Versie 1.2. Geldig tot en met

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versie 1.2. Geldig tot en met"

Transcriptie

1 Versie 1.2 d.d. 14 maart 2014 Geldig tot en met 31 december 2014

2 Beste ondernemer, Het zijn spannende tijden. De Nederlandse economie staat nog steeds onder druk en dat merken we allemaal. U en ik. Onze blikken blijven echter gericht op de toekomst. Een toekomst waarin we als ondernemers groei willen laten zien en de continuïteit van onze ondernemingen willen waarborgen. Dit betekent onder andere dat we goed op kosten letten. Zijn uitgaven die we doen noodzakelijk? Zijn ze verstandig? Zijn er alternatieven? Zijn ze gebonden aan langlopende contracten? Bieden ze ons genoeg flexibiliteit in aanbod, in prijzen en in voorwaarden? Als grote mobiliteitsspeler in Noord Nederland spelen wij als Century Autogroep op bovenstaand kostenvraagstuk in door een nieuw verhuur /leaseproduct te introduceren; flexibele lease. In het geval van een flexibele lease neemt u voor periodes van 2 tot 24 maanden een jonge (bedrijfs)wagen af tegen scherpe prijzen, met maximale flexibiliteit en zonder financieel risico te lopen. Flexibele lease is dus, voor wat uw vervoerswensen betreft, een perfecte aanvulling op onze bestaande verhuurproducten. Ideaal toch? Op de volgende pagina s of op leest u meer over de voordelen van flexibele lease. Heeft u vragen over dit product van Century Autogroep? Bel of mail gerust met de collega s van Century Autoverhuur. Zij adviseren u graag over wat in uw situatie het beste product is. U kunt ze bereiken via telefoonnummer (Groningen) of (Assen) of per e mail op flexibelelease@century.nl. Met vriendelijke groet, Century Autogroep Erik Meems Algemeen directeur

3 Century Autogroep Al 80 jaar de mobiliteitspartner van het noorden. Century Autogroep is de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 300 medewerkers verspreid over dertien vestigingen. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn of haar autowensen. In een groot deel van Groningen en Drenthe. Alle medewerkers binnen ons bedrijf zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Door goed te luisteren en zich in iedere klant te verplaatsen, streven zij ernaar net even iets meer te doen dan nodig is. Kunnen zij verwachtingen overtreffen. Dit is waarom iemand zich aan Century Autogroep bindt. Waarom wij gewaardeerd worden met een hoge klantwaardering. Waarom het bedrijf al tachtig jaar een begrip is. Wij bieden ook u graag de totaaloplossing voor uw mobiliteitswensen. Bijvoorbeeld op het gebied van: het kopen van een auto; het huren van een auto; het leasen van een auto; het financieren en/of verzekeren van een auto; het onderhoud en het schadeherstel van uw auto; het ombouwen van uw auto; vervangend vervoer bij onderhoud of schadeherstel van uw auto; tot een kopje koffie aan toe. Één aanspreekpunt Een bijkomstig voordeel is dat u binnen ons bedrijf één aanspreekpunt heeft, onze afdeling Verhuur. Zij helpen u verder met al uw vragen. Wel zo gemakkelijk! T: (Groningen) T: (Assen) E: flexibelelease@century.nl

4 Flexibele lease Shortlease maar dan anders. Herkent u zich in de volgende situaties? U bent net een onderneming gestart of van plan te starten. U heeft voor projecten tijdelijk vervoer nodig. U heeft medewerkers met een tijdelijk contract. U heeft tijdelijk een (bedrijfs)wagen nodig totdat uw nieuwe auto geleverd wordt. Dan is flexibele lease van Century Autoverhuur wellicht dé oplossing voor uw mobiliteitswensen. Uw vele voordelen bij een flexibele lease van Century Autogroep De laagste tarieven voor een Audi, SEAT of Volkswagen (bedrijfswagen) in Noord Nederland. Overeenkomsten van 2 tot 24 maanden mogelijk. Vanaf 2 maanden, zonder boetebedrag, per dag opzegbaar. Auto wordt bij een leeftijd van 24 maanden gratis vervangen*. Auto is standaard uitgerust met airconditioning, navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding. Auto met grijs kenteken standaard uitgerust met een trekhaak. Laagste tarieven voor winterbanden. Vast bedrag per maand inclusief all riskverzekering, onderhoud, mobiliteitsgarantie en indien nodig vervangend vervoer. Nooit te veel betalen, verrekening achteraf. Gratis aflevering binnen 100 kilometer van Assen/Groningen. *Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij bij een leeftijd van 24 maanden niet vervangen kunnen worden. Bent u overtuigd van de voordelen? Vraag gelijk een offerte aan!

5 Maximale flexibiliteit Duidelijke afspraken. Door een flexibele lease overeenkomst aan te gaan bent u verzekerd van maximale flexibiliteit. Daarnaast zijn onze overeenkomsten simpel en helder. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Overeenkomstduur Flexibele lease is mogelijk voor periodes van twee tot maximaal vierentwintig maanden. Minimale leaseperiode De minimale leaseperiode van flexibele lease bedraagt twee maanden. Jonge (bedrijfs)wagens U krijgt van ons altijd een auto die bij aanvang van de overeenkomst niet ouder is dan 6 maanden. Daarnaast garanderen wij u dat u nooit in een auto zult rijden die ouder is dan 24 maanden. Bereikt uw auto tijdens uw leaseperiode de leeftijd van 24 maanden? Dan wisselen wij de auto gratis om voor een nieuwer exemplaar. Zo rijdt u altijd in een jonge (bedrijfs)wagen. Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij een leeftijd van 24 maanden niet vervangen kunnen worden. Basisuitrusting van uw (bedrijfs)wagen Wij zorgen dat uw auto standaard uitgerust is met airconditioning, navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding. Auto s met grijs kenteken zijn daarnaast ook voorzien van een trekhaak. Prijsbepaling De maandprijs wordt gebaseerd op het door u aan te geven verwachte aantal per maand/jaar. Eigen risico Een all riskverzekering is bij het leasebedrag inbegrepen. Houd wel rekening met een eigen risico van 225, per schadegeval voor de Audi A1, SEAT Mii, SEAT Ibiza, Volkswagen up!, Volkswagen Polo en Volkswagen Golf. En een eigen risico van 325, per schadegeval voor alle overige auto's. Voor jongeren tot 24 jaar geldt een supplement van 100 per schadegeval.

6 Toetsing offerte aanvraag Iedere offerte aanvraag wordt op kredietwaardigheid beoordeeld. Century Autoverhuur behoudt zich het recht voor om aanvragen te weigeren als er twijfel bestaat over de kredietwaardigheid van de aanvrager. Aflevering Wij leveren auto's kosteloos af binnen 100 kilometer van Assen/Groningen. Facturatie U betaalt bij ons maandelijks een vast leasebedrag vooruit waarbij een all riskverzekering, het onderhoud, de mobiliteitsgarantie en indien nodig vervangend vervoer is inbegrepen. Bij de levering van de auto dient de 1e maand voldaan te worden. Hierna volgt een maandelijkse automatische incasso. Opzeggen overeenkomst Na het verstrijken van de minimale leaseperiode van twee maanden kunt u de overeenkomst per dag opzeggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Eindafrekening Na het opzeggen van de overeenkomst vindt er een eindafrekening plaats. Eventueel te veel of te weinig betaalde bedragen worden verrekend. Zie bijlage 2 voor een voorbeeldberekening. Overige voorwaarden Tenzij anders overeengekomen zijn op een flexibele lease overeenkomst de algemene huurvoorwaarden voor de leden van de Bovag verhuurbedrijven van toepassing. Deze kunt u lezen en downloaden op. Bent u overtuigd door de heldere afspraken? Vraag gelijk een offerte aan!

7 Jonge auto s tegen de laagste tarieven U rijdt altijd in een (zo goed als) nieuwe auto. Wij garanderen u dat u nooit in een auto zult rijden die ouder is dan 24 maanden. Bereikt uw auto tijdens uw leaseperiode de leeftijd van 24 maanden? Dan wisselen wij de auto gratis om voor een nieuwer exemplaar. Zo rijdt u altijd in een jonge auto! Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij een leeftijd van 24 maanden niet vervangen kunnen worden. Basisuitrusting: uw auto is van alle gemakken voorzien Wij zorgen dat uw auto standaard uitgerust is met airconditioning, navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding. Auto s met grijs kenteken zijn daarnaast ook uitgerust met een trekhaak. Een greep uit ons auto aanbod: Prijzen exclusief btw en op basis van km per jaar. Zie bijlage 1 van deze brochure voor meer informatie.

8 Speciaal vervoer Speciaal vervoer is niet standaard in ons aanbod opgenomen omdat het werkelijk van alles kan zijn. Privé en zakelijk. Van bijvoorbeeld een Volkswagen Passat op groengas, een kleine stadsbestelauto in de vorm van de Volkswagen up! cargo tot aan een aangepaste Volkswagen Caddy, geschikt voor rolstoelvervoer. Zeg het maar. Er is veel, heel veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en wij maken voor u een offerte op maat. Let op! Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij aanvang ouder zijn dan zes maanden en dat ze bij een leeftijd van 24 maanden niet vervangen kunnen worden. Kijk voor ons complete aanbod aan beschikbare auto s en prijzen in de bijlage of kijk op. Bent u overtuigd door ons aanbod aan auto s? Vraag gelijk een offerte aan!

9 Service Efficiënte afhandeling van gepland of ongepland onderhoud. Hoe vervelend ook, iedere auto heeft gepland en soms helaas ook ongepland onderhoud nodig. Dit kunnen wij niet voor u veranderen. Maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Dat u zo snel mogelijk uw weg kunt vervolgen. Express Service Een storing of een klein defect aan uw auto? Binnen een uur is het verholpen door onze Express Service. Kom gerust langs zonder afspraak: wij helpen u direct. Ook voor het vervangen van een uitlaat of accu. Wel zo efficiënt toch? Service Dialoog In een speciaal hiervoor ingerichte ruimte wordt uw auto op de brug geplaatst. Samen met een van onze service specialisten stemt u voorafgaand aan een geplande servicebeurt, in een kort gesprek van 15 tot 20 minuten rondom de auto, de benodigde werkzaamheden af. Mobiliteitsgarantie in bijna heel Europa Als u onverhoopt onderweg strandt, dan wordt u weer de weg opgeholpen door de dichtstbijzijnde merkdealer. Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd. Indien dit niet binnen 3 uur mogelijk is, dan wordt u de best mogelijke oplossing geboden: alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). Vervangend vervoer Wij laten u niet staan. Bij onderhoud wilt u uiteraard mobiel blijven. Wij hebben vervangend vervoer beschikbaar. Even van auto wisselen en rijden maar weer! En de tarieven voor een vervangende auto zijn voor u: Tijdens de garantieperiode GRATIS Bij onderhoud GRATIS Bent u overtuigd door onze service afspraken? Vraag gelijk een offerte aan!

10 Schade Het overkomt iedereen! Wij helpen u snel weer de weg op. Schade aan de auto is vervelend. U moet zo snel mogelijk weer de weg op. Onze collega s van Schadenet Assen en Groningen staan voor u klaar. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het herstellen en afwikkelen van autoschade, ze zijn gespecialiseerd in perfectionisme. Daardoor onderscheiden ze zich op het gebied van service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis en kunde. Originele onderdelen Bij Schadenet Groningen en Assen wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden. Veiligheid Uw auto is een veilige auto. Dat zit hem voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van de auto. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van de auto weer als vanouds. Complete afwikkeling De collega s van Schadenet Groningen en Assen nemen u graag de zorgen uit handen. Zij onderhouden de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade experts en verzekeringsdiensten. Dus de complete afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd. Vervangend vervoer Wij laten u niet staan. Bij schade wilt u uiteraard mobiel blijven. Wij hebben vervangend vervoer beschikbaar. Even van auto wisselen en rijden maar weer! En de tarieven voor een vervangende auto zijn voor u: Bij schadeafhandeling GRATIS Bent u overtuigd door onze schadeservice? Vraag gelijk een offerte aan!

11 Geïnteresseerd? Vraag een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte aan. Hebben wij u overtuigd dat Century Autogroep u de juiste oplossing biedt? Heeft u nog vragen over ons nieuwe verhuurproduct? T: (Groningen) T: (Assen) E: flexibelelease@century.nl Of vraag een vrijblijvende offerte aan op.

12 Bijlage 1 Beschikbare auto s en prijslijst Auto Label Brandstof Bijtelling 25000km 30000km 35000km 40000km 45000km 50000km /km Volkswagen A Benzine 14% ,09 up! SEAT Mii A Benzine 14% ,09 ŠKODA Citigo A Benzine 14% ,09 SEAT Ibiza B Benzine 20% ,10 A Diesel 14% ,11 Volkswagen Polo A Benzine 20% ,10 B Diesel 14% ,11 ŠKODA Fabia B Benzine 20% ,10 B Diesel 20% ,11 Volkswagen Golf A Benzine 20% ,11 A Diesel 20% ,12 SEAT LEON A Bezine 14% ,11 A Diesel 14% ,12 SEAT Octavia A Benzine 14% ,11 A Diesel 14% ,12 Volkswagen Golf Variant Volswagen Jetta Hybrid Volkswagen Touran B Diesel 20% ,12 A Benzine 20% ,12 B Benzine 25% ,12 C Diesel 25% ,12 Volkswagen A Diesel 20% ,14 Passat Variant ŠKODA B Diesel 20% ,14 Superb Audi A3 B Diesel 20% ,15 Sportback Audi A4 Benzine 20% ,17 Audi A4 Diesel 20% ,17 Volkswagen Diesel 25% ,10 Caddy Volkswagen Transporter Diesel 25% ,12 Prijzen exclusief 21% btw per maand inclusief all riskverzekering, onderhoud, mobiliteitsgarantie en indien nodig vervangend vervoer. Brandstofkosten niet inbegrepen. Bel voor meer informatie over de prijzen van winterbanden en accessoires of kijk op

13 Speciaal vervoer Speciaal vervoer is niet standaard in ons aanbod opgenomen omdat het werkelijk van alles kan zijn. Privé en zakelijk. Van bijvoorbeeld een Volkswagen Passat op groengas, een kleine stadsbestelauto in de vorm van de Volkswagen up! cargo tot aan een aangepaste Volkswagen Caddy, geschikt voor rolstoelvervoer. Zeg het maar. Er is veel, heel veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en wij maken voor u een offerte op maat. Kijk voor meer informatie over de beschikbare auto s op.

14 Bijlage 2 Voorbeelden eindafrekening Stel u neemt via onze flexibele lease op 1 maart een Volkswagen up! af voor een project van 3 maanden. U gaat ervan uit dat u in deze periode circa 2500km per maand rijdt. Op basis van deze 2500km per maand betaalt u een tarief van 400, per maand (omgerekend naar een jaarkilometrage valt u in de prijscategorie van km 12 x 2500km = km). Na 2,5 maand is uw project afgerond. Sneller dan verwacht brengt u op 15 mei uw auto terug. Bij flexibele lease is dit geen probleem. Wij maken nu voor u een eindafrekening die voor u het gunstigst uitvalt. Voorbeeld 1 Werkelijk gereden aantal van 1 maart tot en met 15 mei 5500km. Stap 1 U heeft 76 dagen van de 365 dagen in het jaar van de auto gebruik gemaakt. U mocht dus rijden 76/365 x km rijden = 6247km. U bent dus 6247km 5500km = 747km onder de toegestane tarieflimiet gebleven. Stap 2 Tariefschaal Jaartarief Dagtarief Aantal leasedagen Leaseperiode tarief Gereden Toegestane Overschrijding toegestane Kilometerprijs Extra kosten Totaal , 11, , ,10 29,50 929, , 13, , ,10 nvt 999,40 Met het 25000km tarief als basis blijkt u 70,06 goedkoper uit te zijn dan met het oorspronkelijke 30000km tarief. Het 25000km tarief vormt dan ook de basis voor uw eindafrekening. Stap (al betaald) / 929,34 (te betalen) = 270,66 door u terug te ontvangen Voorbeeld 2 Werkelijk gereden aantal van 1 maart tot en met 15 mei 6500km. Stap 1 U heeft 76 dagen van de 365 dagen in het jaar van de auto gebruik gemaakt. U mocht dus rijden 76/365 x km rijden = 6247km. U bent dus 6247km 6500km = 253km boven de toegestane tarieflimiet gebleven.

15 Stap 2 Tariefschaal Jaartarief Dagtarief Aantal leasedagen Leaseperiode tarief Gereden Toegestane Overschrijding toegestane Kilometerprijs Extra kosten Totaal , 11, , ,10 129, , , 13, , ,10 25, , , 14, , ,10 nvt 1.099,72 Met het oorspronkelijke 30000km tarief als basis bent u nog steeds het beste uit. Dit tarief vormt dan ook de basis voor uw eindafrekening. Stap (al betaald) / 1.024,70 (te betalen) = 175,30 door u terug te ontvangen Voorbeeld 3 Werkelijk gereden aantal van 1 maart tot en met 15 mei 8000km. Stap 1 U heeft 76 dagen van de 365 dagen in het jaar van de auto gebruik gemaakt. U mocht dus rijden 76/365 x km rijden = 6247km. U bent dus 6247km 8000km = 1753km boven de toegestane tarieflimiet uitgekomen. Stap 2 Tariefschaal Jaartarief Dagtarief Aantal leasedagen Leaseperiode tarief Gereden Toegestane Overschrijding toegestane Kilometerprijs Extra kosten Totaal , 13, , ,10 175, , , 14, , ,10 71, , , 15, , ,10 Nvt 1.199,28 Met het 35000km tarief als basis blijkt u net iets goedkoper uit te zijn dan met het oorspronkelijke 30000km tarief. Het 35000km vormt dan ook de basis voor uw eindafrekening. Stap (al betaald) / 1.170,92 (te balen) = 3,78 door u terug te ontvangen

Word Volkswagen rijschoolhouder bij Century Autogroep

Word Volkswagen rijschoolhouder bij Century Autogroep Word Volkswagen rijschoolhouder bij Century Autogroep en profiteer van extra veel voordeel! Versie 1.4 d.d. 26 augustus 2013 Geldig tot en met 31 december 2013 Beste rijschoolhouder, Of het nu gaat om

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

WE HELPEN U GRAAG OP WEG. mobiliteit op maat

WE HELPEN U GRAAG OP WEG. mobiliteit op maat WE HELPEN U GRAAG OP WEG mobiliteit op maat Autoverhuur voor de zakelijke en particuliere markt EASYRENT WEET WAAR U NAARTOE WILT EasyRent Autoverhuur is de specialist in autoverhuur voor de zakelijke

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

Algemene Verkoopinformatie

Algemene Verkoopinformatie Algemene Verkoopinformatie Volkswagen: Adviesprijzen communicatie-uitingen van Volkswagen zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Deze rijklaarmaakkosten

Nadere informatie

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Wie is Alphabet? Alphabet is onderdeel van de BMW Group en is actief in 18 verschillende landen. Hoewel Alphabet een dochteronderneming

Nadere informatie

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 Audi Private Lease Compleet Audi ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 20-01-12 11:19 ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 2 20-01-12 11:19 Audi Private Lease Vanaf nu kunt u ook eenvoudig

Nadere informatie

Duurzame voordelen van Volkswagen

Duurzame voordelen van Volkswagen Duurzame voordelen van Volkswagen Wat betekenen de fiscale regelingen voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen onderhevig.

Nadere informatie

Algemene Verkoopinformatie

Algemene Verkoopinformatie Algemene Verkoopinformatie Volkswagen: Adviesprijzen communicatie-uitingen van Volkswagen zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Deze rijklaarmaakkosten

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan seat.nl Mii Onderhoudsplan Het SEAT Onderhoudsplan in het kort: / 3 of 4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK. / Een vast maandtarief

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren.

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN NIEUWE SEAT SEAT Abonnement Financieren. Leasen. Verzekeren. GEEN AFSCHRIJVING, RENTE OF RESTSCHULD. EN VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD KAN IK GEWOON NAAR MIJN EIGEN MERKDEALER.

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Van Mossel Leasing Privé lease

Van Mossel Leasing Privé lease Van Mossel Leasing Privé lease Veelgestelde vragen Algemeen over privé lease Wat is privé lease? Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat u voor een langere periode betaalt voor het

Nadere informatie

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu!

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu! Page 1 of 5 Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken. FleetNieuws Geachte relatie, Hierbij ontvangt u de nieuwe uitgave van FleetNieuws met hierin aandacht

Nadere informatie

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Wat betekent bijtelling voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan Complete zekerheid voor je SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je het liefst lang en zorgeloos van genieten. En daar

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bedrijfswagens Uitgave januari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Een reparatie aan uw bedrijfswagen komt eigenlijk altijd ongelegen. Dan is

Nadere informatie

COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET

COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET Inleiding Voor u ligt een brochure met uitleg over het Collectief Auto Abonnement. Volkswagen Leasing speelt hiermee in op een duidelijke

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2012. Wijzigingen voorbehouden. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Een reparatie aan uw auto komt eigenlijk altijd ongelegen.

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen Lesauto Lease exclusief voor rijscholen 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl Even voorstellen, Persoonlijk contact is de basis voor een prettige samenwerking. Wij geven onze klanten geen

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Mobiliteit voor de zzp er. Kopen of Leasen? Mobiliteit voor de zzp er: Kopen of leasen? 1

Mobiliteit voor de zzp er. Kopen of Leasen? Mobiliteit voor de zzp er: Kopen of leasen? 1 Mobiliteit voor de zzp er Kopen of Leasen? Mobiliteit voor de zzp er: Kopen of leasen? 1 Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Auto kopen Eigen bezit Afschrijving en restwaarde Onderhoud 3. Auto leasen Zorg

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Extra garanties tegen onverwachte reparatiekosten dankzij ŠKODA Extra Garantie of de ŠKODA Zekerheidspolis ŠKODA

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten Financieren. Leasen. Verzekeren. ENJOYNEERING DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering.

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave februari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services BMW Motorrad INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS. EERST UITKIEZEN. DAARNA DE FINANCIËN REGELEN. PRIVÉ 4 BMW Private Finance 5 BMW

Nadere informatie

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn!

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een scherp tarief, of kortere looptijd. Waarom zou u dat niet doen? Met Occasion Lease kunnen u en uw medewerkers snel, veilig, betrouwbaar én voordelig

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN VANAF 1,- PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY COMPLETE ZEKERHEID VOOR JE SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS 2 Extra garanties tegen onverwachte reparatiekosten dankzij ŠKODA Extra Garantie of de ŠKODA Zekerheidspolis ŠKODA Extra Garantie en ŠKODA Zekerheidspolis Een

Nadere informatie

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen Lesauto Lease exclusief voor rijscholen 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl LesautoRent > Over ons Even voorstellen, Hallo, wij zijn LesautoRent. We vinden het belangrijk dat u weet wie

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS.

Nadere informatie

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel 2 Een wagenpark met stilstand Een wagenpark dat meebeweegt Extra Flexibel. Zó zou je het zelf ook bedenken! 3 Handig! Flexibel leasecontract

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

Driessen Private Lease Aanvullende voorwaarden

Driessen Private Lease Aanvullende voorwaarden Driessen Private Lease Aanvullende voorwaarden Private Lease www.driessenautogroep.nl/private-lease Versie 1.2 (12-2017) Artikel D.1 Naast de documenten genoemd in artikel 1 van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Nieuwe e-up! of e-golf? Kies het Eneco HollandseWind Laadabonnement Gaat u een e-up! of e-golf van Volkswagen rijden, dan kunt u nu een Eneco HollandseWind

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. SIMPLY SIMPLY CLEVER CLEVER De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud (FABIA t/m modeljaar 2012) Bij

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer BroekhuIs zorgeloos privé Leeswijzer Inhoudsopgave 1. Wat als ik in werkelijkheid een afwijkend aantal kilometers per jaar rijd?... 1 2. Wie mogen er in de lease-auto rijden?... 1 3. Blijft de leaseprijs

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT BANK Financieren. Leasen. Verzekeren. DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Bijlagenrapport BERIJDERS NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK 2014 ZAKENAUTO IN NEDERLAND WAT WIL DE WERKGEVER? EN WAT MAG DE ZAKELIJKE RIJDER (NOG)? NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 A. Definities Leasecontract Aanvullende voorwaarden Algemene voorwaarden Leasemaatschappij Maximaal aantal

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V.

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. De leaseovereenkomst bestaat uit de volgende documenten: o Het leasecontract Versienummer 201708

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V.

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Kilometrage De tarieven zijn inclusief het aantal aangegeven vrije kilometers en eventueel geoffreerde extra kilometers. Huur vanaf 1 maand (30 huurdagen).

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Dat past. nee. nee Wilt u het totale gefinancierde bedrag aflossen? Als u niet het hele bedrag aflost, zijn uw maandlasten (aanzienlijk) lager.

Dat past. nee. nee Wilt u het totale gefinancierde bedrag aflossen? Als u niet het hele bedrag aflost, zijn uw maandlasten (aanzienlijk) lager. Volvo Car Lease Financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privéaankoop ligt een financierings constructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een lease constructie.

Nadere informatie

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid.

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto Wij vinden het bijzonder leuk dat u heeft gekozen voor een Pon Occasion. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe auto

Nadere informatie

POLIS INRUILWEKEN. 150,- CASH BACK! ŠKODA Bank ŠKODA Leasing ONTVANG TOT

POLIS INRUILWEKEN. 150,- CASH BACK! ŠKODA Bank ŠKODA Leasing ONTVANG TOT POLIS INRUILWEKEN. ONTVANG TOT 150,- CASH BACK! ŠKODA Bank ŠKODA Leasing Voorwaarden Cash Back actie: - Tot 150,- retour (inclusief 21% assurantiebelasting) bij het afsluiten van een all risk verzekering.

Nadere informatie

Flexibel Leasen. Exclusief voor rijscholen. 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl

Flexibel Leasen. Exclusief voor rijscholen. 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl Flexibel Leasen Exclusief voor rijscholen _ 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl Inhoud Zorgeloos ondernemen - Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen 3 De lesauto s - Uit welke

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

Normering private lease

Normering private lease Normering private lease Betreft: Normering private lease Datum: 06-03-2015 Versienummer: 1.2 Inleiding Zakelijke rijders komen in de toekomst door veranderende omstandigheden in toenemende mate in aanraking

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen. VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15

Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen. VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15 Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15 Wat betekent bijtelling voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis

Volkswagen Zekerheidspolis Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave februari 2016. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213 1 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN PARTICULIER ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Superb Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep

Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep Voor gevallen waarbij men de originele sleutel niet meer bezit voor bepaalde modellen van de VAG

Nadere informatie

zakelijk lease & finance

zakelijk lease & finance zakelijk lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT privé lease & finance Alle informatie kunt u terugvinden in de brochure Lease & Finance

Nadere informatie

Volvo Car lease www.volvocarlease.nl. 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42

Volvo Car lease www.volvocarlease.nl. 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42 Volvo Car lease www.volvocarlease.nl 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42 Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE nee Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto

Nadere informatie

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster Uw Mercedes-Benz & Camper specialist Service met een ster De kracht van Hans Deckers Verkoop & Service Het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen en campers is een vak. Het leveren van kwaliteit en

Nadere informatie

Veel gestelde vragen - Kienlease

Veel gestelde vragen - Kienlease Veel gestelde vragen - Kienlease Bestelling en contract Wat is privatelease? Wat zit er allemaal in jullie overeenkomst? Kan iedereen een privatelease overeenkomst afsluiten? Is het mogelijk om een bestelling

Nadere informatie

Private Lease overeenkomst:

Private Lease overeenkomst: Private Lease overeenkomst: 3432167 P. Voorbeeld Voorbeeldstraat 15 9876 EA PLAATSNAAM Geboortedatum: 01-01-1971 Athlon Car Lease Nederland B.V. Veluwezoom 4 1327 AG Almere KvK: H331368710000 hierna te

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Fabia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011.

E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011. E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011. Inhoud Specificaties en prijzen 1 Leasen en verzekeren 2 BPM-tabel 3 Bijlage 9 Specificaties en prijzen E-Klasse 5-traps automaat

Nadere informatie

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland Oer de nieuwsbrief voor medewerkers van ingels openbare scholengemeenschap Unieke -mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland In het onderwijs heb je zelden vanuit je functie het recht op een auto.

Nadere informatie