INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!"

Transcriptie

1 INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch mogelijk te maken! Twee belangrijke stappen voordat we van start gaan: 1) Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van The Color Run: 2) Lees dit hele document je zult achteraf blij zijn dat je het hebt gedaan! ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! Ervaring heeft ons geleerd dat niet elke Color Runner deze informatiegids volledig doorneemt Om die reden hebben wij speciaal voor alle snelle Color Runners onder ons alle belangrijke punten op een rij gezet. Na het lezen hiervan raden we je alsnog aan de hele gids goed door te nemen om ervoor te zorgen dat je goed bent voorbereid! Enkel deelnemers met een e-ticket zijn welkom op The Color Run. Een klein stukje van het parcours voor de gebouwen van Tour & Taxis is openbaar en zichtbaar voor familie en vrienden. Maar de start, finish en het festivalterrein zijn dat niet. De deuren gaan open op zondag 7 september om 12u00. Na het inleveren van je e-ticket ontvang je aan de hoofdingang je startpakket met daarin o.a. je startnummer, T-shirt en polsbandje. Je kunt ook al je startpakket op voorhand afhalen op zaterdag 6 september aan Tour & Taxis tussen 10u00 en 15u00. We raden je dit sterk aan! Daarmee voorkom je dat je op zondag in de rij staat bij de hoofdingang. Voor meer informatie over tijden en de locatie voor het vooraf ophalen van je startpakket zie hoofdstuk OPHALEN STARTPAKKET op de volgende pagina. Op zaterdag en zondag kan je knee high sokken, tutu s, topjes, shortjes en andere hele leuke merchandise kopen zodat je eruit ziet als een echte Color Runner! Op Tour & Taxis is een bewaakte bag dropzone, waar je je sporttas op een veilige manier kan achterlaten. Op Tour & Taxis zullen zich verschillende eet- en drankstandjes bevinden. Neem voldoende geld mee om jezelf te verwennen met wat te eten en te drinken en/of om iets leuks te kopen bij de Merchandise Store! LIPTON ICE TEA deelt leuke flashy gele zonnebrillen uit aan de start zelf! Handig om je ogen te beschermen tijdens The Color Run of om er gewoon goed uit te zien. Het kleurpoeder is gekleurd maïszetmeel dat 100% veilig is en biologisch afbreekbaar. Voor bescherming en schoonmaaktips zie hoofdstuk DE GROTE SCHOONMAAK.

2 Starten op zondag kan tussen 14u00 en 16u00. We laten deelnemers ongeveer per 250 op het parcours. Je hoeft je dus niet te haasten om stipt om 14u00 klaar te staan. No stress, zondag staat in het teken van genieten! OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 6 september: 10u00 15u00 Tour & Taxis. Zondag 7 september: 12u00 15u30 Tour & Taxis. Om wachttijden op zondag te vermijden, raden we aan om zaterdag al even langs te komen om het startpakket af te halen. Breng je e-ticket mee om je startpakket op te halen! Je kan ook het startpakket van je vrienden/familie ophalen, hiervoor dien je hun e-ticket mee te nemen. Locatie ophalen startpakket op zaterdag: de shed op Tour & Taxis. Aan de ingang van Tour & Taxis op Havenlaan 86c volg je de bordjes richting de Shed! Geen e-ticket = geen startpakket. Heb je dus je e-ticket, ondanks betaling, nog niet ontvangen, neem dan zeker contact op met ons via info@golazo.com. Bij het inleveren van je ticket ontvang je van ons het volgende: Color Run T-shirt (unisex) maatkeuze: XS, S, M, L of XL. Startnummer Tijdelijke tattoos The Color Run zweetband Polsbandje dat toegang biedt tot het festivalterrein. Het kroonjuweeltje, je eigen zakje kleurpoeder, ontvang je van ons als beloning bij de finish. Bewaar dit zakje voor de gezamenlijke gooimomenten a.k.a. Color Blasts tijdens het festival. Geloof ons, het is het wachten waard! Extra poeder kan je kopen bij de Powder Dealer op de site voor 2 Euro. 1 EUR hiervan gaat naar Think-Pink in de strijd tegen borstkanker! TOEGANG Toegang tot The Color Run (start, finish, festivalterrein) kan enkel met het e-ticket dat aan de ingang of de dag ervoor (voor wie zaterdag zijn startpakket komt ophalen) wordt ingeruild voor een polsbandje. Een stukje van het parcours buiten Tour & Taxis is toegankelijk voor familie en vrienden. Maar voor alle duidelijkheid: de start, de finish en het Color Festival zijn dat niet. Bij de ingang (of op zaterdag) krijgt iedere deelnemer het hierboven beschreven startpakket. BELANGRIJK: Je e-ticket kan maar 1 keer ingescand worden. Indien je je polsbandje verliest kan je je e-ticket niet nog eens laten scannen (dus dan heb je geen toegang tot The Color Run). Vergeet dus zeker je polsbandje niet als je zaterdag je startpakket opgehaald hebt!

3 THE COLOR RUN PARCOURS & SITEMAP

4 MOBILITEIT The Color Run wordt georganiseerd op Tour & Taxis in de Havenlaan 86c, Brussel. De start, finish en het festival bevinden zich allemaal op Tour & Taxis. Er kan niet geparkeerd worden op de Havenlaan en op het parcours. Dus wij raden je allemaal aan om de moeilijke zoektocht naar een parking rond Tour & Taxis te vermijden en met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Een groot bikepark bevindt zich aan de ingang waar je je fiets kan sluiten. Laat de autostress thuis en verschijn happy aan de start! Indien je toch met de wagen wenst te komen, laat deze dan achter op de transitparkings rond de metrohaltes. Van hieruit kan je met het openbaar vervoer verder reizen naar Tour & Taxis. Hieronder vind je ook andere alternatieven zoals de carpolen, villo, cambio... Dankzij MIVB vind je hier een volledig overzicht van alle mogelijkheden met het openbaar vervoer: MIVB Dichtstbijzijnde metrohaltes Lijn 2 en 6 Halte Ribaucourt, 10 min. te voet Lijn 2 en 6 Halte Ijzer, 15 min. te voet Dichtstbijzijnde tramhaltes: Lijn 51 Halte Ribaucourt, 10 min. te voet

5 Dichtstbijzijnde bushaltes Lijn 14 Halte Picard (door omleiding vant halte weg) Lijn 15 (enkel na 20uur): Halte Picard Lijn 89 Halte Picard, 2 min. te voet Lijn 88 Halte Picard (door omleidingen bedient B88 deze halte) De Lijn Lijn: 17, Halte Ribaucourt Lijn: 213, 214, 230, 231, 232, 233, 240, 241, 242, 243, 245, 246, 250, 251, 260 Halte Sint Jan Molenbeek - Ribaucourt MIVB: TRANSITPARKINGS Hier vind je de link naar de locaties van de transitparkings: TREIN Voor Color Runners die van buiten Brussel komen: Het treinstation Brussel Noord is gelegen op 10min. stappen van Tour & Taxis. Ideaal dus! ALTERNATIEF VERVOER VILLO: Parking Villo: Picardstraat 3 AUTODELEN Cambio : Dichtsbijzijnde station : Philippe Werrieplein Brussel CARPOOLING - Als je uit het buitenland komt dat kan dit een leuke oplossing zijn. Deel je auto met anderen die ook naar The Color Run komen.

6 TIMING ZONDAG 7 SEPTEMBER 12u00 14u00 14u00-16u00 20u00 The Color Run gaat open! Het officiële eerste startschot van The Color Run Brussels. Vertrek van waves om de 3 minuten met korte leuke tussentijdse warm-ups. Einde. Nu mag je je officieel een Color Runner noemen! Welkom bij The Color Run familie! BAG DROPZONE & CHANGING ROOMS Op het terrein is een bewaakte bewaarplaats voor sporttassen. Je kunt hier je spullen enkel en alleen in een gesloten rugzak of sporttas afgeven aan ons Color Run team. Aan de bagdropzone zijn geen kosten verbonden. We raden iedereen aan om waardevolle spullen thuis te laten. Op het terrein zijn kleedkamers aanwezig. Zorg ervoor dat je zo goed als omgekleed arriveert en je alleen nog je Color Run T-shirt hoeft aan te trekken. Breng ook een plastiek zak mee waar je gekleurde kledij in terecht kan na The Color Run. Breng ook een handdoek mee indien je met de auto komt, zo zal je auto vanbinnen gespaard worden van een kleuren invasie. ETEN EN DRINKEN Op het terrein zullen diverse eetstandjes en bars aanwezig zijn. Neem voldoende geld mee om jezelf vooraf en/of na de run lekker te verwennen! Tijdens The Color Run wordt geen alcohol verstrekt aan deelnemers onder de 16 jaar! Think-Pink zal rosé cava verkopen. Ga dus zeker eens langs bij hen, drink een glaasje en steun de strijd tegen borstkanker! HET WEER We doen er alles aan om The Color Run volgens planning te laten verlopen. Indien het regent zal The Color Run en het Color Festival gewoon doorgaan en zullen de kleuren nog feller tot zijn recht komen!

7 MERCHANDISE STORE Op zaterdag en zondag verkopen we hele leuke merchandise bij de Merchandise Store. Breng genoeg cash mee want we hebben leuke kledij en gadgets voor jullie in aanbieding, hieronder al een proevertje. Prijzen en meer info vind je terug op: De Merchandise store is open van 10u00-15u00 op zaterdag en 12u00 18u30 op zondag.

8 DE START Vanaf het startsschot om 14u00 zal er elke 3 minuten een wave van 250 lopers vertrekken. Vergeet niet dat tijd geen rol speelt. Het heeft dus geen zin om als een gek te gaan racen voor een goede positie. Neem de tijd en geniet van The Color Run ervaring met je vrienden en familie. Belangrijk: je hoeft niet om 14u00 aan de start te staan. Je kan immers starten tot 16u00. Wie wat langer wacht om naar de start te gaan zal minder lang moeten aanschuiven. LIPTON ICE TEA ZONNEBRILLEN Lipton Ice Tea geeft iedere Color Runner aan de ingang van de startbox een flashy gele zonnebril. COLOR ZONES Elke kilometer van de run staat geheel in het teken van kleur. Km 1 is roze, km 2 is groen, km 3 is blauw en km 4 is geel. De finish op km 5 is geen kleurzone, maar de ingang naar het festival. Zodra de deelnemers bij een kleurzone aankomen worden ze door onze Color Heroes onder gedompeld met KLEUR! De kleur is een speciaal door elfjes gemaakt recept van magisch kleurpoeder. Alle producten zijn 100% natuurlijk en veilig. Zoals met veel substanties is het niet fijn deze vol in je ogen te krijgen. Om die reden dragen Color Runners vaak een zonnebril om hun ogen te beschermen. Lenzendragers worden geadviseerd deze maatregel te nemen. Ter bescherming van de mond kan een bandana of mondkapje dienen, maar dit is geen noodzaak. Als je een hippe The Color Run buff wil dan zijn deze ook beschikbaar in de Merchandise Store! Hiermee steun je ook Think-Pink want de volledige opbrengst gaat naar hen. Gelieve niet te stoppen in de kleurenzones aangezien dit opstoppingen kan veroorzaken bij de lopers achter je. THE COLOR RUN FESTIVAL Na het passeren van de finish is de pret nog niet voorbij! Aan de finish ontvang je een stuk fruit van Flandria, een Meli koek en een overheerlijke Lipton Ice Tea, alsook je eigen zakje kleurenpoeder. Onze DJ s nodigen jullie graag uit voor een feestje op het festivalterrein! Drink, eet, dans en vier je overwinning! COLOR BLASTS Elke 20 minuten vanaf 15u20 zullen we samen met de DJ aftellen naar gezamelijke Color Blast (of gooi). Dit creëert de beroemde kleurenwolk. Iedereen gooit tegelijk zijn zakje kleurpoeder leeg wat spectaculaire beelden oplevert. Als je een extra zakje wil kopen om een tweede of derde keer te gooien, koop je zakje voor 2 EUR bij de Powder Dealer en steun Think-Pink!

9 WAT KAN JE NOG ALLEMAAL DOEN? Lipton Chill Zone: foto s maken van je gekleurde zelf in de spiegel en deze op Facebook/Instagram/.. plaatsen + eventjes gezellig uitrusten in de gele strandstoelen. Een foto laten maken door het mobiele fototeam van New Balance. Vind het team, plaats jouw en je vriendjes in het kader en click! Ontdek alles over de meest hippe action camera van het ogenblik in de Garmin stand: de VIRB. Laat een The Color Run boodschap na op de SMART car! De standen van SMART, Lensonline en Primo een bezoekje brengen. Dansen, dansen, poeder gooien, dansen, dansen, dansen, poeder gooien,... Fun fun fun! Je kan Think-Pink en de strijd tegen borstkanker steunen door de aankoop van de Color Run Buff (5 euro) of door een glaasje roze cava te komen drinken in de Think-Pink bar. Een pink detail die je draagt tijdens de Colour Run zet meteen ook jouw engagement in de kijker. Think-Pink is de nationale borstkankercampagne. Financiële hulp aan lotgenoten, sensibiliseringscampagnes, eigen wetenschappelijk onderzoek en een uitgebreid beweegprogramma; check it out op Think-Pink.be REGELS EN VEILIGHEID We hebben een aantal regels in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat iedereen een FANTASTISCHE tijd heeft: Indien je meeloopt met een kinderwagen, zorg er dan voor dat je in een van de laatste waves start. Indien kleine kinderen meelopen, houd ze dan goed in de gaten en begeleid ze over het parcours Lopers links! Wandelaars/dansers rechts! Honden zijn niet toegestaan. Er wordt geen alcohol geschonken aan deelnemers jonger dan 16 jaar. Neem geen waardevolle spullen mee naar het evenement. Indien je toch bezorgd bent over de veiligheid van het poeder, voel je dan vrij om maatregelen te treffen om jezelf te beschermen (zonnebril, bandana over de mond) Volg de insctructies van ons team & vrijwilligers goed op. Boven alles heb geduld en respect voor elkaar!

10 NA THE COLOR RUN Gefeliciteerd! Je hebt net de gekste 5 kilometer in je leven gelopen! Neem een paar minuten de tijd om jezelf op te schonen voordat je het kleurenpoeder door je hele huis verspreidt. Probeer zoveel mogelijk poeder van jezelf af te kloppen voordat je met water in de weer gaat of maak gebruik van onze blazers op locatie om het merendeel van het poeder op je lichaam weg te laten blazen. Haren schoonmaken: klop eerst alle losse poeder uit je haar. Spoel vervolgens de olie-leave-in conditioner uit je haar met koud water. Het merendeel van het kleur zal er zo uitspoelen. Was vervolgens je haar zoals je normaal doet. Het kan zijn dat er in de dagen erna zo nu en dan kleine sporen van kleur verschijnen. Deze zullen uiteindelijk verdwijnen. Het is waarschijnlijk moeilijker om kleur uit je witte kleding te wassen. Iets om trots op te zijn! Verwijder al het overmatige poeder voordat je ook hier met water in de weer gaat. Het beste is je kleding in koud water te laten weken met Vanish Oxi Action of met een soortgelijk product. Het kan zijn dat je in de periode na The Color Run zo nu en dan een gekleurd vlekje tegenkomt. Een mooie herinnering om nooit te vergeten! VIER Tijdens The Color Run zal je de cameraploeg van VIER druk in de weer zien met het filmen van...jullie! Zwaai dus eens extra naar de camera, doe zelfs een dansje, en toon aan de wereld juist hoeveel plezier jij aan het hebben bent! Don t be shy! Dankzij VIER zal er enkele dagen na The Color Run een moodfilm te bekijken zijn op The Color Run Facebook en website. Dit zal schitterend zijn, dat weten we nu al! THANK YOU S Last but not least willen we iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat The Color Run by Lipton Ice Tea in Brussel mogelijk is: Lipton Ice Tea, SMART, Lensonline, New Balance, Primo, Garmin, Stad Brussel, Think-Pink, VIER en NRJ (met hun geweldige DJ s en MC), alsook onze official suppliers Flandria en Meli... en ook JIJ (de onbevreesde Color Runner). Be Safe, Be Happy en Be Ready for the Happiest 5K on the planet! The Color Run Team Brussels

11 FREQUENTLY ASKED QUESTIONS Moet ik een ervaren loper zijn om mee te doen? Nee! Bij veel 5km loopevenementen gaat het vaak om de tijd. The Color Run gaat louter om het beleven van een te gekke kleurrijke dag met familie en vrienden. Je mag lopen, wandelen, kruipen of zelfs dansen! Kan ik meelopen met een kinderwagen en kinderen? Onder één voorwaarde als je bereidt bent om als aller hipste moeder/vader over de finish te gaan! Zolang je kinderen plezier hebben, mogen alle kinderen van 0 tot en met 5 jaar GRATIS mee lopen. Zij hebben echter geen recht op een startpakket. Mag mijn hond mee doen? Bij The Color Run zijn GEEN HONDEN toegestaan :-( Is er een leeftijdsgrens voor de jonge lopers? Er zijn geen leeftijdsgrenzen! Zolang ze de 5km kunnen hardlopen, joggen, wandelen of kruipen, mogen ze gewoon mee doen aan The Color Run 5km! Vergeet echter niet dat zodra ze 6 jaar zijn, ze een ticket moeten hebben! Hoe streng zijn jullie wat betreft de witte dress code aan de start? We hebben speciale witte kleding inspectie van de politie rondlopen, die de boel in de gaten houdt! Je zult gearresteerd worden en in The Color Run gevangenis worden gegooid, als meer dan 11,8% van je kleding een andere kleur heeft dan wit! Was bovenstaande antwoord een grapje? Yes! Zolang je als deelnemer een shirt draagt dat grotendeels wit is, vinden wij dat prima. Broeken hoeven niet perse wit te zijn al is het natuurlijk wel leuker om helemaal in het wit te beginnen om helemaal gekleurd te eindigen! Verpest het poeder je kleren en loop choenen? Het kleurpoeder is meestal goed te verwijderen. Met zoals alles dat vuil is: hoe eerder je wast, hoe beter het uit je kleren gaat. We raden je aan om kleren te dragen die het niet erg vinden om wat extra kleur te krijgen. Mocht je de kleuren na het event graag in je shirt willen behouden als aandenken, dan kan je hem met azijn inspuiten en daarna strijken. Echter als je dan je shirt nog vaak wast zal het

12 kleuren poeder er uiteindelijk toch nog uitkomen. Voor FULL Color schoonmaak ideeën en tips, check deze link! DE GROTE SCHOONMAAK Na afloop wil je vast alle mooie herinneringen voor altijd met je mee dragen. Indien je toch afscheid wilt nemen van de kleuren hebben we hier een aantal tips voor je: Vooraf: Door je haar s ochtends in te vetten met olie wordt het makkelijk om achteraf de kleur uit je haar te spoelen. Een goede vette crème of olie die je hiervoor kunt gebruiken is bijvoorbeeld kokosnootolie. Een goede leave-in conditioner doet ook wonderen. Veel lopers beschermen hun haar met een sjaal of bandana. Anderen gebruiken een bandana om hun mond te beschermen. Wat je ook kiest het dragen van een sjaal of bandana tijdens The Color Run is heel handig! Draag bij mooi weer zonnebrandcrème en lippenbalsem. We raden je ook aan om een zonnebril of, voor kinderen, een duikbril te dragen. Op die manier krijg je geen poeder in je ogen. Uiteindelijk zal de kleur verdwijnen. Desondanks is het verstandig om niet je allermooiste peperdure schoenen voor The Color Run uit de kast te halen Beïnvloeden de Kleurenzones je ogen of je ademhaling? The Color Run kleuren poeder is natuurlijk biologisch maïszetmeel. Het is 100% VEILIG. Zoals met alle soorten stof wil je deze natuurlijk zoveel mogelijk uit je ogen houden. Onze Color Heroes zullen zoveel mogelijk beneden ooghoogte mikken als je voorbij loopt. Sommige Color Runners kiezen ervoor om een bril of zonnebril te dragen om hun ogen te beschermen anderen een bandana of een mondkapje om hun mond te beschermen. Deelnemers met lenzen in, raden wij sterk aan bescherming in de vorm van een veiligheidsbril of duikbril te dragen! Deelnemers met astma raden wij sterk aan een mondkapje of bandana te dragen! Zijn er douches? Nee! Je kleding afkloppen, volstaat om het meeste poeder van je kleding te krijgen. Met een goede afstof beurt ben je nog niet 100% schoon, maar je bent schoon genoeg om naar huis te rijden. Het is

13 zelfs grappig om gekleurde mensen over straat te zien gaan na The Color Run. Zie het als een Medaille! Hoe beïnvloed het kleurenpoeder het interieur van mijn auto? De meeste mensen brengen voor de zekerheid handdoeken mee voor in hun auto. Zie het als naar huis rijden in je natte zwembroek/badpak na een middagje zwemmen! :-) Mogen toeschouwers naar The Color Run after party komen? Nee, helaas. Het is een besloten feestje speciaal voor de deelnemers van The Color Run! Dus vrienden en familie kunnen helaas niet aansluiten.

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run Brussels! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Poliakov! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch

Nadere informatie

**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei

**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei THE COLOR RUN AMSTERDAM INFORMATIEGIDS Welkom bij! We hebben deze informatiegids speciaal voor je samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! Ervaring heeft ons geleerd dat niet elke Color Runner deze informatiegids volledig doorneemt

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! Ervaring heeft ons geleerd dat niet elke Color Runner deze informatiegids volledig doorneemt INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

Dalton Voorburg presenteert The Color Run

Dalton Voorburg presenteert The Color Run Dalton Voorburg presenteert The Color Run Het meest kleurrijke en vrolijkste evenement van Voorburg gaat bijna van start!!! Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om de Color Run

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Beste deelnemers(ters),

Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw ColorRain tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID: Deelnemer 6KM? Parkeer jouw auto of fiets op parking C, te bereiken via de Frezenbergstraat.

BEREIKBAARHEID: Deelnemer 6KM? Parkeer jouw auto of fiets op parking C, te bereiken via de Frezenbergstraat. ALGEMENE INFO: Als organisatie zijn we heel blij jullie een loopevenement te kunnen aanbieden in en rondom de prachtige omgeving van Bellewaerde. We willen dan ook Bellewaerde bedanken voor de vlotte samenwerking

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis BIG Enorme opblaasstructuren FUN Het leitmotiv van de Air Games NOW Een concept dat nu Europa verovert De praktisch gids om u goed voor te bereiden 22 april

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 13 e Survivalrun van De Knipe vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE

MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar Sunparks Oostduinkerke. Dit is een groot, tropisch zwembad in Oostduinkerke. Veel kinderen vinden een bezoek aan

Nadere informatie

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd.

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd. ALGEMENE INFO: Als organisatie zijn we heel blij om je voor deze 3 e editie weer een nieuw parcours voor te schotelen. We klokken af op ruim 44 locaties (dank aan alle locaties) doorheen de Ieperse binnenstad

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

Team Trail Running Europe

Team Trail Running Europe Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Brabantse Kluis Trail op Zaterdag 29 December 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de tweede editie van de Sint Anthonis Trail op 20 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 Beste deelnemer, Welkom bij de 6 e editie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Lees onderstaande informatie goed door: START- EN FINISH Het start-

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Gravensteen. Dit is een echte burcht in Gent. Veel kinderen vinden een bezoek aan het Gravensteen leuk. Deze bundel

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

BRIEFING LOPERS 20KM DOOR BRUSSEL 2018

BRIEFING LOPERS 20KM DOOR BRUSSEL 2018 BRIEFING LOPERS 20KM DOOR BRUSSEL 2018 Beste loper, De grote dag komt dichter en dichter! In deze briefing vind je alle informatie terug die je nodig hebt om de 20 km door Brussel 2018 vol enthousiasme

Nadere informatie

Start/finish: De start en finish vindt plaats op het terrein van Fun Valley bij de Lounge Bar.

Start/finish: De start en finish vindt plaats op het terrein van Fun Valley bij de Lounge Bar. INFO WEBSITE VMBO MAASTRICHT WOENSDAG 24 MEI 2017 Programma 24 mei (scholieren Run Bike Run): 08:30u 3 e jaars melden bij Fun Valley 10:00u Start wedstrijd groep 1 (3 e jaars >400) 10:00u 1 e jaars melden

Nadere informatie

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen Vrijdag 6 juni : 11.00 uur vrijwilligers melden bij Mariette (Oude Markt) 12.00 uur opening secretariaat voor deelnemers 17.45 uur

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER?

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING PLAYBACK - HERFST 2016 START & EINDE

PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING PLAYBACK - HERFST 2016 START & EINDE PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING HEY JIJ, Je inschrijving voor de cursus is al een feit! Nu komt het er op aan om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Deze infobrief helpt je hierbij op weg. PLAYBACK

Nadere informatie

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Camping: Heb ik een apart ticket nodig voor de camping? Ja je moet een apart ticket kopen voor de camping. Kijk hier (hyperlink plaatsen) welke tickets beschikbaar

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF 1. BLIJF STEEDS UITERST RECHTS RIJDEN! ENKEL BIJ HET INHALEN KAN U NAAR LINKS UITWIJKEN. 2. RIJ UW EIGEN WEDSTRIJD. VOLG GEEN GROEP WANNEER U NIET GEWEND BENT IN GROEP

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in Zaandam. Op zondag 18 september gaan samen met

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Zoet of (dubbel)zout?

Zoet of (dubbel)zout? Een prikkelende test Beantwoord de volgende vragen. Schrijf jouw antwoorden op een papiertje. Laat twee of drie familieleden en/of vrienden de vragen ook beantwoorden. Zorg ervoor dat jullie elkaars antwoorden

Nadere informatie

A. Wedstrijdsecretariaat

A. Wedstrijdsecretariaat Om je deelname vlot te laten verlopen geven we hieronder nog de volgende richtlijnen mee. Indien je op 24 juli met de wagen komt, raden we je aan deze op de Gedempte Zuiderdokken (rechteroever, Wisselzone

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Welkom Buffelrunners!

Welkom Buffelrunners! Welkom Buffelrunners! Ja zeker. Ook in 2019 is de Buffelrun weer van plan er een enorm feest van te gaan maken. De FIFTH EDITION al weer. Zo kicken. Bijna 5000 deelnemers verspreid over 2 dagen en 1 ding

Nadere informatie

SURVIVAL GUIDE. Beste rekruut,

SURVIVAL GUIDE. Beste rekruut, SURVIVAL GUIDE Beste rekruut, Jouw missie op zondag 11 oktober bestaat erin de mensheid en onze planeet te redden van een gruwelijke ondergang. Een taak die enkel echte helden op zich kunnen nemen. Goed

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Zandenbos Trail op 3 November 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht je nog vragen

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Vrouwentriathlon. Foto: Jeroen Gutte. Programma

Vrouwentriathlon. Foto: Jeroen Gutte. Programma Vrouwentriathlon Foto: Jeroen Gutte Programma Zondag 16 augustus 2015 Algemeen Hallo deelnemer, Hierbij ontvang je het programmaboekje met alle informatie over de Triathlon Beesd op zondag 16 augustus

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

BRIEFING. ADRES START EN FINISH: E.Terlinckplein Koksijde. Let op parkeren in de omgeving is betalend.

BRIEFING. ADRES START EN FINISH: E.Terlinckplein Koksijde. Let op parkeren in de omgeving is betalend. 1 BRIEFING Inhoud: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Locatie & Parking Programma Ophalen startnummers Race info Bevoorradingen Ecologische verantwoordelijkheid Parcours overzicht / kaart Douches & kleedkamers

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

BRIEFING GRAND RAID. 1 Aanmelden op het secretariaat zondagmorgen vanaf 8u30. Aanmelden op zaterdag NIET mogelijk.

BRIEFING GRAND RAID. 1 Aanmelden op het secretariaat zondagmorgen vanaf 8u30. Aanmelden op zaterdag NIET mogelijk. BRIEFING GRAND RAID 1 Aanmelden op het secretariaat zondagmorgen vanaf 8u30. Aanmelden op zaterdag NIET mogelijk. 2. Parkeren is ABSOLUUT VERBODEN ergens anders dan op de voorzien plaatsen. De straat naar

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Museum voor Natuurwetenschappen. Dit is een museum in Brussel waar ik veel te weten zal komen over

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om naar Druivenserre & Wijnkelder Soniën te gaan. In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM Mie De Backer WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Oelegem. Dit is een fort en vleermuizenreservaat in Ranst. Veel mensen vinden een bezoek

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017 Deelnemersinformatie Programma 25 mei 2017 8:00u Registratiebureau open 8:30u Wisselzone open 10:30u Start Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Jeugd Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Ouder-Kind Super

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

s Speelbrief ZO LEES IK PIPPO PIPPO-thema prentenboeken JULI 2017 Speelbrief - Juli p1

s Speelbrief ZO LEES IK PIPPO PIPPO-thema prentenboeken JULI 2017 Speelbrief - Juli p1 THEMA: OP VAKANTIE MET DE ALLERKLEINSTEN! s Speelbrief JULI 2017 Aapje Pippo gaat met de trein op reis. Bruintje Beer en peuter Max spelen aan de waterkant en nijntje logeert bij haar opa en oma. Allemaal

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart 15.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.30-20.30 Handboog schieten 21.00-22.30 Mega-eivolleybal Vrijdag 25 maart Schiet vandaag

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar t Tofste Speelhuis en Clubhuis. Dit is een binnenspeeltuin in Domein De Putten in Kasterlee. Veel mensen vinden

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET SERPENTARIUM IN BLANKENBERGE

MIJN BEZOEK AAN HET SERPENTARIUM IN BLANKENBERGE MIJN BEZOEK AAN HET SERPENTARIUM IN BLANKENBERGE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Serpentarium. Dit is een reptielendierentuin in Blankenberge waar ik veel dieren zal kunnen zien. Veel

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM

MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Barrevoetspad. Dit is een blotevoetenpad in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Veel mensen vinden

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon. Zondag 8 juli 2018

Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon. Zondag 8 juli 2018 Inleiding Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon Zondag 8 juli 2018 Het is bijna zover. Nog een paar nachtjes slapen en dan ga jij met 130 andere deelnemers van start aan de 2de editie

Nadere informatie

ALL WEATHER FULL MOTION

ALL WEATHER FULL MOTION ALL WEATHER FULL MOTION Of je nu hardloopt in de regen of de wind, met de juiste kleding en schoenen blijf je droog en warm. Zo haal je altijd het beste uit je run. www.runnersworld.nl HARDLOPEND DE WINTER

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

HED. Wij leggen vandaag iets uit over de problemen die Romy heeft met haar huid, haren, nagels en tanden en dat ze het gauw warm heeft.

HED. Wij leggen vandaag iets uit over de problemen die Romy heeft met haar huid, haren, nagels en tanden en dat ze het gauw warm heeft. HED Wij leggen vandaag iets uit over de problemen die Romy heeft met haar huid, haren, nagels en tanden en dat ze het gauw warm heeft. Ik heb HED. Met moeilijke woorden heet dat hypohidrotische ectodermale

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Op Weg 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie 024 663 18 05 06 33 63 59 01 bsoopweg@kion.nl 9 juli t/m 17 augustus Graag vóór 9.00 uur afmelden

Nadere informatie

7 Reistips Voor Een HSP-er

7 Reistips Voor Een HSP-er 7 Reistips Voor Een HSP-er Ben jij een hooggevoelig persoon en wil je graag reizen? Maar zorgt je HSP er voor dat je hier erg tegenop ziet? Met deze 7 Reistips willen we je helpen om je reis leuker en

Nadere informatie

Op Voeten en Fietsen 1

Op Voeten en Fietsen 1 Op Voeten en Fietsen 1 Hoe ga jij naar school? Een uitgave van Veilig Verkeer Nederland, schooljaar 2017-2018 groep 5/6 Je ziet de hoofdingang van een school. Op de weg en de stoep voor de school zie je

Nadere informatie

AIR GAMES. De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN!

AIR GAMES. De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN! BEDRIJFS- FORMULES AIR GAMES De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN! De deelnemers lanceren zichzelf in golven op een parcours van 5km zonder chronometer, bezaaid met

Nadere informatie

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Kom op, trek je jas aan. 't Is tijd dat er een stap wordt gezet. In regen en zonnestralen.

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie