Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),"

Transcriptie

1 Nummer januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De weersvoorspelling van vorige week is toch uitgekomen: het is echt winter. Door het winterse weer liggen er op verschillende sloten rondom school ijs. In de groepen hebben we verteld dat het onverstandig is om voor schooltijd het ijs te betreden en dat het op dit moment nog gevaarlijk is, aangezien het ijs nog niet overal dik genoeg is. Tevens is aangeven dat het na schooltijd verstandig is direct naar huis te gaan en eerst te melden dat je het ijs op gaat. Wellicht verstandig dat u thuis uw kind(eren) ook nog op het bovenstaande wijst. We wachten af hoe lang we nog van het winterse weer kunnen genieten Oudertevredenheidspeiling In november hebben we een prachtige wensen- en verwachtingenavond gehouden, waaruit verschillende aandachtspunten zijn gekomen. Graag willen we iedereen door middel van de oudertevredenheidspeiling nogmaals de kans geven om ons informatie te geven. Wat gaat er goed en waar kan het beter? Binnen onze stichting OVO is het gebruikelijk om jaarlijks een tevredenheidspeiling af te nemen. Deze peiling wordt uitgezet bij onze leerlingen in de groepen 5 t/m 8, bij u als ouders en bij onze medewerkers. Op deze manier kan het bestuur benchmarken (binnen de school vergelijken, maar ook met andere scholen in Gorinchem en landelijk met andere scholen). Op deze wijze werken we aan onze kwaliteit! Deze vragenlijst kunt u invullen voor uw kind. Dit kan niet voor ieder kind apart. Wel kunt u opmerkingen plaatsen bij verschillende vragen. Deze opmerkingen zullen meegenomen worden. Sommige vragen zullen voor de jongere kinderen nog niet van toepassing zijn. Dit kunt u ook aangeven. Vanaf maandag 23 januari tot en met vrijdag 24 februari krijgt u de gelegenheid de vragenlijst in te vullen. Ons computerlokaal zal op de gespreksavonden over het rapport tevens beschikbaar zijn om de peiling, indien gewenst, op school in te vullen. We roepen u allen op om de peiling in te vullen, zodat we een goed beeld krijgen van de situatie. Het gaat tenslotte ook om uw kind! Alvast hartelijk dank voor uw tijd en medewerking!

2 Stappenplan: Start, invullen vragenlijst, vanaf maandag 23 januari Via de mail, die u komende week ontvangt, krijgt iedere ouder een link, waarmee u naar de oudertevredenheidspeiling kunt gaan. Dit kan ook via het ouderportaal (mocht u niet kunnen inloggen, dan kunt u contact opnemen met administratief medewerkster Trees Moon, t.moon@demerwedonk.nl). Op 21 en 23 februari 2017 kunt u ook op school in het computerlokaal terecht om de peiling in te vullen. Wij hopen op minstens 60 % respons! Doet u mee? Wensen- en verwachtingenavond In het verslag van de wensen- en verwachtingenavond dat u enige tijd geleden heeft ontvangen, heeft u kunnen lezen dat er verschillende aandachtspunten zijn, die onze school nog beter kunnen maken. Wij zijn reeds aan het werk met een aantal punten. Ook kwam donderdag het partnerschapsteam bij elkaar om de eerste stappen te zetten met betrekking tot de aandachtspunten. In de volgende nieuwsbrief leest u hier meer over. Muziek Vorige week vrijdag (de 13 e ) was voor ons een geluksdag! We kregen het bericht dat het door ons opgestelde muziekplan door de zware beoordeling is gekomen en is goedgekeurd! Dit betekent dat we een mooie subsidie krijgen, waardoor we het reeds ingezette muziektraject ook volgend schooljaar volledig kunnen doorzetten en zelfs kunnen uitbreiden. Lief en leed Onze intern begeleidster Lotte is zoals u weet, al enige tijd thuis door een hernia. Op 5 januari is zij hieraan geopereerd. Op dit moment kan nog niet gezegd worden in hoeverre de operatie is geslaagd, maar Lotte geeft aan dat de pijn minder is. Totdat Lotte terug is, blijft Cees Hereijgens haar ib-taken van de groepen 6 t/m 8 op zich nemen en zal Loes Ippel dit blijven doen voor de groepen 5. Ter herinnering Op dinsdag 7 februari zijn alle leerlingen vrij in verband met een studiedag.

3 Open dagen OVO VO-scholen Zaterdag 21 januari, uur Naar het gymnasium? Tijdens de open dag zie je precies wat dat inhoudt! Ouders en leerlingen zijn van harte welkom om sfeer te komen proeven op het Camphusianum. Vrijdag 27 januari, uur Fortes Lyceum verwelkomt ouders en leerlingen om een kijkje te nemen op de middelbare school. Meer doen met je talent? Kom kijken hoe Fortes Lyceum ruimte biedt om je te ontwikkelen. Vrijdag 27 januari, uur Wilt u een kijkje nemen op het vmbo of het praktijkonderwijs? Tijdens deze avond staan de deuren voor u open. Omnia College is niet als andere scholen. Bij Omnia College vindt u heuse werkplaatsen, professionele keukens en zelfs kassen en stallen. Prettig weekend, Marion Schalk en Melissa Groeneveld Schoolschaaktoernooi Op 15 februari organiseert Schaakclub De Giessen en Linge weer het jaarlijkse Schoolschaak Toernooi in de De Til in Giessenburg. Zie voor meer informatie de flyer in deze nieuwsbrief. Kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij Frank den Outer (frank@denouter.net). Groep 1/2B (juf Olcay en juf Mariska) Na de vakantie zijn wij met elkaar weer lekker aan de slag gegaan in de klas. Vanaf deze week werken wij rondom het boek Kikker in de kou. Kikker heeft het zo koud in de winter, omdat hij maar een dun velletje heeft. Zijn vriendjes hebben daar geen last van. Eend heeft een dik verenpak, Varkentje een lekker speklaagje en Haas een warme vacht. Gelukkig zorgen zijn vriendjes goed voor Kikker en komt Kikker uiteindelijk goed de winter door. Het boek hebben we al een aantal keer gelezen en naverteld. Ook zijn we bezig om een verteltafel te maken waar de kinderen het verhaal kunnen naspelen. Als er kinderen zijn die spullen of boeken van Kikker en zijn vriendjes hebben, mogen deze meegenomen worden naar school. Bij dit boek staat het thema winter centraal. Waarom houden sommige dieren een winterslaap, wat zien we buiten in de winter, welke kleren trekken wij aan en waarom, wat is vriezen en smelten? Dit zijn allemaal vragen die wij met elkaar bespreken. Ook wordt de letter W aangeboden en mogen de kinderen weer spullen meenemen die met deze letter beginnen.

4 U zult wellicht thuis horen dat uw kind af en toe bij de juffen mag komen om wat spelletjes te doen. Dit heeft er mee te maken dat wij in de kleutergroepen bezig zijn met de observaties. Ook beginnen wij volgende week met de toetsjes. Na de vakantie zijn er weer wat nieuwe vriendjes en vriendinnetjes bijgekomen in de klas. Zo zit Megan bij ons in de klas en is Mads nog aan het wennen, maar vanaf volgende week komt hij ook iedere dag. Leuk hoor, welkom in groep 1/2B! Er zijn wat kinderen in de klas die aangeven dat hun gymschoenen niet lekker meer zitten. Het is een goed idee om dit regelmatig te checken. Gymmen op blote voeten, brengt toch wel wat gevaar met zich mee. Fijn weekend! Groep 1/2D (juf Usha) Komende weken werken wij met een verteltafel. Het boek dat er bij hoort is In het babbelbos. Het gaat over een uil in de nacht. Begrippen die onder andere aan de orde komen zijn: donker/licht, slapen/wakker worden, hoog/laag, nacht/dag, sorteren, classificeren, tijdsbesef, bang, dromen en donker. Komende week hebben wij de letter W in de letterflat. Kinderen mogen weer spullen meenemen. Woensdag hadden wij een gezelschapsspelletjesochtend. Het was een hele gezellige ochtend. Voor sommige kinderen is het nog best wel moeilijk om op hun beurt te wachten, zich aan regels te houden, te ervaren dat je niet altijd kunt winnen en dat verliezen ook mogelijk is. Gelukkig hadden wij hele lieve ouders die de spellen heel goed konden begeleiden en de kinderen konden troosten als het nodig was. Bedankt ouders voor jullie hulp. Christos en Jennifer zijn al heel aardig gewend op school. Layla komt ook al wennen en Jort is ook al een keer komen kijken. Gezellig hoor! Arman heeft op 22 december 2016 een broertje gekregen, hij heet Samyar. Gefeliciteerd. Fijn weekend Groep 3A (juf Jacinta en juf Nathalie) Vorige week maandag heeft Raf zijn verjaardag gevierd. Raf was in de vakantie jarig op 31 december. Nog van harte gefeliciteerd en bedankt voor de heerlijke traktatie! Op 4 februari is Zoë Sue jarig. Dat wordt aftellen.

5 Deze week ronden we met rekenen blok 6 af. Op het raam komt na het weekend weer een nieuwe kaart met doelen voor het nieuwe rekenblok te hangen. Kijk hier gerust eens naar, zodat u helemaal op de hoogte bent waar we mee bezig zijn in de klas. Ook ronden we een kern af van taal. Deze keer wel een heel speciale kern omdat we deze afsluiten met een heus letterfeestje. Alle letters en tweetekenklanken zijn geleerd. En, het zal u vast niet ontgaan zijn, deze en komende dagen worden verschillende Cito s afgenomen. De kinderen vinden het reuze spannend en doen allemaal erg goed hun best! We zijn nu al trots op ze en dan moet het rapport nog komen! Het rapport krijgen de kinderen vrijdag 17 februari mee naar huis. 21 en 23 februari vinden de 10-minuten gesprekken plaats. Even als reminder; dinsdag 7 februari is er een studiedag en hebben de kinderen vrij. Groep 5A (juf Michelle, juf Iris en meester Jan) Na de vakantie is juf Iris in de groep begonnen. Meester Jan is soms in de klas en soms ook niet. De meester kan nu mooi tijd besteden aan het afnemen van individuele toetsen. Voor iedereen is het dus even wennen. Maar dat het gaat lukken, daarvan zijn we overtuigd. Na de vakantie hebben we de geschiedenistoets gemaakt. Op het moment van het schrijven van dit stukje was de uitslag nog niet bekend. Soms gebeurt het dat kinderen hun leerblad kwijt zijn. Meld dit zo spoedig mogelijk aan de juf/meester of probeer het blad van een ander kind te lenen om dat te kopiëren. Op maandagmiddag en donderdagmorgen zijn de gymlessen. Er zijn een aantal kinderen dat op de donderdagmorgen de gymkleren is vergeten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wilt u er ook opletten dat de kinderen op bovengenoemde tijdstippen de gymkleren bij zich hebben. We zijn nu druk bezig met de Cito-toetsen. Het is dus belangrijk dat de kinderen op tijd naar bed gaan om goed uitgerust aan de toetsen te kunnen werken. Prettig weekeinde. Groep 7A (juf Marjan en juf Daniëlle) Culturele voorstelling Afgelopen maandag zijn we naar de Culturele voorstelling van Hendrik de Vijfde geweest in theater Peeriscoop. Deze voorstelling was gebaseerd op het toneelstuk van William Shakespeare. De voorstelling ging over macht, koning zijn en hoever je wilt gaan om je doel te bereiken. Het was een hele leuke voorstelling. Alle ouders bedankt voor het rijden!

6 Deze week en volgende week staan in het teken van de Cito-toets. We maken de toetsen van rekenen, spelling, begrijpend lezen en de DMT. Afhankelijk van de score maken enkele kinderen het PI-dictee en/of lezen ze de AVItoets. We hebben de onderwerpen voor de spreekbeurt opgegeven en de data zijn bekend! Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning. Zo hebben we tekeningen van sneeuwpoppen gemaakt met wasco en ecoline. Neem eens binnen een kijkje in ons lokaal, daar hangen al onze tekeningen. Ze zijn erg mooi geworden! Verjaardagen t/m 31 januari 2017 datum groep datum groep 23 jan. Dylano van Loopik 3B 28 jan. Sophie de Jong 1/2C Sven Hoevers 6B Jesse Snoek 5A 25 jan. Collin Bekers 1/2B 30 jan. Thomas Meinardi 5B 31 jan. Enzo van Noorloos 7B

7 Ook dit schooljaar valt er weer van alles te beleven op de Open Dag van Omnia College. Zit je in groep 7 of groep 8 van de basisschool en ga je op korte termijn naar de middelbare? Kom dan op vrijdag 27 januari tussen 16:00 en 21:00 uur langs!

8 GORINCHEM GIESSENLANDEN SCHOOLSCHAAK TOERNOOI 2017 aanmelden kan via: Samen met je klasgenoten strijden achter het schaakbord? Op het spel staat de prijs voor beste schoolschaak team van de omgeving. Winnaars gaan door naar het Nederlands Kampioenschap voor schoolteams. Daar knokken teams uit het hele land tegen elkaar. Gaat dit keer jouw school winnen? Wat: Schaaktoernooi voor teams van 4 spelers van dezelfde basisschool. Meerdere teams per school zijn welkom. Prijzen: Bekers voor beste teams, plaatsing voor regionale en landelijke toernooien Leeftijd: Leerlingen vanaf groep 3 t/m groep 8. Wanneer: Woensdagmiddag 15 februari Plaats: De Til, Breestraat 1, Giessenburg. Kosten: 2 euro per deelnemer. Info: jeugdleider@giessenlinge.nl Schaakclub Giessen en Linge kan jullie school ondersteunen met: Advies en ondersteuning met schaaklessen op school Schaakles op onze schaakschool, iedere woensdagmiddag

9 Voorleesfeest in het Mamacafé 27 januari 2017, van 10:15 tot 11:15 Bibliotheek Gorinchem Nationale Voorleesdagen in het Mamacafé Van 25 januari t/m 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Dan staat de Prentenboeken Top 10 centraal. Voor de allerkleinsten, maar ook voor peuters en kleuters. Voor jongens en voor meisjes. Op vrijdag 27 januari wordt in het kader van BoekStart voorgelezen uit de Prentenboeken Top 10. De kinderen kunnen daarna lekker spelen met de boeken als inspiratie en voor de ouders is er meer informatie over het belang van voorlezen. Want voorlezen is een feest! Praktische informatie datum: 27 januari 2017, uur locatie: Bibliotheek Gorinchem, LimonadeBrigade, Groenmarkt 1 voor wie: kinderen van 0-4 jaar, en hun (groot)ouders/verzorgers kosten: gratis

Nummer december Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer december Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nummer 16 16 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Veel kinderen en diverse collega s hebben afgelopen tijd gekampt met griepklachten. Griep en buikgriep zijn de verschijnselen, die passen bij deze

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nummer juni 2019

Nummer juni 2019 Nummer 17 21 juni 2019 Activiteiten Studiedag (leerlingen vrij) woensdag 26 juni 2019 Bedankochtend woensdag 3 juli (10.30 11.30 uur) 2e rapport mee vrijdag 5 juli 2019 Oudergesprekken dinsdag 9 en donderdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3 jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015 Klassen nieuws Groep 1-2 Na een heerlijke vakantie zijn we weer druk aan het werk. Als thema hebben we toch maar voor de winter gekozen omdat het er vorige week zo prachtig

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 21 3 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog niet zo lang geleden genoten wij nog van de kerstvakantie. Nu is het alweer februari. De weken van de maand januari vlogen voor ons voorbij. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 2 februari Studiemiddag, kinderen s middags vrij 6 februari Open dag 9.00 u. 12.00 u. 7 februari Finale voorleeswedstrijd 10 februari Nieuwe

Nadere informatie

Hebt u het al ingevuld????

Hebt u het al ingevuld???? Nummer 23 17 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hebt u het al ingevuld???? De laatste week om de oudertevredenheidspeiling in te vullen, is aangebroken. We proberen, zoals u waarschijnlijk wel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Nummer januari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 20 27 januari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week ontving u allemaal een mail met daarin de link naar de oudertevredenheidspeiling. We roepen u allen op om de peiling in te vullen! U heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.9

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.9 . Nieuwsbrief Jaargang 9 no.9 Burg. Garreltsweg 31 9946 PM Woldendorp Tel. 0596 601477 www.woldrakkers.nl obsdewoldrakkers@marenland.org Directeur: J. Duut 22 januari 2017 Geachte Ouders/Verzorgers, Eind

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school.

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Nummer 24 10 maart 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Het wordt een drukke maand met voorlichting voor nieuwe ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Nummer 9 18 januari 2019 Beste ouder(s) en verzorger(s), activiteiten datum Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Graag wensen we u alle goeds voor een mooi

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school!

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Gorinchem, 22 juni 2018 Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat was de sponsorloop afgelopen woensdag een

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Journaal 9. Donderdag

Journaal 9. Donderdag Journaal 9 16-01-2014 Volg ons ook op Twitter. U kunt ons vinden onder: prismarijswijk Agenda 16 januari OR-vergadering 20:00 uur Journaal 9 komt uit Vrijdag 17 januari. Maandag 20 januari Deze week toetsen

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 INFOOTJE NR. 09 Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 Agenda Maandag 18 januari OR-vergadering Woensdag 20 januari Rekenopleiding Juf Els Zaterdag 23 januari Oud Papier Kinderbontemiddag 13:30 tot

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2015. Algemeen. Algemeen

Nieuwsbrief Januari 2015. Algemeen. Algemeen Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2015 Algemeen Algemeen Beste ouders, Deze periode (januari/februari) staat in het teken van Cito-toetsen. Er worden toetsen afgenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen!

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen! ALGEMEEN Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! OPEN DAG 31 januari 2013 Op donderdag 31 januari bent u van harte welkom op onze Open Dag van 8.45 tot 16.30 uur en van 18.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

We kijken als team terug op een mooie kerstviering en willen u bedanken voor alle lekkernijen die u meebracht. Hartelijk dank!

We kijken als team terug op een mooie kerstviering en willen u bedanken voor alle lekkernijen die u meebracht. Hartelijk dank! Piet Prins Praat Nr. 8 16 januari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 We mochten weer starten na de kerstvakantie met alle leerlingen en leerkrachten. Onze Vader was met ons

Nadere informatie