Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4. Afsluiting Kinderboekenweekproject Toonbeeld-voorstelling groep 5 en 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4. Afsluiting Kinderboekenweekproject Toonbeeld-voorstelling groep 5 en 6"

Transcriptie

1 Maandinfo Maand: oktober 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Nieuws uit groep 7 Juf Sandra Twaalfhoven Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4 Week van het Lezen Inloopochtend oudervereniging Afsluiting Kinderboekenweekproject Toonbeeld-voorstelling groep 5 en 6 Scores GGD De Gezonde School Herfstvakantie Agenda oktober Nieuws uit groep 7. In september ging meester Marco met groep 8 op schoolkamp naar Texel en ik mocht daarom Marco vervangen in groep 7. We hebben deze drie dagen hard gewerkt. Ik vertelde de kinderen ook over mijn geplande reis naar Ghana van 21 september tot en met 20 oktober a.s. Ik ga daar namelijk als vrijwilligster werken in een weeshuis en op een school. De dvd die ik de kinderen heb laten zien, ging over de plek waar ik naar toe ga. Ademloos hebben ze zitten kijken en na afloop waren er heel veel vragen. Ik kon duidelijk zien dat de kinderen geraakt waren door deze film. Spontaan, uit het niets, kwam er iemand met het idee om een geldinzamelingsactie te houden. Allerlei klusjes zijn er thuis gedaan, cupecakes gebakken en verkocht én zelf geld uit hun eigen spaarpot gehaald. Binnen een dag was er 113,00 opgehaald. Wat fantastisch! Maar de rest van de week bleef er geld binnen komen. Uiteindelijk is er 213,75 verzameld. Het geld en de cheque neem ik mee naar Ghana en ik ga met mijn eigen ogen kijken wat er voor dit bedrag kan worden gekocht. Aan de kinderen heb ik beloofd om veel foto s te maken en te filmen en bij terugkomst zal ik mijn belevenissen met ze delen. Door deze drie speciale dagen realiseerde ik mij weer echt wat werken met kinderen toch leuk is en wat voor een voorrecht het is om leerkracht te zijn. Groep 7: jullie zijn kanjers! Juf José Juf Sandra Twaalfhoven. Het bevallingsverlof van juf Sandra Twaalfhoven wordt komende week beëindigd. Sandra zal daarom aanstaande dinsdag haar werkzaamheden in groep 6 hervatten. Naast de dinsdagen zal Sandra op de vrijdag van de even weken werken. Op de maandag heeft zij namelijk ouderschapsverlof. De andere schooldagen zal juf Miranda voor haar rekening nemen.

2 Schoolreizen. We kunnen terugkijken op drie zeer geslaagde schoolreizen. Mede dankzij het prachtige weer hebben de kinderen van De Klimop het ontzettend naar hun zin gehad en kwam iedereen met enthousiaste verhalen thuis. Donderdag 17 september jl. bezochten de groepen 4 tot en met 7 familiepark Drievliet in Den Haag. Op deze zomerse dag beleefden de kinderen heel veel pret met de diverse attracties. De meeste kinderen waren aan het einde van de dag best moe van al die leuke, spannende en spectaculaire attracties. Van 10 tot en met 12 september jl. beleefden onze achtstejaars hun schoolkamp op Texel. Het waren drie ontzettend leuke dagen waarin groep 8 diverse activiteiten hebben ondernomen, zoals een bezoek aan Ecomare, zwemmen in het subtropische zwembad, de Bonte Avond en een garnalenboottocht. Op donderdag 3 september jl. gingen de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 op bezoek in Sprookjeswonderland te Enkhuizen. Hieronder vindt u een verslag. Sprookjeswonderland voor groep 1, 2 en 3. Het schooljaar is nog maar net begonnen als de kinderen uit groep 1, 2 en 3 op schoolreisje naar Sprookjeswonderland gaan! De busreis was al spannend! We kwamen langs het stadion van AZ (of was het nou AC Milan?) en moesten zelfs over een landweggetje omdat er met grote machines gewerkt werd aan de weg! In het park kregen we eerst wat drinken en een koekje waarna we natuurlijk snel op pad gingen om van alles te zien! Vol bewondering kijken de kinderen naar de kabouterhuisjes en luisteren naar de vrolijke liedjes over Hannes Haan en Diederik Dovenetel. Andere superleuke attracties zijn de auto s waar je zelf achter het stuur kan zitten, het treintje door het park en de waterbootjes! Ook kon je een rondje rijden op de paarden. Ze hadden allemaal mooie kleuren en het leuke was dat je elkaar onderweg een high five kon geven. De lunch bestond uit een grote pannenkoek (die sommigen binnen een paar minuten in hun holle kies hadden gestopt) en Juf Geertje en Manuele deelden vlak voordat we naar huis gingen nog een ijsje uit. Bij thuiskomst was het wel even schrikken voor de papa s en mama s want het net leek net of niemand in de bus zat. Gefopt! We hebben een erg leuke dag gehad! Langs deze weg willen we alle ouders die een bijdrage hebben geleverd aan deze schoolreizen bedanken voor hun inzet en medewerking.

3 Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4. Donderdag 25 september jl. bezochten de groepen 3 en 4 de Toonbeeldvoorstelling Reismuis. Reismuis is een poppenvoorstelling met de muis Dingeman en zijn vrouw Souris. Zij wonen achter het nummerbord van een touringcar en zijn samen heel erg gelukkig getrouwd en Souris krijgt over een paar weekjes babymuisjes. Tot zij op een dag in de haven van Dover met een veerboot meevaart en Dingeman in paniek zijn vrouw gaat zoeken. Dingeman is erg verdrietig en op de rug van een vogel, die hem wil helpen zoeken, vliegt hij van Aruba, waar een Jan van Gent met Meta (de moeder van Lois) wil trouwen, naar China en Turkije en gelukkig vinden zij elkaar weer. De kinderen genoten van de avonturen van de dieren. De vreemde talen die zij spreken en de leuke liedjes vonden ze allemaal erg grappig! Week van het Lezen. In de week van 29 september tot en met 3 oktober a.s. organiseren we in het kader van het Kinderboekenweekproject de Week van het Lezen. Het programma van deze Week van het Lezen is als volgt: Maandag 29 september (13.30 uur) Dinsdag 30 september (8.30 uur) Woensdag 1 oktober (8.30 uur) Donderdag 2 oktober (13.30 uur) Vrijdag 3 oktober (10.45 uur) De teamleden lezen een feest boek/verhaal voor en de kinderen mogen zelf kiezen bij wie ze gaan luisteren. Er zijn twee voorleesrondes. We nodigen per groep een gast uit die de kinderen voorleest. De kinderen mogen in pyjama, housepak of trainingspak naar school komen en nemen zelf hun ontbijt mee. De juffen en meesters verzorgen een feestelijk ontbijtdrankje en lezen de kinderen tijdens het ontbijt voor. De kinderen van de groepen 6 tot en met 8 lezen individueel voor aan een kind van de groepen 1 tot en met 5. We hebben de talentworkshops Talent gezocht in het kader van het onderwerp Feest. Vriendelijk verzoek aan alle ouders om op woensdag 1 oktober a.s. een ontbijt aan uw kind(eren) mee te geven, zodat we een feestelijk voorleesontbijt kunnen houden in de groep. Het lijkt ons erg leuk om dit speciale ontbijt in slaap kleding te hebben. Dus hierbij ook het verzoek aan u om uw kind(eren) in pyjama, housepak of trainingspak op deze woensdag naar school te laten gaan. Inloopochtend oudervereniging. Op woensdag 1 oktober a.s. organiseert de oudervereniging een Inloopochtend. Tijdens deze Inloopochtend, waarbij de directeur en oudervereniging aanwezig zijn, kunt u informatie uitwisselen, vragen stellen, kennis maken met andere ouders, ideeën inbrengen en uw mening geven over allerlei schoolse zaken. Daarnaast is de oudervereniging nog op zoek naar extra ouders. Tijdens deze ochtend informeert zij u graag over de activiteiten zodat u kunt bekijken of de oudervereniging iets voor u is.

4 Dus wilt u andere ouders ontmoeten, De Klimop beter leren kennen of gewoon genieten van een heerlijk kopje koffie? Kom dan naar de koffieochtend op woensdag 1 oktober a.s. vanaf 11:00 uur in de aula van de school. Uiteraard zijn jongere broertjes/zusjes ook van harte welkom. We zien uit naar uw komst! Afsluiting Kinderboekenweekproject. Op donderdag 9 oktober a.s. is van 17 tot 19 uur de afsluiting van het Kinderboekenweekproject Feest. *In elke groep is een tentoonstelling van het project-werk. *Om uur begint een speciale Klim-op het podium. Tijdens deze voorstelling presenteren de kinderen diverse Talent gezocht workshops. Deze workshops stonden namelijk in het teken van het thema Feest van de Kinderboekenweek. *Iedereen krijgt drie Feest bonnen bij binnenkomst, die ingeruild kunnen worden voor twee feestelijk hapjes in de klassen en een feestdrankje in de aula. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor deze projectafsluiting. Wij hopen dat iedereen even langs komt! Toonbeeldvoorstelling groep 5 en 6. Op vrijdag 31 oktober a.s. gaan de kinderen van de groepen 5 en 6 naar de Toonbeeld-voorstelling 100 jarige man die uit het raam klom en verdween. Deze voorstelling begint om uur in Geesterhage. Wij wensen iedereen alvast veel kijkplezier toe. Scores. In het Cito-onderzoek van Jaap Donkers en RTL Nieuws zijn onlangs alle Castricumse basisscholen meegenomen. Hieronder vindt u de uitslag van dit onderzoek van het afgelopen schooljaar: Basisschool: Cijfer: Montessori 7.4 De Klimop 7.3 Juliana van Stolberg 7.2 Augustinus 7.0 Cunera 6.9 Toermalijn 6.8 De Sokkerwei 6.7 Paulus 6.6 Visser t Hooft 6.4 Wij zijn uiteraard zeer trots op deze mooie uitslag. Dit positieve gevoel werd laatst ook nog bevestigd door de terugkoppeling van de cijfers van onze oudleerlingen op het Jac. P. Thijsse College. Om onze oud-leerlingen te volgen in het voortgezet onderwijs krijgen we namelijk elk jaar de resultaten van de leerlingen van de eerste klas tot en met de eindexamenklas. Op een uitzondering na presteren alle oud-leerlingen van De Klimop prima. We mogen dus stellen, dat De Klimop een prima basis voor het voortgezet onderwijs legt. En dat is mooi om te horen.

5 GGD. De samenstelling van het Jeugdgezondheidszorgteam is voor De Klimop in het schooljaar : Mw. M.L.J. Glorie jeugdarts Mw. A. Groot-Dam doktersassistente Mw. S. Ligthart jeugdverpleegkundige De Gezonde School. Via deze weg wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Simone Ligthart. Naast mijn functie als jeugdverpleegkundige ben ik momenteel ook als Adviseur Gezonde School verbonden aan OBS de Klimop. Ik houd mij vooral bezig met verschillende gebieden die vallen onder De Gezonde School. U kunt hierbij denken aan: -welzijn (psychische gezondheid/ sociale weerbaarheid) -voeding en bewegen -voorlichting op het gebied van social media, seksualiteit en genotmiddelen -pesten. Samen met school kijk ik hoe wij binnen de school, aan bovenstaande thema s, verbetering kunnen aanbrengen. Uit het eerste gesprek, dat ik met school gevoerd heb, kwam naar voren dat er al veel aandacht wordt besteed middels de Vreedzame school. Het komende schooljaar zal ik regelmatig een stukje schrijven over waar wij mee bezig zijn. Af en toe zal ik dan een thema belichten. Deze maand willen wij het thema voeding uitlichten. Het valt de laatste tijd op dat sommige kinderen steeds ongezondere lunchpakketten meenemen. De vele suikers die voorverpakte koeken/producten bevatten zijn niet alleen slecht voor de gezondheid, het concentratievermogen neemt daarna ook af omdat kinderen een suikerdip krijgen. Een lunch hoeft niet groot te zijn. Twee boterhammen is meestal genoeg om de dag goed door te komen en nog genoeg tijd over te houden om lekker buiten te spelen. Daarnaast kan, naast de boterham, een stukje fruit of komkommer lekker verfrissend zijn! Vriendelijke groeten, Simone Ligthart Adviseur Gezonde School. Herfstvakantie. Vanaf zaterdag 11 oktober a.s. start de Herfstvakantie. Deze vakantie duurt een week. Wij verwachten iedereen op maandag 20 oktober a.s. weer op school. Fijne vakantie allemaal!

6 Agenda. De agenda van de maand oktober is als volgt: Woensdag 1 oktober uur: groep 1 tot en met 8: Voorleesontbijt -11 uur: Inloopochtend van de oudervereniging Donderdag 2 oktober uur: de bovenbouw leest de onderbouw voor Vrijdag 3 oktober : Talent gezocht Maandag 6 oktober -Pauline verlof (Hettie vervangt) -20 uur: GMR-overleg ISOB Dinsdag 7 oktober -Marco en Rob ICT-overleg ISOB (Miranda vervangt) -15 uur: ondersteuningsteamoverleg Donderdag 9 oktober -9 uur: groep 5 en 6 schoolzwemmen -16 uur: onderbouwoverleg -17 uur: afsluiting Kinderboekenweekproject uur: Klim-op het podium Zaterdag 11 oktober Herfstvakantie t/m 19 oktober a.s. Maandag 20 oktober -Wilma verlof (Hettie vervangt) -Week van de hoofdluiscontrole Woensdag 22 oktober -13 uur: MAT-overleg Donderdag 23 oktober -Marco verlof (José vervangt) uur: Rob directieoverleg Castricum Maandag 27 oktober -Pauline verlof (Hettie vervangt) -Start RaceLeesWeek Dinsdag 28 oktober -13 uur: Rob cursus Donderdag 30 oktober -Marco: BHV-cursus (José vervangt) -Groep 8: PET-evenement (of 31 okt.) -9 uur: groep 5 en 6 schoolzwemmen uur: groep 1 t/m 8 leerlingoverleg Vrijdag 31 oktober uur: groep 5 en 6 Toonbeeldactiviteit

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Wij wensen deze stagiaires een fijne en leerzame tijd toe op De Klimop.

Wij wensen deze stagiaires een fijne en leerzame tijd toe op De Klimop. Maandinfo Maand: november 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Stagiaires Talent Gezocht Pechvogels in groep 1 / 2 Groep 3 Techniek in groep 1 / 2 Asfalteerwerkzaamheden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 30 oktober 2018 Inhoudsopgave Bezoek poetsbus Vervanging juf Marieke Vertelvoorstelling WIFI Schooljudo Groep 1 en 2, na de kerst GGD VNL op de Klimop Schoolplein Gouden griffel en gouden pensel

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Er zijn weer zoveel leuke dingen gedaan deze periode, naast de vaste werkzaamheden. U leest er meer over in deze nieuwsbrief. Vergeet niet te kijken en te luisteren naar de libdub!

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

GABRIËLJOURNAAL 5. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5

GABRIËLJOURNAAL 5. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5 GABRIËLJOURNAAL 5 Gabriëlschool Kelnarijstraat 40 3881 CC Putten 0341-351959 Jan Nijenhuisstraat 77 3882 HS Putten 0341-351959 www.gabriël-school.nl directie@gabriel-school.nl Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Peppelinfo juli 2016, nummer 9

Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Beste ouders, We zijn alweer toe aan de laatste Peppelinfo van dit schooljaar. Wat is het snel gegaan! Het afgelopen jaar zijn we gestart met Snappet. De leerkrachten hebben

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2017, nummer 6

Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

JAARGANG 21 NR februari 2019

JAARGANG 21 NR februari 2019 JAARGANG 21 NR. 24 22 februari 2019 OUDERGESPREKKEN Volgende week maandag zal het 2e rapport meegegeven worden. Deze zal bestaan uit een overzicht van de CITO-grafieken. De CITO-uitslagen zijn (zoals alle

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 8 5-6-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA juni

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8

Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8 Maandinfo Maand: februari 2016 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Nieuwe leerling Kwartiermakers Typecursus Leerlingenraad Project Ik hou van Holland Oudergesprekken

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Toetsen & meer. Uitgave 6 Januari 2017

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Toetsen & meer. Uitgave 6 Januari 2017 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 6 Januari 2017 Toetsen & meer Na de december feestmaand, is de rust weer teruggekeerd. Januari staat zoals gebruikelijk in het teken van cito toetsen. Niet om het

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Nieuwsbrief: april 2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u onze vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De nieuwsbrief is bij uitstek een middel om u op

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties 2017-2018 Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie