Dorpskrant. Dongjum - Boer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dorpskrant. Dongjum - Boer"

Transcriptie

1 Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer November 2015

2 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid in de dorpen Dongjum en Boer. Bestuur Dorpsbelang: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: Jeanette Slagter, Riedsterweg 4, Dongjum Tanja de Groot, W. Foppesstrjitte 13, Dongjum Metty Twerda, W. Foppesstrjitte 20, Dongjum Cornelis (Cees) de Groot, Dongjumerweg 8, Boer Rients Kootstra, Willemstraat 7, Dongjum Gabrielle Rombout, Noorderstraat 14, Dongjum Advertenties met betrekking tot te koop en/of te huur kosten 6,= per halve en 10,= per hele pagina per editie. Bij een heel jaar lang adverteren (6 edities) is de 6e keer gratis. Banknummer: IBAN: NL36RABO Kosten lidmaatschap: 5,= per jaar. U kunt zich als lid opgeven bij één der bestuursleden. Kopij voor het dorpskrantje Omdat dit krantje digitaal wordt opgemaakt, ontvangen we graag indien mogelijk kopij via de website onder de subrubriek dorpsbelang of rechtstreeks naar opehichte@planet.nl. Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u nog altijd kopij inleveren bij Reinie Tichelaar - van Veen, Noorderstraat 20 te Dongjum Cees de Groot, Dongjummerweg 8 te Boer. De uiterste inleverdatum voor het laatste krantje van 2015 is 11 december. Zet deze datum alvast in uw agenda! Het krantje wordt ongeveer een week later huis aan huis verspreid. Ook is het krantje als pdf bestand te lezen op de website.

3 Notulen Dorsbelang 14 Oktober 2015 Agendapunten 1. WNWF Informatiebijeenkomst nieuwbouw Dongjum 2. Parkeerplaatsen voor de kerk van Boer 3. Oorlogsmonument 4. Oud papier 5. Verlichting Tzumarummerweg 6. Dorpsvisie WNWF Informatiebijeenkomst nieuwbouw Dongjum Wonen Noord West Fryslan zal op Donderdag 5 november een bijeenkomst houden en daarbij verhuurinformatie presenteren voor de toekomstige klanten van de nieuwbouwwoningen. Hierbij kunt u denken aan technische informatie over de woningen, huurprijzen, oplevering etc. Datum: Donderdag 5 november. Tijd: van tot uur. Locatie: dorpshuis de Boppeslach te Dongjum 2. Parkeerplaatsen voor de kerk van Boer Ondanks de afspraak met de gemeente tijdens de dorpsschouw, dat de gemeente 2x per jaar het onderhoud rond de Maria kerk op zich neemt, is er de hele zomer geen onderhoud gepleegd aan de parkeerstrook (graskeien) en het groen. Er is door dorpsbelang geïnformeerd bij de gemeente maar er was bij hen niets bekend over deze afspraak. De gemeente is vanaf nu wel van de afspraak op de hoogte en we wachten het komend voorjaar even af of er dan wel onderhoud wordt gepleegd. Mocht dit in het voorjaar wederom niet het geval zijn dan zullen wij nogmaals contact met de gemeente opnemen. 3. Oorlogsmonument In de voorbije jaren heeft de school de kranslegging bij het oorlogsmonument aan de Riedsterweg op zich genomen. De kranslegging vind ieder jaar plaats op 8 Maart, de dag waarop de slachtoffers gefusilleerd zijn. Het monument valt onder de stichting oorlogsmonumenten. De school legde uit eigen initiatief ook altijd een bos bloemen bij het graf van een oorlogsslachtoffer op het kerkhof bij de kerk te Dongjum. Vanwege de sluiting van de school vervalt daarmee ook de traditie van de kranslegging door leerlingen van de school.

4

5 Daarom zal dorpsbelang deze taak vanaf 2017 van hen overnemen en zorgragen voor de kranslegging bij het monument en bloemen op het kerkhof. 4. Oud papier Vanaf Januari 2016 stopt de school met het ophalen van het oud papier en zal dit worden overgenomen door de verenigingen. Er hebben zich na de oproep in het dorpskrantje verder geen verenigingen aangemeld als deelnemers voor het ophalen van het oud papier. De ijsclub en het VVV blijven dus de enige 2 verenigingen die het ophalen van het oud papier op zich zullen nemen. Er zijn wel vanuit Omrin een aantal verplichtingen verbonden aan het ophalen van het oud papier. Zo is het verplicht om tijdens het ophalen van het oud papier een reflecterend hesje te dragen en wordt er aangeraden om werkhandschoenen te dragen. Ook mogen jongeren onder de 18 jaar absoluut niet deelnemen aan het ophalen van het oud papier. De vrachtwagen en chauffeur van Omrin arriveert 6 x per jaar op de verzamelplaats: Wytse Foppesstrjitte 33 met als starttijd 18:00 uur. De route neemt ongeveer een uur in beslag. Dorpsbelang zal in overleg met de 2 verenigingen het om en om rooster maken, de verenigingen moeten zelf voor vrijwilligers voor het ophalen zorgen. Zorg er voor dat uw oud papier op deze dagen voor uur buiten staat. Zet het oud papier zo veel mogelijk op de afvalcontainer-verzamelplaatsen, zodat de kraak-perswagen er gemakkelijk bij kan! De ophaaldatums van 2016 zijn : Vrijdag 5 februari, 1 april, 3 juni, 29 juli, 23 september, 18 november. 5. Verlichting Tzumarummerweg Dorpsbelang zal contact met de Fryske milieufederatie opnemen in verband met voortdurende overlast van de verlichting. Deze federatie houdt zich oa bezig met lichthinder voor mens en dier. Mogelijk dat deze federatie meer invloed heeft en meer druk op de provincie kan uitoefenen dan wij als dorpsbelang om deze overlast te verkleinen. Verder bestaat er nog een organisatie genaamd : Platform Lichthinder, waar wij eventueel ook nog te rade kunnen gaan. Wij zullen u in de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang en ontwikkelingen in deze. 6. Dorpsvisie Op de website van Dongjum-Boer is onlangs een pdf bestand van de dorpsvisie van Dongjum-Boer geplaats, deze is te vinden onder het kopje : Verenigingen > dorpsbelang > dorpsvisie. Wanneer u op de blauwe cijferlink klikt opent het bestand zich vanzelf.

6 Het is bijna zover. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op zaterdag 28 november a.s. van 5.00 tot uur organiseren wij voor de eerste keer een gezellige en sfeervolle aangeklede winterfair in en rond de gerestaureerde kerk van Dongjum. Er hebben zich vele dorps- en buurtgenoten aangemeld als deelnemer aan de fair met een grote verscheidenheid aan producten zoals woondecoraties, groen- en tuindecoraties, kleding en nog veel meer. Mogelijk vindt u in de kramen nog leuke cadeaus voor de feestdagen! Naast de kramen zijn er activiteiten voor de kinderen, vinden er demonstraties plaats, kortom een fair die geschikt is voor jong en oud. Ook aan de inwendige mens is gedacht, u kunt genieten van warme chocolademelk, koffie, thee en andere lekkernijen. In onze kerk vinden eveneens demonstraties plaats en kunt u genieten van een aantal exposities, muziek en zang. De live muziek wordt verzorgd door: de band Helder EhJAjuh (Jan Roorda en Anneke Tulp) Troubadour Dick Postma Tot ziens op zaterdag 28 november op de sfeervolle winterfair te Dongjum. Verkeersomleiding tijdens de winterfair Op zaterdag 28 november zal de Dorpsstraat (tussen de Van Goslingastraat en de kerk) in verband met de winterfair worden afgesloten van uur. Het verkeer wordt omgeleid door de Noorderstraat. Mocht u nog vragen hebben over deze omleiding dan kunt u contact opnemen met Jetske Plantinga ( of ), na uur.

7

8 Voor al uw patat, snacks en complete menu s openingstijden maandag gesloten dinsdag 17:00-20:00 uur woensdag 11:00-20:00 uur donderdag 11:00-20:00 uur vrijdag 11:00-21:00 uur zaterdag 11:00-21:00 uur zondag 12:00-20:00 uur Wij bezorgen op vrijdag zaterdag en zondag van 17:00-20:00 uur Cafetaria t Park harlingerweg PA Franeker info@cafetariahetpark.nl

9 Vrijdag 20 november Elske DeWall Entree: 15,- Aanvang 20.30u Activiteiten Mariakerk Boer Elske de Walle groeide op in Veenwouden in Friesland. Op negenjarige leeftijd begon ze met saxofoon spelen en later ging ze ook zingen en trad ze op met haar zus Femke. Elske deed mee aan het Fries Popgala en Leonard Cohen project (Dunsje my de leafde ût). Tevens treed ze op met diverse grote artiesten zoals Syb van der Ploeg, de 3J's, Shirma Rous, Jonathan Jeremiah, Lionel Richie en het Metrolpole orkest. 20 december: kerstmiddag met koor en verhalen, aanvang 16.30, entree 5,- incl 1 consumptie Kaarten reserveren via mariakerkboer8809@hotmail.com of (na uur) Brandwondenstichting De collecte voor de brandwondenstichting heeft in de dorpen Dongjum en Boer een bedrag van 165,63 opgebracht. Hartelijke dank aan de gevers en de collectanten.

10

11 Afsluiting competitiekaatsen jeugd Op Zaterdag 7 november j.l. heeft het bestuur van KV Moed en Volharding met de jeugd het kaatsseizoen feestelijk afgesloten met een uurtje bowlen in Bloemketerp. Iedereen deed flink z n best om alle pins om te gooien. Voor de jongsten werd het spelletje iets makkelijker gemaakt door in de goten naast de baan slurven te leggen. De oudere jeugd had dus meer moeite om de ballen op de baan te houden. Maar ondanks dat is het een zeer geslaagde middag geworden. Van het bowlen had iedereen aardig trek gekregen, dus de patat en de hapjes gingen er wel in!

12 Na het eten werden de winnaars bekend gemaakt van het competitiekaatsen. Met 56 punten was de eerste plaats voor Sander Spoelstra, de tweede prijs was voor Ceccillia Daraji met 53 punten en Hessel Postma had met 49 punten de derde prijs te pakken. Daarna kwamen er een heleboel met 45 punten, maar deze kaatsertjes grepen dus net naast de prijzen. Volgend jaar beter! Naast de huldiging van de eerste drie van het competitiekaatsen waren er nog drie prijzen voor de welpen jongens die de eerste prijs van de Franekeradeelpartij hadden bemachtigd: Hessel Postma, Wietze Wemer en Jeroen Schinkel.

13 OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP Op 1 augustus 2016 gaat Basisschool De Twirre sluiten. Nu zijn we op zoek naar foto's, verhalen en anekdotes om te gebruiken bij een mooie afsluiting. Als u foto's e.d. heeft die we mogen gebruiken, kunt u die inleveren in een envelop bij Marjan Zuidema (Dorpsstraat 2) of bij de school. Graag wel met uw naam zodat u het origineel weer terug kunt krijgen. En natuurlijk ook heel graag met een uitleg van de foto met namen en een jaartal. Aangezien we nog wel wat tijd nodig hebben om dit te verwerken, willen we de foto's, verhalen en anekdotes graag ontvangen voor 30 december Leerkrachten en Ouderraad De Twirre Hier had uw advertentie kunnen staan!!!

14

15

16 Mariakerk in Boer Aanvang: uur Entrée: 15,- Elske de Wall 20 november 2015 Opgave t/m 19 november via: of (na uur) Optredens in onder meer De Wereld Draait Door en drie succesvolle platen bezorgen Elske DeWall een nieuwe tour door Nederland. Elske's nummers zijn krachtig en gevoelig tegelijkertijd. Met drie albums in haar binnenzak mag Elske DeWall zichzelf een excellerend songwriter noemen. De liedjes zullen klein, met een akoestische inslag gespeeld worden en veel ruimte laten voor haar multi-instrumentalistische talenten.

17 OUD PAPIER Aan de inwoners van Dongjum en Boer, Voor 2015 is de laatste datum voor het ophalen van het oud papier: 11 december. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Zorg er voor dat uw oud papier op deze dagen voor uur buiten staat. Zet het oud papier zo veel mogelijk op de afvalcontainer-verzamelplaatsen, zodat de kraak-perswagen er gemakkelijk bij kan! Het oud papier blijft voor onze school de belangrijkste bron van inkomsten en wij hopen dan ook op uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marjan Zuidema ( ) of met Annet Nauta ( ). Met vriendelijke groet, MR/OR De Twirre WINTERFAIR Om het rondom de kerk sfeervol te verlichten tijdens de winterfair willen we je vragen glazen potjes zoals jampotjes, groentepotjes (klein/groot) te bewaren. Je kunt ze inleveren bij: Jetske Plantinga, Dorpsstraat 21 Anneke van der Veen, Noorderstraat 27 Betty Roorda, M.C. Willemstraat 1 Nynke Leyendekker, Hovensreed 3 Alvast bedankt.

18 een bril dat staat oor een duidelijk voor een zichtbaar resultaat VOOR ALLE DUIDELIJKHEID! Dijkstraat 8 Franeker T (0517)

19 Raads- en raadscommissievergaderingen * De stukken voor de raads- en commissievergaderingen van de gemeente Franekeradeel liggen ter inzage op Hovensreed 10 te Dongjum * Raadsvergadering: 12 november :00 uur * Raadscommissievergadering: 3 december :00 uur * Raadsvergadering: 17 december :00 uur * De vergadergingen zijn openbaar * Plaats, tijd en eventuele bijzonderheden kunt u ook in de Franeker Courant lezen. Meteo Noord West Iedere 5 seconden actueel Dé weersite voor Noord-West Nederland W Werkt samen met oa.: KNMI, Meteoconsult & Piet Paulusma te e M o r Noo d S W e st N E

20

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer September 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Februari 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juni 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer December 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juli 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer December 2014 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrant Dongjum-Boer. Op 'e Hichte

Dorpskrant Dongjum-Boer. Op 'e Hichte Dorpskrant Dongjum-Boer Ou d e p astori e ach ter d e k erk v a n Do n g jum Op 'e Hichte November 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juli 2015 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Dorpskrantdongjumenboer. Ysbaan neist e terp

Dorpskrantdongjumenboer. Ysbaan neist e terp Dorpskrantdongjumenboer Ysbaan neist e terp Decembe r 2016 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Jeanette Boek - Hessel Boersma - Herbert

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer Juni 2012 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Dorpskrant. Dongjum - Boer

Dorpskrant. Dongjum - Boer Dorpskrant Op e Hichte Dongjum - Boer April 2012 Dorpskrant Op 'e Hichte is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelang Dongjum - Boer en verschijnt 6 keer per jaar. Het krantje wordt huis aan huis verspreid

Nadere informatie

9 april Juf Anja jarig

9 april Juf Anja jarig 6 april Schoolvoetbaltoernooi jongens 6 april Vergadering Ouderraad 9 april Juf Anja jarig Beste abonnees, Ook deze week hebben we een aantal aandachtspunten. Denkt u er allereerst aan dat uw kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 21 januari 2016 2015-2016 Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging 19.30 uur

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen 0608702433. voorzitter@latulipe.net Secretaris: Ineke Bakker. 0553281588. secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net Editorial voorzitter. Juli 2016 Vanaf 14.00

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 9, 31 mei 2013 Bijbelverhalen: Week 23: 3 t/m 9 juni Wat er ook gebeurt Ruth

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

5e jaargang - november 2017

5e jaargang - november 2017 5e jaargang - november 2017 Inkoop Verkoop Taxatie Reparatie Onderhoud APK-keurstation Vakkundige reparatie met de juiste kennis en apparatuur Rondeboslaan 28a 9936 BK Delfzijl Tel. 0596-630509 info@autobedrijfhoefsmit.nl

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2017, nummer 6

Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Groepsindeling nieuw schooljaar

Groepsindeling nieuw schooljaar 31 mei 2018 Groepsindeling nieuw schooljaar De groepsindeling en groepsbezetting voor komend schooljaar ziet als volgt uit: Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Rudie Rudie Rudie Margret

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 De start is geweest. De start van het schooljaar, de start van de Gouden Weken en de startgesprekken om er maar een paar te noemen. Wat ons betreft smaakt

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Weekjournaal nr Peter en de Wolf nr. 5 2018-2019 Peter en de Wolf Vrijdagochtend 19 oktober zijn de leerlingen uit de bovenbouw naar het sprookje van Peter en de Wolf geweest in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. De dieren in het sprookje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie