Meerstraat 77 te Hillegom. Vraagprijs K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meerstraat 77 te Hillegom. Vraagprijs 419.000-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119"

Transcriptie

1 Meerstraat 77 te Hillegom Vraagprijs K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel

2 aantal kamers bouwjaar gebruiks opp. inhoud Perceel opp. verwarming Bouwjaar CV 5 CA m m m 2 CV (Radson) 2005 Meerstraat 77 Hillegom Soms zeggen foto s en film niet genoeg. Deze in een prima staat van onderhoud verkerende hoekwoning heeft een verrassende indeling en biedt verrassende veel ruimte (ca. 192 m² GBO en 518 m³ inhoud). Zo is er een op de Meerstraat gerichte huiskamer (ca. 38 m²) maar indien u nog meer privacy wenst is er nog een sfeervolle terrasgerichte ruimte. In de afgelopen jaren is deze in het centrum van Hillegom gelegen woning nagenoeg compleet gemoderniseerd en geïsoleerd. Maak een afspraak en laat u verrassen! Indeling: begane grond (met houten vloer en gespachtelde wanden): entree, hal, woonkamer met fraaie open haard, meterkast, trapkast eetkamer met in hoekopstelling geplaatste keuken (20 m²), terrasgerichte kamer met openslaande deuren naar besloten terras, 1e slaapkamer (ca. 13 m²), vrijhangend toilet (met fontein) en was en stookruimte, 1e badkamer en een (gedeeltelijk) overdekt terras met toegang tot de berging; 1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers ( 15 en 19 m²) met kasten en ladenwand, luxe 2e badkamer en toegang tot dakterras (ca. 20 m²).

3 Bijzonderheden: in hoekopstelling geplaatste keuken met combimagnetron, gaskook plaat, afzuigkap, losse vaatwasser en losse koelkast; nette 1e badkamer met inloopdouche (met douchekolom), ligbad, wastafelmeubel met 2 wastafels, 2e vrijhangend toilet; luxe 2e badkamer met wastafelmeubel, 2 persoons stoom en douchecabine en 3e vrijhangend toilet; verwarming middels Radson Multicom HR cvcombiketel (ca. 5 jaar); berging uitgerust met elektra en verwarming woning nagenoeg voorzien van nieuwe dakpannen, hard houten kozijnen met dubbel glas de perceeloppervlakte is volgens het Kadaster 199 m²; de inhoud is ongeveer 518 m³ ; de gebruiksoppervlakte is 192 m²; aanvaarding in overleg. Hillegom Hillegom heeft nog het echte dorpse karakter maar bezit toch alle voorzieningen van de moderne tijd; zo is onlangs de eerste fase van de Vossepolder aan het woningbestand toegevoegd, zijn er meerdere scholen voor zowel het basis als voortgezet onderwijs in de omgeving en ook aan sport en recreatiefaciliteiten is gedacht. In Hillegom worden nog diverse nieuwbouwlocaties ontwikkeld. Voor vervoer van en naar het werk zijn er NSstations in Hillegom en omgeving. Vanaf NieuwVennep kunt u met de Zuidtak van de Zuidtangent in ongeveer 18 minuten naar Schiphol bussen en voor eigenaren van de auto is het autosnelwegennet op relatief korte afstand te vinden.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 LIJST VAN ZAKEN Juridische Dienst NVM, april 2008 Betreffende het perceel: Meerstraat BK Hillegom d.d. Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geld dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenome n Niet van toepassing Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails/gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenome n Niet van toepassing 1

15 Vloerdecoratie, te weten: Vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: oven afzuigkap gaskookplaat Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires 2

16 Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenome n Niet van toepassing Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

17 1 4 Uittreksel Kadastrale Kaart a t/m a m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, ZOETERMEER, 19 oktober 2010 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel HILLEGOM B 2226 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

18 Omgevingskaart 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: Hier bevindt zich Kadastraal object HILLEGOM B 2226 Meerstraat 77, 2181 BK HILLEGOM De auteursrechten en databankenrechten zijn voorbehouden aan de Topografische Dienst Kadaster.

19

20

21 Bezichtigingen De bezichtigingen vinden plaats op afspraak. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur (Buiten kantoortijden op afspraak.) Reactie Als u de woning met ons bekeken heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons zo spoedig mogelijk te laten weten of u wellicht geïnteresseerd bent. U begrijpt dat de verkoper erg benieuwd is naar uw reactie. Verkoopinformatie De informatie is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Voor de verzameling van de benodigde gegevens en de juistheid hiervan zijn wij veelal afhankelijk van derden. Ons kantoor, toch onze cliënt, aanvaardt enige aansprakelijkheid omtrent de inhoud van de verkoopinformatie. Plattegronden/tekeningen De (eventuele) aan de verkoopinformatie toegevoegde plattegronden/tekeningen dienen om een indruk te geven van de indeling/situatie. Aan deze plattegronden/tekening en de genoemde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer ben ik in onderhandeling? U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op u bod. Dus: als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopende makelaar nadrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen.

22 Mag een makelaar doorgaan met bezichtigen als er al over een bod onderhandeld wordt? Dat mag! Een onderhandeling hoeft nog niet tot een verkoop te leiden. De verkoper kan daarnaast wellicht graag willen weten of er nog meer belangstelling is. Vaak zal de verkopende makelaar aan de belangstellende vertellen dat hij, zoals dat heet, onder bod is. Een belangstellende mag dan wel een bod uitbrengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De makelaar zal dan geen mededelingen doen over de hoogte van de biedingen. Dit zou het overbieden kunnen uitlokken. Wanneer komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan is er een koop. De verkopende makelaar legt deze koop vast in een koopakte. Daarin moet staan wat de partijen mondeling hebben afgesproken. Meestal wordt er nog een aantal afspraken vastgelegd in de koopakte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de boeteclausule. Dergelijke aanvullende afspraken gelden pas zodra de koopakte door beide partijen is getekend of van tevoren mondeling akkoord is bevonden. Een ontbindende voorwaarde is overigens een belangrijk onderwerp. Hierover moeten de partijen het eens zijn vóór de mondelinge koop. Lét op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de fi nanciering. Word ik koper als ik de vraagprijs bied? Over deze vraag bestaan veel misverstanden. Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft namelijk in een vonnis bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs uit een advertentie of woninggids biedt, dan doet u een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

23 Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Dat mag. Eén van de partijen mag de onderhandeling beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar natuurlijk in overleg met de verkoper besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen. Uiteraard dient hij eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. De makelaar kiest vervolgens bijvoorbeeld voor een inschrijvingsprocedure. Alle bieders hebben dan een gelijke kans om een hoogste bod uit te brengen. Onderzoeksplicht Kopers hebben een onderzoeksplicht! Wanneer u een bod uitbrengt, gaan wij ervan uit dat u onderzoek heeft gedaan of gaat doen naar alle aspecten die van belang zijn bij de aan =koop van een woning. Wij kunnen u in de volgende informatie verstrekken: het eigendomsbewijs, de lijst van zaken, het door de verkoper ingevulde vragenformulier, de kadastrale gegevens en eventueel het bestemmingsplan. Overeenkomst Er komt een overeenkomst tot stand wanneer overeenstemming is bereikt over de koopsom, de opleverdatum en alle eventuele overige voorwaarden. Ons kantoor zal na het tot stand komen van de overeenkomst een voorlopig koopcontact opstellen, conform het NVM model, waarin de mondeling gemaakte afspraken worden bevestigd. Voorbehoud financiering Als u heeft geboden onder voorbehoud van financiering komt er in de koopakte een financieringsvoorbehoud te staan met een periode van maximaal vier weken.

24 Zit de makelaarscourtage in de kosten koper? Neen. Voor rekening van de koper komen de kosten die de overheid hangt aan de overdracht van een woning. Dat is de overdrachtsbelasting (6%) en de kosten van de notaris voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven daarvan in de registers. Als de verkoper een makelaar inschakelt om zijn woning te verkopen, dan moet hij ook zelf met de makelaar afrekenen voor deze dienst (makelaarscourtage). De makelaar dient bij de verkoop vooral het belang van de verkoper, dus niet van de koper. Het kan daarom eveneens voor de koper van belang zijn een eigen makelaar in te schakelen. Waarborgsom/Bankgarantie Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen wordt door koper binnen vijf weken na de datum van overeenstemming een waarborgsom gestort bij de notaris ten bedrage van 10 % van de koopsom. In plaats van de waarborgsom kan de koper ook een schriftelijke bankgarantie stellen, mits deze bankgarantie onvoorwaardelijk is afgegeven door een in Nederland gevestigde bankinstelling. Dit zal ook als zodanig in de koopakte worden opgenomen. Oplevering Deze vindt plaats in de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken,zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan Notaris De notaris die de overdracht gaat regelen wordt door de koper gekozen en betaald. Oudere woningen Bij oudere woningen dient u als koper er rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteiten gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. Wanneer u hieromtrent twijfels heeft, kunt u op eigen kosten een bouwkundig onderzoek laten plaatsvinden.

25 Asbest Een woning kan asbest bevatten. Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper voor de eventuele aanwezigheid van asbest(houdende materialen) wordt uitgesloten. Dit wordt als zodanig in de koopakte opgenomen. Bodem en/of grondwaterverontreiniging Het risico van de eventuele aanwezigheid van bodem en/of grondwaterverontreiniging komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper, ongeacht of er een bodem en/of grondwateronderzoek heeft plaatsgevonden. Opstalverzekering Vanaf de datum van overdracht komt de woning voor risico van de koper. De koper dientm vanaf die datum ook een opstalverzekering te hebben afgesloten.

26 Het Makelaarshuys Hofzicht Hoofdstraat EP Hillegom Tel: Fax:

Haven 136 te Hillegom. Vraagprijs 187.500,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119

Haven 136 te Hillegom. Vraagprijs 187.500,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119 Haven 136 te Hillegom Vraagprijs 187.500, K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252530119 aantal kamers bouwjaar gebruiks opp. inhoud Perceel opp. verwarming bouwjaar CV 3 ca. 1958 72 m2 188 m3

Nadere informatie

Elsbroekerlaan 63 te Hillegom. Vraagprijs 239.000-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119

Elsbroekerlaan 63 te Hillegom. Vraagprijs 239.000-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119 Elsbroekerlaan 63 te Hillegom Vraagprijs 239.000 K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252530119 aantal kamers bouwjaar gebruiks opp. inhoud terras opp. verwarming Bouwjaar CV 3 2006 67 m 2 187

Nadere informatie

Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119

Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119 Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119 Indeling: begane grond: via een eigen entree met o.a. trappenhuis, meterkast komt u via de hardhouten trap

Nadere informatie

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper) Ritmeesterstraat16 Haarlem Vraagprijs 650.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl IndevoormaligemanegevandeRipperdakazernezijnin2008zevenzeerroyaleherenhuizengerealiseerd.

Nadere informatie

Elsbroekerlaan 9 te Hillegom. Vraagprijs K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel

Elsbroekerlaan 9 te Hillegom. Vraagprijs K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel Elsbroekerlaan 9 te Hillegom Vraagprijs 298.500 K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252530119 aantal kamers bouwjaar gebruiks opp. inhoud Perceel opp. verwarming Bouwjaar CV 6 CA. 1935 129 m

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Het Zwanevlot 283 te Zupthen

Brochure. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Het Zwanevlot 283 te Zupthen Brochure Het Zwanevlot 283 te Zupthen Vraagprijs 219.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL ZUPTHEN, HET ZWANENVLOT 283 Zoekt u een ruime hoekwoning met carport gelegen op een zeer royale

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Beekweide 49 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Beekweide 49 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Beekweide 49 te Epe Vraagprijs 189.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, BEEKWEIDE 49 Verrassend ruime woning met garage voor een scherpe prijs! Fraai gelegen royale tussenwoning

Nadere informatie

Maria Margarethalaan 64 te Abbenes. Vraagprijs ,-- V.O.N. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel

Maria Margarethalaan 64 te Abbenes. Vraagprijs ,-- V.O.N. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel Maria Margarethalaan 64 te Abbenes Vraagprijs 197.500,-- V.O.N. Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegom Tel 0252-530119 aantal kamers bouwjaar gebruiks opp. inhoud perceel opp. verwarming 5 ca. 1969 105 m

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 149.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Looyenland 22 te Westervoort WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 149.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Looyenland 22 te Westervoort WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Looyenland 22 te Westervoort Vraagprijs 149.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL WESTERVOORT, LOOYENLAND 22 In een geliefde woonomgeving wordt u aangeboden een goed onderhouden

Nadere informatie

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau SPERWERSTRAAT 17 BAARLE-NASSAU Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Woonhuis Koop 2006 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 AAN TWEE ZIJDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING ZEER MOOI EN RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK DE VAARST. DE WONING IS ZOWEL AAN DE ACHTERZIJDE ALS AAN DE ZIJKANT UITGEBOUWD, WAARDOOR ER

Nadere informatie

Herenstraat 39 a Wateringen

Herenstraat 39 a Wateringen Herenstraat 39 a Wateringen 155.000,-- k.k. TE KOOP Midden in het centrum van Wateringen gelegen, gezellig 2-kamer appartement op de 1ste verdieping. Het appartement is gelegen aan een hofje en is o.a.

Nadere informatie

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Architect Mutterskade 30 Den Haag Architect Mutterskade 30 Den Haag 250.000,-- k.k. TE KOOP Ruime 4/5 kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin met berging en achterom. Moderne keuken met inbouwapparatuur en luxe badkamer. Santen &

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

WEERIJSSTRAAT 34 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 380 m³. Woonoppervlakte: ca 103 m². Perceelgrootte: ca 119 m²

WEERIJSSTRAAT 34 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 380 m³. Woonoppervlakte: ca 103 m². Perceelgrootte: ca 119 m² WEERIJSSTRAAT 34 BREDA Bouwjaar: ca 1926 Inhoud woning: ca 380 m³ Woonoppervlakte: ca 103 m² Perceelgrootte: ca 119 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Sandra Schrijvers Weerijsstraat 34 Geheel opgeknapte

Nadere informatie

Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH

Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 397.500,- k.k. Wonen aan de rand van Maaspoort met, vanuit de slaapkamer en het dakterras, uitzicht over de rivier de Maas. Dit huis is ruim van opzet

Nadere informatie

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch Vraagprijs 219.000,- k.k. Dit huis heeft beneden een uitgebouwde woonkamer (van ruim 43 m²) en een knusse open keuken compleet met inbouwapparatuur en uitzicht op het

Nadere informatie

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m² KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 400 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 171 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Soort

Nadere informatie

Vink 7, Wijnandsrade. Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel

Vink 7, Wijnandsrade. Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel Vink 7, Wijnandsrade Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel makelaars met n goed gevoel Uw makelaar voor Parkstad en omgeving Aquina Hollanders makelaars

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND Bouwjaar:1950 Woonoppervlakte: ca. 450m² Inhoud: ca. 1100m³ Perceelopppervlakte: 615m² Aanvaarding: In overleg Grote hoekwoning met tuin, berging en oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg Jan van Riebeeckstraat 158 Culemborg Vraagprijs 142.500, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Jan van

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Ridderstraat 184-a - Culemborg Ridderstraat 184-a - Culemborg Vraagprijs 159.500,- k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving Ridderstraat

Nadere informatie

Brochure. Laan van de Bork 410 te Emmen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Laan van de Bork 410 te Emmen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Laan van de Bork 410 te Emmen Vraagprijs 149.500, k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN MAKELAARS.NL EMMEN, LAAN VAN DE BORK 410 Op zoek naar een goed onderhouden hoekwoning waar u zo in kunt?

Nadere informatie

Tweelingen 18 Amersfoort

Tweelingen 18 Amersfoort Tweelingen 18 Amersfoort Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 4 Woonfunctie: 112 m² Overige: 12 m² Externe bergruimte: 6 m² Perceeloppervlakte: 130 m² Inhoud: 385 m³ Bouwjaar: 2006 De Ruiter Makelaarshuis

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul

Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul 195.000,-- k.k. TE KOOP Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen 0174-297741 Keurig 3-kamer appartement op de 1ste verdieping met eigen berging en parkeerplaats,

Nadere informatie

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Vraagprijs 398.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper) Saxenrodeweg38 Bentveld Vraagprijs 239.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DitZEERRUIME39kamerhoekappartementmetROYAALBALKONophetZUIDWESTENligtopde1e

Nadere informatie

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH Van Boelenstraat 8 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 275.000,- k.k. Lopend de Bossche Binnenstad in?! Deze recent gebouwde hoekwoning met berging en parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum. Scholen, winkels

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Vlietweg 12 B Naaldwijk

Vlietweg 12 B Naaldwijk Vlietweg 12 B Naaldwijk koopsom 399.000,-- k.k. TE KOOP Vrijstaand woonhuis met deels beton/ deels houten schuur met aangebouwde houten carport, gelegen aan de rand van te ontwikkelen nieuwbouwwijk Hoogeland

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca. POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 108 m² Perceelgrootte: ca. 141 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen RUIME TUSSENWONING Deze

Nadere informatie

CONCORDIASTRAAT 19 4 BREDA. Bouwjaar: ca 1998. Inhoud woning: ca 335 m³. Woonoppervlakte: ca 114 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

CONCORDIASTRAAT 19 4 BREDA. Bouwjaar: ca 1998. Inhoud woning: ca 335 m³. Woonoppervlakte: ca 114 m². Perceelgrootte: ca 0 m² CONCORDIASTRAAT 19 4 BREDA Bouwjaar: ca 1998 Inhoud woning: ca 335 m³ Woonoppervlakte: ca 114 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden CONCORDIASTRAAT 19 4 BREDA

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Boogmakerstraat 31 te Zwolle

Brochure. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Boogmakerstraat 31 te Zwolle Brochure Boogmakerstraat 31 te Zwolle Vraagprijs 269.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL ZWOLLE, BOOGMAKERSTRAAT 31 Bent u op zoek naar een royale, moderne hoekwoning met een verrassende

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP Madeweg 3 Monster 355.000,-- k.k. TE KOOP Scherpe vraagprijs!! Vrijstaand woonhuis met hobbyruimte/garage en tuinhuisje/volière, gelegen aan de rand van het dorp op 930 m2 eigen grond (tegenover zwembad

Nadere informatie

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch Vraagprijs 185.000,- k.k. Een ruim huis met berging gelegen op een hoek aan een groenvoorziening. Dit huis heeft een tuingerichte woonkamer en een keuken met uitzicht

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BIJZONDERE LICHTE EN ZONNIGE HOEKWONING MET GROTE GARAGE GELEGEN OP EEN HEERLIJK RUSTIG PLEKJE IN WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN, HEEFT EEN MODERNE HOOGGLANS

Nadere informatie

MIDDENERF 3 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 300 m³. Woonoppervlakte: ca 90 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

MIDDENERF 3 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 300 m³. Woonoppervlakte: ca 90 m². Perceelgrootte: ca 0 m² MIDDENERF 3 BREDA Bouwjaar: ca 1982 Inhoud woning: ca 300 m³ Woonoppervlakte: ca 90 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden MIDDENERF 3 BREDA Soort woning Bouwtype

Nadere informatie

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m²

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m² KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER Bouwjaar: ca 1960-1970 Inhoud woning: ca 321 m³ Woonoppervlakte: ca 88 m² Perceelgrootte: ca 227 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Joris Detrie Goed onderhouden HOEKWONING

Nadere informatie

Eikvaren 32 - Culemborg

Eikvaren 32 - Culemborg Eikvaren 32 Culemborg Vraagprijs 195.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Eikvaren 32 Culemborg Op

Nadere informatie

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem BOXMEERHOF 9 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Nederlandlaan CA Stadskanaal. Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat ER Stadskanaal

TE KOOP K.K. Nederlandlaan CA Stadskanaal. Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat ER Stadskanaal TE KOOP Nederlandlaan 11 9501 CA Stadskanaal Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat 35 9501 ER Stadskanaal 0599-652299 info@regiomakelaar.eu regiomakelaar.eu 114.500 K.K. INLEIDING Verrassend Ruim

Nadere informatie

Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT

Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 75 m² Oppervlakte buitenruimte: 8 m² Perceeloppervlakte: 55 m² Inhoud: 235 m³ Bouwjaar: -1906 Utrecht 030-273 61

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k.

Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k. Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen Vraagprijs: 389.000,= k.k. Gelegen in de geliefde nieuwbouwwijk Juliahof, moderne 6-kamer hoek / eindwoning. Heerlijke achtertuin op het Zuid-Westen, grenzend aan het

Nadere informatie

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

k.k. Doornenburg 41. Barneveld VRAAGPRIJS 239.000 k.k. Barneveld Doornenburg 41 Uitgebouwde hoekwoning Zeer ruime living van circa 53M² Aangebouwde garage Luxe keuken met alle inbouwapparatuur Rustige ligging met tuin op het zuidwesten

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000, kosten koper TE KOOP Stockholmstraat 11 Hengelo ALGEMEEN Stockholmstraat 11 7559 JP Hengelo ov Te koop: Geen zin om binnen te schilderen? Deze woning wordt

Nadere informatie

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Vraagprijs 104500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Gemoderniseerd

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 183 m³. Woonoppervlakte: ca 45 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 183 m³. Woonoppervlakte: ca 45 m². Perceelgrootte: ca 0 m² SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG Bouwjaar: ca 2007 Inhoud woning: ca 183 m³ Woonoppervlakte: ca 45 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG

Nadere informatie

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m²

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m² KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Bouwjaar: ca 1987 Inhoud woning: ca 425 m³ Woonoppervlakte: ca 112 m² Perceelgrootte: ca 133 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Soort

Nadere informatie

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK PLOEGSEWEG 36 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk Poeldijksepad 2 D Honselersdijk 250.000,-- k.k. TE KOOP In het centrum van Honselersdijk ligt dit ruime, lichte, 3-kamer appartement op de verhoogde parterre in het appartementencomplex Residentie Honselaersdijk.

Nadere informatie

Kijckerweg 42, De Lier. Vraagprijs ,= k.k.

Kijckerweg 42, De Lier. Vraagprijs ,= k.k. Kijckerweg 42, De Lier Vraagprijs 295.000,= k.k. Keurig afgewerkt en verrassend ruime 6-kamer woning met inpandige berging. Indeling : Begane grond : Entree/hal, glas in lood deur, meterkast; Trapkast;

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Oranje Nassaustraat 30, Oud Gastel

Oranje Nassaustraat 30, Oud Gastel Volledig gemoderniseerde tweeonderéénkap woning met zeer grote schuur in een groenrijke, rustige gelegen woonwijk. De woning is traditioneel in 1962 gebouwd waarna deze in de loop der jaren volledig is

Nadere informatie

TE KOOP. Brummelhof K.K AB Azewijn. Egging Advies. Thuringen ND Doetinchem

TE KOOP. Brummelhof K.K AB Azewijn. Egging Advies. Thuringen ND Doetinchem TE KOOP 199.000 K.K. Egging Advies Thuringen 33 7007 ND Doetinchem 06-21893251 info@eggingadvies.nl Brummelhof 33 7045 AB Azewijn Brummelhof 33 7045 AB Azewijn Inleiding In het rustige dorpje Azewijn gelegen

Nadere informatie

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Tarthorst 473 WAGENINGEN Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Tarthorst 473 WAGENINGEN Vraagprijs 225.000,= k.k. Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Zeer goed onderhouden ruime HOEKWONING met carport en stenen schuur en achtertuin op het

Nadere informatie

Het Hoogland 12 - Culemborg

Het Hoogland 12 - Culemborg Het Hoogland 12 Culemborg Vraagprijs 165.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Het Hoogland 12 Culemborg

Nadere informatie

Camera Obscurastraat 30 Amersfoort

Camera Obscurastraat 30 Amersfoort Camera Obscurastraat 30 Amersfoort Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 5 Woonoppervlakte: 115 m² Externe bergruimte: 5 m² Perceeloppervlakte: 125 m² Inhoud: 325 m³ De Ruiter Makelaarshuis BV Amersfoort

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

Vaartstraat 11 - Culemborg

Vaartstraat 11 - Culemborg Vaartstraat 11 - Culemborg Vraagprijs 169.500,- k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving Vaartstraat 11

Nadere informatie

Middenzwet 25 Wateringen

Middenzwet 25 Wateringen Middenzwet 25 Wateringen 750.000,-- k.k. TE KOOP Keurig afgewerkte vrijstaande villa met heerlijke tuin rondom, dubbele garage, voldoende parkeergelegenheid (op eigen terrein) en ruime hobbykas met veranda.

Nadere informatie

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HIETLANDEN 17 ASSEN Vraagprijs 145.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en eigen parkeerplaats met aan de achterzijde een groenvoorziening met kinderspeelplaats.

Nadere informatie

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt In een rustige woonomgeving, nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met keurig aangelegde achtertuin, vrijstaande houten berging en achterom.

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg Kleynhoffstraat 29 Culemborg Vraagprijs 345.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Kleynhoffstraat

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Ridderstraat 184E - Culemborg

Ridderstraat 184E - Culemborg Ridderstraat 184E Culemborg Vraagprijs 150.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Ridderstraat 184E

Nadere informatie

Jaren '30 woning, in een nieuw jasje!

Jaren '30 woning, in een nieuw jasje! Jaren '30 woning, in een nieuw jasje! Wormerveer, Wattstraat 10 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Een fraaie karakteristieke jaren '30woning met de zekerheid en gemakken van

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

Magdaleenweg 5 te Huizen

Magdaleenweg 5 te Huizen Magdaleenweg 5 te Huizen Vraagprijs 319.000, k.k. Omschrijving Op een levendige locatie in het oude dorp van Huizen gelegen karakteristieke gemoderniseerde hoekwoning met een zonnige besloten achtertuin

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP Aalderinkshof 126 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, op de zevende verdieping van het complex 'De Aalderinkshof' gelegen GEHEEL

Nadere informatie

Het appartement biedt 100% privacy en een mooie lichtinval door de ligging op de zon.

Het appartement biedt 100% privacy en een mooie lichtinval door de ligging op de zon. Linie 477 Apeldoorn Zon en privacy! Bijzonder vormgegeven, ruim en licht 3 kamer penthouse/maisonnette met ruim dakterras. Gelegen op de 3e en 4e verdieping nabij winkels, scholen, NS station en uitvalswegen

Nadere informatie

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vraagprijs 379.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vrijstaande

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000,- kosten koper TE KOOP. Lonnekerspoorlaan 272 Enschede

Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000,- kosten koper TE KOOP. Lonnekerspoorlaan 272 Enschede Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000, kosten koper TE KOOP Lonnekerspoorlaan 272 Enschede ALGEMEEN INDELING De vraagprijs van deze woning bedraagt 400.000, k.k. De weergegeven prijs van 369.000,

Nadere informatie

Deellaan 14 - Bemmel

Deellaan 14 - Bemmel Deellaan 14 - Bemmel Nabij het centrum van Bemmel, goed onderhouden royaal, uitgebouwd woonhuis met vrijstaande stenen berging en achtertuin met achterom. Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs 315.000, kosten koper TE KOOP Wanschersweg 4 Almelo ALGEMEEN In de gewilde woonwijk Markgraven gelegen uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS MET BADEN EN SLAPEN OP DE BEGANE

Nadere informatie

Van Lennepstraat 1 UTRECHT

Van Lennepstraat 1 UTRECHT Van Lennepstraat 1 UTRECHT Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 95 m² Oppervlakte buitenruimte: 40 m² Eterne bergruimte: 14 m² Perceeloppervlakte: 82 m² Inhoud: 330 m³ Bouwjaar: 1906-1930

Nadere informatie

Pelmolenweg 5 - Culemborg

Pelmolenweg 5 - Culemborg Pelmolenweg 5 Culemborg Koopsom 225.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Pelmolenweg 5 Culemborg

Nadere informatie

SMIDSHOF 25 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 125 m³. Woonoppervlakte: ca 50 m². Perceelgrootte: ca 0 m².

SMIDSHOF 25 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 125 m³. Woonoppervlakte: ca 50 m². Perceelgrootte: ca 0 m². SMIDSHOF 25 RAAMSDONKSVEER Bouwjaar: ca 1977 Inhoud woning: ca 125 m³ Woonoppervlakte: ca 50 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: SMIDSHOF 25 RAAMSDONKSVEER Soort woning Bouwtype

Nadere informatie

Dordrecht, Bosboom Toussaintstraat 61 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Dordrecht, Bosboom Toussaintstraat 61 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K. Dordrecht, Bosboom Toussaintstraat 61 VRAAGPRIJS EUR 159.000,= K.K. Netjes onderhouden jaren dertig woning met vijf slaapkamers, voor en achtertuin, centraal gelegen nabij winkels en het stadscentrum.

Nadere informatie

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Escarp!8!! Vijfhuizen! Escarp8 Vijfhuizen Vraagprijs 729.500,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DezemoderneVRIJSTAANDEVILLAmetTUINRONDOMligtinderuimopgezetteenKINDVRIENDELIJKE

Nadere informatie

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING. DE WONING IS IN 2012 UITGEBOUWD EN GEHEEL GERENOVEERD DOOR HET STUCEN VAN MUREN EN PLAFONDS, HET PLAATSEN

Nadere informatie

Burgemeester Norbruislaan 31 UTRECHT

Burgemeester Norbruislaan 31 UTRECHT Burgemeester Norbruislaan 31 UTRECHT Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Woonoppervlakte: 130 m² Eterne bergruimte: 15 m² Perceeloppervlakte: 160 m² Inhoud: 380 m³ Bouwjaar: 1998 Utrecht 030-273 61

Nadere informatie

HUBERTUSHOEVE 6 OOSTERBEEK

HUBERTUSHOEVE 6 OOSTERBEEK HUBERTUSHOEVE 6 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

De Woerd 3 DINXPERLO

De Woerd 3 DINXPERLO De Woerd 3 DINXPERLO Vraagprijs: 179.000,- k.k. In een gewilde wijk staat deze keurig onderhouden midden woning met een zeer hoog afwerkingsniveau. Deze moderne woning met fraai aangelegde tuin is voorzien

Nadere informatie

Aalscholverstraat 13 - Culemborg

Aalscholverstraat 13 - Culemborg Aalscholverstraat 13 Culemborg Vraagprijs 335.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Aalscholverstraat

Nadere informatie

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP TW200986TW200986 Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000, kosten koper TE KOOP Lepelbladstraat 41 Wormer De gepubliceerde prijs i s een vanaf prijs wat betekent dat vanaf dit niveau verkoper zal reageren

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie