In medegebruik geven van een deel van de gemeenschappelijke ruimte van o.b.s. de Trede

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In medegebruik geven van een deel van de gemeenschappelijke ruimte van o.b.s. de Trede"

Transcriptie

1 Week 27 5 juli 2016 In medegebruik geven van een lokaal van o.b.s. de Stelling In te stemmen met het verzoek van St. Comperio om op basis van artikel 108 WPO een lokaal van o.b.s. de Stelling tijdelijk in medegebruik te geven aan St. Scala voor het vestigen van de peuterspeelzaal. Het college verleent St. Comperio toestemming om, per 1 augustus 2016, een lokaal van o.b.s. de Stelling in mede gebruik te geven aan St. Scala voor het vestigen van de peuterspeelzaal. In medegebruik geven van een deel van de gemeenschappelijke ruimte van o.b.s. de Trede In te stemmen met het verzoek van St. Comperio om op basis van artikel 108 WPO een deel van de gemeenschappelijke ruimte van o.b.s. de Trede, per 1 augustus 2016, in medegebruik te geven aan Kinderopvang Kidscaza voor buitenschoolse opvang van kinderen. Kinderopvang Kidscaza wordt in staat gesteld om tijdelijk buitenschoolse opvang te verzorgen op o.b.s. de Trede.

2 Cao Gemeenten Harry Oosterman Om de door het LOGA aangekondigde wijzigingen van de arbeidsvoorwaarden in de circulaire van 7 april 2016, ECWGO/U per 1 januari 2016 en 1 januari 2017 op te nemen in de gemeentelijke arbeidsvoorwaardenregeling Ooststellingwerf overeenkomstig de bijlagen bij dit voorstel. De Cao Gemeenten die een looptijd heeft van 2016 tot 1 mei 2017 is definitief. Gemeentepersoneel krijgt in met terugwerkende kracht tot 1 januari een salarisverhoging van 3% en met ingang van 1 januari 2017 een salarisverhoging van 0,4%. Deze wijziging wordt opgenomen in de gemeentelijke arbeidsvoorwaardenregeling. Inspectierapporten jaarlijkse inspectie BSO en KDV Kindercentrum De Vuurtoren in Haulerwijk. Harry Oosterman 1. Het advies van de toezichthouder (GGD) om te handhaven niet over te nemen maar te volstaan met een waarschuwing. 2. Over te gaan tot handhaving als er bij de volgende (jaarlijkse) inspectie in 2017 wederom niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Iedere locatie voor kinderopvang moet voldoen aan de voorwaarden zoals die zijn opgesteld in de artikelen van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen en de daarbij behorende Beleidsregels kwaliteit kinderopvang. Op het moment van inspectie werd niet aan alle voorwaarden voldaan. Er is een bezoek gebracht aan de locatie en een rondleiding gemaakt. Een groot deel van de herstelacties die waren genoemd door de GGD waren al uitgevoerd. Het college heeft in de vergadering van 28 juni 2016 besloten te volstaan met een waarschuwing en niet over te gaan tot handhaving.

3 Doorontwikkeling Veiligheidshuis Fryslân. Harry Oosterman In te stemmen met: 1. Het concept-doorontwikkelingsplan Veiligheidshuis Fryslân 2017 en Het betalen van de bijdrage aan het Veiligheidshuis Fryslân voor de periode 2017 en Het Veiligheidshuis Fryslân (VHF) is een netwerksamenwerking tussen gemeenten en partners uit het veiligheidsdomein en he sociale domein. Het veiligheidshuis valt onder verantwoordelijkheid van alle Friese gemeenten. De doelstelling van de samenwerking binnen het veiligheidshuis is het voorkomen en verminderen van (ernstige) overlast, geweld, criminaliteit en maatschappelijke onrust. Dit door een combinatie van repressie, bestuurlijke interventie, zorg en ondersteuning. Het college stemt in met de doorontwikkeling van het Veiligheidshuis Fryslân zodat met behulp van de justitiële- en zorgketen de overlast, huiselijk geweld en criminaliteit in de gemeente Ooststellingwerf aangepakt kan worden. Aanpassing Sociaal Return On Investment (SROI). Harry Oosterman en Engbert van Esch Voorstel: 1. Het bijgevoegde document Social Return paragraaf, versie 1 juni 2016 vast te stellen; 2. De documenten Toetsingscriteria De Friese Eis en Sociaal Return paragraaf, vastgesteld op 15 december 2015 (agendapunt 7) in te trekken. In de Social Return paragraaf, versie 1 juni 2016 is het volledige, nieuwe SROI beleid vervat. In de vorige vaststellingsronde waren dit twee documenten. Namelijk: Social Return paragraaf en Toetsingscriteria SROI: De Friese Eis. Dit nieuwe document vervangt dus beide stukken.

4 Premieverstrekking Engbert van Esch Met ingang van 1 juli 2016: 1. de participatiepremies, conform de eisen van het Ministerie van Financiën (Belastingdienst), éénmaal per jaar uit te betalen volgens het schema in 1.3. van dit voorstel. 2. de premie voor het verrichten van parttime/tijdelijke arbeid via Flextensie vast te stellen op 2,00 per uur tot een maximum van het bedrag als bedoeld in artikel 31, lid 2, onder j. van de Participatiewet ( per jaar). Op grond van de Participatiewet mag de gemeente premies verstrekken om deelname aan het arbeidsproces te stimuleren. Op basis van de Participatiewet, de Participatieverordening 2015 en de Richtlijn Premies en Vrijlatingen 2015 geven wij gemeentelijke invulling aan het premiebeleid. Vaststelling eenmalige subsidies 2015 Regiecentrum Bescherming en Veiligheid Engbert van Esch 1. De eenmalige subsidie aan Regiecentrum Bescherming en Veiligheid (Regiecentrum) over 2015 voor de onderdelen Toegang, Beschermingsregie/Drang, Jeugdbescherming en reclassering en Landelijk Werkende Instellingen (WSG en LJ&R) vast te stellen. 2. De eenmalige subsidie aan Regiecentrum Bescherming en Veiligheid (Regiecentrum) over 2015 voor de onderdelen AMHK Veilig Thuis en Beschermingstafel AMHK Veilig Thuis vast te stellen. Op 1 april 2016 heeft het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid het verzoek ingediend tot vaststelling van de eenmalige subsidie Het college heeft besloten de eenmalige subsidie toe te kennen voor de verschillende onderdelen zoals in het besluit weergegeven.

5 Raamovereenkomst Stichting Scala Engbert van Esch De raamovereenkomst met Stichting Scala voor de periode tot en met vast te stellen. De huidige raamovereenkomst tussen Stichting Scala en de gemeente Ooststellingwerf loopt tot en met Conform deze overeenkomst dient voor 1 juli 2016 een nieuwe raamovereenkomst te worden afgesloten. Deze raamovereenkomst met Stichting Scala loopt dan voor de periode tot en met Stand van zaken inventarisatie vpb-plicht Engbert van Esch Kennis nemen van de memo stand van zaken inventarisatie vpb-plicht Vanaf 1 januari 2016 zijn overheden (op grond van de Wet Modernisering Vennootschapsbelastingplicht Overheidsondernemingen) belastingplichtig voor de vennootschapsbelasting (vpb) als ondernemingsactiviteiten worden verricht. Op basis van de inventarisatie van alle gemeentelijke activiteiten zijn geen vpb-plichtige activiteiten ontdekt (anders dan mogelijk de activiteiten van de grondexploitatie). Aanvraag omgevingsvergunning verbouw woning Breebergweg 17 te Waskemeer (weigeren vergunning) De gevraagde omgevingsvergunning te weigeren vanwege het niet voldoen aan redelijke eisen van welstand en strijdigheden met de voorschriften uit het Bouwbesluit. Begin december 2015 is door een toezichthouder geconstateerd dat men op dit adres bezig was met een illegale verbouwing. Op 29 januari is er een aanvraag omgevingsvergunning ingediend. Naar aanleiding van deze aanvraag moesten nog stukken worden aangeleverd, die de gemeente tot op heden nog niet heeft ontvangen.

6 Wijziging ISV3-aanvraag herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark te Appelscha Instemmen met de wijziging op de ISV3-aanvraag ten behoeve van de herontwikkeling van de voormalige locatie Miniatuurpark te Appelscha. Voor de regio Zuidoost is in ,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor ISV3. Op 24 juni 2015 is er door de gemeente een subsidieaanvraag ingediend voor de herontwikkeling van de locatie van het voormalige Miniatuurpark. Op 31 mei 2016 heeft de provincie Fryslân een brief met het verzoek om aanvullende gegevens bij de gemeente ingediend. Deze informatie is door het college naar de provincie toegestuurd. Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Buitengebied Kerkstraat 61 te Haulerwijk 1.Instemmen met voorliggend ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Buitengebied, Kerkstraat 61 te Haulerwijk, inclusief de verwerking van de binnengekomen overleg- en inspraakreacties zoals verwoord in de Nota inspraak en overleg. 2.Het ontwerpplan op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht voor zes weken ter inzage leggen. Het college heeft op 23 februari 2016 medewerking toegezegd aan de realisatie van een nieuw agrarisch bedrijf op de locatie Kerkstraat 61 te Haulerwijk. De initiatiefnemer gaat de bestaande agrarische bebouwing (met uitzonderling van het woonhuis) op de locatie aan t West 24 te Donkerbroek slopen. Hierdoor kan hij op een andere locatie, ten zuiden van de Kerkstraat 60 te Haulerwijk, een nieuw agrarisch bedrijf oprichten.

7 Zeven en afvoeren puinhoudende grond voormalig opslagterrein Donkerbroek Hans Welle 1.In te stemmen met het zeven en afvoeren van puinhoudende grond van het voormalige gemeentelijke opslag terrein te Donkerbroek. 2. De financiële gevolgen hiervan vooralsnog ten laste brengen van het product Verhardingen. In het kader van de Gebiedsontwikkeling N381 heeft de provincie een fietspad aangelegd op het oude gemeentelijke opslag terrein aan de Fruitier de Talma te Donkerbroek. Tijdens deze werkzaamheden is geconstateerd dat er een laag van circa een halve meter dik ondergronds puin op het terrein ligt. De afvoer van het puin is een verantwoordelijkheid van de aannemer c.q. provincie. Het is noodzakelijk om ook de rest van het gemeentelijke deel te saneren. Aanwijzen van wethouder Hans Welle als lid van het Algemeen Bestuur van de FUMO. Hans Welle Wethouder Hans Welle aan te wijzen als lid van het Algemeen Bestuur van de FUMO, en de tekst van de brief hierover aan de FUMO vast te stellen 1 Wethouder Hans Welle aan te wijzen als lid van het Algemeen Bestuur van de FUMO 2 De tekst van de brief hierover aan de FUMO vast te stellen Met het vertrek van wethouder Sietse Derks dient de gemeente Ooststellingwerf een nieuwe bestuurder aan te wijzen als lid van het Algemeen Bestuur van de FUMO. Zijn opvolger Hans Welle heeft deze portefeuille overgenomen. Het college wijst wethouder aan als lid van het Algemeen Bestuur van de FUMO, en informeert het bestuur van de FUMO hierover.

8 Deelname pilot regionale energiestrategie Fryslân Hans Welle 1. De regio-overeenkomst pilot energiestrategie Fryslân vast te stellen. 2. Het college van de gemeente Leeuwarden te machtigen om namens Ooststellingwerf de regio-overeenkomst voor de pilot met de VNG te ondertekenen Het Samenwerkingsprogramma Regionale Energiestrategie biedt een ondersteuningsstructuur bij het opstellen van de regionale energiestrategie om in 2050 energieneutraal te zijn. De ondersteuning bestaat uit deelname aan een lerend netwerk van in totaal 16 regio s en begeleidingscapaciteit en expertise. De officiële start van de regionale pilot is na het ondertekenen van de regioovereenkomst. Plannen voormalige Rabobank Venekoterweg te Oosterwolde 1. In principe in te kunnen stemmen met: a. een kantoor- en conferentiefunctie en zakelijke horeca; b. een kantoor- en conferentiefunctie en zakelijke horeca + hotelfunctie (10-14 kamers); 2. Geen medewerking verlenen aan: c. residentieel, combinatie wonen/werken; d. wonen in de vorm van zorg, aangepast wonen / ouderen. Het voorkomen van verpaupering is een zorg van de overheid. Het college wil daar onder andere aan bijdragen door het verruimen van de mogelijkheden voor een functionele invulling van de Rabobank.

Beslissing op bezwaar inzake verlenen omgevingsvergunning Vaart Zuidzijde 139 Appelscha Portefeuillehouder Sierd de Boer

Beslissing op bezwaar inzake verlenen omgevingsvergunning Vaart Zuidzijde 139 Appelscha Portefeuillehouder Sierd de Boer Week 07 14 februari 2017 Beslissing op bezwaar inzake verlenen omgevingsvergunning Vaart Zuidzijde 139 Appelscha Sierd de Boer - Het bezwaarschrift gegrond te verklaren, conform het advies van de bezwaarschriftencommissie

Nadere informatie

Vaststelling subsidie 2015 stichting Leergeld Portefeuillehouder Engbert van Esch. Inrichting en herinrichting parkeerterreinen Trambaan + Brugkampweg

Vaststelling subsidie 2015 stichting Leergeld Portefeuillehouder Engbert van Esch. Inrichting en herinrichting parkeerterreinen Trambaan + Brugkampweg Week 24 13 juni 2017 Vaststelling subsidie 2015 stichting Leergeld Portefeuillehouder Engbert van Esch De subsidie 2015 aan stichting Leergeld is vastgesteld op 37.392,75. Dit heeft als doel om de maatschappelijke

Nadere informatie

Subsidie Stichting Scala 2017 Portefeuillehouder Engbert van Esch

Subsidie Stichting Scala 2017 Portefeuillehouder Engbert van Esch Week 02 10 januari 2017 500 jaar Ooststellingwerf Portefeuillehouder Sander Kastelein 1. Vaststellen subsidieregeling 500 jaar Ooststellingwerf 2. Instellen adviesraad 500 jaar Ooststellingwerf 3. Benoemen

Nadere informatie

Programma Dag van de Democratie Portefeuillehouder Harry Oosterman. Onderzoek dyslexie en dyscalculie

Programma Dag van de Democratie Portefeuillehouder Harry Oosterman. Onderzoek dyslexie en dyscalculie Week 29 18 juli 2017 Week 30 25 juli 2017 Week 32 8 augustus 2017 Programma Dag van de Democratie Portefeuillehouder Harry Oosterman In te stemmen met het programmavoorstel voor de Dag van de Democratie

Nadere informatie

Bestuursjaarverslag 2016, incl. jaarrekening 2016 van Stichting Comperio. Week augustus Besluit college

Bestuursjaarverslag 2016, incl. jaarrekening 2016 van Stichting Comperio. Week augustus Besluit college Week 34 22 augustus 2017 Regeling mandaat, machtiging en volmacht gemeente Ooststellingwerf 2017 (bevoegdheden van het college, burgemeester, gemeentesecretaris, heffingsambtenaar en invorderingsambtenaar)

Nadere informatie

Car-UWO-wijzigingen als gevolg van het IKB.

Car-UWO-wijzigingen als gevolg van het IKB. Week 50 13 december 2016 Vernietigingslijsten archiefbescheiden 2016. Portefeuillehouder Harry Oosterman Akkoord gaan met het vernietigingsvoorstel voor archiefbescheiden die in 2016 vernietigd moeten

Nadere informatie

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder.

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder. Week 19 09 mei 2017 Jaarverantwoording kinderopvang 2016 Harry Oosterman 1. De gemeentelijke jaarverantwoording 2016 vast te stellen. 2. Akkoord te gaan met het vrijgeven van de aangeleverde toezichtinformatie

Nadere informatie

Inspectierapport BSO de Berenstad (BSO) Monteverdistraat 5 1323AE ALMERE Registratienummer 212906161

Inspectierapport BSO de Berenstad (BSO) Monteverdistraat 5 1323AE ALMERE Registratienummer 212906161 Inspectierapport BSO de Berenstad (BSO) Monteverdistraat 5 1323AE ALMERE Registratienummer 212906161 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectie: 10-02-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Inspectierapport Pino ( De Campus) (BSO) Karperweg 12 1317SN ALMERE Registratienummer 147894542

Inspectierapport Pino ( De Campus) (BSO) Karperweg 12 1317SN ALMERE Registratienummer 147894542 Inspectierapport Pino ( De Campus) (BSO) Karperweg 12 1317SN ALMERE Registratienummer 147894542 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectie: 10-01-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Bloem Breda, Locatie BSO Boom (BSO) Cornelis Florisstraat CN BREDA Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Bloem Breda, Locatie BSO Boom (BSO) Cornelis Florisstraat CN BREDA Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Bloem Breda, Locatie BSO Boom (BSO) Cornelis Florisstraat 25 4827CN BREDA Registratienummer 150949108 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Breda Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (BSO) (BSO) Schoolstraat PH SIBCULO

Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (BSO) (BSO) Schoolstraat PH SIBCULO Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (BSO) (BSO) Schoolstraat 4 7693PH SIBCULO Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: HARDENBERG Datum inspectie: 28-10-2014 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Súdwest-Fryslân Datum inspectie: Type onderzoek : Nader onderzoek

Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Súdwest-Fryslân Datum inspectie: Type onderzoek : Nader onderzoek Inspectierapport Kindercentrum De Oude Dijk (KDV en BSO) Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Registratienummer 763031690 Registratienummer 978252494 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 02-07-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Madelief (KDV) Westerse Dijk 1a 8508 RJ DELFSTRAHUIZEN Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Madelief (KDV) Westerse Dijk 1a 8508 RJ DELFSTRAHUIZEN Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Madelief (KDV) Westerse Dijk 1a 8508 RJ DELFSTRAHUIZEN Registratienummer 234717853 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: DE FRIESE MEREN Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Dondersteentjes (KDV) Willem Smuldersplein 4a 5582JJ WAALRE Registratienummer

Inspectierapport KDV Dondersteentjes (KDV) Willem Smuldersplein 4a 5582JJ WAALRE Registratienummer Inspectierapport KDV Dondersteentjes (KDV) Willem Smuldersplein 4a 5582JJ WAALRE Registratienummer 139116060 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Waalre Datum inspectie: 04-02-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Christoffeltje (KDV) Ossendrechtstraat 14 1324ZW ALMERE Registratienummer 226427687

Inspectierapport Peuterspeelzaal Christoffeltje (KDV) Ossendrechtstraat 14 1324ZW ALMERE Registratienummer 226427687 Inspectierapport Peuterspeelzaal Christoffeltje (KDV) Ossendrechtstraat 14 1324ZW ALMERE Registratienummer 226427687 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectie: 28-07-2014

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 14 november 2017 No. 2017-41 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen en secretaris

Nadere informatie

Handreiking bij aanvraag tot exploitatie van KDV of BSO

Handreiking bij aanvraag tot exploitatie van KDV of BSO Handreiking bij aanvraag tot exploitatie van KDV of BSO Een aanvraag tot exploitatie van KDV of BSO Wanneer u een kinderdagverblijf (KDV) of voorziening voor buitenschoolse opvang (BSO) wilt openen, doet

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT

Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJSSELSTEIN Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Hadassa Kinderdagverblijf BV (KDV) Brucknerstraat 23B 2983VA RIDDERKERK Registratienummer 177926181

Inspectierapport Hadassa Kinderdagverblijf BV (KDV) Brucknerstraat 23B 2983VA RIDDERKERK Registratienummer 177926181 Inspectierapport Hadassa Kinderdagverblijf BV (KDV) Brucknerstraat 23B 2983VA RIDDERKERK Registratienummer 177926181 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: RIDDERKERK Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Sinne Averkampstraat (BSO) Averkampstraat EL Leeuwarden Registratienummer

Inspectierapport BSO Sinne Averkampstraat (BSO) Averkampstraat EL Leeuwarden Registratienummer Inspectierapport BSO Sinne Averkampstraat (BSO) Averkampstraat 10 8916 EL Leeuwarden Registratienummer 235479779 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 06-02-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111

Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111 Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Alderleafste Kinderopvang (KDV) Rondweg-Noord 60b 9101AE DOKKUM Registratienummer

Inspectierapport Alderleafste Kinderopvang (KDV) Rondweg-Noord 60b 9101AE DOKKUM Registratienummer Inspectierapport Alderleafste Kinderopvang (KDV) Rondweg-Noord 60b 9101AE DOKKUM Registratienummer 210838541 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Dongeradeel Datum inspectie: 21-03-2016

Nadere informatie

Gemeente Kollumerland c.a.

Gemeente Kollumerland c.a. (CONCEPT) BESCHIKKING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (omgevingsvergunning) Aanvraag Datum Nummer aanvraag Gegevens aanvrager Naam aanvrager Adres Postcode en plaats Gegevens locatie Adres Postcode

Nadere informatie

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer 930428584 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Roermond Datum inspectie: 17-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Flexkidz (BSO) Van Emstweg 30 8426 BV APPELSCHA Registratienummer 998761217

Inspectierapport Flexkidz (BSO) Van Emstweg 30 8426 BV APPELSCHA Registratienummer 998761217 Inspectierapport Flexkidz (BSO) Van Emstweg 30 8426 BV APPELSCHA Registratienummer 998761217 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ooststellingwerf Datum inspectie: 06-01-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf It Roekeltsje (KDV) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf It Roekeltsje (KDV) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf It Roekeltsje (KDV) Schoolstraat 2 9003 LP WARTEN Registratienummer 195603503 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 24-11-2015

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Stap voor stap (BSO) Eggerlaan KL VORSTENBOSCH Registratienummer

Inspectierapport BSO Stap voor stap (BSO) Eggerlaan KL VORSTENBOSCH Registratienummer Inspectierapport BSO Stap voor stap (BSO) Eggerlaan 8 5476KL VORSTENBOSCH Registratienummer 368231847 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Bernheze Datum inspectie: 28-07-2016

Nadere informatie

Inspectierapport It Roekeltsje BSO (BSO) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer

Inspectierapport It Roekeltsje BSO (BSO) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer Inspectierapport It Roekeltsje BSO (BSO) Schoolstraat 2 9003 LP WARTEN Registratienummer 215717752 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 25-07-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang It Roekeltsje (BSO) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse opvang It Roekeltsje (BSO) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang It Roekeltsje (BSO) Schoolstraat 2 9003 LP WARTEN Registratienummer 215717752 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 24-11-2015

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Koningsbeer, locatie Vonderstraat (KDV) Vonderstraat 1 5133AN RIEL Registratienummer 522793083

Inspectierapport KDV Koningsbeer, locatie Vonderstraat (KDV) Vonderstraat 1 5133AN RIEL Registratienummer 522793083 Inspectierapport KDV Koningsbeer, locatie Vonderstraat (KDV) Vonderstraat 1 5133AN RIEL Registratienummer 522793083 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Goirle Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Borus De Hoef (BSO) De Hoef Oostzijde 33 1426AE DE HOEF Registratienummer 286892728

Inspectierapport Borus De Hoef (BSO) De Hoef Oostzijde 33 1426AE DE HOEF Registratienummer 286892728 Inspectierapport Borus De Hoef (BSO) De Hoef Oostzijde 33 1426AE DE HOEF Registratienummer 286892728 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Ronde Venen Datum inspectie: 13-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat BB VOGELWAARDE Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat BB VOGELWAARDE Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat 55 4581 BB VOGELWAARDE Registratienummer 670022949 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Hulst Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Speel-Mere V.O.F. (BSO) Regenboogweg ET ALMERE Registratienummer

Inspectierapport Speel-Mere V.O.F. (BSO) Regenboogweg ET ALMERE Registratienummer Inspectierapport Speel-Mere V.O.F. (BSO) Regenboogweg 45 1339ET ALMERE Registratienummer 975778006 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectie: 17-02-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Muis (KDV) Dilletuin AA ASSEN

Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Muis (KDV) Dilletuin AA ASSEN Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Muis (KDV) Dilletuin 77 9408AA ASSEN Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: ASSEN Datum inspectie: 08-10-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Nijntje Kinderopvang (KDV) Hilversum. Dit is een publicatie van:

Inspectierapport Nijntje Kinderopvang (KDV) Hilversum. Dit is een publicatie van: Inspectierapport Nijntje Kinderopvang (KDV) Hilversum Dit is een publicatie van: 14.0005152 Inspectierapport Nijntje Kinderopvang (KDV) Emmastraat 62 1213AL HILVERSUM Registratienummer 178314201 Toezichthouder:

Nadere informatie

Inspectierapport It Roekeltsje KDV (KDV) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer

Inspectierapport It Roekeltsje KDV (KDV) Schoolstraat LP WARTEN Registratienummer Inspectierapport It Roekeltsje KDV (KDV) Schoolstraat 2 9003 LP WARTEN Registratienummer 195603503 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 25-07-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Speel-Mere (BSO) Paletlaan 56 1339GA ALMERE Registratienummer 105582979

Inspectierapport Speel-Mere (BSO) Paletlaan 56 1339GA ALMERE Registratienummer 105582979 Inspectierapport Speel-Mere (BSO) Paletlaan 56 1339GA ALMERE Registratienummer 105582979 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectie: 17-02-2014 Type onderzoek : Nader

Nadere informatie

Inspectierapport KDV 't Kienderbenkske (KDV) Langstraat 6a 5851BE Afferden L Registratienummer

Inspectierapport KDV 't Kienderbenkske (KDV) Langstraat 6a 5851BE Afferden L Registratienummer Inspectierapport KDV 't Kienderbenkske (KDV) Langstraat 6a 5851BE Afferden L Registratienummer 290348274 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Bergen (L) Datum inspectie: 21-09-2017

Nadere informatie

Inspectierapport BSO SKSG Pinokkio (BSO) Hooiweg AJ Zuidhorn

Inspectierapport BSO SKSG Pinokkio (BSO) Hooiweg AJ Zuidhorn Inspectierapport BSO SKSG Pinokkio (BSO) Hooiweg 3 9801AJ Zuidhorn Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 22-12-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Domino (KDV) Jan Sluijtersstraat 2 4703JK ROOSENDAAL Registratienummer 901811828

Inspectierapport Domino (KDV) Jan Sluijtersstraat 2 4703JK ROOSENDAAL Registratienummer 901811828 Inspectierapport Domino (KDV) Jan Sluijtersstraat 2 4703JK ROOSENDAAL Registratienummer 901811828 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Roosendaal Datum inspectie: 02-03-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan 183 7711AD Nieuwleusen Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Dalfsen Datum inspectie: 12-10-2016 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Sportify Kids (BSO) Leeteinde 26 1151AK BROEK IN WATERLAND Registratienummer 525420903

Inspectierapport Sportify Kids (BSO) Leeteinde 26 1151AK BROEK IN WATERLAND Registratienummer 525420903 Inspectierapport Sportify Kids (BSO) Leeteinde 26 1151AK BROEK IN WATERLAND Registratienummer 525420903 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: WATERLAND Datum inspectie: 25-09-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Het Paleisje Meander B.V. BSO (BSO) Boslaan PA Nieuwerkerk a/d IJssel Registratienummer

Inspectierapport Het Paleisje Meander B.V. BSO (BSO) Boslaan PA Nieuwerkerk a/d IJssel Registratienummer Inspectierapport Het Paleisje Meander B.V. BSO (BSO) Boslaan 97 2912PA Nieuwerkerk a/d IJssel Registratienummer 272938038 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Zuidplas Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Gompy's (KDV) Salsastraat NZ ALMERE Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang de Gompy's (KDV) Salsastraat NZ ALMERE Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang de Gompy's (KDV) Salsastraat 80 1326NZ ALMERE Registratienummer 528115029 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 21-12-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX Utrecht Registratienummer

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX Utrecht Registratienummer Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan 4 3527VX Utrecht Registratienummer 508949269 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 15-05-2017

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Witte Tovertuin (BSO) Hoofdweg AH BELLINGWOLDE Registratienummer

Inspectierapport BSO De Witte Tovertuin (BSO) Hoofdweg AH BELLINGWOLDE Registratienummer Inspectierapport BSO De Witte Tovertuin (BSO) Hoofdweg 247 9695AH BELLINGWOLDE Registratienummer 199021831 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Bellingwedde Datum inspectie: 28-06-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (BSO) Montfortlaan NM Oirschot Registratienummer

Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (BSO) Montfortlaan NM Oirschot Registratienummer Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (BSO) Montfortlaan 20 5688NM Oirschot Registratienummer 167817553 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Oirschot Datum inspectie: 21-03-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Het Erf (BSO) Hoogeveenseweg 43a 7933PE PESSE Registratienummer 228357123

Inspectierapport Kinderopvang Het Erf (BSO) Hoogeveenseweg 43a 7933PE PESSE Registratienummer 228357123 Inspectierapport Kinderopvang Het Erf (BSO) Hoogeveenseweg 43a 7933PE PESSE Registratienummer 228357123 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: HOOGEVEEN Datum inspectie: 02-06-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof 4 5709CA Helmond Registratienummer 231268889 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum inspectie: 08-12-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Kids & Animals (KDV) Waling Dykstrastraat SP VROUWENPAROCHIE Registratienummer KDV Registratienummer BSO

Inspectierapport Kids & Animals (KDV) Waling Dykstrastraat SP VROUWENPAROCHIE Registratienummer KDV Registratienummer BSO Inspectierapport Kids & Animals (KDV) Waling Dykstrastraat 48 9077SP VROUWENPAROCHIE Registratienummer KDV 214940007 Registratienummer BSO 121887418 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang IKC de Gouden Griffel (BSO) Theo d'orsingel LC Berkel en Rodenrijs Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang IKC de Gouden Griffel (BSO) Theo d'orsingel LC Berkel en Rodenrijs Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang IKC de Gouden Griffel (BSO) Theo d'orsingel 30 2652LC Berkel en Rodenrijs Registratienummer 507833478 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Lansingerland

Nadere informatie

Inspectierapport Sinnerakkers (BSO) Willinge Prinsstraat PE Oldeberkoop Registratienummer

Inspectierapport Sinnerakkers (BSO) Willinge Prinsstraat PE Oldeberkoop Registratienummer Inspectierapport Sinnerakkers (BSO) Willinge Prinsstraat 16 8421 PE Oldeberkoop Registratienummer 648628255 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ooststellingwerf Datum inspectie: 06-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111

Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111 Inspectierapport Anne Frank (BSO) Van Bijnkershoeklaan 282 3527XL UTRECHT Registratienummer 157187111 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer 277911515 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: ZAANSTAD Datum inspectie: 18-09-2014

Nadere informatie

Inspectierapport de Peutertuin (KDV) Van Eversdijckstraat MA Rotterdam Registratienummer

Inspectierapport de Peutertuin (KDV) Van Eversdijckstraat MA Rotterdam Registratienummer Inspectierapport de Peutertuin (KDV) Van Eversdijckstraat 31 3083MA Rotterdam Registratienummer 293736285 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 04-12-2017

Nadere informatie

Inspectierapport. Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047

Inspectierapport. Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047 Inspectierapport Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kids-World Valkenswaard (BSO) Eindhovenseweg AB Valkenswaard Registratienummer

Inspectierapport Kids-World Valkenswaard (BSO) Eindhovenseweg AB Valkenswaard Registratienummer Inspectierapport Kids-World Valkenswaard (BSO) Eindhovenseweg 73 5554AB Valkenswaard Registratienummer 174738262 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Valkenswaard Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Christelijk Kinderdagverblijf Het oogappeltje Kerkhoekstraat GD YERSEKE

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Christelijk Kinderdagverblijf Het oogappeltje Kerkhoekstraat GD YERSEKE Inspectierapport Buitenschoolse opvang Christelijk Kinderdagverblijf Het oogappeltje Kerkhoekstraat 20 4401 GD YERSEKE Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Reimerswaal Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport onderzoek voor registratie KDV Eben Haezer (KDV) Kadoelen BA SINT JANSKLOOSTER

Inspectierapport onderzoek voor registratie KDV Eben Haezer (KDV) Kadoelen BA SINT JANSKLOOSTER Inspectierapport onderzoek voor registratie KDV Eben Haezer (KDV) Kadoelen 27 8326BA SINT JANSKLOOSTER Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: STEENWIJKERLAND Datum inspectie: 21-08-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Smile (BSO) Mijnzetellaan EN Heerlen Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Smile (BSO) Mijnzetellaan EN Heerlen Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Smile (BSO) Mijnzetellaan 6 6412EN Heerlen Registratienummer 296136219 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 07-08-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg 883 2132CA HOOFDDORP Registratienummer 200888948

Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg 883 2132CA HOOFDDORP Registratienummer 200888948 Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg 883 2132CA HOOFDDORP Registratienummer 200888948 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: HAARLEMMERMEER Datum inspectie: 17-06-2014

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Sinne Brederostraat (KDV) Brederostraat HG Leeuwarden Registratienummer

Inspectierapport KDV Sinne Brederostraat (KDV) Brederostraat HG Leeuwarden Registratienummer Inspectierapport KDV Sinne Brederostraat (KDV) Brederostraat 20 8913 HG Leeuwarden Registratienummer 147155630 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 30-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Outdoor-BSO Warande (BSO) Zwartvenseweg PA Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Outdoor-BSO Warande (BSO) Zwartvenseweg PA Tilburg Registratienummer Inspectierapport Outdoor-BSO Warande (BSO) Zwartvenseweg 420 5036PA Tilburg Registratienummer 674160447 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 02-11-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Lila (BSO) Franselaan AG Rotterdam Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Lila (BSO) Franselaan AG Rotterdam Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang Lila (BSO) Franselaan 4 3028AG Rotterdam Registratienummer 274666595 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 30-01-2018

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Nieuwstraat (BSO) Nieuwstraat GM ROTTERDAM Registratienummer

Inspectierapport BSO Nieuwstraat (BSO) Nieuwstraat GM ROTTERDAM Registratienummer Inspectierapport BSO Nieuwstraat (BSO) Nieuwstraat 15 3011GM ROTTERDAM Registratienummer 105937496 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 07-09-2016

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O (16-04-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 16-04-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Inspectierapport Vandaag BSO Sport en Cultuur Boelenslaan (BSO) Piter Jellesstrjitte KL BOELENSLAAN Registratienummer

Inspectierapport Vandaag BSO Sport en Cultuur Boelenslaan (BSO) Piter Jellesstrjitte KL BOELENSLAAN Registratienummer Inspectierapport Vandaag BSO Sport en Cultuur Boelenslaan (BSO) Piter Jellesstrjitte 11 9233 KL BOELENSLAAN Registratienummer 956459225 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: ACHTKARSPELEN

Nadere informatie

Het college besluit de besluitenlijst d.d. 5 juli 2016 vast te stellen.

Het college besluit de besluitenlijst d.d. 5 juli 2016 vast te stellen. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders Datum 12 juli 2016 Aanwezig Afwezig Hayo Apotheker (burgemeester), Maarten Offinga (wethouder), Stella van Gent (wethouder), Gea Akkerman (wethouder),

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK

Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: OOSTSTELLINGWERF Datum inspectie: 10-11-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Boterbloem (BSO) Karel Doormanweg PC Tollebeek Registratienummer

Inspectierapport De Boterbloem (BSO) Karel Doormanweg PC Tollebeek Registratienummer Inspectierapport De Boterbloem (BSO) Karel Doormanweg 58 8309PC Tollebeek Registratienummer 714460059 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 10-04-2017

Nadere informatie

INHOUDELIJKE TOELICHTING (waaronder beoogde doelen en/of maatschappelijke effecten)

INHOUDELIJKE TOELICHTING (waaronder beoogde doelen en/of maatschappelijke effecten) Agendapunt: 8 No. 94/'10 Dokkum, 8 november 2010 ONDERWERP: Vaststellen bestemmingsplan Ee-Skieppereed 26 SAMENVATTING: Zoals u weet zijn de twee vigerende bestemmingsplannen voor het buitengebied sterk

Nadere informatie

Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605

Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605 Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 30-10-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Korendrager (BSO) Botniasteeg 16 8801 KJ FRANEKER Registratienummer 233089536

Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Korendrager (BSO) Botniasteeg 16 8801 KJ FRANEKER Registratienummer 233089536 Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Korendrager (BSO) Botniasteeg 16 8801 KJ FRANEKER Registratienummer 233089536 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: FRANEKERADEEL Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer 277911515 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Zaanstad Datum inspectie: 21-11-2016

Nadere informatie

Inspectierapport KLEIN Kindercentra (BSO) Ons Doelstraat GV BOXTEL Registratienummer

Inspectierapport KLEIN Kindercentra (BSO) Ons Doelstraat GV BOXTEL Registratienummer Inspectierapport KLEIN Kindercentra (BSO) Ons Doelstraat 44 5281GV BOXTEL Registratienummer 150542616 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: BOXTEL Datum inspectie: 19-06-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum harkelein (BSO) Fûgelkamp 10a 9281 MA Harkema Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum harkelein (BSO) Fûgelkamp 10a 9281 MA Harkema Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum harkelein (BSO) Fûgelkamp 10a 9281 MA Harkema Registratienummer 994631443 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Achtkarspelen Datum inspectie: 29-11-2018

Nadere informatie

Inspectierapport De Zwingeltjes bv Heijningen (BSO) de Polderstraat AM Heijningen

Inspectierapport De Zwingeltjes bv Heijningen (BSO) de Polderstraat AM Heijningen Inspectierapport De Zwingeltjes bv Heijningen (BSO) de Polderstraat 44 4794AM Heijningen Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Moerdijk Datum inspectie: 12-07-2017 Type onderzoek :

Nadere informatie

Inspectierapport BSO de Cocon (BSO) Kerkweg CS Klundert

Inspectierapport BSO de Cocon (BSO) Kerkweg CS Klundert Inspectierapport BSO de Cocon (BSO) Kerkweg 39 4791CS Klundert Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Moerdijk Datum inspectie: 30-08-2017 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport buitenschoolse opvang Natuurlijk Avontuurlijk (BSO) Lange Aventuurseweg 1b 4107LW CULEMBORG Registratienummer

Inspectierapport buitenschoolse opvang Natuurlijk Avontuurlijk (BSO) Lange Aventuurseweg 1b 4107LW CULEMBORG Registratienummer Inspectierapport buitenschoolse opvang Natuurlijk Avontuurlijk (BSO) Lange Aventuurseweg 1b 4107LW CULEMBORG Registratienummer 230703434 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Tiel In opdracht

Nadere informatie

Inspectierapport De Notedop - Beukenoot (BSO) Peppelkade 48 3992AK HOUTEN Registratienummer 176037020

Inspectierapport De Notedop - Beukenoot (BSO) Peppelkade 48 3992AK HOUTEN Registratienummer 176037020 Inspectierapport De Notedop - Beukenoot (BSO) Peppelkade 48 3992AK HOUTEN Registratienummer 176037020 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 13-10-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Lytse wrâld (KDV) Master Roordawei ES Tijnje Registratienummer

Inspectierapport Lytse wrâld (KDV) Master Roordawei ES Tijnje Registratienummer Inspectierapport Lytse wrâld (KDV) Master Roordawei 3 8406 ES Tijnje Registratienummer 283925450 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Opsterland Datum inspectie: 20-10-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport SKSG Decibel (BSO) Meeuwerderweg ES GRONINGEN Registratienummer

Inspectierapport SKSG Decibel (BSO) Meeuwerderweg ES GRONINGEN Registratienummer Inspectierapport SKSG Decibel (BSO) Meeuwerderweg 159 9724ES GRONINGEN Registratienummer 504281616 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: GRONINGEN Datum inspectie: 29-09-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel GM SNEEK Registratienummer

Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel GM SNEEK Registratienummer Inspectierapport Kinderwoud Kinderopvang locatie Duinterpen (KDV) Keizersmantel 1 8607 GM SNEEK Registratienummer 218226470 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Súdwest-Fryslân Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Calimero Kinderopvang (KDV) Onderdendamsterweg 43a 9951TD WINSUM GN Registratienummer

Inspectierapport Calimero Kinderopvang (KDV) Onderdendamsterweg 43a 9951TD WINSUM GN Registratienummer Inspectierapport Calimero Kinderopvang (KDV) Onderdendamsterweg 43a 9951TD WINSUM GN Registratienummer 225158413 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Winsum Datum inspectie: 17-05-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Flexi-Kids (BSO) Franselaan AG ROTTERDAM Registratienummer

Inspectierapport Flexi-Kids (BSO) Franselaan AG ROTTERDAM Registratienummer Inspectierapport Flexi-Kids (BSO) Franselaan 4 6 3028AG ROTTERDAM Registratienummer 650956242 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 02-06-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Het Kompas (BSO) Grote Maatweg VH WIERDEN Registratienummer

Inspectierapport Het Kompas (BSO) Grote Maatweg VH WIERDEN Registratienummer Inspectierapport Het Kompas (BSO) Grote Maatweg 4 7642VH WIERDEN Registratienummer 196219802 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 10-11-2015 Type onderzoek: Incidenteel

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Kruimeltje (KDV) Oude Arnhemseweg BJ ZEIST Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Kruimeltje (KDV) Oude Arnhemseweg BJ ZEIST Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Kruimeltje (KDV) Oude Arnhemseweg 234 3705BJ ZEIST Registratienummer 502490871 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Zeist Datum inspectie: 26-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Villa Sprankel (KDV) Weemeweg LV OOSTERWOLDE FR Registratienummer

Inspectierapport Villa Sprankel (KDV) Weemeweg LV OOSTERWOLDE FR Registratienummer Inspectierapport Villa Sprankel (KDV) Weemeweg 14 8431 LV OOSTERWOLDE FR Registratienummer 109114735 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ooststellingwerf Datum inspectie: 16-02-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Rank (BSO) Hagedoorn CC EMMEN

Inspectierapport BSO De Rank (BSO) Hagedoorn CC EMMEN Inspectierapport BSO De Rank (BSO) Hagedoorn 2 7822CC EMMEN Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: EMMEN Datum inspectie: 14-10-2014 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie Status: Definitief

Nadere informatie

Inspectierapport Twinkel Gouda (KDV) Willem Barentszlaan XP Gouda Registratienummer

Inspectierapport Twinkel Gouda (KDV) Willem Barentszlaan XP Gouda Registratienummer Inspectierapport Twinkel Gouda (KDV) Willem Barentszlaan 36 2803XP Gouda Registratienummer 211875612 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Gouda Datum inspectie: 28-06-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport De Vuurtoren (BSO) Graafsedwarsstraat ES NIJMEGEN Registratienummer

Inspectierapport De Vuurtoren (BSO) Graafsedwarsstraat ES NIJMEGEN Registratienummer Inspectierapport De Vuurtoren (BSO) Graafsedwarsstraat 10 6512ES NIJMEGEN Registratienummer 542464202 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie: 17-10-2016

Nadere informatie

Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat AS Wellerlooi Registratienummer

Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat AS Wellerlooi Registratienummer Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat 47 5856AS Wellerlooi Registratienummer 185842756 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Bergen (L) Datum inspectie: 22-11-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (KDV) Montfortlaan NM Oirschot Registratienummer

Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (KDV) Montfortlaan NM Oirschot Registratienummer Inspectierapport Kindcentrum de Bongerd (KDV) Montfortlaan 20 5688NM Oirschot Registratienummer 347119190 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Oirschot Datum inspectie: 21-03-2017

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer

Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer 472536497 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie: Type onderzoek

Nadere informatie

van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR Conform.

van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR Conform. Vastgesteld B E S L U I T E N L I J S T van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : R. van Schelven Wethouders :

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Sinne Bachstraat (Averkampstraat) (BSO) Averkampstraat EL Leeuwarden Registratienummer

Inspectierapport BSO Sinne Bachstraat (Averkampstraat) (BSO) Averkampstraat EL Leeuwarden Registratienummer Inspectierapport BSO Sinne Bachstraat (Averkampstraat) (BSO) Averkampstraat 10 8916 EL Leeuwarden Registratienummer 235479779 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Babba Kinderopvang (BSO) Hooiweg AJ Zuidhorn

Inspectierapport Babba Kinderopvang (BSO) Hooiweg AJ Zuidhorn Inspectierapport Babba Kinderopvang (BSO) Hooiweg 10 9801AJ Zuidhorn Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 06-07-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport De Bron/Blinker (KDV) De Blink LV Bolsward Registratienummer

Inspectierapport De Bron/Blinker (KDV) De Blink LV Bolsward Registratienummer Inspectierapport De Bron/Blinker (KDV) De Blink 1 8701 LV Bolsward Registratienummer 156492921 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Súdwest-Fryslân Datum inspectie: 20-10-2016 Type onderzoek

Nadere informatie