REGLEMENT De gast kan in geen enkel geval gericht vissen op forel, snoek, snoekbaars, paling en baars.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT 2016. De gast kan in geen enkel geval gericht vissen op forel, snoek, snoekbaars, paling en baars."

Transcriptie

1 REGLEMENT 2016 Algemeen hoedanigheid van lid Art. 1. Iedereen kan lid worden van de club op voorwaarde dat hij dit reglement volledig aanvaardt evenals de overeenkomst waarmee de visrechten worden toegekend aan de club. Zijn lidmaatschap wordt definitief na een proefperiode van een jaar. Gedurende de proefperiode kan geen uitnodiging worden afgeleverd. Voor de karpervissers is het lidmaatschap onderworpen aan de goedkeuring van het comité. Het aantal leden is beperkt tot 100. In geval van veel aanvragen kan van dat cijfer worden afgeweken. Enkel de leden die in het bezit zijn van een genummerde kaart en die hun bijdrage voor het lopende jaar hebben betaald, hebben het recht het Meer van Genval te bevissen. Die betaling houdt de aanvaarding van het reglement van de club in. Art. 2. De jaarlijkse bijdrage bedraagt 100. Iedereen die werkt of gewerkt heeft voor de Groep JOHN MARTIN kan evenwel aan de voorzitter een aanvraag tot vermindering van de bijdrage richten. Hij zal de aanvraag overmaken aan de erevoorzitter die alleen beslist over het gevolg dat er aan gegeven wordt. Voor de echtgenoten en de kinderen van 14 tot 16 jaar inbegrepen die nog ten laste zijn van het lid dat zijn lidgeld heeft betaald, is de bijdrage bepaald op 50. Art. 3. Het is de hengelaars verboden hun lidkaart uit te lenen aan een derde. Iedere hengelaar kan twee personen uitnodigen per hengelbeurt. De prijs voor een uitnodiging bedraagt 10. Het lid vergezelt zijn gast. De gast kan in geen enkel geval gericht vissen op forel, snoek, snoekbaars, paling en baars. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen gratis vissen op voorwaarde dat ze begeleid zijn door een volwassen lid dat zijn lidgeld heeft betaald. De volwassene is verantwoordelijk voor het kind, ook in geval van ongeval. Slechts één hengel per kind is toegelaten. In alle gevallen is het niet toegelaten met meer dan drie hengels te vissen, zo niet wordt een invitatiebijdrage van 10 gevraagd. Art. 4. Art.5. Ieder ontslagnemend lid moet, ongeacht de reden, zijn lidkaart teruggeven aan de secretaris en neemt niet meer deel aan de activiteiten van de Club. Zijn lidgeld wordt niet terugbetaald. De hengelaar is de enige persoon die zijn hengels kan manipuleren. Hij kan zich evenwel laten bijstaan om een vis te landen. De hengelaar kan gedurende enkele ogenblikken afwezig zijn op voorwaarde dat hij zijn hengels uit het water gehaald heeft.

2 Art.6. Art. 7. Art. 8. Art.9. Art.10. Art.11. De hengelaar is aansprakelijk voor alle schade veroorzaakt door hem of door de personen die hem vergezellen. Het is strikt verboden afval te gooien op de oevers of in het water. Het is eveneens verboden vuur te maken op de oevers, een barbecue te installeren en er tenten te plaatsen. Bij zijn vertrek zorgt de hengelaar er voor dat de visplaats proper wordt achtergelaten. De consumptie van alcohol wordt ten stelligste afgeraden. Het is strikt verboden zijn voertuig te parkeren op de oevers of het te gebruiken op de promenade, het is wel toegelaten voor het afzetten en ophalen van materiaal op wedstrijddagen. De hengelaar zorgt er voor dat hij op geen enkel ogenblik zijn buren of de buurtbewoners hindert: iedere hinder door geluid (radio, claxon ) is verboden. Voorstellen en klachten worden schriftelijk bezorgd aan het Comité, dat ze bestudeert en antwoord geeft tijdens de algemene ledenvergadering en voorlegt aan de erevoorzitter voor goedkeuring. Het Comité behoudt zich het recht voor om het huidig reglement te wijzigen. Iedere wijziging wordt mondeling meegedeeld op de Algemene Vergadering en bevestigd in de nieuwe versie van het reglement. Leden - sancties Art. 12. Art.13. Art. 14. Art. 15. Art.16. De commissaris is gemachtigd om controles uit te voeren aan het meer op vertoon van zijn kaart van commissaris en hij de visser beleefd en hoffelijk benadert. Hij kan op ieder moment vragen om de lijnopzet te controleren, evenals het gebruikte aas en de inhoud van het leefnet. In geval van weigering zal de voorzitter van de club de visser contacteren en loopt de visser na overleg met minstens 3 leden van het comité, het risico te worden geschorst, (artikel 16). Personen die gemachtigd zijn om controles uit te voeren op het Meer van Genval hebben een kaart van commissaris. Iedere visser dient op eenvoudig verzoek van een commissaris zijn lidkaart te tonen. Indien een tekortkoming op het huidig reglement wordt vastgesteld door een commissaris, zal zijn lidkaart worden teruggevraagd en zal zijn bijdrage niet worden terugbetaald. Ernstige maatregelen zullen getroffen worden ten opzichte van overtreders van de regels voor het vissen. In geval van zware fout, kan de lidkaart ter plaatse worden ingetrokken door de commissaris en zal de visser gevraagd worden de plaats te verlaten in afwachting van een oproeping door het comité. Iedere overtreding van huidig reglement zal gesanctioneerd worden. De zwaarste sanctie, naast het vorderen van schadevergoeding, kan bestaan in de definitieve intrekking van de lidkaart.

3 - 1 e verwittiging : schorsing van het visrecht gedurende 1 maand - 2 e verwittiging : schorsing van het visrecht gedurende 3 maand De schorsing vangt aan op het ogenblik van de vaststelling van de overtreding en zal door de voorzitter schriftelijk bevestigd worden binnen 5 dagen. Na twee verwittigingen zal een tuchtraad samengesteld uit het Comité en twee bijkomende leden die gekozen worden uit de vissers, binnen de twee weken alle vaststellingen van overtredingen onderzoeken die hem zullen worden meegedeeld. Het betrokken lid zal gehoord worden door het Comité, en eventueel geconfronteerd worden met de persoon die klacht neergelegd heeft, om zich te verdedigen. Wanneer de betrokken persoon verstek geeft, kan de beslissing van het Comité niet aangevochten worden. De beslissing zal schriftelijk betekend worden aan de betrokkene binnen de vijf dagen na de vergadering Art.17. Het verlies van de lidkaart moet zo snel mogelijk meegedeeld worden aan het secretariaat. Er wordt een kost van 10 aangerekend voor de vervanging ervan. Hengelen algemeenheden Art.18. Hengelen is toegelaten alle dagen van 1 januari tot 31 december : 1/2 uur voor zonsopgang tot 1/2 uur na zonsondergang tenzij het comité anders beslist heeft en dit heeft meegedeeld aan de leden. Tussen 1 april en 30 september is het op zondag en feestdagen toegestaan te vissen tot 16u00. Na 11 uur is het toegelaten te hengelen maar het zeilen is eveneens toegestaan. In dat geval loopt de hengelaar op eigen verantwoordelijkheid het risico dat zijn draad wordt opgepikt door boten of surfplanken. Op straffe van uitsluiting moeten de gesprekken met de leden van de GYC beleefd verlopen. Art. 19. Art.20. Er zijn maximum twee hengels per aanwezige hengelaar toegelaten en de hengels worden geplaatst in een ruimte van 6 meter. Eenmaal geïnstalleerd kan de hengelaar zich slechts 5 meter van zijn viskist verwijderen om te vissen. In alle gevallen zal de hengelaar zijn hengel loodrecht op de oever vissen om zijn collega-vissers niet te hinderen. De visserij met kunstaas terwijl men zich te voet verplaatst is toegelaten met één hengel onder de beperkingen van de hengelvangst en zonder een andere visser te storen. Het voorbehouden van een visplaats is op geen enkele manier toegelaten. Tijdens een wedstrijddag is de noodzakelijke oeverlengte uitsluitend voorbehouden aan de deelnemers van de wedstrijd.

4 Art.21. Het vissen is verboden in het aangeduide deel van het Meer, vanaf de plaats gevormd door de Brug Rossel tot aan de Witte Villa (zie plan in bijlage). Het vissen tussen de Genval Yacht Club en de Witte Villa is verboden op zaterdagen, zondagen en feestdagen tussen 1 april en 30 september uitgezonderd op wedstrijddagen. Vissen specifieke bepalingen Art.22. Het is strikt verboden om: - lood, lijnen of haken achter te laten op de oevers. Ze kunnen immers vergiftigingen veroorzaken of vogels verwonden - zich op minder dan 6 meter van een andere visser te installeren zonder zijn akkoord te vragen - vis te kuisen in de nabijheid van het meer - afval achter te laten: de visplaats moet proper zijn wanneer u ze verlaat - een leefnet in het water te plaatsen buiten een wedstrijd. Het gebruik van een frigobox wordt ten zeerste aanbevolen voor forellen, baarzen en palingen - voer te gebruiken zoals: vers bloed, gedroogd bloed, ruggemerg, lever, levende kikkers, padden, rivierkreeften - een boot of enig ander middel te gebruiken - schade toe te brengen aan de fauna of de flora of ze te verstoren - te zwemmen, het ijs te breken of de palen te verwijden rondom het meer - vissen te manipuleren met een doek of vod. Art. 23. Haken: - Witvis: slechts 1 enkele haak per lijn - Roofvis: 1 enkele of dubbele haak per lijn is toegestaan. Driehaken zijn verboden tenzij voor montages die worden verkocht in de handel (kunstaas, lepel, rapala )

5 - Karper: de haakmaat is maximum nummer 2. De haak is voorzien van een microweerhaak of plat geknepen weerhaak. Karper - witvis Art.24 Er geldt een algemene No Kill verplichting. Het is aanbevolen om tijdens het vissen op karper een lood (backlead) te gebruiken dat de draad doet zinken zodat vermeden wordt dat hij wordt opgepikt door een voorranghebbende boot. Tenten zijn verboden. De paraplutent en een kleine halve maan zonder grondzeil wordt toegestaan. Het gebruik van een onthakingsmat is verplicht. Het gebruik van gevlochten draad op de werpmolen is verboden en een visveilige montage is verplicht. Het vissen met korsten is toegelaten maar niet aan de oppervlakte. Het is aanbevolen de vissen onmiddellijk terug te zetten in het water na de vangst en ze voorzichtig te behandelen (vooral de graskarpers). Het gebruik van een voldoende groot landingsnet is verplicht. De commissarissen kunnen vragen de lijnen op te halen voor een controle van de montage. Alles verloopt in een sfeer van oprechte kameraadschap en in alle vriendelijkheid. Het gebruik van een telegeleid tuig voor het plaatsen van het voer is verboden. De hengelaar zal niet verder gooien dan de grens die wordt aangegeven door de gele boeien. Roofvis Art. 25. No Kill is gewenst. Het gebruik van een ketting is verboden. Een kabel is toegelaten en een kevlardraad wordt aanbevolen. Een driehaak en haken in inox zijn verboden bij het gebruik van levend aas. Voor de andere hengeldisciplines zie hierboven. Het uitwisselen van vissen is verboden wanneer hij zijn quotum heeft bereikt. Wanneer een visser het toegelaten quotum heeft bereikt, moet hij zijn materiaal voor het gericht vissen op roofvis opbergen. Er zijn maximum tien levende aasvissen toegelaten, met uitzondering van pos, in een recipiënt die voor dat doeleinde wordt gebruikt. Indien de vis die men wil terugzetten het levend aas heeft geslikt, dan moet verplicht de draad doorgeknipt worden (het is verboden de vis te onthaken). Zoals voor het karpervissen is het gebruik van een onthakingsmat aanbevolen.

6 Art.26 Opening van het roofvisseizoen: Met kunstaas (de dode vis wordt aanzien als kunstaas en is toegestaan): 10/06/2016. Met levend aas: 01/09/2016 Roofvissen wordt toegestaan van tot (met lidkaart van het jaar 2016). Art.27. Tijdens éénzelfde hengeldag kan een hengelaar maximum meenemen : 1 snoek of 1 snoekbaars (minimumlengte van 60 cm voor snoekbaars en 70 cm voor snoek), 3 baarzen, 3 palingen en 6 forellen. De hengeldag op snoek of snoekbaars begint vanaf de eerste vangst die kan meegenomen worden. Art.28. Het Comité kan, in functie van de omstandigheden, het nachtvissen op paling of roofvis toestaan tussen 20 uur en 8 uur (bijzondere reglementering). Wedstrijden nachtvissen Wedstrijden Art.29. Werking Er zijn 8 wedstrijden, het inzetgeld bedraagt 50 euro. De deelnemers worden verdeeld in 2 series: A en B. Het inzetgeld wordt integraal verdeeld, het comité kan beslissen een bonus toe te kennen. Op het einde van het seizoen zakken de drie laatst geklasseerde deelnemers van de A serie naar de B - serie en stijgen de drie eerst geklasseerde B vissers naar de A serie. De punten worden progressief toegekend: 1,2,3,4,5,6 blank : 15 punten, opgave tijdens de wedstrijd 20 punten en 25 punten voor een afwezigheid. Het klassement wordt bepaald door de 6 beste manches. Iedere visser moet minstens aan 6 wedstrijden deelnemen om in aanmerking te komen voor de verdeling van het inzetgeld. Voor beide series geldt hetzelfde reglement. Wedstrijd Open met drijvende lijn Trekking van de plaatsen om 7U op de parking van La Lagune. Vissen van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30. Ieder voer is toegelaten, muggenlarven (vers de vase) max. ½ kilo. De hoeveelheid aas is beperkt tot 1 liter maden et 2 liter droog aas voor een dag. Men moet verplicht twee leefnetten gebruiken en ieder leefnet is beperkt tot maximum 25 kilo. Het klassement wordt vastgesteld in functie van het gewicht (1 gram = 1 punt) en het aantal vissen x 100 punten. Het aantal vissen is bepalend in geval van ex aequo. Nachtvissen Art. 30. Nachtvissen is voorbehouden aan leden. Er wordt geen enkele uitnodiging toegestaan.

REGLEMENT Het aantal leden is beperkt tot 100. In geval van veel aanvragen kan van dat cijfer worden afgeweken.

REGLEMENT Het aantal leden is beperkt tot 100. In geval van veel aanvragen kan van dat cijfer worden afgeweken. REGLEMENT 2015 De commissaris is gemachtigd om controles uit te voeren aan het meer op vertoon van zijn kaart van commissaris en de visser beleefd en hoffelijk benadert. Hij kan op ieder moment vragen

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke directie Sport & Recreatiedomeinen provinciaal domein Puyenbroeck Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke Dit reglement beoogt het duurzaam beheer

Nadere informatie

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein. Puyenbroeck. te Wachtebeke.

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein. Puyenbroeck. te Wachtebeke. Reglement m.b.t. het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. 1 juli 2013 Artikel 1: inleiding 1 Dit reglement beoogt het duurzaam beheer en de duurzame ontwikkeling van alle (vis)waters

Nadere informatie

VISREGLEMENT. Gecoordineerde Editie

VISREGLEMENT. Gecoordineerde Editie 1 ROYAL FISH CLUB SINT-PIETERS-LEEUW Vzw - Ondernemingsnummer 410594070 Rink 37 1600 St.Pieters-Leeuw Tel & Fax 02/ 305.41.53 Gsm : 0496/ 80.15.84 E-mail: rfcspl@telenet.be Rekening : BE71 9730 6696 2669

Nadere informatie

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein De Ster. te Sint-Niklaas.

Reglement. m.b.t. het hengelen. in het provinciaal domein De Ster. te Sint-Niklaas. Reglement m.b.t. het hengelen in het provinciaal domein De Ster te Sint-Niklaas. 1 januari 2016 Artikel 1: inleiding 1 Dit reglement beoogt het duurzaam beheer en de duurzame ontwikkeling van alle (vis)waters

Nadere informatie

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93 Wedstrijdreglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 Artikel 1 Vissen 1 Er mag enkel gevist worden met de vaste hengel, voorzien van één enkele haak van maximum

Nadere informatie

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd)

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd) Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2018 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 1. Het verloop van de wedstrijd: BEGIN: 13u.-15u

Nadere informatie

Waterboekje 2016-2018

Waterboekje 2016-2018 Waterboekje 2016-2018 In deze viswateren, behorend bij de VISpas van Onder Ons mag gevist worden met twee hengels en alle wettelijke toegestane aassoorten, tenzij anders aangegeven bij de wateren. Dit

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 3e Directie Dienst 34 Patrimonium en Uitrusting Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0614028 betreft verslaggever PROVINCIAAL DOMEIN DE GAVERS Aanpassingen van het politiereglement de heer Frans

Nadere informatie

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2019 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 http://hetzoontje.weebly.com/ 1. Het verloop

Nadere informatie

Vissen in de Ardennen

Vissen in de Ardennen Vissen in de Ardennen Inleiding Bent u van plan om uw hengels mee te nemen op vakantie? Hier volgen enkele praktische tips die u kunnen helpen om uw favoriete sport in alle rust te beoefenen. Zoals in

Nadere informatie

Visreglement Witvis : Gans het jaar door van 01 januari tot 31 december 2018

Visreglement Witvis : Gans het jaar door van 01 januari tot 31 december 2018 Visreglement 2018 Alvorens te beginnen vissen moet de visser in het bezit zijn van zijn visvergunning. Leefnet gans het jaar verboden behalve voor : - paling, forel en baars - ingericht door het comité

Nadere informatie

Bijlage XXXIV. Lijst van de milieu-inbreuken, ter uitvoering van artikel , 1, f), en , derde lid, van het decreet

Bijlage XXXIV. Lijst van de milieu-inbreuken, ter uitvoering van artikel , 1, f), en , derde lid, van het decreet Bijlage 16 bij het besluit van de Vlaamse Regering van. tot wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 december 2008 tot uitvoering van titel XVI van het decreet van

Nadere informatie

V.V.H.V. Dr. M. Coussement

V.V.H.V. Dr. M. Coussement V.V.H.V. Dr. M. Coussement Twee groepen wateren: Groep 1 = waterwegen (bevaarbare waterlopen en kanalen) + kunstmatige visplassen (afgesloten viswateren)= Positief Lijst Groep 2= alle onbevaarbare waterlopen

Nadere informatie

Waterboekje Dit waterboekje geeft geen enkel recht. De houder dient een voor dat jaar geldige VISpas in bezit te hebben.

Waterboekje Dit waterboekje geeft geen enkel recht. De houder dient een voor dat jaar geldige VISpas in bezit te hebben. Waterboekje 2018 In deze viswateren, behorend bij de VISpas van THC-Rivierenland mag gevist worden met twee hengels en alle wettelijke toegestane aassoorten, tenzij anders aangegeven bij de wateren. Dit

Nadere informatie

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten.

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten. Het bekomen van een vergunning om te vissen op Oasis Karpervissers moeten VBK-lid zijn en betalen 85 euro voor een jaarvergunning. Het geld kan vanaf heden worden gestort op rekeningnummer 001-3936356-75.

Nadere informatie

OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI

OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI OVERZICHT VISKALENDER HET ZOONTJE 2019 JANUARI 2019 OPEN VISWEDSTRIJDEN TIJDENS JANUARI Woe 2/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Za 5/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Zo 6/jan Enkel 11.00 u 2 x 2 u Woe 9/jan Enkel 11.00

Nadere informatie

Reglement Land van Molenbeek cup 2017

Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Datum Plaats Loten Vissen Zondag 09 april Horst 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 14 mei Meerlo/Bl.Wijck 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 02 juli Lomm 7.00 uur

Nadere informatie

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper:

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: reglement DIKKEBUSVIJVER IEPER Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: Alle vissers betalen 100 euro voor een jaarvergunning (Sportvisserij Vlaanderen

Nadere informatie

Vissen met jaarvergunning of dagticket is toegelaten gans het jaar van twee uur vóór zonsopgang tot en met twee uur na zonsondergang.

Vissen met jaarvergunning of dagticket is toegelaten gans het jaar van twee uur vóór zonsopgang tot en met twee uur na zonsondergang. Reglement DIKKEBUSVIJVER IEPER Vissen met jaarvergunning of dagticket is toegelaten gans het jaar van twee uur vóór zonsopgang tot en met twee uur na zonsondergang. Een dagvergunning kost aan de ticketautomaat

Nadere informatie

Reglementen van andere visclubs.

Reglementen van andere visclubs. Reglementen van andere visclubs. Deze beschikbare reglementen zijn te raadplegen in functie van : 1. INTERCLUB WEDSRIJDEN... 2 1.1. LPL - Leute & Plezier... 2 1.2. Schransvissers VZW Kerkstraat,79 B-2275

Nadere informatie

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper:

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: reglement DIKKEBUSVIJVER IEPER Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: Alle vissers betalen 100 euro voor een jaarvergunning ( Sportvisserij Vlaanderen

Nadere informatie

Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg

Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg Karper Reglement Visclub Nooit Genoeg Iedere karpervisser dient zich zoals de andere leden aan het algemeen reglement te houden. Elke overtreding op het karperreglement wordt bestraft met definitieve uitsluiting

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2019

Reglement Dutch Carp Classic 2019 Reglement De wedstrijdinformatie: DCC Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 13 april De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 11 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 15 juni De Vossekuil, 4e wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2018

Reglement Dutch Carp Classic 2018 Reglement De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 5 mei De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 19 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 23 juni De Vossekuil, 4e

Nadere informatie

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten.

Art.3: Het zakken van een vis: kijk uit met de stenen of uitsteeksels waar de karperzak aan vast kan komen te zitten. Het bekomen van een vergunning om te vissen op Oasis Karpervissers moeten VBK-lid zijn en betalen 80 euro voor een jaarvergunning. Het geld kan vanaf heden worden gestort op rekeningnummer 001-3936356-75.

Nadere informatie

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper:

Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: V.V.H.V.- reglement DIKKEBUSVIJVER IEPER Het bekomen van een jaarvergunning of een dagticket om te vissen op Dikkebusvijver Ieper: Alle vissers betalen 100 euro voor een jaarvergunning (V.V.H.V.-lidmaatschap

Nadere informatie

1. Terugblik etentje met prijsuitreiking en prijsuitreiking ALV

1. Terugblik etentje met prijsuitreiking en prijsuitreiking ALV Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: ❶ Terugblik etentje met prijsuitreiking

Nadere informatie

"DE KWABEEKSE VISSERS" VZW Brochure 2019

DE KWABEEKSE VISSERS VZW Brochure 2019 "DE KWABEEKSE VISSERS" VZW Brochure 2019 Neervelpsestraat 15 3370 Boutersem Wedstrijdreglement 2019 Inschrijving ten laatste 60 minuten voor het begin van de wedstrijd, wie na het starten van de wedstrijd

Nadere informatie

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de Kempense Kleiputten.

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de Kempense Kleiputten. VBK-vzw De Kempische Kleiputten. Het bekomen van een vergunning om te vissen op de Kempense Kleiputten. Karpervissers moeten VBK-lid zijn en betalen 125 euro voor een jaarvergunning. Andere hengelsportdisciplines

Nadere informatie

Art. 1.5: Sancties bij overtredingen tegen dit reglement zullen als volgt worden toegepast:

Art. 1.5: Sancties bij overtredingen tegen dit reglement zullen als volgt worden toegepast: VBK WATERBEHEER Bentillekreek Het bekomen van een vergunning om te vissen op de Bentillekreek 1. Elke hengelaar dient zich het juiste visverlof (klein of groot) van het Vlaams Gewest aan te schaffen. 2.

Nadere informatie

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis VBK WATERBEHEER RODE SLUIS MOERBEKE-WAAS Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis 1. Elke hengelaar dient zich het juiste visverlof (klein of groot) van het Vlaams Gewest

Nadere informatie

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis VBK WATERBEHEER RODE SLUIS MOERBEKE-WAAS Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis 1. Elke hengelaar dient zich het juiste visverlof (klein of groot) van het Vlaams Gewest

Nadere informatie

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis

Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis VBK WATERBEHEER RODE SLUIS MOERBEKE-WAAS Het bekomen van een vergunning om te vissen op de kreken van de Rode Sluis 1. Elke hengelaar dient zich het juiste visverlof (klein of groot) van het Vlaams Gewest

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

Domaine des Forges 2012

Domaine des Forges 2012 Domaine des Forges 2012 De jaarlijkse visreis gaat ook dit jaar naar Frankrijk. Dit keer niet naar Lac de Grosley zoals de twee voorgaande jaren maar naar Domaine des Forges. In dit document kunt u alle

Nadere informatie

VISSEN IN LELYSTAD 2017

VISSEN IN LELYSTAD 2017 VISSEN IN LELYSTAD 2017 Schriftelijke toestemming U woont wel/niet in Lelystad Visvergunning Visvergunning Visvergunning Visvergunning Bijzonder en verboden viswater Tijden Gesloten vistijd Kaart viswater

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden. deze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering en kunnen niet tot lid van de Raad

Nadere informatie

VISSEN IN LELYSTAD

VISSEN IN LELYSTAD VISSEN IN LELYSTAD 2019-2021 Voor dat u een hengel uitwerpt in de Lelystadse wateren moet u wel de juiste schriftelijke toestemming hebben. Het is immers verboden om te vissen zonder dat u toestemming

Nadere informatie

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008

PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93. Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 PENNEKENVOLT VZW Identificatie : 4498/93 Huishoudelijk reglement Uitgiftedatum : 29 november 2008 Artikel 1 Algemeen 1 De door de directie van de centrale Electrabel Schelle ter beschikking gestelde visvijvers,

Nadere informatie

6. Het gebruik van kunstaas is toegelaten, alsook het vissen met een voederkorf.

6. Het gebruik van kunstaas is toegelaten, alsook het vissen met een voederkorf. CLUBREGLEMENT SODIPA ZEEHENGELCLUB WEDSTRIJD: 1. Regel is dat er slechts mag gevist worden met één enkele werphengel, voorzien van een molen of reel. Op bepaalde wedstrijden kan van deze regel door het

Nadere informatie

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 1e De competitie wordt gehouden t.b.v de leden van h.s.v het baarsje. Er wordt gevist om het clubkampioenschap. 2e Opgave voor deelname aan de

Nadere informatie

VISSEN IN LELYSTAD 2016

VISSEN IN LELYSTAD 2016 VISSEN IN LELYSTAD 2016 Schriftelijke toestemming U woont wel/niet in Lelystad Visvergunning Bijzonder en verboden viswater Vissoorten en minimummaten Kaart viswater Tijden Gesloten vistijd Nachtvissen

Nadere informatie

VISSEN IN DILSEN-STOKKEM

VISSEN IN DILSEN-STOKKEM VISSEN IN DILSEN-STOKKEM Deze folder bevat de regels die van toepassing zijn op het vissen in alle visgebieden in Dilsen-Stokkem, op basis van de twee reglementen die werden goedgekeurd door de gemeenteraad:

Nadere informatie

Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub "DE MEYVIS"v.z.w.

Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub DE MEYVISv.z.w. Huishoudreglement Koninklijke lijnvissersclub "DE MEYVIS"v.z.w. 1. In het jaar 1946 werd een hengelaars vereniging gesticht onder de naam "DE MEYVIS". 2. De statuten van deze vereniging werden aangepast

Nadere informatie

Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd

Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd Viske Bijt Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: Uitslag en verslag 1ste clubwedstrijd

Nadere informatie

H.S.V. HEKSENBERG HUISHOUDELIJK REGLEMENT

H.S.V. HEKSENBERG HUISHOUDELIJK REGLEMENT INHOUD Artikel 1 Begripsbepaling... 2 Artikel 2 Contributiebetaling... 2 Artikel 3 Overtredingen... 2 Artikel 4 Rechten en verplichtingen... 3 Artikel 5 Mee te nemen vis... 4 Artikel 6 Aansprakelijkheid...

Nadere informatie

Reguleringsimpactanalyse voor het besluit van de Vlaamse Regering houdende de wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de

Reguleringsimpactanalyse voor het besluit van de Vlaamse Regering houdende de wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Reguleringsimpactanalyse voor het besluit van de Vlaamse Regering houdende de wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 1 februari 2013 tot uitvoering van de wet van

Nadere informatie

Boekingsbevestiging. Nog even en uw vakantie naar Karper Droom gaat beginnen! Bekijk voordat u vertrekt eerst goed uw route.

Boekingsbevestiging. Nog even en uw vakantie naar Karper Droom gaat beginnen! Bekijk voordat u vertrekt eerst goed uw route. Boekingsbevestiging Nog even en uw vakantie naar Karper Droom gaat beginnen! Bekijk voordat u vertrekt eerst goed uw route. Adresgegevens Karper Droom Artjeswiel Wooijstraat 13 (kruising Molenstraat) 5373

Nadere informatie

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie:

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie: Reglement WTCC 2017 De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd WTCC zaterdag 8 april De Vossekuil, 2e wedstrijd WTCC zaterdag 22 april De Vossekuil, 3e wedstrijd WTCC zaterdag 20 mei De

Nadere informatie

BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING

BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING BIJLAGE 2. MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING Begripsbepalingen Artikel 1 In dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder: de vereniging: de hengelsportvereniging gevestigd te.. de

Nadere informatie

Besluit van de Vlaamse Regering van 1 februari 2013 tot uitvoering van de wet van 1 juli 1954 op de riviervisserij

Besluit van de Vlaamse Regering van 1 februari 2013 tot uitvoering van de wet van 1 juli 1954 op de riviervisserij Besluit van de Vlaamse Regering van 1 februari 2013 tot uitvoering van de wet van 1 juli 1954 op de riviervisserij Besluit van de Vlaamse Regering van 20 juli 2018 houdende wijziging van diverse bepalingen

Nadere informatie

Sportreglement Regularity

Sportreglement Regularity Sportreglement Regularity Art 1. Aard van de wedstrijd Een Regularity is een wedstrijd die geheel of gedeeltelijk wordt verreden over het traject van een rally of rallysprint en dit voor of na de deelnemers

Nadere informatie

GEZAMENLIJKE LIJST VAN NEDERLANDSE VISWATEREN 2013-2014-2015

GEZAMENLIJKE LIJST VAN NEDERLANDSE VISWATEREN 2013-2014-2015 GEZAMENLIJKE LIJST VAN NEDERLANDSE VISWATEREN 2013-2014-2015 VISpas & Lijst van Viswateren De VISpas, samen met de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren, stelt u als sportvisser in staat om in

Nadere informatie

Dutch Carp Classic 2018

Dutch Carp Classic 2018 Dutch Carp Classic 2018 Programma - Opening - WTCC wordt DCC (Dutch Carp Classic) - Pouleleiders - De Vijvers - Reglement 2018&puntentelling - Afmeldingen - Sectoren en puntentelling - Voorwaarden finale

Nadere informatie

LANDELIJKE & FEDERATIEVE LIJST VAN VISWATEREN

LANDELIJKE & FEDERATIEVE LIJST VAN VISWATEREN LANDELIJKE & FEDERATIEVE LIJST VAN VISWATEREN 2010-2011-2012 VISpas & Lijst van Viswateren De VISpas (tezamen met de Lijst van Viswateren) stelt sportvissers in staat om in heel veel Nederlandse wateren

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem Hoofdstuk 1. Structuur en lidmaatschap Artikel 1. De bestuursleden nemen actief deel aan de hengelwedstrijden en worden uitgenodigd om deel

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

JAARLIJKSE ACTIVITEITEN

JAARLIJKSE ACTIVITEITEN WEDSTRIJD REGLEMENT DATA CLUBWEDSTRIJDEN Jaarlijks wordt er op voorstel van het algemeen bestuur een aantal data vastgesteld voor het houden van clubwedstrijden. Deze dienen in de afsluitende seizoensvergadering

Nadere informatie

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W.

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid Huishoudelijk Reglement Iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden, hetzij als fokkerlid, steunend lid of familielid.

Nadere informatie

Visreglement Van V.Z.W. De Witvis

Visreglement Van V.Z.W. De Witvis Visreglement Van V.Z.W. De Witvis Uitgegeven op: 22 02-2016 Door: Het bestuur Inhoud 01. DEFINITIES:... 2 02. TOEPASBAARHEID EN HET NALEVEN VAN HET REGLEMENT:... 2 03. HET INSCHRIJVEN VOOR EEN WEDSTRIJD:...

Nadere informatie

Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN

Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN Reglement WAT H.V. VLISSINGEN LEDEN DIENEN TE WETEN 1. Jeugdleden zonder Jeugdvispas mogen met 1 hengel vissen in het binnenwater. Jeugdleden met Jeugdvispas mogen met 2 hengels vissen in het binnenwater.

Nadere informatie

GEMEENTELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES

GEMEENTELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES GEMEENTELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES Zoals goedgekeurd in de gemeenteraad van Hamme van 18 juni 2014. HOOFDSTUK 1: TOEPASSINGSGEBIED... 2 HOOFDSTUK 2: SANCTIES... 2 AFDELING 1:

Nadere informatie

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan.

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. 2 Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar mag je nu zomaar overal gaan vissen? Je hebt wel eens gehoord

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement hengelaarsclub Sassenhein.

Huishoudelijk reglement hengelaarsclub Sassenhein. Huishoudelijk reglement hengelaarsclub Sassenhein. Lidmaatschap. Artikel 1. a. Toetreding tot de vereniging vindt plaats in overeenstemming met het bepaalde in artikel 6 en 7 van de statuten. Alle leden

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015

Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015 Algemeen reglement Benelux Carp Master 2015 Deelnemers (Team Captain, Team Runner en de Team Helper) moet minstens 18 jaar of ouder zijn om te mogen deelnemen. Deelnemen kan enkel in een team van minimum

Nadere informatie

Federatie Groningen Drenthe

Federatie Groningen Drenthe Federatie Groningen Drenthe Kantoor: Transportweg 13, 9482,WN Tynaarlo Tel: 0592-542890. e-mail: hsfgron-dren@vissen.nl website: www.vissen.nl. Raadpleeg de site voor het meest actuele nieuws omtrent voorwaarden,

Nadere informatie

Overlijden Gery Christiaens

Overlijden Gery Christiaens Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: www.freewebs.com/viskebijt Inhoud nieuwsbrief: - plots overlijden bestuurslid Gery

Nadere informatie

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs TeamCaptain meeting DCL 2016 Ton Ruijs Programma - Opening&voorstellen teamcaptains - Bestuur DCL- - Team samenstelling - De Vijvers - Data 2016 - Reglement 2016&puntentelling - weegproces en weeglijsten

Nadere informatie

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne 1. ALGEMEEN 1.1. Elke speler en ouder (of verantwoordelijke) van deze speler wordt geacht bij het aangaan van het lidmaatschap kennis

Nadere informatie

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement

PENNEKENVOLT vzw. Huishoudelijk Reglement. Uitgiftedatum. Identificatie: 4498/93 Reglement Deel 1 Artikel 1 Huishoudelijk Reglement Algemeen 1.1 De door de directie van de centrale Electrabel Schelle ter beschikking gestelde koelwaterreservoirs nu visvijvers, de omgeving ervan en bijhorende

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement LEDEN

Huishoudelijk reglement LEDEN Inhoud A Sympathiserend lid... 2 A.1. Toetredingsvoorwaarden... 2 A.2. Toetredingsprocedure... 2 A.3. Rechten... 2 A.4. Plichten... 2 A.5. Beperkingen... 3 A.6. Uittredingsprocedure... 3 B Gewoon Lid...

Nadere informatie

Kleine Lijst van Viswateren 2014

Kleine Lijst van Viswateren 2014 Kleine Lijst van Viswateren 2014 In deze Kleine Lijst van Viswateren zijn wateren vermeld waarin de houder van een Kleine VISpas mag vissen tussen één uur voor zonsopkomst en twee uur na zonsondergang

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS PROMO BMX 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de PROMO wedstrijd van 8 Juli 2012 deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT

Nadere informatie

Reglement Administratieve Sancties. Politiezone HEKLA. Gemeente EDEGEM

Reglement Administratieve Sancties. Politiezone HEKLA. Gemeente EDEGEM - 1 - Reglement Administratieve Sancties Politiezone HEKLA Gemeente EDEGEM Goedgekeurd in de gemeenteraad op 18 april 2007. - 2 - HOOFDSTUK I: TOEPASSINGSGEBIED Artikel 1 Dit reglement is - behoudens andersluidende

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden CHIREC DELTA PARKING INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een voorafgaand geschreven akkoord is van de VZW CHIREC, heeft het louter feit

Nadere informatie

BELGIAN FEDERATION of ANGLERS

BELGIAN FEDERATION of ANGLERS Braine-le-Comte "Ronquières" 22 en 23 augustus 2015 OF TRAINING PROGRAMMA Lottrekking van de training boxes bij het parcours aan de brug over het kanaal, GPS: Rue de Chenu, 7090 Ronquières, Maandag 17

Nadere informatie

Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018

Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018 Reglement "Grote open wedstrijd" Reglement "Grote open wedstrijd" Fort Bornem 2/6/2018 Fort Bornem 2/6/2018 Veteraan vanaf 55j (geboren 1963). Junior tot 16j (geboren 2002). Veteraan vanaf 55j (geboren

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R.

INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R. INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R. Opheide 1. Algemeen. Inbreuken tegen de etiquette, reglementen en gedragsnormen

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Enquête bij hengelaars op openbaar

Enquête bij hengelaars op openbaar M.A.S. Market Analysis & Synthesis Brusselsesteenweg 46 a B-3000Leuven Belgium Tel: +32 16 22 69 67 Fax: +32 16 20 50 52 http://www.masresearch.be Vlaamse Overheid Enquête bij hengelaars op openbaar water

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006, 21 december 2010, 14 december 2015 Bekendgemaakt op 28 september 2006, 23

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD)

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Uitgebreid reglement voor de leden van de vzw TCLD, de gebruikers en bezoekers van de buiten tennisterreinen en het clublokaal. Lidmaatschap

Nadere informatie

Vissen in Lelystad 2015

Vissen in Lelystad 2015 Vissen in Lelystad 2015 Schriftelijke toestemming U woont niet in Lelystad Bijzonder en verboden viswater Vis meenemen Tijden en verdere regels Colofon en belangrijke adressen Kaart viswater Visvergunning

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1: Algemeen A. Alleen de leden die in regel zijn met de betaling van hun bijdragen voor het lopende seizoen hebben toegang tot de tennisterreinen

Nadere informatie

KARPERWEDSTRIJDEN 2016 WEDSTRIJDREGELEMENT

KARPERWEDSTRIJDEN 2016 WEDSTRIJDREGELEMENT REGLEMENT & BEPALINGEN U dient altijd een geldige vispas van het desbetreffende jaar te kunnen tonen. En dient lid te zijn van t wachtertje. Het toegestane aantal hengels per koppel bedraagt 4 hengels,

Nadere informatie

❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd

❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd Secretariaat :Dirk Hermans Zetselstraat 16 1880 Kapelle-op-den-Bos GSM : 0486/030680 hermans-dirk@telenet.be alle info: viskebijt.wordpress.com Inhoud nieuwsbrief: ❶ Uitslag en verslag 1 ste clubwedstrijd

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Vlaamse Slotenmakers Unie VZW

Vlaamse Slotenmakers Unie VZW Vlaamse Slotenmakers Unie VZW Huishoudelijk reglement 1 Leden A Sympathiserend lid A.1. toetredingsvoorwaarden Natuurlijke persoon of rechtspersoon. Beroepswerkzaamheid of activiteit die verband houdt

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Aldus opgesteld in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur van Hockey Club Patria Aalst VZW, hierna 'de Club', tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 2 juni 2015.

Nadere informatie

Marina Beach NEDERLAND BELGIE DUITSLAND FRANKRIJK SPANJE ITALIE

Marina Beach NEDERLAND BELGIE DUITSLAND FRANKRIJK SPANJE ITALIE NEDERLAND BELGIE DUITSLAND FRANKRIJK SPANJE ITALIE is een ideale locatie om te kunnen vissen, maar ook zijn alle faciliteiten aanwezig om er een gezinsuitje van te maken. Het water heeft een oppervlakte

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities :

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities : GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE Artikel 1 Definities : Fietsenparking: de afgescheiden ruimte op niveau -1 van de parking Centrum-Zand onder t Zand in Brugge samen met de ganse

Nadere informatie