TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2016"

Transcriptie

1 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2016 Beste ouders/verzorgers, Terwijl de kinderen uitzien naar het grote Sinterklaasfeest, kijken wij alvast vooruit naar het volgende grote feest in december: Kerstmis. Een gezellige tijd waarin de school weer mooi aangekleed wordt met versieringen en lichtjes. Verderop in deze TamTam vindt u meer informatie over de kerstviering op IKC de Tamboerijn. Dinsdag 6 december is de eerste studiedag voor het team. We gaan ons dan onder andere bezig houden met TAS en meervoudige intelligentie. Maar vooral hoe we de kinderen laten leren en ervaren door middel van onderzoekend leren. Vaardigheden als vragen stellen, problemen oplossen en doorzetten worden zo geoefend. Deze 21 ste eeuwse vaardigheden zijn essentieel voor de toekomst van onze samenleving. Het is dus van belang dat wij als school de kinderen deze vaardigheden bijbrengen. Alle kinderen zijn deze dag vrij! Namens het team wensen wij iedereen een fijn kerstfeest en een gelukkig 2017! GROEPEN Nieuw op IKC de Tamboerijn In november zijn in de kleutergroepen gestart: Dex Krol en Tygo Wissink. We wensen jullie veel plezier! Sinterklaas Vrijdag 2 december nemen de leerlingen van de bovenbouw hun surprises mee. De leerlingen van groep 7/8 en groep 8 kunnen hun surprise in het extra lokaal van de dependance neerzetten. Ouders zijn van uur en van uur van harte welkom om te komen kijken naar de surprises. Maandag 5 december starten de leerlingen van groep 7/8 en 8 niet op de dependance maar ontvangen we de Sint gezamenlijk op het plein van het hoofdgebouw. In plaats van donderdag 1 december gaan we op maandag 5 december gezamenlijk knutselen. De kinderen hoeven maandag 5 december alleen maar hun lunch mee te nemen. Dinsdag 6 december zijn alle kinderen vrij. Wilgen knotten Dinsdag 29 november hebben de leerlingen van groep 7/8 en 7 (combi 6/7) wilgen geknot in Oud-Zevenaar. Een leuke en leerzame activiteit met dank aan de vrijwilligers van het NME.

2 Bezoek VO-scholen groep 8 Maandagmiddag 19 december brengen alle leerlingen van groep 8 een bezoek aan het Candea College. De leerlingen van gr 7 (combi 7/8) zullen die dag aansluiten bij groep 6/7. We vertrekken om uur en zijn rond uur terug. Houdt u er dus rekening mee dat de leerlingen van groep 8 later terug zijn dan normaal. We gaan op de fiets. We zijn nog op zoek naar twee ouders die met ons mee willen fietsen. Meldt u zich hiervoor aan bij peggy.gezius@spodeliemers.nl of tessa.groenen@spodeliemers.nl In januari zal er een bezoek aan het Liemers College plaatsvinden. Kerst Kerststukjes: We gaan dinsdag 20 december van 8.30 u uur in alle groepen groeps-doorbroken kerststukjes maken. Op deze dag neemt uw kind zelf een bakje, oase, groen en versiering mee naar school. In verband met de brandveiligheid mogen we geen echte kaarsjes laten branden, maar een kaarsje dat werkt op batterijen mag natuurlijk wel. Kerstkaarten: Iedere groep maakt voor de hele groep een mooie kerst/nieuwjaarswens. Deze wordt in de klas opgehangen, er worden dus geen kerstkaarten in de groep uitgedeeld. Kerstbuffet: Het kerstbuffet is op donderdag 22 december van u uur. Vrijdagmorgen 23 december wordt het kerstspel opgevoerd in de hal. Er hangt naast de klasdeur van elke klas vanaf woensdag 7 december inschrijflijsten waarop u of uw kind kunt aangeven wat u wilt gaan maken voor het buffet met daarbij het aantal hapjes. De oudervereniging zorgt voor het drinken. Tijdens en na het buffet staat er voor ouders en verzorgers op het grote plein een hapje en een drankje klaar. Bord, bestek en beker voorzien van naam graag op woensdag 21 december meegeven aan uw kind. De koude hapjes kunnen eventueel op 22 december om uur in de klas gezet worden. De warme gerechten worden echter pas om uur in de klas neergezet. Het verzoek van de oudervereniging: de hapjes aanleveren op wegwerpborden. Om uur kunt u uw kind(eren) opwachten bij de zij in/uitgang (voetbalkooi). De hoofd in/uitgang is gesloten. Met uitzondering van groepen 1-2, 7-8 en 8. Zij komen naar buiten via de gebruikelijke in/uitgang. Vrijdag 23 december zijn alle kinderen om uur vrij en begint de kerstvakantie! OUDERS Informatie vanuit de MR Maandag 14 november is er vergaderd door de MR van IKC de Tamboerijn. Er zijn twee nieuwe MR-ouderleden welkom geheten, Sandra van Boggelen en Dennis Martens. De samenstelling van de MR ziet er nu als volgt uit: oudergeleding: Vanessa ten Brinke, Sandra van Boggelen en Dennis Martens. personeelsgeleding: Jolanda van Wees, Maaike van Kuppeveld en Monique Bel.

3 De Stichting, het team en MR hebben hun voorkeur uitgesproken voor 5 gelijke schooldagen. Dat houdt in dat leerlingen 5 dagen per week van 8.30 uur tot bijvoorbeeld uur naar school gaan. We hebben tijdens de vergadering besloten dat er binnenkort een ouderraadpleging plaatsvindt. Ook hebben we het concept van de IKC-gids besproken. Binnenkort zal de IKC-gids op de website van de Tamboerijn geplaatst worden. Even voorstellen Wij zijn Chella Van Aalten, Kelly Bockting en Kyra Vister. Wij zijn de vaste gezichten van de VSO/ BSO en de peutergroep. Doordat we vaak de samenwerkingen aangaan met de onder- en bovenbouw zie je ons regelmatig door de gangen van school lopen. Ook zijn we vaak op het buitenplein te vinden, waar de peuters en kleuters samen spelen, en na school worden hier vaak naschoolse activiteiten georganiseerd voor de kinderen van de BSO. Naast groep 1/2a, zitten wij met onze gezellige peutergroep. Hier kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en vooral lekker spelen. Daarnaast maken ze al snel kennis met de kleuters en de juffen van de onderbouw. Stapje voor stapje leren ze zo de grote school kennen en stromen ze makkelijker door naar groep 1. De BSO verzamelt zich altijd bij de boomhut. Hier kunnen de kinderen even bijkomen van de dag, vertellen wat ze gedaan hebben en gewoon even lekker spelen. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten die elke week weer variëren van: sport tot natuur, multimedia en cultuur. Voor elke leeftijd is er wel wat te doen! Strippenkaart Met behulp van onze Coaches worden er in de vakantie altijd leuke sport-, cultuur-, multimedia- of natuuractiviteiten en dagen georganiseerd. Niet alleen de kinderen van de BSO mogen hier aan mee doen, maar ook kinderen die nog niet op de BSO zitten kunnen zich aanmelden voor deze leuke dagen in de vakantie. Kinderen die nog niet op de BSO zitten, maar wel een keer willen mee spelen in de vakantie en kennis willen maken met onze BSO, kunnen zich aanmelden met de strippenkaart. Met deze strippenkaart kunnen ze 3 keer gratis een dagdeel komen spelen bij ons! Schoolfruit Iedere maandag weten we welk fruit of groente er die week geleverd gaat worden. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn onze schoolfruit-dagen. In de afgelopen weken hebben sommige kinderen (en leerkrachten) kennis mogen maken met nieuw fruit en/of groente. Onlangs kregen we pomelo s. Ze smaakten naar grapefruit maar dan lekkerder! Maar ook rettich die qua smaak goed vergelijkbaar is met radijs. Rettich ziet eruit als een grote, witte winterpeen. En afgelopen week hadden we kakifruit. Zo maken alle kinderen kennis met soms onbekende soorten groenten en fruit. Na een aantal weken schoolfruit merken we (vooral in de bovenbouw) dat het fruit soms te weinig is voor de kinderen. Als u verwacht dat uw kind niet voldoende heeft aan het schoolfruit op deze dagen, mag u altijd extra FRUIT meegeven op deze dagen.

4 Opbrengst Jumbo sparen voor je school Met zijn allen hebben we een totaal bedrag van 897,16 bij elkaar gespaard. Hartelijk dank hiervoor. Dit hebben we voor de kinderen gekozen: EXTERNE INFO Kerstlichtjestocht Het is weer december en dat betekent dat het bijna tijd is voor de Kerstlichtjestocht. Op zaterdag 17 december om uur gaan we met elkaar op zoek naar het Kerstkind. Onderweg ontmoeten we de bekende figuren van het Kerstverhaal. We beginnen op het Raadhuisplein, waar het kinderkoor Joy uit Duiven voor ons zal zingen. Na het openingsverhaal kan iedereen in groepjes de route gaan lopen. Het laatste stukje van de tocht zal plaatsvinden in het theater van de Pelgromhof. En zal eindigen in Herberg Huize Pelgromhof waar gratis koffie, thee, chocolademelk en krentenbrood voor iedereen klaar zal staan. Kinderen en natuurlijk ouderen mogen op deze tocht een lichtje of lampion meenemen. Als u nog grote lappen stof of gordijn heeft liggen, dan zijn deze ook welkom voor de kleding van de spelers. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan Alies Rutgers ( ), en Daniëlle Werner ( ) of mail daniellewerner@kpnmail.nl Sporttoernooien december/januari Het is belangrijk dat leerlingen voldoende bewegen. Veel leerlingen hebben plezier in sport en voor hen is het meedoen aan een toernooi een leuke uitdaging. Binnenkort worden er weer een aantal toernooien/sportevenementen gehouden. Opgeven kan door zelf aan te melden bij de organisatie (als dit aangegeven wordt) of via school. (contactpersoon Tessa Groenen, leerkracht gr 7-8, tessa.groenen@spodeliemers.nl)

5 Tafeltennistoernooi 14 januari (inschrijven via school uiterlijk 15 december) Organisatie: Tafeltennisvereniging Zevenaar Wanneer: Scholierenkampioenschappen: - groep 5 & 6 op zaterdag 14 januari 2017 van 8.45 tot ± uur - groep 7 & 8 op zaterdag 14 januari 2017 van tot ± uur Waar: Sportzalen van het Liemers College, Lentemorgen 7 te Zevenaar Wat is de opzet? Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Dat houdt in dat er per klasse een aantal poules wordt gemaakt. De poulewinnaars strijden om de bekers voor de plaatsen 1 t/m 3 en de troostprijs voor nummer 4. Het inschrijfgeld voor de scholierenkampioenschappen bedraagt 2,00 per deelnemer. Bezoekers/toeschouwers (begeleiders, familie en vrienden) zijn natuurlijk van harte welkom. De toegang is gratis en de koffie staat klaar! Batjes De vereniging stelt, indien nodig, batjes ter beschikking, maar iedereen mag natuurlijk zijn/haar eigen batje meenemen. Iedereen krijgt in ieder geval een leuk aandenken! Basketbaltoernooi woensdag 25 januari (inschrijven via school of zelf: j.herbes@zonnekinderen.nl ) Het basketbaltoernooi vindt plaats op woensdag 25 januari 2017, vanaf 14.00u (tot 17.00u) in sporthal Heerenmäten te Zevenaar. De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 kunnen zich met een team van minimaal 5 kinderen aanmelden voor dit gezellige basketbaltoernooi. Per team vragen we 1 ouder om de kinderen te begeleiden tijdens hun wedstrijden. Mochten er geen ouders in de gelegenheid zijn om de begeleiding op zich te nemen, dan horen wij dat graag. Wij zullen dan kijken wat we als vereniging kunnen doen om deze kinderen toch lekker mee te kunnen laten doen! AGENDA DATUM WIE? ACTIVITEIT 2 december Groep 6 t/m 8 Surprises mee naar school 5 december Alle groepen Sinterklaasfeest en s middags knutselen en spelletjes doen 6 december Alle groepen STUDIEDAG TEAM. Alle kinderen vrij Vanaf 7 dec Alle groepen Inschrijven hapjesbuffet kerst (naast klasdeur) 8,15 en 22 Groep 5, 6, 6/7, 7 en Basketbal clinics op school december 7/8 14 en 21 dec Groep 4, 5, 6,7 en 8 Atletiek clinics op school 19 december Groep 7A Bezoek van ambulance 19 december Groep 8 (alle) Bezoek aan Candea College 20 december Alle groepen Kerststukjes maken (groepsdoorbroken) 20 december Groep 7A Bezoek aan Technieklokaal Landeweer 11:30 14:30 21 december Alle groepen Bord, beker en bestek mee naar school 22 december Alle groepen Kerstbuffet uur 23 december Alle groepen Kerstspel en om uur vrij! 24 december t/m Alle groepen KERSTVAKANTIE zondag 8 januari 10 januari Groep 7/8+7(uit 6/7) Bezoek aan Technieklokaal Landeweer

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, 2018-2019 6 december 2018 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Hierbij alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De maand december is reeds aangebroken. Een echte

Nadere informatie

De hoofdingang is deze avond bij het ophalen alléén ingang, de uitgangen zijn bij de groepen 1 / 2 (puntdakje) en bij groep 6B en 6C (Ringbaan).

De hoofdingang is deze avond bij het ophalen alléén ingang, de uitgangen zijn bij de groepen 1 / 2 (puntdakje) en bij groep 6B en 6C (Ringbaan). Nieuwsbrief nr. 5, schooljaar 2015-2016 11 december 2015 ALGEMEEN. Kerstkaartenactie. Ook dit jaar is er weer een kerstkaartenactie. De groepen 1 t/m 5 gaan kaarten maken voor de bewoners van het verpleeghuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week geven we in de groepen 4 tot en met 8 eerst een les over goed gedrag bij

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie:

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie: Nieuwsbrief 6 30 november 2017 Belangrijke data 30 november MR vergadering 05 december Sinterklaasviering 06 december Schooldag start om 10.30 uur 11 t/m 14 december Oudergesprekken gr.8 (VO-advies) 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula;

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula; Maandkalender december 2016 1 16 2 17 3 18 4 Verjaardag meester Peter vd Steen; 19 5 Nieuwe schoolwebsite gaat live! 20 Sinterklaasfeest op school! Continurooster alle groepen tot 14.00 uur! 6 Studieochtend

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website:

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website: Nieuwsbrief OBS 't Iekeblattie Schooljaar 2016-2017 Nummer 143 19-12-2016 Agenda: 5 december Sinterklaasfeest, kinderen van groep 1 t/m 4 s middags vrij 7 december 19.00 uur versieren school in kerstsfeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 1 5 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

DECEMBER. Omdat leren leuk is

DECEMBER. Omdat leren leuk is DECEMBER Omdat leren leuk is Maandag 8 december School versieren in kerstsfeer vanaf 19.00 uur Maandag 8 december Start actie Het vergeten kind Donderdag 11 december Voorstelling Idem Dito voor de groepen

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 8 06-12-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders, verzorgers, De school in kerstsfeer, wat is het gezellig! Deze week elke ochtend een warm muzikaal welkom: prachtig! We wensen iedereen fijne feestdagen en een heel

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 GAANDERWIJZER 2017-2018 jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 Kerstviering 2017 Gaanderwijs Deze brief heeft u afgelopen week via de mail van ons ontvangen. Wij vragen u om de komende week uw mailbox goed

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18.

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18. 19-12-2012 Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 20-12-2012 Zwemmen met alle kinderen 20-12-2012 Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18.00 uur 21-12-2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. De Driekleur Dalton 27 november 2018

Nieuwsbrief 6. De Driekleur Dalton 27 november 2018 Nieuwsbrief 6 De Driekleur Dalton 27 november 2018 Voorwoord Het is weer gezellig decemberdruk in de beide locaties. Rommelpieten die langs komen, spannende, grappige filmpjes worden vertoond van Pieten

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 13 december 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Opbrengst sponsoractie AH Beste jongens en meisjes, jullie hebben enorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 7 08-12-2017 2017-2018 Vanuit de directie Panelavond 28 november 2017 Op 28 november jl. hebben we onze eerste panelavond van dit schooljaar gehad. Deze panelavond stond in het teken

Nadere informatie