ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN."

Transcriptie

1 HEILIGE PIUS X Zaterdag 19 november u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 20 november. Vierentwintigste Zondag door het Jaar. Christus Koning van het Heeral u. Plechtige hoogmis SINT ROCHUS Zaterdag 19 november u. Ochtendviering u. Kinder- en Gezinsviering. Zondag. 20 november. Vierentwintigste Zondag door het Jaar. Christus Koning van het heelal u. Ochtendviering u. Hoogmis. Zlm. Ludo De Backer; Zlm. Overleden leden van het Sint- Rochuskoor; Zlm. Overleden leden van 7 Sint-Aleydis; Zlm. Irène Peeters; Zlm. Agnes De Naeyer; Zlm. Hortense Van Peer; Zlm. Gustje Gelens; Zlm. Dagny Grane; Zlm. Elvire Broes; Zlm. Mathilde Benard en Zlm. Victoire Aussems. Maandag 21 november. Maria Opdracht u Ochtendviering Dinsdag 22 november. H. Cecilia u Avondviering Woensdag 23 november. H. Clemens en H. Columbanus u. Avondviering Donderdag 24 november. H. Albertus. Vrijdag 25 november. H. Martelaren van Vietnam u. Avondviering Zaterdag 26 november. H. Johannes Berchmans u. Kinder- en gezinsviering. ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN. De kerken waren weer mooi versierd en héél veel mensen kwamen bidden voor overleden familieleden en vrienden. Het was voor velen ook weer een dag om een bezoek te brengen aan het kerkhof. Hier enkele beelden

2

3

4 SINT-ROCHUS WE HEBBEN GELOVIG AFSCHEID GENOMEN VAN Dagny Grane, weduwe van Alfons Vervliet, geboren te Askvoll (Noorwegen) op 21 maart 1920 en onverwachts overleden te Antwerpen, in het WZC Onze-Lieve- Vrouw,Pieter Van Hobokenstraat 3 op 19 oktober We bieden aan familie en vrienden onze innige deelneming aan. PAROCHIERAAD Op woensdag 16 november te u. nodigen we U graag uit in Familia. Het is precies weer lang geleden dat we nog samen kwamen. Er is zeker weer heel wat te vertellen en te plannen, het is immers weer de laatste bijeenkomst van dit jaar. We denken natuurlijk weer aan alles wat er gebeurd is in de Bewegingen. Ook in de kerk is er weer van alles gebeurd en intussen is alles klaar voor de keuring door de Brandweer van Antwerpen. We zouden immers graag hebben dat dit nog in 2016 kan gebeuren. Ward heeft hieraan heel hard gewerkt. Intussen weten we ook iets meer over de bliksemafleider. We denken ook reeds aan de Startdag voor Met Allerheiligen kwamen er weer méér dan 200 mensen naar de Hoogmis, die heel goed verzorgd werd door ons koor en waarbij de mensen heel enthousiast waren over de viering. Denk zelf ook eens wat je wenst in te brengen. We hebben elkaar hierbij immers ook héél hard nodig. OKRA NODIGT UIT VOOR HERDENKING OVERLEDEN LEDEN Op donderdag 17 november willen we samen bidden en vieren en onze overledenen gedenken. Deze viering begint met een Eucharistieviering om u. en nadien hebben we traditiegetrouw een broodmaaltijd. Probeer er zeker ook bij te zijn!!! OKRA NODIGT UIT VOOR DANSKARAVAAN De mensen die inschreven worden verwacht in Den Boomgaard van 14 tot 17 uur. OKRA GAAT NAAR VOORDRACHT IN NATIONALESTRAAT Op maandag 21 november. Thema: Hoe komt het nieuws tot stand. OKRA NODIGT UIT VOOR WINTERWANDELING Op woensdag 23 november. We vertrekken aan de ex-renaultgarage om u. met tram 4. Bij slecht weer een culturele activiteit. Op donderdag 24 november. Voormiddag Groot Bestuur. Namiddag Seniorenviering. ZIEKENZORG H. PIUS X NODIGT UIT VOOR RESTAURANTDAG (zie verder )

5 JOERI FLEERACKERS,VAN DE WAALHOFSTRAAT, WORDT PRIESTER GEWIJD Dankbaar jegens God delen wij U mede dat Mgr. Johan Bonny, Bisschop van Antwerpen, door handoplegging en gebed tot Priester zal wijden Joeri Fleerackers De wijding vindt plaats tijdens de Eucharistieviering op Zondag 20 november 2016 Hoogfeest van Christus Koning, Om 15 uur In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen. In deze tijd van voorbereiding vragen wij om uw gebed Voor de wijdeling. Eremis: Zondag 27 november 2016, 9.30 u. Sint-Rochus Deurne-Zuid FEMMA NODIGT UIT VOOR AVOND ROND STRESS (zie verder ) FEMMA DEELT MEE Op zaterdag 19 november kunnen we aansluiten bij KWB voor wandeling: Ontwapend wonen. FEMMA NODIGT UIT VOOR CREANAMIDDAG OP 21 NOVEMBER We maken dan een kerstboom in vilt. Benodigdheden: een stuk kerstgroene (of witte) vilt van minimum 27X27 cm., hiermee kan je 2 stuks maken. Uiteraard ben je ook deze keer welkom met een eigen handwerkje of om gewoon eens een kijkje te komen nemen. De heerlijke koffie of thee met koekjes naar believen staan voor je klaar op de pastorie, Sint-Rochusstraat 798 om u. prijs FEMMA NODIGT UIT VOOR WANDELING CORDOBA AAN DE SCHELDE Op woensdag 23 november. Wie inschreef verwachten we om u. aan de ingang van Ontmoetingscentrum Atlas, Carnotstraat 110 te Antwerpen. KWB KREEG WEER VEEL VOLK OP DE MOSSELAVOND Op 5 november zat Familia weer vol bij de mosselavond van KWB. De mosselen waren wéér héél lekker en het was er weer reuzegezellig. Proficiat voor de grote groep medewerkers!!! KWB ZIT WEER NIET STIL Margriet Hermans:

6 Een tocht als vluchteling Op donderdag, 17 november, is het zover: de voorstelling van Een tocht als vluchteling met Margriet Hermans. Met elf KWB ers van Sint-Rochus zijn we erbij. Praktisch We worden verwacht in het CC Vredeberg, Vredebergstraat in Lier. Aanvang om 20 u, de voorstelling duurt zo n anderhalf uur met nadien kans om vragen te stellen. Volgens onze informatie zijn het geen genummerde plaatsen, we gaan dus met enkelen al goed op tijd om ervoor te zorgen dat we wat bij elkaar kunnen zitten. Onze kaartjes zijn in vier keer besteld met daardoor vier verschillende bestelnummers. We halen ze voor je af en bezorgen ze je aan de ingang, wel graag een beetje op tijd komen dus. Met de liefhebbers spreken we nog onderling af hoe we naar Lier en terug geraken. Ontwapend wonen in het Groen Kwartier De wandeling Ontwapend wonen met Antwerpen Averechts die we planden op zaterdag, 19 november, kan blijkbaar rekenen op zeer veel belangstelling. Zoveel zelfs, dat we een tweede rondleiding hebben vastgelegd. Dat kon helaas niet op dezelfde dag, dus het werd zaterdag, 26 november. De groep voor 19 november is volzet, voor 26 november zijn er nog enkele plaatsen vrij. Wie nog mee wil, kan best heel snel inschrijven via ons bekend adres kwbsintrochus@gmail.com of Frank bellen (03/ ). Veel dank aan de mensen die van datum konden wisselen zodat alle gegadigden nu de kans kregen mee te kunnen! Voor beide wandelingen zijn de afspraken dezelfde: - Samenkomst aan de Artsen zonder Grenzenstraat 2 (dat is de hoofdstraat die door t Groen Kwartier loopt). Liefst goed op tijd zodat er nog kan afgerekend worden. Start om 14 u, einde rond 16 u. - Deelnameprijs 7 p/p, ter plaatse en graag gepast te regelen. - Wie graag samen rijdt met tram 4: halte Eksterlaar om u. Samhain-wandeling Op zaterdag, 19 november, organiseert KWB Wommelgem-Creatief een nieuwe Samhain-wandeling onder het thema Once upon a time, waarbij sprookjes een nieuw leven worden ingeblazen, inclusief het nodige gegriezel uiteraard. Plaats van het gebeuren: Fort II (Wommelgem), de groepen vertrekken vanaf 19 u, maar omdat wij nog niet weten om hoelaat men ons laat vertrekken, spreken we af dat de ingeschrevenen zo gauw mogelijk zullen ingelicht worden en dat de nodige info dan ook meteen op onze kwb-site zal verschijnen.

7 Wie nog wil inschrijven: mail snel naar of bel Frank (03/ ). Deelnameprijs 7 voor KWB-leden, 9 voor niet-leden (drankje inbegrepen), vooraf over te schrijven naar de KWB-rekening BE met mededeling Samhain + aantal personen. KWB NODIGT UIT VOOR WIJKMEESTERSVERGADERING Op donderdag 24 november zijn we weer verwacht in Familia. Probeer er zeker weer bij te zijn!!! PAROCHIETEAM OP WOENSDAG 23 NOVEMBER TE 20.OO u. We worden weer verwacht op de pastorie. Het is reeds even geleden dat we nog samenkwamen. Probeer er zeker ook bij te zijn er is immers weer veel te plannen en te organiseren!!! CHIRO NODIGT UIT VOOR SPAGHETTIAVOND OP 26 NOVEMBER Naar jaarlijkse traditie is het weer tijd voor de Spaghettislag van Chiro Icarus! De ideale moment om lekker te eten en tegelijk de Chiro te steunen. Sauzen: -Bologonaise -Broccoli + zalm -Kaas en Hesp -Vegetarische tomatensaus Alle sauzen zijn à volonté te proeven, voor de schappelijke prijs van: 12 voor volwassen en 8 voor kinderen (- 12 jaar) Inclusief dessert! Gelieve bij de bestelling het uur dat u wilt komen (18-19u 19-20u na 20 u) en voor welke saus dat u een voorkeur heeft te vermelden, zodat wij kunnen inschatten wanneer we u kunnen verwachten en hoeveel saus we moeten maken Inschrijven kan door te mailen naar lotte.roelant@gmail.com of een sms te sturen naar lotte: voor 20 november Tot dan! HEILIGE PIUS X EUCHARISTIEVIERING TOL Op vrijdag 18 november te u. ben je weer hartelijk welkom! De viering staat in het teken van Allerheiligen en Allerzielen en we willen bidden voor geliefden die gestorven zijn. Samen bidden en vieren kan zo n deugd doen! Probeer er zeker ook bij te zijn!!!

8 FEMMA NODIGT UIT OP WOENSDAG 16 NOVEMBER FEMMA H Pius X en FEMMA St Rochus nodigen uit voor een infoavond met als thema: Stress de baas te h. Stress wordt te vaak genegeerd of doodgezwegen. Een korte periode van acute stress is op zich geen probleem en geeft je zelfs dat extra duwtje in de rug dat je soms nodig hebt om je doel te bereiken. Chronische stress daarentegen vormt een gezondheidsrisico en leidt tot hardnekkige lichamelijke, mentale en emotionele klachten. Aan de hand van aangepaste ontspannings- en ademhalingsoefeningen werken we aan een gezonde geest die stress de baas blijft. Waar: Cafetaria Pius X. Prijs: 5,- voor leden en 9,- voor niet-leden. PRIESTERWIJDING JOERI (zie hoger ) OXFAM WERELDWINKEL DEURNE CADEAUDAGEN Op Zaterdag 10 december en Zondag 11 december 2016 doorlopend van 10 uur tot 18 uur "zetten we eerlijke handel in de verf". Met een leuk geschenk maak je mensen blij. Met een geschenk uit de wereldwinkel maak je ook onze partners in het Zuiden blij. Maak kennis met een ruim aanbod geschenkartikelen voor de eindejaarsfeesten zoals diverse lekkernijen (ook groot wijnassortiment), mooie hebbedingetjes en originele weggevertjes. Kom een tasje koffie of thee, een glaasje wijn of fruitsap drinken,of een hapje eten en steun ons Derdewereldproject.

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS HEILIGE PIUS X Maandag 31 oktober 17.00 u. Avondviering Dinsdag 1 november, Hoogfeest Allerheiligen. 11.15 u. Plechtige Hoogmis. Zlm. voor de Overledenen van het voorbije jaar; Zlm. Alfons Luyckx; Zlm.

Nadere informatie

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!!

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 12 november. H. Josafat. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 13 november. Drieëndertigste zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader

Nadere informatie

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 4 maart. H. Casimirus 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 5 maart. Eerste Zondag van de Veertigdagentijd. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Bertha

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST Op kerstavond, maandag 24 dec., is er om 20.00u een

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 17 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 18 december. Vierde Zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis, Zaterdag 24 december. 17.00

Nadere informatie

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 31 december. H. Silvester. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 januari. Feest van de Moeder Gods. 11.15 u. Plechtige hoogmis, verzorgd door ons

Nadere informatie

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade.

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade. HEILIGE PIUS X Zaterdag 26 augustus. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 27 augustus. Eenentwintiste Zondag door het jaar. Jgt. Ghislaine Mertens; Zlm. Marcel Roofthooft

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 10 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 11 december. Derde zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader en moeder Quintiens

Nadere informatie

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES HEILIGE PIUS X Zaterdag 13 mei. O. L. Vrouw van Fatima. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 14 mei. Vijfde Paaszondag.11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Jos Van Ginneken; Zlm.

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!!

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 1 april. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 2 april. Vijfde Zondag in de Veertigdagentijd. 11.15 u. Hoogmis. Zlm. Bertha Weyten; Zlm. Albert Oeyen en

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 14 januari. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 15 januari. Tweede Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zaterdag 14 januari. 08.00 u.

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 15 april. Stille Zaterdag. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 16 april. Hoogfeest van Pasen. Zlm. Alfons Luycx. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Maandag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK KERSTVERSIERING IN ONZE KERK Op woensdag 21 december was het weer héél druk in onze kerk. De kerststal en de beelden werden uitgehaald en alles werd weer keurig opgebouwd. De bomen lagen reeds enkele dagen

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul.

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul. HEILIGE PIUS X Zaterdag 24 juni. Geboorte van de H. Johannes de Doper. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 25 juni. Twaalfde Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis.

Nadere informatie

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X PAROCHIEBLADNR.: 0191-12 Verschijnt: 22 maart 2017 Parochie: Sint Rochus en Heilige Pius X ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten).

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten). HEILIGE PIUS X Zaterdag 30 september. H. Hiëronymus. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 oktober. Zesentwintigste Zondag door het jaar. 11.15 u. Hoogmis. Jgt. Tist Janvier.

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst Woord-

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis.

11.15 u. Plechtige hoogmis. HEILIGE PIUS X Zaterdag 25 februari. H. Walburgis. 17.00 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 26 februari. Achtste Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. SINT ROCHUS Vrijdag

Nadere informatie

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie Kring 12 Info-avond vormsel 2017 1 Algemene informatie 2 1 De W(eet)-vragen Waarom? Wanneer? Waar? Wat? Wie? 3 Wat? Vormsel is één van de 7 sacramenten Maakt deel uit van de initiatiesacramenten (samen

Nadere informatie

Januari BE

Januari BE Januari 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015 Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes Jaarkalender 2015 JANUARI donderdag 1 januari Feest van de Heilige Moeder Gods 10u00: Plechtige Hoogmis De basiliek wordt gesloten om

Nadere informatie

zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders MAXIMUM 400 PLAATSEN BESCHIKBAAR

zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders MAXIMUM 400 PLAATSEN BESCHIKBAAR INFO EXTRA 06.12017 U KOMT TOCH OOK? zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders donderdag 23 november om 13.45u: De Toekomstshow

Nadere informatie

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg Zaterdag 2 juli - - - - Zondag 3 juli Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 14e zondag door het jaar Pastoor Quadvlieg Pastor Niesten Zaterdag 9 juli - - - Eucharistieviering

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht.

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht. NIET TE MISSEN Oktober 2016 *Maandag 3 oktober: Jaarmarkt in Zwijndrecht Deze voormiddag brengen we een bezoek aan de jaarmarkt in Zwijndrecht. We vertrekken om 10u30. Een warme jas aantrekken is aangewezen.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober ROOSTER Donderdag 12 oktober Vrijdag 13 oktober Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Maandag 16 oktober Dinsdag 17 oktober In de kerk. Generale Repetitie voor de Themaviering (einde 22.00). 19.00 uur

Nadere informatie

AZENCROSS Loenhout

AZENCROSS Loenhout AZENCROSS Loenhout 28.12.2018 DE AZENCROSS 35e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden! Sportief en extra sportief hoogtepunt van het seizoen! Indrukwekkende erelijst: van der Poel, Meeusen,

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Plechtigheden Goede Week en Pasen

Plechtigheden Goede Week en Pasen Plechtigheden Goede Week en Pasen 1 april Palmzondag 10.00 uur Hoogmis Jezus wordt feestelijk onthaald in Jeruzalem. Wij vieren de Eucharistie met palmwijding en processie en nodigen jong en oud hierbij

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie - ACTIVITEITENKALENDER

Sint-Jozefparochie - ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2016 01 do KWB wijkmeestervergadering 02 vr 03 za G 18.00 1 04 zo E 09.30 23 ste zondag dhj 05 ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za G 18.00 2 11 zo E 09.30 24 ste zondag dhj 12 ma 20.00 Vormselcatechese:

Nadere informatie

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS PALMZONDAG in onze parochies Laat ons als weleer de kinderen der Joden een zegeweg bereiden voor de Heer, en met palmen in de hand Hem tegemoet gaan. Laat ons juichen

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek AUGUSTUS 2017 28 ma 29 di 30 wo KWB wijkmeestervergadering kleine zaal Drieheem 31 do SEPTEMBER 2017 01 vr 02 za 1 03 zo 09.30 22 ste zondag dhj 04 ma 05 di 06 wo 13.30 Okra wandeling fit blijven 07 do

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Delen (bijlage) MAANDAG: voor de jongere kinderen MAANDAG: voor de oudere kinderen Stel je bent in het buitenland op vakantie en je bezoekt daar een kerk. Bij binnenkomst

Nadere informatie

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 www.kwbgooik.be december 2017 kwb gooik & strijland Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 Het is Kerstmis. Telkens we een traan van verdriet wegnemen. Als we vrede sluiten en haat wegnemen. Telkens we lijden helpen

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00)

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) NIET TE MISSEN April 2016 Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) Wil je graag eens mee gaan zwemmen, geef dan je naam door aan de ergo s. 4 april: KWB spelnamiddag KWB Zwijndrecht organiseert

Nadere informatie

Doelstellingen voorbereiding toetsingsmoment 03/06/2017

Doelstellingen voorbereiding toetsingsmoment 03/06/2017 HEILIGE PIUS X Zaterdag 10 juni. Z. Edward Poppe. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 11 juni. H. Drie-eenheid. 11.15 u. Plechtige hoogmis, verzorgd door ons koor. Zlm. Vader

Nadere informatie

HET FAMILIAAL LEVE MET ELKAAR DOOR HET LEVE

HET FAMILIAAL LEVE MET ELKAAR DOOR HET LEVE SINT-VINCENTIUS zaterdag 16 mei 18.00 u. Gezongen Eucharistieviering voor alle inwoners van de wijk zondag 17 mei 10.00 u. Gezongen Eucharistieviering ter nagedachtenis aan mevrouw Jeanine Martien maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus)

NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus) NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus) Voorwoord De meiklokjes laten hun kleine belletjes klinken. Op verschillende plaatsen hebben

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe.

Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe. Argenta IBAN BE 43 97916587 9301 Brasschaat, 6 maart 2018. Beste vrienden; Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe. De Valentijns

Nadere informatie

VIERENDE GEMEENSCHAP...

VIERENDE GEMEENSCHAP... ... IN EEN BIDDENDE EN VIERENDE GEMEENSCHAP... KEN JIJ DE EN? 7 is al eeuwenlang een heilig getal. De zevende dag bijvoorbeeld is een rustdag. Zo zijn er ook zeven sacramenten, zeven belangrijke momenten

Nadere informatie

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Moeder Gods Maria V-I Zaterdag 31 december 2016 18u00 Molenbeersel Zondagskerkviering Zondag 1 januari 2017 Openbaring van de Heer, drie koningen. I-II

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6,

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6, Januari 2019. Zaterdag 5 januari om 19.00 uur - Openbaring des Heren Hoogfeest. Lezingen: Jesaja 60, 1-6 en Matteüs 2,1-12. Zaterdag 12 januari om 19.00 uur -Doop van de Heer. Lezingen: Jesaja 42, 1-4

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

Citykerk H. Lodewijk Liturgisch centrum

Citykerk H. Lodewijk Liturgisch centrum Citykerk H. Lodewijk Liturgisch centrum 1 Weekbericht Pastoor: J.H. Smith Kapelaan: M.P. Remery Pastorie: Steenschuur 19 2311 ES Leiden Telefoon: 071-5130700 ING Bank: 60 72 98 Rabobank: 33.55.22.351 t.n.v.

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 15 dd 13-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 17 april: Vierde paaszondag: Ik geef eeuwig leven aan mijn schapen (Joh.10, 27-30) (roepingenzondag).

Nadere informatie

zijn eigen taak heeft

zijn eigen taak heeft ... waarin ieder zijn eigen taak heeft Beste jongens en meisjes, Wij zijn blij dat wij vandaag rond deze tafel mogen samen zitten. Jullie zijn in de voorbije maanden dikwijls samengekomen om je op deze

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek AUGUSTUS 2018 27 ma 28 di 29 wo KWB: wijkmeestervergadering Vic thuis 30 do 31 vr SEPTEMBER 2018 01 za 1 02 zo 09.30 22 ste zondag dhj 03 ma 04 di 05 wo 06 do 07 vr 08 za 2 09 zo 09.30 23 ste zondag dhj

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Eucharistieviering Palmzondag Begin van de Goede Week 25 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Palmzondag Begin van de Goede Week 25 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Palmzondag Begin van de Goede Week 25 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort De viering begint bij droog weer in de tuin van de pastorie. Daar vindt de

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem

t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem INHOUDSTAFEL Inhoud Algemene info Wij gedenken Uitnodiging Land Van Bornem 2 Wij gedenken Na de avond van het afscheid komt het donker van

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

Doopsel in een zondagse eucharistieviering

Doopsel in een zondagse eucharistieviering Doopsel in een zondagse eucharistieviering 1. OPENING VAN DE DIENST Intredeprocessie en intredelied Openingswoord met een bijzondere begroeting van de dopeling en zijn / haar familie. Ook de naamgeving

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap

We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap De Goede Week We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. vrijdag 8 april 2011 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap dinsdag 12 april 2011 19:30 Sint-Jacob

Nadere informatie

Analyse van de tien waarden voor een cultuuromslag in de parochie

Analyse van de tien waarden voor een cultuuromslag in de parochie Analyse van de tien waarden voor een cultuuromslag in de parochie Bron: Fr. James Mallon, Divine Renovation Guidebook, 2016, p. 74-79. Bewerkt door Alpha Nederland en Centrum voor Parochiespiritualiteit,

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Heb jij een smartphone? Kan je er al prachtige foto s mee maken? Meer tips en tricks krijg je van Lieven op de workshop in februari.

Heb jij een smartphone? Kan je er al prachtige foto s mee maken? Meer tips en tricks krijg je van Lieven op de workshop in februari. www.kwbgooik.be september 2018 Voorwoordje Deze zomer werden er weer records gebroken. Het was de warmste zomer ooit opgetekend in België door het KMI. Het was snikheet, het watergebruik werd beperkt en

Nadere informatie

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 1 Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 Geel = zaterdag 1-2 september 2018 22e ZONDAG DOOR HET JAAR 19.00 De Rijp Mariusz Momot Dameskoor 10.00 Purmerend Mariusz Momot Pauluskoor

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

RITUS VOOR DE SLUITING VAN DE DEUR VAN BARMHARTIGHEID BIJ GELEGENHEID VAN HET JUBILEUM-JAAR IN PLAATSELIJKE KERKEN

RITUS VOOR DE SLUITING VAN DE DEUR VAN BARMHARTIGHEID BIJ GELEGENHEID VAN HET JUBILEUM-JAAR IN PLAATSELIJKE KERKEN RITUS VOOR DE SLUITING VAN DE DEUR VAN BARMHARTIGHEID BIJ GELEGENHEID VAN HET JUBILEUM-JAAR IN PLAATSELIJKE KERKEN Drie-en-dertigste zondag door het jaar, 13 november 2016 Nederlandse vertaling: NRL, 2015

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Federatie Sint-Kruis Week 18 dd 06-05-2015 LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 10 mei: Zesde paaszondag: Dat mijn vreugde in u moge zijn en uw vreugde volkomen wordt (Joh. 15, 09-17).

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 11 september Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september OPEN MONUMENTENDAG Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september 10.35 uur - De Vrouwenschola

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------ Eucharistievieringen ------------------------ HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD-

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Zondag 23 oktober 2016

ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Zondag 23 oktober 2016 ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST Zondag 23 oktober 2016 6 e zondag van de herfst Liturgische kleur: rood In deze viering zal Conny van Lier worden aangesteld als jongerenwerker voor de Protestantse

Nadere informatie

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE KERMIS EN JAARMARKT BELSELE PROGRAMMA november 2013 Beste Belselenaar, Beste lezer, Elf november, 11.11.11 en de winterjaarmarkt, drie begrippen in Belsele, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elf november

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid Het heilig Jaar van Barmhartigheid wordt geopend op 8 december 2015 (hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis). Het heilig Jaar wordt afgesloten op 20 november 2016 (hoogfeest

Nadere informatie