Schooljaar Nummer 9, 27 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar Nummer 9, 27 januari 2017"

Transcriptie

1 Schooljaar Nummer 9, 27 januari 2017 Kalender: 31 jan Bezoek kleuters aan Het Kleine Nachtorkest 2 feb Groep 6 krijgt tennisles 7 feb Ouderinformatieavond Eigen Wijs Tijd, uur 9 feb Verjaardag juf Betsy 10 feb Verjaardag meester Peter 13 feb Start Workshop Little Stars, zie Brede School Kalender 14 feb Verjaardag juf Renske Hello to you all! Via de Nieuwsbrief vertel ik jullie iedere twee weken hoe het is om in Engeland te wonen met ons gezin en vanuit Engeland te werken voor De Regenboog. De afgelopen weken was het in Engeland ook goed koud. Mocht het hier sneeuwen (dat is nog niet gebeurd), dan gaan ook meteen de scholen dicht. Dit doen ze uit veiligheidsoverwegingen, omdat er bijna altijd ijzel volgt. Overdag stijgt de temperatuur hier wat sneller en smelt de sneeuw; als de temperatuur dan weer daalt vriest het op. Verder wordt er hier helaas niet geschaatst: het was niet koud genoeg, de meeste mensen kunnen niet schaatsen, ze hebben zelf geen schaatsen. Bij jullie was er in ieder geval al geschaatst op natuurijs, nou dat missen wij wel hoor! In Nederland staat ons huis in Terheijden namelijk naast de buitenbaan. Deze week heb ik even met jullie meegekeken via FaceTime toen er gewerkt werd met het KunstKabinet. Wat leuk om te zien dat jullie nu niet alleen maar mooie kunstwerken maken, maar ook meteen iets leren over de geschiedenis van de kunst. Dit keer werden er zonnen geknipt, een prachtige techniek waarin met symmetrie gewerkt werd.

2 De koppeling werd gemaakt naar Hans Christian Andersen, de Deense schrijver en dichter, die leefde van Hij werd vooral bekend om zijn sprookjes, zoals " Het lelijke eendje", vertelden de kinderen via FaceTime. Voor de voetballers onder ons: de sportvelden zijn hier wel anders ingericht. Weten jullie wat hier de favoriete sport is? Verder wordt er veel paard gereden in de regio Oxfordshire, waar wij nu wonen. Onze meiden krijgen hier les op de academie. See you next time! Bye bye! Marleen van Kooten Koffiegesprek over Eigen Wijs Tijd Op dinsdag 17 januari 2017 hebben Mascha en Karin een prettig gesprek gevoerd met drie moeders over Eigen Wijs Tijd in de onderbouw. Samen met de input van twee moeders per mail hebben we de organisatie bij de kleuters besproken en de ervaring van de kinderen gedeeld. Allereerst de input van een van de aanwezige ouders: Bonnie Depla-de Jong, moeder van Aaron: Onze school vroeg om feedback over de Eigen Wijs Tijd. Daarom heb ik vorige week bij het overleg gezeten. Wat ik heel positief vind is te zien dat deze school voortdurend bezig is zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. Het opzetten van iets nieuws als Eigen Wijs Tijd gaat met vallen en opstaan. Als ouders hebben we een hele eigen kijk op deze ontwikkelingen. Deze baseren we voornamelijk op de verhalen van onze kindjes. Uit het gesprek kwam helder naar voren dat vooral de kleintjes Eigen Wijs Tijd vaak nog wel erg spannend vinden. Ook begrijpen ze niet altijd waarom ze naar een andere klas gaan. Deze verhalen worden door de school gelukkig als zeer waardevol ervaren. Dus als ouder blijf ik positief kritisch om de vernieuwingen mogelijk te maken. We concludeerden samen dat voor jonge kinderen school 'gewoon school' is. Zij ervaren niet allemaal bewust dat er Eigen Wijs Tijd (of andere vakken) plaatsvindt.

3 Voor kleuters is het naar een andere groep moeten en dus een andere juf best spannend. Daar houden de juffen dan ook rekening mee. Onze ervaring is dat dit steeds beter gaat, omdat het een gewoonte is die iedere week plaatsvindt. De kleuters werken iedere week twee keer aan taal en twee keer aan rekenen, ingedeeld naar onderwijsbehoefte. Dit moment duurt per keer 20 (tot 30) minuutjes, daarna spelen de kinderen samen buiten. In het gesprek gaven de ouders aan dat ze graag een les zouden meebeleven. Wat fijn om te zien dat meer mensen dat willen, want we hebben op dit moment 14 positieve reacties op de uitnodiging voor de ouderavond van dinsdag 7 februari. U komt toch ook? Verder hebben we nog gesproken over de website en hoe we meer invulling kunnen geven aan de groepspagina s. Ook bespraken we de momenten wanneer wij als school een beroep doen op ouders. Op onze school zien we graag dat ouders regelmatig actief in de school aanwezig zijn. We beseffen dat we daarin hoge verwachtingen hebben van u als ouder, maar school kan niet zonder uw praktische hulp bij de TechniekTorens en het KunstKabinet. Deze vorm van ouderparticipatie draagt bij aan het welbevinden van onze kinderen en leidt tot hogere opbrengsten. Een tip die we zeker meenemen, is wanneer mogelijk activiteiten op verschillende dagen plannen, zodat alle ouders de mogelijkheid hebben om te komen. Ouderinformatieavond Eigen Wijs Tijd 7 februari Voor deze leuke en actieve informatieavond heeft u inmiddels per mail een uitnodiging gehad. Vergeet niet uzelf aan te melden! Doe dat voor 2 februari, dan hebben wij een beetje zicht op de hoeveelheid koffie en thee Gevraagd Voor het Gaudi-thema van het Kunstkabinet zoeken we geglazuurde tegeltjes. Heeft u nog wat restjes liggen na de badkamer- of keukenverbouwing? Dan kunnen de bovenbouwleerlingen die goed gebruiken! Alle kleuren, soorten en maten zijn welkom.

4 Van de OR: gezocht Voor het komend schooljaar is de ouderraad op zoek naar een nieuwe penningmeester. De penningmeester houdt de financiën bij van de ouderraad en stelt de jaarrekening op. Deze taken kunnen ook 's avonds thuis uitgevoerd worden. Het is dus niet noodzakelijk om ook overdag mee te helpen met activiteiten, maar dat mag wel natuurlijk! Een mooie manier om betrokken te zijn bij de school van je kind(eren)! Lijkt dit je wel wat, maar weet je het nog niet zeker, dan kan je gerust een keer meekijken tijdens een vergadering (de volgende is op 27 maart, op school). Onze huidige penningmeester, Richard Molenaar, wil graag uitleggen wat de taken zijn. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met een van de ouderraadsleden of stuur een mailtje naar Het kleine Nachtorkest 31 januari Alle kleuters gaan dinsdag 31 januari in het kader van het programma Kunstmenu naar de voorstelling Het kleine Nachtorkest. Een kleine omschrijving van deze voorstelling: Het is midden in de nacht. De muis vangt de jongen, de jongen vangt de kat, de kat vangt de muis en met elkaar vangen ze de muziek. Ra ra, hoe zit dat? De Jongen ligt heerlijk te slapen. Muis is klaarwakker. Ze speelt viool en is dringend op zoek naar een dirigent voor haar Muizenorkest. De jongen wiens opa dirigent was? Maar hij blijkt helemaal niet te kunnen dirigeren Geen nood, hij weet wel iemand anders die perfect muizen kan temmen: de Kat die helaas ook dol is op muizen. Paniek! De Jongen bedenkt een list In deze speciaal voor de onderbouw ontwikkelde intieme voorstelling Het kleine Nachtorkest spelen een violiste, celliste en een klarinettist op school. De kinderen ervaren de muziek en instrumenten van dichtbij, leren hoe de muziek verschilt per situatie en mogen zelfs even meedoen. Composities van o.a. Tsjaikovski, Prokofjev, Bach, Milhaud, Mozart en Joplin zijn verweven met de verhaallijn. In een creatieve eindopdracht verwerken de jonge luisteraars hun indrukken van de voorstelling.

5 Huiswerk gaat viral! De ouders in groep 6 zijn nog nooit zo blij geweest met het huiswerk dat hun kinderen meekregen van meester Rens afgelopen week. En de kinderen waarschijnlijk ook niet Zowel op LinkedIn als op Facebook gaat het rond. Dat vinden wij natuurlijk erg leuk om terug te horen van de ouders. Het huiswerk wordt niet alleen als 'leuk om te doen' gezien, maar inspireerde ook één van onze ouders om het te benutten in haar eigen werk; goed kijken wat de klant nodig heeft en daarop inspringen. Zo mooi om te zien dat het basisonderwijs een voorbereiding is op de toekomst, maar ook een inspiratie kan zijn voor nu. Carnaval Het duurt nog even voor het zo ver is, in de volgende Nieuwsbrief volgt meer informatie over deze viering bij ons op school. Als bijlage sturen we wel alvast de flyer over de Lichtjestrein. Alle kinderen kunnen meedoen met de kleurwedstrijd. Er staat een doosje bij de hoofdingang waar de kleurplaat in gedaan kan worden. Uiterste inleverdatum is donderdag 23 februari. Muziekeducatie De leerlingen hebben genoten van de presentatie-les. Het valt echt niet mee om geluid uit alle instrumenten te krijgen! Nieuwsbrief nr. 10 verschijnt 10 februari 2017

6 Informatieavond pleegzorg Juzt geeft een informatieavond over pleegzorg in het Gemeentehuis te Zevenbergen op maandag 13 februari. Juzt zoekt i.s.m. de gemeente Moerdijk verschillende pleeggezinnen voor kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Ze verblijven dan voor korte of langere tijd in een pleeggezin. Vaak zijn dat mensen uit hun directe omgeving bijvoorbeeld familie of bekenden via school. Pas als dat niet lukt wordt gezocht naar een plekje in een vreemd pleeggezin. In de afgelopen jaren is het aantal kinderen dat gebruik maakt van pleegzorg verdubbeld. Hierdoor is de vraag naar pleegzorg momenteel veel groter dan het aanbod van beschikbare pleeggezinnen. Nieuwe pleeggezinnen blijven daarom hard nodig. Hoe is het om pleegouder te zijn? Hoe word je pleegouder? Kun je werk en pleegzorg combineren? Welke verschillende vormen van pleegzorg zijn er? Daarover gaat de informatieavond van Juzt Pleegzorg. Een pleegmoeder vertelt over haar ervaringen en een medewerker van pleegzorg informeert over de voorbereiding en de begeleiding. Bezoekers kunnen vragen stellen en vrijblijvend kennis maken met wat je als pleegouder kunt betekenen voor een kind dat voor korte of lange tijd niet thuis kan wonen. Pleegouders zijn heel divers: alleenstaand, met partner of met gezin, ook senioren en mensen die werken kunnen veel voor een kind betekenen als pleegouder. Een groot huis of veel geld is niet nodig. Het is wel belangrijk dat pleegouders een kind veiligheid, stabiliteit en rust kunnen bieden. Heb je interesse of wil je meer informatie over pleegzorg? Kom naar de informatieavond op: Maandag 13 februari van tot uur Locatie: Gemeentehuis, Pastoor van Kessellaan 15 te Zevenbergen Deelname is vrijblijvend en verplicht tot niets. Je bent van harte welkom. Wil je een informatiepakket ontvangen of je aanmelden voor de informatieavond, mail dan naar of bel

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017

Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017 Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017 W36/SW2 Deze week nacontrole hoofdluis 06-09 Openingsviering 07-09 Informatieavond 15-09 Groep 2 vrij W38/SW4 Week tegen het pesten Anzour, Roel, Bram, Tessa, Mert, Selin,

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij 7 januari Eerste schooldag van 2019 Er zijn deze week geen nieuwe leerlingen Week van

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 14 Afscheid De Toren. Op de laatste vakantiedag van de zomervakantie in 2016 werd ik gevraagd om waarnemend directeur te worden op De Toren. Wat ben ik blij dat ik toen ja, gezegd

Nadere informatie

Dependance Herfst.

Dependance Herfst. 4 november 2016 6 november Kinderkleding- en speelgoedbeurs 7 november Belcrum Herdenking 9 november Juffendag groep 3-4 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 10 november MR overleg 5 november Dot de

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 13

JAARGANG 7 AFLEVERING 13 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 13 Afscheid In het voorjaar van 2012 werd mij gevraagd om directeur te worden van de Arenberg. Voor mij heel bijzonder. Weer terug op de plaats waar mijn loopbaan is begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 2 6 september 2017 Agenda Uitgelicht 11 september Schoolfotograaf Oudervereniging Lees verder 11 september Oudergesprekken Nieuws uit de Parochie Lees verder 14 september

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 26 januari 2018

Schooljaar Nummer 9, 26 januari 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 9, 26 januari 2018 Kalender: 29 jan Workshop Drum4fun, alle kinderen eten tussen de middag op school! s middags presentatie voor ouders 1 feb Groep 8 gaat naar voorstelling

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 2 juni 2017

Schooljaar Nummer 16, 2 juni 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 16, 2 juni 2017 Kalender: 6 tm 9 juni Avondvierdaagse 10 juni ZOMERMARKT op De Regenboog 13 juni Schoolreis en kleuterfeest 14 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 15 juni

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 5 AFLEVERING 12

Nieuws uit. JAARGANG 5 AFLEVERING 12 Nieuws uit. JAARGANG 5 AFLEVERING 12 Kinderoptocht Wat was het gezellig woensdag jl. in school! Zo n 70 kinderen en heel veel ouders en opa s en oma s waren aan het knutselen om de deelname aan de kinderoptocht

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Aanwezig: Jolanda Wedage (directeur Vincent van Goghschool), Adeline van Campen (Philharmonie ZuidNederland), Ingrid Ruijgh (Kunstbalie)

Aanwezig: Jolanda Wedage (directeur Vincent van Goghschool), Adeline van Campen (Philharmonie ZuidNederland), Ingrid Ruijgh (Kunstbalie) Verslag 2 e overleg op de Vincent van Goghschool te Etten-Leur dd 3 december 2014 in kader Investeringsprogramma De CultuurLoper. Aanwezig: Jolanda Wedage (directeur Vincent van Goghschool), Adeline van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Kalender: 22 sept Ambitiegesprekken 23 sept Sportdag 23 sept Start kinderpostzegelactie (groep 7 en 8) 24 sept Ambitiegesprekken 28 sept Schoolfotograaf

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 18 april 2016 Verkeerssituatie Rozenstraat Aan de kant van de Rozenstraat staan gele

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Extra uitgave, 21 december 2018 Kalender: 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan 2019 6 jan Verjaardag juf Patty 7 jan Studiedag team alle leerlingen hele dag vrij! 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag.

20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag. 20 mei 2016 17 t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag. Leerlingen vrij 20 mei Ravza Gören (10) 21 mei Gina-Siërra Juliana (7)

Nadere informatie

Kennismakingsavond en jaarvergadering maandag 23 september

Kennismakingsavond en jaarvergadering maandag 23 september Nieuwsbrief Schooljaar 2019-2020 Nummer 2 Belangrijke data: Vrijdag 13 september Openingsviering in de kerk, 8.45 uur. Iedereen is altijd welkom. Maandag 16 september Natte gymles groep 7 Woensdag 18 september

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer: 19 januari 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Disco Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 wordt er op vrijdag 12 februari a.s. een disco-avond georganiseerd met als thema HOLLYWOOD. Het maakt niet uit wat

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Vrijdag 15 februari 2019

Nieuwsbrief 10 Vrijdag 15 februari 2019 Nieuwsbrief 10 Vrijdag 15 februari 2019 Strategisch Beleidsplan Stichting Keender In nieuwsbrief 4 heb ik u geïnformeerd over het strategisch beleidsplan 2018-2022 van de stichting Keender, waarin eigenaarschap,

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte:

Homepage:  DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

19 oktober Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

19 oktober Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 3 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar 2018-2019 staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum van OBS De Korenbloem. Na de onthulling van de jubileumbanner

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr.4 13 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het vierde Berkenblad van het nieuwe schooljaar 2015-2016! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

We legge op koers. Carnavalsochtend op de Hoeksteen vrijdag 1 maart Groetjes van de carnavalscommissie: Prins Barry, juf Pieta & juf Sanne

We legge op koers. Carnavalsochtend op de Hoeksteen vrijdag 1 maart Groetjes van de carnavalscommissie: Prins Barry, juf Pieta & juf Sanne t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Maart 2019 Jaargang 20 Aflevering 208 MAART

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

2019 Nr. 10. Basisprincipe nr 1. Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender Verjaardagen

2019 Nr. 10. Basisprincipe nr 1. Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 Januari 2019 Nr. 10 Basisprincipe nr 1 Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender 2018-2019 07 januari Start thema techniek 14 januari MR vergadering 30 januari Viering 16-01

Nadere informatie

Prikbord. Start schooljaar

Prikbord. Start schooljaar Start schooljaar De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep? De opening van het schooljaar was

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe!

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 8 vrijdag 9 december Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Groei aantal leerlingen

Groei aantal leerlingen Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 25 januari 2018 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Groei aantal leerlingen Ook dit jaar hebben zich weer veel nieuwe

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Christelijk kindcentrum Impuls Talmaplatsoen CR Zwijndrecht T E I

Christelijk kindcentrum Impuls Talmaplatsoen CR Zwijndrecht T E I Christelijk kindcentrum Impuls Talmaplatsoen 3 3332 CR Zwijndrecht T 078 820 00 14 E info@impuls-zwijndrecht.nl I www.impuls-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief 2 19 september 2018 De inhoud van nieuwsbrief 2 Voor

Nadere informatie