november 2014 nummer 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "november 2014 nummer 4"

Transcriptie

1 In dit nummer o.a.: Sinterklaas O kom er eens kijken Digiduif Extra leesboekjes Frisse lucht Kerstfeest november 2014 nummer 4 Aanstelling interim voorzitter Juf Fenna is in verwachting Wist je dat?? Sinterklaas o kom er eens kijken! Heeft u het al gezien bij de ingang van de kleuters? Er staat een bed en iedere ochtend is het bed beslapen. Piet gaat zich steeds meer op zijn gemak voelen want iedere dag wordt zijn kamer steeds iets gezelliger. En nog maar twee weken en dan hopen we dat hij toch ook weer op de Maria Bernadette langskomt. En intussen wachten we af of de pieten onze school een keer bezoeken. We wensen alle kinderen en u alvast een heel fijn Sinterklaasfeest toe! Een bedankje aan alle ouders van de OR en de hulptroepen waar we heel erg trots op zijn! Zeg wie slaapt er in de school. Ja, wie ligt er in dat bed? s Morgens vroeg is hij vertrokken Kopje thee al vers gezet. Ja, de Sint stuurt zijn pieten Ook naar Maria Bernadette En eentje blijft er slapen Die heeft zijn bed bij ons gezet. Op de wijze van het couplet van Hoor de wind waait door de bomen Op 5 december is er een gewone inloop vanaf half negen, alleen verzamelen we op het grote plein. Als de Sint is gearriveerd gaan de kinderen naar de groepen. De schooldag eindigt om uur.

2 Kerstfeest in voorbereiding De voorbereidingen voor de Kerst zijn ook in volle gang. Natuurlijk is er weer een diner op donderdagavond en een kerstviering op vrijdagmorgen. In een aparte brief achter dit schooljournaal vindt u alle informatie die van belang is voor een gezellige, sfeervolle viering van het Kerstfeest. Vignet Gezonde School Sporten en bewegen vinden wij van groot belang voor de ontwikkeling van uw kind. Daarom gymmen de kinderen van groep 3 t/m 8 twee keer onder begeleiding van meester Werff. In de groepen doen we vaak werkvormen waarbij de kinderen samenwerken en in beweging moeten komen. En niet te vergeten ons fraaie plein dat de kinderen veel meer uitdaagt om te ontdekken en op een leuke manier met elkaar te spelen. Omdat we aan belangrijke voorwaarden voldoen, heeft onze school het Vignet Gezonde School gekregen voor Sport en Bewegen. Dit laten we graag aan u zien op de muur bij onze voordeur. In het komende schooljaar denken we na hoe we nog meer activiteiten binnen dit doel kunnen inzetten. Frisse lucht in de toiletgroepen Een speciaal punt van aandacht is om te zorgen dat ieder van een schoon en fris toilet gebruik kan maken. Komende week komt er een bedrijf dat de afzuiging gaat verbeteren en met Panta Rhei zijn we in gesprek om de tegels een keer goed te laten reinigen. We houden u op de hoogte over de resultaten. En met de kinderen zijn we in de groep in gesprek zodat ook zij extra aandacht besteden om het toilet schoon achter te laten voor elkaar. Digiduif De ouders die hun account nog niet hebben geactiveerd hebben twee weken geleden een mail ontvangen met het verzoek om dit zo spoedig mogelijk te doen. In januari ontvangt u de eerste nieuwsbrief en brieven van de groep via de Digiduif mail. Hiernaast een overzicht van de activeringen.

3 Vervanging in de kleuterbouw Gedurende dit schooljaar gaan de leerkrachten van de kleuterbouw een aantal keer op cursus. Dit vindt plaats op woensdagmorgen. Ze worden dan op deze ochtend vervangen. Afgelopen week wisten we pas laat door wie zij vervangen zouden worden. We zullen dit volgende keer proberen eerder via het mededelingenbord melden. Ouderavond groep 7 Maandag 17 november is er een ouderavond voor groep 7 geweest. Een geslaagde avond waarbij juf Maria de ouders heeft geïnformeerd over de begeleiding van de groep. We waren blij met de goede opkomst en de positieve reacties. Extra leesboekjes Veel leesplezier in alle groepen. De kinderen hebben extra boeken gekregen voor de groepsbibliotheek. We doen ons best om het lezen te stimuleren want lezen is leuk! Zo hoorden we al in groep 5, dat de kinderen heel blij waren, dat er een aantal spannende boeken bij waren gekomen. Juf Fenna is in verwachting Afgelopen dinsdag heeft juf Fenna haar groep verteld dat ze in mei een kindje verwacht. Op dinsdag en woensdag werd ze niet alleen door haar kinderen, maar ook door veel ouders gefeliciteerd. We wensen juf Fenna een prettige en gelukkige zwangerschap toe! Mededeling van de Raad van Toezicht: Aanstelling interim voorzitter De Raad van Toezicht (RvT) van Panta Rhei heeft Jeroen van den Berg aangesteld als interim voorzitter van het College van Bestuur. Met zijn ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering, governance, prestatieverbetering en strategie, krijgt hij de opdracht om de komende maanden zorg te dragen voor de continuïteit van de stichting. Hij wordt daarbij gesteund door de voltallige RvT en medebestuurder Anja Hagedooren, die haar focus op de onderwijskundige aspecten zal blijven leggen. Jeroen van den Berg (zie ook strategieplus.nl) begint formeel op 1 december 2014.

4 MR verslag vergadering 4 november 2014 De MR praat namens de ouders en leerkrachten mee over het beleid van de school. Kijk voor meer informatie op de ouderpagina op 1. WMKPO: Om te sturen op kwaliteit werkt de school werkt met het kwaliteitsinstrument Werken Met Kwaliteitskaarten in het Primair Onderwijs (WMK.PO). Elk jaar wordt de kwaliteit van verschillende beleidsterreinen onderzocht onder het team, de ouders of leerlingen. De directie neemt op basis hiervan besluiten om verbeterpunten uit dit rapport op te nemen in het schoolplan. De MR kijkt over de schouder van school mee en kan controleren welke stappen de directie neemt. In deze vergadering is het Onderwijskundig Jaarplan van vorig jaar bekeken. Leerkrachten waren tevreden over de interne communicatie en de zorg en begeleiding op school. De verbeterpunten die de leerkrachten hebben aangegeven in dit plan, zijn opgenomen in het huidige plan. Enkele voorbeelden hiervan zijn het taalleesonderwijs en het automatiseren van rekenen, u kunt hierbij denken aan het inoefenen en onthouden van de tafels. 2. BINNENKLIMAAT: Er is in de vergadering gesproken over het binnenklimaat. De personeelsgeleding van de MR heeft uitgelegd dat de GDD een aantal jaren geleden een rapport heeft opgemaakt, waaruit bleek dat de klaslokalen vaker gelucht moesten worden. Er zijn CO² meters geplaatst, zodat duidelijk is dat wanneer de ramen open moeten. De meters werken als een stoplichtsysteem met groen-rood-oranje. In de bovenbouwgroepen staan de ramen continue open, wat zorgt voor de nodige kou. Dat is nodig, omdat de meters, desondanks het open zetten van de ramen toch aangeven dat er onvoldoende zuurstof is. De GDD heeft destijds aangegeven beter koud, dan benauwd. Nu is de MR in gesprek met de directie over deze situatie. Ouders worden ook van harte uitgenodigd om mee te denken over deze situatie. 3. FIOD: De MR heeft de directie gevraagd over de situatie bij het bestuur. De directie heeft aangegeven dat via de website van Panta Rhei de informatie aan alle ouders en leerkrachten wordt verstrekt. In de vorige vergadering heeft de MR aan de directie een vraag gesteld over het onderzoek wat nu bij het bestuur loopt. Omdat er in de media geluiden waren rondom asbest, is dit wederom onderzocht. De directeur deelde mede dat uit het onderzoek kwam dat alle scholen veilig zijn. Op de site van de Stichting is ook het volgende te vinden: Door het gecertifieerde ingenieursbureau Mol is in 2013 op alle scholen een asbest-inventarisatie uitgevoerd. De samenvattende conclusie van die inventarisatie was: Er zijn geen calamiteiten of direct gevaarlijke situaties aangetroffen. Kinderen en leerkrachten werkten (en werken) overal in een veilige omgeving. 4. VOLGENDE VERGADERING: Maandag 8 december starten we om uur met de vergadering. U bent van harte welkom als toehoorder. Heeft u vragen aan de MR? Mail naar: minkdries@ziggo.nl of spreek een van de MR leden aan.

5 De cultuurcommissie zoekt: Nieuwe docu-dames! (Vaders zijn natuurlijk ook welkom.) Wat moet er gebeuren? De boeken van het documentatiecentrum moeten worden gesorteerd, gedocumenteerd, gelabeld en opgeruimd. Echt iets voor jou? Meldt je aan bij de docu-directeur: juf Corine! Donatie-boeken ofwel: kinderboeken in een prima staat, die thuis allang zijn uitgelezen! Ruim thuis die overvolle boekenplank op en doneer je lees- en themaboeken aan school. Bij de klas van juf Corine komt hier een speciale kist voor. Thuis een opgeruimd huis, op school veel kinderen blij met de "nieuwe aanwinsten"!! Veel dank, namens juf Rini, juf Corine, juf Heleen, juf Lianne, Joyce en Petri Wist je dat... - Sint dit jaar voor het eerst op een groen schoolplein aankomt? - de voorbereidingen voor zijn komst in volle gang zijn? - we per 1 december een nieuwe penningmeester, of eigenlijk juf hebben: Denise Bruseker? - de opa van Loek en Noor een walnotenboom heeft gedoneerd? - de oom van Lissie en Koen wilgentakken heeft gegeven? - Karin, hun moeder, de takken heeft geknot? - en Piet, de man van juf Maria, de takken naar school heeft gebracht? - dat we nog veel meer kunnen gebruiken voor de wilgentunnel? - ondertussen ook de Kerststal wordt afgestoft? - alle ouders van harte welkom zijn 18 december op de OR-kerstborrel op het grote plein? Namens de OR, Petri Houweling Gevonden voorwerpen Komende week is er weer inloop: een goede gelegenheid om te kijken of er nog spulletjes van uw kind(eren) in de kist zitten. In de kerstvakantie wordt de gevonden voorwerpenkist weer geleegd en zal de inhoud worden gedoneerd aan een goed doel.

6 Kom op 13 december naar het Kerstfestijn op het Charles Dickensplein in Leidschendam-centrum! Hebben jullie ook zo n zin in de gezelligheid en pret, in een fantastische kerstsfeer? Hebben jullie al gehoord dat er dit jaar voor het eerst een Charles Dickensplein komt? Op zaterdag 13 december komt Scrooge om 14:00 uur het Kerstfestijn openen. Hij vertelt ook leuke kerstverhalen voor jong en oud. Wil je een rondrit in de Kersttrein? Of heb je zin om creatief bezig te zijn en een mooi kerststuk te maken? Leuk voor je moeder, tante en Oma toch? Ook volwassenen kunnen onder begeleiding een mooi kerststuk maken. Net zoals enkele bekende Leidschendammers dat zullen doen. Hun kerststukken worden later die dag geveild. Voor de kinderen zijn er ook allerlei kinderspellen. Trouwens wil je op de foto met de Kerstman, dat kan. Van al die activiteiten krijg je vast trek in iets lekkers. Geen punt want vele horecabedrijven uit Leidschendam-centrum staan in knusse winterse chalets op jullie te wachten. Er is van alles te koop, van warme chocomelk tot glühwein. En van een lekkere kom soep, naar een broodje braadworst, om dan af te sluiten met poffertjes en oliebollen. Dit alles omlijst met veel muziek en zang. Gezellig! Als om 16:30 uur de kerstverlichting op het plein is aangestoken, kun je zien hoe mooi die grote boom in het midden is met al die lichtjes. Stiekem wordt het donker en wat is er dan spannender dan met z n allen de lampionnenoptocht te lopen? Heb je zelf geen lampion dan kun je om 18:00 uur een lampion kopen op het plein. Van 19:00 uur tot ongeveer 19:45 uur is de lampionnenoptocht. Na de optocht weer snel terug naar het plein want om 20:00 uur begint daar het Balkonconcert. Om 22:00 uur is er een spectaculaire afsluiting van het Charles Dickens Kerstfestijn. Hoe we dat doen blijft nog even geheim. Kortom: Er is van alles te beleven op zaterdag 13 december op het betoverende Kerstfestijn op het Damplein in Leidschendam-centrum. 26 nov 6 Daan van Gaalen 10 jaar 14 dec 5 Rafael Guliev 9 jaar 28 nov 6 Laurine Groothuis 10 jaar 17 dec 1/2a Niek Houweling 6 jaar 1 dec 5 Noelle van der Helm 9 jaar 17 dec 1/2c Bryan Noordermeer 6 jaar 8 dec 6 Silas Rolink 10 jaar 17 dec 5 Kayleigh Wouters 9 jaar 11 dec 7 Duncan Horvath 11 jaar 17 dec 7 Rima Cats 11 jaar 12 dec 4 Demi Horvath 8 jaar 18 dec 8 Florine Bubbert 12 jaar 12 dec 8 Dennis Schouten 12 jaar 19 dec 6 Domonkos Hegyi 10 jaar AGENDA vrij 5 dec Sint komt op school kinderen om uur vrij vrij 12 dec Kopij Schooljournaal 5 Groepen 1 en 2 roostervrij do 18 dec Kerstdiner s avonds uur aanvang vrij 19 dec Kerstviering in de Petrus Kinderen en Pauluskerk, s middags ouders vrij welkom! Schooljournaal 5 School uit om uur

7 Het volgende schooljournaal zal op vrijdag 19 december verschijnen. Uiterlijke inleverdatum kopij is: 12 december Tekeningen, verhaaltjes of oproepen graag digitaal aanleveren via De redactie: P. Ham, R. Roes, M. Wieffering. R. Duijs

7/12 Crea Kerst 9/12 Rapportmiddag + avond 10/12 Margedag, alle leerlingen vrij 11/12 Onderhoud groene pleinen

7/12 Crea Kerst 9/12 Rapportmiddag + avond 10/12 Margedag, alle leerlingen vrij 11/12 Onderhoud groene pleinen 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 1 4 Zoals je misschien al weet, gaat onze gymleerkracht Maarten Lugthart

Nadere informatie

En dan komt het toch allemaal weer goed..

En dan komt het toch allemaal weer goed.. Jaargang 33 Nummer 8 10 december 2015 En dan komt het toch allemaal weer goed.. Er heerste op het kleuterplein, op de ochtend van 4 dec. een gespannen sfeer: Zou Sint met zijn Pieterbazen de school verblijden

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: oudervragenlijst vensters PO wetenschapsdag vakanties 2014-2015 leerlingbijdragen van gr. 7 en gr. 1/2C staan op de website

In dit nummer o.a.: oudervragenlijst vensters PO wetenschapsdag vakanties 2014-2015 leerlingbijdragen van gr. 7 en gr. 1/2C staan op de website In dit nummer o.a.: oudervragenlijst vensters PO wetenschapsdag vakanties 2014-2015 leerlingbijdragen van gr. 7 en gr. 1/2C staan op de website Beste ouders, Op 18 oktober hebben de leerkrachten een leerzame,

Nadere informatie

oktober 2014 nummer 2

oktober 2014 nummer 2 oktober 2014 nummer 2 In dit nummer o.a.: Errata Digiduif Oogst van het schoolplein Schaakles op woensdag Beste ouders verzorgers Beste ouders/verzorgers Wat een gezellig feest was het woensdagmorgen.

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

juli 2014 nummer 10 Ik wens alle leerlingen en hun ouders het allerbeste voor de komende jaren en wil u bedanken voor de prettige samenwerking.

juli 2014 nummer 10 Ik wens alle leerlingen en hun ouders het allerbeste voor de komende jaren en wil u bedanken voor de prettige samenwerking. juli 2014 nummer 10 In dit nummer o.a.: Beste ouders verzorgers Fietssleutels Belangrijke informatie voor Schooljaar 2014 2015 Met blijdschap geven wij kennis.. Beste ouders/verzorgers Helaas zie ik mij

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

december 2014 nummer 5

december 2014 nummer 5 december 2014 nummer 5 In dit nummer o.a.: Sint op school EHBO groep 8 De Kerst TSO berichten Hoofdluis Aandacht voor sociaal emotioneel leren Hoofsluis Wie luist er mee? Lessen gezond eten Klussen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

30 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

30 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019, nummer 5 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Woensdag 12 maart : schoolfotograaf

Woensdag 12 maart : schoolfotograaf In dit nummer o.a.: Een kort verslag over de ouderavond van Sanja Duivesteijn ouderavond De schoolfotograaf En de kleurrijke bijdrage van groep 5 Beste ouders, Dit keer een korte bijdrage van mijn hand.

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen,

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen, Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018/2019 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Studiedag, geen school! vrijdag 15 februari 2019 Voorjaarsvakantie zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

November - December 2011

November - December 2011 November - December 2011 Agenda: Woe. 23-11 Woe. 23-11 Vrij. 25-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Vrij. 2-12 Groep 8 bezoekt de Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle i.v.m. het schoolkeuzetraject.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 07 datum 13-12-2018 week 50&51&1&2 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 13-12 14-12 20-12

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

september 2014 nummer 1

september 2014 nummer 1 september 2014 nummer 1 In dit nummer o.a.: Beste ouders verzorgers Informatieavonden Schoolreis Openingsviering Beste ouders/verzorgers We zijn weer gestart!! Wat een spannend moment toch altijd weer,

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2 Weekbericht o.b.s. De Eiber Dankzij een aantal ouders staat er nu een prachtige kerstboom op het plein. Bedankt! De school is al helemaal weer in kerstsfeer. Dit dankzij de hulp van een groot aantal ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Nummer Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Nummer Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel Nummer 3 29-11 - 2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze nieuwsbrief. Veel

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Beste ouders, Met de aankomst van Sinterklaas breekt voor de kinderen een bijzondere periode aan. Alle festiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2016 en januari 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 17.00 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Kinderen die in groep 3 komen, zijn gewend om zelfstandig of in groepjes

Nadere informatie

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017 NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december 2016 DAG MEESTER KEES belangrijke data 26 december 6 januari Kerstvakantie 9 januari Eerste schooldag in 2017 11 januari Luizencontrole 19 januari Informatieavond voor

Nadere informatie