PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS."

Transcriptie

1 PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws HEILIGE PIUS X Zaterdag 19 januari u. Avondviering. Zondag 20 januari. Tweede Zondag door het jaar u. Plechtige hoogmis. Zlm. Nelly Boussemaere. SINT JOZEF VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZATERDAG om in de weekkapel geen vieringen in juli en augustus ZONDAG om viering in de kerk In het algemeen elke TWEEDE en VIJFDE zondag woord- en communiedienst met uitzondering van speciale vieringen. Woord- en communiedienst gaan niet altijd exact de tweede en vijfde zondag door ook de vieringen verspringen soms van datum. Daarom worden zij alsook de speciale vieringen tevens apart vermeld in het parochienieuws. Indien bij zondag in het parochienieuws niets vermeld wordt, is het een viering. Elke laatste maandag van de maand om 19.30, meditatie werkgroep Diepgang in weekkapel wordt ook vermeld in het parochienieuws.

2 SINT ROCHUS Zaterdag 19 januari u. Ochtendviering u. Kinder- en Gezinsviering. Zondag 20 januari. Tweede Zondag door het jaar u. Ochtendviering u. Plechtige Hoogmis, verzorgd door ons koor. Jgt. Jaak Jacobs; Zlm. Ludo De Backer; Zlm. Yvonne Jacobs; Zlm. Clementine Embrechts; Zlm. Emmy Wauters en Zlm. Denise Lanssens. Maandag 21 januari. H. Agnes. Dinsdag 22 januari. H. Vincentius u. Avondviering Woensdag 23 januari u. Avondviering. Donderdag 24 januari. H. Franciscus van Sales. Vrijdag 25 januari. Bekering van de H. Apostel Paulus u. Avondviering. Zaterdag 26 januari. HH. Timoteüs en Titus u. Gezinsviering. DE KERSTVERSIERING WERD AFGEBROKEN EN DE KERK WEER HEEL NETJES GEPOETST Op maandag 6 januari was er in onze kerk een echte drukte. Om 7.20 u. werd er begonnen met het buitendragen van kerstbomen. Om 9 uur was er een hele ploeg mensen bezig om de kerststal af te breken en al de kerstversiering weg te nemen. Ook de lampjes werden allemaal heel netjes opgeborgen. Een paar foto s tonen de mensen die dit werk opknapten. Om uur werd er dan duchtig gekeerd, gestofzuigd, de stoelen verplaatst en alles netjes met water gepoetst. Vele handen maakten het werk licht en er was ook nog even tijd voor een tasje koffie en een stukje cake Héél veel Dank voor het harde werk en ook voor het plezier dat het ook voor ons meebrengt.

3 Wat hebben we toch een mooie kerk en wat zijn we blij dat zoveel mensen echt van onze kerk houden!!! HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT BEGIN BELANGRIJK ARTIKEL met parochienieuws * repetitie koor in de kerk van LODEWIJK VAN MONTFORT, elke woensdag om * CLUB 19 samen creatief bezig zijn in Kriekenhof de eerste vier dinsdagen in de maand om e dinsdag klappen en breien, eigen handwerk meebrengen 2 e dinsdag kaarten, 3 e dinsdag crea 4 e dinsdag kaarten of klappen en breien * DOE CLUB elke donderdagmorgen in Kriekenhof om HEILIGE PIUS X WE HEBBEN GELOVIG AFSCHEID GENOMEN VAN Nelly Boussemaere, echtgenote van Lucien Liekens, geboren te Poperinge op 1 februari 1956 en overleden te Deurne, AZ Monica, op 2 januari Vleerakkerstraat 28 te Deurne. We bieden aan familie en vrienden onze innige deelneming aan. PAROCHIETEAM OP WOENSDAG 16 JANUARI We worden om u. op de pastorie verwacht. Het nieuwe jaar is ingezet en samen zoeken we naar wat belangrijk is voor onze parochie. Denk ook zelf reeds na over wat je wenst in te brengen. We hebben elkaar héél hard nodig!!! EUCHARISTIEVIERING RVT DE TOL Op vrijdag 18 januari te uur. Samen willen we bidden en zingen en we maken er weer een fijne viering van. Probeer er zeker ook bij te zijn!!! SAMANA KOMT SAMEN OP VRIJDAG 18 JANUARI We willen elkaar, bij het begin van het nieuwe jaar, weer ontmoeten. Alle gegevens vind je op de Info. STARTDAG IN DE KERK VAN SINT-ROCHUS Op zondag 20 januari.

4 We starten met de Plechtige Hoogmis te half tien. Daarna is er een gezellige receptie achteraan in de kerk. En op de middag worden we uitgenodigd voor een etentje in Familia. Probeer er ook bij te zijn. Alle info verder FEMMA H Pius X nodigt jullie uit voor een Nieuwjaarsdrink op Dinsdag 22 januari 2019 te h. in het Okra-lokaal van de Parochielokalen Pius X. Wij klinken op het Nieuwe jaar met een glaasje CAVA of Fruitsap vergezeld van enkele hapjes. Nadien koffie of thee met zoete versnaperingen. Eveneens stellen wij ons nieuwe jaarprogramma voor met enkele affiches. Prijs voor deze avond is 6,- voor leden en 10,- voor niet-leden. Inschrijven voor 18 januari 2019 bij Anita: tel: 03/ of GSM: 0498/ EUCHARISTIEVIERING EUROPASQUARE Op vrijdag 25 januari te uur. Nodig ook anderen uit en kom samen. We maken er weer een fijne viering van!!! AFBREKEN KERSTSTAL EN OPBERGEN VAN KERSTVERSIERING Op dinsdagavond 8 januari was het in onze kerk een drukte van jewelste. Er zijn inderdaad altijd sterke mannen nodig om het materiaal van onze mooie kerststal uit elkaar te halen en weer veilig op te bergen in de garage. En er werd ook weer gelachen en plezier gemaakt. Héél veel Dank voor Uw inzet!!! SINT-JOZEF week 3 maandag 14 januari (2 de ) dinsdag 15 januari (3 de ) 9.15 OKRA SINT-JOZEF, dagelijks bestuur, cafetaria OKRA SINT-JOZEF, gezellig samenzijn in zaal Drakenhof BIJBELGROEP DOORN(E)STRUIK, Drakenhof 3 woensdag 16 januari (3 de ) FEMMA, turnen, zaal Drakenhof FEMMA, bezoek Redstar Line museum met gids afspreken aan halte Cruyslei zie website OKRA SINT-JOZEF, pétanque in SORM donderdag 17 januari (3 de ) OKRA SINT-JOZEF, nieuwjaarsfeest, Drakenhof 1 Vrijdag 18 januari (3 de ) NIEUWJAARSRECEPTIE van Lodewijk van Montfort en Sint-Jozef in zaal Drakenhof zaterdag 19 januari (3 de )

5 18.00 eucharistieviering in weekkapel zondag 20 januari (3 de ) eucharistieviering in Sint-Jozefkerk REGELMATIG TERUGKERENDE ACTIVITEITEN FEMMA woensdag van 9.00 tot turnen zie ook of contacteer Gina Daems: OKRA - zaal Drakenhof 1 * dinsdag van tot 18.00: hobby, kaarten, rummy-cup, gezelschapsspelen, biljart, babbelen * elke laatste donderdag dansnamiddag van tot (niet in december) * woensdag van tot 17.00, petanque SORM, Victor de Langhestraat 73 SORM: Hei Pasoep, Judo, Karate, Jeugdhuis Sorm, atelier, petanque, AA groep Deurne, Knutsel Frutsel, Jeugdbond natuur en milieu VVKSM: * 68 ste Sint-Maarten, zondag van 9.00 tot 12.00, Waasdonk 108 * Kapoenen, zondag van 9.15 tot 11.45, Leon Stampenlaan LODEWIJK VAN MONTFORT * repetitie koor in de kerk van LODEWIJK VAN MONTFORT, elke woensdag om * CLUB 19 samen creatief bezig zijn in Kriekenhof de eerste vier dinsdagen in de maand om e dinsdag klappen en breien, eigen handwerk meebrengen 2 e dinsdag kaarten, 3 e dinsdag crea 4 e dinsdag kaarten of klappen en breien * DOE CLUB elke donderdagmorgen in Kriekenhof om SINT-ROCHUS

6

7 WE HEBBEN GELOVIG AFSCHEID GENOMEN VAN Emmy Wauters, weduwe van Tony Aerts, geboren te Berchem op 10 januari 1932 en overleden te Borgerhout, WZC Gitschotelhof, op 30 december Emmy woonde héél lang aan de Karel Govaertsstraat 18. Denise Lanssens, echtgenote van Rogier Degryse,

8 geboren te Roeselare op 3 oktober 1939 en overleden te Edegem op 6 januari 2019, Heirmanstraat 4 te Deurne. We bieden aan familie en vrienden onze innige deelneming aan. PAROCHIERAAD OP WOENSDAG 16 JANUARI Inderdaad, we worden om uur verwacht in Familia. Bij het begin van dit nieuwe jaar is er weer heel veel te bespreken. Onze parochie bestaat intussen 130 jaar en dat kunnen we toch niet zomaar laten voorbijgaan. De Startviering komt nu ook héél dichtbij en dat is toch ook telkens een hele gebeurtenis. Denk zelf ook reeds na over wat je wenst aan te brengen!!! PAROCHIETEAM OP WOENSDAG 23 JANUARI Ja, we worden weer verwacht op de pastorie om uur. We willen terugkomen op wat er gezegd is op de parochieraad. Intussen weten we ook méér over de verbanden tussen Kerkraad, parochie en pastorale eenheid. Denk ook zelf na over de punten die je wenst aan te brengen!!! KWB VERGADERING WIJKMEESTERS Op donderdag 24 januari te uur worden we verwacht in Familia. Wat zijn onze plannen voor 2019? We duimen natuurlijk mee voor een héél bijzonder 2019!!! OKRA NODIGT UIT VOOR GROOT BESTUUR Op donderdag 17 januari te u. in Familia. OKRA NODIGT UIT VOOR APPELBOLLEN EN WORSTENBROOD Op donderdagnamiddag 17 januari. OKRA NODIGT UIT VOOR STARTVIERING OP 20 JANUARI Zie verder alle info. OKRA NODIGT UIT VOOR LIJNDANS Op dinsdag 22 januari. DE STARTDAG KOMT ER AAN Op zondag 20 januari is het weer FEEST in Sint-Rochus. De Bewegingen en Organisaties van onze parochie zetten hun beste beentje voor. De vlaggen worden weer bovengehaald en samen willen we bidden en Gods zegen vragen over onze parochie. Lieve mensen van Sint-Rochus en H. Pius X. Kerstmis en Nieuwjaar zijn dagen dat een mens nog mag dromen.

9 Op 3 januari 1988 mocht ik Pastoor worden van Sint-Rochus, en ik hoor Mgr. Raes, de Vicaris van de parochies, nog zeggen : Sint-Rochus, de mooiste parochie van West-Europa. Hij was zelf nog pastoor geweest hier in Deurne-Zuid. En mijn Nieuwjaarswens is dat we, samen met alle mensen van St-Rochus en H. Pius X, van 2019 een héél speciaal jaar mogen maken. Daarvoor hebben we elkaar nodig! Deze twee parochies krijgen in 2019 heel veel nieuwe bewoners en de kerstvieringen hebben duidelijk gemaakt dat onze mensen nog écht van de parochie houden en zich mee willen inzetten. Onze kerstvieringen brachten weer veel mensen bij elkaar en er waren ook weer volop mensen die mee zorgden voor een mooi versierde kerk en voor mooie en waardevolle kerstvieringen. Er waren mensen die de kerststal weer opbouwden en de kerk versierden. Er waren mensen die zorgden voor mooie teksten en verzorgde zang en mensen hadden ook heel veel aandacht voor elkaar. En de wensen voor vredige kerstdagen en een Zalig 2019 klonken héél gemeend. We voelden elkaar héél nabij. Voor mezelf hoop ik ook dat 2019 een speciaal jaar mag worden. Voor mij wordt het inderdaad het laatste jaar als actieve pastoor. Mijn pensioenaanvraag is binnengestuurd en op 1 januari 2020 zal mijn pensioenleeftijd ingaan. Ik ben God héél dankbaar en ik ben ook héél fier dat ik voor veel mensen een vriend mocht zijn. Mogen onze kerken nog héél lang ontmoetingsplaatsen zijn voor jong en oud en mogen onze parochiehuizen veel mensen samenbrengen om te feesten en om elkaar te ontmoeten en mogen ook de verantwoordelijken van onze scholen hun beste krachten geven om jonge mensen nabij te zijn en te bemoedigen. We hebben elkaar héél hard nodig en geluk zit soms in heel kleine dingen. Lieve mensen, je merkt dat we op 20 januari een Startviering willen organiseren voor dit Nieuwe Jaar. We hopen in de kerk dan weer héél veel mensen te ontmoeten om er Gods zegen af te smeken voor onze parochies en om elkaar ook te tonen wat bewegingen en organisaties voor een parochie betekenen en ik hoop ook dat we, op de middag, met velen samen mogen tafelen en elkaar ook in een feestelijke sfeer mogen ontmoeten. Nodig ook zelf mee mensen uit.. N I E U W J A A R S E T E N T J E KOM JE OOK MEE GENIETEN VAN EEN HEEL LEKKER, OVERVLOEDIG EN ZEER GOEDKOOP ETENTJE IN DEZE NIEUWJAARSMAAND? NODIG OOK FAMILIE OF VRIENDEN UIT EN ZIT SAMEN MET HEN AAN TAFEL OM EENS BIJ TE BABBELEN EN RUSTIG TE GENIETEN. JE BENT WELKOM OP ZONDAG 20 JANUARI 2019, DOORLOPEND VAN TOT u.

10 IN FAMILIA, KAREL GOVAERTSSTRAAT 53. EEN KANS OM MENSEN UIT DE BUURT OF ENTHOUSIASTELINGEN VAN ONZE PAROCHIE TE ONTMOETEN Op het menu: tomatensoep met balletjes halve kip met champignonsaus of appelmoes en kroketjes dessert + koffie of thee De prijs: en jongeren tot 16 jaar: kinderen tot 12 jaar: 8.00 Af te rekenen ter plaatse. Uur: doorlopend van u. tot uur. Inschrijvingsstrook Dhr./Mevr. schrijft in voor het etentje van 20 januari 2019 in zaal Familia, Karel Govaertsstraat 53, 2100 Deurne. Wij komen met: Volwassenen : Jongeren tot 16 jaar:.kinderen tot 12 jaar: = = 8.00 = We zitten graag samen aan tafel met: Gelieve deze strook te bezorgen op de pastorij of in Familia ten laatste op 16 januari Inschrijven kan ook via alfons.houtmeyers@telenet.be Of telefoon: 03/

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST Op kerstavond, maandag 24 dec., is er om 20.00u een

Nadere informatie

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X

EEN ZALIG EN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 31 december. H. Silvester. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 januari. Feest van de Moeder Gods. 11.15 u. Plechtige hoogmis, verzorgd door ons

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws

Woord- en communiedienst en speciale vieringen worden tevens apart vermeld in het parochienieuws HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst Woord-

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------ Eucharistievieringen ------------------------ HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD-

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 17 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 18 december. Vierde Zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis, Zaterdag 24 december. 17.00

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 4 maart. H. Casimirus 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 5 maart. Eerste Zondag van de Veertigdagentijd. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Bertha

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag

Nadere informatie

Zaterdag 22 september u. Avondviering. Zondag 23 september. Vijfentwintigste Zondag door het Jaar u. Plechtige hoogmis.

Zaterdag 22 september u. Avondviering. Zondag 23 september. Vijfentwintigste Zondag door het Jaar u. Plechtige hoogmis. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst HEILIGE PIUS X Zaterdag 22 september. 17.00

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK

KERSTVERSIERING IN ONZE KERK KERSTVERSIERING IN ONZE KERK Op woensdag 21 december was het weer héél druk in onze kerk. De kerststal en de beelden werden uitgehaald en alles werd weer keurig opgebouwd. De bomen lagen reeds enkele dagen

Nadere informatie

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade.

19.00 u. Avondviering Donderdag 31 augustus. Maria, Moeder en Middelares van genade. HEILIGE PIUS X Zaterdag 26 augustus. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 27 augustus. Eenentwintiste Zondag door het jaar. Jgt. Ghislaine Mertens; Zlm. Marcel Roofthooft

Nadere informatie

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES

VORMSEL EN EERSTE COMMUNIE KOMEN ER AAN HOOGDAGEN IN ONZE PAROCHIES HEILIGE PIUS X Zaterdag 13 mei. O. L. Vrouw van Fatima. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 14 mei. Vijfde Paaszondag.11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Jos Van Ginneken; Zlm.

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!!

SINT ROCHUS BIJEENKOMST JONGENSBOND EN MADELIEFJES WERD WEER EEN ONGELOOFLIJK FEEST!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 12 november. H. Josafat. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 13 november. Drieëndertigste zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS HEILIGE PIUS X Maandag 31 oktober 17.00 u. Avondviering Dinsdag 1 november, Hoogfeest Allerheiligen. 11.15 u. Plechtige Hoogmis. Zlm. voor de Overledenen van het voorbije jaar; Zlm. Alfons Luyckx; Zlm.

Nadere informatie

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X

JEF SELEN WORDT HEEL FEESTELIJK GEVIERD BIJ ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG!!! HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 14 januari. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 15 januari. Tweede Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zaterdag 14 januari. 08.00 u.

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten).

Het weer zat de hele dag mee: stralende zon (ondanks de weerberichten). HEILIGE PIUS X Zaterdag 30 september. H. Hiëronymus. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 1 oktober. Zesentwintigste Zondag door het jaar. 11.15 u. Hoogmis. Jgt. Tist Janvier.

Nadere informatie

MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag van de maand woord- en communiedienst

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul.

11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Rik Devriendt en Zlm. Gilbert Van den Rul. HEILIGE PIUS X Zaterdag 24 juni. Geboorte van de H. Johannes de Doper. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 25 juni. Twaalfde Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis.

Nadere informatie

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X

Eucharistievieringen op vaste plaats pagina 2, met oude hoofding aub HEILIGE PIUS X PAROCHIEBLADNR.: 0191-12 Verschijnt: 22 maart 2017 Parochie: Sint Rochus en Heilige Pius X ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!!

BROEDERLIJK DELEN VRAAGT ONZE AANDACHT!!! HEILIGE PIUS X Zaterdag 1 april. 17 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 2 april. Vijfde Zondag in de Veertigdagentijd. 11.15 u. Hoogmis. Zlm. Bertha Weyten; Zlm. Albert Oeyen en

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 10 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 11 december. Derde zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Vader en moeder Quintiens

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. ------------------------------------------------------------------- VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST HEILIGE LODEWIJK

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT-ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 15 april. Stille Zaterdag. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 16 april. Hoogfeest van Pasen. Zlm. Alfons Luycx. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Maandag

Nadere informatie

ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN.

ALLERHEILIGEN BRACHT IN BEIDE PAROCHIES WEER HEEL VEEL MENSEN SAMEN. HEILIGE PIUS X Zaterdag 19 november. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 20 november. Vierentwintigste Zondag door het Jaar. Christus Koning van het Heeral. 11.15 u. Plechtige

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus)

NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus) NIEUWSBRIEF N 9 08 mei 2018 PASTORALE EENHEID HH. DIMPNA EN GEREBERNUS GEEL (verschijnt niet in juli en augustus) Voorwoord De meiklokjes laten hun kleine belletjes klinken. Op verschillende plaatsen hebben

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

Festiviteitenkalender December,

Festiviteitenkalender December, Festiviteitenkalender December, Wintermaand of Kerstmaand 27/11/16 Vandaag was de eerste zondag van de Advent. 01/12/16 Vandaag zijn er geen activiteiten. Alle ergo s gaan de ganse dag druk in de weer

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

Welke ster imponeert ons?

Welke ster imponeert ons? Welke ster imponeert ons? Kerstspecial 2016 Parochie St. Barnabas & Parochie H. Bartholomeus Haastrecht Schoonhoven Algemene informatie Pastoor J.E.M. van der Mee 0182-382455 vandermee@kerkmail.nl St.

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

DE KALENDER EEN NIEUW BEGIN: WELKOM. Dag lezer,

DE KALENDER EEN NIEUW BEGIN: WELKOM. Dag lezer, DE KALENDER Donderdag 5 januari 13.30 u. COVDA Sint-Vincentius (Kring Maisstraat) Voedselbedeling (Maisstraat 20) Zondag 8 januari Feest van de Openbaring Maandag 9 januari 13.30 u. Hobbyclub Sint-Vincentius

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Woensdag, 1 januari NIEUWJAAR Wij wensen jullie allen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe! Donderdag, 2 januari 09u00 Soep maken Regenboog 10u30 80

Woensdag, 1 januari NIEUWJAAR Wij wensen jullie allen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe! Donderdag, 2 januari 09u00 Soep maken Regenboog 10u30 80 Woensdag, 1 januari NIEUWJAAR Wij wensen jullie allen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe! Donderdag, 2 januari 10u30 80 maar krachtig Waterval Inge 10u45 Zanguurtje Waterval 2 Maaike 11u00 Groepsactiviteit

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen JANUARI FEBRUARI 2019 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede April 2015

Activiteiten programma De Meerstede April 2015 Vrijdag 3 april Zondag 5 april Dinsdag 7 april Vrijdag 10 april Zaal Handwerken en breien voor goede doelen. Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Kosten extern : consumptie Tot 16.00 uur Paasborrel

Nadere informatie

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013 1 Actua 16 December-15 January 2014. Website www.okra.be/trefpunt-schotenfilippus Pierre Weyenberg: Tel. 0473 310 228 Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari 2014 Niet vergeten Dinsdag 10 december 2013

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

11.15 u. Plechtige hoogmis.

11.15 u. Plechtige hoogmis. HEILIGE PIUS X Zaterdag 25 februari. H. Walburgis. 17.00 u. Avondviering Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 26 februari. Achtste Zondag door het jaar. 11.15 u. Plechtige hoogmis. SINT ROCHUS Vrijdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 Parochie VerrezenHeer Heilig Sacrament Aanwezig: Pastoor Paul Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 PT Verrezen Heer: Lucia (kosteres), Theo Decker (diaken), Patrick Claes, Arlette Lenaerts, Greta

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018 ACTIVITEITENAANBOD December 2018 door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen Bekijk de kalender online: https://www.mintus.be/activiteitenkalender-wzc-minnewater Vrijdag 7 december

Nadere informatie

HET FAMILIAAL LEVE MET ELKAAR DOOR HET LEVE

HET FAMILIAAL LEVE MET ELKAAR DOOR HET LEVE SINT-VINCENTIUS zaterdag 16 mei 18.00 u. Gezongen Eucharistieviering voor alle inwoners van de wijk zondag 17 mei 10.00 u. Gezongen Eucharistieviering ter nagedachtenis aan mevrouw Jeanine Martien maandag

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord 21e Editie - januari & februari 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Beste bewoners, Allereerst willen wij u een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen. We hopen er met elkaar weer

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website: 19 december 2018

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website:   19 december 2018 Infobulletin Basisschool St. etrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Agenda 19 december 2018 19 dec. Kerstviering (verplicht) 21 dec. Kerstvakantie vanaf 12.00uur

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Dinsdag 10 januari: Bewonerskoor Ook in 2012 gaan we gewoon door met zingen. Iedereen van harte welkom in de kapel om 14u30.

Dinsdag 10 januari: Bewonerskoor Ook in 2012 gaan we gewoon door met zingen. Iedereen van harte welkom in de kapel om 14u30. 19 Januari 2012 Woensdag 4 en Vrijdag 6 januari: Zwemmen We willen alvast goede voornemens maken voor 2012 en zetten het jaar sportief in met twee zwembeurten in t Dolfijntje in Willebroek. Wil ook jij

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2017 PASTORALE EENHEID. Voorwoord. De Goede Week + Pasen

NIEUWSBRIEF. april 2017 PASTORALE EENHEID. Voorwoord. De Goede Week + Pasen PASTORALE EENHEID NIEUWSBRIEF april 2017 Voorwoord De blikvangers in deze brief zijn de Goede Week en enkele evenementen die doorgaan in de maand april. We kijken ook al eventjes vooruit naar de start

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek AUGUSTUS 2017 28 ma 29 di 30 wo KWB wijkmeestervergadering kleine zaal Drieheem 31 do SEPTEMBER 2017 01 vr 02 za 1 03 zo 09.30 22 ste zondag dhj 04 ma 05 di 06 wo 13.30 Okra wandeling fit blijven 07 do

Nadere informatie

dé plaats voor al uw feesten!! (familiefeesten, babyborrels, groepen, communie of lentefeest, )

dé plaats voor al uw feesten!! (familiefeesten, babyborrels, groepen, communie of lentefeest, ) Beste klanten, vrienden, Al reeds 11 jaar staan wij Guy en Valerie garant voor onze familiaire kindvriendelijke uitbating. Wij heten U dan ook samen met onze kinderen (Luigi, Katinka en Gyllian) van harte

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 23 dd 08-06-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 12 juni: Elfde zondag door het jaar: Haar zonden zijn haar vergeven, want ze heeft veel liefde betoond

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap

We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap De Goede Week We gedenken het lijden, de kruisdood en de verrijzenis van Jezus. vrijdag 8 april 2011 17:30 Sint-Katelijne Kruisweg voor de Assyro-Chaldeeuwse gemeenschap dinsdag 12 april 2011 19:30 Sint-Jacob

Nadere informatie

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel.

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. Samen schilderen en knutselen. Aandachtig voor de Jezus-film. Nog even

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie