Plan your day the easy way

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plan your day the easy way"

Transcriptie

1 Hoe het werkt. En hoe het voor u werkt. Plan your day the easy way

2 Aankomst- en levertijden bepalen vaak de eerste indruk die u als bedrijf op uw klanten maakt. En we weten allemaal hoe het zit met een eerste indruk.

3 Nieuw: Connected Navigation Het succes van uw onderneming is afhankelijk van uw medewerkers en uw wagenpark! Altijd weten waar uw medewerkers zijn is belangrijk om klanten snel en effecient van dienst te kunnen zijn? Herkent u zich hierin? Dan vraagt u zich vast wel eens af hoe u de efficiëntie en het rendement van beide kunt verhogen. Dat kan, met het online fleet management systeem van TomTom WORK. Tot nu toe was u aangewezen op complexe en dure IT-systemen die waren ontworpen voor bijvoorbeeld grote internationale vrachtvervoerders. Ingewikkeld én duur. TomTom maakt op het oog ingewikkelde oplossingen graag eenvoudig, makkelijk in gebruik en betaalbaar. Daarom hebben wij TomTom s bekroonde, gebruiksvriendelijke navigatieproducten gecombineerd met een gebruiksvriendelijke fleet management - oplossing: Connected Navigation. Connected Navigation = Tracking & Tracing + Navigation + Communication Connected Navigation verbetert het beheer en de controle van uw voertuigen en biedt u een doeltreffend communicatie- navigatie en planningssysteem voor uw personeel op kantoor en op de weg. Onze Connected Navigation oplossing is zeer betaalbaar en voor ieder bedrijf van iedere omvang inzetbaar. Het combineert slimme Tracking & Tracing, plannings en rapportage functies met een eenvoudig te bedienen navigatie- en communicatiesysteem. Wat heeft u nodig? Om tracking & tracing mogelijk te maken hoeft u alleen de TomTom LINK en een TomTom GO navigatie systeem in uw voertuigen te installeren. Hiermee geeft u uw mensen op de weg toegang tot gemakkelijke, accurate navigatie en communiceert u moeiteloos en eenvoudig met hen. Op kantoor heeft u alleen een computer met internettoegang nodig, om een verbinding te onderhouden met TomTom WEBFLEET, ons online fleet management systeem. U heeft geen consultants, geen extra software, geen ingewikkelde implementatie projecten en geen IT-afdeling nodig voor de ondersteuning of het onderhoud van ons systeem. Daarom zijn de Connected Navigation oplossingen van TomTom WORK geschikt voor bijna ieder type onderneming, klein of groot. TomTom WORK bespaart u geld, uw medewerkers tijd, biedt uw klanten extra service en maakt de manier waarop u en uw medewerkers onderweg met elkaar communiceren helder en inzichtelijk. Het vergroot het gemak en plezier waarmee uw mensen hun werk doen. Kortom, TomTom WORK werkt! TomTom WORK: Plan your day the easy way

4 Betere service, duidelijkere communicatie en lagere kosten. Hoe u het ook bekijkt, TomTom WORK is goed voor uw business! TomTom WORK is goed voor u, uw bedrijf, uw klanten en uw medewerkers. U bespaart tijd en geld door middel van een revolutionaire, nieuwe combinatie van tracking & tracing, navigatie en de mogelijkheid om direct en snel te communiceren met uw chauffeurs. TomTom WORK s WEBFLEET is hét perfecte instrument voor accurate planning en rapportage. Zo kunt u uw wagenpark, de lange-termijnplanning en activa efficiënter beheren. Het eenvoudig te bedienen navigatie systeem TomTom GO zorgt voor een compleet nieuwe manier waarop uw buitendienst de weg vindt en maakt heldere, directe communicatie tussen kantoor en chauffeurs mogelijk. En dan zijn er nog de minder tastbare voordelen die een groot verschil kunnen maken. U kunt snel en effectief reageren op dringende en zeer kort van tevoren aangekondigde wijzigingen in de plannen van uw klanten. Uw klanten weten dan dat ze te maken hebben met een professioneel en efficiënt opererende leverancier die de weg weet in het zakenleven. Voor uw personeel betekent het dat hun dagelijkse werk hen gemakkelijker afgaat en, wat misschien nog wel belangrijker voor hen is, dat ze een betere service kunnen verlenen. We hoeven u niet te vertellen dat dit bepalende factoren zijn voor een een succesvol bedrijf. Wat biedt TomTom WORK u? Een snel en efficiënt systeem gericht op tracking & tracing en planning: U kent de precieze locatie van al uw voertuigen en u volgt ze real-time op gedetailleerde wegenkaarten. Zodra een nieuwe opdracht binnenkomt, ziet u onmiddellijk aan de hand van de locatie van uw mensen en uw actuele planning welke van de chauffeurs zich in de beste positie bevindt om de opdracht aan te nemen. Eenvoudige, duidelijke navigatie via Tomtom GO: Gemakkelijk en een stuk minder stressvol voor uw chauffeurs, omdat ze zonder omwegen naar de volgende klus wordt geleid. Interactieve communicatie: Met tekstberichten kunt u direct vanaf uw pc opdrachten met bijbehorende adresgegevens verzenden. Uw medewerkers kunnen daarna met één druk op het scherm van hun TomTom GO de opdracht accepteren en registreren en vervolgens de automatische navigatieinstructies volgen. Simpel en snel, minder kans op fouten, meer duidelijkheid voor iedereen. Professionele rapportage: Logboeken met afgelegde kilometers, rijtijden, stoplocaties enz. worden automatisch bijgehouden om u te helpen bij de administratie van salarissen en declaraties, belastingaangiftes en productiviteitsonderzoeken. U kunt dagelijks, wekelijks of maandelijks rapporten ontvangen met precies die gegevens die uw bedrijf nodig heeft.

5 Connected Navigation. Wees slim: zorg dat uw mensen altijd met elkaar in contact zijn. Simpel en makkelijk! Efficient plannen is nog nooit zo makkelijk geweest! Altijd verbonden Met TomTom WORK kunt u uw mensen real-time volgen en begeleiden. Via digitale kaarten op uw computerscherm ziet u de precieze locatie van al uw voertuigen. Maak efficiënte planningen voor uw voertuigen en mensen, van dag tot dag, van minuut tot minuut. Eenvoudige en snelle communicatie met uw chauffeurs maakt hun werk gemakkelijker. U kunt uw klanten zelfs toegang verlenen tot TomTom WEBFLEET via een versleuteld wachtwoord, zodat zij de voortgang van een product of dienst waarvoor ze hebben betaald kunnen volgen. Slimme technologie Plug & Play technologie binnen handbereik. Slim genoeg om te voldoen aan de eisen van elk bedrijf, ongeacht de omvang of branche. U kunt alles registreren, van responstijden tot rij-/stilstandratio s. U kunt gemakkelijk efficiencyrapporten opvragen of in een paar seconden een chauffeur van route laten veranderen. Eenvoudig om mee te werken Alles aan TomTom WORK is eenvoudig. Eenvoudige toegang tot het online fleet management systeem via een internetverbinding. Eenvoudig te bedienen, dankzij de gebruikersvriendelijke interface van TomTom WEBFLEET. Eenvoudige navigatie, met een TomTom GO. Eenvoudige planning, van het grote overzicht tot de last-minute details. Eenvoudige rapportage, over wat u wilt weten. Eenvoudige facturering, één rekening, geen verborgen kosten. Bovendien is alles ook nog eens eenvoudig te installeren.

6 Een flexibel bedrijf, plant ook flexibel. TomTom WORK. B A F R G

7 Nóg meer redenen om met TomTom WORK te werken. Het is echt zo eenvoudig! TomTom is begonnen met het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke GPS-navigatiesystemen voor een breed publiek en is inmiddels een gevestigde naam op dat gebied. En we zijn ervan overtuigd dat TomTom WORK hetzelfde kan betekenen voor zakelijke gebruikers. Daarom kunt u bij ons rekenen op gebruikersvriendelijke Connected Navigation die zelfs de minst technische medewerker eenvoudig te bedienen zal vinden. Uw bedrijf, uw klanten en uw personeel hebben er baat bij. Bij Connected Navigation draait het allemaal om duidelijke communicatie en helder management. Het ondersteunt uw chauffeurs op de weg en het geeft u inzicht in de prestaties van uw medewerkers. Van navigatie tot routeplanning, van snelle communicatie tussen chauffeur en kantoor, tot hulp en ondersteuning. Connected Navigation verbetert de dagelijkse werkzaamheden van uw buitendienst en hun planners op tal van manieren. Hun werk wordt veiliger, bevredigender en minder hectisch. TomTom WORK zorgt ook voor een vertrouwensrelatie met uw klanten, die kunnen zien dat u een transparant bedrijf bent en alles in het werk stelt om de kwaliteit en efficiëntie van uw services te verhogen. Geen IT-ondersteuning + Geen IT-onderhoud = Geen IT-kopzorgen. Het mooie van TomTom WEBFLEET is dat u via een abonnement, online toegang krijgt tot uw eigen fleet management systeem. Daarom wordt er absoluut geen IT-onderhoud van u verlangd. U kunt al uw gegevens on line bekijken en beheren zonder dat u daar speciale software voor nodig hebt. Natuurlijk zijn er soms toch bedrijven die de mogelijkheid willen hebben om hun WEBFLEET-gegevens te downloaden naar hun eigen systemen. Daarvoor bieden we twee gebruikersvriendelijke opties: u kunt de speciaal voor TomTom WORK ontworpen online interface gebruiken om WEBFLEET aan uw eigen ITsystemen te koppelen. Of u downloadt de WEBFLEET-gegevens eenvoudig en klaar voor gebruik in bijvoorbeeld Excel en PDF. Aangezien WEBFLEET een beveiligde gegevensverbinding gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over IT-veiligheidsrisico s. Geen gedoe met installeren. TomTom WEBFLEET is een abonnementsservice waardoor er geen ITinstallatie aan te pas komt. Elke TomTom GO wordt bovendien Plug & Drive geleverd. Dus ook hier geen problemen met installeren. Het enige dat geïnstalleerd moet worden is een TomTom LINK in elk voertuig. Dit wordt snel en probleemloos gedaan door één van onze geselecteerde partners, waar en wanneer het u uitkomt. De TomTom LINK is overigens zó gemakkelijk te installeren, dat u er wellicht de voorkeur aan geeft om dit door één van uw eigen mensen te laten doen. Geen zorgen over upgrades. Met snel voortschrijdende technologie is het soms verstandig om te wachten op de release van een nieuwere, betere of snellere versie. Maar omdat TomTom WEBFLEET een abonnementsservice is, krijgt u alle upgrades voor TomTom WEBFLEET automatisch wanneer u die nodig hebt. Intussen is elke dag dat u niet geabonneerd bent op TomTom WORK weer een dag dat we u niet kunnen helpen bij het terugbrengen van de kosten en het laten groeien van uw bedrijf. Eén rekening, geen verborgen kosten. Er zijn géén verborgen kosten. U betaalt de aanschafprijs en de tevoren vastgestelde maandelijkse abonnementskosten, of neemt de leaseoptie om geen aanschafinvestering te hoeven doen. Maar gaandeweg zult u waarschijnlijk ontdekken dat er wel een paar verborgen besparingen zijn.

8 Hoe werkt het nu eigenlijk allemaal? Het centrale bedieningspunt is TomTom WEBFLEET, een compleet online fleet managent systeem waarmee u uw wagenpark kunt volgen en aansturen. In combinatie met TomTom LINK en een TomTom GO in elk voertuig biedt het alles wat u nodig hebt voor planning, registratie, rapportage, communicatie en navigatie. De technologie achter Connected Navigation is complex en zeer geavanceerd, maar eenvoudig toe te passen in uw bedrijf. 1 TomTom WEBFLEET Met TomTom WEBFLEET beschikt u 24 uur per dag, vanaf elke pc, over veilige toegang tot al uw wagenparkgegevens en bijbehorende rapportages. Via digitale kaarten kunt u altijd zien waar uw voertuigen zich bevinden. U kunt nieuwe opdrachten met navigatiecoördinaten of (standaard) tekstberichten versturen naar u mensen op de weg. Dus overal waar u toegang tot internet hebt, kunt u real-time leidinggeven aan uw personeel. Zonder IT-problemen. En omdat TomTom WEBFLEET een web-based abonnementsservice is, leveren we u de meest actuele gegevens, kaarten en upgrades die uw bedrijf nodig heeft, zodra u die nodig hebt. Geen kosten voor in-house onderhoud of updates. Een grote kopzorg minder! Volg al uw voertuigen live en zonder vertraging; altijd en overal op een computer met internetaansluiting Bekijk de order- en berichtstatus per voertuig. Ontvang dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapportages

9 2 TomTom LINK Een klein apparaat dat in al uw voertuigen wordt geïnstalleerd (samen met een SIM-kaart die we erbij leveren). Dankzij de TomTom LINK, die netjes uit het zicht wordt weggewerkt, kunt u uw voertuigen on line traceren & volgen, tekstberichten uitwisselen met uw chauffeurs via hun TomTom GO en zelfs routes en reisplannen verzenden vanuit kantoor. Het is alsof elke chauffeur zijn eigen co-piloot heeft: u! 3 TomTom GO Alle chauffeurs hebben hun eigen TomTom GO en zijn zodoende uitgerust met onze bekroonde navigatieoplossing. Duidelijke route-instructies in de taal en stem van hun voorkeur, reisplannen en nog veel meer. Via TomTom GO kan de status van opdrachten gecommuniceerd worden aan uw personeel op kantoor. Ook kunnen bv. werktijden, pauzes, rijtijden en (standaard) tekstberichten worden vestuurd. Voor uw chauffeurs is het een lang-gewenst hulpmiddel.voor u is het een essentieel managementtool. Duidelijke driedimensionale kaarten en gesproken instructies begeleiden u van deur tot deur Geef met één druk op de knop de status van een order door Ontvang orders van kantoor via de TomTom GO in de auto Geef werktijden en pauzes door aan kantoor Hoe zijn alle verschillende componenten met elkaar verbonden? Dat is eigenlijk erg eenvoudig. Elk voertuig navigeert en communiceert met behulp van zijn TomTom GO. De Tomtom GO is gekoppeld aan de Tomtom LINK, deze maakt het versturen van berichten en locatie gegevens van het voertuig mogelijk via het mobiele netwerk. De informatie tussen TomTom WEBFLEET en uw pc wordt doorgegeven over het internet, via een veilige gegevensverbinding. Al deze onderdelen te samen zorgen voor slimme, eenvoudige Connected Navigation. Real-time en toegankelijk via elke pc met internettoegang. Hoe werkt de navigatie? De TomTom GO van uw chauffeur gebruikt het Global Positioning System (GPS) waarmee signalen worden verzonden via satellieten naar GPS-ontvangers. Met deze signalen kan uw TomTom GO zijn actuele positie, bestemming en snelheid berekenen. GPS-signalen zijn gratis en 24 uur per dag beschikbaar, onder alle weersomstandigheden, overal ter wereld.

10 Technische specificaties TomTom WEBFLEET Een computer met internettoegang is vereist voor het gebruik van de TomTom WEBFLEET-applicatie. TomTom LINK Afmetingen: Gewicht: Materiaal: Apparaat: 145 x 75 x 36 mm Houder: 162 x 88 x 28 mm Apparaat: 200 g Houder: 100 g Apparaat: kunststof behuizing PC/ABS Houder: Santopreen Veiligheidsklasse: IP 20 Voeding: 12 V / 24 V (min.10 V tot max. 30 V) Stroomverbruik: Zekering: Temperatuur: GSM: GSM-antenneverbinding: GSM-antenneverbinding: Ontstekingsingang: Digitale ingangen: Digitale uitgangen: Andere interfaces: Op 14 V: typisch < 120 ma Op 28 V: typisch < 60 ma Standby: typisch < 1 ma Werkingsvoltage V met 2 A / fast blow Ontsteking met 2 A / fast blow -20 C tot +55 C tijdens werking -40 C tot +70 C tijdens opslag Geïntegreerde GSM/GPRS-module FAKRA II Code D (mannetje - bordeaux) - (antenne - vrouwtje) FAKRA II Code D (mannetje - blauw) - (antenne - vrouwtje) Moet worden verbonden met de ontstekingsklem om het apparaat aan en uit te zetten tegelijk met het starten 5 ingangen, om te zetten naar aarde 1 ingang tachometer puls 2 uitgangen, laden naar GND (0 V), max. 0,5 A CAN Bus, ID-Bus TomTom GO Scherm: 4,0 inch (10,2 cm) breed WQVGA-scherm (480 x 272 pixels, kleuren) CPU: CPU 400 MHz Intern geheugen: RAM 64MB Batterij: Lithium-Ion-batterij (gebruiksduur 4 uur) Opslagcapaciteit: 1 SD-kaart of hard-disk (TomTom GO 910) GPS: Zeer gevoelige SiRF Star 3 GPS-chipset Afmetingen: 112 x 81 x 66 mm Gewicht: 300 grams Ga voor een rondleiding en een compleet gegevensoverzicht, inclusief technische specificaties, naar Voordat uw concurrenten het doen.

11 Over TomTom WORK, het bedrijf. TomTom WORK is een divisie van TomTom NV, toonaangevend leverancier van persoonlijke navigatieproducten en diensten. TomTom WORK is aanbieder van tracking & tracing en fleetmanagementoplossingen gecombineerd met navigatie- en communicatie producten voor de zakelijke markt. TomTom WORK werd in maart 2006 opgericht na acquisitie van Datafactory, toongevend IT specialist in fleetmanagement en telematics systemen. Door de overname van datafactory AG is TomTom als eerste in staat de meest actuele communicatie- en plug & play - navigatietechnologie te combineren met tracking en tracingoplossingen. TomTom WORK is een gebruiksvriendelijke, slimme en connected navigatieoplossing. Het product is bestemd voor eigenaren van wagenparken, onafhankelijk van de grootte hiervan, en vergemakkelijkt het dagelijkse beheer en de communicatie met vloot en bemanning. De producten van TomTom WORK worden ontwikkeld met innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en toegevoegde waarde als uitgangspunt. TomTom NV is opgericht in 1991 in Amsterdam en is sindsdien meegegroeid met een markt die over heel Europa en Noord-Amerika is verspreid. Onze navigatie-oplossingen worden nu door meer dan 3 miljoen klanten in 20 landen en 22 talen gebruikt. We houden van ons werk en zijn steeds op zoek naar nieuwe en betere manieren om mobiele mensen te helpen hun bestemming zo snel, veilig en gemakkelijk mogelijk te bereiken. 10% van de brandstof die uw chauffeurs gebruiken gaat op aan zoeken

12 Wilt u meer weten over TomTom WORK en hoe het werkt, kijk dan op Daar vindt u een productrondleiding, gedetailleerde technische gegevens en meer. U kunt ook contact opnemen met onze speciale TomTom WORK Sales Support via sales.nl@tomtomwork.com. U kunt hier terecht voor al uw vragen over de slimme Connected Navigation oplossing die het beste bij uw onderneming past. W12006-NL

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding 14112012 TrackJack OTM 2.0 (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

UNPACK & TRACK. Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel

UNPACK & TRACK. Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel 2012 UNPACK & TRACK SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel T: +32 (0) 11 55 99 70 F.: +32 (0) 11 55 99 79 Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! E.: sales@s-a-c.be

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

ebook Wat Is Telematica?

ebook Wat Is Telematica? ebook Wat Is Telematica? Wat is telematica? Laten we bij het begin beginnen. Telematics, of telematica, is letterlijk een combinatie van de woorden telecommunicatie en informatica. Het is de technologie

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd wordt als reden aangevoerd, maar het niet correct bijhouden

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GeoChaser Guard

Gebruikershandleiding GeoChaser Guard Gebruikershandleiding GeoChaser Guard 1.Introductie De GeoChaser is een krachtig IP67 waterdicht GPS-volgsysteem ontworpen voor tracering van voertuigen. Het apparaat heeft superieure ontvangstgevoeligheid,

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0

Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0 Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0 Status: beschikbaar TomTom WEBFLEET-release 2.9.0 bevat de volgende functies en verbeteringen: Inhoud Klaar voor TomTom Remote LINK 2 Routevergelijking

Nadere informatie

Uw machinepark: online

Uw machinepark: online Volvo construction equipment Uw machinepark: online CARETRACK: MACHINES ZIEN EN VOLGEN Volg uw machines waar u zich ook bevindt CareTrack van Volvo is meer dan alleen een volgsysteem. Het geeft niet als

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloos Oproepen Dit is het eerste Intranet Oproep Systeem dat voorziet in schaalbaarheid en oneindig bereik. Hiermee kunt u alle communicatiewensen

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

Platform Regent Mobile Connect

Platform Regent Mobile Connect Platform Regent Mobile Connect WWW.REGENTMOBILE.NL Eigenschappen Regent Connect Productlijn Secure Route Pro Plug & play Live actuele locatie bekijken x x x x Routes terugkijken op kaart x x x x Virtueel

Nadere informatie

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand mypowerrouter.com beheren en monitoren op afstand the PowerRouter you re in charge mypowerrouter.com De PowerRouter webportal monitort en beheert alle PowerRouter systemen die zijn verbonden met het internet.

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

Alles onder controle

Alles onder controle Alles onder controle als afstand een rol speelt real-time voertuigcommunicatie- en volgsystemen voor de servicewereld, de transportwereld en openbare en ordediensten Data2Track 2 Alles onder controle Data2Track

Nadere informatie

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen Wat u niet ziet,... ziet de satelliet APS volgsystemen Volg uw waardevolle bezittingen Real-time en op de voet De black box voor mobiele bedrijven Wilt u altijd en overal kunnen zien waar uw medewerkers

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat Nefit ModuLine Easy Nefit houdt Nederland warm Easy De slimste thermostaat Nefit Easy De slimme thermostaat die verder gaat Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

SNELLER OP JE BESTEMMING

SNELLER OP JE BESTEMMING TOMTOM TRAFFIC. BRENGT JE SNELLER OP JE BESTEMMING TomTom is een toonaangevende leverancier van verkeersinformatie. TomTom controleert, verwerkt en levert verkeersinformatie met behulp van eigen technologie.

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

UNPACK & TRACK. Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel

UNPACK & TRACK. Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel 2012 UNPACK & TRACK SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel T: +32 (0) 11 55 99 70 F.: +32 (0) 11 55 99 79 Uw veiligheid onze zorg, elke minuut van de dag! E.: sales@s-a-c.be

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen.

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle informatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen.

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING.

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. 1 WAT BMW APPLE CARPLAY VOORBEREIDING U BIEDT. Voordelen van BMW Apple CarPlay Voorbereiding

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Guard 3.1

Nederlandse handleiding Guard 3.1 Met de Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Guard 3.1 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

TREVLER AIR Model GL300

TREVLER AIR Model GL300 HANDLEIDING TREVLER AIR Model GL300 WAARSCHUWING: Stel de Trevler niet bloot aan: - water - andere vloeibare substanties - extreme hitte of kou Open de behuizing van de Trevler nooit, om gevaar voor elektrische

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe USB-stick*. In deze verkorte handleiding vertellen wij u hoe u snel aan de slag kunt met het modem en

Nadere informatie

1. Deze handleiding gebruiken

1. Deze handleiding gebruiken 1. Deze handleiding gebruiken Onderwerp Aan elk onderwerp zijn een nummer en titel toegewezen. Onderdeel Aan elk onderdeel is een titel toegewezen. Bedieningshandeling Aan elke bedieningshandeling is een

Nadere informatie

Snelle, betrouwbare prestaties

Snelle, betrouwbare prestaties Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB 3.0 - Thunderbolt-adapter StarTech ID: TB2USB3GE Met de TB2USB3GE Thunderbolt naar gigabit Ethernet + USB 3.0 adapter kunt u de aansluitingen van uw MacBook of

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB Thunderbolt-adapter

Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB Thunderbolt-adapter Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB 3.0 - Thunderbolt-adapter Product ID: TB2USB3GE Met de TB2USB3GE Thunderbolt naar gigabit Ethernet + USB 3.0 adapter kunt u de aansluitingen van uw MacBook of

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Van Hoecke nv Europark-Noord 9 9100 Sint-Niklaas, België Tel.: +32 760 19 00 Fax: +32 760 19 19 E-mail: info@vanhoecke.be www.vanhoecke.be DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Geachte klant, Wie voor meubels naar

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Vergemakkelijk en versnel uw bedrijfsvoering. Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans. De servicedienst

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

TomTom WEBFLEET 2.17. Inhoud. Let s drive business TM. Releaseopmerkingen mei 2013

TomTom WEBFLEET 2.17. Inhoud. Let s drive business TM. Releaseopmerkingen mei 2013 TomTom WEBFLEET 2.17 Releaseopmerkingen mei 2013 Inhoud Uitgebreide WEBFLEET-rapportage 2 Rapportage Diagnostic Trouble Codes 3 Veiligheidsfuncties 5 Interface voor facturen 7 Standaardritmodus 8 Informatie

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn:

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn: BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt AAN- & AFWEZIGHEDEN, TIJDREGISTRATIE, TOEGANGSCONTROLE, PLOEG

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf www.dtco.nl Downloadkey II Mobile Card Reader kaartlezer Downloadterminal DLD Short Range and

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

TrackJack OTM 3. Handleiding

TrackJack OTM 3. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

DIGITAAL WERKEN OP WEG NAAR 2020

DIGITAAL WERKEN OP WEG NAAR 2020 DIGITAAL WERKEN OP WEG NAAR 2020 Doclogic Full Service Partner Digitaal Werken Richard Dobbe Senior Sales Consultant Even voorstellen Doclogic 1999-2009 Decos Richard Dobbe Senior Sales Consultant Autonomy

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015 WEBFLEET 2.20 Release-informatie maart 2015 Inhoud OptiDrive 360 2 Voertuigspecificaties 6 Voertuiginstellingen kopiëren 8 Werktijdenoverzichtrapport 9 Verbeterde routeweergave 10 Mapcodes 11 TomTom WEBFLEET

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Personeelsplanning voor de toekomst

Personeelsplanning voor de toekomst Personeelsplanning voor de toekomst Het belang van personeelsplanning Goede personeelsplanning van groot belang Een goede personeelsplanning is cruciaal voor een organisatie. Het draagt bij aan de tevredenheid

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s

m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s Sycada uw partner in mobility Sycada is een internationaal opererend

Nadere informatie

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens 1 Voor wie is de nüvi 465T bedoeld? Vrachtwagenchauffeurs Buschauffeurs Campereigenaars Fleetmanagement 2 Welke kenmerken heeft de

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen presentatie ISAGRI het bedrijf ISA systeem manier van werken PRODUCTEN ISA GPS perceelsmeting ISA 360 gps ISATEELT teeltregistratie ISA app smartphone ENKELE

Nadere informatie