HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS"

Transcriptie

1 HEILIGE PIUS X Zaterdag 10 december u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 11 december. Derde zondag van de Advent u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader en moeder Quintiens Leys en kinderen Frédéric, Cecilia en Eva en vader en moeder Minner Baert en kinderen Alfons en François. SINT ROCHUS Zaterdag 10 december u. Ochtendviering u. Kinder- en Gezinsviering Zondag 11 december. Derde zondag van de Advent u. Ochtendviering. Maandag 12 december. H. Maagd van Guadelupe. Dinsdag 13 december. H. Lucia u Avondviering Woensdag 14 december. H. Johannes van het kruis u. Avondviering Donderdag 15 december. Vrijdag 16 december u. Avondviering Zaterdag 17 december u. Kinder- en gezinsviering. EREMIS JOERI FLEERACKERS OP ZONDAG 27 NOVEMBER WERD EEN ONVERGETELIJK GEBEUREN In grote getalen stroomden de mensen binnen voor de Hoogmis en Joris had gezorgd voor enkele mooie beelden op de schermen. Joeri ook kwam reeds vroeg binnen in de sacristie en hij had zijn mooi gewaad bij dat hij bij zijn Priesterwijding had gekregen. Ons koor zorgde weer voor een heel mooie opluistering van de viering. We geven hier enkele beelden die de sfeer laten proeven en die duidelijk maken dat er voor Joeri wel een duidelijke taak wacht.

2

3 Na de viering werden we allen uitgenodigd op een stemmige receptie

4 achteraan in de kerk. De cava, wijn en fruitsap stond klaar en het was tijd om Joeri te ontmoeten en even na te praten.

5 Joeri, een heel fijne toekomst toegewenst in Ekeren en heel veel deugd bij Uw werken bij de Grijze Kat en t Vlot. Jij bent inderdaad een héél fijne Priester in dienst van zoveel mensen!!!

6 SINT-ROCHUS WE HEBBEN GELOVIG AFSCHEID GENOMEN VAN Paula Geeraerts, weduwe van Jef Verhulst, geboren te Deurne op 3 maart 1932 en overleden te Borgerhout, Palliatieve Eenheid Sint-Erasmus, op 19 november 2016, Gabriël Vervoortstraat 77 B. Yvonne Govaerts, weduwe van Bob van Hoof, geboren te Deurne op 20 januari 1930 en overleden te Deurne, AZ Monica, op 23 november 2016, Menegemlei 20. Jef Geeraerts, echtgenoot van Clementine Feyt, geboren te Deurne op 26 augustus 1930 en overleden te Deurne WZC Boterlaarhof, op 27 november We bieden aan familie en vrienden onze innige deelneming aan. EUCHARISTIEVIERING BOTERLAARHOF Op donderdag 8 december te half drie worden we weer verwacht voor de viering, die in het teken zal staan van de Advent, de tijd dat we vol verwachting uitkijken naar Kerstmis. Nodig ook mekaar uit en kom samen!!! ZIEKENZORG SINT-ROCHUS ZIT NIET STIL Op zaterdag 10 december komen de verantwoordelijken weer samen op de pastorie en dit te u., om samen te bespreken wat de volgende bijeenkomsten worden voor de leden. Samen kijken we inderdaad uit naar Kerstmis en Nieuwjaar en dat zijn natuurlijk dagen dat mensen graag samenkomen om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van deze sterke tijd in het jaar. Probeer er zeker ook weer bij te zijn!!! COLLECTE WELZIJNSZORG Op zaterdag 10 en zondag 11 december is de collecte tijdens de vieringen voor Welzijnszorg. In deze wintertijd is het héél belangrijk dat wij ook de armen van dicht bij ons niet vergeten. De actie Welzijnszorg is niet meer weg te denken en betekent héél veel voor bepaalde noden DEURNE WINTERT Van 2 tot 13 december zijn er allerlei activiteiten voorzien. Op zondag 11 december zijn mensen ook welkom in onze kerk. Zondag 11 december te u. AMORE E MORTE Sint-Rochuskerk, Sint-Rochusstraat 79 Deurne Kassa : Euro VVK Euro Coloratuursopraan Elise Caluwaerts en pianist Kim Van den Brempt brengen een programma gewijd aan het 19-eeuwse belcanto. Intieme en hartstochtelijke liederen

7 waarin het vuurwerk uit de opera nooit ver weg is. FEMMA NODIGT UIT VOOR CREANAMIDDAG Op maandag 12 december ben je weer welkom vanaf half twee. We werken de kerstboompjes in vilt verder af. Bovendien wordt er een verrassing gemaakt. Benodigdheden hiervoor zijn; een theelichtje op batterij, kerstlint van 1 cm breed en 56 cm lang, een (niet te duur) flesje zwarte nagellak en een tube lijm. Er mag ook meer dan één gemaakt worden. Uiteraard ben je ook deze keer welkom met een eigen handwerkje of om gewoon eens een kijkje te komen nemen. De heerlijke koffie of thee met koekjes naar believen staan voor je klaar op de pastorie. KWB NODIGT UIT Op vrijdag, 16 december, is er een nieuwe kletsjkesavond: deze keer in het scoutslokaal, alwaar die avond in het OP-café een Jägermeisternight doorgaat. Er wordt tevens een hapje voorzien. Naar t schijnt zijn er ook enkele jarigen in december Iedereen welkom vanaf 21 u! De Roma achter de schermen In je november-raakje stond deze activiteit reeds uitgebreid aangekondigd. Een vijftiental KWB ers schreven reeds in. Er mogen tot 25 mensen in een groep. Voor wie nog mee wil: schrijf snel in! De details op een rijtje: - Zaterdag, 17 december, van 10 tot 12 u, daarna pakken we er daar nog ene om de zaak te steunen. - Turnhoutsebaan 286, halte tram 24 voor de deur. - Deelnameprijs: vrije bijdrage. - Inschrijven: kwbsintrochus@gmail.com of 03/ CENTRAAL KERKBESTUUR KOMT SAMEN OP DE PASTORIE OP WOENSDAG 14 DECEMBER TE u. Probeer er zeker ook weer bij te zijn want er is héél veel te bespreken rond het kerkenplan van Antwerpen en al wat er te gebeuren staat op dat vlak. Na de bijeenkomst met mensen van de Stad en van het Bisdom hebben wij ook werk met wat er in ons CKB nodig is. Probeer er zeker ook bij te zijn!!! 28 januari 2017

8 Bijeenkomst Pastorale Eenheid Deurne Borgerhout Extra Muros Sinds begin dit werkjaar (september 2016) is een werkgroep van start gegaan om het dossier op te stellen voor de Pastorale Eenheid Deurne Borgerhout Extra Muros. Dit dossier wil naast een visie op wat deze pastorale eenheid wil zijn, vooral wegen aanwijzen langswaar een netwerking tussen de vele pastorale initiatieven (pastorale werkingen in parochies, scholen, rusthuizen, bewegingen, spiritualiteitsgroepen ) kan gebeuren en versterkt worden. Deze werkgroep is ondertussen al bezig met het opmaken van een inventaris van al wat betrokken is in de pastoraal in dit gebied (en dat is heel wat) en met het bekijken van waar goede aanknopingspunten liggen om deze netwerking te versterken. Graag wil de werkgroep dit niet alleen doen maar wil ze haar werk voorleggen aan een ruime groep mensen en kritisch laten bevragen. Oorspronkelijk was de bijeenkomst gepland op zaterdag 14 januari. Deze bijeenkomst is op zaterdag 28 januari 2017 Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Parochiezaal Xaverius Collegelaan Borgerhout van 9.30 uur tot 12 uur info: Jef Barzin tel: par29@scarlet.be OKRA NODIGT UIT VOOR SINT- NIKLAASFEEST

9 Op donderdag 8 december in de namiddag hebben we ook weer wat te verwachten. Probeer er zeker ook weer bij te zijn!!! REIS MEE MET OKRA Op donderdag 8 december in de namiddag. Toelichting bij meerdaagse OKRA-reizen, in woord en beeld, in het Sint-Rumoldus trefpunt. Begin, om 14 uur, ende rond u. Inkom en koffie zijn gratis. Te bereiken met bus 19. OKRA NODIGT UIT VOOR GROOT BESTUUR Op donderdag 15 december in de voormiddag. In de namiddag hebben we dan onze gewone bijeenkomst. Het wordt zeker weer héél gezellig. je komt toch zeker? ADVENT UITKIJKEN NAAR KERSTMIS 3 de week van de advent: Omhaling voor Welzijnszorg. Dit is ook een actieweek. Op zaterdag 10 december wordt SOEP OP DE STOEP aangeboden door de vormelingen op het Wim Saerensplein voor Francken van 9.00 u tot 12.30u. Op zondag 11 december wordt de SOEP aangeboden in de St Jozefskerk om u. ten voordele van Welzijnszorg. Je soep zal dan eens zo goed smaken. Zijn er ergens anders nog initiatieven? Advent is een tijd van verlangen. Carlos Desoete, Naam die zin geeft aan ons leven en verlangen doen we allemaal wel, min of meer. Verlangen doen we naar geschenken, zeker in de dagen die komen, maar ook naar bevestiging en veilige geborgenheid en naar geluk, al weten we niet zo precies wat we daaronder moeten verstaan. HEILIGE PIUS X HET PAROCHIETEAM KOMT WEER SAMEN OP WOENSDAG 7 DECEMBER TE 14.OO u. op de pastorie. Er is zeker weer veel af te spreken en te plannen bij Kerstmis, Endejaar en Nieuwjaar. Probeer er zeker ook bij te zijn!!! COLLECTE WELZIJNSZORG Op zaterdag 10 en zondag 11 december is de collecte tijdens de vieringen voor Welzijnszorg. In deze wintertijd is het héél belangrijk dat wij ook de armen van dicht bij ons niet vergeten.

10 De actie Welzijnszorg is niet meer weg te denken en betekent héél veel voor bepaalde noden DE KERSTMARKT KOMT ER AAN!!! 10 december komt naderbij, datum waarop het feestcomité van onze parochie haar 2e kerstmarkt organiseert vanaf u tot u op het kerkplein in de Corneel Franckstraat 25.

11 Kom lekker genieten van al het aangebodene : Jenever, Gluwein, warme choco, Apfelstrudel, cake, broodje worst... Alles verkrijgbaar tussen de verkoop standjes die feestelijk versierd met vlagjes, verlichting & kerstgroen het geheel aantrekkelijker zullen maken. Eventjes opwarmen aan een houtvuurtje? Het kan! Vloerkaarsen, sfeerverhogend. Met eveneens dank aan het Winkelcentrum Deurne-zuid, dè aantrekkelijke winkelstraat, voor de verleende ondersteuning. Bij slecht weer, geen nood! Alles gaat dan toch door in overdekte ruimte, feestzaal. Breng gerust vrienden en kennissen mee. OPBOUWEN VAN DE KERSTSTAL IN ONZE KERK We hebben elk jaar een héél mooie kerststal in onze kerk. Ook dit jaar willen we er weer werk van maken. Het opbouwen gebeurt op dinsdag 13 december te u. Iedereen is welkom om een handje toe te steken. Het zou plezant zijn als we weer met een schone groep mensen zijn om dit werk te doen. KERSTVIERING TOL Op zaterdag 17 december te u. nodigen we U hartelijk uit om mee te komen bidden en vieren. Kerstmis blijft toch altijd de mooiste viering van het jaar en het koor van Sint-Paulus zal er ook dit jaar weer bij zijn om de viering op een héél bijzondere manier op te luisteren. Probeer er zeker ook weer bij te zijn!!!

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST Op kerstavond, maandag 24 dec., is er om 20.00u een

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 17 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 18 december. Vierde Zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis, Zaterdag 24 december. 17.00

Nadere informatie

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES HEILIGE PIUS X Zaterdag 13 mei. O. L. Vrouw van Fatima. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 14 mei. Vijfde Paaszondag.11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Jos Van Ginneken; Zlm.

Nadere informatie

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 4 maart. H. Casimirus 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 5 maart. Eerste Zondag van de Veertigdagentijd. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Bertha

Nadere informatie

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!!

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 12 november. H. Josafat. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 13 november. Drieëndertigste zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader

Nadere informatie

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 31 december. H. Silvester. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 januari. Feest van de Moeder Gods. 11.15 u. Plechtige hoogmis, verzorgd door ons

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS HEILIGE PIUS X Maandag 31 oktober 17.00 u. Avondviering Dinsdag 1 november, Hoogfeest Allerheiligen. 11.15 u. Plechtige Hoogmis. Zlm. voor de Overledenen van het voorbije jaar; Zlm. Alfons Luyckx; Zlm.

Nadere informatie

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade.

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade. HEILIGE PIUS X Zaterdag 26 augustus. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 27 augustus. Eenentwintiste Zondag door het jaar. Jgt. Ghislaine Mertens; Zlm. Marcel Roofthooft

Nadere informatie

ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN.

ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN. HEILIGE PIUS X Zaterdag 19 november. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 20 november. Vierentwintigste Zondag door het Jaar. Christus Koning van het Heeral. 11.15 u. Plechtige

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!!

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 1 april. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 2 april. Vijfde Zondag in de Veertigdagentijd. 11.15 u. Hoogmis. Zlm. Bertha Weyten; Zlm. Albert Oeyen en

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK KERSTVERSIERING IN ONZE KERK Op woensdag 21 december was het weer héél druk in onze kerk. De kerststal en de beelden werden uitgehaald en alles werd weer keurig opgebouwd. De bomen lagen reeds enkele dagen

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul.

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul. HEILIGE PIUS X Zaterdag 24 juni. Geboorte van de H. Johannes de Doper. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 25 juni. Twaalfde Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis.

Nadere informatie

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X PAROCHIEBLADNR.: 0191-12 Verschijnt: 22 maart 2017 Parochie: Sint Rochus en Heilige Pius X ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 15 april. Stille Zaterdag. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 16 april. Hoogfeest van Pasen. Zlm. Alfons Luycx. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Maandag

Nadere informatie

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst Woord-

Nadere informatie

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 14 januari. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 15 januari. Tweede Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zaterdag 14 januari. 08.00 u.

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten).

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten). HEILIGE PIUS X Zaterdag 30 september. H. Hiëronymus. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 oktober. Zesentwintigste Zondag door het jaar. 11.15 u. Hoogmis. Jgt. Tist Janvier.

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

Doelstellingen voorbereiding toetsingsmoment 03/06/2017

Doelstellingen voorbereiding toetsingsmoment 03/06/2017 HEILIGE PIUS X Zaterdag 10 juni. Z. Edward Poppe. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 11 juni. H. Drie-eenheid. 11.15 u. Plechtige hoogmis, verzorgd door ons koor. Zlm. Vader

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis.

11.15 u. Plechtige hoogmis. HEILIGE PIUS X Zaterdag 25 februari. H. Walburgis. 17.00 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 26 februari. Achtste Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. SINT ROCHUS Vrijdag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

Activiteitenkalender Federatie 2013-2014

Activiteitenkalender Federatie 2013-2014 Activiteitenkalender Federatie 2013-2014 FEDERATIE BRASSCHAAT Info doorgeven. Met deze kalender willen we u informeren over activiteiten die in onze federatie georganiseerd worden en die niet alleen bedoeld

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend uur - Viering met cantor

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend uur - Viering met cantor ROOSTER Donderdag 26 november Vrijdag 27 november Zaterdag 28 november 20.00 uur - Repetitie Fine Tuning. 19.30 uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend 19.00 uur - Viering

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale ROOSTER Donderdag 30 november Vrijdag 1 december Zaterdag 2 december 20.00 uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale 19.30 uur - Repetitie Dames en Heren Bartholomeuskoor (einden 20.45 uur). We repeteren

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 16 dd 20-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 24 april: Vijfde paaszondag: Een nieuw gebod geef ik u (Joh. 13, 31-35). Maandag 25 april: H. Marcus,

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 27 november Vrijdag 28 november Zaterdag 29 november 19.00 uur - Repetitie Fine Tuning 20.30 uur - Repetitie kamerkoor (einde 20.45 uur) We repeteren voor Palestrina/Advent/Kerstnacht

Nadere informatie

Welke ster imponeert ons?

Welke ster imponeert ons? Welke ster imponeert ons? Kerstspecial 2016 Parochie St. Barnabas & Parochie H. Bartholomeus Haastrecht Schoonhoven Algemene informatie Pastoor J.E.M. van der Mee 0182-382455 vandermee@kerkmail.nl St.

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel.

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. Samen schilderen en knutselen. Aandachtig voor de Jezus-film. Nog even

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 Parochie VerrezenHeer Heilig Sacrament Aanwezig: Pastoor Paul Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 PT Verrezen Heer: Lucia (kosteres), Theo Decker (diaken), Patrick Claes, Arlette Lenaerts, Greta

Nadere informatie

HET VORMSELTRAJECT. Samen groeien in geloof

HET VORMSELTRAJECT. Samen groeien in geloof HET VORMSELTRAJECT Samen groeien in geloof Opnieuw kiezen. Je wordt niet als christen geboren, je moet het worden! Doopsel: keuze van de ouders Vormsel: keuze van het kind en de ouders samen Twee accenten

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 dd 08-01-2014 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 12 januari: Doopsel van de Heer: Jezus doop in de Jordaan: Dit is mijn welbeminde Zoon, luistert naar

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek AUGUSTUS 2017 28 ma 29 di 30 wo KWB wijkmeestervergadering kleine zaal Drieheem 31 do SEPTEMBER 2017 01 vr 02 za 1 03 zo 09.30 22 ste zondag dhj 04 ma 05 di 06 wo 13.30 Okra wandeling fit blijven 07 do

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Van harte welkom! Vandaag vieren we eerste zondag van Advent. Advent

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 15 dd 13-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 17 april: Vierde paaszondag: Ik geef eeuwig leven aan mijn schapen (Joh.10, 27-30) (roepingenzondag).

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

AGENDA STUURGROEP 17/10/2016

AGENDA STUURGROEP 17/10/2016 AGENDA STUURGROEP 17/10/2016 1. Welkom + wie is wie 2. Overlopen verslag en agenda ok 3. Huidige situatie 4. SWOT-oefening 5. Aanzet missie + feedback WELKOM Verwelkoming met gebed Kennismaking met Steven

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Federatie Sint-Kruis Week 23 dd 10-06-2015 LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 14 juni: Elfde zondag door het jaar: Het rijk is als een mosterdzaadje (Mc. 4, 26-34). Dinsdag 16 juni:

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

NOVEMBER Gezond t Buitingkrantje 196 Jaargang 40

NOVEMBER Gezond t Buitingkrantje 196 Jaargang 40 NOVEMBER 2018 Gezond 2017 t Buitingkrantje 196 Jaargang 40 Bestuursleden Voorzitter + Penningmeester Secretaris Hulsmans Godfried Tessenderlosesteenweg 7/2 0472/42.39.88 Truyers Michel Buntjesstraat 6

Nadere informatie

zijn eigen taak heeft

zijn eigen taak heeft ... waarin ieder zijn eigen taak heeft Beste jongens en meisjes, Wij zijn blij dat wij vandaag rond deze tafel mogen samen zitten. Jullie zijn in de voorbije maanden dikwijls samengekomen om je op deze

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht.

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht. NIET TE MISSEN Oktober 2016 *Maandag 3 oktober: Jaarmarkt in Zwijndrecht Deze voormiddag brengen we een bezoek aan de jaarmarkt in Zwijndrecht. We vertrekken om 10u30. Een warme jas aantrekken is aangewezen.

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitenplanning December 2016

Activiteitenplanning December 2016 Activiteitenplanning December 2016 Do 1 10.30-11.30 u.: Voor het eerst naar de bibliotheek Leesmicroben bij Pieter Gaudesaboos Uiltjesklas (met schoolbus, ouders ook welkom in de bib van Genk!) 15.00 u.-16.00

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

AGENDA STUURGROEP 09/09/2016

AGENDA STUURGROEP 09/09/2016 AGENDA STUURGROEP 09/09/2016 1. Welkom 2. Kennismaking leden stuurgroep 3. Overlopen verslag en agenda ok 4. Huidige situatie 5. SWOT-oefening 6. Aanzet missie en visie + feedback WELKOM Verwelkoming met

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 uitnodiging en programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 vrijdag 31 mei 2019 19.30 uur Presentatie van de film: "Toen leeft nog! " een film over de geschiedenis van

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!!

Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!! Agenda 2014-2015 Hey + egenstromers!! Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!! De bedoeling is dat we minstens een keer per maand samenkomen (maar

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018 ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018 September 2018 04/09/18 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

J A N U A R I J A A R G A N G 61 nr Op zaterdag 25 Februari 2017 bent U uitgenodigd. om deel te nemen aan onze

J A N U A R I J A A R G A N G 61 nr Op zaterdag 25 Februari 2017 bent U uitgenodigd. om deel te nemen aan onze D e Schakel J A N U A R I 2 0 1 7 J A A R G A N G 61 nr. 483 pag. 1 Op zaterdag 25 Februari 2017 bent U uitgenodigd om deel te nemen aan onze FANTASTISCHE ONOVERTROFFEN FEESTELIJKE KWB Gourmet avond welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie KERK & leven Hoboken. LERARENGEBED / t WEGELTJE DE WEGEL- HEILIG HART

LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie KERK & leven Hoboken. LERARENGEBED / t WEGELTJE DE WEGEL- HEILIG HART LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken DE WEGEL- HEILIG HART Zaterdag 28 septemer 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Lector: Gaby De Swaene Zondag 29 september

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Van harte welkom! Vandaag vieren we tweede zondag van de Advent. Advent is een tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie Kring 12 Info-avond vormsel 2017 1 Algemene informatie 2 1 De W(eet)-vragen Waarom? Wanneer? Waar? Wat? Wie? 3 Wat? Vormsel is één van de 7 sacramenten Maakt deel uit van de initiatiesacramenten (samen

Nadere informatie

Gezinsviering voor Missiezondag 21 oktober e zondag doorheen het jaar B

Gezinsviering voor Missiezondag 21 oktober e zondag doorheen het jaar B Gezinsviering voor Missiezondag 29 e zondag doorheen het jaar B Alle Bijbelteksten werden genomen uit de Bijbel in Gewone Taal. Met dank aan Marie-Louise Hulstaert, lid van de groep voor missieanimatie

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 23 dd 08-06-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 12 juni: Elfde zondag door het jaar: Haar zonden zijn haar vergeven, want ze heeft veel liefde betoond

Nadere informatie

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016.

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. Beste leden, In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. De lidgelden zijn hernieuwd, waarvoor wij jullie hartelijk bedanken en aan onze nieuwe leden, van harte welkom

Nadere informatie