Graaf Jan van Montfoortschool - G. van Damstraat 83 c 3417 WD Montfoort Infograaf. Jaargang 20 nummer 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Graaf Jan van Montfoortschool - G. van Damstraat 83 c 3417 WD Montfoort Infograaf. Jaargang 20 nummer 1"

Transcriptie

1 Graaf Jan van Montfoortschool - G. van Damstraat 83 c 3417 WD Montfoort Infograaf Jaargang 20 nummer Wees bij ons God van de mensen, toen U met ons begon, zei U niet: Jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze voeten. Niet om van elkaar weg te lopen, maar om samen te zijn en in vrede naast elkaar te leven. U gaf ons licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. U gaf ons twee handen, niet om elkaar weg te duwen, maar om de handen ineen te slaan en aan vrede te bouwen. Hoe moeilijk dat soms is. Help ons te kiezen het goede te doen. En wees bij ons op de weg die we gaan. Geef ons Uw vrede. Van de directie De vakantie zit er weer op. Een nieuwe school, een nieuwe baan, nieuwe ouders, nieuwe kinderen en nieuwe collega s. Het is fijn om weer te starten. Na een mooie zomervakantie waarin we allemaal tot rust mochten komen, is het goed om weer te beginnen. Het leven krijgt weer een vast ritme en dat is goed. Fijn om alle kinderen afgelopen maandag weer te ontvangen op school. Fijn dat er ook zoveel ouders waren om met elkaar een kopje koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Een aantal ouders heb ik al even gesproken of gezien maar het is goed om mij even voor te stellen. Ik ben Eric van der Wal, 42 jaar, getrouwd met Ellie en wij hebben 3 kinderen. Kimberley en Larissa zijn allebei 16 jaar oud en Melanie is 13 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit het hoge noorden (Stadskanaal en Groningen), maar ik woon inmiddels 18 jaar in Woerden. Ik werkte op de R. de Jagerschool in Woerden. Ik heb daar lesgegeven aan kinderen van groep 4 t/m 8, was coach van studenten en ict-er van de school. Sinds 2005 ben ik directeur. Ik heb altijd nog een dag lesgegeven in verschillende groepen. Hobby s zijn o.a.: lezen, sporten, gitaar spelen, wandelen van bijzonder lange wandeltochten (110 km binnen 24 uur), muziek luisteren, een goed gesprek voeren etc. Ik vind het ontzettend mooi dat ik vanaf deze week directeur mag zijn van de Graaf Jan van Montfoortschool. Het is even wennen, want een nieuwe baan voelt aan als nieuwe schoenen: je mist bij elke stap de oude, maar met iedere nieuwe stap voel je je prettiger. Ik zal u de komende weken regelmatig ontmoeten. Ik denk dat we samen met het team, ouders en kinderen er een prachtig onderwijsjaar van zullen maken. Belangrijk om te weten is dat ik van maandag t/m donderdag ambulant ben. U kunt op deze dagen altijd even binnenlopen voor een vraag. Natuurlijk kunt u mij ook een mail sturen of even bellen voor een vraag of afspraak. Op vrijdag geef ik les aan de kinderen van groep 4b/5.

2 Donderdagmiddag hebben we met alle kinderen het jaar geopend. Het thema was: Niemand zoals jij. We hebben gezongen, geluisterd naar een verhaal en gebeden. Aan het begin van een schooljaar verandert er altijd veel. Een nieuwe juf, een nieuwe meester, nieuwe kinderen of een andere klas. Toch mogen we weten dat God niet verandert. Hij houdt van ons zoals we zijn. We zijn allemaal uniek. Op deze manier zullen we ook met elkaar moeten omgaan. Of je nu groot bent of klein, jong of oud, donker of blank, een jongen of meisje, we zullen elkaar respecteren en accepteren zoals we zijn. Daarbij kijken we vooral naar de binnenkant van elkaar. Wat er ook gebeurt, we hebben elkaar nodig en moeten het samen doen. Ik wens ons allemaal een goed en gezegend jaar toe. Een hartelijke groet, Eric van der Wal Welkom We heten Rachel van Dijk, Astrid Uittenbogaard en Nicoline Koppelaar ook van harte welkom op de Graafjan. Rachel geeft les in groep 3-4 en Astrid in de Elmergroep. Nicoline is de intern begeleider van de school. Zij zal samen met het zorgteam de zorg van leerlingen op zich nemen en aansturen. Het is fijn dat jullie ons team komen versterken. We wensen jullie dan ook heel veel plezier toe op de Graafjan. Welkom We heten Eline de Kamper, Kris Selderbeek, Björn Bouwman, Nout Hagedoorn, Bryan Hoogenboom, Maartje Kroon, Bram Selderbeek en Joraam Matondo van hart welkom op onze school. We wensen jullie heel veel plezier en we hopen dat jullie een fijne tijd op school zullen hebben. Gefeliciteerd In het gezin van Tessa en Martin Melissant is in de zomervakantie een gezonde dochter geboren met de prachtige naam Suus. Een zusje voor Senna en Bregt. We willen jullie dan ook van harte feliciteren en veel geluk toewensen met jullie kinderen. Juf Tessa was vandaag even op school om de kleine Suus te laten zien. Ook in het gezin van Edwin en Nicoletta de Jong is een gezonde dochter geboren met de prachtige naam Noa. Een zusje voor Mike en Evi. Van harte gefeliciteerd met Noa en heel veel plezier en goeds toegewenst bij het opvoeden van jullie kinderen. Actuele informatie In een jaar veranderen er soms administratieve zaken. Om te zorgen dat wij goed geïnformeerd zijn over belangrijke zaken die betrekking hebben op uw kind, vragen we u wijzigingen op onderstaande gebieden ons per mail te melden. U kunt dit doen aan Tina van Maanen, onze administratief medewerker op mailadres tina.vanmaanen@spco.nl Hebt u wijzigingen op het gebied van: - Telefoonnummers (vast en/of mobiel) - Noodnummers - Oppasadressen en telefoonnummers - adressen - Dieetwensen

3 dan kunt u dit naar bovenstaand mailadres mailen onder vermelding van uw naam, de naam van uw kind en de groep waarin uw kind zit. Leerlingenlijsten Donderdag heeft u de leerlingenlijsten van de groep ontvangen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan tina.vanmaanden@spco.nl. Schoolkalender Gisteren heeft u de ouderkalender ontvangen via uw kind op papier.. Op deze kalender staan de bijzondere dingen die er dit jaar op school plaats vinden. Zo hebt u een jaaroverzicht van alle activiteiten. Natuurlijk kan het gebeuren dat er activiteiten bij komen, dan berichten we u dat via de Infograaf of mail. Jaarboekje Het jaarboekje heeft u ontvangen via de mail. Hierin staan de actuele gegevens over de school. Tevens wordt de vernieuwde schoolgids op de website gezet. Informatieavond Dit jaar houden we, net als vorig jaar, voor elke groep apart een informatieavond. Zo hopen we meer tijd te hebben om wat meer inhoudelijk te vertellen over de wijze van werken in de klas. De planning ziet er als volgt uit: Maandag 8 september: kikkergroep : groep 7 Dinsdag 9 september: : groep : groep 8 Woensdag 10 september : Elmergroep : Groep 4 Donderdag 11 september : Groep : Groep 6 U heeft deze planning ook via de mail ontvangen. U krijgt informatie over de methoden, de manier van werken, de wijze waarop we omgaan met gedrag, wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten. De leerkrachten vinden het altijd fijn om over hun werk met uw kinderen te vertellen. We gaan ervan uit dat u komt. U bent allemaal van harte welkom!! Omgekeerde 10 minutengesprekken Ook dit jaar willen we samen goed van start gaan door middel van een gesprek over uw kind(eren). Dit doen we in de omgekeerde 10 minutengesprekken. U kunt dan uw informatie over uw kind delen met de leerkracht. Naast de informatie, die de leerkracht heeft ontvangen in de overdrachtsgesprekken, vormt zich zo een compleet beeld. U ontvangt binnenkort van de leerkracht een uitnodiging met daarop een tijdstip op de middag of avond van 30 september en 2 oktober. Voor groep 4B/5 is woensdag 24 september i.p.v. 2 oktober gereserveerd omdat Mindy op 2 oktober afwezig is. U kunt onderling ruilen. Wilt u dit dan wel aan de leerkracht doorgeven?

4 Ouderbijdrage Om voor de kinderen leuke activiteiten te organiseren heeft de Ouderraad financiële middelen nodig. U heeft deze week de brief voor de ouderbijdrage ontvangen. Wilt u het antwoordformulier volgende week inleveren op school? Alvast onze dank. Wij doen onze best om er, voor de kinderen, een mooi jaar van te maken. Luizen De eerste luizencontrole is geweest. Ook dit jaar willen we de strijd met deze vervelende beestjes goed aanbinden. Om dit te realiseren is, het goed om de volgende afspraken te onthouden: Elke woensdagmorgen na een vakantie is er een luizencontrole. (zie ook de ouderkalender) Ouders worden gebeld door de directeur of de coördinator luizencontrole als er luizen gevonden worden. Ze hebben de mogelijkheid om hun kinderen op te halen en te behandelen. Kinderen moeten in ieder geval diezelfde dag worden behandeld. Het wassen met de speciale shampoo kan het beste door een volwassene worden gedaan, zodat alles goed behandeld wordt. Een week later wordt er opnieuw gecontroleerd. Wanneer er weer luizen worden gevonden moet het kind worden opgehaald en behandeld. Op deze wijze willen we voorkomen dat ook andere kinderen luizen krijgen. Voor de behandeling van luizen zijn er diverse producten op de markt. De drogist kunt u hier meer over vertellen en ook op het internet is informatie te vinden(ggd). Naast het wassen moet er dagelijks gekamd worden. Vooral dit is belangrijk, omdat soms niet alle neten doodgaan van de shampoo. Een goed werkende netenkam is deze: Wanneer het niet mogelijk is om diezelfde dag middelen bij de drogist te kopen, is het mogelijk om deze producten, tegen dezelfde prijs als in de winkel, op school te kopen. We hopen op deze manier de luizen definitief te bestrijden. Fotograaf Op woensdag 17 september komt de fotograaf weer bij ons op school om leuke foto s van uw kind(eren) te maken. Hij komt onder schooltijd en dan worden er ook foto s gemaakt van alle groepen. Als u wilt dat uw kinderen, die allemaal hier op school zitten, samen op de foto gaan, wilt u dat dan aangeven op de lijst op de grote kasten tegenover de kleutercomputers in de hal. Dit gebeurt onder schooltijd. Als u een foto wilt maken met andere personen en uw kind(eren) dan mag dat op de andere lijst die daar hangt. Dit gebeurt na schooltijd. Wilt u aansluiten aan de vorige, zodat er geen gaten vallen? Namens de ouderraad, OPA Voortaan staat op ELKE 1e ZATERDAG VAN DE MAAND onze container van 8.30 uur tot uur op de bekende plek op Heulestein, ter hoogte van de huisnummers Op deze dagen kunt u dus ook weer BATTERIJEN bij ons kwijt. Ook met deze inzameling kunnen leuke dingen voor school gedaan worden. Dit is overigens tevens de landelijke batterij inzamelactie wat betekent dat u de batterijen nog steeds kunt inleveren met een briefje met naam en adres erop voor leuke prijzen.

5 De data zijn als volgt: 6 september oktober november december januari februari maart april mei juni juli 2015 Morgen dus de eerste keer van dit seizoen. Komt u uw papier brengen? Wij kunnen er weer extra dingen van betalen. Vragen? Jos de Ruiter, OPA coördinator Tel Ouderhulplijst Volgende week maandag ontvangt u de ouderhulplijst. U heeft t/m vrijdag 19 september om de lijst weer in te leveren zodat we ze kunnen gaan verwerken. Schooltijden Deze week zijn we gestart met de nieuwe schooltijden waarbij de kinderen elke dag van uur naar school gaan. Het is voor ons allemaal even wennen. Binnenkort zullen we dit thema dan ook evalueren in het team. We houden u op de hoogte. Kamp groep 8 Van woensdag 17 tot vrijdag 19 september gaan we met groep 8 op kamp. We gaan, net zoals vorig jaar, naar Putten. We vermaken ons daar met sport en spel en gaan daar zelf koken. Natuurlijk hebben we ook een bonte avond. en de beide klassenmoeders gaan mee. Wij hebben er heel veel zin in. We hopen dat we mooi weer zullen hebben. Ouders van groep 8 krijgen maandag de brief mee naar huis met alle informatie. We hopen op een geslaagd kamp. Goede doelen Voor de vakantie hebben we diverse zaken op school geëvalueerd. Daar was o.a. ook de goede doelen pot bij. Het was de bedoeling dat de kinderen wekelijks een kleine bedrage meenamen om iemand anders te helpen die het moeilijk heeft. Er is weinig binnen gekomen het afgelopen jaar. Misschien is het niet meer van deze tijd om wekelijks geld mee te nemen voor zoiets. Omdat we een christelijke school zijn en we het woord naastenliefde, zorgen voor de ander, heel belangrijk vinden gaan we komend jaar proberen om meer geld bijeen te krijgen voor drie doelen. Verspreid over het schooljaar krijgt u informatie over een doel. Het eerste doel staat gepland. Het is onze jaarlijkse actie Schoenmaatjes. Koopt u alvast nieuwe schoenen en bewaar de schoenendoos.. Deze actie zal ongeveer in november plaatsvinden. U krijgt hierover nog bericht. Ik vertel u t.z.t. er uitgebreid over in de infograaf. Heeft u ideeën voor een goed doel dat voor de leerlingen aanspreekt, loop dan even bij me binnen.

6 Open monumentendag Op vrijdag 12 september gaan de groepen 7 en 8 een kijkje nemen in de cultuur van Montfoort. Groep 7 gaat naar de molen De Valk en groep 8 naar de Herv. Kerk. We krijgen hier een rondleiding. Fijn dat een aantal vrijwilligers zich hiervoor inzetten. We hopen op een inspirerende excursie. Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie met als motto: 'Voor kinderen door kinderen'. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld en vormt het visitekaartje van de organisatie. Kinderen helpen met de actie andere kinderen. Met de opbrengst steunt Kinderpostzegels wereldwijd projecten waarin de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan. Kinderpostzegels vindt het belangrijk kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij projecten. Omdat ook hier geldt: voor kinderen, door kinderen. Onze groepen 7 en 8 doen hieraan mee. Wilt u uw kind stimuleren om zich hier voor in te zetten? Voor de andere ouders van de groepen 1 t/m 6: u koopt toch zeker ook wel wat bij onze leerlingen? Voor en door kinderen! Dat vindt u toch ook belangrijk? KUVO groep 6 Op dinsdag 30 september gaat groep 6 naar Het Klooster in Woerden om te kijken naar een voorstelling. De voorstelling heet Moefmie. Op de website zullen we u, als we er geweest zijn, meer over vertellen. We zijn benieuwd! Week van de Pauzehap! De leerlingen van groep 5 tot en met 8 gaan deelnemen aan de Week van de Pauzehap. Tijdens deze week leren de leerlingen hoe leuk en lekker het is om dagelijks een gezond tussendoortje te nemen. Bij dit programma horen natuurlijk heerlijke, verantwoorde tussendoortjes. Daarom hoeven de leerlingen van groep 5 t/m 8 van maandag 22 t/m vrijdag 26 september geen tussendoortje mee te nemen. De leerlingen moeten wel zelf hun lunch blijven meenemen die week. Juf Mindy Guppie-ochtenden In het voorjaar zijn er guppie-ochtenden in de kleutergroepen. Deze ochtenden zijn voor ouders die nog een schoolkeuze voor hun kind(eren) moeten maken. De ouders kunnen dan samen met hun zoon/dochter het begin van de ochtend meemaken. Deze guppie-ochtenden zijn op 10 februari, 11 februari, 16 maart en 19 maart Ouders die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden bij de kleuterjuffen, en de directeur. Na aanmelding neemt een van de kleuterleerkrachten contact op om de datum en tijd af te spreken. Kent u iemand die zijn zoon/dochter (nog) niet opgegeven heeft? Wilt u hen dan informeren over de mogelijkheden van de guppie-ochtenden? Juf Diana

7 September OPA Agenda 8 Informatieavond Kikkergroep, groep 7 9 Informatieavond groep 3, groep 8 10 Informatieavond Elmergroep, groep 4 11 Informatieavond groep 5 en 6 17 Schoolfotograaf Kamp groep 8 22 Open ochtend Elmergroep 24 Omgekeerde 10 minuten gesprekken groep 4B/5 25 Open ochtend Elmergroep 29 Open ochtend Kikkergroep 30 Omgekeerde 10-minuten gesprekken groep 1-8 Oktober Start Kinderboekenweek omgekeerde 10 minuten gesprekken groep Infograaf 2 4 OPA 10 Maandviering kikker en Elmergroep 16 Kinder/ouderavond 17 Studiedag team (kinderen vrij) Herfstvakantie 27 Studiedag team (kinderen vrij) 29 Luizencontrole Aanwezigheid directeur Eric van der Wal Maandag t/m vrijdag Lesgevende dag Eric van der Wal vrijdag: Groep 4b/5

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind:

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind: Datum: vrijdag 8 sept. 2017 Schoolweek: 1 Nieuw schooljaar De kinderen hebben al weer een week les gehad en de leerkrachten een week lesgegeven. Wat gaat het snel! De start was goed, vol enthousiasme!

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen.

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen. Schoolbrief CNS Herédium 31-08-2015 Geachte ouders, verzorgers, De eerste Schoolbrief van dit schooljaar. De Schoolbrief wordt per mail verstuurd. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl 21 september uur

Informatieavond nieuwe stijl 21 september uur +- Jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 04-09-2015 Informatieavond nieuwe stijl 21 september 18.30-20uur Niet de juf of de meester verzorgt komend schooljaar de informatieavond, maar de kinderen zelf vertellen

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

7 september Inhoud:

7 september Inhoud: 7 september 2017 Inhoud: Luizencontrole 2 Traject mogelijk Fusie met het Twaspan. 2 Informatie avond 18 september 18.30-19.30 uur. 2 Werkdruk en 10 minuten gesprekken. 3 Werkdruk en klassenouders. 3 Aanwezigheid

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie