Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paradijsplein NJ Amsterdam T E"

Transcriptie

1 Paradijsplein NJ Amsterdam T E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 14 oktober, Vandaag hebben Walid, Santino, Björn, Yassir, Rosaly, Meva, Arsema en Ryo uit groep 7 en 8 voor 500 meester en juffen opgetreden in het Tropentheater tijdens de studiedag van alle medewerkers van Staij, ons bestuur. We zijn ontzettend trots op onze leerlingen, ze hebben het supergoed gedaan! Bedankt, jongens! De Kraal heeft zich dankzij jullie mooi weten te presenteren! De studiedag stond in het teken van kunst en cultuureducatie, een onderwerp dat te weinig onder de aandacht wordt gebracht, behalve bij ons op school natuurlijk. Het was een leuke en zinvolle dag. Alle leerkrachten van ons bestuur, ook onze eigen leerkrachten zijn vandaag vol nieuwe inspiratie begonnen aan de herfstvakantie. Kinderboekenweek Voor altijd jong De Kraal heeft de afgelopen twee weken in het teken gestaan van de Kinderboekenweek. Veel activiteiten hebben in klassen plaatsgevonden en u heeft er zelf vast ook wel iets van gemerkt, want er gebeurden veel leuke, rare en bijzondere dingen in klassen, in gangen of op andere plaatsen in en om de school. Bijdrage van juf Larissa, groep 1/2 D. De kleuters zijn naar de bibliotheek geweest! We mochten eerst naar de leeshoek. De kinderen mochten allemaal een boekje kiezen en gaan lezen. Juf Mieke was ook mee en die heeft voorgelezen. Er waren allemaal opa's en oma's aanwezig uit verschillende landen en die gingen daar high tea-en. De kinderen werden ook verwend met lekkere mini hapjes. De bibliotheek juf heeft het sprookje van Roodkapje voorgelezen. Dit kinderboek heeft een prijs gewonnen voor de mooiste plaatjes. Tot slot hebben we met z'n allen het welbekende lied gezongen van: m'n opa, m'n opa m'n opa in heel Europa is er niemand zoals jij. Kortom het was een feestje om naar de bibliotheek te gaan en wij hebben genoten. Iets later in de week zijn we samen naar de brievenbus gegaan om de kaarten die we voor opa s en oma s gemaakt hebben, te posten! We hebben een geweldige Kinderboekenweek gehad!

2 Drama tijdens de Kinderboekenweek De afgelopen weken hebben de kinderen heel veel gespeeld in de dramales. Ze hebben zich in allerlei rollen verdiept en natuurlijk wilden alle kinderen een keer oma en opa spelen. Het thema van de Kinderboekenweek was VOOR ALTIJD JONG! En dat hebben we geweten: juf Ingeborg had tiental hoeden, tassen, petten, sjaals en stokken meegenomen waardoor de kinderen zich naar hartenlust konden verkleden. Ook maakten ze toverdrankjes n.a.v. het boek van Sjakie en de glazen lift (Roald Dahl) waardoor je jonger kunt worden, nee,... je kon zelfs een baby worden en huilend door de zaal kruipen. We hebben veel geoefend met houding, stem en rolinleving en we hebben natuurlijk veel gelachen. De kinderen van Groep 8 hadden zelf een toneelstuk geschreven en deze 3 keer bij drama geoefend waardoor ze de Kinderboekenweek konden openen. De kinderen van groep 8 speelden heel erg goed en waren geconcentreerd. Het was heel knap dat ze dat zo samen als 1 groep konden opvoeren voor de hele school. Deze week waren werd het boek Joris en de geheimzinnige toverdrank van de plank gehaald, alweer van Roald Dahl! Hoewel het verhaal al dertig jaar oud is, is het nog steeds een fantastisch verhaal met veel spelmogelijkheden. De kinderen speelden gemene oma en onschuldige Joris. Ook nu weer werd er een heel bijzondere drank gemaakt en wat er dan gebeurt...!? Ga snel het boek lezen, want het is het lezen dubbel en dwars waard!

3 De Vreedzame School: Solliciteren naar taken in groep 7. In groep 7 worden als onderdeel van De Vreedzame school klassentaken verdeeld. Kinderen solliciteren naar bepaalde taken. De argumenten die sommige leerlingen in de groep van meester Patrick en Jan-Hessel aanvoeren zijn zo sterk, dat we dit graag met u willen delen! Ik wil graag spullen uitdelen. Ik kan het goed en ik heb er ervaring mee. Ik zal de leerlingen niet teleurstellen. Ik wil graag de doekjes en de gootsteen doen, want: Ik zit er dichtbij; ik heb er ervaring mee; ik ren niet op de gang; ik ben er snel en goed in! Dus ik hoop héééééél erg dat ik het krijg. Als tweede keuze wil ik graag kopieerwerk verzorgen, want: Ik klooi niet; nogmaals ik ren niet op de gang; ik praat niet met andere kinderen op de gang. Dus deze lijkt me ook best leuk, maar ik hoop toch heel erg op die andere taak! Mijn keuze is de leeskast. Ik vind het makkelijk en leuk en ik denk dat ik lang genoeg ben om bij de bovenste plank te komen. Ook hou ik van lezen en zit ik dichtbij. Opruimen van het bureau van meester, omdat ik het al een keertje deed. En zo'n rommeltje kan ik best opruimen! Geachte mr. Patrick, ik wil graag de taak van je bureau. Ik hou ervan om troep op te ruimen en kan je tips geven om er geen troep meer van te maken. Werk aan de winkel, meester Patrick!

4 Update van de Ouderraad (OR) Jaaragenda De Artis uitjes voor groepen 1/2 vonden plaats op 11 en 13 oktober, en waren zeer gezellig! Gekozen is om met de tram te gaan i.p.v. met de bus, en zo bleef wat geld over om wat lekkers te kunnen kopen in Artis! De schoolfotograaf komt dit jaar langs op 3 en 4 november. Jan Hessel (meester van groep 7 maar ook schoolfotograaf) zal de fotografie dit schooljaar voor zijn rekening nemen. Meer informatie over het fotopakket, het uitdelen en eventuele nabestellingen volgt nog. Overige activiteiten op de kalender voor dit schooljaar: Nieuwe OR leden gezocht!! We hebben een paar aanmeldingen gekregen na de vorige nieuwsbrief en dat is geweldig! Maar de Ouderraad zoekt nog meer nieuwe leden! We zoeken nieuwe commissieleden, die zich graag willen inzetten voor een of meer van de activiteiten. Aanmelden is simpel: stuur een mailtje naar kraal61@xs4all.nl, spreek ons aan op school, of kom langs op de eerstvolgende ledenvergadering! De eerstvolgende ledenvergadering is woensdag 26 oktober om 19.30u op school. Naschoolse activiteiten De OR maakt zich samen met school, de MR en de BSO sterk voor een gevarieerd aanbod aan naschoolse activiteiten. Meer informatie in de bijlagen bij deze nieuwsbrief!

5 Verzoek om ouderbijdrage op tijd te betalen Aarzel niet, betaal de ouderbijdrage op tijd! Begin oktober is de kinderbijslag gestort, dus regel het meteen! Bedankt alvast. Betalen is eenvoudig, maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL78 INGB t.n.v. Oudervereniging De Kraal, onder vermelding van de naam en klas van uw kind(eren). Betaalt u liever contant of wilt u een betaalregeling? Dat kan bij Willie of via Karel. Kunt u een extra bedrag missen? Daar zijn wij heel blij mee, en dat bedrag zetten we graag in voor de organisatie van (extra) naschoolse activiteiten! Heeft u nog vragen over de ouderbijdrage? In de vorige nieuwsbrief hebben we een overzicht van veelvoorkomende vragen opgenomen, maar u kunt ons ook altijd even aanschieten of een sturen naar kraal61@xs4all.nl. Vergaderdata schooljaar De ouderraad komt elke 6-7 weken bij elkaar, dit schooljaar op woensdagen, en het dagelijkse bestuur vergadert tussendoor nog met elkaar en met de schooldirectie. De vergaderingen zijn openbaar en alle ouders zijn welkom! De vergaderingen zijn op school en starten om 19.30u. Datum Hoofdonderwerpen 26 oktober 2016 Sinterklaas, naschoolse activiteiten 7 december 2016 Kerst, naschoolse activiteiten 25 januari 2017 Culturele activiteit groepen maart 2017 Koningsspelen, Avondvierdaagse 19 april 2017 Avondvierdaagse, schoolreisjes 31 mei 2017 Schoolreisjes, concept jaarplan en budget juli 2017 Laatste vergadering van het schooljaar U kunt ons altijd aanspreken op school of en op kraal61@xs4all.nl Jörgen Rietveld ( ) Olivier Stulp ( ) Sander Rutten ( )

6 Het Cultuuraanbod op De Kraal Ieder jaar laten we de kinderen van De Kraal weer in aanraking komen met Kunst en Cultuur. Naast dat kiinderen bij de kunstvaklessen bij ons op school ervaring opdoen door zelf actief mee te doen, vinden wij het ook belangrijk dat de kinderen kennismaken met de verschillende kunstaanbieders in hun Stad. De kinderen uit groep 8 doen ieder jaar mee met De Kunsschooldag. Dan bezoeken ze 2 of 3 kunstinstellingen ergens in Amsterdam. Een belangrijke samenwerkingspartner is de De Rode Loper In School. De projecten van De Rode Loper In School sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en vinden vaak plaats op verschillende locaties in Amsterdam Oost. Hierdoor krijgen de kinderen een beeld van wat er zoal gaande is in hun buurt op het gebied van cultureel erfgoed en kunst. De geschiedenis van onze school en erfgoed komen prominent aan de orde in de groepen 7 en 8 door o.a. de samenwerking met Het Joods Cultureelkwartier. In aansluiting op dit thema nemen we ieder jaar deel aan het het project Huis Met Een Verhaal. Daarnaasr bezoeken we vaak met verschillende groepen de voorstellingen in het jeugdtheater De Krakeling. Vorig schooljaar waren bij de interactieve tentoonstellingen Zie Zo Marokko in het Tropenmuseum junior. Om de kinderen meer te weten laten komen over wat er allemaal bij het maken van een voorstelling komt kijken hebben we regelmatig een project in de Stadsschouwburg. Het project waar we ieder jaar weer trots op zijn is Het SchoolBreed Project. Tijdens dit project valt de samenwerking en leren van de kinderen, ouders en leerkrachten het meest op zijn plek. Ook dit jaar staan er weer heel wat activiteiten op het programma. We noemen er een aantal voor komende tijd: Groepen De Activiteiten De datum Alle kleutergroepen Voorstelling in het Tropen theater Vrijdag 7 oktober. Groep 5c Voorstelling in het Oostblok theater Woensdag 12 oktober De groepen 6 en 7 Muziek voorstelling in Het Bimhuis Donderdag 13 oktober. Wilt u meer over de projecten weten, dan kunt u terecht bij de ICC-ers Cilia en Frances.

7 Welkom terug, Sophia! In de vorige nieuwsbrief is verteld dat Willie (van de administratie) voorlopig nog geen afscheid van ons neemt, hoewel ze strikt gezien al met pensioen is. Willie is s ochtends nog vrijwillig bij ons, iets waar we erg blij mee zijn. s Middags werkt Sophia Ansari bij ons en woensdag is zij er de hele dag. Wij kennen Sophia al langer, want zij heeft al eerder bij ons gewerkt en we zijn blij dat ze bij ons terug wilde komen en verheugen ons op een prettige langdurige samenwerking.

8 De Kraal vakantierooster en studiedagen (vrije dagen voor de leerlingen) Vakantierooster 2016/2017 Herfstvakantie 15 oktober 2016 t/m 23 oktober 2016 Studiedag (3) Maandag 14 november Sinterklaas 5 december: Alle kinderen om uur vrij Middag voor het kerstdiner 22 december Alle kinderen om uur vrij Middag na kerstfestiviteiten 23 december Alle kinderen om uur vrij Kerstvakantie 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 Studiedag (4) Vrijdag 27 januari Voorjaarsvakantie 18 februari 2017 t/m 26 februari 2017 Studiedag (5) Maandag 3 april Goede vrijdag 14 april e Paasdag 17 april 2017 April/meivakantie 22 april 2017 t/m 7 mei 2017 Studiedag (6,7 en 8) Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei Hemelvaartsdag + extra dag 25 en 26 mei e Pinksterdag 5 juni 2017 Studiedag (9+10) Vrijdag 23 en maandag 25 juni. Laatste schooldag 21 juli alle kinderen om uur vrij Zomervakantie 22 juli 2017 t/m 3 september 2017 Fijne herfstvakantie! Esther van den Berg

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017 Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 10e nieuwsbrief vrijdag 10 februari 2017, Beste ouders, Vandaag heeft uw kind het rapport meegekregen naar huis.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 2 december, Beste ouders, Sinterklaasopstelling maandag 5 december De kinderen van de groepen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 2 september, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 16 september, Beste ouders, Wat was het de afgelopen week warm! Buiten waren de temperaturen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 29 januari 2016 Beste ouders, Overleden ouder in de klas bij Larissa Gisteren werden wij

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief, vrijdag 20 november 2015 Sinterklaas Wat ziet de school er prachtig uit! Toen de kinderen maandag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders,

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december 2015 Beste ouders, Zoals in de vorige nieuwsbrief al werd aangekondigd, krijgt

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 20e nieuwsbrief, vrijdag 26 juni 2015 Beste ouders, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van het jaar, met een prachtige

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 22 december 2017 Beste ouders, Gisteren hebben de kinderen van De Kraal overdag voor elkaar

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 10 november 2017 Beste ouders, De naschoolse activiteiten zijn begonnen! Hieronder het resultaat

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief vrijdag 8 december 2017 Beste ouders, Wat hebben de kinderen het leuk gehad tijdens de komst van Sinterklaas!

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 6e nieuwsbrief, vrijdag 7 november 2014 Beste ouders, De herfst is echt begonnen en de eerste tekenen van de winter

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 18 november Beste ouders, Wat ziet de school er fantastisch uit! Heel erg bedankt, ouders!

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2015-2016 03 04 05 06 07 08-09 10 11 12 13 14 15-16 17 18 19 20 21 22-23 Sail Sail Sail Sail Eerste schooldag Continuerooster: kinderen vrij vanaf 14.00 uur Luizen Continuerooster: kinderen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11 e nieuwsbrief, vrijdag 17 januari 2013 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u lezen over activiteiten

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 18 mei 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Cito Staking einduitslag 14 maart, bekend petitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Het School Breed Project.

Het School Breed Project. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief vrijdag 17 maart 2017, Beste ouders, Het School Breed Project. Ook dit jaar hebben wij op De Kraal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017 Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 17 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : Angelique (vz), Wendy, Diana,, Necati(scr), Desiree, Cynthia, Rosaima, Marcia, Daniëlle Paez Porraz, Carla, Ineke

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla!

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2017, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van 2017. Wij hopen dat u

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016.

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016 Beste ouders, Vorige week heeft De Kraal voor het eerst meegedaan aan de Avondvierdaagse!

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 29 juni 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Rapportweek met rapportavond - Zomerfeest -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

4 e nieuwsbrief, vrijdag 4 oktober 2013

4 e nieuwsbrief, vrijdag 4 oktober 2013 Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4 e nieuwsbrief, vrijdag 4 oktober 2013 Beste ouders, Het Optreden in de OBA. Op zaterdag 28.09.2013

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

JAARKALENDER. O.B.S. De Tweemaster Petersburg PT Nigtevecht Tel

JAARKALENDER. O.B.S. De Tweemaster Petersburg PT Nigtevecht Tel 2017 2018 SEPTEMBER 2017 vrijdag 01 Zomervakantie zaterdag 02 zondag 03 Juf Sharon jarig maandag 04 1 e schooldag Inloop met koffie en thee (voor de ouders) dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief, vrijdag 21 augustus 2015 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. De meeste

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie