Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud. Cockerillkaai, 2000 Antwerpen. 22/04/ uur. Enkel OCMW.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud. Cockerillkaai, 2000 Antwerpen. 22/04/ uur. Enkel OCMW."

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor -klanten (14 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 22/04/ uur 23/04/2016 Sport: Jumping - Longines Global Champions Tour Film: D Ardennen Cockerillkaai, 2000 Aantal beschikbaar op 01/04/2016 gratis 3 7 Inhoud De Longines Global Champions Tour op de Antwerpse Cockerillkaai. Het belooft opnieuw een spectaculaire editie te worden met de beste paarden en ruiters. De wedstrijden starten 's morgens en duren tot 's avonds maar je kan doorlopend binnen. Riley laat zich leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt, moet ze verhuizen naar San Francisco. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven, wat tot opschudding leidt in het Hoofdkwartier. De emoties maken ruzie hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school. 23/04/ uur 23/04/ , uur Muziek: Concerto Italiano & Rias Kammerchor - 'Scarlatti, Bencini en Melani' Theater: De Gezusters Hirngespinst desingel, Blauwe Zaal Cafetaria dienst Activering 13 gratis Eerste vertoning is volzet nog 18 Plaatsen voor Misschien wel het mooiste concert van dit seizoen in desingel, met indringende Italiaanse barok muziek door absolute topvertolkers. Dit wil u echt niet missen. Voor een mooiere en betere wereld. Dienst Vrije Tijd nodigt de prettig gestoorde Gezusters Hirngespinst uit. Een interactieve theatervoorstelling voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en hun ouders. De wereld gaat kapot, we moeten hem veranderen, zeggen de mensen. Maar hoe? De gezusters Hirngespinst smeden samen met de kinderen plannen, en zetten het om in daden. Want alles is mogelijk. Als we het maar samen doen.

2 29/04/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket Ingang van Bib Permeke gratis 10 Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Elke maand stelt het pretloket een nieuw maandmenu op met allerlei groep, duo en individuele uitstappen. Al deze uitstappen zijn door de pretloket vrijwilligers uitgezocht en voorbereid. Hou de pretgazet in het oog! 29/04/2016 Humor: Soe's Block Party - Hip Hop Hoera CC Merksem, Merksemdok 10 In Hip Hop Hoera brengen Soe en haar crew de 4 elementen van Hip Hop. In haar aanstekelijke en goedlachse stijl, neemt Soe leek en kenner mee naar the art of mc-ing, breakdance, graffiti en turntabelism. Interactieve show. Comedy en Hip Hop: Soe geeft een feestje waar niemand zal kunnen blijven stilzitten. 1/05/2016 4/05/ uur Basket: Zevende Night of 08/05/ /05/2016 the Giants Film: Hotel Transylvania 2 15 Sportpaleis gratis 10 1,50 euro 10 Reeds voor het zevende jaar ruilen de Port of Antwerp Giants de Lotto Arena in voor het grote Sportpaleis. Tijdens de grootste basketmatch van het land beleven de toeschouwers een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra s. Deze keer nemen de Port of Antwerp Giants het op tegen kampioen en bekerwinnaar BC Oostende. De film speelt zich af zeven jaar na de oorspronkelijke film, Dracula heeft ondertussen een kleinzoon, Dennis, gekregen. Maar de jongen is half menselijk en blijkt weinig vampierenkenmerken te bezitten. Wanneer Mavis en Johnny hun zoon voor een tijdje bij Dracula achterlaten, besluit die om met behulp van zijn vrienden Dennis tot een vampier te maken.

3 11/05/ /05/2016 Film: Black uur UitStap: Middagconcert - 13/05/ uur 15/05/ uur 15/05/2016 Berlin/Wien/Broadway UitStap: Rondleiding in de Opera Muziek: NTGent: We shall overcome Afspraak voor Zoo Afspraak voor Zoo 7 3,00 euro 2 1,50 euro 4 De Roma 8 Black het rauwe verhaal van de vijftienjarige Mavela zwart en lid van de gevreesde Brusselse jeugdbende Black Bronx. Ze wordt brutaal gedwongen om te kiezen tussen loyaliteit en liefde wanneer ze halsoverkop verliefd wordt op een Marokkaanse jongen uit de rivaliserende gang Eens een bendelid, altijd een bendelid; bij de Black Bronx geraak je nooit meer weg. UitStap is een begeleide groepsuitstap. We spreken af om 11u15 aan de ingang van de Zoo en gaan dan samen te voet naar de Opera. Liederen en songs van componisten in Amerikaanse ballingschap: Kurt Weill, Benjamin Britten, E. W. Korngold en Hanns Eisler. Een nieuwe oogst jonge zangers van International Opera Academy stort zich op een aanstekelijke mix van Lieder en Amerikaanse songs. UitStap is een begeleide groepsuitstap. We spreken af om 09u30 aan de ingang van de Zoo en gaan dan samen te voet naar de Opera. Tijdens de rondleiding bekijken we het Operagebouw voor en achter de schermen en krijg je een uitleg over de geschiedenis van het operagebouw en de operavoorstellingen in. Wim Opbrouck keert met het theatrale concert We Shall Overcome terug naar de jaren waarin mensen massaal de straat optrokken en hun stem lieten horen. We Shall Overcome brengt protestsongs, verzetsliederen en muzikale vredesvisioenen, gaande van Jacques Brel tot Leonard Cohen, van Kurt Weill tot PJ Harvey. Bewerkt en vertolkt door Wim Opbrouck, Ron Reuman, Roeland Vandemoortele en Axl Peleman. In het licht van de honderdjarige herdenking van het uitbreken van WO1 is We Shall Overcome een oproep: opdat we nooit zouden vergeten. Een wake-up call in het licht van de actualiteit. We Shall Overcome troost, ontroert, en verbindt mensen."

4 18/05/2016 Film: The Peanuts Movie 1,50 euro 8 De avonturen van het jongetje Charlie Brown, gezegend met een onverwoestbaar optismisme, en zijn beste vriend, de hond Snoopy. Deze raakt meermaals geïnspireerd door Charlie en droomt dan op zijn rug weg in de fantasieverhalen. 18/05/ uur Theater: De Collega's Fakkelteater, Rode zaal 16 De Collega's was een populaire TV-serie in de jaren '70 en '80. Het Fakkeltheater brengt dit komische stuk terug naar het theater. Politieke benoemingen, vriendjespolitiek, partijkaarten, roddels, gekibbel en alles wat nog komt kijken bij het bureauwerk op de vierde verdieping van het Ministerie van Financiën. Met onder andere Luc Caels, Kurt Defranq en Kadèr Gürbüz. 18/05/ uur 20/05/ uur 21/05/ uur 22/05/2016 Muziek: Vijay Iyer Trio: Break Stuff Humor: Okidok - Les Chevaliers UitStap: Rondleiding Schoonselhof De Roma 6 CC Berchem 10 Afspraak voor de Zoo gratis 15 Sinds zijn creatieve doorbraak Panoptic Modes (2000) lijkt het wel alsof pianist Vijay Iyer bezig is aan een lange, ononderbroken ketting van artistieke hoogstandjes en voorlopig is er nog geen sprake van een pauze. Het trio met Stephan Crump en Marcus Gilmore speelt al meer dan tien jaren samen, en dat hoor je ook. Op Break Stuff krijg je nog eens te horen dat de drie een niveau van klasse en interactie bereikt hebben dat weinigen gegeven is. Het is een hecht collectief met drie zeer persoonlijke stijlen waarin verhoudingen voortdurend verschuiven en transformeren. Okidok behoort reeds jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. Met zijn eerste creatie, HAHAHA, wist dit Waalse duo zich meteen sterk te onderscheiden. In Les chevaliers prikkelt Okidok opnieuw de verbeelding van jong en oud. In deze gloednieuwe voorstelling voeren de clowns ons verrassend mee naar het intersesante tijdperk van de Middeleeuwen; naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen. Deze activiteit is niet zo geschikt voor (kleine) kinderen. We spreken af om 13 uur aan de Zoo en gaan met het openbaar vervoer naar Het Schoonselhof. De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur. Men vindt er de laatste rustplaats van Peter Benoit, Hendrik Conscience, Bob Davidse en vele anderen. De rondleiding is gekruid met anekdotes en uitleg over funeraire kunst en symboliek.

5 25/05/2016 Film: De Notenkraak 1,50 euro 10 Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Oakton in de jaren 50. Het volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattenvriend Buddy. Nadat ze uit het park verjaagd zijn en in de stad belanden, plannen ze samen een overval op een notenwinkel. De misdaad loopt echter uit de hand en het duo raakt betrokken bij een bankoverval 28/05/ uur UitStap: Jespo Zapperdag Afspraak voor de Zoo gratis 60 'UitStap' is een begeleide groepsuitstap. We spreken af om 13u00 aan de ingang van de Zoo. Nadien nemen we samen het openbaar vervoer naar de Jespo Zapperdag aan de August Leyweg op het Kiel. Op de Zapperdag kan je kind 25 sporten gratis proberen. Je kan eventueel ook al inschrijven voor het sportseizoen el 29/05/ /05/ uur 1/06/2016 Theater: De Sprookjesweverij: Abu Soufian (7+) Film: Tinkerbell en de legende van het nooitgedachtbeest Cc Deurne 10 1,50 euro 4 Abou Soufian is een zeer knappe jongen. Hij is zo knap dat zijn stiefmoeder, door jaloezie geplaagd, hem uit de weg wil ruimen. Een beetje Sneeuwitje-achtig, maar ook niet - want in plaats van de zeven dwergen ontmoet Abou Soufian de zeven duifkes. Ze nemen hem mee naar een mysterieus toverkasteel aan de rand van de zee, waar hij opgroeit tot een onweerstaanbaar coole held. Maar het gevaar is nog niet geweken... Muziektheater gebaseerd op de mondelinge traditie van de Berbers. In dit avontuur van Tinkerbell duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van Tinkerbell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei.

6 5/06/2016 8/06/ /06/ /06/2016 Film: Inside out Fim: The Good Dinosaur Filmhuis, straat 2, ,50 euro 8 1,50 euro 4 Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Die emoties wonen in het Hoofdkwartier, waar ze Riley van advies voorzien bij dagelijkse zaken. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt, moet ze verhuizen naar San Francisco. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven, wat tot opschudding leidt in het Hoofdkwartier. De emoties maken ruzie hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school. In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven leeft Arlo, een 70 meter hoge tiener-apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo s rustige gemeenschap, gaat Arlo eropuit om de vrede te herstellen. Onderweg krijgt hij onverwachts gezelschap van het jongetje Spot. 18/06/2016 Film: The Revenant Filmhuis, straat 2, Met deze avontuurlijke film won Leonardo DiCaprio de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Tijdens een 19de-eeuwse expeditie in de ruige Amerikaanse wildernis valt een beer Hugh Glass aan. Zijn metgezellen laten hem voor dood achter. Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het : midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. evenementen vrijetijdskalender ongeveer

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9 Vrijetijdskalender voor -klanten (22 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud. Cockerillkaai, 2000 Antwerpen. 22/04/ uur. Enkel OCMW.

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud. Cockerillkaai, 2000 Antwerpen. 22/04/ uur. Enkel OCMW. Vrijetijdskalender voor -klanten(08 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 22/04/2016 08.30

Nadere informatie

We hebben gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - KVV Coxyde

We hebben gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - KVV Coxyde Vrijetijdskalender voor -klanten(01 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April tot en met half mei 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_april_mei_V1.indd 1 31/03/16 10:33 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(26 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(26 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(26 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 02/03/2016

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(18 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(18 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(18 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(11 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(11 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(11 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Juni tot en met half juli 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je of goedkoop

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(05 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(05 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(05 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Kleur het bos van je dromen

Kleur het bos van je dromen Page 1 of 6 BOS+ - één van de projecten uit het projectenfonds van Stadslab2050 - zet zich in voor beter en meer bos in Vlaanderen en de wereld. Voor hun project nodigen ze elk jaar 8 klassen uit om deel

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19 Enkele reis Europa Ali (27 jaar): In Irak zou niet meer Naam: Ali Leeftijd: 27 jaar Komt uit: Irak Woont in België: 3,5 jaar Ik ben kunstenaar. Ik maak kalligrafieën. Dat zijn teksten met mooi versierde

Nadere informatie

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF--

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- Confrontatie scene Written by Loïs Vehof Genre: Avontuur Locatie: De oude tempel Protagonist: Wachter Antagonist: Dief Conflict:

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

TJERK WORDT EEN BERK

TJERK WORDT EEN BERK TJERK WORDT EEN BERK EDUCATIE: VOORBEREIDEN EN REFLECTEREN Jolan Van de Waeter onderwijzend in cultuuronderwijs 2017 2018 Het educatiemateriaal behorende bij de voorstelling, Tjerk wordt een Berk is ontworpen

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

INHOUD. #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken 29 #4 Bewegen 49 #5 Expressie 61 #6 Voelen 75 #7 Gezond zijn en ziek zijn 95 #8 Voeding 110 #9 Tijd 128

INHOUD. #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken 29 #4 Bewegen 49 #5 Expressie 61 #6 Voelen 75 #7 Gezond zijn en ziek zijn 95 #8 Voeding 110 #9 Tijd 128 INHOUD Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is van: Datum: #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken

Nadere informatie

Als het licht weer aan gaat

Als het licht weer aan gaat Als het licht weer aan gaat Als het licht weer aan gaat Joyce de Groot Copyright Joyce de Groot Coverontwerp: Gerrit Hendriks ISBN: 978.94.021.5289.0 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 7 Het boek wordt geboren

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat.

Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is van: Datum: INHOUD #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken

Nadere informatie

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER Share Forward ZATERDAG 24 SEPT 2016 20:15 16,50 Soundos El Ahmadi Geboren met ervaring CABARET Geboren met ervaring. Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement

Nadere informatie

HOE GAAT HET PRETLOKET OM MET DREMPELS

HOE GAAT HET PRETLOKET OM MET DREMPELS HOE GAAT HET PRETLOKET OM MET DREMPELS Beste, Deze nota gaat over de drempels die mensen in armoede ervaren wanneer ze willen deelnemen aan culturele activiteiten. Alles wat hier beschreven staat is gebaseerd

Nadere informatie

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus,

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus, Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10:38-42 Gemeente van Christus, Het gaat vanmorgen over Jezus. Dat zal je waarschijnlijk ook niet verrassen. Maar als het gaat over Jezus,

Nadere informatie

Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens

Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens Elk jaar op 4 oktober vieren we wereldwijd dierendag. Een dag waar we alle dieren in het zonnetje zetten, want een dier kan jouw leven verrijken.

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Carlo met zijn grote kop

Boekverslag Nederlands Carlo met zijn grote kop Boekverslag Nederlands Carlo met zijn grote kop door Peter-Jan Rens Boekverslag door een scholier 1540 woorden 23 april 2007 7,6 6 keer beoordeeld Auteur Genre Peter-Jan Rens Jeugdboek Eerste uitgave 1995

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Jaar A - Jezus! Samen op weg

Jaar A - Jezus! Samen op weg B I J L A G E B I J J A A R A Gebeden en liederen GEBEDEN GEKEND IN HEEL DE WERELD INHOUDSTAFEL Onze Vader Onze Vader, die in de Hemel zijt, Uw Naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde

Nadere informatie

Het vogelmeisje is een fantasierijk sprookje in het blauw. Een sprookje waarbij het kostuum van de poppenspeler het kasteel is.

Het vogelmeisje is een fantasierijk sprookje in het blauw. Een sprookje waarbij het kostuum van de poppenspeler het kasteel is. Theater Madoc is opgericht in 1989 en bestaat uit Maartje Gruter en Rieks Verhofstad, respectievelijk afgestudeerd aan de toneelacademie te Maastricht en Arnhem. Gerarda Wilbrink is de vaste vormgeefster

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Liever ziek dan verliefd

Boekverslag Nederlands Liever ziek dan verliefd Boekverslag Nederlands Liever ziek dan verliefd door Stasia Cramer Boekverslag door een scholier 1685 woorden 28 december 2015 0 keer beoordeeld Auteur Genre Stasia Cramer Jeugdboek Eerste uitgave 1997

Nadere informatie

LESMAP SHOES OVER DE VOORSTELLING

LESMAP SHOES OVER DE VOORSTELLING LESMAP SHOES OVER DE VOORSTELLING Het Brusselse gezelschap La Tête à l Envers komt met zijn vierde creatie Shoes voor de eerste keer naar Vlaanderen. Shoes is een speelse, poëtische en woordloze voorstelling

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

Zomerserie Wat zing ik nou? lied 706 Dans mee met Vader, Zoon en Geest Ds Elly Veldman 16 juni 2019

Zomerserie Wat zing ik nou? lied 706 Dans mee met Vader, Zoon en Geest Ds Elly Veldman 16 juni 2019 Zomerserie Wat zing ik nou? lied 706 Dans mee met Vader, Zoon en Geest Ds Elly Veldman 16 juni 2019 Gemeente van Christus, Wat zing ik nou? Dat vraag ik me wel eens af, als ik een dienst bijwoon. Bij bekende

Nadere informatie

Je eigen verhaal is uw instrument. (2016) 3BA & Cie Tartaren - Heldendaden Heldendaden- LUCA Drama & Compagnie Tartaren

Je eigen verhaal is uw instrument. (2016) 3BA & Cie Tartaren - Heldendaden Heldendaden- LUCA Drama & Compagnie Tartaren (2016) 3BA & Cie Tartaren - Heldendaden Heldendaden- LUCA Drama & Compagnie Tartaren Op 21, 23 en 24 maart 2016 speelden Cie Tartaren en de derdejaars LUCA Drama Heldendaden in OPEK. Coaching: Wim Oris

Nadere informatie

openend woord kruisteken Dag kinderen, samen zijn we al bijna 2 maanden op stap. Om op stap te trekken doen we best de juiste schoenen aan.

openend woord kruisteken Dag kinderen, samen zijn we al bijna 2 maanden op stap. Om op stap te trekken doen we best de juiste schoenen aan. Pagina1 Wat nooit verloren gaat, is de herinnering aan een school die tijd en ruimte maakt voor emoties en relaties. Waar kinderen, jongeren en volwassenen leren leven en leren werken aan kwaliteit van

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

18 maart Voordracht Ecozoet, Zoet koken en leven zonder suiker 26 maart Paasfeest 18 juni Aardbeienpicknick

18 maart Voordracht Ecozoet, Zoet koken en leven zonder suiker 26 maart Paasfeest 18 juni Aardbeienpicknick 18 maart Voordracht Ecozoet, Zoet koken en leven zonder suiker 26 maart Paasfeest 18 juni Aardbeienpicknick 3 Tijdschrift van de Gezinsbond Destelbergen 2016/2 VOORDRACHT: ECOZOET Zoet koken en leven zonder

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

V.U..: J.F. Culot, OCMW-voorzitter, de Selliers de Moranvillelaan 91, 1082 Sint-Agatha-Berchem

V.U..: J.F. Culot, OCMW-voorzitter, de Selliers de Moranvillelaan 91, 1082 Sint-Agatha-Berchem V.U..: J.F. Culot, OCMW-voorzitter, de Selliers de Moranvillelaan 91, 1082 Sint-Agatha-Berchem 12 1 Indien u meer informatie wenst, kan u onderstaande strook invullen en aan het onthaal van het OCMW voor

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April 2018 tot en met juni 2018 14972634_SD_vrijetijdskalender_Q2_brochure.indd 1 20/02/18 09:50 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet!

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet! Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Latijn: iets voor jou?

Latijn: iets voor jou? : n j i t a L r o o v s iet jou? De Romeinen en wij Waar komen onze letters vandaan? Hoe komen we aan de namen van de maanden? De antwoorden op vele van deze vragen vind je vaak in het verleden bij de

Nadere informatie

LORE BINON* sopraan. LUDO MARIËN accordeon

LORE BINON* sopraan. LUDO MARIËN accordeon WO 7 MEI 2014 21:15 STUDIO 1 MOTORMUSIC LORE BINON* sopraan & LUDO MARIËN accordeon *Laureaat wedstrijd Belfius Classics KAFFEEKLASSIEK 63 BENJAMIN BRITTEN uit Cabaret Songs Tell me the truth about love

Nadere informatie

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen

Nadere informatie

VERLIEFD WORDEN KAN IEDEREEN, MAAR HOE BLIJF JE VERLIEFD OP ELKAAR

VERLIEFD WORDEN KAN IEDEREEN, MAAR HOE BLIJF JE VERLIEFD OP ELKAAR VERLIEFD WORDEN KAN IEDEREEN, MAAR HOE BLIJF JE VERLIEFD OP ELKAAR Deel 2 Hoe het verliefde gevoel in de relatie vast te houden Iedere behoefte kan voor- en nadelen hebben. Ik ga hier niet focussen op

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 91 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Street-art in de. Kijkwijzer 4de, 5de en 6de leerjaar

Street-art in de. Kijkwijzer 4de, 5de en 6de leerjaar Street-art in de Paterskerk Kijkwijzer 4de, 5de en 6de leerjaar Naam: Kom en ontdek het verhaal achter het kunstwerk Welkom in de Paterskerk van Halle. De kerk is vandaag helemaal omgebouwd tot een oase

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 22/04/2015 vanaf 08.30 uur Vrijetijdskalender voor -klanten (15 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de

Nadere informatie

Ik ga een grote uitdaging niet uit de weg. Taken die moeilijk zijn, vind ik veel leuker dan eenvoudige taken.

Ik ga een grote uitdaging niet uit de weg. Taken die moeilijk zijn, vind ik veel leuker dan eenvoudige taken. Ik ga een grote uitdaging niet uit de weg. Taken die moeilijk zijn, vind ik veel leuker dan eenvoudige taken. 2 5 Ik hoef niet aangespoord te worden om mijn taken te maken. Niemand hoeft mij te zeggen

Nadere informatie

Tom zingt taal. Oefenmateriaal. Tom Clement. Tom Clement

Tom zingt taal. Oefenmateriaal. Tom Clement. Tom Clement Tom zingt taal Oefenmateriaal Beste leerkracht Je gaat naar de voorstelling Tom zingt taal kijken. Als smaakmaker geeft Tom 3 liedjes prijs die je op voorhand in de klas kan beluisteren. In deze bijlage

Nadere informatie

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Vandaag is rood. Pinksteren 2014 Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Dat mooie rood was ooit voor mij Een kleur van passie

Nadere informatie

Cultuur in de Spiegel

Cultuur in de Spiegel Cultuur in de Spiegel Naar een doorlopende leerlijn cultuuronderwijs Barend van Heusden Afdeling Kunsten, Cultuur en Media 14 september 2011 Aanleiding Vragen vanuit het werkveld over: Inhoud cultuureducatie

Nadere informatie

Hoogbegaafd en gevoelig

Hoogbegaafd en gevoelig Hoogbegaafd en gevoelig Kazimierz Dabrowski Hoogbegaafd zijn is meer dan slim zijn. Hoogbegaafde mensen zijn vaak ook veel gevoeliger dan andere mensen. Daardoor ervaar je situaties soms intenser dan andere

Nadere informatie

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts.

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. Thema 5 Les 1: De angst: Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. De schrik: Als iemand ineens achter je staat, dan schrik je. Je bent dan ineens

Nadere informatie

Filmverslag Nederlands Achtste - groepers huilen niet

Filmverslag Nederlands Achtste - groepers huilen niet Filmverslag Nederlands Achtste - groepers huilen niet Filmverslag door P. 1384 woorden 8 april 2013 5,9 114 keer beoordeeld Vak Nederlands Inleiding Hoe begint de film? Het begint allemaal op het voetbalveldje,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(28 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(28 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(28 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ JORRIK DE ORK

LESBRIEF BIJ JORRIK DE ORK LESBRIEF BIJ JORRIK DE ORK een boek voor kinderen vanaf 7 jaar, door Thijs Goverde Deze lesbrief is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De makkelijke vragen en opdrachten staan aan het begin; daarna

Nadere informatie

Animatinees. Het Anima festival organiseert vijf matineevoorstellingen, speciaal voor groepen, met de mooiste films uit de selectie 2015.

Animatinees. Het Anima festival organiseert vijf matineevoorstellingen, speciaal voor groepen, met de mooiste films uit de selectie 2015. Animatinees Het Anima festival organiseert vijf matineevoorstellingen, speciaal voor groepen, met de mooiste films uit de selectie 2015. > De Animatinees van Anima 2015 gaan door in Flagey, 1050 Brussel

Nadere informatie

Street-art in de. Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar

Street-art in de. Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar Street-art in de Paterskerk Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar Naam: Kom en ontdek het verhaal achter de kunstwerken! Welkom in de Paterskerk van Halle. De kerk is vandaag helemaal omgebouwd tot een

Nadere informatie

LEVEN. stilte. verlangen. verbinding. spiegeling compassie. erkenning. over het leven De liefde van en volgens MARGRIET EN WIM

LEVEN. stilte. verlangen. verbinding. spiegeling compassie. erkenning. over het leven De liefde van en volgens MARGRIET EN WIM over LEVEN MEI 2016 JUBILEUMUITGAVE TER GELEGENHEID VAN HET 20-JARIG JUBILEUM VAN INTERAKT erkenning verbinding spiegeling compassie stilte verlangen Luisteren naar je verlangen Uniek interview met FRANZ

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Zomer 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_juni_juli.indd 1 18/05/16 06:59 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

Gedichtbespreking Literatuurkunde Marco Borsato - De Speeltuin (Onderweg)

Gedichtbespreking Literatuurkunde Marco Borsato - De Speeltuin (Onderweg) Gedichtbespreking Literatuurkunde Marco Borsato - De Speeltuin (Onderweg) Gedichtbespreking door een scholier 1383 woorden 3 maart 2003 6,4 110 keer beoordeeld Vak Methode Literatuurkunde Eldorado Speeltuin

Nadere informatie

Gastvrijheid/ goede ontvangst

Gastvrijheid/ goede ontvangst DAGOPENING maandag Gastvrijheid/ goede ontvangst Jij die bent Waar kan ik thuiskomen? Wat vind ik leuk aan ontvangen worden? Hoe kan ik thuiskomen bij God? Heel het verhaal volgens Willibrord vertaling.

Nadere informatie

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek Willem van Oranje Willem van Oranje Wij brengen een muzikaal theaterstuk over prins Willem van Oranje. Tijdens deze familievoorstelling blikt de

Nadere informatie

Mijmeren rond Maria Lichtmis

Mijmeren rond Maria Lichtmis CD s Mijmeren rond Maria Lichtmis Inleiding: Op 2 februari, veertig dagen na Kerstmis, vierden we het feest van Maria Lichtmis, ofwel de Opdracht van de Heer in de tempel. We herdenken dan dat Maria en

Nadere informatie

GELOOF WAT IS HET EN HOE WERKT HET?!

GELOOF WAT IS HET EN HOE WERKT HET?! Themadag Zout en Licht Hilversum Maart 2017 GELOOF WAT IS HET EN HOE WERKT HET?! Doel van dit onderwerp: Leren wat geloof volgens de bijbel is; waarom geloof en werken (handelen) samengaan. Wat verkeerd

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat.

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. Hartelijk welkom Laat het feest zijn in de huizen Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

V.U.: Emmy Proost, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

V.U.: Emmy Proost, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen ZOMERSCHOLEN 2019 V.U.: Emmy Proost, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen Ben je tussen 6 en 18 jaar oud? Ben je na 1 september 2018 voor de eerste keer ingeschreven op school? Wil je graag tijdens de zomervakantie

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(21 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(21 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(21 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Deelnemers aan het woord: Luz, Theresa, Meriam en Dana

In deze nieuwsbrief:  Deelnemers aan het woord: Luz, Theresa, Meriam en Dana In deze nieuwsbrief: Deelnemers aan het woord: Luz, Theresa, Meriam en Dana Partner in beeld: Sive Tussendoortje: Vlaamse vindingen Tip van de maand: Zing Nederlands Met Me Verslag vrijwilligersbijeenkomst

Nadere informatie

Ken jezelf en de ander

Ken jezelf en de ander Ken jezelf en de ander Codificatie Verwantschapsleutel Doel kat die zichzelf in de spiegel ziet als leeuw we zien onszelf graag anders dan we zijn Uitwisseling over wie we zijn en hoe we de ander denken

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Overdenking 11 november 2012, Lev.19:1-2, 9-18, Mc. 12: ds. A.J.Wouda Gemeente van Christus,

Overdenking 11 november 2012, Lev.19:1-2, 9-18, Mc. 12: ds. A.J.Wouda Gemeente van Christus, Overdenking 11 november 2012, Lev.19:1-2, 9-18, Mc. 12: 28-34 ds. A.J.Wouda Gemeente van Christus, Wees heilig, want ik, de Heer jullie God, ben heilig. En dan volgen, met andere woorden dan wij meestal

Nadere informatie

Jaar B - Bouwen aan Zijn Rijk

Jaar B - Bouwen aan Zijn Rijk B I J L A G E B I J J A A R B Gebeden en liederen GEBEDEN GEKEND IN HEEL DE WERELD Onze Vader Onze Vader, die in de Hemel zijt, Uw Naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde zoals in

Nadere informatie