EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis"

Transcriptie

1 EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

2 Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar, exclusief georganiseerd door Mora-Travel. We laten u zeer verschillende en fotogenieke delen van dit rode eiland aan de Indische Oceaan zien. De route en het reistempo is gericht op fotograferen. U ontdekt, leert, oefent en kunt volop genieten van dit geweldige land. U ontmoet de lokale bevolking met de altijd lachende en vrolijke kinderen die graag poseren voor uw lens. We gaan op zoek naar lemuren met de camera in de aanslag en laten u zien hoe u de mooiste en origineelste foto s maakt van o.a. de grote baobabbomen. Het landschap is zeer afwisselend met unieke flora en fauna die nergens anders ter wereld voorkomt. Ontdek en Ontwikkel Gebruik makend van thema s wordt u geïnspireerd om uw fototalent te ontdekken en te ontwikkelen. U leert spanning te creëren in een foto, compositie te bepalen en te spelen met licht. Ook leert u spelenderwijs het fotografische zien en oog voor detail te ontwikkelen. Verbreed uw horizon en raak geïnspireerd door de foto s van andere deelnemers. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor u zelf in deze reis, het is een combinatie van fotografie, leren en ontdekken maar het allerbelangrijkste is dat u het naar uw zin heeft tijdens deze reis. De thema s waar we mee werken zijn: Portret Dagelijks leven Landsschap Flora en Fauna Natuurlijk- en kunstlicht Uw gidsen tijdens deze unieke fotoreis zijn : Bob Huisman: Fleur Schiffelers

3 B =Ontbijt, L= Lunch, D= Diner Dag 1 Vlucht vanaf Amsterdam via Parijs naar Antananarivo U vliegt vanaf Amsterdam via Parijs naar Antananarovo (afgekort Tana) waar u de volgende dag aankomt. Dag 3 Maroantsetra Masoala (B, L, D) Vroeg in de ochtend vertrekken we uit de haven van Maroantsetra vanwaar u per boot verder reist naar de Arrol Eco Lodge (ca. 2 uur varen) gelegen bij het Masoala Nationaal Park waar we 4 nachten op basis van volpension zullen overnachten. Het is de ultieme regenwoudbelevenis. Dag 2 Antananarivo Maroantsetra (B, D) U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar U de fotografen die uw reis gaan begeleiden zult ontmoeten. Het visum wordt tot nader bericht van het Ministerie gratis afgegeven (zie algemene reisinfo) en er is een bank waar u geld kunt wisselen. Met een busje zult U naar een hotel nabij de luchthaven worden gebracht om daar onder het genot van een ontbijtje nader kennis te maken. U heeft een binnenlandse vlucht naar Maroantsetra, in het noordoosten van Madagascar. Maroantsetra is een prettig kuststadje waar nog maar weinig toeristen komen. Dit maakt het ook zo aangenaam om er doorheen te wandelen (of fietsen). U overnacht hier in hotel Coco Beach op basis van halfpension.

4 Dag 4,5,6 Masoala (Arol Lodge) (B, L, D) Deze dagen kunt u wandelen door het primaire regenwoud en op zoek gaan naar lemuren, de kleinste en de grootste kameleon en andere dieren. Of langs de kust wandelen waar allerlei kleine kustplaatsjes/dorpjes liggen en waar de tijd heeft stilgestaan. U kunt de mangroves in, rijstvelden bezoeken of snorkelen. Het is ook mogelijk een avondexcursie te maken zodat U een beeld krijgt van wat er s nachts in het regenwoud leeft. Al het eten, drinken en de meeste excursies zijn inbegrepen.

5 Dag 7 Masoala Maroantsetra (B, D) Vroeg in de ochtend vaart u terug naar Maroantsetra. Vandaag en morgen hebben we alle tijd om dit leuke stadje met haar bewoners te ontdekken en te fotograferen.

6 Dag 8 Maroantsetra (B,D) Een vrije dag in en om Maroantsetra. We kunnen vroeg op pad met de camera om het ontwakende stadje te fotograferen, of op de fiets de omgeving te verkennen. Dag 9 Maroantsetra - Antananarivo (B,D) In de ochtend hebben we nog alle tijd om Maroantsetra nog beter te leren kennen. We worden naar de luchthaven gebracht voor onze binnenlandse vlucht terug naar de hoofdstad. Een busje met chauffeur zal ons hier opwachten en naar het centrum van de stad brengen waar we zullen overnachten in hotel Louvre of Lapasoa. Dag 10 Antananarivo Vandaag zullen we een dagexcursie maken naar het privépark Peireras op zo n 2 uur rijden ten oosten van Antananarivo. In dit parkje leven zowat alle reptielen die er op Madagascar voorkomen en enkele lemuren. De perfecte plek voor close-ups van deze dieren.

7 Dag 11 Antananarivo Antsirabe (B,D) Vandaag vertrekken we vroeg richting zuiden, 3,5 uur rijden tot aan Antsirabe. We rijden door het hoogland met zijn rijstvelden, terra cottakleurige huizen en heuvels. Antsirabe is de stad van de pousse-pousse en thermale baden. Een prettig stadje om al wandelend te ontdekken. Mocht U in het begin van de middag aankomen, dan kan de chauffeur U ook nog meenemen naar een van de kratermeren rondom Antasirabe. U overnacht in het leuke hotel Chambre du Voyageur met prettige tuin op basis van halfpension.

8 Dag 12,13 Antsirabe - achterland, (B, L, D) Vandaag gaan we proberen te organiseren dat we eerst in de ochtend de THB-fabrieken mogen bezoeken.thb is een begrip op Madagascar. Het is het bier van Madagascar gebrouwen in de STAR-fabrieken in Antsirabe sinds Na dit bezoek beginnen we vandaag, samen met een lokale gids aan een trekking door het hoogland in het Vakinankaratra-gebied. De bus zal ons eerst op 6 km ten westen van Antsirabe brengen, naar Ambohidrano. Vanuit hier begint de wandeltocht. U zult dicht bij de lokale bevolking zijn, het dagelijkse (boeren)leven meemaken op het hoogland en door de achterlanden trekken. Deze trekking is een ideale manier om meer van het hoogland met haar gebruiken en gewoonten te weten te komen. Tijdens deze trekking komt U door vulkanisch gebied, langs kleine dorpen en rijstvelden in terrassen aangelegd. Hier heeft U van tijd tot tijd mooie vergezichten over de heuvels. We slapen 2 nachten in een gite rural in het dorpje Fiadanana.

9 Dag 14 Fiadanana Betafo Morondava (B,D) Vandaag zullen we vroeg opstaan en samen terug lopen naar een punt aan de RN34 waar de bus ons opwacht om samen met ons verder te rijden richting westen. We komen langs het stadje Betafo, waar we even zullen stoppen om te genieten van de typische architectuur van deze regio, en om even over de markt te lopen. De vrij lange autorit gaat door de warmere regio van Madagascar. We reizen vanaf het hoogland naar het steeds droger wordende westen. Onderweg kunnen we nog even stoppen in Miandrivazo, een stadje aan de Tsiribihina-rivier. Aan het eind van de dag zult U aankomen in Morondava en naar hotel Baobab Café aan de zee worden gebracht.

10 Dag 15,16 Morondava (B,D) We hebben 2 vrije dagen om Morondava en haar omgeving te ontdekken. Morondava staat voornamelijk bekend om de Baobab Allee. Deze Laan van de Baobab is magisch mooi bij zonsopgang en zonsondergang: het is ongeveer 30 minuten rijden. Verder is het bij het hotel heerlijk vertoeven aan het strand en U kunt eenvoudig de stad lopend verkennen.

11 Dag 17 Morondava - Belo Sur Mer. (B, L, D) Vroeg in de ochtend brengt de chauffeur ons naar de kleine haven waar een boot op ons wacht om over zee naar Belo sur Mer te varen naar de mooie ecolodge Entre mer, hier zullen we de volgende dagen op basis van volpension verblijven. Dag 18,19 Belo Sur Mer (B,L, D) Twee vrije dagen in en om de Ecolodge Entre mer op basis van volpension. Vanuit de lodge zijn er snorkelmogelijkheden, en hier hebben we alle tijd om te fotograferen, te luieren of excursies te maken. U kunt met een boot (die ter plekke te huur is) naar snorkelplekken worden gevaren, maar met een mooie wandeling van ongeveer minuten kunt U ook op fantastische snorkelplekken komen. Tevens zou U er nog voor kunnen kiezen met de boot (90 minuten varen ongeveer 78 euro) naar het punt aan strand te gaan vanwaar U met 30 minuten lopen over een duin bij het Kirindy Mitea-reservaat kunt komen om dit te bezoeken. Dit schitterende Nationaal Park ligt zo afgezonderd dat het maar zeer beperkt bezocht wordt. Het is een transitiegebied van het westen met zijn baobabs en het droge zuiden met speciale vegetatie. Nagenoeg alle fauna is hier 100% endemisch, voor de echte natuurliefhebber een aanrader!

12 Dag 20 Belo Sur Mer Morondava - Antananarivo, (B,D) Vandaag wordt U teruggevaren naar Morondava vanwaar U een binnenlandse vlucht terug heeft naar Antananarivo, transfer naar hotel Lapasoa of Louvre. Dag 21 Antananarivo - Vertrek (B) Een laatste vrije dag in Antananarivo alvorens we in de avond naar de luchthaven worden gebracht voor de vlucht naar Europa waar we de volgende dag zullen aankomen. Deze dag kunt U bijvoorbeeld gebruiken om een stadswandeling te maken.

13 Excluded: Visum Drankjes tenzij anders vermeldt in de route. Overige excursies, bijvoorbeeld entrée Kirindy Mitea park. Fooien Reis en/of annuleringsverzekeringen. Vluchtwijzigingen kunnen veranderingen met zich meebrengen in de reisroute, hiervoor is de reisorganisatie niet aansprakelijk. Wel zullen we ons best doen om het oorspronkelijke programma zo goed mogelijk in stand te houden afhankelijk van de wijzigingen. Inbegrepen: Alle luchthaven transfers Intercontinentale en binnenlandse vluchten inclusief taxen. Alles transport op basis van een busje met Chauffeur, brandstof Begeleiding van 2 fotografen (of willen jullie andere titels Fotograaf en tourleader gedurende de gehele reis. Gedurende de hele reis hotelovernachtingen op basis van halfpension. 9 Lunches Entreegelden Masoala nat. Park en Prive parkje Pereiras

SEPTEMBER/OKTOBER 2015. EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 25-daagse fotoreis

SEPTEMBER/OKTOBER 2015. EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 25-daagse fotoreis SEPTEMBER/OKTOBER 2015 EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 25-daagse fotoreis St. Louise Iharana Vohemar Marojejy Maroantsetra Sambava Oog voor detail Ontdek en ontwikkel Andasibe Masoala Ontdek de

Nadere informatie

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen.

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Madagascar Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Sinds 2000 organiseren wij reizen op Madagascar, een eiland dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Madagascar wordt door

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Een unieke ervaring op het eiland Madagascar Voor ZIN lezers

Een unieke ervaring op het eiland Madagascar Voor ZIN lezers Een unieke ervaring op het eiland Madagascar Voor ZIN lezers DIVERSITEIT EN HOOGTEPUNTEN OP DE OOST-ZUIDROUTE VAN MADAGASCAR INCLUSIEF DE BAOBAB ALLEE IN HET WESTEN 22-daagse reis Een reis waarbij de natuur,

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Madagaskar MADAGASCAR EXPLORER. Groepsreis. Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo

Madagaskar MADAGASCAR EXPLORER. Groepsreis. Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo Madagaskar Groepsreis MADAGASCAR EXPLORER Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo Op nachtwandeling in Andasibe National Park Stop in Ambositra, het centrum van de houtsnijderij

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR 18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR BIJZONDER AAN DEZE REIS Mooi gelegen/middenklasse accommodaties. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur, activiteiten, strand en een overvloed aan reptielen

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

"Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams

Photography is an austere and blazing poetry of the real- Ansel Adams "Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams Deze reis doet Cantabrië en Asturië aan, beiden regio's zijn in Noordwest Spanje. Deze gebieden zijn nog niet door toeristen ontdekt

Nadere informatie

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK WINTER FOTO-EXPEDITIE NAAR GRAND TETONS EN YELLOWSTONE 2021 23 JANUARI 2021 TOT EN MET 5 FEBRUARI 2021: 3,5 HALVE DAG FOTOGRAFIE IN DE GRAND TETONS; 3 DAGEN FOTOGRAFIE

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

All images, design and text Loulou Beavers

All images, design and text Loulou Beavers All images, design and text Loulou Beavers HOOGTE PUNTEN: Yellowstone is een zg. vulkanische ' hot spot ', en is dus bekend vanwege die geologisch bijzondere verschijnselen: Yellowstone bevat de helft

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR 18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR BIJZONDER AAN DEZE REIS Mooi gelegen/luxe accommodaties. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur, activiteiten, strand en een overvloed aan reptielen en lemuren/maki

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR

18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR 18 - DAAGSE PRIVE REIS NAAR MADAGASCAR BIJZONDER AAN DEZE REIS Mooi gelegen/middenklasse accommodaties. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur, activiteiten, strand en een overvloed aan reptielen

Nadere informatie

16-daagse semi-luxe privé reis Madagascar!

16-daagse semi-luxe privé reis Madagascar! 16-daagse semi-luxe privé reis Madagascar! De voordelen Een reis langs de absolute hoogtepunten van Madagascar Reizen met een 4WD Terreinwagen van Matoke Tours De beste semi-luxe accommodaties van Madagascar

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

WILD WILD WEST EN TROPISCH BELO SUR MER (11 dagen / 10 nachten)

WILD WILD WEST EN TROPISCH BELO SUR MER (11 dagen / 10 nachten) WILD WILD WEST EN TROPISCH BELO SUR MER (11 dagen / 10 nachten) 587.042 vierkante kilometers het 4 de grootste eiland ter wereld. je toe gelopen. Voor reizigers die op zoek zijn naar iets anders is Madagascar

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

16-daagse privé reis Madagascar!

16-daagse privé reis Madagascar! 16-daagse privé reis Madagascar! De voordelen Een reis langs de absolute hoogtepunten van Madagascar Reizen met een 4WD Terreinwagen van Matoke Tours De leukte middenklasse accommodaties van Madagascar

Nadere informatie

20-daagse Privé reis naar Madagascar en Mauritius

20-daagse Privé reis naar Madagascar en Mauritius 20-daagse Privé reis naar Madagascar en Mauritius Bijzonder aan deze reis Mooi gelegen middenklasse accommodaties Een perfecte combinatie van cultuur, natuur, activiteiten, strand en een overvloed aan

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda Oli OtYa mzungu, Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda, de Parel van Afrika.

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

PARKEN VAN NOORD-MADAGASCAR + ZEILCRUISE + TROPISCH NOSY BE

PARKEN VAN NOORD-MADAGASCAR + ZEILCRUISE + TROPISCH NOSY BE PARKEN VAN NOORD-MADAGASCAR + ZEILCRUISE + TROPISCH NOSY BE van Afrika. Het is met zijn 587.042 vierkante kilometers het 4 de grootste eiland ter wereld. Voor reizigers die op zoek zijn naar iets anders

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Zuid Oost Kenia Safari 2015

Zuid Oost Kenia Safari 2015 Zuid Oost Kenia Safari 2015 Reisbeschrijving Ik ben al talloze keren in Kenia op safari geweest maar heb nog steeds niet genoeg van het schitterende landschap en wild van dit mooie land. Ga met me mee

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

16-daagse Fly&Drive Route 66

16-daagse Fly&Drive Route 66 16-daagse Fly&Drive Route 66 Bijzonder aan deze reis Mooi gelegen middenklasse/budget accommodaties. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur, activiteiten, strand en een overvloed aan reptielen en

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegtuig en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags krijgt u een korte introductie over het kamp waar u de komende

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie