Veel leesplezier! Charlotte Hömann

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel leesplezier! Charlotte Hömann"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief BSO de Achthoek September 2013 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief, stel ze gerust. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Veel leesplezier! Charlotte Hömann c.homann@ Nieuwe groepen Per 1 september zijn wij gestart met nieuwe groepen. We hebben nu 3 groepen met kinderen van 4 tot 12 jaar. Ellen en haar mentorkinderen eten in het lokaal van de peuterspeelzaal. Nancy en haar mentorkinderen eten aan de lange tafel bij de keuken in het grote lokaal. Wendy of een invaller en haar mentorkinderen eten aan de twee witte tafels in het grote lokaal. Wilt u zien in welke groep uw kind zit? Kijk dan op de mentorlijsten die in de gang op het prikbord hangen. Voorlezen voor de jongste kinderen Elke dag wordt er voor de kinderen van 4 en 5 jaar na het eten voorgelezen door een pedagogisch medewerker. Zo wordt er een rust moment gecreëerd voor deze kinderen. Terugblik op de zomervakantie Wat was de vakantie leuk en wat hadden we mooi weer! We hebben een heerlijke vakantie gehad met alle kinderen van de opvang. De Driesprong was als vanouds weer bij de Achthoek, net alsof we nooit weggeweest zijn. Er zijn leuke waterspelen gedaan met de brandslang gedaan. Ook hadden we diverse workshops: vilt leren maken en daar weer een leuke portemonnee van maken, muziek leren spelen, met waterverf een heel mooi schilderij creëren, sieraden ontwerpen, ook waren er workshops naar het NKT wat vooral bij de grotere kinderen in de smaak viel. Ook hadden we gezamenlijke uitstapjes naar Volendam en Marken, de Zaanse Schans, het Twiske, de geitenboerderij en de bioscoop. Met de jongste kinderen zijn wij naar de avonturenspeelplaats de Batavier geweest. Met de oudste kinderen gingen we naar Duinrell.

2 Wist u dat - Wendy de Vink per 23 september bij ons komt werken als pedagogisch medewerker? - We na de herfstvakantie weer starten met een nieuw thema? Wij zijn nog bezig met het bedenken van het onderwerp. - Er in de gang een prikbord is, waar wij mededelingen op zetten? - Er in de centrale hal een Gevonden Voorwerpen bak is? - Juf Azadeh is bevallen van een prachtige zoon, hij heet Faran. Workshop interactief voorlezen-extra datum Van 2 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is Klaar voor de start, gericht op sport. Kinderopvang Purmerend vindt (voor)lezen erg belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. We besteden dit jaar dan ook uitgebreid aandacht aan de Kinderboekenweek. Op elke locatie zijn in deze periode activiteiten in het kader van (voor)lezen en sport. Elke team geeft op eigen wijze invulling aan dit thema, u wordt daarover op de locatie geïnformeerd. Ook u als ouder willen we graag betrekken. Voorlezen is leuk en goed voor de ontwikkeling, maar ook wel eens lastig. Welke boeken zijn leuk, hoe betrek ik mijn kind bij het verhaal? Daarom organiseren we de workshop Interactief voorlezen. Er zijn inmiddels 2 extra workshopavonden georganiseerd, er zijn nog enkele plekken beschikbaar op 2 oktober om uur in de Centrale bibliotheek Purmerend. Naast leerzame informatie ontvangt u ook gratis boekje Winvis, zodat u direct thuis aan de slag kunt. De gehele uitnodiging en inhoud van de workshop vindt u hier. Opgeven kan via de mail: t.hoogen@ Nieuw pedagogisch beleid Ons pedagogisch beleid geeft de visie van Kinderopvang Purmerend weer op het opvoeden van kinderen in een andere situatie dan de thuissituatie. Het geeft inzicht in wat u van ons mag verwachten en waar wij voor staan. Voor de pedagogisch medewerkers vormt dit beleid het uitgangspunt voor het dagelijks handelen. We hebben het beleid opnieuw beschreven waarbij onze pedagogisch uitgangspunten nog duidelijker zijn geformuleerd. Zo weet u hoe wij uw kinderen begeleiden tijdens de opvang. De belangrijkste informatie en de gehele documenten vindt u op de website. Begeleiding bij zwemles en vervoer naar sportclubs Zwemdiploma halen tijdens de BSO? Dan kan bij ons op woensdagmiddag. Wij gaan met uw kind naar het Leeghwaterbad en begeleiden uw kind daar voor en na de les. U betaalt het lesgeld aan het zwembad en wij regelen de rest. Dat scheelt u tijd en moeite! Is de training van de favoriete sport van uw kind net op een dag waarop u werkt? Tijdens de buitenschoolse opvang kunnen we in overleg- uw kind naar alle (sport)clubs in Purmerend brengen en indien nodig ook weer halen. De kosten voor het vervoer zijn voor rekening van Kinderopvang Purmerend, de reguliere

3 lidmaatschapkosten betaalt u rechtstreeks aan de betreffende club of vereniging. Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met Marrit Posthumus, activiteiten coördinator m.posthumus@ Kinderopvangtoeslag buiten bezuiniging kindregelingen Het kabinet wil het aantal regelingen voor ouders met kinderen fors verminderen en tegelijk flink bezuinigen op het budget van de regelingen. De kinderopvangtoeslag blijft buiten de bezuiniging. Van de huidige elf kindregelingen blijven er in het plan nog vier over: de kinderbijslag, het kindgebonden budget (een inkomensafhankelijke tegemoetkoming in de kosten van kinderen), de combinatiekorting (een fiscale tegemoetkoming voor de combinatie van werken en zorg voor kinderen) en de kinderopvangtoeslag. Voor volgend jaar hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de kinderopvangtoeslag, deze blijft bestaan. Schoolsluitingsdagen BSO De basisscholen kennen een vast vakantierooster. Daarnaast is elke school een aantal dagen per jaar gesloten voor bijvoorbeeld studiedagen van leraren. Tijdens deze vakanties en schoolsluitingsdagen zijn onze BSO locaties de hele dag geopend, zodat we uw kind kunnen opvangen terwijl u werkt. U kunt uw kind opgeven voor de vakantie en de extra schoolsluitingsdagen via ons inlogsysteem. Deze dagen gaan dan van uw voorraad af. De kinderkapper Gespecialiseerde kinderkapper Wendy heeft haar eigen kapsalon bij kinderdagverblijf de Bereboot. Zij is elke maandagmiddag tussen en uur aanwezig. Wendy knipt en kapt dan (op afspraak) kinderen. Een knipbeurt kost 10,-, inclusief een styling zoals een vlecht of glitterstekels! Iedereen die bij Kinderopvang Purmerend klant is kan een afspraak maken. Klik hier voor meer informatie. Feestelijke opening Zuidpool Na een grondige verbouwing is wijkcentrum de Zuidpool helemaal klaar voor de toekomst. Onze BSO de IJsvogel (vanaf 1 januari heet deze BSO Zuidpool) en psz Pinguïn blijven in dit mooie pand aanwezig, maar ook clubs en verenigingen kunnen hier een ruimte (blijven) huren voor hun activiteiten. Woensdagmiddag 16 oktober van tot is de feestelijke opening van de Zuidpool. Er zijn demonstraties streetdance, striptekenen en schilderen. Tevens is er een springkussen en kunnen alle kinderen worden geschminkt. Iedereen is van harte welkom!

4 Naschoolse activiteiten: voor iedereen! Na de herfstvakantie starten we met iets nieuws: Naschoolse SKOP activiteiten. Dit zijn kortlopende cursussen van 6 tot 10 lessen. We bieden deze cursussen heel voordelig aan. De naschoolse activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor kinderen die nooit op de opvang komen. We beginnen hiermee op locatie de Zuidpool, maar als dit succesvol is bieden we dit volgend jaar bij meerdere locaties aan. Na de herfstvakantie starten we op onze locatie de Zuidpool (Driegang 1, in Purmer-Zuid): Streetdance Hippe danspasjes op de beats van nu Vrijdag Van uur uur voor kinderen van 4 8 jaar Van uur tot uur voor kinderen van 8-12 jaar Start vrijdag 1 november, laatste les vrijdag 20 december (8 lessen) (voor kinderen die op vrijdag op BSO de IJsvogel zijn: gratis) Striptekenen In de basiscursus striptekenen van Strip4Kids nemen we de kinderen mee in de wonderlijke wereld van het striptekenen. In 8 lessen behandelen we de basis van het striptekenen en maken de kinderen hun eigen strip! Maandag van voor de leeftijd 8 12 jaar. Start maandag 28 oktober, laatste les maandag 16 december. (8 lessen) (voor kinderen die op maandag op BSO de IJsvogel zijn: gratis) Schilderen Bij deze cursus maak je kennis met verschillende schildertechnieken. Natuurlijk neem je je eigen 'werk' mee naar huis! Vrijdag van voor de leeftijd 4 8 jaar. Start vrijdag 1 november, laatste les vrijdag 20 december (8 lessen) (voor kinderen die op vrijdag op BSO de IJsvogel zijn: gratis) Woensdag 16 oktober zijn er van alle clubs demonstraties tijdens de opening van de Zuidpool, kom ook kijken van tot 17.00! Opgeven voor de cursussen bij via: m.posthumus@ Ook als uw kind op de betreffende dag bij de IJsvogel aanwezig is, vragen wij u hem of haar op te geven zodat we dit kunnen inplannen. Alle kinderen zijn van harte welkom. U begeleidt zelf uw kind als hij of zij die dag niet op de opvang aanwezig is. De pedagogisch medewerkers kunnen namelijk slechts over een bepaald aantal kinderen toezicht houden om de veiligheid te garanderen. Meer info:

5 Activiteiten herfstvakantie Komende herfstvakantie zijn er op al onze locaties weer leuke activiteiten voor onze kinderen. Net als afgelopen zomervakantie worden er ook weer leuke workshops georganiseerd waar uw kind aan mee kan doen. U kunt hierbij denken aan een workshop Dieren schilderen of een workshop Circustheater! Vanaf maandag 7 oktober kunt u de planning opvragen op de BSO locatie van uw kind. U kunt uw kind dan meteen opgeven voor een workshop bij de pedagogisch medewerkers. Dit kan zelfs nog op de dag zelf. Maar let wel.vol is vol! Ieder team maakt ook een eigen vakantieprogramma, u wordt hierover op de locatie geïnformeerd.

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn Nieuwsbrief BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn September 2013 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Vanaf nu versturen we gezamenlijk een nieuwsbrief voor zowel

Nadere informatie

Tarieven & producten 2016

Tarieven & producten 2016 Ontmoeten, ontwikkelen, ontdekken Tarieven & producten 2016 40 jaar pedagogische ervaring in Purmerend Wij hebben kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Op deze locaties helpen

Nadere informatie

tarieven en producten 2017 Kinderopvang Purmerend

tarieven en producten 2017 Kinderopvang Purmerend peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tarieven en producten 2017 Kinderopvang Purmerend tarieven en producten 2017 Digitaal ouderportaal Altijd dichtbij Wij hebben kinderdagverblijven,

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Heythuysen. BSO Hoera Chill out

Informatiebrochure Hoera Heythuysen. BSO Hoera Chill out Informatiebrochure Hoera Heythuysen BSO Hoera Chill out Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. BSO Hoera Heythuysen... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Heythuysen... 3 2.1 Vakantiepreturen... 3 3. Openingstijden...

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme Informatiebrochure BSO Hoera Panningen Locatie Kinderdrôme Inhoudsopgave 1. BSO Hoera Panningen 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera. 3 3. Stamgroepen bij BSO Hoera 4 4. Zwemlessen... 4 5. Openingstijden.

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Kosten kinderopvang True Colors childcare

Kosten kinderopvang True Colors childcare kinderopvang Kosten kinderopvang 2019 True Colors childcare Kinderopvangkosten Wat kinderopvang precies kost, hangt af van o.a. uw inkomen, welke opvangsoort u kiest en hoeveel u nodig heeft. Als u recht

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K

K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K BSO ACTIVITEITENAANBOD 2 8 J A N U A R I - 1 9 A P R I L 2 0 1 9 P E R I O D E 2 MAANDAG KIDS DEFENCE VANAF 6 JAAR - 45,00 EURO PER PERIODE VRIJDAG HEEL SAMEN WYCK

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Kessel

Informatiebrochure BSO Hoera Kessel Informatiebrochure BSO Hoera Kessel Inhoudsopgave 1. BSO Hoera Kessel 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera. 3 3. Stamgroepen bij BSO Hoera 4 4. Openingstijden. 4 5. Contactgegevens. 5 2016-08, Brochure BSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK kinderen Soms heeft een gezin extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld als uw kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel 14 oktober Juf Laura jarig AGENDA 18 oktober Ouderklankbordavond 19 oktober Groep 7/8 naar Breekland 21 oktober t/m 29 oktober Herfstvakantie 19 oktober Begin Wintertijd 26 oktober Juf Linda jarig 30 oktober

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Inhoudsopgave: Studiedag 26 september 2016 De Borgh een Gezonde school, typecursus door Typen Twente, Kinderboekenweek

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar 2012 is alweer in de laatste fase terecht gekomen. Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde meivakantie, waarbij we ook veel hulp kregen van

Nadere informatie

ELKE DAG EEN AVONTUUR

ELKE DAG EEN AVONTUUR ELKE DAG EEN AVONTUUR dagopvang peuterwerk buitenschoolse opvang warmemaaltijd-service en meer professionele pedagogisch medewerkers leuke activiteiten ontwikkelingsgericht altijd in de buurt Op zoek naar

Nadere informatie

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga Workshop periode 6 Hieronder vindt u de workshops voor periode 6. Dit is de periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie. U kunt zich inschrijven voor de workshops vanaf maandag 26 juni. De sluitingsdatum

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen in

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Juli 2018 nr.18 IN DIT NUMMER:

Juli 2018 nr.18 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. Juli 2018 nr.18 Beste Lezer, Heeft u ideeën, suggesties of wilt

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan BSO de Achthoek Hoefsmidhof 2, 1445 RA Purmerend Operationeel manager Cobie Westmaas

Pedagogisch werkplan BSO de Achthoek Hoefsmidhof 2, 1445 RA Purmerend Operationeel manager Cobie Westmaas Pedagogisch werkplan BSO de Achthoek Hoefsmidhof 2, 1445 RA Purmerend Operationeel manager Cobie Westmaas Over het pedagogisch werkplan Onze algemene werkwijze is gebaseerd op het pedagogisch beleid 4-12

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Baarlo

Informatiebrochure BSO Hoera Baarlo Informatiebrochure BSO Hoera Baarlo Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Baarlo; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Baarlo, locatie de Bolleberg... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kidion

Inschrijfformulier Kidion Inschrijfformulier Kidion Gegevens kind 1: Gegevens kind 2: Achternaam: Achternaam: Voorvoegsels: Voorvoegsels: Voorna(a)m(en): Voorna(a)m(en): Roepnaam: Roepnaam: Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree Locatie de Violier Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dag planning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemmen 9 Gegevens

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 5 24 september 2015 INHOUD: Ouder gevraagd! Niet met vreemde mannen mee Vincent van Gogh op school Week van de pauzehap groepen 5-8

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Tarievenkrant Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven peuteropvang. Tarieven kinderdagverblijf

Tarievenkrant Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven peuteropvang. Tarieven kinderdagverblijf krant 2018 Inhoudsopgave www.ijsselkids.nl 18-0067/18-01-11 Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag betaalt u slechts een deel van dit tarief. De

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

oktober Linknieuws Inhoud START BSO DE NIEUWE LINK

oktober Linknieuws Inhoud START BSO DE NIEUWE LINK + oktober Linknieuws 3-10-2014 START BSO DE NIEUWE LINK Op maandag 29 september is Buitenschoolse Opvang de Schaepskooi gestart met naschoolse opvang in het gebouw van De Nieuwe Link. Voortaan heet deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2018

OpvanGpakketten en Tarieven 2018 OpvanGpakketten en Tarieven 2018 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2018 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2018 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten 030 666 8052 website: e-mail: www.twaalfruiter.nl info@twaalfruiter.nl Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Twaalfruiter Vleuten,

Nadere informatie

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2016 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Hoera Grathem

Informatiebrochure. Hoera Grathem Informatiebrochure Hoera Grathem Inhoudsopgave 1. Mogelijkheden bij Hoera Grathem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Grathem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG INHOUDSOPGAVE Algemeen... 3 Opvangpakketten 2019 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2019 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

De Schreeuw oktober / 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jarigen in de maand oktober Datum Groep Naam Leeftijd 01

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over Thema BSO Het Avontuur Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van Thema BSO Het Avontuur In

Nadere informatie

Informatiebrochure. Hoera Ell

Informatiebrochure. Hoera Ell Informatiebrochure Hoera Ell Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Ell... 4 1.1. Peuterprogramma... 4 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Ell... 4 1.3. Strippenkaart... 5 2. Openingstijden...

Nadere informatie

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree. Locatie Dynamic en MVC 19

Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree. Locatie Dynamic en MVC 19 Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree Locatie Dynamic en MVC 19 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Sportief Hoera Maasbree... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie