KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016"

Transcriptie

1 KINDCENTRUM DE BORG NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum de Borg. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de dag- en buitenschoolse opvang! We wensen u veel leesplezier! Hoewel de wolken af en toe nog wel wat roet in het eten gooien hangt de lente inmiddels letterlijk in de lucht! De klok is verzet, waardoor de avonden weer lekker licht zijn en we na het avondeten nog even buiten kunnen spelen. Ook dartellen de lammetjes weer vrolijk in de wei. Voor ons betekent de lente dat we weer volop buiten kunnen spelen. Er is zelfs alweer een broodje gegeten bij de picknickbank. Ieder seizoen heeft natuurlijk zijn charme, maar wij worden hier met zijn allen wel weer erg vrolijk van! Activiteiten en thema s Week van het Jonge kind Samen verschillend naar de toekomst, dat was het thema voor de Week van het Jonge Kind Op onze locatie zijn we bezig geweest met het subthema: Muziek. Samen met de allerkleinsten hebben we sambaballen in elkaar geknutseld van kleine flesjes met macaroni erin. De kinderen hebben de flesjes mooi beschilderd. Het bleef niet altijd bij de flesjes schilderen af en toe werd er ook een neus of mond mee genomen door de enthousiaste kunstenaars. U begrijpt natuurlijk wel dat de sambaballen ook even uitgetest moeten worden. Als dansend door het lokaal hadden ze zichtbaar de grootste lol! Meivakantie Met de wat grotere kinderen hebben we panfluiten van rietjes gemaakt, ook dit was een groot succes! Muziek maakt ieder kind blij! Muziek maakt ieder kind blij!

2 Nieuwe leidsters op de groep Het zal jullie vast al opgevallen zijn dat er een aantal nieuwe gezichten op de locatie aanwezig zijn, met name op de Japie groep. De meesten van jullie zullen ook al kennis met ze hebben gemaakt. Op het moment staat Renate op de maandag en dinsdag op de Japie groep. Woensdag, donderdag en vrijdag is Selina aanwezig. De 3e leidster op donderdag is Joy. Alledrie de dames zijn inval en zullen dus tijdelijk op de groep staan. We hopen dat ze er met veel plezier zullen werken de komende tijd! Activiteiten op de peutergroep Brandje blussen! We zijn op 11 april naar de brandweerkazerne geweest. Daar werden we door peuter Mats rondgeleid. De rit in de Pinokkio bus was al een hele ervaring, maar niets kan op tegen een echte brandweerwagen met waterspuit! Nieuwe stagiair op de groep Hallo, ik ben Naomi Snoek, ik ben 17 jaar oud en woon in Assen. Ik zit in het eerste leerjaar van de opleiding (SAW Sociaal agogisch werk), deze opleiding volg ik op het Drenthe College Cicero. Mijn stagebegeleidster is Rebecca Huisman. Op de donderdag en vrijdag loop ik ook bij haar in de groep stage (Japie Krekel). Ik loop hier nu al een paar weken stage en heb het hier erg naar mijn zin. Jullie zullen mij hier het komende half jaar dus vaker gaan zien, ik kijk er erg naar uit. Tot op de Borg!

3 Uk en Puk dit ben ik De peutergroep is momenteel bezig met het thema dit ben ik van Uk en Puk. In het kader van dit thema is de huishoek omgetoverd tot een mooi maak hoek, met lege shampoo flesjes, borstels, spiegeltjes, een föhn etc. en veel verkleedkleding. De kinderen vermaken zich er prima mee. Thema s BSO Half mei start het Puk thema hup naar buiten wederom in samenwerking met de peuterspeelzaal en de onderbouwgroepen van CDS de Borg. Al met al, hebben we het erg gezellig op de groep en wij vervelen ons voorlopig nog niet! Opa en omadag op de Borg Op maandag 11 april was het opa en oma dag op de Borg! Alle opa s en oma s van de kinderen die er op maandag zijn, waren van harte welkom om eens een kijkje op onze locatie te nemen. De kinderen vonden het ontzettend leuk om opa en oma rond te leiden op hun eigen groep! We hadden buiten wat oud Hollandse spelletjes opgesteld. Zo konden ze koekhappen spijkerpoepen, blikgooien, ezeltje prik spelen en meedoen aan de aardappelrace. Vooral het koekhappen was een groot succes. Er was zelfs een oma die spontaan een spelletje verstoppertje organiseerde en aan het einde van de middag nog steeds vrolijk bij ons meespeelde! Gezellige middag, en nogmaals dank aan alle opa s en oma s die er waren! Afgelopen weken hebben er weer ontzettende leuke thema s de revue gepasseerd. Zo hebben we gewerkt over het thema Pinokkio viert feest (Carnaval). Momenteel werken we over het thema weer en verkeer. Er wordt alweer volop gespeculeerd aan tafel. Wist u bijvoorbeeld dat er ontzettend veel manieren zijn om je in het verkeer voort te bewegen? Dit kan met de auto, bus of trein, maar bijvoorbeeld ook op stelten of rolschaatsen! De kinderen uit de BSO hebben gebruik gemaakt van verschillende voertuigen. Hier een kleine impressie van alle spannende verhalen die voorbij kwamen: Tobias is met het VLIEGTUIG naar Portugal geweest. Dat is ongeveer 30 minuten vliegen. Hij heeft daar krokodillen, mensenhaaien en zelfs een reuzenkrab gezien. Met de BOOT is hij nog van Portugal naar Spanje gevaren. Roan is met de BOOT en de TREIN naar Afrika geweest. Daar is ook een mooie dierentuin. Papa had eerst ook een MOTOR. Die heeft hij verkocht, want hij wilde niet meer racen.

4 Niels is met de BUS naar Amsterdam geweest. Dat is niet echt ver. In Amsterdam is ook een klein TREINTJE, daar kun je rondjes mee rijden. Lieke is met de AUTO naar een ander land geweest. Het heet Plopsaland en is heel ver en heel leuk. Marilyn vertelt dat je ook kunt LOPEN. Ze vindt het zelf leuker in de bus. Vooral met de bus naar de papierwinkel. Stan gaat deze zomervakantie met de BOOT op vakantie naar een eiland. Hij gaat dan vissen op de boot met zijn eigen hengel. Fieke is met de TREIN naar tante Willemijn in Amsterdam geweest. Ze ging daar logeren. Het duurde lang in de trein, gelukkig had ze kleurspullen Pannenkoekendag Op donderdag 31 maart beleefden wij op locatie onze eerste Pannenkoekendag! Bij gebrek aan een keuken op locatie bakten alle leidsters thuis een grote stapel pannenkoeken. Dat was smullen zeg! We hebben een gezellige middag gehad en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Na de meivakantie zullen wij ons gaan richten op het thema Pinokkio Meets Freek Vonk Dat beloven dus spannende weken te worden! Pinokkio Fit&Fun activiteiten In week 15 is het nieuwe blok vol nieuwe leuke activiteiten gestart. De kinderen vanaf 7 jaar konden zich opgeven voor Make a Move, rugby, tennis en Art for you. Voor de kinderen van 4 tot 6 jaar stonden er de komende periode ook weer leuke activiteiten op het programma. Zo werd er gedanst, verhalen verteld en mochten we smikkelen en smullen met Gerda. Leidster Irma heeft de cursus beweegplezier gevolgd namens ons team. Ze heeft deze goed afgerond, gefeliciteerd Irma! Irma zal voortaan leuke activiteiten in het kader van sport en spel op locatie aanbieden. Terugblik voorjaarsvakantie Op 3 maart was er voor de oudste kinderen een activiteit op de Scharmhof. De kinderen gingen als eerste op de mountainbike. Ze zijn heerlijk aan het racen gegaan in het Pittelopark. Toen ze terug kwamen zaten ze helemaal onder de modder. De kinderen vonden dit natuurlijk geweldig. Na het mountainbiken gingen ze in het gymnastieklokaal allemaal gymnastiek oefeningen doen. Na de oefeningen kregen ze een vragenlijst die ze moesten beantwoorden met waar of niet waar. Daarna gingen ze pannenkoeken eten. In de middag hebben ze boomhutten gemaakt. Ze dachten eerst echte boomhutten in echte bomen, maar het was met stukken karton en papier. De boomstukken waren al voor ze getekend, ze hoefden het alleen uit te knippen. Daarna de boomstukken in elkaar gezet en begonnen met verven en versieren met touwen, bladeren en bloemen. Het was een drukke maar gezellige dag

5 Verlof Marije is met zwangerschapsverlof! Ze is 1 mei uitgerekend van haar tweede kindje. Marije wordt vervangen door Susanne. Zodra de ooievaar geweest is laten we dit natuurlijk aan jullie weten! Oudercommissie Onlangs zijn er weer bijeenkomsten geweest van zowel de Centrale Oudercommissie (COC) als de Lokale Oudercommissie (LOC) van locatie Kind Centrum de Borg. Het voornaamste punt dat is besproken is het nieuwe voedingsbeleid. De COC is gevraagd een advies uit te brengen aangaande het voorgestelde voedingsbeleid. Het voornemen van Pinokkio is om de suikers zoveel mogelijk te beperken en daarom staat het aanbieden van limonade ter discussie. Door de COC en Pinokkio is overeengekomen, alvorens het nieuwe beleid definitief in te voeren, eerst een pilot hiermee te draaien op enkele locaties. Wanneer de pilot zal starten en welke locaties mee zullen doen is nog niet bekend. Als locatie Kind Centrum de Borg meedoet aan de pilot, dan horen wij als LOC natuurlijk graag over hoe het ervaren wordt door de kinderen en de leidsters. Pinokkio on stage 2016 Na de succesvolle primeur in 2015, presenteren wij met trots Pinokkio on stage Disney, where dreams begin! Met groot genoegen nodigen we u en uw kind (eren) vanaf 4 jaar uit voor deze traditionele afsluiting van het naschoolse activiteitenseizoen. Pinokkio on stage vindt plaats op woensdag 15 juni. Spetterend programma in 2 voorstellingen! Wegens de grote belangstelling van vorig jaar, zijn er 2 voorstellingen met wederom een spetterend programma met daarin vele optredens van onze kinderen in de buitenschoolse opvang. Na weken van oefening brengen ze onder andere een toneelstuk, breakdance, djembe en sing-along voor het voetlicht. Tevens zal er fotoen filmmateriaal worden getoond van diverse aangeboden activiteiten van het afgelopen seizoen. De Kunstbende verzorgt een gastoptreden tijdens deze op Disney geïnspireerde versie van Pinokkio on stage. Wilt u iets delen met de LOC van Kind Centrum de Borg of heeft u een punt waarvan u graag wilt dat het wordt besproken door de LOC, dan horen wij dat graag. U kunt altijd een van ons aanschieten bij het brengen of halen van uw kind. U kunt ons ook een mailtje sturen, ons adres is locdeborg@pinokkio.nu Wendy Kuipers Yvette Suurd Annet van der Werf

6 Pinokkio Spaarsysteem We krijgen signalen dat het systeem van sparen en inwisselen van Pinokkio s onvoldoende bekend is of dat de voorwaarden en werkwijze van het spaarsysteem niet duidelijk zijn. We geven dan ook graag een toelichting op ons spaarsysteem. Wat is Pinokkio s spaarsysteem? Met het spaarsysteem kunt onder voorwaarden Pinokkio s sparen voor ieder niet opgenomen dagdeel (ochtend/middag) of dag in een reguliere schoolvakantie. Gespaarde Pinokkio s zijn dan op een later moment in het kalenderjaar inwisselbaar voor extra opvang van Pinokkio. VINDT U PINOKKIO DE BESTE KINDEROPVANGORGANISATIE VAN 2016? LAAT UW STEM DAN HOREN! Binnenkort ontvangen onze ouders een met een korte vragenlijst. Wilt u eerder stemmen? Dat kan! Ga dan naar opiness.nl. Zoek onze opvang en laat uw mening achter. BEDANKT! De belangrijkste voorwaarde van het spaarsysteem is dat u alleen kunt meedoen als u een vast 52-weken opvangcontract voor uw kind heeft afgesloten (dagopvang en/of naschoolse opvang). Uw kind heeft dan gedurende alle weken van het jaar (dus ook in de vakantieweken) recht op een vooraf afgesproken hoeveelheid opvang op vaste dagen. Gaat u met vakantie dan maakt u geen gebruik van onze betaalde opvang. Om dit te compenseren bieden wij u de mogelijkheid om in reguliere schoolvakanties Pinokkio s te sparen. Gespaarde Pinokkio s kunt u vervolgens voor extra opvang inwisselen, bijvoorbeeld voor opvang tijdens studiedagen van school, want die zijn niet inbegrepen in het 52-weken contract. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een extra opvangdag in een schoolvakantie. Andere belangrijke voorwaarden zijn dat: - u geen Pinokkio s kunt sparen met een flexibel contract. Hierbij heeft u namelijk al de mogelijkheid om dagen te ruilen. - u geen Pinokkio s kunt sparen op feestdagen, want dan zijn wij namelijk gesloten. Een overzicht van de schoolvakanties en feestdagen kunt u vinden op onze website. Voor het daadwerkelijke sparen en inwisselen van Pinokkio s verwijzen wij u graag naar onze website > pinokkio s sparen & inwisselen

7 Activiteitenkalender 15 en 16 mei Pinksteren (opvang gesloten) mei/ juni/ juli KDV thema Oef, wat warm! mei/ juni BSO thema Pinokkio meets Freek Vonk juni/ juli BSO thema Pinokkio luistert en maakt muziek 8 juni Nationale Buitenspeeldag 15 juni Pinokkio on stage Disney 19 juni Vaderdag 29 juni Nationale Modderdag 7 juli Dag van het Sprookje Ontdek de wereld van Pinokkio op de Buitenborg! Dagopvang voor 0 tot 4 jaar BSO voor 4 tot 12 jaar spelen op het verkeersplein kinderfeestje of gewoon een middagje spelen? Kijk eens op verticale groep op dagopvang en horizontale groep (4 tot 7 jaar/ 7+) op de BSO BSO: voor-, tussen-, en naschoolse opvang uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en cultuur, natuur en techniek muziek maken, knutselen, lezen, peutergym, Uk en Puk peuters en kleuters spelen samen goede samenwerking met de nabijgelegen basisscholen enthousiast team van vaste leidsters centrale ligging in Marsdijk naast CDS De Borg OP DE HOOGTE BLIJVEN? Facebook Twitter Youtube VOLGENDE OUDERNIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier!

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! SCHOONOORD NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! Terugblik Open Huis We hebben een drukbezocht

Nadere informatie

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind KDV LAUWERS 4 NR 2- MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Lauwers 4. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld.

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld. BSO MFA PITTELO NR 02 mei 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van BSO locatie MFA Pittelo. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 Beste ouders, verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Maasstraat. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op

Nadere informatie

BSO LAUWERS 4A/6. De junioren van Pinokkio hebben een mooie boomhut gemaakt van karton.

BSO LAUWERS 4A/6. De junioren van Pinokkio hebben een mooie boomhut gemaakt van karton. BSO LAUWERS 4A/6 NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van locatie kinderopvang Lauwers 4a en 6. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop

Nadere informatie

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en KDV/ BSO TUINSTRAAT NR 2 JUNI 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), Het is alweer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Wat vliegt de tijd, juni 2016 alweer! Heerlijk genieten van de meivakantie en dan aftellen

Nadere informatie

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum de Borg. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen.

Nadere informatie

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie De Scharmhof. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de dag- en buitenschoolse opvang!

Nadere informatie

KDV / BSO KLOOSTERVEEN

KDV / BSO KLOOSTERVEEN KDV / BSO KLOOSTERVEEN NR 2 - MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/BSO locatie Kloosterveen. Voor de eerste keer bericht de dagopvang van Kloosterveen in de

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie Bovensmilde. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Bovensmilde. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De voorjaarsvakantie

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT BSO/KDV PR. IRENESTRAAT NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Irenestraat. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De

Nadere informatie

KDV/BSO DE BUITENBORG

KDV/BSO DE BUITENBORG KDV/BSO DE BUITENBORG NR 2 april 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio KDV/BSO IRENESTRAAT NR 2 april 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

IN DRIJBER NR 2 MEI 2016

IN DRIJBER NR 2 MEI 2016 IN DRIJBER NR 2 MEI 2016 Beste ouders/verzorgers, Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en wij genieten volop van de echte lentedagen. De zon schijnt haar stralen steeds meer naar binnen en zorgt voor

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016

KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016 KDV VUURVOGEL NR 2 MEI 2016 Beste ouders/verzorgers, Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en wij genieten volop van de echte lentedagen. De pijl op de weerkaarten wijst steeds vaker de gele zon aan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op 06-51669500.

SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op 06-51669500. SCHOONOORD NR 1 JANUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het belooft weer een leuk en gezellig jaar te worden, met vele activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe.

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. Nieuwsbrief Mei/Juni Nieuwe kinderen: Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. De nieuwe ouders kunnen inloggen op het ouderportaal met deze link. https://portaal.novict.nl/haw8kasq3fs/

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van Villa Veldhof, juni/juli 2018. In deze nieuwsbrief staat van elke groep een stukje, maar eerst een paar mededelingen: - Al een paar

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur.

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. 2016 voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur We kijken tevreden terug op 2016. Wij hebben afgelopen jaar zowel bij de BSO als bij het kinderdagverblijf veel nieuwe kinderen, baby s en peuters mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht Locatie nieuwsbrief a nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van BSO de Eendracht. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over het reilen en zeilen bij de BSO. Kantoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Juni en juli In het eerste weekend van juni hebben verschillende ouders zich belangeloos ingezet om ons plein op te leuken voor de kinderen.

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang)

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang) Thema s Maand Thema BSO Data Thema KDV (Uk en Puk / Puk en ko) 9 januari Inspiratie-uurtje samenspel en zorg 7 januari Inspiratie-uurtje ik en mijn familie Januari - februari Thema samenspel /zorgen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep: Nieuwsbrief Voorjaar Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de Kerstspullen staan weer op zolder. Oud en nieuw is gevierd en na twee heerlijke weken vakantie beginnen we met het jaar 2019. Thema Fruit:

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s KDV VUURVOGEL NR 2 mei 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen voor

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 Onderwerpen Evelyn en Uk&Puk Een nieuw gezicht Inspectiebezoek KDV-PA Mirte stelt zich voor Emoties bij het PA Kwallen bij Rovers1 Een greep uit de aangeboden activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nummer 14 Januari 2016. In deze nieuwsbrief:

Nummer 14 Januari 2016. In deze nieuwsbrief: Nummer 14 Januari 2016 In deze nieuwsbrief: Herfst Uitje Pompidoe medewerkers Nieuwe gezichten in Pompidoe Koekjes bakken Sinterklaas Wist u dat? (Re)creatieve middag Kerst Verjaardagen Vakantie Herfst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie