uur te zien bij Zapp op NPO 3. Of via Groep 5, juf Suzanne en juf Annemieke Nu de dagen steeds korter worden en de stoomboot van Sinterklaas steeds dichterbij komt, gebeurt er van alles in groep 5. We zijn hard aan het werk om al onze rekendoelen te halen en oefenen met nieuwe spellingscategorieën. We leren hoe we een opstel

5 moeten schrijven en hoe we vragen moeten beatwoorden over een tekst. Dat ziet er natuurlijk allemaal heel ongezellig uit, maar we maken ook veel lol tijdens het leren! Op dinsdag 28 oktober hebben we een spannende speurtocht gedaan in de Biesbosch. We moesten daar het Ruigpad volgen en dat was een echt avontuur! We klommen over bomen heen en onder bomen door, dwars door metershoge brandnetels en we slingerden aan takken over plassen water. Op een bepaald moment wisten we eigenlijk niet meer waar we waren! Gelukkig hadden we meester Tim bij ons, die eigenhandig een uitgang voor ons maakte. Alle ouders die ons hebben geholpen die dag in dat ruige bos: Heel hartelijk bedankt! De afgelopen week hebben de kinderen allemaal een lootje getrokken voor de Sinterklaasviering op 5 december. Het is hiermee de bedoeling dat ieder kind een cadeautje (of cadeautjes) koopt ter waarde van 5 euro. Dit cadeautje wordt verpakt in een surprise en op 5 december pakken we alles uit! U kunt veel inspiratie voor het maken van een surprise vinden op internet. Succes! Groep 7, juf Annemieke en juf Loes In groep 7 wordt hard gewerkt. De kinderen moeten in de klas veel lezen, moeilijke sommen maken (cirkeldiagrammen tekenen, vermenigvuldigen onder elkaar en de inhoud van een aquarium berekenen) en lastige dictees maken. Daarnaast worden er veel toetsen gemaakt voor Engels, verkeer, geschiedenis, aardrijkskunde of natuur. Gelukkig wordt er niet alleen veel gerekend en geschreven. Er wordt ook flink geknutseld! Twee weken geleden zijn we op vrijdagmiddag begonnen met het maken van kijkdozen. Elk kind mag zelf weten wat hij of zij maakt. De resultaten tot nu toe zijn al erg leuk. Bij het knutselen worden we geholpen door Claudia (moeder van Robin V), Laura (moeder van Lars) en door Amber (de zus van Robin V). Ontzettend bedankt! Over ongeveer 3 weken vieren we op school Sinterklaas. Morgen gaan we in de klas lootjes trekken. Ik hoop dat alle kinderen leuke en mooie surprises maken! Om u te informeren over groep 7, heb ik een algemeen stuk geschreven voor de website. U vindt de informatie onder het kopje groepen en vervolgens onder Lees meer: groep 7. Ik hoop dat de informatie duidelijk en compleet is. Indien u iets mist in het verhaal, wilt u mij dit dan laten weten?

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Herfstvakantie van 20 t/m 24 oktober Buiten merken we deze week dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 11 september 2014 Activiteiten september/oktober: 11 september:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 3 oktober 2013 Activiteiten in oktober: 4 oktober Voorlezen aan de groepen 1 t/m 5

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs Nieuwsbrief 10 november 2016 Belangrijke data. 15 november: Biebbus 13:00-14:45 16 november: Vergadering oudervereniging 17 november: Spelletjesmiddag groep 1 t/m 4 5 december: Sinterklaas op school 8

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Maandag 6 februari Fasewisseling Vrijdag 17 februari Onderbouw vrij Fase 1 t/m 8 vrij

Maandag 6 februari Fasewisseling Vrijdag 17 februari Onderbouw vrij Fase 1 t/m 8 vrij Kort Nieuws 3 februari 2017 Verjaardagen 3 februari Dylan Slikboer (2008) Fase 11 4 februari Mila den Haan (2009) Fase 09 9 februari Danielle Scheurwater (2006) Fase 15 9 februari Thijmen Scheurwater (2006)

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar Maandag 16 november, nr.11. Sinterklaas gearriveerd!!!

Informatieblad Schooljaar Maandag 16 november, nr.11. Sinterklaas gearriveerd!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 16 november, nr.11 Sinterklaas gearriveerd!!! Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers.

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We hopen weinig rode kaarten uit te delen dit schooljaar. We rekenen op uw medewerking. Tussenstand ouderenquête 5 dagen rooster

Nieuwsbrief. We hopen weinig rode kaarten uit te delen dit schooljaar. We rekenen op uw medewerking. Tussenstand ouderenquête 5 dagen rooster Jaargang 22 nummer 06 Vrijdag 23 november 2018 Nieuwsbrief Agenda Ongewenst gedrag op school Tussenstand ouderenquete 5 dagen rooster Gymnastiek Sinterklaasjournaal Adreswijziging Bezoek wethouder en gemeenteraad

Nadere informatie

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem Jaarkalender 2015-2016 Ouders 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling blz. 4 Schools blz. 5 Schooltijden blz. 6 Ziekmeldingen

Nadere informatie

Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 11 november Dinsdag 17 november Vrijdag 20 november Vrijdag 6 november 2015 Sint Maarten GMR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 juni 2014 Activiteiten in juli: 2 juli Studiedag (alle kinderen vrij) 3 juli 10-minutengesprekken

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 4 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN NIEUWSFLITS 10 SCHOOLJAAR 2018-2019 KALENDER De week van 19/23 november Maandag 19 november Dinsdag 20 november Annet afwezig op de ochtend Vanaf 14.15 uur school versieren voor sinterklaas Woensdag 21

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie