Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paradijsplein NJ Amsterdam T E"

Transcriptie

1 Paradijsplein NJ Amsterdam T E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 16 september, Beste ouders, Wat was het de afgelopen week warm! Buiten waren de temperaturen ongekend hoog voor de tijd van het jaar. Door een probleem met de koeling van ons gebouw was het in sommige lokalen ronduit tropisch. Dit zorgde ervoor dat de kinderen en de leerkrachten heel veel moeite hadden met het blijven functioneren, sommige kinderen en teamleden werden er zelfs ziek van. Er is groot alarm geslagen door ouders, ons bestuur en door onszelf bij de gemeente, die verantwoordelijk is voor ons gebouw. De koeling bleek per abuis verwarming geworden, de ventilatie is verkeerd op afstand bediend en toen de verwarming weer verkoeling werd, sloeg condens van de buizen en ontstonden er plassen water in de school, met slipgevaar tot gevolg, zonder dat de temperatuur op de bovenverdieping erop vooruit ging. Het lesgeven heeft eronder geleden, de kinderen hebben veel buiten gespeeld, omdat met name op de bovenverdieping de temperaturen en de benauwdheid ervoor zorgden dat het voor kinderen en de leerkrachten onmogelijk was om te werken. We zijn heel erg blij dat het de komende tijd wat temperatuur betreft, normaler wordt en dat de grootste problemen in het gebouw zijn verholpen. Wij zijn het team van De Kraal enorm dankbaar dat zij zich zo goed hebben weten te houden, waardoor we niet zijn overgegaan op een tropenrooster waarbij de kinderen s middags plotseling allemaal vrij zouden zijn geweest, zoals op andere scholen is gebeurd. Hiermee hadden we veel werkende ouders met problemen opgezadeld. Leerkrachten hebben dit weten te voorkomen, maar het was een bijzonder zware week voor hen. Op De Kraal werkt een geweldig team! Willie gaat niet (helemaal) weg! Zoals bij veel ouders al bekend is, heeft Willie inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en zouden we eigenlijk afscheid van haar moeten nemen. In overleg met Willie is besloten dat zij in ieder geval tot december in de ochtenden aanblijft als vrijwilliger. U zult haar s ochtends dus nog gewoon zien en aan de telefoon krijgen! Wij zijn erg blij dat ze besloten heeft voorlopig aan te blijven en wij weten dat dit voor veel ouders ook geldt. Het is nog te vroeg om na te denken over hoe we afscheid van haar nemen, want dat organiseren we pas op het moment dat ze echt weggaat. Laten we voor nu vooral nog even van Willie genieten! Startgesprekken en spelende kinderen op de gang De startgesprekken zijn in volle gang. Zowel leerkrachten als ouders geven aan dit heel prettig te vinden. Het is het moment om echt met elkaar in gesprek te gaan over wederzijdse verwachtingen. Soms moeten ouders op de gang even wachten en soms zijn er kinderen die meekomen en even op de gang wachten terwijl de leerkracht in gesprek is met de ouder(s). Het is natuurlijk geen enkel probleem dat de kinderen dan op de gang spelen. Het is echter wel de bedoeling dat u er als ouders

2 zorg voor draagt dat de gang daarna weer netjes wordt opgeruimd. De kinderen gebruiken de gang als leeromgeving en die moet opgeruimd en inspirerend zijn. Hartelijk dank voor uw medewerking. Spelen met water WARM!! Dat vonden wij in groep 1/2E en groep 1/2F. Daarom mochten de kinderen op dinsdag 13 september allemaal waterspeelgoed meenemen. Denk hierbij aan: waterballonnen of waterpistolen. Dit verzoek werd in groten getale gehonoreerd. De kinderen kwamen massaal in zwemkleding, gewapend met een tas vol waterspeelgoed naar school. Nog even wachten tot het middag was en toen konden we met zijn allen los op het dakterras! Al met al hebben wij samen een heerlijke, goed gekoelde middag gehad!

3 OKA-hoek Ouder- en Kindadviseur U bent het grootste voorbeeld Als ouder bent u het grootste voorbeeld voor uw kinderen. Kinderen leren van de voorbeelden die zij krijgen. Het is dus heel belangrijk om zelf ook te doen wat u van uw kind verwacht. U kunt bijvoorbeeld zeggen dat uw kind met mes en vork moet eten, maar als uzelf met uw handen eet dan zullen ze dat wat zij zien van u overnemen. Wat u zelf niet bent of kunt, kunt u ook uw kind niet leren. In het plaatje hiernaast staat de tekst: 'De manier waarop u spreekt tegen uw kinderen wordt hun innerlijke stem'. Het geeft aan hoe belangrijk het is hoe u uw kind motiveert en aanmoedigt. Zegt u bijvoorbeeld 'jij kan dat niet', 'het gaat ook altijd mis bij jou' of 'wat ben jij toch altijd vervelend', dan zal uw kind dit ook tegen zichzelf gaan zeggen. Het kind zal hier volledig in gaan geloven en dus ook gaan handelen naar deze negatieve gedachte. Hoort u zichzelf regelmatig dit soort opmerkingen maken naar uw kind, probeer deze zinnen dan positief te herschrijven. Bijvoorbeeld 'blijf oefenen', 'de volgende keer lukt het jou vast..' of 'ik zie hoe hard jij het probeert, wat jammer dat het nog niet gelukt is'. Probeer ook de positieve eigenschappen tijdens 'het vervelend doen' in uw kind te zien, zoals zijn enthousiasme, nieuwsgierigheid, gezonde bewegelijkheid enz. Kinderen willen gehoorzamen. Zij willen aardig gevonden worden. Wees daarom een goed voorbeeld voor uw kinderen. En praat op een liefdevolle manier tegen uw kinderen. Mireille Cornelisse Ouder- en kindadviseur Ouder- en Kindteam Oud-Oost, De Kraal m.cornelisse@oktamsterdam.nl Werkdagen: wo, do en vr (Vrijdag aanwezig op De Kraal. 8:45-9:45 Inloopspreekuur, 10:00-16:00 op afspraak) Ouder- en Kindteams Amsterdam Om jou te helpen. Laatste week van september Studiereis Staij directeuren naar Finland en Estland. Esther van den Berg (directeur) is de laatste week van september met collega s op studiereis. Zij zullen kijken en leren van het Finse en Letse onderwijs en komen vast bijzonder geïnspireerd terug. Karel van den Heuvel neemt voor haar waar. U kunt hem aanspreken, bellen of mailen (kraal2@xs4all.nl) wanneer u iets dringends wilt bespreken. U ontvangt 30 september geen nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt pas weer op 14 oktober. Ouder- themabijeenkomst groot en klein kleuters gaat niet door Vanwege interne miscommunicatie is het voor ons niet mogelijk de eerder aangekondigde bijeenkomst door te laten gaan. Onze excuses voor de ouders die hun dinsdagochtend hiervoor hadden vrijgehouden.

4 Informatie over de ouderbijdrage Waar is de ouderbijdrage voor bedoeld? De ouderbijdrage is bedoeld voor extra activiteiten die geen onderdeel uitmaken van het verplichte lesprogramma maar het leren op school wel leuker maken. Dan kunt u denken aan schoolreisjes, Kerst en Sinterklaas etc. Hoe hoog is de ouderbijdrage dit jaar? De ouderbijdrage is voor het schooljaar vastgesteld op tenminste EUR 50,- voor kinderen in groepen 1 t/m 6, en EUR 25,- voor kinderen in groepen 7 en 8. De bijdrage voor groepen 7 en 8 is lager omdat zij niet op schoolreisje gaan maar op kamp. De kosten voor het kamp worden direct met school verrekend. Hoe is het bedrag bepaald? Voor elke activiteit budgetteren we een bedrag per leerling, en het totaalbedrag is een optelsom van het budget voor alle activiteiten gedurende het jaar. Het budget en de uiteindelijke ouderbijdrage worden met schooldirectie en medezeggenschapsraad (MR) besproken en door de MR goedgekeurd. Welke activiteiten worden allemaal uit de ouderbijdrage betaald? In het bedrag van EUR 50,- zitten de volgende activiteiten en/of bijdragen gebudgetteerd: schoolfotograaf, Artis uitje (groepen 1 en 2), Sinterklaas (kleine cadeautjes voor groepen 1 t/m 4, klassencadeaus voor groepen 5 t/m 8), Kerst, culturele activiteit (groepen 3 t/m 8), Koningsspelen, Avondvierdaagse, Schoolreisje (groepen 1 t/m 6) en het Zomerfeest. Op welk rekeningnummer kan ik betalen? U kunt de ouderbijdrage overmaken op rekeningnummer NL78 INGB t.n.v. Oudervereniging De Kraal, en dan graag de naam van uw kind(eren) en klas(sen) vermelden. Ik kan het bedrag niet in één keer betalen, wat kan ik dan doen? We begrijpen dat het veel geld is om in één keer te betalen, zeker als u meerdere kinderen op school heeft. We zullen in de periode rond de uitbetaling van kinderbijslag altijd extra aandacht vragen voor het betalen van de ouderbijdrage. Maar u kunt ook een betaalregeling aangaan, waarbij u bijvoorbeeld elke maand EUR 5,- betaalt. Voor meer informatie kunt u aankloppen bij onze penningmeester via kraal61@xs4all.nl of bij Karel of Esther van de directie als u dit liever niet met andere ouders deelt. Ik kan het bedrag helemaal niet betalen, wat kan ik dan doen? Ouders of verzorgers met een laag inkomen kunnen o.a. via de Gemeente Amsterdam in aanmerking komen voor één of meer voorzieningen. Zo is er de Scholierenvergoeding; met deze vergoeding kunt u bijvoorbeeld schoolreisjes, een fiets, bijles, de sportclub, muzieklessen of de ouderbijdrage betalen. De Scholierenvergoeding voor basisschoolleerlingen is EUR 375,-.

5 Ga naar voor meer informatie over en het aanvragen van de verschillende voorzieningen. Mireille, de OKA die iedere vrijdag op De Kraal aanwezig is, kan u hier ook bij helpen. Mijn kind komt pas na 1 januari 2017 op school, wat is dan de ouderbijdrage? Als uw kind pas na 1 januari 2017 op school begint dan zal hij/zij niet alle activiteiten meemaken, en hoeft u als ouder dus niet aan alle activiteiten bij te dragen. De ouderbijdrage voor kinderen die na 1 januari 2017 op school starten in groepen 1 t/m 6 is EUR 33,-. Hier zit o.a. het schoolreisje bij inbegrepen. De ouderbijdrage is toch vrijwillig, hoe zit dat? De wet bepaalt dat de ouderbijdrage vrijwillig is en dat dit vermeld moet staan in de schoolgids. Vrijwillig betekent dat een ouder kan kiezen om niet mee te betalen aan de ouderbijdrage. Het betekent dat een school een leerling niet mag weigeren (of verwijderen) als een ouder de vrijwillige ouderbijdrage niet betaalt. Scholen mogen kinderen wel uitsluiten van de extra activiteiten waar ouders niet voor betalen, als deze activiteiten tenminste geen onderdeel uitmaken van het onderwijs. De OR gebruikt de ouderbijdrage om dit soort extra activiteiten te organiseren, bovenop het lesprogramma. Ik kan wel een beetje extra betalen, wat kan ik dan doen? We doen ons uiterste best om de activiteiten op school voor iedereen betaalbaar te houden, maar we kunnen de gebudgetteerde activiteiten pas volledig betalen als 90% of meer van de ouders deze vrijwillig betalen. Extra bijdragen helpen met het opbouwen van een buffer voor voorschotten en aanbetalingen, en kunnen ook gebruikt worden als reserve om schrijnende gevallen te voorkomen. Dus kunt u wat extra missen, dan stellen we die extra bijdrage zeer op prijs! Wat doet de OR met extra bijdragen of geld dat over is? We willen de extra bijdragen gebruiken voor nieuwe activiteiten. Samen met de school, MR en BSO willen we er dit jaar ook naschoolse activiteiten van organiseren. Vorig jaar hebben diverse ouders EUR 25 tot wel 50 extra betaald per kind. Deze inkomsten en die van komend jaar zullen we hiervoor gebruiken. Heeft u zelf ideeën om hier invulling aan te geven dan houden we ons altijd warm aanbevolen via kraal61@xs4all.nl. Rekenraadsel

6 Vier getallen In elk van de hokjes hiernaast wordt een getal geschreven. Als je de twee bovenste getallen optelt, komt er 13 uit. Als je de onderste twee getallen optelt, komt er 83 uit. Als je de twee getallen links optelt, komt er 24 uit. Wat is de uitkomst als je de twee getallen rechts optelt? Update van de Ouderraad (OR) Verslag van eerste ledenvergadering d.d. 14 september 2016 Beste ouders, De opkomst op de eerste OR-vergadering van het schooljaar was bedroevend, en bestond enkel uit OR van afgelopen jaar en twee nieuwe gezichten. Een greep uit de besproken punten: Het jaarverslag en de financiële afrekening van vorig schooljaar zijn besproken, en de Kascommissie en OR hebben de cijfers en uitleg goedgekeurd. We eindigen het jaar met een positief resultaat, en dat resultaat zal grotendeels aangewend worden om dit jaar samen met school, MR en BSO een aantal naschoolse activiteiten te organiseren. We willen dit jaar commissies vormen rond elke activiteit, om zo de werklast en de organisatie beter te verdelen. Hiervoor zoeken we nog nieuwe OR leden. Voor de korte termijn staan er twee activiteiten op de agenda: de Schoolfotograaf en het Artis uitje voor groepen 1-2. Nieuwe OR leden gezocht!! De Ouderraad zoekt nieuwe leden! We zoeken nieuwe commissieleden, die zich graag willen inzetten voor een of meer van de activiteiten. Aanmelden is simpel: stuur een mailtje naar spreek ons aan op school, of kom langs op de eerstvolgende ledenvergadering! De eerstvolgende OR ledenvergadering is op woensdag 26 oktober om 19.30u op school. Dan zullen we o.a. het jaarverslag van vorig schooljaar bespreken. Vergaderdata schooljaar De ouderraad komt elke 6-7 weken bij elkaar, dit schooljaar op woensdagen, en het dagelijkse bestuur vergadert tussendoor nog met elkaar en met de schooldirectie. De vergaderingen zijn openbaar en alle ouders zijn welkom! De vergaderingen zijn op school en starten om 19.30u. Datum Hoofdonderwerpen 26 oktober 2016 Sinterklaas, naschoolse activiteiten

7 7 december 2016 Kerst, naschoolse activiteiten 25 januari 2017 Culturele activiteit groepen maart 2017 Koningsspelen, Avondvierdaagse 19 april 2017 Avondvierdaagse, schoolreisjes 31 mei 2017 Schoolreisjes, concept jaarplan en budget juli 2017 Laatste vergadering van het schooljaar U kunt ons altijd aanspreken op school of en op kraal61@xs4all.nl Jörgen Rietveld ( ) Olivier Stulp ( ) Sander Rutten ( ) Bibliotheek herhaalde oproep uit de vorige nieuwsbrief. Wij hebben op school een goed gevulde bibliotheek met steeds weer nieuwe boeken. Kinderen kunnen hier boeken lenen om te lezen in de klas. Dit is echter alleen mogelijk wanneer ouders ons hierbij helpen. Dus vindt u het als ouder leuk om kinderen te helpen bij het kiezen van boeken en bent u in staat om te gaan met een computer, dan kunt u dit jaar van grote betekenis voor ons zijn! Hafida organiseert en coördineert dit namens het personeel. U kunt zich bij haar aanmelden. 9- jarigen prikken BMR (Bof, mazelen, rode hond) 12 oktober De kinderen die het betreft krijgen binnenkort een brief waarin zij worden opgeroepen. Douchen na de gym? Vanaf groep 4! Vanaf groep vier douchen we na de gym! Dus dat betekent dat de kinderen naast gymspullen ook een handdoek meenemen! De Kraal vakantierooster en studiedagen (vrije dagen voor de leerlingen) Vakantierooster 2016/2017 Start scholen 29 augustus 2016 Studiedag team (1+2) Donderdag 29 en vrijdag 30 september Staijbrede scholingsdag 14 oktober Herfstvakantie 15 oktober 2016 t/m 23 oktober 2016 Studiedag (3) Maandag 14 november Sinterklaas 5 december: Alle kinderen om uur vrij Middag voor het kerstdiner 22 december Alle kinderen om uur vrij Middag na kerstfestiviteiten 23 december Alle kinderen om uur vrij Kerstvakantie 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 Studiedag (4) Vrijdag 27 januari Voorjaarsvakantie 18 februari 2017 t/m 26 februari 2017

8 Studiedag (5) Maandag 3 april Goede vrijdag 14 april e Paasdag 17 april 2017 April/meivakantie 22 april 2017 t/m 7 mei 2017 Studiedag (6,7 en 8) Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei Hemelvaartsdag + extra dag 25 en 26 mei e Pinksterdag 5 juni 2017 Studiedag (9+10) Vrijdag 23 en maandag 25 juni. Laatste schooldag 21 juli alle kinderen om uur vrij Zomervakantie 22 juli 2017 t/m 3 september 2017 Esther van den Berg Atelierklas Wil je tekenen, schilderen, bouwen en collages maken? Kom je luisteren naar mooie verhalen? Wil je kunstenaars ontmoeten uit de buurt? Samen maken we een expositie! Voor wie: kinderen van 6 10 jaar Wanneer: elke woensdag van 14:15-15:30 Waar: De Meevaart, Balistraat 48A Kosten: 1 euro per keer (Stadspas) 4 euro per keer(geen Stadspas) Doe mee! Schrijf je in via hetbuurtatelier@gmail.com of bel Heel veel plezier dit nieuwe schooljaar en tot dinsdag! Met vriendelijke groet,

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief, vrijdag 20 november 2015 Sinterklaas Wat ziet de school er prachtig uit! Toen de kinderen maandag

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 29 januari 2016 Beste ouders, Overleden ouder in de klas bij Larissa Gisteren werden wij

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 2 december, Beste ouders, Sinterklaasopstelling maandag 5 december De kinderen van de groepen

Nadere informatie

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017 Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 10e nieuwsbrief vrijdag 10 februari 2017, Beste ouders, Vandaag heeft uw kind het rapport meegekregen naar huis.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 2 september, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. Alle kinderen hebben

Nadere informatie

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders,

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december 2015 Beste ouders, Zoals in de vorige nieuwsbrief al werd aangekondigd, krijgt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 14 oktober, Vandaag hebben Walid, Santino, Björn, Yassir, Rosaly, Meva, Arsema en Ryo uit

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016.

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016 Beste ouders, Vorige week heeft De Kraal voor het eerst meegedaan aan de Avondvierdaagse!

Nadere informatie

Het School Breed Project.

Het School Breed Project. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief vrijdag 17 maart 2017, Beste ouders, Het School Breed Project. Ook dit jaar hebben wij op De Kraal

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 20e nieuwsbrief, vrijdag 26 juni 2015 Beste ouders, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van het jaar, met een prachtige

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11 e nieuwsbrief, vrijdag 17 januari 2013 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u lezen over activiteiten

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2015-2016 03 04 05 06 07 08-09 10 11 12 13 14 15-16 17 18 19 20 21 22-23 Sail Sail Sail Sail Eerste schooldag Continuerooster: kinderen vrij vanaf 14.00 uur Luizen Continuerooster: kinderen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief, vrijdag 21 augustus 2015 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. De meeste

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla!

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2017, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van 2017. Wij hopen dat u

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 18 mei 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Cito Staking einduitslag 14 maart, bekend petitie

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders,

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april 2016 Beste ouders, 1 April, kikker in je bil! Deze week kenmerkte zich door onrust

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 10 november 2017 Beste ouders, De naschoolse activiteiten zijn begonnen! Hieronder het resultaat

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19 e nieuwsbrief, vrijdag 6 juni 2014 Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen zien hoe de schoolreisjes

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 18 november Beste ouders, Wat ziet de school er fantastisch uit! Heel erg bedankt, ouders!

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 29 juni 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Rapportweek met rapportavond - Zomerfeest -

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2016-2017 01 02 03-04 05 06 07 08 09 10-11 Start Day-a-week-school Ouderavond 19.30-21.00 uur 12 13 14 15 16 17-18 Studiedag Engels OR 8.30 uur Floor opleiding 19 20 21 22 23 24-25 Start NSA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 6e nieuwsbrief, vrijdag 7 november 2014 Beste ouders, De herfst is echt begonnen en de eerste tekenen van de winter

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Omgaan met de gevolgen van een (echt)scheiding gaat niet altijd vanzelf.

Omgaan met de gevolgen van een (echt)scheiding gaat niet altijd vanzelf. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2 e nieuwsbrief, vrijdag 6 september 2013 Beste ouders, Donderdag 12 september organiseren we als school

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 26 februari 2016 Beste ouders, In deze nieuwsbrief leest u wat er deze afgelopen twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief, vrijdag 18 september 2015 Beste ouders, Vluchtelingen Vanaf gisteren is de Wethouder Verheijhal ingericht

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

JAARBOEKJE SCHOOLJAAR

JAARBOEKJE SCHOOLJAAR JAARBOEKJE SCHOOLJAAR 2016-2017 Inleiding Het jaarboekje is een aanvulling op de schoolgids. Naast het jaarboekje ontvangt u in de loop van het schooljaar ook het Inhoudelijk Jaarverslag van het afgelopen

Nadere informatie

SCHOOLGIDS Deel A

SCHOOLGIDS Deel A SCHOOLGIDS 2016-2017 Deel A LOCATIES : SPORTLAAN BENTHEIMERSTRAAT Sportlaan 8-10 Bentheimerstraat 1 7552HA Hengelo 7573CW Oldenzaal 0880-203704 0880-2013810 info.pentacollege-attendiz.nl info.pentacollege-attendiz.nl

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015

Schoolkalender 2014-2015 Schoolkalender 2014-2015 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2014-2015, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2018-2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij za 1 ma 17 Gouden weken Deze week gouden gesprekken zo 2 di 18 ma 3 Gouden weken wo 19 di 4 do 20 wo 5 vr 21 do

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website:

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website: augustus 1 D 17 D 2 W 18 V 3 D 19 Z 4 V 20 Z 5 Z 21 M 6 Z 22 D 7 M 23 W 8 D 24 D 9 W 25 V 10 D 26 Z 11 V 27 Z 12 Z 28 M Start nieuwe schooljaar 13 Z 29 D 14 M 30 W 15 D 31 D 16 W september 1 V 17 Z 2 Z

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids Penta College deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 4 Gymnastiek 4 Informatie aan gescheiden ouders 4 Medezeggenschapsraad (MR) 4 Ouderbijdrage 5 Oudercontacten/ouderavonden 5 Periodieke

Nadere informatie

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor.

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor. Info 10 Datum: 26-2-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Het is al weer zover: voorjaarsvakantie. We hebben de afgelopen week het kunstproject afgesloten. Het heeft veel creatieve

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 5

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 5 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 5 2 3-0 4-2 0 1 9 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie