Nieuwsbrief september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2016 Nieuws van de Cliëntenraad De cliëntenraad zoekt nieuwe leden! Wist u dat niet alleen cliënten van Bureau Beckers, maar ook ouders of partners lid kunnen worden van de cliëntenraad? We willen graag een diverse groep zijn, dus zijn hard op zoek naar 'naasten' die zich bij de raad willen aansluiten. Cliënten zelf zijn natuurlijk ook van harte welkom, we kunnen nog wel wat versterking gebruiken. De cliëntenraad denkt mee over het beleid van Bureau Beckers. Als cliënt of naaste heb je vaak een andere kijk op zaken, waar het bestuur veel aan heeft. Wettelijk is het verplicht, dat de cliëntenraad geraadpleegd wordt over alle onderwerpen die cliënten direct raken. De laatste tijd heeft de raad bijvoorbeeld advies gegeven over een aanpassing van het no-show beleid en samenwerking met stichting UNIT. Daarnaast volgden we de ontwikkelingen in de transitie van de ondersteuning naar de gemeenten. In juni organiseerden we een thema-avond over studeren met bijvoorbeeld autisme of ADHD. En misschien heeft u zelf nog ideeën over wat we kunnen doen? Wanneer vergadert de raad De raad vergadert één keer in de zes weken op donderdagavond van uur op de St. Annastraat te Nijmegen (het kantoor van Bureau Beckers). Wat is er leuk aan het meedoen met de raad? - U helpt Bureau Beckers om te blijven voortbestaan. - U blijft op de hoogte van beleidsontwikkelingen van Bureau Beckers. - U kunt u inzetten voor verbetering van ondersteuning voor de klantgroepen. - U leert andere cliënten/verwanten kennen. - U leert opkomen voor de belangen van een groep: dat geeft ook vaak weer mogelijkheden om verder te groeien naar een studie of dagbesteding toe. - Voor cliënten is het belangrijk dit op de CV te melden bij het vinden van werk. - U houdt een vinger aan de pols als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen en effecten daarvan. - De reiskosten en onkosten worden vergoed.

2 - Er is één keer per jaar een etentje. U mag vrijblijvend een keer bij een vergadering komen kijken of het iets voor u is. We hebben koekjes. Interesse? Vraag uw begeleider of stuur ons een . Op dit adres ontvangen wij ook graag berichtjes met onderwerpen of signalen die interessant zijn voor de cliëntenraad. Nieuws voor PGB-houders Hebt u een PGB? Dan is het voor u belangrijk om te weten dat de SVB verscherpte controles uitvoert op zorgovereenkomsten, declaraties en wijzigingsformulieren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar dit artikel van Per Saldo, waarin duidelijk staat beschreven waar de SVB bij de controles op let. Veranderingen binnen ons team Onze medewerkster Lisanne Harmsen is begin deze maand gestart met een opleiding, waardoor zij minder uren werkt bij Bureau Beckers. Daarom zijn we blij dat we onze nieuwe collega Nicky Boelens mogen verwelkomen in ons team. In onderstaande stukjes beschrijft Lisanne hoe haar jaar eruit gaat zien en stelt Nicky zich aan u voor. Lisanne Harmsen Beste lezers van de nieuwsbrief, Een aantal van jullie weten dat ik alweer een tijdje (in november 3 jaar) werkzaam ben bij Bureau Beckers. Ik werk hier met veel plezier en blijf dat voorlopig zeker doen. Naast mijn werkzaamheden bij Bureau Beckers ben ik gestart met een KOP opleiding tot lerares Pedagogiek. In de praktijk betekent dit dat ik weer studeer en het studiejaar van enorm mijn best ga doen om mijn onderwijsbevoegdheid te behalen. Ik wil dit jaar gaan ontdekken of het docentschap bij mij past en zo ja, wat mijn kwaliteiten zijn als docent. Gedurende dit studiejaar ga ik weer naar school (op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en loop ik stage op het ROC te Nijmegen. Op vrijdag blijf ik werkzaam bij Bureau Beckers. Mijn plan is om in de schoolvakanties nog één dag extra te werken. Ik kan dan bijvoorbeeld ook invallen voor collega's die op vakantie zijn. De mogelijkheid bestaat dus dat u me tegenkomt als invaller, omdat uw eigen begeleider op vakantie is. Tot ziens! Hartelijke groet, Lisanne

3 Nicky Boelens Beste allemaal, Mijn naam is Nicky Boelens, ik ben 28 jaar en woonachtig in Berg en Dal. Vanaf 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO Pedagogiek. Momenteel volg ik in deeltijd de Pre-master Pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. De afgelopen 8/9 jaar ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de jeugdzorg, waarbij ik ook werkzaam ben geweest als thuisbegeleider, trainer en woonbegeleider. Mijn studiejaren heb ik altijd gecombineerd met werken, wat maakt dat ik veel ervaring heb opgedaan in de zorg. Sinds 30 augustus ben ik werkzaam als thuisbegeleider bij Bureau Beckers. Mijn eerste indruk is zeer positief. Momenteel zit ik nog in de inwerkfase, waarbij mijn collega's zeer ondersteunend en behulpzaam zijn. Er heerst een gemoedelijke en een prettige sfeer binnen Bureau Beckers en iedereen is erg vriendelijk. Door het meekijken bij medecollega's is het mij opgevallen dat er vooral een persoonlijke en gelijkwaardige begeleidingsstijl centraal staat, wat ook goed aansluit bij mijn manier van begeleiden. Ik hoop in mijn rol als thuisbegeleider een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de cliënten van Bureau Beckers. In mijn vrije tijd ben ik iemand die houdt van de natuur, wandelen en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. In de afgelopen tijd ben ik weer veel gaan sporten en ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging en dat is tennis. Echter kan ik het soms ook heerlijk vinden om een goed boek te lezen. Zoals u merkt, ben ik iemand die erg actief kan zijn en er ook van houdt om veel te kletsen, maar aan de andere kant ben ik rustig en vind ik het fijn om naar anderen te luisteren. Mocht u het leuk vinden om nog wat meer over mij te weten te komen, dan kunt u me altijd een sturen. Groet! Nicky Beckers Social Club Er zijn een aantal veranderingen in de organisatie van de Beckers Social Club. Hieronder zetten we deze voor u op een rijtje. Social Club, zoals u die al kent Sinds de zomervakantie is afgelopen, is het reguliere programma van de Social Club weer van start gegaan. De Social Club biedt onze cliënten gelegenheid om elkaar op een gezellige en laagdrempelige manier te leren kennen. De Social Club wordt één keer per twee weken georganiseerd op donderdag- of vrijdagavond. De planning van het komende half jaar kunt u hier vinden.

4 Nieuwe leden zijn altijd welkom! U kunt zich aanmelden bij ons secretariaat. Mocht u de Social Club een keer willen uitproberen, dan behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden. Informeer daarvoor bij uw begeleider of stuur een naar ons secretariaat. Meer informatie over de Social Club kunt u vinden op onze website, waar een speciale rubriek over de Social Club is opgenomen. Social Club vakantie activiteiten In de zomervakantie zijn er vanuit de Social Club verschillende activiteiten georganiseerd: van wandelen en spelletjesmiddagen, tot bowlen en zelfs een escaperoom. De activiteiten zijn allemaal doorgegaan en werden met enthousiasme ontvangen. Vanwege dit succes, zullen er voortaan elke vakantie vanuit de Social Club activiteiten worden georganiseerd. Voor meer informatie klikt u hier. Een van de deelnemers aan de activiteiten in de zomervakantie zegt hierover het volgende: "Ik heb aan vier van de zes activiteiten meegedaan. Het leukste vond ik het wandelen, ook al regende het heel erg die middag. Maar ook de spelletjesmiddag was leuk en gezellig. Ik was nooit eerder bij de Social Club geweest, maar misschien ga ik dat nu wel doen. Als het kan doe ik in een volgende vakantie weer mee aan de activiteiten. Tegen andere cliënten zou ik willen zeggen, als je nog twijfelt om mee te doen, probeer het gewoon een keer!" Programma Social Club in de herfstvakantie In deze nieuwsbrief willen we het programma van de Social Club in de herfstvakantie alvast aankondigen. Er worden twee activiteiten georganiseerd. De activiteiten gaan door vanaf drie aanmeldingen. Wanneer: Dinsdag 25 oktober Wat: Escaperoom Voor: Cliënten van Bureau Beckers van alle leeftijden Tijd: uur (onder voorbehoud) Begeleiders: Jolanda de Wijs en Nicky Boelens Eigen bijdrage: 10 euro, contant te betalen bij aanvang van de activiteit Wanneer: Donderdag 27 oktober Wat: Wandeling over de stuwwal en samen eten bij pannenkoekenhuis de Duivelsberg Voor: Cliënten van Bureau Beckers van alle leeftijden Tijd: uur Begeleiders: Richard Dijkema en Lisanne Harmsen Eigen bijdrage: 10 euro, contant te betalen bij aanvang van de activiteit

5 Lijkt het u leuk om aan (een van) deze activiteiten deel te nemen, dan kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat. Voorafgaand aan de herfstvakantie, ontvangt u dan een met nadere informatie. Social Club junior Speciaal voor onze cliënten tussen de 12 en 15 jaar oud, worden er in de schoolvakanties ook activiteiten georganiseerd vanuit de Social Club Junior. Zo kunnen onze cliënten in contact komen met leeftijdsgenoten en samen leuke nieuwe dingen uitproberen. Voor meer informatie klikt u hier. Natuurgedichten Angela Walraven schrijft natuurgedichten. In deze nieuwsbrief kunt u het gedicht 'Herfstblad en boomvruchten' lezen. Herfstblad en boomvruchten Bomen lijken in brand te staan, vlammend geel en rood. Bladeren die verdorren gaan al zijn ze nog groen, ritselen op elke zucht en zoen van wind en vogel. Na een tijd draagt blad van elke loofboom en struik - nog aan takken of neergevallen - allerlei kleur, ruik de geur van herfst. Kastanjes en beukennootjes knallen uit hun bolsters, eikels raken uit hun dop. Eekhoorns rennen met walnoten in hun poten stammen af en op. Vogels pikken bessen, de natuur, voorraadschuur, biedt weer volop levenslessen. De pruimentijd voorbij is het de beurt aan appel-en perenpluk. Pompoenen staan decoratief of komen in een soep of ander gerecht. Dankdiensten voor gewas en arbeid, want genoeg te eten hebben is geluk! Delen van de opbrengst is eerder noodzaak dan lief.

6 Paddenstoelen hebben hun functie in het kringloopsysteem, je ziet ze op heel wat plekken staan, dat wordt nog veel mooier als je er enkele kent bij naam. Zo hebben ook wij een plaats in de schepping, welke dat ook is, God kent onze naam, gewis! Wilt u meer gedichten van Angela Walraven lezen? Dat kan! Via Google: "Angela Walraven, Ewijk" of "Angela Walraven, gedichten". Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in december Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meldt u zich dan af via ons adres. U kunt via dat adres ook het mailadres waarop u de nieuwsbrief ontvangt wijzigen. *De originele versie van deze nieuwsbrief in PDF-formaat vindt u hier.

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Nieuws van de Cliëntenraad Jaarverslag 2015 De cliëntenraad heeft een jaarverslag gemaakt van haar activiteiten in 2015. In dit artikel vinden jullie een link naar het jaarverslag.

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT COMPUTERCLUB GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Computerclub Talent 1 Computerclub Talent Welkom bij de Computerclub van Zorgbureau Talent. De computerclub is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Over een paar weken is de vakantie voorbij en start het schooljaar 2018-2019. De verbouwing

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst.

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst. Aan alle ouders van kinderen van De Morgenster, 30-9-2016 Langzaam wordt het herfst. De zon verliest haar kracht, de dagen worden korter. Overal zien we de spinnetjes en in de tuin verdorren de bladeren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht.

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht. Nieuwsbrief 375 RKBS St. Catharina Haastrecht 22 december 2016 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht Activiteiten en data Donderdag 22 december: s Middags vrij, s avonds Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Vanuit het management Beste ouders/ verzorgers, Dit is de allerlaatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een mooi jaar geweest waarin wij u willen bedanken voor alle oudercontacten

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober 5 oktober 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober Kinderboekenweek Letter van de week! Computeren

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober!

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober! Reisverslag 13-10-2016 Beste ouders, Het is alweer bijna herfstvakantie, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Op een school gebeurt altijd veel, op De Grote Reis is dit ook het geval. Na een start

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8 De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 12 september 2016 20.00 uur Vergadering MR 13 september 2016 Opening project voeding 14 september 2016 groepen 8 15 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool Nieuwsbrief van Openbare Basisschool De Zilveren Maan veertiende jaargang nummer 1 datum: 28-08-2015 De Zilveren Maan Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! De

Nadere informatie

ertoe doen Pameijer wenst jou een goed 2014! nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer uitgave 05 december 2013

ertoe doen Pameijer wenst jou een goed 2014! nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer uitgave 05 december 2013 uitgave 05 december 2013 ertoe doen nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer Pameijer wenst jou een goed 2014! > Samen duurzaam. Hoe bespaar jij energie? > Het Pameijer Kompas: de gedragscode voor

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 15 oktober 2015 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief van BSO DOERAK te Oldeberkoop! De tijd gaat snel en er is sinds de start best wel heel wat te melden. Inmiddels zijn er 6 kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

OPLEIDING IK DEEL MIJN ERVARING

OPLEIDING IK DEEL MIJN ERVARING OPLEIDING IK DEEL MIJN ERVARING EEN OPLEIDING TOT ERVARINGSDESKUNDIGE VOOR MENSEN MET EEN LICHT VERSTANDELIJKE BEPERKING #DENKGROTER UIT EIGEN ERVARING... WAAROM IK AAN DEZE OPLEIDING BEN BEGONNEN? ALS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!!

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!! Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 1 1 maart 2019 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Vergadering Bestuur en MR Paul Vogels, lid oudergeleding MR Periodiek

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, We hebben kunnen genieten van de Paasdagen. Vorige week hebben alle kinderen genoten van het voorjaarsontbijt op donderdag 29 maart. Wat een mooi versierde dozen kwamen er in

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer Noach s nieuws 3e editie 2oktober 2017 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 6:8 Maar Noach vond genade

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie