BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek"

Transcriptie

1 BIJZONDER BORNEO De reisspecialisten bij de B van Borneoreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren, die we graag met u bespreken, daarbij is uw budget ons uitgangspunt. Ter inspiratie vindt u hieronder een voorbeeldreis naar Borneo, inclusief prijsindicatie. Qua accommodaties heeft u veel keuzes en dit is uiteraard erg afhankelijk van het budget dat u wilt besteden aan de reis. We nemen graag de mogelijkheden met u door. Bij Borneo denk men niet vaak aan Maleisië, en bij Maleisië denkt men niet vaak aan Borneo. Borneo is echter onderdeel van Maleisië (Sarawak en Sabah) en van Indonesië (Kalimantan). Maleisisch Borneo, biedt een hele andere kant van het echte Maleisië met een avontuurlijke sfeer van inheemse stammen, prachtig ongerept en ondoordringbaar oerwoud en een uitgebreid scala aan exotische flora en fauna. Zo kun je op Borneo nog op zoek naar de orang oetan in het wild, vind je de neusapen (Probiscus aap) en kun je proeven van de authentieke en exotische cultuur van bijvoorbeeld de voormalige koppensnellers, de Iban of een van de vele andere stammen In de onderstaande voorbeeldreis vindt u een reis door Maleisisch Borneo. // Dag 1 - Vertrek Wij kunnen al uw vluchten verzorgen en bespreken daarbij de mogelijkheden van de verschillende luchtvaartmaatschappijen, vluchttijden en prijzen met u. // Dag 2 - Aankomst Kuching U start de reis in Kuching (Maleisisch Borneo). In tegenstelling tot bijvoorbeeld West-Maleisië leent Sarawak zich niet om met een huurauto op pad te gaan, daarom staat er voor u een auto en gids klaar om u naar uw accommodatie te brengen, en in de aankomende dagen Sarawak te ontdekken.

2 Kuching is de hoofdstad van de deelstaat Sarawak en staat bekend om haar koloniale verleden. De stad ligt aan de zuidelijke oevers van de Sarawak rivier en biedt tal van bezienswaardigheden zoals een historisch centrum, een levendige boulevard en diverse markten. Daarnaast leent Kuching zich bij uitstek als startpunt voor diverse tochten door Sarawak. // Dag 3 - Bako National Park Een absolute aanrader voor om vanuit Kuching te bezoeken is het Bako National Park. Sarawak s oudste national park staat bekend om de diversiteit in flora en fauna, en met name om de bijzondere neusaap: de Probiscus aap. In Sarawak is dit de enige plek om deze bijzondere apensoort te bewonderen.

3 Maak een trektocht langs de mangrove, de stranden en bewonder het natuurschoon en de mooie baaien met bijzondere rotsformaties. Bako National Park wordt vooral als dagtocht gedaan, maar er is ook een mogelijkheid om in het park te overnachten in eenvoudige accommodaties. // Dag 4 t/m 6 - Batang Ai & Iban Longhouse Vandaag verlaat u Kuching op weg naar het Batang Ai Stuwmeer vanwaar u een prachtige tocht het regenwoud in zal maken en diep in de jungle zult verblijven bij een Iban stam. De route van Kuching naar Batang Ai leent zich uitstekend voor het maken van enkele leuke stops onderweg. Semonggoh is éen van deze stops en de locatie waar u de orang oetan kan vinden in een prachtig stukje beschermd regenwoud. Breng een bezoek aan het Wildlife Centre waar de orang oetans worden opgevangen, verzorgd en indien mogelijk worden klaargemaakt voor een terugkeer in de vrije natuur. Op bepaalde tijden wordt er onder andere rietsuiker en fruit neergelegd op diverse platformen. Wanneer de orang oetans daar op af komen zult u deze bijzonder dieren van heel dichtbij kunnen bewonderen Een andere stop is het dorpje Serian. Serian heeft een leuke lokale markt om eens over heen te struinen en de cultuur op te snuiven. U zult zich vermaken met de veelzijdigheid van het aanbod op de markt, maar zeker ook met de wijze waarop de marktkoopmannen en vrouwen hun waar presenteren

4

5 Na een mooie dagtocht arriveert u aan het prachtige Batang Ai stuwmeer waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang en de ideale uitvalsbasis voor uw tocht de jungle in. Het stuwmeer is namelijk een mooie toegangspoort tot een zeer uitgestrekt en ongerept regenwoud. U verblijft een nacht aan het stuwmeer om de volgende ochtend per boot over de steeds smaller wordende rivieren te laveren op weg naar een traditionele Iban stam. Deze stam leeft nog midden in de jungle van Borneo in authentieke longhouses. Uiteraard zijn zij ook bekend met de huidige beschaving en lopen ook zij in bijvoorbeeld spijkerbroeken in plaats van hun traditionele klederdracht, maar u proeft hier wel van een hele rijke cultuur van tradities en gewoontes. De huidige generaties vertellen graag over hun cultuur en de gebruiken van vroeger. Zo zijn tatoeages erg belangrijk in de cultuur van de Iban. Ze zijn bijvoorbeeld een teken van lef (met name de tatoeages in de nek) bij de krijgers die de naam koppensnellers eer aan hadden gedaan. Naast het kijkje in het huidige leven van de Iban bevindt u zich te midden van een prachtige, ongerepte natuur waar u mooie trektochten kan maken, maar ook kan gaan zwemmen bij een waterval. U reist met een eigen gids dus u wandelt op uw eigen tempo en kunt met hem uw voorkeuren afstemmen, of u bijvoorbeeld een lange of korte tocht wil maken.

6 // Dag 7 t/m 10 - Sibu & Mukah Na terugkomst uit het regenwoud reist u verder naar de Chinese stad Sibu. Sibu is één van de grotere en groeiende steden in het hart van Sarawak. De stad vormt, net als Kuching, een mooie uitvalsbasis voor diverse uitstapjes naar bijvoorbeeld Dalat en Mukah. Maar de stad zelf biedt ook wat bezienswaardigheden zoals de Chinese pagode tempel, Central Market, de levendige haven en het Heritage museum, die de moeite zeker waard zijn om te bezoeken.

7 Vanuit Sibu kunt u Mukah bezoeken voor een zeer authentieke en bijzondere culturele ervaring. Mukah is een klein vissersdorpje ten noorden van Sibu, waar de Melanau bevolking woont. Het dorpje is totaal niet toeristisch en daarmee een bijzondere bestemming om te ontspannen en te genieten van de kleurrijke boten en drukke marktjes. U kunt er ook de sago palmplantages bezoeken en de oude ambachten waarmee deze sago wordt verwerkt bewonderen. U doet hier qua technologie echt een grote stap terug in de tijd.

8 // Dag 11 t/m 13 - Damai Beach Vanuit Mukah vliegt u terug naar Kuching en verblijft u nog enkele dagen in Damai Beach. Damai Beach leent zich uitstekend om even heerlijk te ontspannen op een mooie plek en nog even na te genieten van de eerste ervaringen in Borneo en alle indrukken die jullie hebben opgedaan. In het gebied zijn er nog volop mogelijkheden voor de reizigers die toch nog wat actief willen zijn; u kunt daarbij denken aan een bezoek aan het culturele dorp waar u kennis kunt maken met de vele verschillende inheemse stammen van Borneo, of een rivier cruise waarbij u de kans hebt om rivierdolfijntje of krokodillen te zien. U kunt zelfs een stevige, meerdaagse trektocht de bergen in maken. De meeste mensen vinden het echter heerlijk om even te genieten van wat luxe en comfort, aan het strand of het zwembad. // Dag 14 - Kota Kinabalu Vandaag verlaat u Sarawak voor het bekendere deel van Borneo; Sabah. Sabah staat bekend om de berg Kinabalu die beklommen kan worden, om enkele van de mooiste natuurparken van heel Borneo, heel Maleisië en om enkele duikbestemmingen waar op wereldniveau gedoken kan worden. U vliegt van Kuching rechtstreeks naar Kota Kinabalu waar wederom een auto met gids op u staat te wachten om u Sabah te laten zien.

9 // Dag 15 t/m 17 - Danum Valley U verlaat Kota Kinabalu alweer met het vliegtuig richting Lahad Datu van waaruit u per 4x4 naar Danum Valley National Park vertrekt. Danum Valley biedt een waar paradijs voor de natuurliefhebber: het uitgestrekte en ongerepte reservaat heeft een unieke flora en fauna en wordt beschouwd als één van de maagdelijkste stukken oerwoud ter wereld. Het wordt wel eens gezegd dat dit het mooiste natuurpark van Borneo, van Maleisië is. Het is in ieder geval een prachtig natuurgebied met een grote diversiteit in flora en fauna en een grote kans om deze te bewonderen. Wilt u orang oetans in het wild zoeken, dan is de plek waar u heen wilt, maar ook voor de fanatieke vogelaars onder ons is Danum Valley een waar paradijs.

10 // Dag 18 t/m 20 - Sukau Vanuit Danum Valley vertrekt u via Lahad Datu naar Sukau, waar een prachtig verblijf in een river lodge en mooie riviersafari s bij zonsopgang en zonsondergang op u wachten. Houdt uw ogen open voor de bijzondere Probiscus apen (beter bekend als neusapen), krokodillen, exotische vogelsoorten en met een beetje geluk ziet u de klein pygmeeolifanten en orang oetans.

11 // Dag 21 t/m 23 - Lankayan Vanuit Sukau vertrekt u per boot over de Kinabatangan rivier naar Sandakan, vanuit Sandakan vertrekt u dan weer per boot naar het kleine en idyllische eiland Lankayan, een waar paradijs voor duikers en ook snorkelaars. Daarnaast is het ook een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van zon, zee en strand. Lankayan is een mooi klein, sfeervol en romantisch eiland met slechts enkele chalets, een restaurant en een duikschool. Een prachtige locatie voor duikers en snorkelaars zoals gezegd en een gebied waar schildpadden aan land komen om hun eieren te leggen. Een bijzondere gebeurtenis om getuige van te mogen zijn.

12 Mocht u geen duiker of snorkelaar zijn en liever wat dichter bij de stad zitten om daar ook nog wat uitstapjes naar te kunnen maken dan zijn er in de omgeving van Kota Kinabalu ook diverse mooie resorts aan het strand voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld een goed restaurant en een spa. // Dag 24 & 25 - Vertrek en aankomst in Nederland Helaas zit uw reis er weer op. U vertrekt per boot weer van Lankayan naar Sandakan vanwaar u via Kuala Lumpur naar huis zult vliegen, waar u hopelijk nog lang zult nagenieten van de mooie herinneringen aan uw reis door Borneo.

13 // Prijsindicatie Bij de B van Borneoreizen werken we vanuit het concept van maatwerk, waarbij uw budget als uitgangspunt voor ons reisvoorstel nemen. Het concept is dat we alles voor u organiseren; onze reisvoorstellen zijn dan ook zeer volledig en zonder verborgen kosten. Wij offreren onze reisvoorstellen inclusief; Alle vluchten (internationale en binnenlandse vluchten) inclusief belastingen Alle transfers en/of huurauto Alle accommodaties inclusief ontbijt, lunch of diner indien vermeld Alle activiteiten en tours Mochten er specifieke kosten omtrent een activiteit exclusief zijn, of lokaal dienen te worden voldaan dan staat dit expliciet vermeld in uw reisvoorstel. Sabah is met al haar beroemde hoogtepunten een duurdere bestemming geworden dan de deelstaat Sarawak of West-Maleisië. Voor een reisvoorstel door Sarawak zoals bovenstaand dient u rekening te houden met prijsindicatie van ongeveer 600 per persoon, per week. Voor een reisvoorstel door Sabah zoals bovenstaand dient u rekening te houden met prijsindicatie van ongeveer per persoon, per week. Deze prijsindicaties zijn gebaseerd op een gemiddelde prijs bij boeking van een reis voor 2 personen in het laagseizoen, en exclusief uw vluchten. Inbegrepen zijn alle transfers c.q. huurauto, accommodaties en alle activiteiten. Zoals u zult begrijpen is er veel keuze in accommodaties en zijn de vluchtprijzen erg afhankelijk van de periode waarop u wilt reizen, alsmede uw wens qua vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen. Met de genoemde bedragen per persoon per week heeft u echter een zeer realistische inschatting van een gemiddelde prijs voor een totaal verzorgde reis, met een mix van goede accommodaties en een goede balans tussen veel bezichtigen en ondernemen, maar ook ontspanning en relaxen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden van een reis naar Borneo met u, en sturen met veel plezier vrijblijvend een reisvoorstel toe. Wilt u graag contact met ons opnemen, dan kunt u ons bereiken via: info@bvanborneoreizen.nl of 0031 (0) Vindt u het prettig dat wij even contact met u opnemen of wilt u wat meer informatie over Borneo of over ons? Ga dan naar onze website (U kunt op de website uw naam en telefoonnummer achterlaten zodat wij contact met u op kunnen nemen.)

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek MAGNIFIEK MALEISIË De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak is één natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Sarawak is het land van de Dayaks (ex-koppensnellers), de

Nadere informatie

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen Sabah, ook wel Land onder de Wind genoemd, is op één na de grootste staat van Maleisië. In deze, meest noordelijk gelegen deelstaat van Maleisisch

Nadere informatie

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Sabah wordt het Land onder de Wind

Nadere informatie

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah)

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Sarawak is één natuurreservaat

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo)

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Sarawak kent geen massa toerisme

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE MALEISIË

DUIKVAKANTIE MALEISIË DUIKVAKANTIE MALEISIË Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Combinatiereis Duiken Sabah & Rondreis Sarawak Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000

Nadere informatie

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo 14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo Wij nemen u tijdens deze prachtige natuurreis mee naar Oost Maleisië, ofwel Maleisisch Borneo. Na een rustige start in Kuala Lumpur reizen we door naar het

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan

Nadere informatie

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo)

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Sarawak is één groot natuurreservaat

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo 50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen.

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 2 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kuala Lumpur Dag 2 Kuala Lumpur, vlucht naar Kuching Dag 3 Kuching - Semongoh - Bako nationaal park Dag 4 Bako NP Dag 5 Bako NP - Kuching Dag 6 Kuching - boot naar Sibu Dag

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 1 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Istambul. Overnachting aan boord Dag 2: Kuala

Nadere informatie

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek MAGNIFIEK MALEISIË De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur 'Malaysia truly Asia' 12 Maleisië in het kort 14 Natuur en milieu 16 Tropische kust en eilanden 16 Het binnenland 17 Plantage-economie 20 Milieu en natuurbescherming 21 Economie,

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek per bus naar Schiphol voor de nonstop vlucht van KLM naar Kuala Lumpur en overnachting aan boord

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE In deze reis ontdekt

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Avontuurlijk Borneo G R O E P S R E I Z E N. 3.495,- p.p. s e r o n d r e i s M a l e i s i ë. 2 2 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 6

Avontuurlijk Borneo G R O E P S R E I Z E N. 3.495,- p.p. s e r o n d r e i s M a l e i s i ë. 2 2 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 6 3.495,- p.p. I n c l u s i e f o. a. : 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s M a l e i s i ë * r e t o u r v l u c h t m e t M a l a y s i a A i r l i n e s * 4 b i n n e n l a n d s e v l u c h t e n * 1

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

BORNEO - SARWAK Betoverend Insulinde

BORNEO - SARWAK Betoverend Insulinde BORNEO - SARWAK Betoverend Insulinde Borneo, is één van de meest betoverende streken van Insulinde. Met zijn dikke 746.000 vierkante kilometer, 20 keer zo groot als Nederland, is het na Groenland en Nieuw-Guinea

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё 50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Nadere informatie

Maleisisch Borneo, 21 dagen

Maleisisch Borneo, 21 dagen Maleisisch Borneo, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kuala Lumpur Dag 2 Aankomst Kuala Lumpur, vlucht naar Kuching Dag 3 Kuching, bezoek orang oetangs en sunset cruise Dag 4 Kuching, boot naar Bako

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België 2018142 VRIENS t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan 59 2610 Wilrijk België debby.vriens@gmail.com DUIKREISMALTA Referentienummer Reisperiode Reisgezelschap // // // 2018142 November 2018 2 personen 12 NOVEMBER

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Maleisië Malakka Na aankomst op het super moderne vliegveld van Kuala Lumpur worden we met de bus meteen naar Malakka gebracht. Malakka is kleurrijk stadje. Er rijden met bloemen versierde riksja's rond.

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi 20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgehaald door onze hostess die u naar het hotel brengt. Nadat u want bent bijgekomen

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

J A P A N R O N D R E I Z E N

J A P A N R O N D R E I Z E N J A P A N R O N D R E I Z E N OOST, WEST J A P A N BEST 10 dagen INTRO Het beste van de moderne steden en het platteland in een reis. Ideaal voor reizigers die in een zeer korte periode de meest populaire

Nadere informatie