Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8"

Transcriptie

1 Maandinfo Maand: februari 2016 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Nieuwe leerling Kwartiermakers Typecursus Leerlingenraad Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8 Eindtoets groep 8 Toonbeeldactiviteiten Teamstudiedag Krokusvakantie Citotoetsen-periode Aanpassing registratie cito-resultaten Opvoedspreekuur Schoolvoetbaltoernooi Schoolvakanties Agenda februari Nieuwe leerling. In de afgelopen maand is er een nieuw gezicht op De Klimop verschenen. Wij stellen haar hierbij aan u voor: Michelle Douma in groep 1 / 2 We heten Michelle van harte welkom op De Klimop en wensen haar een fijne tijd toe bij ons op school. Kwartiermakers. Zoals u wellicht weet, is De Klimop Kwartiermakersschool en lezen de kinderen in onze groepen 3 tot en met 8 minimaal een kwartier per dag. De resultaten zijn bekend van het landelijke onderzoek naar het effect van dagelijks 15 minuten lezen op de leesvaardigheid van de kinderen op de Kwartiermakerscholen. Het dagelijks 15 minuten lezen blijkt een gunstig effect te hebben op de leesattitude en leesontwikkeling van de kinderen. Bovendien gingen de leerlingen die 15 minuten per dag lezen sneller vooruit, dan we zouden verwachten op basis van landelijke gegevens. U begrijpt, dat we erg blij zijn met deze uitkomst en dat het ons stimuleert om door te gaan met leeskilometers te maken. Typecursus. In begin januari is de typecursus van instituut Dompvloed voor de bovenbouwkinderen afgesloten. Alle deelnemende kinderen zijn geslaagd voor hun examen blindtypen: Gefeliciteerd allemaal. Het type-instituut wil in het volgende schooljaar wederom de cursus op De Klimop organiseren. Wij houden u op de hoogte.

2 Leerlingenraad. Vrijdag 29 januari jl. is de leerlingenraad voor de eerste keer bij elkaar geweest. De leerlingenraad bestaat uit leerlingen van de groepen 5 tot en met 8. Uit elke groep worden een jongen en een meisje gekozen. Deze leerlingen vertegenwoordigen hun groep, maar belangrijk is ook dat de leerlingenraad ideeën van de jongere leerlingen meeneemt. De leerlingenraad wordt begeleid door meester Rob en komt eens in de zes weken op vrijdagochtend om uur bij elkaar in de teamkamer. *Wie zitten er in de leerlingenraad? -Sofie de Jager en Lasse Opdam van groep 5 -Anouk de Lange en Jesse Leijen van groep 6 -Anna Beijer en Tim van den Berge van groep 7 -Isis Tuijn en Jasper Geel van groep 8 *Wat doet de leerlingenraad? -Bespreken ideeën vanuit de groepen. -Bespreken ideeën van de leden van de leerlingenraad zelf. -Bespreken van punten vanuit het team. -Bespreken van bevindingen over de lesmethodes. -Adviseren over het gebruik en de inrichting van het schoolplein. -Adviseren over verschillende activiteiten, zoals projecten; schoolreisjes; buitenschoolse sportactiviteiten; Talent Gezocht; Klim-op het podium, etc. *Wat gebeurt er met de besproken onderwerpen? -Meester Rob maakt een verslag van het leerlingoverleg. -Besproken punten en acties van de leerlingenraad kunnen gepubliceerd worden in de Maandinfo, op de website of Facebook. -De leerlingenraad kan zelf actie ondernemen. -De punten vanuit de leerlingenraad kunnen meegenomen worden naar de oudervereniging, de medezeggenschapsraad of het team. Project Ik hou van Holland. Vanaf maandag 1 februari a.s. gaan wij op De Klimop aan de slag met het project Ik hou van Holland. In dit project komen verschillende aspecten van ons land aan de orde. U heeft inmiddels een speciale infobrief over de projectactiviteiten ontvangen via digiduif. In de aanloop naar het project verzorgt dj Laidback Lars een videovlog over de opening van het project. U vindt deze vlog op onze website en op Facebook.

3 Oudergesprekken groep 8. Op donderdag 22 februari en maandag 22 februari a.s. staan oudergesprekken voor groep 8 gepland. Vanaf woensdag 10 februari a.s. kunt u zich vanaf 20 uur aanmelden via digiduif. In dit gesprek wordt het definitieve advies voor het voortgezet onderwijs besproken. Deze oudergesprekken zijn eerder dan de gesprekken voor de andere groepen vanwege de inschrijvingstermijn van het voortgezet onderwijs. Eindtoets groep 8. Sinds vorig schooljaar maken alle leerlingen van groep 8 een verplichte eindtoets. Deze toets meet de taal- en rekenvaardigheden van de kinderen. De scholen kunnen zelf kiezen welke (door het ministerie van Onderwijs toegelaten) eindtoets ze afnemen. Vorig jaar heeft De Klimop gekozen voor de Route8-toets. Ons bestuur heeft besloten met ingang van dit schooljaar alle ISOB-scholen dezelfde eindtoets te laten doen. Er is daarbij gekozen voor de IEP-toets. Deze IEP-toets wordt afgenomen op 19 en 20 april a.s. op twee ochtenden van elk maximaal twee uur. De eindtoets wordt afgenomen na de inschrijvingen voor het voortgezet onderwijs. Daarmee is het schooladvies leidend bij de toelating tot het voortgezet onderwijs. De ouders van groep 8 ontvangen binnenkort uitgebreide informatie over de IEPtoets. Toonbeeldactiviteiten. In de komende periode staan de volgende Toonbeeldactiviteiten op het programma: -donderdag 4 februari a.s.: voorstelling Jongen en Yo voor groep 7 -maandag 15 februari a.s.: sprookje Dit is geen droom voor groep 3 -dinsdag 16 februari a.s.: sprookje Dit is geen droom voor groep 4 Wij wensen iedereen alvast veel kijk- en luisterplezier toe. Teamstudiedag. Op vrijdag 26 februari a.s. hebben alle kinderen een extra vrije dag vanwege een teamstudiedag. Wij kunnen op deze dag helaas geen opvang verzorgen, dus we verzoeken u dit zelf te regelen. Krokusvakantie. Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart a.s. hebben alle kinderen een week Krokusvakantie. Wij wensen iedereen alvast een leuke vakantie toe.

4 Citotoetsen-periode. We hebben inmiddels de eerste Citotoetsen-periode van dit schooljaar afgesloten. Door de griepgolf is er een aantal kinderen dat het een en ander nog moet inhalen. In de periode tot de Krokusvakantie zullen wij de toetsresultaten verwerken en omzetten in groepsplannen voor het tweede deel van het schooljaar. De toetsresultaten zullen vanaf maandag 15 februari a.s. gepubliceerd worden via digiduif. In de oudergesprekken van maart zullen wij de resultaten en de groepsplannen met de ouders bespreken. Aanpassing registratie Cito-resultaten. Cito hanteert twee indelingen A t/m E en 1 t/m V. Tot nu toe hebben wij gebruik gemaakt van de indeling A t/m E aangevuld met de letters I t/m V, waarbij de leerlingen met een C scoren onderverdeeld werden in C III en C IV. Landelijk gezien staat C III voor een gemiddelde score (voldoende)en C IV voor een score onder het gemiddelde (onvoldoende). Door over te gaan op de indeling I t/m V is het duidelijker of een leerling voldoende scoort. De indeling in I t/m V is symmetrisch opgebouwd en heeft als voordeel dat er een gemiddelde groep is. Voor het werken met groepsplannen is dit een voordeel. Ook voor ouders geeft deze indeling meer houvast. In het onderstaande schema ziet u een overzicht met de interpretatie van beide indelingen. Niveau % Interpretatie A 25% De 25% hoogst scorende leerlingen B 25% De 25% leerlingen die net boven tot ruim boven het landelijk gemiddelde scoren C 25% De 25% leerlingen die net boven tot ruim onder het landelijk gemiddelde scoren D 15% De 15% leerlingen die ruim onder het landelijk gemiddelde scoren E 10% De 10% laagst scorende leerlingen Niveau % Interpretatie I 20% Ver boven het landelijk gemiddelde II 20% Boven het landelijk gemiddelde III 20% De gemiddelde groep leerlingen IV 20% Onder het landelijk gemiddelde V 20% Ver onder het landelijk gemiddelde In het rapport wordt vanaf nu niveau I t/m V genoteerd met daarachter de vaardigheidsscore. Deze vaardigheidsscore geeft de groei van de leerling weer.

5 Opvoedspreekuur. Mijn naam is Ellen Labree, ik werk als jeugdverpleegkundige bij GGD Hollands Noorden. Naast mijn werk als jeugdverpleegkundige ben ik ook pedagogisch adviseur van het opvoedspreekuur. Iedere dinsdagochtend van de maand is er een opvoedspreekuur in de gemeente Castricum. De eerste en derde dinsdagochtend zit ik in Castricum op basisschool Helmgras, locatie Nieveltweg. Iedere tweede dinsdagochtend zit ik in basisschool de Kerkuil in Limmen. Iedere 4e dinsdagochtend zit ik in de Rembrandtschool in Akersloot. Het opvoedspreekuur is in het leven geroepen voor ouders, verzorgers en beroepskrachten die vragen hebben over alles wat met opvoeden en opgroeien van kinderen in de leeftijd van 0-23 jaar te maken heeft. Bij het opvoedspreekuur krijgt u een persoonlijk advies van mij. Het opvoedspreekuur wordt gefinancierd door de gemeente. Het is plezierig dat u van te voren een afspraak maakt. Dat kan iedere werkdag tussen 9.00 en uur, door te bellen naar GGD Hollands Noorden. Het telefoonnummer is Mocht de dinsdagochtend u niet uitkomen, laat dat weten en vraag aan de telefoniste of Ellen Labree contact met u wilt opnemen, dan kijk ik samen met u naar een ander moment. Schoolvoetbaltoernooi. De definitieve data van het Schoolvoetbaltoernooi 2016 zijn bekend gemaakt: -Woensdagmiddag 30 maart a.s.: meisjes groepen 7 en 8 -Woensdagmiddag 6 april a.s.: jongens groepen 7 en 8 -Woensdagmiddag 13 april a.s.: jongens en meisjes groepen 5 en 6 Op deze data worden om uur de eerste wedstrijden gespeeld. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 kunnen zich binnenkort opgeven voor dit Schoolvoetbaltoernooi. Schoolvakanties In het schooljaar zijn de schoolvakanties als volgt gepland: Herfstvakantie 15 tot en met 23 oktober 2016 Kerstvakantie 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 Voorjaarsvakantie 18 tot en met 26 februari 2017 Paasvakantie 15 tot en met 17 april 2017 Meivakantie 22 april tot en met 7 mei 2017 Hemelvaartvakantie 25 tot en met 28 mei 201 Pinkstervakantie 3 tot en met 5 juni 2017 Zomervakantie 22 juli tot en met 3 september 2017

6 Agenda februari. De agenda voor de maand februari is als volgt: Maandag 1 februari -Start project Ik hou van Holland (t/m 12 februari a.s.) Dinsdag 2 februari -13 uur: Talent Gezocht Donderdag 4 februari -9 uur: groep 5/6 schoolzwemmen uur: groep 4 excursie naar molen de Kat te Uitgeest uur: groep 7 Toonbeeldactiviteit Vrijdag 5 februari -Groep 1 / 2 bezoekt het Clusius College uur: Filmavond Dinsdag 9 februari -13 uur: Talent Gezocht Donderdag 11 februari uur: groep 1 t/m 4 toneelvoorstelling uur: groep 5 t/m 8 toneelvoorstelling Vrijdag 12 februari -11 uur: Klim-op het podium -12 uur: Rommelmarkt Maandag 15 februari -Groep 8 bezoekt Anne Frank Huis uur: groep 3 Toonbeeldactiviteit -20 uur: GMR-themabijeenkomst Dinsdag 16 februari uur: groep 4 Toonbeeldactiviteit -IB-groepsleraren-overleg -9 uur: Rob netwerkoverleg ISOB Donderdag 18 februari -9 uur: groep 5/6 schoolzwemmen -Oudergesprekken groep 8 Vrijdag 19 februari -Groep 7 excursie: geheime missie -11 uur: overleg PR-werkgroep Maandag 22 februari -13 uur: groep 1 t/m 3 speelgoedmiddag -Oudergesprekken groep 8 Dinsdag 23 februari uur: Rob directieoverleg ISOB Woensdag 24 februari -13 uur: MAT-overleg 26 februari -Teamstudiedag: alle kinderen vrij Vrijdag Zaterdag 27 februari -Krokusvakantie t/m 6 maart

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Maandinfo. Maand: april 2016. Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7

Maandinfo. Maand: april 2016. Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7 Maandinfo Maand: april 2016 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7 IEP-Eindtoets groep 8 Koningsspelen-sportdag Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Februari 2014 NIEUWSBRIEF

Februari 2014 NIEUWSBRIEF Februari 2014 NIEUWSBRIEF Citotoetsen In de komende weken worden in de groepen 1 t/m 7 weer de Citotoetsen afgenomen. In groep 1 en 2 zijn dat de reken- en taaltoets. In groep 3 t/m 7 worden de toetsen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten September 2015 1 2 MR 3 4 5 6 37 7 Informatieavond Zuid 8

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Boekenmarkt voor een goed doel op 24 maart jl. De boekenmarkt op 24 maart jl. heeft 57 opgeleverd!!! De opbrengst schenken wij aan de KWF Kankerbestrijding. Naar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 20 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Koningsspelen Anglia examen

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

Dringend ouders gezocht voor het documentatiecentrum! Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Dringend ouders gezocht voor het documentatiecentrum! Heeft u interesse? Laat het ons weten! Februari 2016 1 Cito groep 3-7 2 3 MR 4 5 Rapport groep 1 en 2 Leerlingenraad 6 7 6 7 t/m 9 Carnaval 8 9 10 11 12 13 14 7 Valentijsdag 15 16 17 18 19 Compensatiedag leerlingen 20 21 8 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) Februari 2016 Jaargang 6, nr. 4 Nieuwsbrief In dit nummer: Oudergesprekken groep 3 tot en met 8: Oudergesprekken 1 Voorlopige en definitieve schooladviezen. 2 Even voorstellen 3 Creatief denken Thuissoftware

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9

KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9 Inhoudsopgave: CITO toetsen Rapport, Nationale Voorleesdagen Open Dag NB Luizencontrole, Schoolfruit - Tweede

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016. 26 januari Start Nationale voorleesdagen. 27 januari Open Dag

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016. 26 januari Start Nationale voorleesdagen. 27 januari Open Dag Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016 Agenda 26 januari Start Nationale voorleesdagen 27 januari Open Dag 28 januari Studiedag leerlingen groepen 1 t/m 4 vrij Filmavond groepen 5 t/m 8 29 januari Plandag

Nadere informatie

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar Schooljaar 2017-2018 AUGUSTUS 2017 28-08 Eerste schooldag schooljaar 2017-2018 WEEKNR. 35 31-08 Hoofdluiscontrole voor alle groepen MAANDAG 28 DINSDAG 29 WOENSDAG 30 DONDERDAG 31 VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 2017-2018 Vakantierooster/Leerlingenraad/Schoolreizen/Brief van ASG/Vraag van juf Ange/ Vanuit de gemeente/ Personeel/Schoolvoetbal/Sportdag/Avondvierdaagse/ Fietsexamen Het Spectrum Regenboogweg

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Na"lang"wachten "veel"geduld"oefenen "drukte"en"overlast is"het"eindelijk"zover:"ons"nieuwe" tweede"schoolgebouw"in"de"wijk"vrouwenpolder"is"klaar!

Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar! Welkom Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar Opmaandag1septemberstondenheelveelnieuwsgierigeoudersenkinderenbijdedeurvandeHof

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO Jaargang 22, Maand: Januari 2016 Basisschool De Schare INFO 2016 staat voor de deur. We hopen dat dit kalenderjaar alle geluk en voorspoed zal brengen voor u en uw gezinsleden. Na een sfeervolle Kerstvakantie

Nadere informatie

JAARPLANNING GEZONDHEIDSZORG Opleiding Apothekersassistent [BOL] Jaarplanning

JAARPLANNING GEZONDHEIDSZORG Opleiding Apothekersassistent [BOL] Jaarplanning Jaarplanning JAARPLANNING - GEZONDHEIDSZORG Opleiding Apothekersassistent [BOL] ROC Da Vinci College, Domein Gezondheidszorg Pagina 1 van 5 Jaarplanning Jaaroverzicht en Legenda (L) L L L L L H V L B T

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 Jaarplanning 2014-2015 Versie 14 juli 2014 Vakanties/vrije dagen schooljaar 2014-2015 Prinsjesdag : dinsdag 16 september 2014 Herfstvakantie : maandag 20 oktober t/m vrijdag 24 oktober 2014 Kerstvakantie

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

JAARPLANNING 2014/2015 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2014/2015 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster oktober2014 01 Woensdag Start Kinderboekenweek landelijk 02 Donderdag 03 Vrijdag Weeksluiting gr. 3/4 04/05 Weekend 06 Maandag 15.30 uur Spreekuur ouders 07 Dinsdag 08 Woensdag 09 Donderdag

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014 Branding Nieuws De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014 In deze nieuwsbrief onder andere: Schoolreis Vakantierooster Kampioen schoolhockeytoernooi

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

1 januari 2012 zondag

1 januari 2012 zondag 1 januari 2012 zondag januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opgave nieuwe leerlingen. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Opgave nieuwe leerlingen. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 6 april 2018 Inhoudsopgave Opgave nieuwe leerlingen Halt! Vakantierooster 2018-2019 Voorstelling Yoga Schoolvoetbal meiden groep 7/8 Anne Frank Huis Speelschema schoolvoetbal jongens 7/8 Opgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8 De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 14 maart 2019 nummer # 8 Belangrijke data (zie voor de meeste items verderop in deze nieuwsbrief) 14 maart Studiemiddag groepen 1 t/m 3 15 maart Landelijke

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar Schooljaar 2016-2017 SEPTEMBER 2016 05-09 Eerste schooldag schooljaar 2016-2017 WEEKNR. 35 36 37 38 39 MAANDAG 5 12 19 26 DINSDAG 6 13 20 27 WOENSDAG 7 14 21 28 DONDERDAG 1 8 15 22 29 VRIJDAG 2 9 16 23

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld: Opera, kinderboerderij, gastlessen > Zaanse Zomerschool > Uitval meester Stephan > Ouderbijdrage Extra >

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie