Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paradijsplein NJ Amsterdam T E"

Transcriptie

1 Paradijsplein NJ Amsterdam T E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19 e nieuwsbrief, vrijdag 6 juni 2014 Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen zien hoe de schoolreisjes van de groepen 3 t/m 8 geweest zijn, de foto s van de kleuterschoolreis waren toen nog niet aangeleverd, maar vandaag staan ze in de nieuwsbrief! Want ook de kleuters hebben het heerlijk gehad. Voor hen is een schoolreis misschien wel het spannendst omdat heel veel kinderen voor het eerst gingen! Ook krijgt u een fotoimpressie van de sportdag van de groepen drie en vier. De kleuters gaan ook nog iets sportiefs doen, hierover wordt u later geïnformeerd. Verder leest u over de indeling van de groepen 3 en de kleutergroepen, nieuws vanuit de OKA, de toestand met de luizen, het afscheid van Lucia, het jazzkoor en over een schaaktoernooi tijdens de zomervakantie. Indeling groepen drie schooljaar De indeling van de groepen drie voor volgend jaar wordt tijdens de komende week bekend gemaakt aan de ouders die dit betreft. Zij krijgen deze informatie via de leerkracht op papier mee naar huis. Kinderen en ouders weten dan bij welke leerkracht het kind is ingedeeld en met welke vriendjes en vriendinnetjes. Bij het samenstellen van de groepen hebben we heel veel informatie mee laten wegen en is er overleg geweest met de leerkrachten. Wij zijn er erg trots op dat dit volgens ons goed gelukt is. Maar het kan natuurlijk altijd dat er ouders zijn met vragen of opmerkingen. U kunt hier uiteraard met ons over praten. Wij hebben besloten om volgend schooljaar drie groepen drie te maken omdat we zijn uitgegaan van 66 kinderen. Dit zijn te veel kinderen voor twee groepen. Soms zijn er ouders die vlak voor de zomervakantie meedelen dat ze vertrekken naar een andere school. Mocht dat aan de orde zijn en er zijn volgend schooljaar minder dan 60 leerlingen, dan gaan we over tot twee groepen drie. Dan verandert het plaatje weer. Wij gaan ervan uit dat dit niet aan de orde is. Indeling van de kleutergroepen Momenteel wordt er hard gepuzzeld aan het indelen van de kleutergroepen van volgend jaar. We gaan namelijk volgend jaar met zes kleutergroepen werken en niet meer met een instroomgroep. Dit betekent dat er kinderen zullen moeten worden verplaatst om een goede verdeling van jongste - en oudste kleuters te kunnen maken. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met vriendschappen, de balans tussen jongens en meisjes, individuele ontwikkelingsbehoeften, culturele diversiteit en het advies van de leerkrachten. Dit is een proces dat wij heel zorgvuldig doorlopen.

2 De komende week zal de puzzel worden gemaakt, zodat de ouders van de kleuters de week erna geïnformeerd worden over de indeling. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Marieke de Graaf, de intern begeleider. Rapportgesprekken in groep 1/2 D In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat juf Jennifer voor langere tijd gedeeltelijk niet mag werken. Zij werkt nu anderhalve dag en mag geen andere taken dan lesgevende taken uitvoeren. Dit betekent dat juf Tia de rapporten van de leerlingen maakt en dat zij de rapportgesprekken grotendeels zal voeren. Omdat zij nog relatief nieuw in de groep is en ze de ouders een goed beeld wil geven van de ontwikkeling van de kinderen, heeft Tia hiervoor iets meer tijd nodig dan de andere leerkrachten. Zij doet haar best om zo veel mogelijk ouders op de 26 e te kunnen spreken, maar het zou kunnen zijn dat u als ouder van een kind in groep 1/2 D wordt gevraagd een week later in gesprek te gaan. Wij vragen om uw begrip in deze situatie. De formatie Veel ouders vragen wie volgend jaar de leerkracht wordt van hun kind. De plannen hiervoor liggen klaar, zijn ook al voorgelegd aan de MR, maar er moet nog over gesproken worden met het bestuur. Zodra hierover duidelijkheid is, zal dit aan u bekend gemaakt worden. Luizen Hoewel er regelmatig luizencontrole plaatsvindt in de klassen, hebben we nog steeds te maken met de overlast van luizen op de hoofden van de kinderen. Vooral in de kleutergroepen hebben we dit probleem. In diverse nieuwsbrieven heeft u kunnen lezen wat u kunt doen om de luizen uit te roeien. Wilt u zo vriendelijk zijn om hier nogmaals naar te kijken? Het advies in geval van luizen is: kammen, kammen, kammen en kammen met een fijne luizenkam en crèmespoeling. Dit moet iedere dag gebeuren, gedurende twee weken tot de luizen en de neten allemaal weg zijn. Zolang er ouders zijn die hun kinderen niet adequaat behandelen tegen de luizen, blijven de beestjes overgaan op de hoofden van hun klasgenootjes en dat is heel vervelend! Volgende week komt de GGD en de verpleegkundige om hierover met ons in gesprek te gaan, n.a.v. klachten van ouders. Wij hopen van harte dat zij ons kunnen helpen bij het oplossen van dit kriebelige probleem.

3

4

5

6

7

8 REKENRAADSEL Drie kippen zijn even zwaar als één aap. Twee apen zijn even zwaar als één schaap. Drie schapen zijn even zwaar als één koe. Hoeveel kippen zijn even zwaar als een koe? Oplossingen inleveren bij juf Carolien. Onder de goede oplossingen wordt een schrijfmap verloot. Winnaar van het vorige rekenraadsel: Nida Nur uit groep 7! Zij kwam met de beste oplossing voor de pannenkoek.

9

10 OKA-hoek Tijd voor jezelf Herkent u dit: Klaarstaan voor iedereen, hulpouder zijn, perfecte ouder, perfecte partner en vriend(in) zijn en dan ook nog tussendoor kinderen opvoeden. Tips: - neem minimaal een kwartier per dag de tijd om iets echt voor uzelf te doen - Kunt u taken verdelen, maak daar gebruik van (partner, buren en familie) - U kunt pas een goede ouder zijn, als u ook goed voor uzelf kan zorgen. Wilt u dat ik met u meedenk over hoe u tijd voor uzelf kan maken, loop dan eens bij me binnen.

11 De volgende positief opvoed cursussen worden gegeven: Tienercursus maa, 7 jul :00-00:15 Amsterdam Noord Cursus (0-12 jaar) maa, 7 jul :00-00:15 Amsterdam Noord Cursus (0-12 jaar) maa, 7 jul :00-00:00 Amsterdam zuid Tienercursus woe, 17 sep :00-21:15 Amsterdam Oost Cursus Positief Opvoeden voor gescheiden ouders maa, 22 sep :15-11:30 Westerpark Cursus Positief Opvoeden voor gescheiden ouders woe, 24 sep :15-11:30 Amsterdam Noord Tienercursus don, 23 okt :30-21:45 Amsterdam Noord Kijk ook eens op voor antwoorden op vragen over opvoeden, handige tips en adviezen. Prettig weekend! Bea van der Duin, Ouder- en Kind-adviseur Inloopspreekuur maandag en woensdag uur (eerste verdieping, links naast de bibliotheek) T: juni: Laatste werkdag voor juf Lucia Lucia, leerkracht van groep 3, neemt na ruim veertig jaar gewerkt te hebben in het onderwijs, afscheid van het vak en van De Kraal. Zij gaat met vervroegd pensioen. De ouders van de kinderen van de groep zullen in de klas afscheid van haar kunnen nemen en horen de bijzonderheden hierover van de collega s. Maar er zullen meer ouders willen zijn die Lucia de hand nog willen schudden of nog iets tegen haar willen zeggen. Deze ouders zijn van harte welkom om vanaf 9.00 uur in de ouderkamer met Lucia een kopje koffie te komen drinken. Zij neemt deze dag ook afscheid van de kinderen en van haar collega s en zal na deze dag niet meer op De Kraal werken. Wij zijn blij dat Lucia al die jaren met zoveel plezier op De Kraal heeft gewerkt en wensen haar niets dan goeds voor de toekomst!

12 Jazzkoor in actie op De Kraal Gisteren zijn de kinderen die zijn geselecteerd uit de groepen 3 t/8 begonnen met het repeteren van het jazzrepertoire van Amsterdamse liedjes. Er zijn heel veel kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven en niet iedereen die wilde meedoen, kan meedoen. We hebben een selectie moeten maken. De kinderen zullen de komende periode hard oefenen met het zingen, zodat zij later met andere kinderen van Amsterdamse scholen, kunnen optreden. Dit zal in het concertgebouw plaatsvinden met de burgemeester als speciale gast, dus dat is heel bijzonder en we zijn trots dat onze leerlingen mee mogen doen! Schaken tijdens de zomervakantie! In de eerste vakantie week in juli wordt in het Manor hotel op de Linnaeusstraat het Nederlands Kampioenschap Schaken gehouden. De organisatie van het NK heeft s ochtends tijd en ruimte gemaakt om lokale jeugd een indruk te geven van het schaken en schakers. Het zal geen stoomcursus schaken zijn en er is ook ruimte voor ontspannen spel, bijvoorbeeld een estafette lopen. Zowel kinderen die kunnen schaken als kinderen die niet kunnen schaken zijn welkom.de blokken voor de jeugd zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 11:00 tot 12:30 in de week van 7 t/m 11 juli. Met vriendelijke groet, Paul Rump Toernooidirecteur NK Schaken Belangrijke data: 9 juni: Pinksteren 10 juni: MR vergadering 17 juni: afscheid van juf Lucia juni: schoolkamp voor de kinderen van de groepen juni: Artis-uitje kleuters 26 juni: rapporten 27 juni: eindvoorstelling en afscheidsavond 2 juli: laatste schooldag van groep 8 4 juli: laatste schooldag: alle kinderen zijn om uur vrij

13 Met vriendelijke groet namens het hele team, Geniet van een lang weekend! Esther van den Berg

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 29 januari 2016 Beste ouders, Overleden ouder in de klas bij Larissa Gisteren werden wij

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen!

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 30 januari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van deze week. Hierin leest u de

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11 e nieuwsbrief, vrijdag 17 januari 2013 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u lezen over activiteiten

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 29 juni 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Rapportweek met rapportavond - Zomerfeest -

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 29 mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe we de groepen voor volgend

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 18 mei 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Cito Staking einduitslag 14 maart, bekend petitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief, vrijdag 13 februari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de 12 e nieuwsbrief van dit jaar. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders,

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april 2016 Beste ouders, 1 April, kikker in je bil! Deze week kenmerkte zich door onrust

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, donderdag 2 april 2015 Beste ouders, Donderdagochtend hebben de kinderen genoten van het paasontbijt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 20e nieuwsbrief, vrijdag 26 juni 2015 Beste ouders, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van het jaar, met een prachtige

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Een foto-impressie van groep 1/2 E

Een foto-impressie van groep 1/2 E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12 e nieuwsbrief, vrijdag 31 januari 2014 Beste ouders, Gisteren is de onderwijsinspectie langs geweest

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 6e nieuwsbrief, vrijdag 7 november 2014 Beste ouders, De herfst is echt begonnen en de eerste tekenen van de winter

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief, vrijdag 20 november 2015 Sinterklaas Wat ziet de school er prachtig uit! Toen de kinderen maandag

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwskraker. nr. 21, 4 juli 2014. Het personeel van De Notenkraker wenst alle kinderen en ouders een heel FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Nieuwskraker. nr. 21, 4 juli 2014. Het personeel van De Notenkraker wenst alle kinderen en ouders een heel FIJNE ZOMERVAKANTIE! Nieuwskraker nr. 21, 4 juli 2014 Het personeel van De Notenkraker wenst alle kinderen en ouders een heel FIJNE ZOMERVAKANTIE! En we zien jullie graag allemaal gezond en wel terug op maandag 18 augustus

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief, vrijdag 21 augustus 2015 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. De meeste

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 NIEUWSBRIEF Pinksteren en Suikerfeest Pinksteren en het Suikerfeest zijn beide feesten van verbondenheid, ook over de grenzen van de eigen geloofsgemeenschap heen.

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

belangrijke data oktober 2016 nr. 7

belangrijke data oktober 2016 nr. 7 belangrijke data..... 13 oktober 2016 nr. 7 Vrij 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij Maa 17 oktober t/m Vrij 21 oktober Herfstvakantie Don 27 oktober Herfstwandeling Oosterpark gr. 1/2, 8.45 uur

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

belangrijke data juni 2017 nr. 35

belangrijke data juni 2017 nr. 35 belangrijke data..... 16 juni 2017 nr. 35 Din 20 juni Olympische Sportdag groep 3 t/m 6 GEEN gym Groep 3 t/m 6 geen NSA Woe 21 juni Nationaal Ballet op bezoek groep 6 en 8 Don 22 juni Sportdag groep 7

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni 2016

Nieuwsbrief 17 juni 2016 Nieuwsbrief 17 juni 2016 Ouderbetrokkenheid op de Waalse school Afgelopen schooljaar heeft er een succesvolle ouderbetrokkenheidsdag plaatsgevonden met ouders en het hele team van de school waarin onder

Nadere informatie

Talismanbulletin 10 juni 2016

Talismanbulletin 10 juni 2016 Talismanbulletin 10 juni 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. woensdag 15 juni verjaardag leerkr. groepen 8 let op nieuwe datum! maandag 20 juni

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017 Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 10e nieuwsbrief vrijdag 10 februari 2017, Beste ouders, Vandaag heeft uw kind het rapport meegekregen naar huis.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 4 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 2 september, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 22 juni 2018

Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Agenda 2 juli Studiemiddag (leerlingen vrij) 3 juli Schoolreis groep 3 t/m 6 (groep 1, 2, 7 en 8 vrij) 4 en 5 juli Portfolio gesprekken 10 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Info nr

Info nr Info nr. 1 2018-2019 Start schooljaar 2018-2019 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en lekker is uitgerust. We hebben gisteren een heerlijke start van het schooljaar gehad. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9e nieuwsbrief, vrijdag 16 november 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: Vertrek Paul Maassen (Beeldende Vorming) Hulpouders

Nadere informatie