Dagoverzicht van de geprogrammeerde schakeltijden 5 = vrijdag. Kanaaltoestand inschakeling = uitschakeling = Auto

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagoverzicht van de geprogrammeerde schakeltijden 5 = vrijdag. Kanaaltoestand inschakeling = uitschakeling = Auto"

Transcriptie

1 D GB F NL I E P Teil 1 von 2 TR 030 top TERMINA 1-kanaal weekklok Afhankelijk van type voorgeprogrammeerd met de actuele kloktijd en de zomer-/wintertijdomschakeling Veiligheidsaanwijzing Dagoverzicht van de geprogrammeerde schakeltijden 5 = vrijdag Kanaaltoestand inschakeling = uitschakeling = Voedingsspanning OK: 2 punten knipperen. Gangreservebedrijf: 3 punten knipperen. Functiekeuze b.v.: Auto, Prog,... impuls, cyclusprogramma, onderbreking van programmering 0 Auto MENU - + OK µ 24 L N Weergave van speciale functies: Permanent ON/OFF Toevalsprogramma f z Vakantieprogramma f Weergave enkel bij ve zomer-/wintertijdomschakeling Zomertijd r Wintertijd f Actuele weekdag 1 = maandag, 2 = dinsdag Beslissing JA, bevestigen van keuze of programmering Beslissing NEEN, volgende De aansluiting en de montage van elektrische apparatuur mogen enkel door een bevoegde elektro-installateur uitgevoerd worden. Ingrepen en wijzigingen aan het apparaat leiden tot het verlies van de garantie. De nationale voorschriften en de lokaal geldende veiligheidsbepalingen dienen in acht genomen te worden. L1 N L2 N

2 De schakelklok wordt in»rustmodus«geleverd. Activeren zonder voedingsspanning: Toets kortstondig indrukken. Activeren met voedingsspanning: Als de schakelklok is voorgeprogrammeerd met de actuele tijd, juiste dag en de automatische omschakeling tussen zomer- en wintertijd in, dan zullen deze gegevens op het display verschijnen na het kiezen van de gewenste taal. Als de schakelklok niet is voorprogrammeerd: Kies eerst de gewenste taal en voer dan de actuele datum en tijd in. Programmeren, opvragen, verander of wissen: Lees altijd eerst het weergegeven bericht. Menukeuze: kies Prog met de toets. Bevestig met. Kies nu het gewenste submenu met de toets. B.v.: NIEUW, OPVRAGEN, VERANDER of WISSEN. Uw keuze bevestigen met de toets. Instellen of wijzigen: met of. Met de toets in het geheugen opslaan. Schakeltijden weergeven: In het menu OPVRAGEN, meermaals toets indrukken. Het eerste contact Kies de gewenste taal Eeerste inwerkingstelling Afhankelijk van type Afhankelijk van type De klok activeren De taal kiezen Kies uw staal met de toets of. Nu kunt u met de programmering beginnen. Met de toets heeft u toegang tot de modus PROGRAMMEREN en OPVRAGEN. Het weergegeven bericht vraagt u om een beslissing te nemen. Beslissing ja, bevestig uw keuze of programmering. beslissing neen, naar volgende instelling of wijziging met de toetsen of. Alleen in geval van noodzaak: Wanneer u op de schakelklok een RESET uitvoert, worden alle opgeslagen gegevens gewist. Na een RESET, blijft nochtans de laatst gekozen taal en de laatst geprogrammeerde zomer-/wintertijdomschakeling behouden. De toets RES met een puntig voorwerp gedurende ca. 1 sec. indrukken.

3 TR xxx Min. 10 C tot Max. +35 C Lithium ca. 3 jaar gangreserve Beveiliging II volgens EN IP 20 volgens EN (10) A bei 10C Typ 1 BSTU naar EN , -2-7 Toepassing in gebruikelijke omgeving programmastappen VA VA

4 Blokvorming van dagen Identieke schakeltijden, die op meerdere weekdagen moeten uitgevoerd worden, bezetten slechts één programmastap. De klok beschikt over 42 programmastappen. B.v.: maandag vrijdag 7.30 uur ON. Blokvorming: Wanneer de vraag KOPIEREN verschijnt, beslist u met de toets dat een dagprogramma op een andere weekdag moet gekopieerd worden. Mixprogrammering: schakel-, impuls- en cyclustijden kunnen gecombineerd worden. Bij het programmeren van een ON en OFF schakeltijd, b.v. om 9 uur, heeft steeds de uitschakeltijd om 9 uur voorrang. Programmaoverzicht: Na een programmering geeft de klok een retrospectief programmaoverzicht tot middernacht en stelt dan de correcte schakeltoestand in. Schakeltijd programmeren Schakeltijden voor verlichtingen, machines, ventilatie, alarminstallatie, enz. 8 Opslaan Voorbeeld: Verlichting van een sporthal op ma, di, do, vr van 7:30 tot 12:00. Voorbeeld programmering: Met de toets kiest u PROGRAM Met de toets of kiest u NIEUW Met de toets of kiest u On of OFF Met de toets of, de uren en de minuten instellen. Alleen een weekdag opslaan: Met de toets of kies weekdag Met de toets of kies opslaan. Op andere weekdagen kopiëren: Opslaan kopieren met toets. Met de toets of, de weekdag kiezen. Om een weekdag over te slaan, toets indrukken Kies tenslotte met de toets de functie OPSLAAN.

5 Werking van toevalsprogramma: De schakelklok schakelt tussen geprogrammeerde schakelparen (ON, OFF). De in- en uitschakeltijden van het toevalsprogramma liggen tussen 10 min. en 120 min. De toevalsperiode begint steeds met OFF. Activering van het random-programma: Toets ca. 2 sec. ingedrukt houden. Het symbool z knippert wanneer het toevalsprogramma f is. Toeval ON Permanent ON of OFF Toevals- of vakantieprogramma Lees eerst het weergegeven bericht In het menu Manueel, met de toets + of de functie HAND On, PERManent On, PERManentOFF, TOEVAL of VAKAN- TIE kiezen. Bevestig uw keuze met de toets. Functies opheffen: Kies de functie WISSEN. Opslaan met det toets. Toeval OFF B.v.: begin van toevalsprogramma om u B.v.: einde van toevalsprogramma om 6.00 u Werking van vakantieprogramma: De schakelklok schakelt de aangesloten verbruiker gedurende de geprogrammeerde periode niet in (begin en einde van programma uitgedrukt in jaar, maand, dag). Het begin en het einde van het programma zijn steeds middernacht van de geprogrammeerde dag. Voorbeeld: verlofdag op Programmering: begin 25.03, einde Wanneer het vakantieprogramma f is, worden het overeenstemmende kanaal en het vakantiesymbool in automatisch bedrijf knipperend weergegeven. Beide toetsen ca. 1 sec. indrukken. Beide toetsen ca. 2 sec. indrukken. Alleen in automatisch bedrijf Kanaal C1 Manuele schakelvoorkeuze: De toetsen gelijktijdig indrukken. Kanaal 1 schakelt afwisselend in en uit (ON, OFF). Het symbool verschijnt. Deze instelling wordt bij het volgende geprogrammeerde schakelcommando opgeheven. Permanent Opheffen van schakelvoorkeuze/permanente schakeling: Druk kortstondig op de hierboven afgebeelde toetsen.

6 Werking van impulsprogramma: De impulstijd kan binnen een bereik van 1 tot 59 sec. ingesteld worden. Impulsprogramma Vb. voor belsignaal, ventilatic, spoelingen, klokkensturing, enz... Het symbool knippert zolang het impulsprogramma f is. Uitschakelvertraging Programmeer: inschakeling van 7:30 tot 17:30 en Impuls om u Impuls ON, duur 15 sec. Inschakelvertraging Voorbeeld: inschakeling om 7 u s Programmeer: isnchakeling van 7:00 tot 17:30 en Impuls om 7.00 u ImpulsOFF, duur 15 sec. Voorbeeld: uitschakeling om 17u30 15 s Opvragen van impulstijden: Alleen in menu im PULSen mogelijk. Blokvorming van dagen Identicke impulstijden, die op meerdere weekdagen moeten uitgevoerd worden, bezetten slechts één impulsprogrammastap. Vb.: ma, di, wo, vr, impuls om 7:30. Er zijn 32 programmastappen voor de impulsprogrammering beschikbaar. Lees eerst het weergegeven bericht. Dit zal u helpen bij het programmeren Bevestig uw keuze met de toets.

7 Werking van cyclusprogramma: Inschakel- en pauzetijden kunnen afzonderlijk geprogrammeerd worden. De programmeerbare tijden bedragen max. 99 min 59 sec. Het cyclusprogramma is f tussen 2 geprogrammeerde tijden en 2 geprogrammeerde weekdagen. Het cyclusprogramma begint altijd met een inschakeling. De klok beschikt over 16 programmastappen. Het symbool knippert wanneer het cyclusprogramma f is. Impulsduur pauzeduur Voorbeeld van cyclusbegin: maandag 7:30 ON Voorbeeld van cycluseinde: vrijdag 16:30 OFF Opvragen van cyclustijden: alleen mogelijk in menu CYCLUS! Aanwijzing: wanneer men 2 cyclustijden programmeert waarvan het begin en het einde overlappen, wordt altijd de eerst beginnende cyclustijd uitgevoerd. Voorbeeld: cyclustijd 1: geprogrammeerd van maandag tot donderdag cyclustijd 2: geprogrammeerd van dinsdag tot vrijdag Enkel de cyclustijd 1 is werkzaam, de cyclustijd 2 wordt niet aanvaard. Cyclusprogramma Cyclisch terugkerende tijdfuncties zoals b.v. traag knipperen, waterbereiding, reclameverlichting Wanneer de klok grote belastingen schakelt in cyclusbedrijf, kunnen zich lichtsterktevariaties voordoen in de verlichtingssystemen bij het in- en uitschakelen van deze belastingen. In dit geval moet men kleinere belastingen gebruiken of de in- en uitschakeltijden verlengen. Bij meer dan 5 schakelingen per minuut, moeten bijkomende ontstoringsmaatregelen genomen worden teneinde de CE-richtlijnen na te leven (elektromagnetische storingsfactor EMC). Met de toets, het menu CYCLUS kiezen. Met de toetsen of, NIEUW kiezen. Met de toetsen of, het begin van de cyclus instellen. Met de toetsen of, de impulsduur instellen. Met de toetsen of, de pauzeduur instellen. Met det toetsen of, het einde van de cyclus instellen.

8 Automatische zomer-/wintertijdomschakeling De schakelklok kan, afhankelijk van het type, in de fabriek worden voorgeprogrammeerd met zomer-/wintertijd omschakeling. Indien u de automatische omschakeling wenst te wijzigen of op te heffen, lees dan eerst het weergegeven bericht. Kies de datum met de toetsen of. Datum en kloktijd Zomer-/wintertijd Instelling en correctie Lees eerst het weergegeven bericht. Kies met de toetsen of Zomer-/Wintertijd instelling vrij programmeerbaar: Door invoeren van maand en week v.b: Maand 3 = Maart Week 4 = 4 de week in de maand Week 5 = Laatste week in de maand ITHO BV, Adm. de Ruyterstraat 2, 3115 HB Schiedam Tel. 0031/ , Fax 0031/ , itho@itho.nl TEMPOLEC SA., 49, Route de Biesme, 6530 Thuin, Tél. 071/590039, Fax 071/590161

Dagoverzicht van de geprogrammeerde schakeltijden 5 = vrijdag

Dagoverzicht van de geprogrammeerde schakeltijden 5 = vrijdag 310 791 01 TR 612 top TERMINA 2-kanaals weekklok Afhankelijk van type Voorgeprogrammeerd met de actuele kloktijd en de zomer-/wintertijdomschakeling Veiligheidsaanwijzing De aansluiting en de montage van

Nadere informatie

Kopplingsur 2-kanal Gebruiksaanwijzing

Kopplingsur 2-kanal Gebruiksaanwijzing Art. nr.: 1073 00 1 Programmeren / controleren 2 Werkelijke tijd instellen 3 Datum, jaar en weekdag instellen 4 Nummer van de weekdag (1: ma, 2: di,..., 7: zo) 5 Cursor t voor weergave van de dag van de

Nadere informatie

Uitsluitend aansluiten op de spanning en frequentie zoals aangegeven op het typeplaatje.

Uitsluitend aansluiten op de spanning en frequentie zoals aangegeven op het typeplaatje. MODELLEN 1221 AANSLUITINGEN 1 kanaal 2 kanalen VEILIGHEIDSINSTRUCTIES In verband met brandgevaar of het risico op een elektrische schok dient inbouw en montage uitsluitend door een elektro vakman te geschieden.

Nadere informatie

1. Gebruiksaanwijzing 2

1. Gebruiksaanwijzing 2 1. Gebruiksaanwijzing 2 1.0 Voorwoord De gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen, zodat u alle funkties optimaal gebruiken kunt. De schakelklok kan als dag- of weekklok ingezet worden. Die Schaltuhr kann als

Nadere informatie

Bestnr. 198322 Micro + 198335 Micro 2+ suevia Digitale schakelklok Data Micro +/2+

Bestnr. 198322 Micro + 198335 Micro 2+ suevia Digitale schakelklok Data Micro +/2+ Bestnr. 198322 Micro + 198335 Micro 2+ suevia Digitale schakelklok Data Micro +/2+ Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische

Nadere informatie

Wilo-Digital timer Ed.01/

Wilo-Digital timer Ed.01/ Wilo-Digital timer D Bedienungsanleitung E Instrucciones de uso GB Operating manual P Manual de instruções F Mode d emploi NL Bedieningshandleiding I Istruzioni per l uso CZ Návod k obsluze 4 148 573 Ed.01/

Nadere informatie

HANDLEIDING Voor Lacron Microcomputer-schakelklok Serie: MLU

HANDLEIDING Voor Lacron Microcomputer-schakelklok Serie: MLU HANDLEIDING Voor Lacron Microcomputer-schakelklok Serie: MLU 1 Betekenis van de toetsen: Toets Functie Controle van de ingevoerde schakeltijden, en weergave van aantallen Het wissen van de met toets opgeroepen

Nadere informatie

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 84 46 08 LightBoy DIGI 12V Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

TR TR 635 top TR 636 top D GB F I E NL. Montage- en bedieningshandleiding Digitale schakelklok met weekprogramma.

TR TR 635 top TR 636 top D GB F I E NL. Montage- en bedieningshandleiding Digitale schakelklok met weekprogramma. 309563 03 TR TR 635 top2 6350100 TR 636 top2 6360100 TR 635 top2 0 6 12 18 24 Montage- en bedieningshandleiding Digitale schakelklok met weekprogramma MENU OK NL D GB F I E NL TR 635 top2 Aansluiting van

Nadere informatie

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten Best. nr. : 1175.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als de handleiding niet wordt opgevolgd,

Nadere informatie

altron Radioschakelklok

altron Radioschakelklok altron Radioschakelklok De altron Radioschakelklok is een op batterij werkende schakelklok, die als zender gebruikt kan worden voor aansturing van de verschillende easywave-radio-ontvangers. De zender

Nadere informatie

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten Art.-Nr.:..5201 DTST.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als de handleiding niet wordt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw"

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok Onderbouw Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw" Model: EFP700ET A. Functie 1. 20 programma's per dag, 15 instelmogelijkheden per week. 2. Countdown, 1 minuut tot 99 uur en 59 minuten 3. Toevalsfunctie

Nadere informatie

Technische gegevens. Schakelklok D21-1 kanaal / 32 / / 63 / Algemene informatie. Overzicht.

Technische gegevens. Schakelklok D21-1 kanaal / 32 / / 63 / Algemene informatie. Overzicht. Schakelklok D21-1 kanaal 4 126 31 / 32 / 33-047 61 / 63 / 6047 60! Veiligheidsvoorschriften Dit product moet in overeenstemming met de installatievoorschriften en bij voorkeur door een vakbekwame elektricien

Nadere informatie

Instabus 2 kanalen schakelklokmodule Gebruiksaanwijzing

Instabus 2 kanalen schakelklokmodule Gebruiksaanwijzing NL Instabus 2 kanalen schakelklokmodule Gebruiksaanwijzing 1 Stuurt centraal licht en apparaten aan Met de Instabus schakelklokmodule 2-kanalen kunt u meerdere lampen of toestellen flexibel aansturen.

Nadere informatie

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Montage en bedieningshandleiding ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Veiligheids instrukties De aansluitingen worden spanningsvrij gemaakt door gekwalificeerde vakmensen. Gebruik een diepe inbouw doos.

Nadere informatie

Programmeerbare elektronische tijdschakelklok

Programmeerbare elektronische tijdschakelklok G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 62 24 60 Programmeerbare elektronische tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER Voertuigverwarmingen Technische documentatie GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER NL Bedieningselement voor de Eberspächer-standverwarmingen Hoofdstuk Naam hoofdstuk Inhoud hoofdstuk Pagina 1 Inleiding 1.1

Nadere informatie

gebruiksaanwijzing CV-regelaar VAG 4000

gebruiksaanwijzing CV-regelaar VAG 4000 gebruiksaanwijzing CV-regelaar VAG 4 Itho bv Adm. de Ruyterstraat 2 35 HB Schiedam Postbus 2 3 AA Schiedam T () 427 85 F () 427 89 99 E info@itho.nl I www.itho.nl P544LI4/28/MDM 5 Cenvax VAG 4 weersafhankelijke

Nadere informatie

Schakelklok D22-2 kanaal / 42 / / / 72. Overzicht. Taal instellen

Schakelklok D22-2 kanaal / 42 / / / 72. Overzicht. Taal instellen Schakelklok D22-2 kanaal 4 126 41 / 42 / 43-047 71 / 6047 70 / 72! Veiligheidsvoorschriften Dit product moet in overeenstemming met de installatievoorschriften en bij voorkeur door een vakbekwame elektricien

Nadere informatie

Handleiding tijdklok 230V~

Handleiding tijdklok 230V~ Handleiding tijdklok 230V~ 1. Tijdklok 230V~ met interne back-up accu Detectech bestelnummer: 005-003-001-001 EAN-nummer: 7434031829805 Voedingsspanning: 230V~ (+10 en - 20%.) Energieverbruik: 0,05W. Schakelcontact:

Nadere informatie

Digitale programmaklokken

Digitale programmaklokken Dag-, weekprogrammaklokken EG010, EG071 actuele tijd / schakeltijd schakelstandmelding actueel schakelprogramma EG010 / huidige dag EG071 kiezen van het schakelprogramma knop voor indicatie van de programmastappen

Nadere informatie

TERMINA TR 610 top2. TR 612 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 13 Horloge programmable

TERMINA TR 610 top2. TR 612 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 13 Horloge programmable 2 2 309 157 03 TERMINA TR 610 top2 TR 612 top2 610 0 100 612 0 100 Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr 0,5mm - 2,5mm 2 MENU 8mm 0 6 12 18 24 1 230-240V~ 50-60Hz R 10a - 30T OK top2 TR 610 0,5mm

Nadere informatie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000RF Gebruikshandleiding Montageinstructie Eigschapp De TP7000 is e batterijgevoede klokthermostaat met naar keuze: e 7dag programma, per dag programmeerbaar e

Nadere informatie

TERMINA TR 611 top2. TR 622 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 15 Horloge programmable

TERMINA TR 611 top2. TR 622 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 15 Horloge programmable 2 2 309 257 03 TERMINA TR 611 top2 TR 622 top2 Ext 0,5mm - 2,5mm 2 8mm 230-240V~ 50-60Hz R 10a - 30T Ext 1 4 5 6 C2 Ext 2 NL 611 0 100 622 0 100 0 6 12 18 24 top2 0 6 12 18 24 top2 Montage- und Bedienungsanleitung

Nadere informatie

LUNA LUNA 120 top2 D GB F I. Montage- en bedieningshandleiding Schemerschakelaar. LUNA 120 top2

LUNA LUNA 120 top2 D GB F I. Montage- en bedieningshandleiding Schemerschakelaar. LUNA 120 top2 2 309 272 01 LUNA LUNA 120 top2 120 0 100 120 0 200 Montage- en bedieningshandleiding Schemerschakelaar 0 6 12 18 24 MENU OK 1 2 Lux 2000 LUNA 120 top2 NL D GB F I 2600 W 16A-10AX 250V~ 0,5mm - 2,5mm 2

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING TIJDKLOK CHRONIS IB

MONTAGEHANDLEIDING TIJDKLOK CHRONIS IB MONTAGEHANDLEIDING TIJDKLOK CHRONIS IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de tijdklok. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich niet

Nadere informatie

Klokthermostaat RAM 811 top. Gebruiksaanwijzing

Klokthermostaat RAM 811 top. Gebruiksaanwijzing Klokthermostaat RAM 811 top Wij feliciteren u van de klokthermostaat THEBEN te hebben gekozen en danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij raden u aan van aandachtig deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

TERMINA TR 610 top2. TR 612 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 13 Horloge programmable

TERMINA TR 610 top2. TR 612 top2. Montage- und Bedienungsanleitung 1 Schaltuhr. Notice de montage et d utilisation 13 Horloge programmable 2 2 309 157 04 TERMINA TR 610 top2 TR 612 top2 0,5mm - 2,5mm 2 8mm 230-240V~ 50-60Hz R 10a - 30T 0,5mm - 2,5mm 2 4 5 6 C2 8mm 230-240V~ 50-60Hz R10a-30T NL 610 0 100 612 0 100 0 6 12 18 24 top2 TR 610

Nadere informatie

HANDLEIDING Digitale schakelklok met weekprogramma

HANDLEIDING Digitale schakelklok met weekprogramma HANDLEIDING Digitale schakelklok met weekprogramma 1. Betekenis display-weergave en bedieningstoetsen Een-kanaals 1.1 Bedieningstoetsen i e b q l d h m o a s Twee-kanaals ingeven van de tijd en weekdag

Nadere informatie

gebruiksaanwijzing CV-regelaar VAG 4000

gebruiksaanwijzing CV-regelaar VAG 4000 Cenvax VAG 4000 weersafhankelijke regelaar voor CV-installaties De VAG 4000 is een moderne elektronische regelaar voor CV-installaties, bestaande uit een schakeleenheid VS 6 en een afstandsbediening FS

Nadere informatie

LUNA LUNA 111 top2 LUNA 112 top2 NL DK S FIN N 111 0 100, 111 0 200 112 0 100, 112 0 200. Montage- en gebruiksaanwijzing Digitale schemerschakelaar

LUNA LUNA 111 top2 LUNA 112 top2 NL DK S FIN N 111 0 100, 111 0 200 112 0 100, 112 0 200. Montage- en gebruiksaanwijzing Digitale schemerschakelaar 2 2 309 276 01 LUNA LUNA 111 top2 LUNA 112 top2 111 0 100, 111 0 200 112 0 100, 112 0 200 Ext L L N N Data + 4 5 6 C2 Ext1 Ext2 L N Data + NL Montage- en gebruiksaanwijzing Digitale schemerschakelaar MENU

Nadere informatie

Chronis Smart RTS. Installatiehandleiding. Chronis Smart RTS Artikelnummer

Chronis Smart RTS. Installatiehandleiding. Chronis Smart RTS Artikelnummer Chronis Smart RTS Installatiehandleiding Chronis Smart RTS Artikelnummer 1805166 Chronis Smart RTS Chronis Smart RTS Artikelnummer 1805166-2 - Inhoudsopgave Pagina OMSCHRIJVING 4 Productvoordelen 4 Principe

Nadere informatie

Digitale inbouwschakelklok

Digitale inbouwschakelklok G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 07 20 Digitale inbouwschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4

1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4 307075 NL Schakelklok TR 611 top2 6110100 TR 622 top2 6220100 1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4 Afvoer 4 3. Montage en aansluiting 5 Schakelklok monteren 5 Kabel aansluiten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Afstandsbediening met display CHSZ-12/04. Nederlands

Gebruikershandleiding. Afstandsbediening met display CHSZ-12/04. Nederlands Gebruikershandleiding CHSZ-12/04 Pagina 1 Gebruikershandleiding Afstandsbediening met display CHSZ-12/04 Nederlands Gebruikershandleiding CHSZ-12/04 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Plaatsen van de batterijen...3

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Afdekking Standaard met timerfunctie Art. nr. : ST.. Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Afdekking Standaard met timerfunctie Art. nr. : ST.. Bedieningshandleiding Art. nr. :.. 5232 ST.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Ernstig letsel, brand of materiële

Nadere informatie

Itho Daalderop CV-regelaar VAG4000. gebruikers- installatiehandleiding

Itho Daalderop CV-regelaar VAG4000. gebruikers- installatiehandleiding Itho Daalderop CV-regelaar VAG4000 gebruikers- installatiehandleiding 1 2 oorspronkelijk document Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 1.1 VAG4000 weersafhankelijke regeling 4 1.2 Behaaglijkheid 4 1.3 Eenvoudige

Nadere informatie

TR TR 608 top2 S TR 609 top2 S S D GB F I E NL. Montage- en bedieningshandleiding Digitale schakelklok. TR 608 top2 S.

TR TR 608 top2 S TR 609 top2 S S D GB F I E NL. Montage- en bedieningshandleiding Digitale schakelklok. TR 608 top2 S. 309364 TR TR 608 top2 S 6080101 TR 609 top2 S S 6090101 L N 230-240V~ 3 µ 50-60Hz R10a -25T 2 1 16(4)A 250V~ L N 230-240V~ µ 50-60Hz R10a -25T 2 1 16(4)A 250V~ NL Montage- en bedieningshandleiding Digitale

Nadere informatie

DIEHL Lichtschakelaar met elektronische tijdschakelklok

DIEHL Lichtschakelaar met elektronische tijdschakelklok G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 50 13 DIEHL Lichtschakelaar met elektronische tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.

Nadere informatie

Elektronische jalousiebesturing Art.Nr.: Functiebeschrijving

Elektronische jalousiebesturing Art.Nr.: Functiebeschrijving Art.Nr.: 03.. 1. Functiebeschrijving De door een microprocessor bestuurde jalousiebesturing kan in een mm inbouwwandcontactdoos worden ondergebracht en is onderhoudsvrij. Een motor met een maximum aansluitvermogen

Nadere informatie

Mehne Inbouwschakelklok CPU 35 w2u

Mehne Inbouwschakelklok CPU 35 w2u G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 62 22 Mehne Inbouwschakelklok CPU 35 w2u Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD OF COMFORT

Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD OF COMFORT Voertuigverwarmingen Technische documentatie Gebruiksaanwijzing EasyStart Timer NL Gebruiksaanwijzing Beknopte handleiding Inbouwhandleiding Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer Chronis Comfort RTS Installatiehandleiding Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176 Chronis Comfort RTS Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176-2 - Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen

Nadere informatie

4-kanaalsklok met jaar-programma Gebruiksaanwijzing

4-kanaalsklok met jaar-programma Gebruiksaanwijzing Art. nr.: 1074 00 1.0 Beschrijving van het apparaat 2.0 Kenmerken 3.0 Gebruik 3.1 Veiligheidsinstructies 3.2 Montage-instructies 3.3 Elektrische aansluiting 3.4 Technische gegevens 3.5 Afmetingen 4.0 Gangreserve

Nadere informatie

Bedieningshandleiding RCW-2. Nederlands. Controle unit voor communicerende electronische regeling. UM 02 RCW2.1ALL-A Code :

Bedieningshandleiding RCW-2. Nederlands. Controle unit voor communicerende electronische regeling. UM 02 RCW2.1ALL-A Code : Bedieningshandleiding RCW-2 Nederlands Controle unit voor communicerende electronische regeling. UM 02 RCW2.1ALL-A Code : 3990160 Notities Pagina 2 Inleiding De AIRWELL RCW2 controle unit werd ontworpen

Nadere informatie

1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4

1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4 307253 NL Schakelklok TR 610 top3 6100130 TR 612 top3 6120130 1. Fundamentele veiligheidsinstructies 4 2. Bedoeld gebruik 4 Afvoer 4 3. Montage en aansluiting 5 Schakelklok monteren 5 Kabel aansluiten

Nadere informatie

1 BESTURING EN INSTELLING 2 DISPLAY STRUCTUUR 2 DAG EN TIJD INSTELLING 3 TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN 4 TEMPERATUUR PROGRAMMEREN

1 BESTURING EN INSTELLING 2 DISPLAY STRUCTUUR 2 DAG EN TIJD INSTELLING 3 TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN 4 TEMPERATUUR PROGRAMMEREN THERSTAAT A50 INHOUD BELANGRIJKE INFORMATIE VEILIG GEBRUIK BESTURING EN INSTELLING DISPLAY STRUCTUUR DAG EN TIJD INSTELLING TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN ERATUUR PROGRAMMEREN SCREENSAVER SELECTEER GEBRUIKSDULES

Nadere informatie

¾Kabel op 8 mm (max. 9 mm) afstrippen ¾Kabel onder een hoek van 45 in de geopende DuoFixstekkerklem. LL2 kabels per klempositie mogelijk

¾Kabel op 8 mm (max. 9 mm) afstrippen ¾Kabel onder een hoek van 45 in de geopende DuoFixstekkerklem. LL2 kabels per klempositie mogelijk NL Schakelklok TR 610 top3 6100130 TR 612 top3 6120130 307253 Kabel 45 DuoFix verende stekkerklem Testfunctie Opener van verende stekkerklem 1. Fundamentele veiligheidsinstructies WAARSCHUWING Levensgevaar

Nadere informatie

SELO-B. Het elektronische slot. Gebruiksaanwijzing voor de aanvullende functies:

SELO-B. Het elektronische slot. Gebruiksaanwijzing voor de aanvullende functies: Het elektronische slot SELO-B Made in Germany www.secu-gmbh.de Gebruiksaanwijzing voor de aanvullende functies: Weekschakelklok, feestdag-/vakantiekalender, openingsvertraging, beheerfuncties Inhoudsopgave

Nadere informatie

HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE

HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE INHOUDSTABEL 1. INLEIDING 01 2. VEILIGHEID 01 3. WERKING 01 4. OBOUW 02 ALGEMEEN 02 MAATTEKENING 02 MONTAGE 02 ELEKTRISCH SCHEMA 04 4.1 AANSLUITING D300E II

Nadere informatie

Werken met de draadloze tijdklok Chronis RTS

Werken met de draadloze tijdklok Chronis RTS Werken met de draadloze tijdklok Chronis RTS Uitgangspunten: De motoren zijn al afgesteld. De motoren zijn al geprogrammeerd op de tijdklok Chronis RTS. - 90 - Inregelen tijdklok Chronis RTS Standaardscherm

Nadere informatie

NEDERLANDS TH82712V. Digitale plug-in timer. De keuze van de installateur cdvibenelux.com

NEDERLANDS TH82712V. Digitale plug-in timer. De keuze van de installateur cdvibenelux.com NEDERLANDS Digitale plug-in timer De keuze van de installateur 1. DAGELIJKSE/WEKELIJKSE ELEKTRONISCHE TIMER Alvorens uw timer in gebruik te nemen, gelieve de volgende handleiding aandachtig te lezen. Dit

Nadere informatie

Tijdschakelklok met helderheidssensor

Tijdschakelklok met helderheidssensor G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 03 96 Tijdschakelklok met helderheidssensor Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

Doepke. Dupline. Handcodeerapparaat DHK 1. Bedieningshandleiding /01/10/E

Doepke. Dupline. Handcodeerapparaat DHK 1. Bedieningshandleiding /01/10/E Dupline Handcodeerapparaat DHK 1 Bedieningshandleiding 3931167/01/10/E Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Beknopte handleiding...3 3. Handleiding...5 3.1. Inbedrijfname...5 3.2. Lezen van adressen...5 3.3.

Nadere informatie

Afbeelding: 24V-uitvoering, 433MHz

Afbeelding: 24V-uitvoering, 433MHz Afbeelding: 24V-uitvoering, 433MHz Radiografische ontvanger E18 1-kanaal AM-radiografische ontvanger in 433 MHz of 868 MHz. 12V of 24V AC/DC (zie etiket op de ontvanger). Potentiaalvrije relaisuitgang

Nadere informatie

SecuTronic TSE Gebruiksaanwijzing Professional Mode: Weekschakelklok, feestdag-/vakantiekalender, openingsvertraging, beheerfuncties

SecuTronic TSE Gebruiksaanwijzing Professional Mode: Weekschakelklok, feestdag-/vakantiekalender, openingsvertraging, beheerfuncties TSE 3003 Made in Germany www.burg-waechter.de Gebruiksaanwijzing Professional Mode: Weekschakelklok, feestdag-/vakantiekalender, openingsvertraging, beheerfuncties SecuTronic Inhoudsopgave Tijdfuncties...

Nadere informatie

Handleiding ALFANET 70-Clock

Handleiding ALFANET 70-Clock Handleiding ALFANET 70-Clock 1 Werking De ALFANET 70-Clock is een real-time weekklok met een relais uitgang en twee contact ingangen geschikt voor paneel inbouw. Er zijn 7 schakeltijden die via parameters

Nadere informatie

CONFIGURATIE VAN DE ONTVANGER Twee bedrijfsmodi zijn beschikbaar: Basic (basis) en Advanced (uitgebreid).

CONFIGURATIE VAN DE ONTVANGER Twee bedrijfsmodi zijn beschikbaar: Basic (basis) en Advanced (uitgebreid). CONFIGURATIE VAN DE ONTVANGER Twee bedrijfsmodi zijn beschikbaar: Basic (basis) en Advanced (uitgebreid). BASIC-modus functies: - Opslaan van de kaart codes in het geheugen ** - Wissen van de kaart codes

Nadere informatie

click Geheugenkaart OBELISK top2 ( )

click Geheugenkaart OBELISK top2 ( ) 307086 NL Schakelklok TR 611 top2 24 V 6114100 TR 622 top2 24 V 6224100 click 1. Fundamentele veiligheidsinstructies! WAARSCHUWING Levensgevaar door elektrische schokken of brand! ¾Montage uitsluitend

Nadere informatie

Chronotherm Thermostaat Modulation

Chronotherm Thermostaat Modulation Chronotherm Thermostaat Modulation De Chronotherm Modulation heeft zowel de mogelijkheid om op manuel als op automatisch programma te functioneren. Om de thermostaat te laten functioneren dienen de volgende

Nadere informatie

Bedieningshandleiding voor het extern Regin Display

Bedieningshandleiding voor het extern Regin Display Bedieningshandleiding voor het extern Regin Display Copyright RETEG b.v. 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 BEVEILIGING... 3 2.2 MEER INFORMATIE... 3 3 MENU STRUCTUUR VAN HET DISPLAY...

Nadere informatie

Bedieningshandleiding Afdekking met timerfunctie Standaard

Bedieningshandleiding Afdekking met timerfunctie Standaard Bedieningshandleiding Afdekking met Standaard 1. Functie Manager en wordt in combinatie met een motorregelmoduul in een inbouwdoos conform DIN 49073 (advies: diepe doos) gemonteerd. Het toestel biedt de

Nadere informatie

Bestnr Digitale schakelklok PT 1007

Bestnr Digitale schakelklok PT 1007 Bestnr. 61 60 01 Digitale schakelklok PT 1007 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

HANDLEIDING BEREGENINGSAUTOMAAT 8 ZONE TYPE CHRONO

HANDLEIDING BEREGENINGSAUTOMAAT 8 ZONE TYPE CHRONO HANDLEIDING BEREGENINGSAUTOMAAT 8 ZONE TYPE CHRONO BEREGENINGSAUTOMAAT 8 ZONE TYPE CHRONO Inhoud Handleiding 1. ALGEMENE BESCHRIJVING... 2 1.1 - Controller Specificaties... 2 1.2 - Systeem kenmerken...

Nadere informatie

Positie-aflezing. - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor. Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304

Positie-aflezing. - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor. Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304 SERIE Z-54 Positie-aflezing - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304 ELGO - ELECTRIC GmbH D - 78239 Rielasingen,

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 06/12-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Bosch FR 100 thermostaat Handleiding

Bosch FR 100 thermostaat Handleiding Bosch FR 100 thermostaat Handleiding Bediening met gesloten klep 1 Keuzeknop Keuzeknop draaien: - Weergave gewenste temperatuur en tijdelijk veranderen van de gewenste waarde Keuzeknop indrukken: - Bevestigen

Nadere informatie

Power Monitor Pro. Bestnr.: 10 32 50. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Power Monitor Pro. Bestnr.: 10 32 50. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 10 32 50 Power Monitor Pro Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display

Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display Copyright RETEG b.v. Bedieningshandleiding voor de Display s 1 Rev 2.0, 06-07-2006 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 BEVEILIGING...

Nadere informatie

Handleiding energiebesparingen met universele tijdklokken en Walstroom energysaver

Handleiding energiebesparingen met universele tijdklokken en Walstroom energysaver Handleiding energiebesparingen met universele tijdklokken en Walstroom energysaver Pagina 1.1 Inleiding 2 1.2 In- en uitschakelen van de verwarming. 1.3 In -en uitschakelen van de elektrische warmwaterboiler.

Nadere informatie

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 RFI 1000 / RFI 1000-2 Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 Instructiehandleiding RFI 1000 / RFI 1000-2 Eerst de handleiding lezen alvorens het systeem in werking te stellen Het systeem

Nadere informatie

Individuele besturing met infrarood ontvanger WKS-IR

Individuele besturing met infrarood ontvanger WKS-IR De met infrarood is een besturing voor één motor of een groep WKS-delen. Behalve de toetsen op en neer heeft hij een toets voor in- of uitschakelen van de centrale besturing. Als centrale besturing onder

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TRSE 6000. Algemeen

Gebruiksaanwijzing TRSE 6000. Algemeen Gebruiksaanwijzing TRSE 6000 Algemeen Hartelijk bedankt, dat u voor een kluis met de BURG-WÄCHTER elektronica TRSE 6000 heeft gekozen. U heeft hiermee een product verworven dat aan buitengewoon hoge veiligheidseisen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Ruimtebedienapparaat Webbased regelaar

Gebruikershandleiding Ruimtebedienapparaat Webbased regelaar Gebruikershandleiding Ruimtebedienapparaat Webbased regelaar Land: NL Ned Air bv Mei 2016 Ver. 0.06 Pagina 2 van 16 Inhoudsopgave: 1 Introductie... 5 1.1 Beveiliging... 5 1.2 Technische gegevens... 5 2

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 07/12-01 PC 353200 Nabijheidslezer Sfera Installatiehandleiding 2 Nabijheidslezer Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Tastor Konsum SD Rolluikbesturing

Tastor Konsum SD Rolluikbesturing versie 10/09 Bestnr.:64 66 80 Tastor Konsum SD Rolluikbesturing Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Command 222. Mastercode = xxxxxxxx Serienummer = xxxxxxxx. Draadloze codeschakelaar

Gebruiksaanwijzing. Command 222. Mastercode = xxxxxxxx Serienummer = xxxxxxxx. Draadloze codeschakelaar Command 222 Draadloze codeschakelaar Gebruiksaanwijzing NL Vanaf de fabriek voorgeprogrammeerde Mastercode Mastercode = xxxxxxxx Serienummer = xxxxxxxx Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1. Veiligheidsadvies...3

Nadere informatie

LUXOMAT TS-DY1 en TS-DY2

LUXOMAT TS-DY1 en TS-DY2 LUXOMAT TS-DY1 en TS-DY2 Montage- en bedieningshandleiding voor B.E.G. schakelklok/arklokken TS-DY1 en TS-DY2 NL 1 kanaal (TS-DY1) 4 kanalen (TS-DY2) Aansluitschema 1. Elektrotechnische vakman In verband

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG

Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG Een merk van Dohse Aquaristik Gebruikshandleiding HumidityControl eco Art. nr. 10896 Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG www.dohse-terraristik.com Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Display 1.2 Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Digitale schakelklok voor besturing van zonwering en rolluiken therolla S031. Gebruiksaanwijzing

Digitale schakelklok voor besturing van zonwering en rolluiken therolla S031. Gebruiksaanwijzing Digitale schakelklok voor besturing van zonwering en rolluiken therolla S031 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1. Veiligheidsvoorschriften...4 2. Display en toetsen...5 3. Gebruik conform aan de toepassing...6

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity 1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity Installatiehandleiding Versie 1.2 - januari 2007 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Technische

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

In werking stellen Hoofdstuk 6

In werking stellen Hoofdstuk 6 In werking stellen Hoofdstuk 6 6.1 In- en uitschakelen toestel Het toestel kan op twee manieren worden in- of uitgeschakeld: 1. Softwarematig; er blijft spanning op het toestel staan, bijsoftwarematig

Nadere informatie

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT De HeatControl opbouw programmeerbare klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic. Gebruiker. Weersafhankelijke ketelregelaar

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic. Gebruiker. Weersafhankelijke ketelregelaar Bedieningshandleiding VAG5000-Basic Weersafhankelijke ketelregelaar Gebruiker Itho bv Business Unit van der Beyl Adm. de Ruyterstraat 5 HB Schiedam Postbus 00 AA Schiedam T (00) 7 85 00 F (00) 7 89 99

Nadere informatie

TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer

TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer Toepassing De ontvanger TV DRC is voorzien voor wandmontage m.b.v. een inbouwdoos. Zijn functie bestaat uit het manueel of radiogestuurd dimmen van een belasting

Nadere informatie

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Bestnr. 61 12 78 INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT

GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT Zender EIGENSCHAPPEN Ontvanger Draadloze communicatie via radiosignaal met ontvanger aangesloten aan de verwarming. De werkingsafstand bedraagt ongeveer 30m in woongebieden.

Nadere informatie