Koning Salomo neemt geen wraak op zijn broer Adonia, maar vergeeft hem. Dat is pas echt koninklijk!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koning Salomo neemt geen wraak op zijn broer Adonia, maar vergeeft hem. Dat is pas echt koninklijk!"

Transcriptie

1 21 januari 2016 jaargang 2-11 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Er loopt een man die helpers zoekt 2 Alles wat je weet 3A t/m 4A Je hoeft niet bang te zijn 4B Ik ben dichtbij 5A Voor mij is geluk 5B t/m 6B Ik ben veilig in Jezus Armen 7 Voor mij is geluk 8A/B Voor mij is geluk Lied van deze week 1A t/m 2B Waar is de schat 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4A God kent jou 4B Doe eens gewoon 5A Levenskapitaal 5B t/m 6B Daarom bidden wij 7 Hier in dit leven 8A/B Hier in dit leven Vertellingen Week 4 Koning Salomo neemt geen wraak op zijn broer Adonia, maar vergeeft hem. Dat is pas echt koninklijk! De vertellingen in groep 1 en 2 1. Koning Salomo droomt van een tempel voor God. 2. De mensen fantaseren over het nieuwe paleis, dat Salomo bouwt. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Een nieuwe koning? 2. Salamo wordt koning. 3. Adonia en de horens.

2 Week 5 Salomo mag aan God vragen wat hij maar wil. Hij kiest niet voor rijkdom, maar voor wijsheid. Dat hij inderdaad een wijze koning is, blijkt als er twee vrouwen bij hem komen die ruzie maken om een kind. Koning Salomo heeft een slim plan om te ontdekken wie de moeder van het kind is De vertellingen in groep 1 en 2 1. Wensen wat je maar wilt. 2. Twee moeders vechten om een baby. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Salomo vraagt om wijsheid 2. Twee moeders, één kind. 3. Salomo s grootheid. Gebedsgroep Binnen de gebedsgroep is een groepje ouders actief, allen met een verschillende kerkelijke achtergrond. Zij komen onder schooltijd bij elkaar en lezen met elkaar een stukje uit de Bijbel of uit een mooi gedicht. Vervolgens krijgt ieder de gelegenheid om te bidden en te danken voor leerlingen, leerkrachten en alles wat er op school speelt. Op onderstaande data komt de gebedsgroep om uur bijeen in de lounge van de school. Woensdag 10 februari Maandag 14 maart Woensdag 13 april Maandag 9 mei Woensdag 15 juni Jarigen: Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarige Datum Groep Storm Pots 22 jan. 3B/4A Bente Peppelenbos 24 jan. 5A WiljanVeldwijk 24 jan. 3A Bas Vessies Beumer 27 jan. 5A Tessel Talsma 28 jan. 3B/4A Megan Rouw 04 feb. 6B Lian Tessemaker 04 feb. 5B/6A Hartelijk gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Welkom Elin en Lauren Stolting en Linde van de Beek heten wij van harte welkom op Wereldwijs. Elin en Lauren zijn 20 januari 4 jaar geworden in zitten in groep 1/2A bij juf Janine en Linde wordt 22 januari 4 jaar en zit in groep 1/2B bij juf Nelleke en juf Elly. In groep 1/2A verwelkomen wij Givan de Ruiter en in groep 2 Ashley de Ruiter, zij zijn naar Heerde verhuisd en komen vanaf a.s. maandag bij ons op school. Wij wensen jullie veel plezier op school! Gevonden voorwerpen Boven in de gang bij de directiekamer staat een doos met diverse gevonden voorwerpen. Mist u iets, dan is het wellicht zinvol om hier eens in te kijken. We bewaren de gevonden voorwerpen tot de voorjaarsvakantie. De gevonden voorwerpen die dan niet zijn opgehaald schenken we aan een goed doel.

3 Portfolio Deze maand zijn wij in alle groepen begonnen met het werken aan een portfolio. Voor de kinderen is dit nieuw maar ook voor u als ouder en voor ons als leerkracht. Om uit te leggen wat het portfolio is hebben de kinderen voorin hun map een brief gekregen waarin dit wordt uitgelegd. De tekst van deze brief willen wij u ook graag meegeven en kunt u hieronder lezen: Hoi, Voor je ligt een nieuwe map, Portfolio staat erop. Het kan heel goed dat je dit woord nog nooit gehoord hebt. We geven je daarom een korte uitleg over deze map. Je bent elke dag druk met taal, lezen, rekenen, spelling, MI en nog veel meer. Vervelen hoef je je niet op school. Je oefent in de lessen en daarna maak je een toets. Na de toets ga je verder met een nieuw blok of een nieuw hoofdstuk. Twee keer per jaar krijg je een rapport met daarin de cijfers die je hebt gehaald. Dit portfolio krijg je naast je rapport. We vinden het belangrijk dat je zelf goed weet hoe het met jou gaat op school. Daar gaat dit portfolio over. Je kunt hierin laten zien wat er al goed gaat of waar je nog hulp bij nodig hebt. Als je eerlijk naar je werk kijkt, weet je misschien al wat je kan doen om je werk beter te begrijpen. Hoe zou de juf of meester je daarbij kunnen helpen? Je kan dus kiezen hoe je dat wilt gaan doen. Dit noemen we ook wel doelen stellen. In dit portfolio zitten formulieren die jou daarbij kunnen helpen. Als je een hoofdstuk of thema af hebt vul je een formulier in. Die formulieren komen dan in je portfolio. Je zult zien dat dit steeds makkelijker gaat. Natuurlijk is er altijd een juf of meester die jou wil helpen. Je mag in dit portfolio vooral ook laten zien waar je trots op bent. Daarom krijgt iedereen een plastic mapje. Hierin kun je werk bewaren waar je trots op bent. Later kun je dat dan in je portfolio doen. Denk aan een werkblad met lastige opdrachten die wel gelukt zijn; Denk aan een mooi verhaal of een mooie tekening of misschien wel een foto van iets wat niet in je portfolio past. Succes met het werken met je portfolio, kijk naar jezelf maar wees vooral trots op jezelf! De juffen en meesters van Wereldwijs Zoals u kunt lezen vervangt dit portfolio het rapport niet. Begin februari gaat het eerste rapport gewoon weer mee naar huis. U was misschien gewend aan het feit dat er aan het rapport werk of een foto van uw kind werd toegevoegd. Dit zult u echter nu niet meer in het rapport vinden maar in het portfolio. Deze gaat op een ander moment mee naar huis zodat u het werk van uw kinderen later kunt bekijken. Dit is dus misschien even wennen maar uiteindelijk krijgt uw kind er een goedgevulde map die een persoonlijke ontwikkeling laat zien voor terug. Het portfolio willen we o.a. graag gebruiken tijdens de ouder-kind gesprekken. De leerlingen kunnen dan zelf vertellen over hun verzamelde werk, hun doelen enz.

4 Vriendjesregel Eerst even vragen als je wat gaat lenen, dan kan je het pas meenemen. Vacature MR Gezocht: ouderlid MR (tevens voorzitter) Na de voorjaarsvakantie ontstaat er in de oudergeleding van de medezeggenschapsraad (MR) een vacature. Wat doet de MR De MR denkt, praat en beslist mee met de directeur over zaken die met school te maken hebben. De MR heeft wettelijk gezien op bepaalde onderwerpen advies en/of instemmingsrecht. Daarbij kan gedacht worden aan besteding van financiële middelen, de kwaliteit van het onderwijs, het vaststellen van schooltijden en vakanties en vrije dagen, de formatieplanning, het jaarplan en de visie en beleid van de school etc. De oudergeleding in de MR vertegenwoordigt de belangen van alle ouders en kan ideeën en kansen aandragen voor de verbetering van zaken binnen de school. De MR levert hierdoor een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs op school. Organisatie De MR bestaat uit 3 ouders en 3 leerkrachten. De MR vergadert ongeveer 6 keer per jaar. Wie zoeken wij Wij zoeken een ouder die betrokken wil zijn bij de school, die belangen van alle ouders wil vertegenwoordigen en die de christelijke identiteit van de school onderschrijft. Tevens zoeken wij iemand die het voorzitterschap op zich wil nemen. Deze taak bestaat uit het voorzitten van de vergadering. De agendapunten worden verzameld en opgesteld door de secretaris (van de personeelsgeleding). Dit gebeurt in overleg met de directeur. Wil je meer informatie, leg dan contact met juf Hanny (groep 5a) of juf Catja (groep 3a) Procedure Heb je interesse in deze functie stuur dan een naar het volgende adres met daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer en de naam/namen en klas(sen) van uw kind(eren). Mochten er meerdere aanmeldingen zijn dan zal er een verkiezing plaatsvinden conform het reglement van de MR. Alle ouders mogen dan hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. Degene met de meeste stemmen is gekozen. Reacties mogen naar: hannyvanessen@stichtingcambium.nl

5 Trots! Woensdag 20 januari vierden we een klein feestje in groep 3. Alle kinderen hebben die dag hun letterdiploma gehaald! Bij een diploma uitreiking hoort natuurlijk publiek. Vaders, moeders, opa s, oma s, de oppas ze waren er allemaal bij om te zien hoe de kinderen uit handen van de juffen hun welverdiende diploma in ontvangst namen. Daarna hebben we geproost met (kinder)champagne en de kinderen toegezongen. Wat heerlijk om die glunderende koppies te zien. Groep 3, wij zijn trots op jullie! Juf Alieke, juf Jitske en juf Catja Vogelaar Afgelopen vrijdag 15 januari hadden de groepen 3, 3\4 en 4 van Wereldwijs een vogelaar op bezoek in de klas. Matthijs, de vogelaar, kwam de kinderen vertellen hoe de vogels (over)leven in de winter. Ook vertelde hij enthousiast over zijn hobby en toonde ons zijn telescoop zodat we de dieren nog dichterbij konden waarnemen. Het verschil tussen stand- en trekvogels werd ons ook duidelijk aan de hand van een mooie powerpoint presentatie. Omdat dit weekend ook de tuinvogeltelling was heeft Matthijs ons uitgelegd hoe wij dat thuis konden doen. Als de vogels geteld waren kon dit vastgelegd worden in een formulier die alle kinderen mee naar huis hebben gekregen. Na deze presentatie hebben alle kinderen een antwoord op de vraag kunnen krijgen die belangrijk is bij het M.I. thema.

6 Zoek Iemand Die We werken veel samen in groep 5a. De afgelopen periode hebben we extra veel gewerkt met de werkvorm Zoek Iemand Die. Met deze werkvorm lopen de kinderen door de klas met een werkblad in de hand. Ze zoeken iemand om mee samen te werken. De kinderen kijken om beurt op elkaars werkblad en kijken welke opdracht ze weten voor de ander. Dit antwoord legt de gever uit. De ontvanger schrijft het antwoord op zijn/haar eigen blad. De gever controleert of het goed is opgeschreven en zet daarna zijn/haar handtekening. Dan wisselen de kinderen van rol: gever en ontvanger. Als ze beide geweest zijn, gaan de kinderen op zoek naar iemand anders om mee samen te werken. Op de foto s zie je het werkblad dat we gebruikt hebben bij een taalles over meervouden. Twee kinderen van groep 5a schrijven: Wij hebben zoek iemand die. Dan moet je je hand omhoog doen en dan moet je een high five geven als je gaat samenwerken. Op het werkblad staat bijvoorbeeld hond en dan moet je het meervoud zeggen. De ander gaat het dan opschrijven: honden. Soms moet er nog meer veranderen. De f van duif wordt een v: duiven. Een s van huis wordt een z: huizen. Met taal hebben we niet alleen gewone taallessen. Nee:we hebben soms ook ZOEK IEMAND DIE... wat is dat?? Zoek iemand die heb je een soort van onderwerp bijvoorbeeld de meervouden op s/en/eren. We lopen rond met het blad. Met je hand omhoog en dan moet je een high five geven. Dan moet je met degene die je een high five hebt gegeven samenwerken. De een gaat een woord vertellen bijvoorbeeld het woord kalf en dan zegt diegene klaveren, de f wordt een v. De ander schrijft het dan op. Dan moet je het checken en als het goed is je handtekening zetten. Dan wissel je van rol. Als we allebei geweest zijn zoeken we een nieuw kind om mee samen te werken. Koffieochtend In verband met een vergadering van Henk van de Vis wordt de koffieochtend van donderdag 28 januari verplaatst naar woensdag 27 januari a.s.

7 Verschoning kleuters Het gebeurt nog regelmatig dat een kleuter een 'ongelukje' heeft op school. We hadden een aantal broekjes en onderbroekjes in voorraad, maar het is een beetje op. Als iemand nog broekjes van school thuis heeft, wilt u dit dan weer meegeven? En wie heeft thuis nog wat jongensonderbroeken en gewone (spijker)broeken, die niet meer passen? Wij willen er graag wat extra hebben! Bij voorbaat hartelijk dank!! HERHAALDE OPROEP Handige klusvader gevraagd! Ik ben op zoek naar een handige klusvader die een muziekkar voor mij wil ontwerpen/bouwen zodat ik met instrumenten, geluidsspeler en digitale piano makkelijk door de school kan rijden. Een kar die ook past in de lift. Als u dat ziet zitten, graag contact met mij opnemen zodat we samen kunnen kijken wat handig zou zijn. Mail naar henkvandermaten@versatel.nl of henkvandermaten@stichtingcambium.nl Alvast dank! Henk van der Maten - muziekleerkracht TV-opnames voor Omroep Gelderland Voor een aflevering van het TV-programma 'Een wagen vol verhalen' ging Omroep Gelderland op zoek naar 'vergeten Veluwse kinderliedjes' uit de 19e eeuw. De redactie benaderde mij met het verzoek om enkele kinderliedjes op te sporen en ten gehore te brengen met een aantal kinderen. Met Anna, Eline, Elisah, Jacoliene en Lian uit groep 6 en 5/6 heb ik enkele oude liedjes en versjes ingestudeerd. Afgelopen week waren de TV-opnames, op locatie in Elspeet. De kinderen konden mooi meemaken hoe het er op een echte filmset aan toe gaat. Net als echte filmsterren moesten ze vooral.wachten. Maar ze vermaakten zicht uitstekend en hebben toen het zover was uitstekend gedaan. Met de complimenten van de regisseur voor hun zangkwaliteiten en uitstraling! Dit alles in passende traditionele Veluwse klederdracht waarvoor enkele ouders hadden gezorgd. Het zag er prachtig uit! De opnames worden uitgezonden op maandag 25 januari op TV Gelderland. Muziek: er valt altijd wat te beleven! Muziekmeester Henk

8 UITNODIGING Kerk- en schooldienst zondag 14 februari 2016 God ziet jou zitten In de week van 8 t/m 12 februari is er weer de kerk- en schoolweek met als thema God ziet je zitten, naar aanleiding van het verhaal van Zacheüs. In deze week leren wij op school verschillende liederen en zullen wij aandacht besteden aan dit thema. Op zondag 14 februari a.s. zullen de Christelijke basisscholen in Heerde en Veessen deze projectweek afsluiten in een van de kerken, waarbij het thema centraal zal staan. Verschillende kinderen zullen een aandeel hebben in deze dienst. Wij zijn als CBS Wereldwijs dit jaar te gast in twee kerken. 1. De Nederlands Gereformeerde Kerk / Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt; deze dienst zal gehouden worden in de Noordgouw. ( met als voorganger J. Cramer) 2. De Immanuel gemeente. ( met als voorganger J. Zomer) Hiervoor hebben we de volgende verdeling gemaakt: 1. De gezinnen met de achternaam A t/m P zijn welkom in de Noordgouw 2. De gezinnen met de achternaam Q t/m Z zijn welkom in de Immanuel gemeente. We kijken uit naar jullie komst, van harte welkom! De Nederlands Gereformeerde Kerk Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Deze dienst zal gehouden worden in: De Noordgouw Eperweg 34 a 8181 EW Heerde Aanvang: 9:30 uur Na de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. De Immanuel Gemeente Zwarteweg PD Heerde Aanvang: 10:00 uur Na de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

9 Zeer succesvolle apenkooi voor serious request. In de kerstvakantie hebben vele kinderen zich ruim een uur uit kunnen leven in een heuse apenkooi. Tussen de 190 en 200 kinderen hebben deelgenomen aan de apenkooi in Heerde en Wapenveld maandag en dinsdagmiddag. Voor iedere doelgroep was er een speciaal programma. De organisatie lag in handen van Landstede sport en bewegen stagiair Dennis Bartelds met hulp van combinatiefunctionaris meester Dennis en jongerenwerker Roel Slingerland. Samen hebben de deelnemers 330 euro opgehaald ter behoeve van serious request. Tijdens de twee druk bezochte dagen in Heerde en in Wapenveld en we hebben er met alle deelnemers een geweldig apenkooifeestje van gemaakt. Zaalvoetbal toernooi 29 december Terwijl bijna heel Nederland al aan de oliebollen zat werd er op dinsdag 29 december in Heerde nog even fanatiek gevoetbald. Vanuit Jeugd in Beweging (combinatiefunctionaris meester Dennis) organiseerde Landstede sport en bewegen stagiair Marc Driesse een zaalvoetbaltoernooi in de Faberhal voor alle kinderen uit groep 6,7 en 8 uit Heerde. De deelname was helaas erg minimaal maar de aanwezige teams de Bliksemschutters en team Vuurwerk 3 waren bloed fanatiek. Wegens de minimale inschrijvingen is het programma aangepast met naast een begin en een eind partij voetbal, blokjes voetbal, matjes voetbal, penalty bokaal en latje trap. De jongens die de penalty s in de tweede ronde mochten nemen hadden geen succes want de keeper Olaf van der Beek een absolute penalty killer te zijn en hield alle ballen tegen waardoor hij uiteraard de winnaar was. De jongens waren zo aangeslagen dat er nog maar een de lat wist te raken dit was Yannick Loohuis. Meester Dennis Rectificatie kalender De koffieochtend van donderdag 28 januari a.s. is verplaatst naar woensdag 27 januari a.s. De 10-minutengesprekken van dinsdag 9 februari worden verplaatst naar dinsdag 16 februari Agenda 22 januari Fruitdag 25 t/m 29 januari Toetsweek 27 januari uur Koffieochtend 29 januari Fruitdag 05 februari Uitreiking 1 e rapport 05 februari Fruitdag 08 februari Eindgesprekken groep 8 10 februari Eindgesprekken groep 8 08 t/m 12 februari Projectweek Kerk-School 10 februari uur Gebedsgroep (in de lounge) 11 februari 10-minutengesprekken 12 februari Fruitdag 14 februari Kerk-Schooldienst (zie bovenstaande uitnodiging)

10 16 februari 10-minutengesprekken 17 februari Klassenshow groep 1 en 2 18 februari Informatieavond Instroom kleuters 19 februari Studiedag (kinderen hele dag vrij) 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 04 maart Fruitdag 09 maart Klassenshow groep 7, 8A en 8B 11 maart Fruitdag 14 maart MR 14 maart OWG 14 maart uur Gebedsgroep (in de lounge) 17 t/m 23 maart Toetsweek 18 maart Palmpaasoptocht 18 maart Nationale Pannenkoekendag 18 maart Fruitdag 21 maart uur Koffieochtend 22 maart GMR 24 maart Paasviering 25 maart Goede Vrijdag 28 maart Tweede Paasdag adres Wereldwijs cbs Wereldwijs Griftstraat VZ Heerde Tel.: E wereldwijs@stichtingcambium.nl

4 februari 2016 jaargang 2-13

4 februari 2016 jaargang 2-13 4 februari 2016 jaargang 2-13 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Mama zegt: je bent een beetje ziek 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4B Adonia speelt de baas 5A t/m 6B Een plek

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

26 januari 2017 jaargang 3-11

26 januari 2017 jaargang 3-11 26 januari 2017 jaargang 3-11 Lied van de week Groep Lied 1 De Here zegent jou 2A Liedjes kerk-schooldienst 2B Welkom kindje 3 en 4 Voor uw liefde Heer Jezus 5 t/m 7 Weer of geen weer 8 10.000 reasons

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

25 januari 2018 jaargang 4-11

25 januari 2018 jaargang 4-11 25 januari 2018 jaargang 4-11 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Vier mannen en een zieke vriend. 3A Bouw je leven op de rots. 3B Jezus die langs het water liep, 4 Liedjes kerk/schooldienst 5 t/m 6B God

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

23 september 2015 jaargang 2-3

23 september 2015 jaargang 2-3 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot

Nadere informatie

22 februari 2018 jaargang 4-13

22 februari 2018 jaargang 4-13 22 februari 2018 jaargang 4-13 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Je hoeft niet bang te zijn. 3 t/m 6 Jezus wijst de weg naar Pasen 7 en 8 Ik ben dankbaar Vertellingen Week 10 De leerlingen van Jezus weten

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

13 december 2018 jaargang 5-8

13 december 2018 jaargang 5-8 h 13 december 2018 jaargang 5-8 Lied van de week We oefenen liedjes voor de kerstviering. Kind op Maandag Week 51 De keizer houdt een volkstelling: Alle mensen in zijn land moeten geteld worden. Precies

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen:

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen: 21 december 2017 jaargang 4-9 Sterren Sterren, sterren in de nacht: fonkelen je tegemoet Kijk ernaar en luister zacht hoe de hemel jou begroet: Kijk omhoog het is een wonder: Elke ster is heel bijzonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12-03-2019 Even bijpraten met juf Marloes Hoi, ik ben juf Marloes. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2 jaar in Creil. Na de voorjaarsvakantie ben ik gestart in groep 1 naast juf Ellen op maandag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

26 oktober 2017 jaargang 4-5

26 oktober 2017 jaargang 4-5 26 oktober 2017 jaargang 4-5 Woensdag 1 november Dankdag Op woensdag 1 november wordt er in veel kerken aandacht besteed aan de oogst die dit jaar weer van het land is gekomen en het eten en drinken dat

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

8 maart 2018 jaargang 4-14

8 maart 2018 jaargang 4-14 8 maart 2018 jaargang 4-14 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 11 Op de berg gebeuren bijzondere dingen. Jezus ontmoet Mozes en Elia. Een stem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

1 november 2018 jaargang 5-5

1 november 2018 jaargang 5-5 h 1 november 2018 jaargang 5-5 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Zomaar te gaan 5 t/m 8 Ook voor jou is er een plekje Kind op Maandag Na de zomervakantie zijn we vol enthousiasme aan onze nieuwe methode

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

30 augustus 2018 jaargang 5-1. Het team van Wereldwijs heet alle kinderen en hun ouders weer van harte WELKOM op onze school!

30 augustus 2018 jaargang 5-1. Het team van Wereldwijs heet alle kinderen en hun ouders weer van harte WELKOM op onze school! 30 augustus 2018 jaargang 5-1 Het schooljaar is weer begonnen! Goede God, aan het einde van de eerste schoolweek zijn we even stil om met u te praten. We beginnen aan een nieuw schooljaar en weten niet

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

8 december 2016 jaargang 3-8

8 december 2016 jaargang 3-8 8 december 2016 jaargang 3-8 Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. Vertellingen Week 49 De prieser Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week 19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week Lied van vorige week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij!

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! ! Agenda Februari / Maart 2018 20 en 21 februari Oudercontactgesprekken groep 8 23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie 6 maart OR vergadering 9 maart

Nadere informatie

9 maart 2017 jaargang 3-14

9 maart 2017 jaargang 3-14 9 maart 2017 jaargang 3-14 Lied van de week Groep Lied van de week 1 t/m 2B Weet je dat de lente komt 3 t/m 8 Elke stap Vertellingen Week 11 Als Jezus op een hoge berg is, verandert hij en begint te stralen.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 2 november 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - MR de Poeljeugd - Luizenzakken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Nr. 20 maandag 20 februari 2017 In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Dinsdag 21 februari: 13.15-14.30 uur Opa en oma middag

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

18 februari 2016 jaargang 2-14

18 februari 2016 jaargang 2-14 18 februari 2016 jaargang 2-14 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 8B Liedjes kerk-schooldienst Lied van deze week 1A/1B Mama ik ben een beetje ziek 2 Je hoeft niet bang te zijn 3A t/m 4B

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school.

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school. Nr. 11 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Onderwijzend 27 januari groep 1 en 2 vrij Schoolkerkdienst zondag 31 januari Bieb op school Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag om invulling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 10 februari 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 10 februari 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 10 februari 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de Week Wandel4Daagse Themaweek

Nadere informatie

Lied van het licht. Mensen hebben mooie plannen, maar er gaat zo vaak wat mis Steek een kaars aan die vertelt je, dat Gods toekomst stralend is

Lied van het licht. Mensen hebben mooie plannen, maar er gaat zo vaak wat mis Steek een kaars aan die vertelt je, dat Gods toekomst stralend is 22 december 2016 jaargang 3-9 Lied van het licht Mensen kijken in het donker naar een wereld vol verdriet Steek een kaars aan die vertelt je Van het licht dat je straks ziet Het wordt anders, het wordt

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Beste allemaal, Je roeping, je geroepen voelen staat deze maand als thema centraal. Wat is geroepen worden? En wanneer voel je dat je geroepen bent? Heeft het te maken met iets

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie