PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008"

Transcriptie

1 PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93 Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 Artikel 1 Vissen 1 Er mag enkel gevist worden met de vaste hengel, voorzien van één enkele haak van maximum haakmaat nr. 10 (zie hiervoor het in de kantine ter beschikking gestelde model). De lijnen mogen pas in het water bij het begin van het wedstrijdsignaal. 2 De lengte van de hengel en de draad is vrij. 3 Men dient steeds recht voor zich uit te vissen, met de hengel boven het toegewezen plaatsnummer. 4 Het is verboden andere vissers te hinderen of te storen tijdens de wedstrijd. Ook bij het landen van de gevangen vis moet men vermijden zijn buurman te storen. Onsportief gedrag zal tut uitsluiting leiden. Beslissing tot uitsluiting kan genomen worden door een bestuurslid of indien er minimum 2 andere deelnemers klacht indienen. 5 Vanaf draaddikte 16/100 wordt gericht karpervissen verondersteld. Hierdoor is men verplicht ten allen tijde een in de handel verkrijgbare onthakingsmat bij te hebben en te gebruiken. 6 Bij het binnenhalen van een karper mag men onder geen enkel beding de visplaats verlaten; Visplaats is de plaats recht voor of op de visbak. 7 Tijdens de ganse duur van de wedstrijd is het NIET toegelaten om : a) zijn/haar hengel door te geven aan derden b) herstellingen te laten uitvoeren door derden c) lijnen te laten monteren door derden d) de lijn in het water te laten wanneer men zich van zijn plaats verwijderd e) de lijn in het water te laten bij gebruik van het voederkorfje. 8 Alle gehaakte vis is geldig. Een vis, gelost voor de schepzak, mag niet meer geschept worden. 9 Een vis gehaakt tijdens het eindsignaal is nog geldig. Wanneer het eindsignaal stopt, dienen alle lijnen onmiddellijk uit het water gehaald te worden.

2 Artikel 2 Voederen en aas 1 Alle voeder, maïs, maden en/of casters en alle ander soorten aas dienen een half uur voor aanvang van de wedstrijd op de plaats aanwezig te zijn. Laatkomers zijn verplicht een bestuurslid uit te nodigen voor controle. Indien er tijdens de wedstrijd of tijdens de pauze, maden en/of casters, voeder, maïs of enig ander aas bijgehaald of doorgegeven wordt, zal dit tot onmiddellijke uitsluiting leiden. De hoeveelheid maden en/of casters is beperkt tot 0,5 liter per uur wedstrijd. 2 Het voederen mag slechts gebeuren binnen de tijden van de wedstrijd. Het voederen moet sportief gebeuren en heeft tot doel om de vis op zijn visplaats te krijgen, maar niet om een andere visser bewust te boycotten, door ook te voederen waar men niet vist. Tijdens de pauzes mag dus niet gevoederd worden. Begin en einde van de verschillende manches wordt aangegeven door een geluidssignaal of door een bestuurslid. 3 Voederen betekent iets in het water deponeren, hetzij gooien, schieten of droppen. 4 Zijn niet toegelaten in het voeder : - vers de vase - pieren (hetzij geknipt of gemalen) - rode maden - Tubifex of gelijkaardig aas en/of product. 5 Zijn niet toegelaten als aas : - rode maden - mosselen - voederballen of deegballen aan de haak Artikel 3 Bepalingen wedstrijden 1 Clubkampioenschap (KG) De deelnameprijs voor deze wedstrijden moet op voorhand in één keer betaald worden. Teruggave van niet geviste wedstrijden is niet mogelijk. Het bedrag voor deze wedstrijden is bepaald in het huishoudelijk reglement onder artikel 3 1. Inschrijven voor de wedstrijd gebeurt op het daarvoor voorziene formulier, dat altijd aanwezig is aan het infobord in de kantine, d.m.v. een kruis te zetten achter de naam op de datum(s) dat men wil meevissen. Dit kan gebeuren tot vrijdagavond u daags voor de wedstrijd. Laattijdige of niet ingeschreven vissers kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd. Ingeschreven vissers die niet komen opdagen zullen 12 punten krijgen voor deze wedstrijd.

3 Dagprijzen Clubkampioenschap 1ste, 3de, 5de en laatste met vis van een sector hebben prijs 1ste: 10 3de: 7 5de: 5 Laatste met vis: 3 Om in aanmerking te komen voor een prijs op het einde van het kampioenschap, moet men minstens 5 wedstrijden gevist hebben. 2 Gesloten wedstrijden (G) Deze wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor vissers met een geldige viskaart van Pennekenvolt. Bij inschrijving moet verplicht het lidnummer vermeld worden. Bij het ontbreken van dit nummer kan de deelname geweigerd worden. Betaling van de wedstrijd moet gebeurd zijn ten laatste een ½ uur voor het begin van de wedstrijd, vissers die niet tijdig hebben betaald kunnen door het bestuur worden geweigerd voor deelname aan bewuste wedstrijd. Wanneer een visser nalaat zich af te melden bij niet-deelname, zal hij/zij het inschrijvingsgeld voor de wedstrijd toch moeten voldoen bij de eerstvolgende wedstrijd. Alle wedstrijden op de kalender aangeduid met KO of KG worden in aanmerking genomen voor de combinebeker. 3 Open wedstrijden (O) of (KO) Iedereen kan deelnemen aan open wedstrijden. Het bestuur houdt zich het recht toe om deelnemers te weigeren. Inschrijven kan tot daags voor de wedstrijd tot 18 uur. Personen die niet over een geldige viskaart van Pennekenvolt beschikken, betalen boven op het normale wedstrijdgeld een toeslag van 1,25 euro. Bij deelname aan een open wedstrijd wordt men geacht de vigerende reglementen te kennen en na te leven. Betaling van de wedstrijd moet gebeurd zijn ten laatste een ½ uur voor het begin van de wedstrijd, vissers die niet tijdig hebben betaald kunnen door het bestuur geweigerd worden voor deelname aan bewuste wedstrijd. Deelnemers met een geldige viskaart dienen bij inschrijving hun lidnummer te vermelden. Er worden geen reserveplaatsen voorzien. 4 Karperwedstrijden Tot 40 deelnemers mag iedere deelnemer met twee hengels vissen. Vanaf 41 deelnemers mag er slechts met één enkele hengel gevist worden. Ook bij karperwedstrijden dient men steeds recht voor zich uit te vissen. Gebruik van in de handel verkrijgbare onthakingsmat EN onthakingsemmer is verplicht. Het aan de oppervlakte vissen met buldo, dobber of korst is verboden

4 Artikel 4 Afweging 1 Er mag enkel gebruik gemaakt worden van de ter beschikking gestelde leefnetten. 2 Indien noodzakelijk, kan het bestuur beslissen tijdens de pauzes een tussentijdse weging te doen. 3 De visser is verplicht persoonlijk de door hem gevangen vis voor weging aan te bieden. Bij niet-naleving zal de gevangen vis worden teruggezet zonder weging en bij het clubkampioenschap krijgt de visser 11 punten toegewezen en bij andere wedstrijden zal de visser als afwezig beschouwd worden. Bij wijze van uitzondering kan men, mits toelating van het bestuur, een andere visser vragen de gevangen vis ter weging aan te bieden. 4 Er zullen vissers aangeduid worden om te helpen bij het afwegen van de vis. Het aflezen en noteren dient steeds door een bestuurslid te gebeuren. 5 Iedere visser zal na afweging de door hem gebruikte leefnetten en emmer terug naar het overeenkomstige nettenhok terugbrengen alvorens de vijver te verlaten. 6 Bij clubkampioenschapwedstrijden is het niet toegelaten de gevangen vis terug te zetten zonder afweging. Aan overtreders zullen voor de bewuste wedstrijd 12 punten toegekend worden. 7 Het is niet toegelaten de leefnetten extra nat te maken voor de afweging, noch door onderdompeling, noch door het water uit de onthakingsemmer, noch op welke andere manier dan ook. 8 Het is niet toegelaten de weging te storen. Bij discussie zullen de bestuursleden beslissen. 9 Voor aanvang van de wedstrijd mag men slechts één leefnet meenemen naar de visplaats. Ieder leefnet dient ten minste 15 kg te bevatten alvorens men een volgend leefnet mag nemen. Bij gebruik van meerdere leefnetten mag slechts één leefnet minder dan 15 kg bevatten. Voor alle andere leefnetten van minder dan 15 kg zal per leefnet 5 kg afgetrokken worden van het totaal gewicht. Uitzondering hierop wordt toegestaan bij het apart houden van karper, doch hier geldt eveneens bovenstaande regel. Artikel 5 Hulp aan vissers 1 Dames, juniors en veteranen mogen enkel geholpen worden bij het landen van vissen. De helper mag enkel het schepnet hanteren maar mag in geen geval de hengel overnemen. De persoon die hulp krijgt blijft te allen tijde op zijn plaats.

5 2 Andere hulp zoals monteren, herstellen van lijnen e.d. is niet toegelaten. Artikel 6 Behandeling van gevangen vis 1 Onthaken van de vis gebeurt steeds in de onthakingsemmer. Voor het vastnemen van de vis dienen de handen natgemaakt te worden. 2 Onthaken van karper dient te gebeuren om de onthakingsmat die vooraf nat gemaakt dient te worden. Ook hier geldt de regel dat de handen steeds nat moeten gemaakt worden alvorens de vis te behandelen. 3 Het is verboden : a) de gevangen vis bij de kieuwen of de ogen vast te nemen b) de haak uit de keel te steken indien deze niet zichtbaar en/of bereikbaar is. In dit geval zal men de lijn doorknippen. c) de haak uit de keel of de lippen van de vis te trekken d) de onthaakte vis in de onthakingsemmer te laten liggen om eerst de lijn terug in te werpen e) vis in het water te gooien (vis wordt voorzichtig teruggezet zie 4) f) vis ruw te behandelen zodat deze gekwetst raakt g) vis op een abnormaal ruwe manier binnen te halen. 4 Het terugzetten van de vis dient te gebeuren met de kop eerst en van maximum 30 cm boven het wateroppervlak. 5 Men dient steeds de gevangen vis op een correcte manier te behandelen om het visbestand te beschermen. Artikel 7 Overtredingen en sancties 1 Een visser die een overtreding begaat tegen één van de vigerende reglementen kan worden uitgesloten indien één of meerdere bestuursleden deze overtredingen vaststellen. 2 Overtredingen die zullen leiden tot uitsluiting aan betreffende wedstrijd : a) te veel bijhebben, bijhalen of doorgeven aan een andere deelnemer van maden en/of casters, mais en alle anderse soorten aas en voeder tijdens de wedstrijd b) niet-naleving van het wedstrijdreglement; c) afwezigheid bij afweging (zie artikel 4 3) d) hengel doorgeven aan anderen e) herstellingen of monteren van lijnen laten uitvoeren door derden; f) minimum twee gegronde klachten van andere deelnemers. Na verhoring van alle betrokken partijen zal door het bestuur eventueel tot uitsluiting beslist worden.

6 Uitsluiting van de wedstrijd betekent dat de gevangen vis na de wedstrijd wordt teruggezet zonder afweging. De deelnemer zal beschouwd worden als afwezig. Uitsluiting bij een clubkampioenschapwedstrijd zal resulteren in de toekenning van 12 punten. Bij onmiddellijke uitsluiting zal de visser geen onsportieve daden stellen en in geen geval de wedstrijd verstoren. Hij zal op een rustige manier moeten inpakken en zich van de visvijver verwijderen, zonder de andere deelnemers te storen. 3 Volgende overtredingen kunnen onmiddellijke uitsluiting tot gevolg hebben : a) te veel bijhebben, bijhalen of doorgeven aan een andere deelnemer van maden en/of casters, mais en alle anderse soorten aas en voeder tijdens de wedstrijd, als het de tweede overtreding betreft b) onsportief gedrag t.o.v. andere deelnemers of bezoekers c) herhaaldelijk slecht behandelen van gevangen vissen, ondanks mondelinge terechtwijzingen van bestuursleden of putwachter; d) niet naleven van de vigerende reglementen; e) weigeren van controle op maden en/of casters en/of op haakgrootte. Artikel 8 Wijziging reglement Dit reglement is te allen tijde voor wijziging vatbaar, bij beslissing van de algemene vergadering.

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement Deel 1 Artikel 1 Huishoudelijk Reglement Algemeen 1.1 De door de directie van de centrale Electrabel Schelle ter beschikking gestelde koelwaterreservoirs nu visvijvers, de omgeving ervan en bijhorende

Nadere informatie

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement Deel 1 Artikel 1 Huishoudelijk Reglement Algemeen 1.1 De door de wijziging van eigenaar Cardoen die de visvijver ter beschikking stelt aan Pennekenvolt vzw, de omgeving en bijhorende accommodaties, waaronder

Nadere informatie

Reglementen van andere visclubs.

Reglementen van andere visclubs. Reglementen van andere visclubs. Deze beschikbare reglementen zijn te raadplegen in functie van : 1. INTERCLUB WEDSRIJDEN... 2 1.1. LPL - Leute & Plezier... 2 1.2. Schransvissers VZW Kerkstraat,79 B-2275

Nadere informatie

1. Terugblik etentje met prijsuitreiking en prijsuitreiking ALV

1. Terugblik etentje met prijsuitreiking en prijsuitreiking ALV Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: ❶ Terugblik etentje met prijsuitreiking

Nadere informatie

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd)

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd) Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2018 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 1. Het verloop van de wedstrijd: BEGIN: 13u.-15u

Nadere informatie

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2019 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 http://hetzoontje.weebly.com/ 1. Het verloop

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem Hoofdstuk 1. Structuur en lidmaatschap Artikel 1. De bestuursleden nemen actief deel aan de hengelwedstrijden en worden uitgenodigd om deel

Nadere informatie

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93 Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 Artikel 1 Algemeen 1 De door de directie van de centrale Electrabel Schelle ter beschikking gestelde visvijvers,

Nadere informatie

"DE KWABEEKSE VISSERS" VZW Brochure 2019

DE KWABEEKSE VISSERS VZW Brochure 2019 "DE KWABEEKSE VISSERS" VZW Brochure 2019 Neervelpsestraat 15 3370 Boutersem Wedstrijdreglement 2019 Inschrijving ten laatste 60 minuten voor het begin van de wedstrijd, wie na het starten van de wedstrijd

Nadere informatie

Visreglement Van V.Z.W. De Witvis

Visreglement Van V.Z.W. De Witvis Visreglement Van V.Z.W. De Witvis Uitgegeven op: 22 02-2016 Door: Het bestuur Inhoud 01. DEFINITIES:... 2 02. TOEPASBAARHEID EN HET NALEVEN VAN HET REGLEMENT:... 2 03. HET INSCHRIJVEN VOOR EEN WEDSTRIJD:...

Nadere informatie

V.Z.W. V.C. De Witvis - B-2270 Herenthout. Visreglementen van andere clubs 2015

V.Z.W. V.C. De Witvis - B-2270 Herenthout. Visreglementen van andere clubs 2015 1 V.Z.W. V.C. De Witvis - B-2270 Herenthout Visreglementen van andere clubs 2015 Uitgave: 04/03/2015 Bent u clublid van een der vermelde clubs en: - u stelt een fout vast in het reglement - u stelt vast

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2019

Reglement Dutch Carp Classic 2019 Reglement De wedstrijdinformatie: DCC Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 13 april De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 11 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 15 juni De Vossekuil, 4e wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Land van Molenbeek cup 2017

Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Datum Plaats Loten Vissen Zondag 09 april Horst 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 14 mei Meerlo/Bl.Wijck 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 02 juli Lomm 7.00 uur

Nadere informatie

Overlijden Gery Christiaens

Overlijden Gery Christiaens Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: www.freewebs.com/viskebijt Inhoud nieuwsbrief: - plots overlijden bestuurslid Gery

Nadere informatie

❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd

❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: ❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2018

Reglement Dutch Carp Classic 2018 Reglement De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 5 mei De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 19 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 23 juni De Vossekuil, 4e

Nadere informatie

KARPERWEDSTRIJDEN 2016 WEDSTRIJDREGELEMENT

KARPERWEDSTRIJDEN 2016 WEDSTRIJDREGELEMENT REGLEMENT & BEPALINGEN U dient altijd een geldige vispas van het desbetreffende jaar te kunnen tonen. En dient lid te zijn van t wachtertje. Het toegestane aantal hengels per koppel bedraagt 4 hengels,

Nadere informatie

Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd

Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd Viske Bijt Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke directie Sport & Recreatiedomeinen provinciaal domein Puyenbroeck Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke Dit reglement beoogt het duurzaam beheer

Nadere informatie

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie:

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie: Reglement WTCC 2017 De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd WTCC zaterdag 8 april De Vossekuil, 2e wedstrijd WTCC zaterdag 22 april De Vossekuil, 3e wedstrijd WTCC zaterdag 20 mei De

Nadere informatie

Dutch Carp Classic 2018

Dutch Carp Classic 2018 Dutch Carp Classic 2018 Programma - Opening - WTCC wordt DCC (Dutch Carp Classic) - Pouleleiders - De Vijvers - Reglement 2018&puntentelling - Afmeldingen - Sectoren en puntentelling - Voorwaarden finale

Nadere informatie

Bijlage XXXIV. Lijst van de milieu-inbreuken, ter uitvoering van artikel , 1, f), en , derde lid, van het decreet

Bijlage XXXIV. Lijst van de milieu-inbreuken, ter uitvoering van artikel , 1, f), en , derde lid, van het decreet Bijlage 16 bij het besluit van de Vlaamse Regering van. tot wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 december 2008 tot uitvoering van titel XVI van het decreet van

Nadere informatie

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 1e De competitie wordt gehouden t.b.v de leden van h.s.v het baarsje. Er wordt gevist om het clubkampioenschap. 2e Opgave voor deelname aan de

Nadere informatie

OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI

OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 JANUARI 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI Woe 2/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Za 5/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Zo 6/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Woe 9/jan Enkel 11.00

Nadere informatie

Samenstelling bestuur:

Samenstelling bestuur: 1. Herstructurering indien nodig. 2. Taakverdeling bestuursleden. 3. Doelstelling. 4. Reglement viswedstrijd. 5. Wegen. 6. Wedstrijdreglement Intern. 7. Wedstrijdreglement tegen Clubs. 8. Controle. 9.

Nadere informatie

Brochure over vissen, enkele beschouwingen Meestal voorgesteld op humoristische wijze

Brochure over vissen, enkele beschouwingen Meestal voorgesteld op humoristische wijze www.visclubbeheer.be Brochure over vissen, enkele beschouwingen Meestal voorgesteld op humoristische wijze Inhoudsopgave Historiek 1950-1980 - 1990 tot nu Wedstrijden Reglementeringen Kalender En nu in

Nadere informatie

NK Vliegvissen op Forel 2015

NK Vliegvissen op Forel 2015 NK Vliegvissen op Forel 2015 Draaiboek (versie 1) De Forel, Bergharen zaterdag 17 oktober 2015 Meer informatie: www.nkforelvissen.nl De Forel, Dorpsstraat 39, 6617 AB Bergharen Tel.: 0487 532806 Web: www.deforel.nl

Nadere informatie

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs TeamCaptain meeting DCL 2016 Ton Ruijs Programma - Opening&voorstellen teamcaptains - Bestuur DCL- - Team samenstelling - De Vijvers - Data 2016 - Reglement 2016&puntentelling - weegproces en weeglijsten

Nadere informatie

Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018

Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018 Reglement "Grote open wedstrijd" Reglement "Grote open wedstrijd" Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018 Veteraan vanaf 55j (geboren 1963). Junior tot 16j (geboren 2002). Veteraan vanaf 55j (geboren

Nadere informatie

Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg

Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg Iedere karpervisser dient zich zoals de andere leden aan het algemeen reglement te houden. Elke overtreding op het karperreglement wordt bestraft met definitieve uitsluiting

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden. deze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering en kunnen niet tot lid van de Raad

Nadere informatie

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein De Ster. te Sint-Niklaas.

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein De Ster. te Sint-Niklaas. Reglement m.b.t. het hengelen in het provinciaal domein De Ster te Sint-Niklaas. 1 januari 2016 Artikel 1: inleiding 1 Dit reglement beoogt het duurzaam beheer en de duurzame ontwikkeling van alle (vis)waters

Nadere informatie

STATUTEN EN REGLEMENTEN Opgemaakt te Niel 30 januari 2015

STATUTEN EN REGLEMENTEN Opgemaakt te Niel 30 januari 2015 Koninklijke Verenigde Lijnvissers Niel STATUTEN EN REGLEMENTEN 1921 2015 Opgemaakt te Niel 30 januari 2015 De ondergetekenden, Voorzitter: Wilfried Lauwers, Uitbreidingsstraat 39, 2845 Niel Ondervoorzitter

Nadere informatie

Open Federatief Kampioenschap Dobbervissen Selectiewedstrijden Heren Senioren/55+ en Junioren U15/U20/U25

Open Federatief Kampioenschap Dobbervissen Selectiewedstrijden Heren Senioren/55+ en Junioren U15/U20/U25 23-2-2016 Open Federatief Kampioenschap Dobbervissen Selectiewedstrijden Heren Senioren/55+ en Junioren U15/U20/U25 ALGMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Het Open Federatief Kampioenschap is een regionale wedstrijd

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 1 Inleiding In dit informatieboekje willen we je graag van de nodige informatie voorzien om het visseizoen van 2014 goed van start te laten gaan. Voor

Nadere informatie

REGLEMENT 2016. De gast kan in geen enkel geval gericht vissen op forel, snoek, snoekbaars, paling en baars.

REGLEMENT 2016. De gast kan in geen enkel geval gericht vissen op forel, snoek, snoekbaars, paling en baars. REGLEMENT 2016 Algemeen hoedanigheid van lid Art. 1. Iedereen kan lid worden van de club op voorwaarde dat hij dit reglement volledig aanvaardt evenals de overeenkomst waarmee de visrechten worden toegekend

Nadere informatie

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein. Puyenbroeck. te Wachtebeke.

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein. Puyenbroeck. te Wachtebeke. Reglement m.b.t. het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. 1 juli 2013 Artikel 1: inleiding 1 Dit reglement beoogt het duurzaam beheer en de duurzame ontwikkeling van alle (vis)waters

Nadere informatie

Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom!

Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom! Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom! Agenda: Terugblik 2017 Bestuur Reglement/Data Vijvers Teams Uitleg loting Loting Stand Team Naam: Punten Geviste Punten Totaal gewicht 1 Toms Creek -

Nadere informatie

JAARLIJKSE ACTIVITEITEN

JAARLIJKSE ACTIVITEITEN WEDSTRIJD REGLEMENT DATA CLUBWEDSTRIJDEN Jaarlijks wordt er op voorstel van het algemeen bestuur een aantal data vastgesteld voor het houden van clubwedstrijden. Deze dienen in de afsluitende seizoensvergadering

Nadere informatie

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen)

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Hierbij treft u de noodzakelijke informatie aan. 1. Inschrijfformulier (in enkelvoud) Dit inschrijfformulier graag inzenden naar wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl.

Nadere informatie

Met voldoende vis 37

Met voldoende vis 37 37 Met voldoende vis Met voldoende vis In elke hengelvereniging wordt jaarlijks vis bijgezet en meestal is dat brasem, dit hangt af van de financiële middelen, van wat toegelaten is, van de kwaliteit,

Nadere informatie

Open Federatief Kampioenschap/selectiewedstrijd Feeder

Open Federatief Kampioenschap/selectiewedstrijd Feeder 23-2-2016 Open Federatief Kampioenschap/selectiewedstrijd Feeder ALGMENE VOORWAARDEN 1. Het Open Federatief Kampioenschap Feeder is een wedstrijd die op individuele basis wordt gevist en op basis van de

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 1. Contact gevens commissieleden E-mail adres jeugdcommissie: jeugdcommissie@vislust.nl Jan Bokhove: o 06-44076053 Hans oude Bennink: o 06-38251138 Bjorn Kienhuis:

Nadere informatie

Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN

Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN 1. Jeugdleden zonder Jeugdvispas mogen met 1 hengel vissen in het binnenwater. Jeugdleden met Jeugdvispas mogen met 2 hengels vissen in het binnenwater.

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Reglement ontmoetingen U11 en U13 1 Reglement ontmoetingen U11 en U13 1.LEEFTIJD. Het is niet toegelaten om jongens tegen meisjes

Nadere informatie

Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub "DE MEYVIS"v.z.w.

Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub DE MEYVISv.z.w. Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub "DE MEYVIS"v.z.w. 1. In het jaar 1946 werd een hengelaars vereniging gesticht onder de naam "DE MEYVIS". 2. De statuten van deze vereniging werden aangepast

Nadere informatie

REGLEMENT Het aantal leden is beperkt tot 100. In geval van veel aanvragen kan van dat cijfer worden afgeweken.

REGLEMENT Het aantal leden is beperkt tot 100. In geval van veel aanvragen kan van dat cijfer worden afgeweken. REGLEMENT 2015 De commissaris is gemachtigd om controles uit te voeren aan het meer op vertoon van zijn kaart van commissaris en de visser beleefd en hoffelijk benadert. Hij kan op ieder moment vragen

Nadere informatie

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten.

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten. Het bekomen van een vergunning om te vissen op Oasis Karpervissers moeten VBK-lid zijn en betalen 85 euro voor een jaarvergunning. Het geld kan vanaf heden worden gestort op rekeningnummer 001-3936356-75.

Nadere informatie

Vissen in de Ardennen

Vissen in de Ardennen Vissen in de Ardennen Inleiding Bent u van plan om uw hengels mee te nemen op vakantie? Hier volgen enkele praktische tips die u kunnen helpen om uw favoriete sport in alle rust te beoefenen. Zoals in

Nadere informatie

VISREGLEMENT. Gecoordineerde Editie

VISREGLEMENT. Gecoordineerde Editie 1 ROYAL FISH CLUB SINT-PIETERS-LEEUW Vzw - Ondernemingsnummer 410594070 Rink 37 1600 St.Pieters-Leeuw Tel & Fax 02/ 305.41.53 Gsm : 0496/ 80.15.84 E-mail: rfcspl@telenet.be Rekening : BE71 9730 6696 2669

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING pag. 1 Wedstrijdreglement NBTA België seizoen 2011/2012 Afdeling Twirling A. Indeling disciplines 1. Twirling Solo twirling 1 baton

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Reglement ontmoetingen U11 en U13 1 Reglement ontmoetingen U11 en U13 1.LEEFTIJD. Het is niet toegelaten om jongens tegen meisjes

Nadere informatie

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Print deze briefing uit zodat je alles bij de hand hebt! Verzamellocatie Fort Vreeswijk Fort Vreeswijk

Nadere informatie

6. Het gebruik van kunstaas is toegelaten, alsook het vissen met een voederkorf.

6. Het gebruik van kunstaas is toegelaten, alsook het vissen met een voederkorf. CLUBREGLEMENT SODIPA ZEEHENGELCLUB WEDSTRIJD: 1. Regel is dat er slechts mag gevist worden met één enkele werphengel, voorzien van een molen of reel. Op bepaalde wedstrijden kan van deze regel door het

Nadere informatie

Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015

Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015 Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015 Deelnemers (Team Captain, Team Runner en de Team Helper) moet minstens 18 jaar of ouder zijn om te mogen deelnemen. Deelnemen kan enkel in een team van minimum

Nadere informatie

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten.

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten. Het bekomen van een vergunning om te vissen op Oasis Karpervissers moeten VBK-lid zijn en betalen 80 euro voor een jaarvergunning. Het geld kan vanaf heden worden gestort op rekeningnummer 001-3936356-75.

Nadere informatie

Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen

Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen Uitgave december 2015 Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen ALGMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Het Open Nationaal Kampioenschap is een landelijke wedstrijd die op individuele basis wordt gevist en op

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE INTERNATIONALEN HENGELAARS.

REGLEMENT VAN DE INTERNATIONALEN HENGELAARS. REGLEMENT VAN DE INTERNATIONALEN HENGELAARS. 1) Zullen mogen deelnemen aan de selecties: a) de internationalen geplaatst via de schiftingen van het vorige jaar. b) de hengelaars geplaatst via de preselecties.

Nadere informatie

BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING

BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING Begripsbepalingen Artikel 1 In dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder: de vereniging: de hengelsportvereniging gevestigd te.. de

Nadere informatie

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx Vissen met de Feederhengel 16-03-2017 Frans Luijckx Eigenschappen. Feeder = Werphengel. Beetregistratie; géén dobber maar op de top van de hengel. Afsteunen; niet recht naar voren. Afsteunen: zijwaarts

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W.

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid Huishoudelijk Reglement Iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden, hetzij als fokkerlid, steunend lid of familielid.

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 MASTERS OF FLANDERS 2017 Voor het 14 de jaar organiseert VSK vzw, in samenwerking met een vijftiental clubs en de

Nadere informatie

Roermond, 27 maart 2019, Geachte secretaris, wedstrijdcommissie,

Roermond, 27 maart 2019, Geachte secretaris, wedstrijdcommissie, AAN: de secretaris/wedstrijdcommissie van de aangesloten hengelsportvereniging Ons Kenmerk : U19/020 Datum : 27 maart 2019 Onderwerp : Selectiewedstrijden 2019 Roermond, 27 maart 2019, Geachte secretaris,

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

Kalender opstellen. Kalender opstellen

Kalender opstellen. Kalender opstellen Kalender opstellen Kalender opstellen Jaarlijks wordt er een kalender gemaakt, hier kan men alle wedstrijden van gans het jaar terugvinden, of er uit of thuis gevist wordt, de dag, de datum, het uur van

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Maatschappelijke zetel: Brusselsesteenweg 24/G bus 15, 9090 Melle HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemene regels Artikel 1 De regels en voorschriften, vervat in onderhavig huishoudelijk reglement bepalen samen

Nadere informatie

Prijzen inschrijvingen. Showreglement

Prijzen inschrijvingen. Showreglement Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 14 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Verpa relatiedag 2011 in Baal

Verpa relatiedag 2011 in Baal Verpa relatiedag 2011 in Baal Afgelopen week organiseerde Verpa Groundbaits weer haar jaarlijkse relatiedag aan de vijvers van HSV Den Brasem in het Belgische Baal. De karpervijver, die bekend staat om

Nadere informatie

H.S.V. HEKSENBERG HUISHOUDELIJK REGLEMENT

H.S.V. HEKSENBERG HUISHOUDELIJK REGLEMENT INHOUD Artikel 1 Begripsbepaling... 2 Artikel 2 Contributiebetaling... 2 Artikel 3 Overtredingen... 2 Artikel 4 Rechten en verplichtingen... 3 Artikel 5 Mee te nemen vis... 4 Artikel 6 Aansprakelijkheid...

Nadere informatie

9 de clubwedstrijd op zondag 02 oktober 2016

9 de clubwedstrijd op zondag 02 oktober 2016 Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: www.freewebs.com/viskebijt Inhoud nieuwsbrief: ❶ 9 de (zondag 02/10) en 10 de clubwedstrijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks)

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Het is vrijdag 3 oktober als we s morgens al vroeg moeten opstaan voor een vissafari in België. We gaan op expeditie naar een voor ons nog onbekend

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Reglement -11 en -13 ontmoetingen -11 en -13 ontmoetingen 1 Reglement -11 en -13 ontmoetingen Geachte judoka s, organisatoren

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A 9240 Zele Reglement ontmoetingen U11 en U13 Reglement U11 en U13 ontmoetingen 1 Reglement ontmoetingen U11 en U13 1. LEEFTIJD : Het is

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A 9240 Zele Reglement ontmoetingen U9, U11 en U13 Reglement U11 en U13 ontmoetingen 1 Reglement ontmoetingen U9, U11 en U13 1. LEEFTIJD

Nadere informatie

HENGELSPORTVERENIGING Waregem, MEDEDELINGEN

HENGELSPORTVERENIGING Waregem, MEDEDELINGEN HENGELSPORTVERENIGING Waregem, 10-02-2014 VZW DE GOUDEN KARPER Pijkstraat 75 8790 WAREGEM Tel : 0475/41.51.54 1.Samenstelling bestuur 2014. MEDEDELINGEN Voorzitter : Van Herzeele, Drogenboomstraat 94,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT MASTERS BOOTVISSEN

WEDSTRIJDREGLEMENT MASTERS BOOTVISSEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Sportvisserij Nederland organiseert het Nederlands Kampioenschap Bootvissen en daaruit voortvloeiend de Masters Bootvissen, voor VISpashouders aangesloten bij een hengelsportvereniging.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT TOPCOMPETITIE MASTERS BOOTVISSEN

WEDSTRIJDREGLEMENT TOPCOMPETITIE MASTERS BOOTVISSEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Sportvisserij Nederland organiseert het Nederlands Kampioenschap Bootvissen en daaruit voortvloeiend de Topcompetitie Masters Bootvissen, voor VISpashouders aangesloten

Nadere informatie

CASUSSEN CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR Versie oktober 2016

CASUSSEN CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR Versie oktober 2016 CASUSSEN CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR Versie oktober 2016 2016 Sportvisserij Nederland te Bilthoven. Niets uit dit boekje mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR CURSUSBOEK

CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR CURSUSBOEK CURSUS WEDSTRIJDCONTROLEUR CURSUSBOEK 1 2008 Sportvisserij Nederland te Bilthoven. Niets uit dit boek mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook

Nadere informatie

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne 1. ALGEMEEN 1.1. Elke speler en ouder (of verantwoordelijke) van deze speler wordt geacht bij het aangaan van het lidmaatschap kennis

Nadere informatie

Competitiereglement Moergestelse dartcompetitie

Competitiereglement Moergestelse dartcompetitie Competitiereglement Moergestelse dartcompetitie 1.1 Voorwaarden teams. 1.1.1 Uit hun midden wijzen de spelers van een team een captain aan. Deze wordt beschouwd als de contactpersoon voor het team. Mededelingen

Nadere informatie

Ontdek je mee het leven in vijver en sloot? Zeg niet gewoon vis tegen een vis. Visinitiatie en Visdeterminatie voor de 3 de graad

Ontdek je mee het leven in vijver en sloot? Zeg niet gewoon vis tegen een vis. Visinitiatie en Visdeterminatie voor de 3 de graad Ontdek je mee het leven in vijver en sloot? Zeg niet gewoon vis tegen een vis. Visinitiatie en Visdeterminatie voor de 3 de graad Opdrachten voor de 3 de graad Wil je met je klas meer leren over vissen?

Nadere informatie

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden.

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Voorbeeld van wedstrijden in de week Een uitgewerkte procedure Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Amusement en zakelijk plan Waarom? Het is mogelijk dat sommige verenigingen in de

Nadere informatie

Verslag interview Marco van der Wal - zaterdag 25 oktober 2014

Verslag interview Marco van der Wal - zaterdag 25 oktober 2014 Verslag interview Marco van der Wal - zaterdag 25 oktober 2014 Nadat we kennis hadden gemaakt ging het gesprek al snel over onze hobby. Van wie ben je en waar kom je vandaan tot waar vis je op? En heb

Nadere informatie

G-JUDO REGLEMENT VLAANDEREN Ontwerp Alain Durinck LAATSTE AANPASSING G commissie 3 maart 2014

G-JUDO REGLEMENT VLAANDEREN Ontwerp Alain Durinck LAATSTE AANPASSING G commissie 3 maart 2014 G-JUDO VLAANDEREN G-REGLEMENT 1. DOEL G-judo Vlaanderen staat in voor de bevordering en ontwikkeling van een gezonde geest in een gezond lichaam. Zowel de motorische, fysieke als de verstandelijke ontwikkeling

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 3e Directie Dienst 34 Patrimonium en Uitrusting Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0614028 betreft verslaggever PROVINCIAAL DOMEIN DE GAVERS Aanpassingen van het politiereglement de heer Frans

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Titel I. Aangesloten kringen Goedgekeurd op de AV van 22/05/2017 Aangesloten kringen van OKeR VZW zijn: De Kelten, Diana, Docentica, SocA en StEIL. Als er in dit of andere

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie

zie voor alle foto's ons Foto Album)

zie voor alle foto's ons Foto Album) zie voor alle foto's ons Foto Album) Zaterdag 12 september 07.00 uur begonnen 14 enthousiaste vissers aan de tweede karperwedstrijd uitgeschreven door Hengelsportvereniging Velsen. Deze locatie was op

Nadere informatie

BC Hoog Laag. Competitie- en Wedstrijdreglement

BC Hoog Laag. Competitie- en Wedstrijdreglement BC Hoog Laag Competitie- en Wedstrijdreglement Artikel 1 Het bestuur stelt de wedstrijdagenda op legt deze ter bespreking voor aan de algemene ledenvergadering. Het bestuur is bevoegd gedurende het speelseizoen

Nadere informatie

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4 REGLEMENT RONDE VAN ZELE 9 APRIL 2016 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 3 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN ORGANISATIE...

Nadere informatie

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW.

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. pag. 1 Wedstrijdreglement NBTA België seizoen 2013/2014 Afdeling Twirling A. Indeling disciplines 1. Twirling Solo twirling 1 baton Solo

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap 2015

Belgisch Kampioenschap 2015 Belgisch Kampioenschap 2015 1 ORGANISATIE 1.1 Organisator Club naam: Adres : DE PROVINCIE VAN LUIK & KORYO GRACE- HOLLOGNE RUE CAPITAINE HENRY DE LA LINDI, 24 / 4460 GRACE-HOLLOGNE 1.2 Promotor Belgische

Nadere informatie