20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag."

Transcriptie

1 20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag. Leerlingen vrij 20 mei Ravza Gören (10) 21 mei Gina-Siërra Juliana (7) 21 mei Niek van de Water (6) 22 mei Tim Buczkiewicz (8) 22 mei Luna de Vries (10) 22 mei Paula de Wit (12) 23 mei Isa Grootenboers (8) 23 mei Julian van der Ploeg (11) 24 mei Vester van Lievenoogen (5) 25 mei Serge Roovers (9) 25 mei Vince Wolbers (5) 26 mei Pieter Keur (6)

2 Formatie Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat de formatie voor het schooljaar zo goed als rond is. Zie hieronder het overzicht. Zoals u kunt zien mogen wij 3 nieuwe leerkrachten welkom heten: Liesbeth Schelbergen (groep 1-2c), José Lenten (groep 1-2e) en Denise Kerbusch (groep 7). Zij zullen zich binnenkort via de Weekinfo aan u voorstellen. Voor groep 3c is er op dit moment nog een vacature. Wij zijn al druk met mogelijke kandidaten in gesprek. Zodra e.e.a. duidelijk is zullen wij u dit laten weten. De Spoorzoeker gaat uitbreiden met een eigen dependance Onze school groeit en bloeit en dat betekent ook dat we ondanks ons mooie nieuwe gebouw te klein zijn geworden. In overleg met Breedsaam zijn we op zoek gegaan naar een meerjarige en stucturele oplossing. De huidige Islamitische Basisschool Okba ibnoe Nafi, gelegen aan de Archimedesstraat 2 gaat verhuizen. Zij zullen gaan verhuizen naar een ander gebouw aan de Hooilaan in Breda. Hiermee komt dit schoolgebouw leeg te staan. We hebben de toezegging gekregen vanuit Breedsaam dat Kbs De Spoorzoeker dit gebouw kan gaan gebruiken. Op 24 mei zal er een volgend overleg plaatsvinden met een medewerker van INOS, de directie van de Spoorzoeker en Breedsaam. Er bestaat op dit moment nog wel onzekerheid of we ook direct aan het begin van het nieuwe schooljaar kunnen gaan starten in deze dependance. Hier hopen we op 24 mei in ieder geval antwoord op te krijgen. Mochten we nog enkele weken in het nieuwe schooljaar moeten overbruggen dan denken we het huisvestingsprobleem voor deze paar weken intern te kunnen oplossen. Intern zijn we druk in overleg om te kijken welke drie groepen we zullen gaan plaatsen op onze dependance. We zijn voornemens om hier ook voor een langere termijn keuzes te maken. We beseffen ons dat het voor geen enkele ouder/ kind de directe voorkeur heeft om voor een of meerdere jaren naar een dependance te moeten. Ook zal de gemaakte keuze een mogelijk effect hebben op de schooltijden. Er zullen mogelijk kinderen naar twee locaties gebracht en gehaald moeten worden. Ook hierover zijn we in overleg met elkaar en met de MR.

3 Zodra we iets meer informatie hebben zullen we zo spoedig mogelijk onze beslissing bekend maken en voor de ouders van de betrokken leerlingen een informatieavond organiseren. Deze zal plaatsvinden uiterlijk eind mei of begin juni. Spoorzoeker App. Binnenkort komt onze eigen Spoorzoeker app beschikbaar in de appstore. Met deze app kunnen wij u nog beter en sneller op de hoogte houden van actuele zaken op onze school. U leest hier de laatste ontwikkelingen, u kunt er de vakantiedagen en andere vrije dagen bekijken, de jaarkalender en andere belangrijke documenten. Ook kunt u uw kind ziekmelden via de app. Kortom een waardevolle aanvulling op onze bestaande communicatiemiddelen. Zodra de app beschikbaar is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Overlast voor de buren. Regelmatig gebeurt het dat er een bal terecht komt in de tuin bij de buren van de school. U kunt zich voorstellen dat het voor de bewoners niet prettig is wanneer er dagelijks, of soms meerdere keren per dag, wordt aangebeld om de bal(len) terug te vragen. Wij hebben met de buren de afspraak gemaakt dat zij één keer per week de ballen terugbrengen naar school. Wij zullen dit in de groepen met de kinderen bespreken en het zou fijn zijn wanneer u als ouder ook deze afspraak bij uw kind(eren) onder de aandacht brengt, zodat er ook buiten schooltijd niet voor overlast wordt gezorgd. Parkeren. Steeds vaker komt het voor dat tijdens het wegbrengen en ophalen van de kinderen ouders hun auto parkeren op een plaats waar dit eigenlijk niet is toegestaan (bijvoorbeeld langs de stoeprand ter hoogte van kleuterplein). Hierdoor ontstaan er gevaarlijke situaties. Kinderen moeten tussen de auto s door om over te steken en hebben zo geen goed zicht op het voorbijrijdende verkeer. Wij verzoeken u dringend uw auto alleen daar te parkeren waar het is toegestaan, namelijk in de parkeervakken. Nieuws van het Leerplein Wij zijn lekker aan het werk binnen ons nieuwe thema een musical samen maken. Aanleiding is het prentenboek Het grote Slaapfeest. Kinderen zitten vol prachtige ideeën maar hoe zet je een verhaal uit een boek om in een toneelstuk/musical? En wat komt er allemaal bij kijken als we dat ook echt gaan spelen? Op het Leerplein zijn we gaan nadenken over een decor en kostuums. Een mooie ervaring is dat de kinderen zoveel mogelijk alles zelf maken. Er komen schapen bij mij kronen maken. Geweldig om te zien dat niet één schaapkroon hetzelfde wordt. Er moeten wel een miljoen blaadjes geknipt worden, juf..hebben ze bedacht pfff! Als we druk bezig zijn klinkt op de achtergrond muziek en er wordt lekker stilletjes meegezongen.

4 Omdat er hier en daar wat plek over is mogen jullie ook mee komen genieten als we de musical gaan opvoeren voor de groepen binnen school. Sommige kinderen zijn al uitnodigingen gaan maken. Bij alle groepen hangt een formulier met de tijd en datum waarop de groep van uw kind aan de beurt is dit omdat sommige uitnodigingen niet altijd goed leesbaar zijn Ik houd jullie op de hoogte. Groet, Juf Dymph Materialen gezocht! Voor ons volgende thema WATER zijn wij op zoek naar PVC buizen en schilders-tape. Wie heeft nog restjes schilders-tape thuis liggen of een stukje PVC pijp over van een leuke klus. Wij kunnen dit goed gebruiken voor waterbanen die we willen gaan bouwen op het Leerplein. Materialen kunnen jullie inleveren bij de kleuterleerkrachten. Alvast hartelijk dank! Kleuterspeldag. Op woensdag 15 juni hebben we de jaarlijkse kleuterspeldag. s Ochtends wordt uw kind op de gebruikelijke tijd verwacht op school. Daar nuttigen we nog wat lekkers voordat we gaan vertrekken. We zullen dan om 9:30 uur met alle groepen 1 en 2 richting Belcrum beach gaan lopen. Vanaf 10 uur zullen daar allerlei spelletjes gedaan worden door de kinderen. We zoeken een aantal ouders die willen helpen met het begeleiden van spelletjes en groepjes kinderen. Lijkt je dit leuk? Geef uzelf dan op bij de groepsleerkracht van uw kind. De dag eindigt om 12:15 uur. Alle kinderen moeten opgehaald worden bij Belcrum beach (Veilingkade 12A)! Wanneer uw kind op die dag naar de BSO gaat, worden de kinderen vanuit daar door de BSO opgehaald. Fruit en drinken die dag is niet nodig, er wordt voor eten en drinken gezorgd. Op deze manier hoeven we ook geen tassen mee te nemen! De leerkrachten van de groepen 1/2. VierKeerWijzer. Komende maandag start voor de komende weken een nieuw thema geschiedenis. De groepen 5 en 6 gaan werken aan " Vroeger was het anders ". Te denken valt hierbij aan liedjes, recepten, kledij, uitvindingen uit grootmoederstijd. Groep 7 gaat werken over "de industriële revolutie ". Voor beide onderwerpen geldt dat als u materialen of leuke ideeën heeft, dit welkom op school is! Inschrijven avondvierdaagse Breda-Noord Zoals in de info voor de meivakantie gemeld, doet onze school mee met de avondvierdaagse in Breda-Noord. (Hier heeft u gisteren ook een mail over ontvangen.) Deze vindt dit jaar plaats in week 22 van maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni. Zie voor meer informatie de site Start en finish is vanaf de kinderboerderij Breda Noord elke dag om uur voor zowel de 5 als 10 km. (alleen op donderdag start de 10 km om en de 5 km om uur om de wandelaars te kunnen onthalen). Inschrijven voor de 5 of 10 km kan maandag 23 en dinsdag 24 mei op school bij de Oudervereniging 's ochtends voor schooltijd. Het inschrijfgeld is 3,50. Graag contant en liefst gepast betalen bij inschrijving. Geen inschrijfgeld = geen inschrijving!

5 BSO Tompouce zamelt in voor de Voedselbank, help je mee? Voedselbank Breda levert aan meer dan 1000 mensen hulp. Deze mensen, gezinnen en alleenstaanden hebben wekelijks te weinig geld om genoeg boodschappen te kopen. De komende weken staan er donatie-kratjes voor de Voedselbank Breda op BSO Tompouce. Je kunt denken aan bijvoorbeeld; Uiteraard zijn andere producten dan het lijstje ook heel fijn! Let er wel op dat het een onaangebroken verpakking moet zijn en dat de houdbaarheidsdatum niet is overschreden. Iets kopen mag maar kijk eerst eens in je kast... Je hebt vast nog dingen staan die je niet gebruikt.we gooien veel levensmiddelen weg, terwijl iemand anders er heel blij mee kan zijn. Ruimt meteen de kast op en we leren weer een beetje meer delen! :) Ik hoop dat je ook meedoet! Groetjes Jose BSO Tompouce (ma-vr )

6 Juzt geeft informatieavond over pleegzorg in Breda op maandag 30 mei Juzt zoekt verschillende pleeggezinnen voor kinderen die tijdelijk door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Ze verblijven dan voor korte of langere tijd in een pleeggezin. Vaak zijn dat mensen uit hun directe omgeving bijvoorbeeld familie of bekenden via school. Pas als dat niet lukt wordt gezocht naar een plekje in een vreemd pleeggezin. In de afgelopen jaren is het aantal kinderen dat gebruik maakt van pleegzorg verdubbeld. Hierdoor is de vraag naar pleegzorg momenteel veel groter dan het aanbod van beschikbare pleeggezinnen. Nieuwe pleeggezinnen blijven daarom hard nodig. Hoe is het om pleegouder te zijn? Hoe word je pleegouder? Kun je werk en pleegzorg combineren? Welke verschillende vormen van pleegzorg zijn er? Daarover gaat de informatieavond van Juzt Pleegzorg. Een pleegmoeder vertelt over haar ervaringen en een medewerker van pleegzorg informeert over de voorbereiding en de begeleiding. Bezoekers kunnen vragen stellen en vrijblijvend kennismaken met wat je als pleegouder kunt betekenen voor een kind dat voor korte of lange tijd niet thuis kan wonen. Pleegouders zijn heel divers: alleenstaand, met partner (homo of hetero) of met gezin, ook senioren en mensen die werken kunnen veel voor een kind betekenen als pleegouder. Een groot huis of veel geld is niet nodig. Het is wel belangrijk dat pleegouders een kind veiligheid, stabiliteit en rust kunnen bieden. Heb je interesse of wil je meer informatie over pleegzorg? Kom naar de informatieavond op: Maandag 30 mei van tot uur Locatie: Juzt, Erasmusweg 34 te Breda Deelname is vrijblijvend en verplicht tot niets. Je bent van harte welkom. Wil je een informatiepakket ontvangen of je aanmelden voor de informatieavond, mail dan naar of bel

7

8

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017

Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017 Nieuwsbrief 04 t/m 08 sept 2017 W36/SW2 Deze week nacontrole hoofdluis 06-09 Openingsviering 07-09 Informatieavond 15-09 Groep 2 vrij W38/SW4 Week tegen het pesten Anzour, Roel, Bram, Tessa, Mert, Selin,

Nadere informatie

Dependance Herfst.

Dependance Herfst. 4 november 2016 6 november Kinderkleding- en speelgoedbeurs 7 november Belcrum Herdenking 9 november Juffendag groep 3-4 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 10 november MR overleg 5 november Dot de

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij 7 januari Eerste schooldag van 2019 Er zijn deze week geen nieuwe leerlingen Week van

Nadere informatie

27 mei 2016 Leerlingen vrij.

27 mei 2016 Leerlingen vrij. 27 mei 2016 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7. 2 juni Evaluatiedag. Leerlingen vrij. 3 juni Educatieve reis groep 6/7 28 mei Meintje Heeren (6) 28 mei Tom Verhoeven

Nadere informatie

Studiedag 18 mei. Gevonden voorwerpen.

Studiedag 18 mei. Gevonden voorwerpen. 19 mei 2017 24 mei Groep 8 krijgt bericht aanname VO 25 mei Hemelvaart (vrij) 26 mei Dag na Hemelvaart (vrij) 30 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 31 mei Juffendag groepen 1-2 2 juni Educatieve reis

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 2 6 september 2017 Agenda Uitgelicht 11 september Schoolfotograaf Oudervereniging Lees verder 11 september Oudergesprekken Nieuws uit de Parochie Lees verder 14 september

Nadere informatie

8 april april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen

8 april april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen 8 april 2016 15 april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen 10 april Marijn Pruijssers (5) 10 april Julius Steur (11) 11 april York van Belkum (12) 11 april

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 13

JAARGANG 7 AFLEVERING 13 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 13 Afscheid In het voorjaar van 2012 werd mij gevraagd om directeur te worden van de Arenberg. Voor mij heel bijzonder. Weer terug op de plaats waar mijn loopbaan is begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 26 Nummer 34 22 juni 2017 Triest nieuws Dit weekend kregen we het trieste nieuws te horen dat Patricia van Langerak,

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 14 Afscheid De Toren. Op de laatste vakantiedag van de zomervakantie in 2016 werd ik gevraagd om waarnemend directeur te worden op De Toren. Wat ben ik blij dat ik toen ja, gezegd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni 2018 6 juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni Ciska Goorden (12) 2 juni Julian Lantveld (8) 3 juni Yasmine Karam (11) 4 juni Xander Overboom (7) 4 juni Jonas van der Ploeg (10) 5 juni

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr.4 13 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr.4 13 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het vierde Berkenblad van het nieuwe schooljaar 2015-2016! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel

Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl DATUM: 16 oktober 2015 NAAM: Fijne vakantie! De eerste 9 weken van het schooljaar zitten erop. De herfstvakantie

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 13 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Studiedag 26 maart... 2 Ouderenquête maart 2019... 2 Gezocht : vrijwilligers die willen helpen met het verkeersexamen van de groepen 7.... 2 Koningsspelen

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist Informatieboekje kleutergroepen Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist 1. Welkom op onze school! Hartelijk welkom op de Damiaanschool. Uw kind wordt binnenkort vier jaar en zal een plaatsje

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5)

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5) 11 maart 2016 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. s Middags vrij (12.15 uur) 11 maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid Maandag na de vakantie zijn Madina en Tygo bij ons

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Mededelingen 10 Schooljaar maart 2018

Mededelingen 10 Schooljaar maart 2018 Mededelingen 10 Schooljaar 2017-2018 1 maart 2018 6 maart Centrale aanmelding VO A t/m K 7 maart Centrale aanmelding VO L t/m Z 16 maart Open ochtend 9.00-12.00 uur 12 t/m 16 maart Kunstweek 22 maart Expositie

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8.

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8. 31 augustus 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 18 2018-2019 Schoolkorfbaltoernooi Woensdagmiddag 15 mei was weer het schoolkorfbaltoernooi, waar we met 4 teams aan mee hebben gedaan. De kinderen waren goed voorbereid en hadden veel

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie