KDV / BSO KLOOSTERVEEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KDV / BSO KLOOSTERVEEN"

Transcriptie

1 KDV / BSO KLOOSTERVEEN NR 2 - MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/BSO locatie Kloosterveen. Voor de eerste keer bericht de dagopvang van Kloosterveen in de oudernieuwsbrief. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de dag- en buitenschoolse opvang! We wensen u veel leesplezier! KDV dagopvang Kloosterveen In januari 2016 zijn we gestart met een klein clubje kinderen,maar snel was er veel belangstelling voor de dagopvang. Inmiddels hebben we op een aantal dagen al een volle bezetting. Op de woensdag en vrijdag is het nog wat rustiger, maar er komen steeds meer speelkameraadjes bij. We werken inmiddels met drie vaste leidsters op deze locatie. Op maandag, dinsdag en woensdag is er een vaste stagiaire. Het is erg gezellig op de groep en maken het liefst van iedere dag een feestje. We hebben dit gekoppeld aan het sensomotorisch werken, dus het kind zelf laten ontdekken en experimenteren met allerlei veilige materialen. Verven met stokjes in plaats van een kwast. Of gewoon lekker met je handen voelen aan het verf. Zo hebben de kinderen op de groep een mooi eigen kunstwerk gemaakt. hhhh Thema s en activiteiten Week van het jonge kind Samen verschillend naar de toekomst, dat was het thema voor de Week van het Jonge Kind heerlijk met de voetjes en handjes in de verf. In de week van het jonge kind zijn we bezig geweest met het maken van muziekinstrumenten We maken mooie rammelaars en sambaballen en leren over muziek: zingen, ritmes en samen muziek maken.

2 Uk en Puk We zijn weer begonnen met een nieuw thema van Uk en Puk: Ik en mijn Familie. We bekijken foto s die de kinderen van thuis hebben meegenomen. Ook hebben we een themahoek ingericht. Zo kunnen de kinderen de foto s bekijken en lezen we een verhaal over Ole en zijn familie. In dit verhaal komen veel woorden terug die met het thema te maken hebben. Samen op de groep bekijken we de foto s en maken we een fotolijstje die de kinderen mogen versieren. We zingen het liedje in Holland staat een huis. Pasen Met Pasen maken we natuurlijk leuke dingen. We leren een nieuw liedje over een ei en lezen een boekje over kuikentje. We maken allemaal een mooi paasei en de grotere kinderen maken een leuk paasmandje. Het thema duurt ongeveer 5 weken met iedere week nieuwe activiteiten, kortom genoeg stof en activiteiten om de kinderen leuke ervaringen op te laten doen en hun vaardigheden te laten ontdekken. Ook de kleinste kinderen op de groep krijgen hier genoeg van mee. Ze worden betrokken bij de activiteiten en begeleid spelen. Opa en omadag Op 7 april hebben we een opa en oma dag gehad op alle locaties van Pinokkio. Dit was een groot succes en de opa s en oma s hebben een kijkje kunnen nemen bij hun kleinkind(eren) op de groep. De kinderen mochten zelf een cakeje versieren en daarna lekker opeten!

3 Kinderboerderij Op sommige dagen is het rustig en dan hebben we tijd voor een uitstapje. We zijn met de bakfiets naar het Asserbos geweest en hebben een bezoek gebracht aan de kinderboerderij. Sensorybord We willen binnenkort een sensorybord maken op de groep. Dus heeft u nog veilige en leuke dingen thuis liggen en doet u er niks mee, we houden ons aanbevolen! Denk aan stukjes stof, vilt, sloten, stevige plastic flesjes, wol, een stuurtje etcetera. Voorbeeld van een sensorybord Nieuwe kinderen op de groep In april zijn Tessa, Fender en Niels gezellig bij ons komen spelen. Welkom en we wensen jullie een hele fijne tijd bij Pinokkio! Sporten Hoera! Annemarie komt de peuters sportles geven! De peuters vinden het superleuk om te rennen, springen en opdrachtjes te doen. Hier leren we met plezier en we bewegen met plezier! Verjaardagen kinderen Op 10 april 2016 is Sophie 4 jaar geworden en gaat inmiddels naar school. Op 14 april 2016 is Xavi 1 jaar geworden, hieperdepiep hoera! Onze Maurits is 4 april 2016 alweer 3 jaar geworden! Ook drie keer hoera voor Bram, hij mocht 24 april 2016 drie kaarsjes uitblazen. Op 2 mei2016 werd Quinn 3jaar! Nog van harte gefeliciteerd allemaal! Wijzigingen Wilt u het op de groep doorgeven als er iets veranderd? Het is voor ons belangrijk om over gegevens te beschikken die up to date zijn. Dus graag adreswijzigingen of nieuwe telefoonnummers aan ons doorgeven.

4 Activiteiten BSO Duurzaamheiddag Op woensdag 16 maart was er een boomfeestdag in het Duurzaamheids centrum bij het Asserbos. We mochten wilgentenen planten en daar werd een soort tunnel van gemaakt door de toppen van de takken aan elkaar te binden. Na die tijd kregen we wat drinken en lekkere cupcakes, die door de medewerkers van het centrum waren gebakken. De kinderen waren erg enthousiast! Het is misschien leuk om over een tijdje eens te gaan kijken hoe deze wilgentenen gegroeid zijn. Pannenkoekendag Maandag 21 maart en vrijdag 25 maart hebben wij lekker pannenkoeken gegeten met de kinderen. We hebben de hele middag pannenkoeken gebakken en om half 5 gingen we met z n allen aan tafel. De kinderen hebben heerlijk gegeten, en we hebben het heel gezellig gehad met elkaar! Opa en omadag Donderdag 7 april mochten de opa s en oma s gezellig komen kijken op de BSO. Vanaf een uurtje of 3 konden de opa s en oma s aanschuiven en gezellig kopje koffie en thee drinken. Op groep Groen werden er leuke Delfts blauwe vaasjes geschilderd en op groep Fuchsia konden er oud Hollandse spelletjes worden gespeeld. Op groep rood en geel konden de opa s en oma s koek happen, sjoelen, blik gooien, knutselen en in het speellokaal was er Fit en Fun. De opa s en oma s en de kinderen waren erg enthousiast!

5 We hebben zelfs nog een leuke reactie gehad van één van de opa s en oma s die op bezoek kwamen Wij ontvingen een uitnodiging voor de Opa & Omadag bij Pinokkio en daar maakten we graag gebruik van. Het is heerlijk om dit stukje van het leven van onze kleinzoons mee te kunnen maken en erbij betrokken zijn. We werden welkom geheten met koffie en cake en er werd met de kinderen tijd genomen voor het eten van een rijstwafel en belangstelling voor de (school)dag van de kinderen. Daarna werd er fruit gegeten en spelletjes gedaan. Leuk om het plezier van de kinderen mee te maken!wij vonden het fijn om als grootouders te zien dat de kleinkinderen het naar hun zin hebben op de bso en dat we in de gelegenheid werden gesteld om zelf een beeld te krijgen van de bso. Wij hebben genoten van de middag en veel plezier gehad. Een raadseltje van een jongetje aan tafel: Waarom ligt de bakker in het ziekenhuis? Hij is gebeten door een tijgerbroodje!we konden met de kleinkinderen meedoen aan de spelletjes, zoals het koekhappen en sjoelen. In de sportzaal werd er een estafette gelopen. Hoewel het rode team heeft gewonnen, juichte ook het hele gele team. Het gaat tenslotte om het spelen en niet om het winnen haha. Wij vonden het prettig om te merken dat er naast plezier ook regels zijn, zoals het wachten op elkaar tijdens het eten en de trap oplopen aan de muurkant. Nogmaals, wij hebben een leuke middag gehad op de bso en de tijd vloog om! Henk en Rigtje Naber, opa en oma van Joris en Leon Thema weer en verkeer Op de BSO hebben we gewerkt met het thema weer & verkeer. Hierboven een indruk van een knutselproject rondom dit thema. Cursus Fit en Fun afgerond Sylvia, Marieke en Marco hebben de afgelopen maanden een cursus Beweegplezier gevolgd. In februari is deze cursus succesvol afgerond. We hebben nu weer heel wat leuke spelletjes en activiteiten paraat die we met de kinderen kunnen doen, in een speellokaal, of lekker buiten. we vonden het fijn om als grootouders te zien dat de kleinkinderen het naar hun zin hebben op de BSO

6 Even voorstellen: Anja van de Bult Hallo allemaal, ik zal mij even voorstellen ik heet dus Anja en werk sinds september bij Pinokkio in de invalpool. Al snel stond ik voor een aantal maandjes op groep Geel en Rood in de Boomgaard als inval voor zwangerschapsverlof. Na deze periode heb ik een aantal weken aan de Lauwers gewerkt en nu ben ik weer terug op de Boomgaard. Omdat de groep steeds groter wordt is er nu voor mij hier een aantal uren beschikbaar gekomen, waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben. U kunt mij op de maandag, dinsdag en donderdag middag dan ook tegenkomen op groep geel/rood. Nu even wat over mijzelf, ik ben 34 jaar oud en zelf moeder van 2 jongens (1 van 5 jaar en 1 van 2 jaar oud). In mijn vrije tijd volleybal ik bij Animo 68 Dames 1 in Assen en mocht er dan nog wat tijd over zijn vind ik het heerlijk om een boekje te lezen en te tuinieren. Alleen met twee kleine belhamels zijn deze momenten schaars, maar de tijd met mijn gezin daar geniet ik het meest van. Voordat ik bij Pinokkio aan het werk ben gegaan heb ik in verschillende branches gewerkt, Kinderopvang, Laboratorium en de Gehandicaptenzorg. Maar nu zit ik wel echt op mijn plekje en ga ik elke dag met plezier en een grote glimlach naar mijn werk. Verjaardag Yvonne Op donderdag 11 februari hebben we de verjaardag van Yvonne gevierd. We hebben liedjes gezongen voor Yvonne en we hebben lekker chips gegeten met elkaar, mmmmm. De kinderen hadden een mooi cadeau voor Yvonne gemaakt: een prachtig kunstwerk van allemaal vlinders, wow! Wijziging groepen in het Buitenkrijt Na de meivakantie zal de groepsindeling in het Buitenkrijt iets gaan veranderen. De groepen paars, fuchsia en groen zullen nog meer op leeftijd worden ingedeeld. Dit kan betekenen dat uw kind op een andere groep komt. Door middel van een extra nieuwsflits bent u hierover onlangs geïnformeerd. De middagindeling en het open deuren beleid veranderen verder niet, evenals de activiteiten en de clinics die we aanbieden. Huishoudelijke mededelingen van de Boomgaard en het Buitenkrijt Vakanties doorgeven Als u kind in de vakanties komt, dan horen wij dat graag in verband met onze planning. Dit betekent dat wij u al op tijd vragen naar de dagen dat uw kind komt, zodat wij minimaal 2 weken van tevoren van alle kinderen weten of ze wel of niet komen. Zoals u misschien al wel gezien heeft, hangt er op alle groepen alweer een overzicht met alle weken van de zomervakantie, waarop u kunt aangeven wanneer uw kind wel of niet komt. Afmelden We willen u vragen om uw kind ook af te melden op de reguliere dagen dat uw kind bij ons op de opvang komt. Het is de bedoeling dat u uw kind voor uur afmeldt, als hij of zij die dag niet komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden in onze personeelsplanning. Als wij een te late afmelding krijgen, betekent dat soms, dat wij een invaller naar huis moeten sturen. Aanmelden Als uw kind op een studiedag komt, wilt u dit dan ook op tijd doorgeven aan de locatie. Ook dit weer in verband met de personeelsplanning. Wij willen graag op tijd weten hoeveel kinderen er die dag komen zodat wij weten hoeveel personeel we in moeten zetten. TELEFOONNUMMERS Locatie Buitenkrijt: Locatie Boomgaard: Locatie Kloosterveen:

7 Denkt u eraan dat u uw kinderen zelf ophaalt van de sportdag of dat school dit regelt! Helaas kunnen wij dit logistiek niet voor u doen! Gevonden voorwerpen Bent u iets kwijt van uw kind, een jas, sjaal, of vest? In het Buitenkrijt hebben we een bak met gevonden voorwerpen waar u eens tussen kunt kijken. Bij de Boomgaard hangen ze aan de waslijn op groep geel. Informatiebord Op het informatiebord op groep geel en in de gang van het Buitenkrijt vindt u informatie over de dag en de week. Hierop staat welke collega s er aan het werk zijn en wat de activiteit van de dag is. In het Buitenkrijt staan de clinics er ook op vermeld. Elke dag is het bord up-to-date dus u kunt precies zien wat de planning is voor die dag. Thema s op de BSO De thema s voor de komende periode zijn: Week : Weer en verkeer Week : Pinokkio meets Freek Vonk Week : Pinokkio luistert en maakt muziek Week 35 41: Pinokkio ontdekt en onderzoekt Week 42 47: Pinokkio is creatief Week 48-52: Glitter en glamour feestdagen bij Pinokkio Pinokkio on stage 2016 Na de succesvolle primeur in 2015, presenteren wij met trots Pinokkio on stage Disney, where dreams begin! Met groot genoegen nodigen we u en uw kind (eren) vanaf 4 jaar uit voor deze traditionele afsluiting van het naschoolse activiteitenseizoen. Pinokkio on stage vindt plaats op woensdag 15 juni. Spetterend programma in 2 voorstellingen! Wegens de grote belangstelling van vorig jaar, zijn er 2 voorstellingen met wederom een spetterend programma met daarin vele optredens van onze kinderen in de buitenschoolse opvang. Na weken van oefening brengen ze onder andere een toneelstuk, breakdance, djembe en sing-a-long voor het voetlicht. Tevens zal er foto- en filmmateriaal worden getoond van diverse aangeboden activiteiten van het afgelopen seizoen. De Kunstbende verzorgt een gastoptreden tijdens deze op Disney geïnspireerde versie van Pinokkio on stage. De uitnodiging met meer informatie over Pinokkio on stage heeft u per ontvangen. We zullen op de groepen met de kinderen knutselen over het thema, zodat de groepen er leuk uit komen te zien.

8 Pinokkio Spaarsysteem We krijgen signalen dat het systeem van sparen en inwisselen van Pinokkio s onvoldoende bekend is of dat de voorwaarden en werkwijze van het spaarsysteem niet duidelijk zijn. We geven dan ook graag een toelichting op ons spaarsysteem. Wat is Pinokkio s spaarsysteem? Met het spaarsysteem kunt onder voorwaarden Pinokkio s sparen voor ieder niet opgenomen dagdeel (ochtend/middag) of dag in een reguliere schoolvakantie. Gespaarde Pinokkio s zijn dan op een later moment in het kalenderjaar inwisselbaar voor extra opvang van Pinokkio. VINDT U PINOKKIO DE BESTE KINDEROPVANGORGANISATIE VAN 2016? LAAT UW STEM DAN HOREN! Binnenkort ontvangen onze ouders een e- mail met een korte vragenlijst. Wilt u eerder stemmen? Dat kan! Ga dan naar opiness.nl. Zoek onze opvang en laat uw mening achter. BEDANKT! De belangrijkste voorwaarde van het spaarsysteem is dat u alleen kunt meedoen als u een vast 52-weken opvangcontract voor uw kind heeft afgesloten (dagopvang en/of naschoolse opvang). Uw kind heeft dan gedurende alle weken van het jaar (dus ook in de vakantieweken) recht op een vooraf afgesproken hoeveelheid opvang op vaste dagen. Gaat u met vakantie dan maakt u geen gebruik van onze betaalde opvang. Om dit te compenseren bieden wij u de mogelijkheid om in reguliere schoolvakanties Pinokkio s te sparen. Gespaarde Pinokkio s kunt u vervolgens voor extra opvang inwisselen, bijvoorbeeld voor opvang tijdens studiedagen van school, want die zijn niet inbegrepen in het 52-weken contract. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een extra opvangdag in een schoolvakantie. Andere belangrijke voorwaarden zijn dat: - u geen Pinokkio s kunt sparen met een flexibel contract. Hierbij heeft u namelijk al de mogelijkheid om dagen te ruilen. - u geen Pinokkio s kunt sparen op feestdagen, want dan zijn wij namelijk gesloten. Een overzicht van de schoolvakanties en feestdagen kunt u vinden op onze website. Voor het daadwerkelijke sparen en inwisselen van Pinokkio s verwijzen wij u graag naar onze website > pinokkio s sparen & inwisselen

9 Activiteitenkalender mei/ juni/ juli KDV thema Oef, wat warm! mei/ juni BSO thema Pinokkio meets Freek Vonk juni/ juli BSO thema Pinokkio luistert en maakt muziek 8 juni Nationale Buitenspeeldag 15 juni Pinokkio on stage Disney 19 juni Vaderdag 29 juni Nationale Modderdag 7 juli Dag van het Sprookje Ontdek de wereld van Pinokkio in Kloosterveen! dagopvang voor 0 tot 4 jaar Buitenschoolse opvang voor 4 tot 12 jaar verticale groep op dagopvang horizontale groepen 4 tot 6 jaar (Boomgaard) 6+ (Buitenkrijt) BSO: voor-, tussen-, en naschoolse opvang uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en cultuur, natuur en techniek op loopafstand van MFA Kloosterveste veel ruimte om buiten te spelen goede samenwerking met de basisscholen enthousiast team van vaste leidsters mogelijkheden voor vervoer naar sportclubs op de hoogspanning opvang in en nabij de scholen OBS Kloosterveen en CJBS De Kloostertuin kinderfeestje of gewoon een middagje spelen? Kijk eens op OP DE HOOGTE BLIJVEN? Facebook Twitter Youtube Nam Volgende oudernieuwsbrief september 2016

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier!

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! SCHOONOORD NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! Terugblik Open Huis We hebben een drukbezocht

Nadere informatie

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind KDV LAUWERS 4 NR 2- MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Lauwers 4. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld.

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld. BSO MFA PITTELO NR 02 mei 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van BSO locatie MFA Pittelo. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 Beste ouders, verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Maasstraat. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op

Nadere informatie

BSO LAUWERS 4A/6. De junioren van Pinokkio hebben een mooie boomhut gemaakt van karton.

BSO LAUWERS 4A/6. De junioren van Pinokkio hebben een mooie boomhut gemaakt van karton. BSO LAUWERS 4A/6 NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van locatie kinderopvang Lauwers 4a en 6. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en KDV/ BSO TUINSTRAAT NR 2 JUNI 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), Het is alweer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Wat vliegt de tijd, juni 2016 alweer! Heerlijk genieten van de meivakantie en dan aftellen

Nadere informatie

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie De Scharmhof. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de dag- en buitenschoolse opvang!

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie Bovensmilde. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016

KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016 KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum de Borg. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Bovensmilde. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De voorjaarsvakantie

Nadere informatie

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT BSO/KDV PR. IRENESTRAAT NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Irenestraat. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De

Nadere informatie

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio KDV/BSO IRENESTRAAT NR 2 april 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum de Borg. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen.

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op 06-51669500.

SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op 06-51669500. SCHOONOORD NR 1 JANUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het belooft weer een leuk en gezellig jaar te worden, met vele activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang Locatie: BSO Het Regenwoud Datum: December 2017 agogisch beleidsplan Doo Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van Villa Veldhof, juni/juli 2018. In deze nieuwsbrief staat van elke groep een stukje, maar eerst een paar mededelingen: - Al een paar

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

IN DRIJBER NR 2 MEI 2016

IN DRIJBER NR 2 MEI 2016 IN DRIJBER NR 2 MEI 2016 Beste ouders/verzorgers, Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en wij genieten volop van de echte lentedagen. De zon schijnt haar stralen steeds meer naar binnen en zorgt voor

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Ay Eifel 26 3524 HH Utrecht 06 42549179 bsoay@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage vind je

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Openingstijden BSO De voorschoolse opvang is geopend van 06:30-08:30. De buitenschoolse opvang is geopend aangepast aan de schooltijd tot 18:30. In

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016

KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016 KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016 Beste ouders/verzorgers, Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en wij genieten volop van de echte lentedagen. De pijl op de weerkaarten wijst steeds vaker de gele zon aan.

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

Werkplan De Schatkamer

Werkplan De Schatkamer De Schatkamer is gevestigd in een gedeelte van een kerkgebouw. Dit geeft het pand een wat nostalgische uitstraling. Op schooldagen vindt er voor en na schooltijd opvang plaats op de schatkamer. Ontspanning

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s KDV VUURVOGEL NR 2 mei 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen voor

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Ay Eifel 26 3524 HH Utrecht 06-42549179 bsoay@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage vind je

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Biliton. Bilitonkade TH Utrecht

Buitenschoolse opvang Biliton. Bilitonkade TH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Biliton Bilitonkade 44-45 353 TH Utrecht 06-3455035 bsobiliton@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Wat is de doelstelling van Uk en Puk:

Wat is de doelstelling van Uk en Puk: Datum 18 mei 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Op de groepen van de dagopvang en peuterspeelzaal werken we met thema s. Was er vroeger nog een groot verschil tussen het aanbod op de peuterspeelzaal en

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

April 2017 Nieuwsbrief 28

April 2017 Nieuwsbrief 28 April 2017 Nieuwsbrief 28 Maart is net voorbij, de krokussen bloeien, de fruitbomen staan in volle bloei en wij hebben zin in de lente. We zijn dit jaar goed begonnen met veel nieuwe kinderen. Op het KDV,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 4 1.1. Peuterprogramma... 4 1.2. VVE (Voor- en vroegschoolse educatie)... 4 1.3. Buitenschoolse opvang

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Werkplan De Schatkamer

Werkplan De Schatkamer De Schatkamer is gevestigd in een gedeelte van een kerkgebouw. Dit geeft het pand een wat nostalgische uitstraling. Op schooldagen vindt er voor en na schooltijd opvang plaats op de schatkamer. Ontspanning

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie