Bevestiging van uw reis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bevestiging van uw reis"

Transcriptie

1 Bevestiging van uw reis Referentienummer: BVV28744 Monnickendam, 03 oktober 2016 Beste mevrouw Janssens, meneer Stikkers, meneer De Meijer en mevrouw Siemons, Alle onderdelen voor uw reis naar Maleisië zijn ondertussen bevestigd, en de definitieve prijzen zijn bekend. Zoals besproken hebben wij Selingan uit uw reisschema gehaald, en hiervoor in de plaats een nacht in Sepilok geboekt. Uw intercontinentale vluchten Nadat alle onderdelen van uw reis akkoord zijn gekomen, hebben we de tickets geprint (= definitief gemaakt). De taxen/ toeslagen op het moment van printen zijn van toepassing en op de factuur verwerkt. Toekomstige verhogingen of verlagingen (door bijv. stijgende of dalende olieprijzen en wisselende valutakoersen) worden dan niet meer met u verrekend. Eventuele verhogingen van luchthavenbelastingen kunnen overigens nog wel doorgevoerd worden. De aanbetaling voor uw ticket + taxen/ toeslagen bedraagt 100 %, over het restant van de reissom betaalt u 15 %. De annuleringskosten van een geprint ticket bedragen eveneens 100 %; indien u onverhoopt na boeking moet annuleren. Als de reden valt onder de dekking van de annuleringsverzekering, dan worden deze door uw verzekeraar vergoed (raadzaam om deze af te sluiten). Vluchtschema van alle vluchten Vlucht Datum Van Naar Vertrek Aankomst EK Amsterdam Dubai 14:30 00:15 +1 EK Dubai Kuala Lumpur 04:10 15:15 MH Kuala Lumpur Kota Kinabalu 08:25 11:10 MH Kota Kinabalu Sandakan 07:15 07:55 MH Sandakan Kuala Lumpur 17:40 20:20 MH Penang Kuala Lumpur 12:40 13:40 EK Kuala Lumpur Dubai 19:10 22:30 EK Dubai Amsterdam 15:15 20:00 +1 betekent: aankomst op de volgende dag Hotels Bij de reserveringen van de hotels hebben we kamers naast elkaar aangevraagd. De hotels zullen ons verzoek zeker proberen te honoreren, maar men kan ter plekke altijd nog anders beslissen: geen absolute garantie dus. Verzekeringen Controleert u of u voldoende verzekerd bent. Een doorlopende annuleringsverzekering heeft meestal een maximale dekking van per verzekerde per reis. Controleert u ook, indien u met meerdere reizigers reist, die niet op 1 adres wonen, of u ten opzichte van elkaar verzekerd bent en of uw reisverzekering gebaseerd is op werelddekking. Factuur

2 U kunt op uw factuur (op uw persoonlijke pagina) zien of uw betaling bij ons is verwerkt (rekent u ongeveer 2 werkdagen later hiervoor). Op uw factuur ziet u nu ook dat het restantbedrag met 50 per persoon is verhoogd. Reisbescheiden U ontvangt uw reisbescheiden tussen 2 weken en 10 dagen voor vertrek, zowel per post als middels uw persoonlijke pagina. Uw reisbescheiden bestaan uit: Uw reis van dag tot dag, alle informatie van de agenten ter plekke, noodnummers van Van Verre (altijd bereikbaar, dag en nacht); ook Reisallerlei en Praktische Informatie voegen we hierbij. Makkelijk om mee te nemen op reis. De papieren reisbescheiden zijn gevat in een handige map. Uiteraard voegen we kofferlabels toe. Tenslotte U staat in de dossiers van zowel onze agenten als van ons vermeld onder de naam: Stikkers. Natuurlijk kunt u ons bellen als u nog vragen heeft. Heel veel plezier met uw reisvoorbereidingen. Met vriendelijke groet, VAN VERRE Gionne van Wijnen en Lara Huisenga Telefoon:

3 Uw reis van dag tot dag: Achter de reisdagen staan de routes: beginpunt en eindpunt van die dag (dus: van de plaats waarvan u vertrekt naar de plaats waar u overnacht). De term transfer betekent: u wordt van A naar B gebracht (bijvoorbeeld: transfer van de luchthaven naar uw hotel) Dag 1 26 Februari 2017: Amsterdam - Dubai U vertrekt vanuit Amsterdam naar Dubai met Emirates. Dag 2 27 Februari 2017: Dubai - Kuala Lumpur U komt 's ochtends aan in Dubai. U stapt over op uw vlucht met Emirates naar Kuala Lumpur. Bij de luchthaven van Kuala Lumpur wordt u door onze vertegenwoordiger opgewacht en in ruim 1 uur naar uw hotel in Kuala Lumpur gebracht (privé-transfer zonder gids).

4 Informatie Kuala Lumpur: De skyline wordt gevormd door de beroemde Petronas Twin Towers, glinsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en koloniale bouwwerken. Er zijn luxe winkelcentra en stoffige marktjes. Van het ene uiterste in het andere. Erg leuk is Chinatown: daar moet u echt heen. Erg gezellig en lekker eten. Het park in Kuala Lumpur is eveneens de moeite waard. U kunt natuurlijk ook de Petronas Twin Towers op; om uur gaat de ticketbalie open. De meeste belangstellenden staan er vroeg in de rij. Geen zekerheid dat u dan ook de tickets krijgt; de toegang is gelimiteerd. De Petronas Twin Towers zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, van uur (op dit moment, het kan 'zomaar' wijzigen). Een gemakkelijke manier om veel van de stad te zien is met de Hop on Hop off bus, Deze bus rijdt langs vrijwel alle bezienswaardigheden van de stad, zoals het paleis, Chinatown, de prachtige vogeltuin en de Engels-historische gebouwen. U kunt op vaste plekken op- en afstappen. We raden aan om dit eerst te doen, dan heeft u een goede eerste indruk van de stad. U overnacht in het Renaissance Kuala Lumpur Hotel, 4*, in Kuala Lumpur. Een stijlvol, elegant en luxueus hotel in het centrum van het Golden Triangle district. Type: 2 x Tweepersoonskamer, East Wing Superior room. Dag 3 28 Februari 2017: Kuala Lumpur Kuala Lumpur City Experience (circa 3 uur). U gaat op ontdekkingsreis door het oude en moderne Kuala Lumpur. U bezoekt het gebied waar de modderige rivieren Klang en Gombak samenkomen. Dit punt is de oorsprong van de stad en verdeelt Kuala Lumpur in drie wijken: het koloniale Engelse district, Chinatown en de Maleisische wijk. In de oude Engelse wijk bezoekt u het Dataran Merdeka, het plein waar de onafhankelijkheid van Maleisië werd uitgeroepen en het weelderige Sultan Abdul Samad gebouw. In de Maleisische wijk maakt u kennis met de Masjid Jamek, de Vrijdagmoskee. U bezichtigt het Koninklijk Paleis (Istana Negara), de officiële residentie van de koning. Vervolgens naar de Masjid Negara, de nationale moskee en bolwerk van islamitische symboliek. Dan naar het prachtige, in Moorse stijl gebouwde, Centraal Station. Het gebouw lijkt rechtstreeks uit een duizend en één nacht-sprookje te komen. Ten slotte bezoekt u de Petronas Twin Towers, één van de hoogste kantoorgebouwen ter wereld en één van de hoogtepunten van de stad, zowel letterlijk als figuurlijk. U wordt aan het einde van de excursie weer terug naar uw hotel gebracht. Overnachting in Kuala Lumpur.

5 Dag 4 01 Maart 2017: Kuala Lumpur Historisch Melaka (ongeveer 9 uur). U bezoekt het in 1403 gestichte sultanaat Melaka, in het verleden één van de grootste en machtigste rijken en zeehavens van Zuidoost Azië. De florerende zijde- en specerijenhandel lokte in chronologische volgorde Chinezen, Portugezen, Nederlanders, Duitsers en Engelsen. Dit resulteerde in een rijke geschiedenis die u terug ziet in de unieke mix van architectonische stijlen. Melaka is ook één van de bekendste samenraapsels van Chinese en Maleisische cultuur. U bezoekt de prachtige Cheng Hoon Teng tempel, het oudste Chinese gebedshuis in Maleisië (1645). Dan naar Jonker Street. Dit was ooit een rijke handelaarsstraat waar veel origineel Britse en Nederlandse huizen staan. Jonker Street is bekend om zijn antiekzaken. Vervolgens naar de Kampong Klingmoskee, uit 1748, met haar opvallende Sumatraanse architectuur. Hierna naar de ruïnes van Our Lady of the Hill en het Portugese fort A Famosa. Ten slotte naar het Dutch Square. Hier vindt u de Nederlandse nalatenschap terug. Het Stadthuys uit circa 1650 was ooit het verblijf van de gouverneur en geldt als het oudste stenen huis in Zuidoost Azië. De opvallende kleur gaat terug op een voorschrift uit 1930, waarin bepaald werd dat alle uit de Hollandse tijd stammende gebouwen in dezelfde kleur rood geverfd moesten worden als de kerk op het plein, die altijd al zalmroze was geweest. In een Baba & Nyonya restaurant lekker genieten van lunch uit de lokale keuken. U wordt aan het einde van de excursie weer terug naar uw hotel gebracht. Overnachting in Kuala Lumpur. Dag 5 02 Maart 2017: Kuala Lumpur - Kota Kinabalu U wordt bij uw hotel in Kuala Lumpur opgehaald en in ruim 1 uur naar de luchthaven van Kuala Lumpur gebracht (privé-transfer zonder gids). U vliegt met Malaysia Airlines van Kuala Lumpur naar Kota Kinabalu. U wordt bij de luchthaven van Kota Kinabalu opgewacht en naar uw hotel in Kota Kinabalu gebracht. Informatie Kota Kinabalu: Kota Kinabalu is de huidige hoofdstad van Sabah. De stad heette voor de oorlog Jesselton, maar werd door de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog door bombardementen met de grond gelijk gemaakt. In de jaren tachtig en negentig zijn de gebouwen als paddenstoelen uit de grond geschoten. Eén van die moderne gebouwen is de futuristische glazen toren van de Sabah Foundation. Het Sabah State Museum is een bezoek waard. U kunt leuk wandelen langs de waterkant, door een dorp gebouwd op palen boven het water. Halverwege vindt u er de Central Market. s Ochtends koopt u hier verse vis en fruit of groente van de Kadazan-vrouwen. Voor een mooi uitzicht gaat u naar de top van Signal Hill. Ook de fraaie staatsmoskee is een bezoekje waard. U kunt zonnebaden op het strand van Tanjung Aru. Hier bevinden zich vele restaurantjes en eetstalletjes.

6 U overnacht in het Jesselton Hotel, 4*, in Kota Kinabalu. Dit kleinschalige boutique hotel heeft slechts 32 kamers. Het is gevestigd in een Engels-koloniaal gebouw, middenin het centrum. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Deluxe Room. Dag 6 03 Maart 2017: Kota Kinabalu - Mount Kinabalu U rijdt vanuit Kota Kinabalu in circa 2 uur door rijstvelden en Dusun-dorpjes, over de bergkammen van het Crockergebergte, naar de voet van Mount Kinabalu. Onderweg stopt u bij een marktje in Nabalu om even de benen te strekken. Tip: vraag uw gids om wat lokaal fruit voor u te kopen; u ziet hier de meest vreemde en erg smakelijke fruitsoorten. Bij aankomst bezoekt u het parkkantoor in Kundasang. U gaat naar het bezoekerscentrum en de Mountain Garden. De gids wijst u op de specifieke flora en fauna van het tropisch regenwoud. Alleen al op Mount Kinabalu groeien achthonderd verschillende orchideeën en vierhonderd soorten varens. Ook zijn er tweehonderd soorten zoogdieren, bijna zevenhonderd vogelsoorten en meer dan honderd verschillende slangen. De temperatuur overdag is tussen de graden. De eer als eerste de top te hebben bereikt, ging naar de Britse natuuronderzoeker John Whitehead, en u gaat hem achterna! Handig om mee te nemen voor de klimmer: een dagrugzak voor uw bagage (uw koffer kan niet mee de berg op), zonnebrandmiddel, pet of hoed, stevige wandelschoenen, waterdichte jas, handdoek, zaklantaarn, waterdichte handschoenen, warme kleding (het kan hoog op de berg 's nachts tegen het vriespunt zijn) en paracetamol tegen eventuele hoogteziekte. Inclusief alle maaltijden, Engelssprekende gids en entreegelden. U overnacht aan de voet van Mount Kinabalu bij het parkkantoor in Kinabalu National Park. Dag 7 04 Maart 2017: Mount Kinabalu Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar de Timpohon Gate gebracht. De route is zwaar omdat u veel moet klimmen, maar u hoeft niet zoals Whitehead dagenlang en moeizaam een weg door het tropisch regenwoud te kappen om deze berg te bedwingen. Er zijn paden aangelegd, en op moeilijke plaatsen zijn trappen, leuningen en touwen bevestigd zodat de beklimming en afdaling van Mount Kinabalu nu in twee dagen te doen is. In totaal wandelt u vandaag, onder begeleiding van een ervaren, maar wel matig Engelssprekende berggids, in 4 tot 6 uur naar Laban Rata. Deze eerste dag klimt u naar circa meter. Onderweg rust u bij shelters en geniet u van de prachtige natuur. Tegen de berghellingen groeit een rijk gesorteerde tropische vegetatie. De temperatuur is overdag tussen de 5 en 10 graden. U overnacht in het Laban Rata Resthouse, 1*. Het is een bijzondere ervaring om op deze hoogte te overnachten. Het resthouse is wel erg eenvoudig, maar het voldoet aan de basisbehoeften; er is een restaurant en u overnacht in een niet-verwarmde slaapzaal samen met andere reizigers. Het sanitair deelt u ook met de andere reizigers (helaas is er geen warm water, maar met een fluitketel kan men wel water voor u opwarmen om u te wassen). De andere drie personen nemen afscheid van de bergbeklimmer in Timpohon Gate. U gaat naar Poring, dat 40 kilometer naar het oosten ligt. Hier vindt u natuurlijke hete zwavelbronnen. Ook is hier een canopy-walk: een 550 meter lang systeem van hangbruggen en platforms, gebouwd op 40 meter hoogte. U loopt letterlijk tussen de boomtoppen! Op deze plek leeft meer dan 80 procent van alle zoogdieren, vogels en insecten. In de omgeving van Poring kunt u wandelen over de aangelegde paden. Na de lunch bezoekt u de Kipungit waterval waar u een verfrissende duik kunt nemen. Als het weer het toelaat stopt u ook bij de Moroli rivier waar allemaal kleine visjes zwemmen die u een heuse "Doctor Fish" behandeling zullen geven. Inclusief alle maaltijden, Engelssprekende gids en entreegelden. De overige drie personen overnachten in het Zen Garden Hotel, 2,5*, in Kundasang. De kamers liggen in gebouwtjes in een mooie tuin met, bij helder weer, uitzicht op de Mount Kinabalu. Type: 1 x éénpersoonskamer en 1 x tweepersoonskamer.

7 Dag 8 05 Maart 2017: Mount Kinabalu - Kota Kinabalu Voor de bergbeklimmer: s Ochtends staat u heel vroeg op. Na een snel ontbijt start u al rond 3 uur in de morgen met de klim naar de top van Mount Kinabalu. U klimt door het donker, onder een prachtige sterrenhemel, naar de top. De route gaat over granieten rotsplaten met touwen om u te ondersteunen. U bereikt de top op ruim 4000 meter hoogte rond 6 uur s ochtends, wanneer het licht begint te worden. Geniet van een prachtige zonsopgang en van het prachtige uitzicht en wees trots op uw prestatie. Hierna keert u terug naar Laban Rata voor een tweede ontbijt, en daarna loopt u bergafwaarts via de route naar de Timpohon Gate. Hier wordt u opgehaald en weer naar het parkkantoor gebracht waar u een certificaat krijgt als bewijs dat u Mount Kinabalu heeft bedwongen! De andere drie personen brengen na het ontbijt een bezoek aan Kundasang Memorial Park, waar u veel kunt zien en leren over de geschiedenis van Sabah en over de tweede wereldoorlog. Vanaf het Memorial Park kunt u prachtige foto's maken van Mount Kinabalu, als het weer het toelaat. Daarna rijdt u naar het parkkantoor in Kinabalu Park, waar u elkaar weer terugziet.u rijdt met zijn vieren terug naar Kota Kinabalu, waar u aan het einde van de middag bij uw hotel wordt afgezet. Inclusief ontbijt, lunch, transfer, Engelssprekende gids en entreegelden. U overnacht in het Jesselton Hotel, 4*, in Kota Kinabalu. Dit kleinschalige boutique hotel heeft slechts 32 kamers. Het is gevestigd in een Engels-koloniaal gebouw, middenin het centrum. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Deluxe Room. Dag 9 06 Maart 2017: Kota Kinabalu - Sandakan - Sepilok U wordt bij uw hotel in Kota Kinabalu opgehaald en naar de luchthaven van Kota Kinabalu gebracht. U vliegt met Malaysia Airlines van Kota Kinabalu naar Sandakan. U wordt bij de luchthaven van Sandakan opgehaald en naar uw hotel in Sepilok gebracht. Informatie Sepilok orang-oetan rehabilitatie-centrum: Het centrum is gelegen in een mooi regenwoud van ongeveer 43 vierkante kilometer. In 1964 werd het gebied aangewezen als reservaat voor de prachtige intelligente dieren. Het wereldberoemde reservaat brengt de bezoeker in nauw contact met de opmerkelijke orang-oetans, die zijn bevrijd uit gevangenschap, gered uit delen van het oerwoud die gekapt zijn ten behoeve van de landbouw of achtergelaten door hun ouders. Orang-oetans vormen een beschermde diersoort. Het voornaamste doel van het centrum is het terugzetten van de dieren in het oerwoud. De orang-oetans worden om 10 uur 's ochtends en om 3 uur 's middags gevoerd. Na de het voeren om 3 uur 's middags is het centrum gesloten.

8 U overnacht in het Sepilok Forest Edge Resort, 3,5*, in Sepilok. Lieflijke houten chalets in de jungle. Het resort heeft ook een klein zwembad. U loopt in 5 minuten naar de orangoetans. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Standard Chalet. Dag Maart 2017: Sepilok - Sandakan - Sukau U wordt bij uw hotel opgehaald en wandelt naar het Sepilok orang-oetan opvangcentrum. U wandelt naar de voederplaats, waar de dieren rond uur samenstromen. Het centrum is gelegen in een mooi regenwoud van ongeveer 43 vierkante kilometer. In 1964 werd het gebied aangewezen als reservaat voor de prachtige intelligente dieren. Het wereldberoemde reservaat brengt de bezoeker in nauw contact met de opmerkelijke orang-oetans, die zijn bevrijd uit gevangenschap, gered uit delen van het oerwoud die gekapt zijn ten behoeve van de landbouw of achtergelaten door hun ouders. Orang-oetans vormen een beschermde diersoort. Het voornaamste doel van het centrum is het terugzetten van de dieren in het oerwoud. Tegenover Sepilok ligt het rehabilitatiecentrum van de Aziatische beer, oftewel de sunbear. Hier leert u meer over deze kleinste beer ter wereld. Na de lunch wordt u terug naar Sandakan gebracht. Hier ligt een boot klaar waarmee u doorreist naar Sukau. De tocht is prachtig; u vaart eerst langs de kust en vervolgens de rivier op naar het nationaal park. De tocht voert u door een oorspronkelijk mangrovegebied, waar vele soorten vogels nestelen. Bij aankomst in uw lodge krijgt u een briefing over het Kinabatangan Wildlife Reservaat. In de loop van de middag varen over de rivier op zoek naar de vele soorten apen, onder andere de proboscis-apen (neusapen), vogels en ander wild. Terug naar uw accommodatie in Sukau voor het diner. s Avonds een diavoorstelling over het gebied. Handig om mee te nemen: zwemgoed, verrekijker, anti-insektenmiddel met DEET, zaklamp, goede wandelschoenen en een regenponcho. Inclusief alle maaltijden, transfers, boottochten, Engelssprekende gids en entreegelden. U overnacht in de Sukau Rainforest Lodge, 3*, in Sukau. Lieflijke accommodatie met klein zwembad. Gelegen aan de Kinabatangan-rivier. De kamers zijn geschakeld als een soort stamhuis. Het restaurant ligt boven de rivier. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Standard Room.

9 Dag Maart 2017: Sukau, Kinabatangan Wildlife Reservaat Vroeg in de ochtend, nog voor het ontbijt, maakt u een excursie over de Kinabatangan-rivier naar het Oxbow-meer; op zoek naar vogels en andere dieren. U bent in de pure natuur hier! Na het ontbijt maakt u een begeleide wandeling van circa een uur over het wandelpad dat achter uw hotel gelegen is en leert u meer over de planten en dieren in dit prachtige natuurgebied. Na de lunch volgt nog een boottocht. Als u wilt kunt u 's avonds nog een nachtsafari maken (dit kunt u ter plaatse beslissen en betalen). Inclusief alle maaltijden, boottochten, Engelssprekende gids en entreegelden. U overnacht in het Kinabatangan Wildlife Reservaat. Dag Maart 2017: Sukau - Sandakan - Kuala Lumpur Een prachtige boottocht voert u door mangrovebossen aan weerszijden van de rivier naar de kust. Na aankomst in Sandakan is het tijd voor de lunch. Als er 's middags nog tijd is bezoekt u nog het Rainforest Discovery Centre met een mooie botanische tuin en canopywalk (hangbruggen hoog tussen de bomen) en het Sandakan Memorial Park. U wordt op de luchthaven afgezet. Inclusief ontbijt, lunch, boottocht, Engelssprekende gids en entreegelden. Vanaf KLIA reist u met de KLIA Express-trein naar KLIA2. Een rit van 3 minuten. Tickets ter plaatse betalen (MYR 2 per persoon). Vanaf KLIA2 wandelt u via een overdekte wandelgang in 10 minuten naar het hotel. U overnacht in het Tune Hotel KLIA2, 3*, in Kuala Lumpur. Modern luchthavenhotel met nette kamers. Type:,. Dag Maart 2017: Kuala Lumpur - Cameron Highlands De komende dagen heeft u de beschikking over een busje met chauffeur. De chauffeur spreekt vaak Engels en fungeert dan ook als een gids. Het reizen met een busje met chauffeur is een uitstekende manier om kennis te maken met West-Maleisië. U bent volledig flexibel, u bepaalt uw eigen tempo en route. U kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. U wordt door uw chauffeur opgehaald voor de rit noordwaarts van ongeveer 4 à 5 uur naar de Cameron Highlands. Even boven de hoofdstad komt u langs de fraaie heilige Batu Caves. Naar de hoofdgrot leidt een 272 lange trap naar boven. U betreedt de trap door een boog die met Hindoe figuren is versierd. Het is een hele klim naar boven maar als u er bent is het uitzicht ook wel geweldig. De Batu Caves zijn 400 miljoen jaar oud. Vervolgens door naar Tapah. Daar verlaat u deze weg en rijdt u de bergen in, een mooie kronkelende route door de prachtige natuur. Vervolgens door de hoge bergen naar de Cameron Highlands.

10 Informatie Cameron Highlands: Dit gebied heeft uitgestrekte theeplantages. Het klimaat is zeer gunstig voor thee- en groenteplantages. U zult deze dan ook overal zien. Op de vruchtbare grond worden veel aardbeien en tomaten gekweekt. Het gebied wordt ook wel "Malaysia's Green Bowl" genoemd. Cameron Highlands was vroeger de plaats waar de Engelsen in de koloniale tijd graag hun vrije tijd doorbrachten vanwege het koelere klimaat. Dit is dan ook nog duidelijk te zien aan de vele gebouwen in de oud-engelse stijl. U overnacht in het Hotel Old Smokehouse, 3+*, in de Cameron Highlands. Kleinschalig, sfeervol hotel in Engelse stijl. Een aanrader is de High Tea die in de tuin wordt geserveerd. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Deluxe Room. Dag Maart 2017: Cameron Highlands Vandaag gaat u de Cameron Highlands verder ontdekken met uw auto met chauffeur. U rijdt door de prachtige heuvels die groen bebost zijn of bedekt met theeplantages. Een bezoek aan een theeplantage, waar u het proces mee kunt maken hoe de thee wordt behandeld, is zeker een aanrader. De BOH theeplantage is de grootste en meest indrukwekkende theeplantage van de Cameron Highlands (maandag gesloten). Andere bezienswaardigheden zijn o.a. de Butterfly Farm met een vlindertuin en een apart gedeelte waar verschillende dieren uit de Maleisische jungle te bewonderen zijn of de Honey Bee Farm. Ook is het leuk om even een markt te bezoeken die u onderweg vast zult tegenkomen. Hier worden met name de producten verkocht die in de Cameron Highlands worden gekweekt. Overnachting in de Cameron Highlands. Dag Maart 2017: Cameron Highlands - Penang U wordt door uw chauffeur bij uw hotel opgehaald voor de rit naar Penang van ongeveer 4 uur. U kunt onder andere stoppen bij een vlinder- en bijenfarm en ziet u een aantal prachtige uitzichten. Dan over een prima weg via Ipoh noordwaarts. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan het paleis van de sultan en de prachtige moskee in Kuala Kangsar. U rijdt over de 7 km. lange brug van het vasteland naar het eiland Penang.

11 Informatie Penang: Het eiland Penang biedt veel afwisseling in bezienswaardigheden en natuurschoon. Het beroemde strand van Batu Ferringhi ligt op een half uur rijden van de hoofdstad Georgetown. U vindt hier veel mooie hotels, restaurantjes en barretjes. Op de boulevard zijn veel winkeltjes waar allerlei soorten dingen (vaak namaak) worden aangeboden. Leuk om langs te slenteren en het afdingen onder de knie te krijgen. Maar Penang biedt meer dan alleen strand, restaurants en winkels. In Georgetown kunt u vele dagen door de drukke stad slenteren en de mooiste, verborgen tempels, pagodes en clanhouses ontdekken. Een bezoek aan het oude fort Cornwallis, de snake tempel en het mystieke China Town mogen bij een bezoek aan Penang niet ontbreken. Het eiland heeft veel bevolkingsgroepen die harmonieus samenleven. Het grootste gedeelte van de bevolking is van Chinese afkomst. Er leven ook Indiase immigranten, Thai, Birmezen, Maleisiërs en Indonesiërs. Deze bevolkingsgroepen leven vreedzaam naast elkaar. U overnacht in Hotel Noordin Mews, 3*, in Georgetown op Penang. Kleinschalig boetiek hotel met bijzondere Chinese retro inrichting. Gevestigd in een oud Chinees Shophouse middenin het centrum. Type: 2 x Tweepersoonskamer, Mews Room.

12 Dag Maart 2017: Penang Vandaag gaat u met uw auto met chauffeur het eiland Penang gaan verkennen. Indrukwekkend is de Kek Lok Si tempel (paradijs in het westen); de grootste Boeddhistische tempel van Zuidoost Azië. De tempel bevindt zich in Air Itam, een voorstadje van Georgetown. De plannen voor de tempel waren een initiatief van de Chinese monnik Beow Lean, die in het klooster van Guan Yin in Georgetown woonde. De bouw startte in 1890, maar werd pas in 1930 voltooid. De Kek Lok Si bestaat uit vele gebedshallen, pagodes en klokkentorens met elk hun eigen bouwstijl uit Birma, Thailand of China. U mag in de Kek Lok Si overal foto s nemen. Bijzonder is het bezoek aan de pagode. Men is met de bouw begonnen in 1915, nadat de koning van Thailand de eerste steen had gelegd. De pagode heet officieel ook De pagode van Rama VI. In de souvenirwinkel kunt u dakpannen kopen, waarop uw naam wordt geschilderd. Deze dakpannen zullen gebruikt worden voor de afdak van de Kuan Yin Statue. Dan gaat u de pagode in en een klimt u naar boven maken. De 32 meter hoge tempeltoren is gewijd aan alle verschijningen van Boeddha. Langs de wenteltrappen die naar de top leiden, staan ontelbare Boeddhabeelden en ziet u afbeeldingen van Boeddha op de wandtegels. De toren wordt daarom ook de pagode van de tienduizend Boeddha s genoemd. Erg leuk is de tocht per kabelspoortrein naar de top van de Penang Hill. De beklimming van de 780 meter hoge, steile Penang Hill is een belevenis. Het uitzicht boven over Georgetown en de Straat van Melaka is sensationeel. Op een heldere dag kun je zelfs Buttersworth op het vasteland zien liggen. Het hoogteverschil laat zich voelen. Het is boven aangenamer en koeler dan beneden. Natuurlijk mag ook een bezoek aan de hoofdstad van Penang, Georgetown niet ontbreken. In deze bedrijvige stad is de geschiedenis voelbaar. Bezoek Fort Cornwallis met o.a. een in Nederland gegoten kanon uit de V.O.C. tijd. Wandel door het mystieke Chinatown en ontdek verborgen tempels, pagodes en clanhouses. Aan het eind van de dag neemt uw chauffeur afscheid van u. Overnachting op Penang. Dag Maart 2017: Penang Deze dag is ter vrije besteding. U kunt vandaag naar het Batu Ferringhi Strand. Overnachting op Penang. Dag Maart 2017: Penang - Kuala Lumpur - Dubai U wordt bij uw hotel in Georgetown opgehaald en naar de luchthaven van Penang gebracht (privé-transfer zonder gids). U vliegt met Malaysia Airlines van Penang naar Kuala Lumpur. Hier stapt u over op uw vlucht met Emirates naar Dubai.

13 U reist op eigen gelegenheid per openbaar vervoer naar uw hotel. Informatie Dubai: Dubai is één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai heeft een bijzondere ligging: aan de ene kant grenst de stad aan de woestijn en aan de andere kant aan de oceaan. De stad bruist! Ten eerste vanwege de bouwactiviteiten. Er worden bizarre projecten ontwikkeld zoals een eilandengroep in de vorm van een palmboom en een eilandengroep in de vorm van de wereld. Maar de stad is ook bruisend voor de toeristen. U treft een mix aan van Arabische, Indiase en westerse cultuur. U heeft een volle dag te besteden in de stad. Het leukst is het om te verblijven in de omgeving van de Dubaikreek. Deze waterweg loopt door het centrum van Dubai en wordt druk bevaren door watertaxi s en dhows (traditionele houten boten). Steek de Creek zeker eens over in een watertaxi en maak een wandeling langs de kades. Aan de kant van de wijk Deira liggen veel houten dhows en in de verzengende hitte is men goederen aan het laden en het lossen. Vlakbij de Creek, in de wijk Bur Dubai ligt het boeiende Dubaimuseum. Hier wordt op levendige wijze de historie en de cultuur van Dubai weergegeven. Het museum ligt vlak bij de pittoreske gerestaureerde historische wijk Bastakiya. Hier loopt u langs ouderwetse huizen en u ziet de traditionele zandkleurige windtorens. Er zijn veel leuke galerietjes en restaurants met binnenplaatsen of dakterrassen hier. Dwaal rond in deze wijk en in de soeks. Soeks zijn een doolhof van straatjes, soms overdekt, met allemaal winkeltjes. De kleding soek, de goudsoek en de kruidensoek vonden wij erg leuk. Ga daarna naar een hypermoderne shoppingmall om het contrast te zien. Een heel bijzondere is de Emirates Mall met een ware skibaan erbij (terwijl de buitentemperatuur op kan lopen tot wel 45 C in de zomer, is het hier min 10 C!). Als u op een dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag in Dubai bent, kunt u een rondleiding krijgen door de Jumeirahmoskee. Zowel het interieur als de buitenkant van deze moskee zijn architectonische pareltjes. Doe eens decadent en breng een bezoekje aan het enige 7-sterren hotel in de wereld: de Burj Al Arab. Het hotel is gebouwd in de vorm van een opbollend zeil van een dhow. U mag hier niet zomaar naar binnen lopen, alleen als u een hightea, lunch of diner reserveert, kunt u in deze pure luxe rondkijken. Een foto maken van de buitenkant kan natuurlijk altijd. Er zijn veel leuke restaurantjes om s avonds te dineren. U vindt ze bijvoorbeeld aan de waterkant in het noorden van de wijk Bur Dubai bij de Heritage Village, in Bastakiya of dineer aan boord van één van de verlichte shows die speciaal voor toeristen varen. In uw hotel kunt u een woestijntour boeken. Per jeep racet u over zandhellingen. Een reisbureautje dat leuke tours aanbiedt is Safari Tour. U kunt bijvoorbeeld aan het einde van de middag vertrekken. U wordt een eind door de woestijn gereden en gaat barbecueën. Terwijl het vlees gaar wordt, kunt u een rondje op de rug van een kameel maken, quadrijden, een hennaschildering laten aanbrengen of u uitdossen als bedoeïen. Tijdens het avondeten treedt een buikdanseres op. U overnacht in het Best Western Premier Deira, 4*, in Dubai. Centraal gelegen stadshotel in de wijk Deira. Type: 2 x tweepersoonskamer, Superior Room. Dag Maart 2017: Dubai Dag Maart 2017: Dubai Dag Maart 2017: Dubai Deze dagen zijn ter vrije besteding. Overnachtingen in Dubai. Dag Maart 2017: Dubai - Amsterdam U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven. U vliegt met Emirates naar Amsterdam. Einde van een prachtige reis!

14 Aandachtspunten: Inclusief: Intercontinentale vluchten met Emirates Taxen en toeslagen Binnenlandse vluchten met Malaysia Airlines Alle hotelovernachtingen in Maleisië, inclusief ontbijten. Alle hotelovernachtingen in Dubai, zonder ontbijten. Vermelde transfers Busje met Engelssprekende chauffeur van dag 13 t/ m dag 16 Tour naar Mount Kinabalu voor 3 personen en voor 1 persoon beklimming Mount Kinabalu, tour naar Sepilok en Sukau, inclusief Engelssprekende gids, entreegelden en alle maaltijden (samen met andere reizigers). Citytour Kuala Lumpur(samen met andere reizigers) Excursie Melaka (samen met andere reizigers) Aandachtpunten: De transfers en tours samen met andere reizigers zijn in kleine internationale groepjes, (bijvoorbeeld: met 8 personen). De groepssamenstelling wisselt per reisonderdeel Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds Reizen). Lidmaatschapsnummer Van Verre voor ANVR: 03020, voor SGR en Calamiteitenfonds Reizen: De ANVR- reisvoorwaarden zijn van toepassing. Wat betreft het onderdeel annuleringsvoorwaarden wijken deze af, met instemming van de ANVR. U treft de annuleringsvoorwaarden aan op uw persoonlijke pagina. Hotels: inchecken is in de regel rond uur (of eerder als de kamer klaar is), uitchecken is in de regel rond uur (u kunt nog tot het moment van vertrek in of rond het hotel verblijven, uw bagage wordt bewaakt gestald). De reis is gebaseerd op 2 tweepersoonskamers en een deelname van 4 personen. Reisdocumenten: Houders van een Nederlands en Belgisch paspoort hebben voor Maleisië geen visum nodig, mits uw verblijf korter is dan 90 dagen. Uw paspoort dient nog een half jaar na vertrek geldig te zijn. Indien de ophaaltijd voor uw transfer naar de luchthaven niet in de voucher staat, hoort u ter plekke de dag van tevoren hoe laat u opgehaald wordt.

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё 50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE In deze reis ontdekt

Nadere informatie

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen Sabah, ook wel Land onder de Wind genoemd, is op één na de grootste staat van Maleisië. In deze, meest noordelijk gelegen deelstaat van Maleisisch

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo 50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen.

Nadere informatie

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Maleisië Malakka Na aankomst op het super moderne vliegveld van Kuala Lumpur worden we met de bus meteen naar Malakka gebracht. Malakka is kleurrijk stadje. Er rijden met bloemen versierde riksja's rond.

Nadere informatie

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo)

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Sarawak is één groot natuurreservaat

Nadere informatie

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Sabah wordt het Land onder de Wind

Nadere informatie

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo 14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo Wij nemen u tijdens deze prachtige natuurreis mee naar Oost Maleisië, ofwel Maleisisch Borneo. Na een rustige start in Kuala Lumpur reizen we door naar het

Nadere informatie

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo)

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Sarawak kent geen massa toerisme

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL)

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL) Wandelen in Kuala Lumpur Kuala Lumpur is geen echte wandelstad volgens het boekje. Bezienswaardigheden liggen op redelijk grote afstanden van elkaar en soms is het als voetganger een doolhof waar je terecht

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek BIJZONDER BORNEO De reisspecialisten bij de B van Borneoreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 1 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Istambul. Overnachting aan boord Dag 2: Kuala

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 2 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak is één natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Sarawak is het land van de Dayaks (ex-koppensnellers), de

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek per bus naar Schiphol voor de nonstop vlucht van KLM naar Kuala Lumpur en overnachting aan boord

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur 'Malaysia truly Asia' 12 Maleisië in het kort 14 Natuur en milieu 16 Tropische kust en eilanden 16 Het binnenland 17 Plantage-economie 20 Milieu en natuurbescherming 21 Economie,

Nadere informatie

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah)

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Sarawak is één natuurreservaat

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

reizen Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84

reizen Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84 Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84 Paradijselijke zandstranden, eeuwenoude regenwouden, imponerende steden, luxe resorts, een echte multiculturele samenleving met een bijzonder

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven

15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven 15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven v.a 2198,00 per persoon (vertrek 30 april op basis van 2 personen) Programma Dag 1 Amsterdam - Colombo U vliegt vanaf Amsterdam naar de Sri Lankaanse hoofdstad

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014

Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka is net zo groot als Nederland maar heeft aan natuurschoon en cultuur ongelofelijk veel te bieden. Eeuwenoude tempels, koloniale sferen, theeplantages,

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kuala Lumpur Dag 2 Kuala Lumpur, vlucht naar Kuching Dag 3 Kuching - Semongoh - Bako nationaal park Dag 4 Bako NP Dag 5 Bako NP - Kuching Dag 6 Kuching - boot naar Sibu Dag

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek MAGNIFIEK MALEISIË De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Grand Prix Formule 1 Singapore

Grand Prix Formule 1 Singapore Grand Prix Formule 1 Singapore 14 19 september 2017 Vluchten KLM Vlucht Datum Van Naar Vertrek Aankomst KL 835 14/09/2017 Amsterdam Singapore 20.55 15.35 +1 KL 836 19/09/2017 Singapore Amsterdam 00.40

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie