Dorpskrant Dongjum-Boer. Op 'e Hichte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dorpskrant Dongjum-Boer. Op 'e Hichte"

Transcriptie

1 Dorpskrant Dongjum-Boer Ou d e p astori e ach ter d e k erk v a n Do n g jum Op 'e Hichte November 2016

2 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid in de dorpen Dongjum en Boer. Bestuur Dorpsbelang: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: Jeanette Slagter, Riedsterweg 4, Dongjum Tanja de Groot, W. Foppesstrjitte 13, Dongjum Metty Twerda, W. Foppesstrjitte 20, Dongjum Cornelis (Cees) de Groot, Dongjumerweg 8, Boer Rients Kootstra, Willemstraat 7, Dongjum Gabrielle Rombout, Noorderstraat 14, Dongjum Advertenties met betrekking tot te koop en/of te huur kosten 6,= per halve en 10,= per hele pagina per editie. Bij een heel jaar lang adverteren (6 edities) is de 6e keer gratis. Banknummer: IBAN: NL36RABO Kosten lidmaatschap: 5,= per jaar. U kunt zich als lid opgeven bij één der bestuursleden. Kopij voor het dorpskrantje Omdat dit krantje digitaal wordt opgemaakt, ontvangen we graag indien mogelijk kopij via de website onder de subrubriek dorpsbelang of rechtstreeks naar fransboersma1@gmail.com Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u nog altijd kopij inleveren bij Reinie Tichelaar - van Veen, Noorderstraat 20 te Dongjum Cees de Groot, Dongjummerweg 8 te Boer. De uiterste inleverdatum voor de krantje van 2016 is 9 december. Zet deze dattum alvast in uw agenda! Het krantje wordt ongeveer een week later huis aan huis verspreid. Ook is het krantje als pdf bestand te lezen op de website.

3 Uitnodiging aan alle inwoners van de Franeker dorpen Geachte besturen van Dorpsbelangen e.a.., Graag wil ik alle leden van de diverse Dorpsbelangen en de inwoners van alle dorpen van Franekeradeel uitnodigen om samen met ons een mening te vormen over duurzaamheid. Dit met het oog op het te maken beleid voor de nieuwe gemeente Waadhoeke. Wij hebben Professor Pier Vellinga bereid gevonden om op vrijdag 11 november te spreken over Klimatologie/ Duurzaamheid en wat dit met onze omgevng doet in de toekomst. Plaats: Martenazaal van recreatiecentrum Bloemketerp. Aanvang : uur Toegang : gratis!! Deze avond wordt georganiseerd door D66, Groen Links, PvdA en Werkgroep het Bildt!! met democratische groet,

4

5

6

7 Friese energiecoöperatie onderzoekt mogelijkheid tweede zonnedak. In juni nam de Friese energiecoöperatie EKON haar eerste zonnedak in gebruik. Met succes, en daarom zijn er inmiddels plannen om ook de daken van nieuwe aardappelloodsen van aardappelboer Fokkema in Slappeterp met zonnepanelen te beleggen. EKON onderzoekt daarvoor momenteel de financieringsmogelijkheden. Op de daken van de nieuwe loodsen van de aardappelboer in Slappeterp is plek voor 639 zonnepanelen. Die leveren jaarlijks bijna tweehonderd MegaWattuur stroom op, waarmee zestig gezinnen een jaar lang voorzien worden van Friese, groene stroom. n 2050 alleen maar duurzame energie De nieuwe plannen van EKON passen goed bij de doelstelling van de provincie om in 2020 zestien procent van de energie duurzaam op te wekken. Nog eens dertig jaar later, in 2050 wil de provincie dat er in Fryslân uitsluitend duurzame energie gebruikt wordt. Van de zon naar aardappelboer Fokkema en het stopcontact thuis EKON (Enerzjykoöperaasje om de Noorderpolder) is een nieuwe Friese energiecoöperatie uit Slappeterp die burgers de kans biedt schone, Friese energie uit de eigen regio te gebruiken. Wie bij EKON energiecertificaten koopt, wordt mede-eigenaar van de zonnepanelen op de daken van aardappelboer Fokkema. De stroom die wordt opgewekt, komt via energieleverancier Greenchoice thuis uit het stopcontact. Wilt u meer weten over Ekon, neem dan contact op met de redactie

8 Voor al uw patat, snacks en complete menu s openingstijden maandag gesloten dinsdag 17:00-20:00 uur woensdag 11:00-20:00 uur donderdag 11:00-20:00 uur vrijdag 11:00-21:00 uur zaterdag 11:00-21:00 uur zondag 12:00-20:00 uur Wij bezorgen op vrijdag zaterdag en zondag van 17:00-20:00 uur Cafetaria t Park harlingerweg PA Franeker info@cafetariahetpark.nl

9 Wilt u a.u.b. niet vergeten vrijdag 18 november uw OUD PAPIER Voor uur aan de weg te zetten? Met vriendelijke groet, DORPSBELANG DONGJUM-BOER Let op: overdracht samenstellen Op e Hichte Op e Hichte wordt thans samengesteld door Frans Boersma. Houdt U er dus rekening mee dat u uw mail vanaf nu stuurt naar fransboersma1@gmail.com. 55+ SOOS De data voor de 55+ SOOS bijeenkomsten zijn: in november, 21 december in februari en 19 april. steeds op woensdagmiddag. De eerste (en de laatste) keer van elk seizoen zijn weer excursies. Bent u (nog) geen vaste bezoeker, maar toch geinteresseerd: neem gerust contact op met Tineke Postma (397029).

10

11 Activiteit bloemschikkenin het dorpshuis Op woensdag avond 7 december is er bloemschikken in het dorpshuis te Dongjum. We beginnen om uur en gaan wat voor de kerst maken meenemen : snoeischaar. Kosten 10 euro p.p U kunt zich aanmelden per mail esmeraldasara@live.nl of De volgende data in 2016 zijn: Koersbal 30 november en 14 december. In 2017 zijn de data:4 en 18 januari, 1 februari en 1 en 15 en 29 maart. De tijd is van tot plm u ur en de kosten p.p. zijn 3,00 per keer dat u aanwezig bent (incl. Koffie/thee +) Koersbal is een sport die door iedereen gedaan kan worden, jong en oud. Ook hoeft u niet super lenig of snel te zijn. Je kunt het zelfs beoefenen, zittend op een stoel. Wilt u meer weten? Bel Tineke Postma (397029) en zij vertelt u meer. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om eerst eens een keertje te komen kijken en wie weet, wilt u het dan ook proberen.

12 Kaarten, biljarten of een andere Boppeslach competitie? In de winter is er weer vanouds gelegenheid om een competitie op te zetten met biljarten, kaarten of wellicht wat anders zoals sjoelen,tafeltennissen, darten of.? In verband met de toneelavonden en andere activiteiten kiezen we dit seizoen voor de vrijdagavond. En wel de volgende vrijdagavonden: maand datum november 11, 25 december 9, 23 januari 13, 27 februari 10, 24 maart 10, 24 April 14 De avond begint om uur. Vooraf opgave is mogelijk bij Fedde Hiemstra: Of 's avond bij het spel. Indien er mensen zijn die andere ideeën hebben dan kaarten of biljarten laat het dan ook even weten dan worden de spullen klaargezet. Er is altijd een tijdstip of een juist moment om ergens met iets te beginnen. Dus als je wel wilt biljarten of kaarten maar je weet nog niet goed hoe dat te doen, dan word je dit met deze avonden of met een extra oefensessie bij gebracht. Dit moet geen drempel of blokkade zijn. Iedereen is ooit ergens een keer mee begonnen dus waarom jij niet? En vraag meteen je buurman,buurvrouw of beste vriend mee.

13 Activiteiten november en december 2016 van het VVV 4 november Kroegavond 26 november Sinterklaasfeest 2 december Kroegavond 21 december Filmavond 24 december Kerst darttoernooi 31 december Oliebollen bakken Zet deze datums alvast in uw agenda! Verdere informatie over de activiteiten komen in het dorpskrantje te staan en op de facebook pagina van het VVV Doanjum Like onze pagina VVV Doanjum Zo blijft u van alles op de hoogte! De collecte voor de Brandwondenstichting heeft in Dongjum en Boer opgebracht een bedrag van 346,13. Zowel de gevers als de collectantes, hartelijk bedankt!

14 Activiteiten Mariakerk Boer najaar 2016 Vrijdag 25 november Gerrit Breteler Entree: 12,50 Aanvang 20.30u Met de mede door Gerrit Breteler in 1994 opgerichte muziekgroep 'Fling' treedt hij tot 2002 op als vertolker van vooral Ierse volksmuziek. In 2004 besluit hij solo verder te gaan en schrijft en componeert Friestalige liedjes. Zijn cd 'Lit ús dêrom drinke' is een groot succes. Het lied dat hij over zijn vader schreef, 'Op een dag', staat al jaren hoog in de Fryske Top 100. Zijn repertoire bestaat deels uit liedjes van zijn cd 'Katarsis' en natuurlijk uit enkele bekende nummers van de vorige cd 'Lit ús dêrom drinke'. Ook zal het Engelstalige repertoire niet ontbreken. Gerrit Breteler is een veelgevraagd zanger en spreker in theaters, kerken en bij bijzondere gelegenheden. Naast de muziek is Breteler actief als beeldend kunstenaar en als schrijver van toneelstukken zoals 'Katarsis' en 'Kredo' en 'Krimp' en 'Kredyt'. Kaarten kunt u reserveren door te mailen naar mariakerkboer8809@hotmail.com of door te bellen naar Tjarda Wigmans: (na 19.00). Kerkje te huur Wilt u een vergadering, workshop of toneelvoorstelling organiseren en zoekt u een bijzondere locatie? De Mariakerk in Boer is te huur en beschikt over een kleine keuken/bar voor koffie, thee of frisdrank, geluidsinstallatie, sanitair en parkeerplaatsen. Tevens is de kerk te gebruiken voor diensten. Informeer naar de mogelijkheden bij Peter weiland:

15 Historie Sicco van Goslinga Als we teruggaan in de geschiedenis, hebben er in Dongjum enkele vooraanstaande personen gewoond.eén daarvan was Sicco van Goslinga Op de Sickemastate te Herbaijum woont in het begin van de 17e eeuw Johan van Goslinga,1) die grietman van Franekeradeel is; hij is getrouwd met Fed Sophia van Cammingha van Ameland. Dit echtpaar besluit om een nieuwe State te bouwen in Dongjum.2) Johan en Fed Sophia zijn de ouders van de Friese staatsman Sicco van Goslinga ( ). In 1681 liet Sicco zich inschrijven aan de Franeker Academie en naderhand studeerde hij eveneens aan de Hogeschool te Utrecht. Nadat hij een aantal buitenlandse reizen had gemaakt kreeg hij in 1687 een baan bij de Provinciale Rekenkamer. Toen zijn vader een jaar later overleed volgde hij deze op als grietman van Franekeradeel. In 1692 trad hij te Ballum op Ameland in het huwelijk met Johanna Isabella barones thoe Swartzenberg en Hohenlandsberg, Erfvrouwe van Ameland. Hij vestigde zich met haar te Dongjum, waar hij tot zijn overlijden op Goslinga-state bleef wonen. In de kerk van Dongjum is een fraai praalgraf geplaatst, door de kinderen van Sicco, dat vervaardigd werd door de vooraanstaande beeldhouwer Jean Baptist Xaverij. Bron en geraadpleegde literatuur: Internet Terugblik op Franekeradeel door Henk Kreger Verzameld fotomateriaal

16 De Goslinga State Deze State werd in het begin van de 17e eeuw gebouwd. In 'De Tegenwoordige Staat van Friesland' uit 1786 kunnen we lezen: 'heden bestaat het voorname sieraad des dorps in de fraaje State Goslinga, ten Zuiden der Kerk gelegen, en in de voorige eeuw gesticht door den grietman Johan van Goslinga: van deeze plaats loopt eene lange allee naar den grooten rydweg van Franeker op Leeuwarden.' Van de hand van Jacob Stellingwerf is geen tekening bekend van de Goslinga State. Gelukkig werd de State wel vastgelegd op een fraaie kleurtekening die niet gesigneerd is, maar mogelijk van de hand van Abraham de Haen ( ) kan zijn. Deze tekenaar maakte in 1734 kleurtekeningen van Marssum en Tzummarum. Het opschrift luidt: "'t Huis van den Hr. Goslinga, pleni potentianida te Doengjum bij Franeker." Pleni potentia kan 'rijk aan macht' betekenen, m aar wat -nida betekent is onduidelijk. Het is wel zeker dat het opschrift op Sicco van Goslinga slaat. Op de afbeelding zien we tussen de bomen door niet zo veel van de State. Het was in elk geval een breed en niet erg diep gebouw van twee verdiepingen onder een schilddak met forse hoekschoorstenen. Rechts van de deur zijn vier ramen zichtbaar en ervan uitgaande dat het huis symmetrisch gebouwd is, zullen aan de andere kant zich ook 4 ramen bevonden hebben. Links zijn onder de bomen nog wat aanbouwen zichtbaar, mogelijk zijn dat stallen en een koetshuis. Het voorplein was toegankelijk via een dam in de gracht, waarop een fors hek geplaatst was. Helemaal rechts op de tekening is nog een theekoepel zichtbaar.

17 een bril dat staat oor een duidelijk voor een zichtbaar resultaat VOOR ALLE DUIDELIJKHEID! Dijkstraat 8 Franeker T (0517)

18

19 Raads- en raadscommissievergaderingen * De stukken voor de raads- en commissievergaderingen van de gemeente Franekeradeel liggen ter inzage in het gemeentehuis * Raadsvergadering: 24 november :00 uur * Raadscommissievergadering: 10 november :00 uur * Raadsvergadering: 22 december :00 uur * Raadscommissievergadering: 8 december 2016 * De vergaderingen zijn openbaar * Plaats, tijd en eventuele bijzonderheden kunt u ook in de Franeker Courant lezen. Meteo Noord West Iedere 5 seconden actueel Dé weersite voor Noord-West Nederland W Werkt samen met oa.: KNMI, Meteoconsult & Piet Paulusma te e M o r Noo d S W e st N E

20

Dorpskrantdongjumenboer. Ysbaan neist e terp

Dorpskrantdongjumenboer. Ysbaan neist e terp Dorpskrantdongjumenboer Ysbaan neist e terp Decembe r 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer November 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juli 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer September 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer December 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Februari 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer September 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juni 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer December 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

5e jaargang - november 2017

5e jaargang - november 2017 5e jaargang - november 2017 Inkoop Verkoop Taxatie Reparatie Onderhoud APK-keurstation Vakkundige reparatie met de juiste kennis en apparatuur Rondeboslaan 28a 9936 BK Delfzijl Tel. 0596-630509 info@autobedrijfhoefsmit.nl

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Dankzij het optreden van Firma Weijland en het heerlijke buffet Jeu de boules Er was afgesproken, om tot aan

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade 8de jaargang 6 december 2015 Nummer: 20 Kerkdiensten: Zondag 6 december Voorganger: ds. G.P. den Hollander (2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok 10.00 uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juli 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Nieuwsbrief VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Samenwerken De PCOB, afdeling Zwolle, heeft al heel lang een samenwerkingsverband met de KBO, afdeling Zwolle. Ieder jaar weer verzorgen de reiscommissies

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2012 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Dit stappenplan voor het organiseren van een buurtbijeenkomst is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Er zijn weer allerlei leuke activiteiten aan de Havenstraat 5 te Oostwold In deze nieuwsbrief vind je een weergave van activiteiten, zoals bijvoorbeeld Rock

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1 Winter 2013/2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Jaargang 2013/2014 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Woord van de voorzitter In uw handen heeft u het eerste programmaboekje van Over Welzijn Gesproken

Nadere informatie

Workshop & high-tea. Ontdek onze interactieve en creatieve workshops

Workshop & high-tea. Ontdek onze interactieve en creatieve workshops Contact Minister Kanstraat 64 7811 GR EMMEN T 0591-72 58 25 info@twessers.nl Openingstijden Engels Theehuis Twessers is geopend van woensdag t/m zondag 10.00 t/m 17.00 uur. Workshop & high-tea Ontdek onze

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Toen al 7 km afgelegd, in Tzummarum pauzeerden we bij een snackbar t.o. de kerk gedurende 20 min., tot uur.

Toen al 7 km afgelegd, in Tzummarum pauzeerden we bij een snackbar t.o. de kerk gedurende 20 min., tot uur. Verslag van Franeker St Jacobiparochie Santiago aan het Wad, regio Noord-Holland benoorden het Y Op de feestdag van Sint Jacobus, 25 juli, starten we in de Martinikerk in Franeker. Voor de ca. 44 deelnemers

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie oktober Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

31 mei Studiedag ++++++++++++ 1 juni Samenwerken op het plein. Nieuwsbrief

31 mei Studiedag ++++++++++++ 1 juni Samenwerken op het plein. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 24 mei 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Theatervoorstelling 2 Jubileumboek 2 Oud papier 3 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 49 8 december 2017 Nieuws Agenda 10 dec: FC Utrecht Feyenoord. 15 dec: Kerstbelevingstocht. 16 dec: Kerstbelevingstocht. 17 dec: FC Utrecht- Heracles. 18 dec: Radio Bartje open

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juni 2012 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis.

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Oktober 2016 Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Het doel is iedereen bewust te maken van waar

Nadere informatie

Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom!

Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom! . Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom! Het hele jaar door is er genoeg te doen. Misschien bent u lid van een club of vereniging, doet u vrijwilligerswerk of past u geregeld op de kleinkinderen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie juni

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie juni CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie juni Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Inhoud: - Aprilbeurs - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Huurmogelijkheden aprilbeurs - Paaseieren zoeken - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 2 6 september 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolkoor * Korfbal * Info avond Juf Monica is bevallen van een gezonde zoon. Noah is kerngezond en weegt 3445 gram. Pascal en Monica van harte

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie