NIEUWE RENAULT MASTER: ONUITGEGEVEN COMFORT EN ZUINIGHEID OP DE MARKT VAN DE GROTE BESTELWAGENS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT MASTER: ONUITGEGEVEN COMFORT EN ZUINIGHEID OP DE MARKT VAN DE GROTE BESTELWAGENS"

Transcriptie

1 PERSBERICHT 25 januari 2010 NIEUWE RENAULT MASTER: ONUITGEGEVEN COMFORT EN ZUINIGHEID OP DE MARKT VAN DE GROTE BESTELWAGENS Na meer dan 12 jaren van commercieel succes en ruim een miljoen verkochte voertuigen in 45 landen overal ter wereld, introduceert Renault een vernieuwde Renault Master, die in april 2010 op de markt verschijnt. Het zelfbewuste design van Nieuwe Renault Master geeft een voorsmaakje van de nieuwe designkenmerken van de Renault bestelwagens. Het interieur biedt het grootste aantal functionele opbergruimten op de markt. Zij werden speciaal ontworpen voor het opbergen van voorwerpen die de professionele klanten dagelijks gebruiken. Deze opbergruimten zijn ergonomisch en volledig geïntegreerd. Nieuwe Renault Master wil de referentie van zijn segment worden op het gebied van comfort. Daarom werd de ergonomie van de bestuurderspost volledig herzien, is het zicht verbeterd en beschikt het voertuig over talrijke comfortvoorzieningen die overgenomen werden van personenauto's. Met een gemiddelde besparing van 1 l/100 km ten opzichte van de huidige Master en een gemengd normverbruik vanaf 7,1 l/100 km (187 g CO 2 /km) heeft Nieuwe Renault Master het laagste NEDC-verbruik in het segment van de voertuigen met voorwielaandrijving. Zijn onderhoudskosten liggen 40% lager dan die van zijn voorganger, en die behoren zo tot de laagste op de markt. De nieuwe versie met achterwielaandrijving, die volledig door Renault werd ontwikkeld, heeft een zelfdragende constructie die de dynamische prestaties en de laadeigenschappen verbetert. Het gamma wordt uitgebreid met een nieuwe chassislengte L4 (nuttig volume 17 m³), een 3,5-t en 4,5-t versie met dubbele wielen en nieuwe op- en ombouwmogelijkheden. Nieuwe Renault Master zal daarom verkrijgbaar zijn met de nieuwe 2,3-l dci motor die speciaal voor bedrijfsvoertuigen werd ontworpen. Het motorenaanbod bestaat uit 3 vermogensniveaus (dci 100, dci 125 en dci 150), en is identiek voor de versies met voor- (dwars gemonteerd) en die met achterwielaandrijving (in lengterichting gemonteerd). Renault België Luxemburg Directie Communicatie W.A. Mozartlaan Drogenbos Tel.: + 32 (0) Sites : &

2 EEN ZELFBEWUST DESIGN Nieuwe Renault Master heeft een ernstige, robuuste kwaliteitsuitstraling die de nieuwe normen bepaalt binnen het gamma bestelwagens van Renault. Zijn brede gelakte grille en zijn grote, expressieve koplampen kenmerken een wilskrachtige en stoutmoedige voorzijde. De gespierde vleugels en de snuitvormige motorkap suggereren kracht. Achteraan valt vooral de asymmetrische verdeling van de achterruit op als visueel kenmerk van Master. De drie driehoekige remlichten, van ver herkenbaar, benadrukken de lichtidentiteit van het voertuig. De robuustheid van Nieuwe Master komt tot uitdrukking in goede proporties, een imposante en beschermende bumper en ruim bemeten beschermprofielen op de flanken. De achterlichten, die breder zijn dan op het vorige model, geven het voertuig een meer gespierde fysionomie. De bredere deurgrepen liggen goed in de hand en zijn steviger. Nieuwe Renault Master ademt een opvallende kwaliteitsindruk uit dankzij de bijzondere zorg die aan de assemblagetoleranties werd besteed. De koplampen met dubbele optiek en de in de spiegels geïntegreerde richtingaanwijzers hebben een daadwerkelijke veiligheidsfunctie, en doen denken aan de dimlichten van de personenauto's uit de topklasse. Het interieur werd volledig herzien. Het is 5,7 cm langer en biedt hierdoor meer comfort, vooral dan voor lange inzittenden. Het interieurontwerp staat in het teken van de ergonomie en van de praktische opbergruimten. Het robuuste dashboard, dat kwaliteit uitstraalt, wordt gekenmerkt door een tweekleurig motief dat terugkeert op de deurbekleding. Alle opbergruimten en bedieningen zijn goed bereikbaar zonder de bestuurder te hinderen bij het rijden. Ook de kwaliteit van de materialen en afwerking werd tot in de puntjes verzorgd: de materialen en stoffen voldoen aan de duurzaamheidseisen die gesteld worden bij intensief professioneel gebruik. Drie interieuruitvoeringen zijn verkrijgbaar: stof in donker carbon; donkerblauw met oranje details; en ledereffect (optie die een grote sterkte biedt voor nog intensiever gebruik).

3 NIEUWE RENAULT MASTER, REFERENTIE OP HET VLAK VAN OPBERGRUIMTEN EN COMFORT De cabine is een echte werkruimte voor onze professionele klanten. Die brengen veel tijd door in hun voertuig en willen een comfortabele rijpositie gecombineerd zien met optimale praktische kenmerken. Comfort en opbergruimten werden dan ook bijzonder verzorgd om onze klanten het beste antwoord te bieden op hun verwachtingen. De cabine als werkruimte Nieuwe Renault Master kan schermen met twee belangrijke innovaties die de werkruimte verbeteren: een uitklapbare documenthouder op het dashboard, ontworpen om het zicht niet te belemmeren; hier kunnen leveringsbonnen of documenten worden vastgeklemd; een draaibaar tafelblad dat naar de bestuurder kan worden gericht en op de rugleuning van de centrale zetel is geplaatst; als de centrale zetel wordt neergeklapt, wordt de rugleuning een bureau; ze is voorzien van een draaibaar tafelblad dat ideaal is voor een laptop, maar ook als schrijftafel kan dienen, twee bekerhouders en een opbergruimte voor kantoorbenodigdheden. Een groot aantal nuttige opbergruimten Nieuwe Renault Master heeft het grootste aantal opbergruimten in de cabine in het segment van de grote bestelwagens. Deze ruimten zijn praktisch, ergonomisch en speciaal ontworpen voor voorwerpen die dagelijks worden gebruikt. Een overzicht: een plafondrek over de volledige breedte van het interieur; een plaats voor de tachometer aan het plafond; een brillenhouder; een in het dashboard geïntegreerde opbergruimte voor een laptop en/of A4-documenten; een groot opbergvak boven het handschoenkastje; een opbergruimte voor A4-dossiers in het dashboard; een telefoonhouder met 12V aansluitpunt om de batterij op te laden, een munthouder en een kaarten- of toltickethouder dicht bij het stuurwiel; een opbergruimte voor een mp3-speler dicht bij een 2e 12V aansluitpunt en de audioaansluitingen; 4 bekerhouders en een uitneembare asbak; een groot gekoeld handschoenkastje (als het voertuig is uitgerust met airconditionning) van 7,6 l dat plaats biedt voor twee 1,5-l flessen of één 2-l fles; een groot, ingedeeld opbergvak in de deur, met een specifieke ruimte voor een 1,5-l fles; een grote opbergruimte onder de bank, bereikbaar door het zitkussen van de passagierszetels te kantelen; door het ontbreken van compartimenten kunnen hier grotere voorwerpen worden opgeborgen; diverse vakjes voor sleutels, handschoenen, sigaretten, een opvouwbare paraplu enz.

4 Comfortabele en ergonomische bestuurderspost Door de schuinere rugleuning van de bestuurderszetel en het aan een berline ontleende stuurwiel met een kleine diameter en een verticalere positie doet de rijpositie veeleer denken aan die in een personenauto. De bestuurder kan zijn positie goed aanpassen dankzij de talrijke regelmogelijkheden van de bestuurderszetel en het in de hoogte verstelbare stuurwiel. De zetel, het stuurwiel en de pedalen zijn in een perfecte positie ten opzichte van elkaar opgesteld. Hierdoor hoeft de bestuurder geen onbewuste inspanningen te doen om zijn rijhouding te corrigeren tijdens een lange reis. De 5,7 cm extra cabinelengte komen vooral de beenruimte ten goede. Op het vlak van het zicht naar buiten behoort Nieuwe Renault Master tot de koplopers van zijn categorie. De nieuwe verdeling van de voorruit en de zijruiten, de duikende motorkap en de 49 mm verhoogde rijpositie vergroten de gezichtshoek met 1,3 verticaal en 7,2 opzij. Uitrusting voor het comfort van een berline Nieuwe Renault Master heeft uitrustingskenmerken van een personenauto om het leven in het voertuig comfortabeler en aangenamer te maken. Zo beschikt hij over: handenvrij instappen, waarmee de gebruikers zonder sleutel de deuren kunnen vergrendelen en ontgrendelen, eenvoudig door de bedieningsknoppen op de grepen aan de buitenzijde van de voor- en achterdeuren in te drukken; deze uitrusting is zeer praktisch wanneer vaak moet worden in- en uitgeladen;de vaste bochtlichten die een bredere lichtbundel geven in de bochten en bij het parkeren; een nieuwe, efficiëntere elektronische airconditioning: interieur snel op de gewenste temperatuur, geruisloze ventilatie, betere verdeling van de luchtstroom en betere thermische isolatie dankzij de bekleding van de scheidingswand; Een volledige audio-uitrusting met radio's in 4 uitvoeringen; de meest luxueuze versie bevat een radio cd mp3 met Bluetooth-handenvrijkit, een aansluiting voor USB-media en ipod; de albums en nummers kunnen geselecteerd worden met de bedieningen op het stuur, en de titels worden weergegeven op het scherm; Het Carminat TomTom navigatiesysteem met IQ Route *; het scherm bevindt zich net onder het plafond, zodat op het dashboard meer ruimte beschikbaar is voor de opbergvakken; om de bestuurder een beter zicht naar buiten te laten, kan het naar links en naar rechts gericht worden; achteruitrijcamera (accessoire); standaard volledige scheidingswand voor een betere geluidsisolatie en een optimale bescherming van de goederen in de laadruimte. * Het IQ Routes -systeem van TomTom berekent de snelste routes, rekening houdend met de gemeten werkelijke snelheden op de wegen. Dit is mogelijk dankzij de TomTom -databanken, aangevuld met de ervaring van miljoenen gebruikers. Deze gegevens maken een optimale routeberekening mogelijk, afhankelijk van de dag en de tijd.

5 DE LAAGSTE GEBRUIKSKOSTEN OP DE MARKT De totale gebruikskosten (TCO: Total Cost of Ownership) is bepalend bij de aankoopbeslissing voor een grote bestelwagen. Daarom legde Renault zich toe op twee belangrijke componenten van de TCO: het brandstofverbruik en de onderhoudskosten. Nieuwe Renault Master zal verkrijgbaar zijn met de nieuwe 2,3-l dci (M9T) motor, die prestaties verenigt met lage gebruikskosten. Nieuwe 2.3 dci motor: een performant en economisch "downsizing"-product Deze speciaal voor bedrijfsvoertuigen ontworpen motor is een nieuwe versie van de 2.0 dci (M9R). Ondanks zijn cilinderinhoud, kleiner dan die van de G9U (2,5-l dci), levert hij een hoger koppel (+30 Nm). Deze motor zal dwars gemonteerd worden op voertuigen met voorwielaandrijving, en in lengterichting voor de versies met achterwielaandrijving. Hij is verkrijgbaar in drie vermogensklassen: dci125 en dci150. Laagste NEDC-verbruik voor de versies met voorwielaandrijving Nieuwe Renault Master illustreert de vorderingen van Renault op het vlak van het verbruik op de bedrijfsvoertuigenmarkt. Vergeleken met de vorige generatie, ligt het verbruik gemiddeld 1 l/100 km lager voor de versies met voorwielaandrijving en tot 2,7 l/100 km lager voor die met achterwielaandrijving. Met die cijfers laat Nieuwe Renault Master meteen het laagste NEDCverbruik optekenen in de versies met voorwielaandrijving. De verbruikswaarden voor Nieuwe Master beginnen bij 7,1 l/100 km (187 g/km CO 2 ) en het centrale model in het gamma (L2H2 125 pk) verbruikt 7,8 l/100 km. Deze daling van het verbruik stemt overeen met een besparing van over km (* berekend op basis van 0,87 excl. btw per liter diesel). Renault Master kan meer dan km afleggen met een volle tank, dat is bijna 200 km meer dan zijn voorganger. Onderhoudskosten die tot de laagste op de markt behoren De onderhoudskosten liggen 40% lager dan die van zijn voorganger. Dat stemt overeen met een besparing van 500 over km/ 4 jaar. Dit was mogelijk dankzij: de verlenging van de termijn voor olieverversing tot km/ 2 jaar (wat zich eerst voordoet), dat is km of één jaar meer dan voorheen; de onderhoudsvrije distributieketting; de 20% langere levensduur van remblokken en -schijven; Nieuwe Master is uitgerust met een verklikkerlampje remslijtage op het dashboard; de langere levensduur van de koelvloeistof, die voortaan pas na km moet worden vervangen, in plaats van zoals bij het vorige model. De totale gebruikskosten liggen zo gemiddeld 1 800* lager over km/ 4 jaar (wat zich eerst voordoet) (berekend op basis van 0,87 excl. btw per liter diesel), dat is een besparing van 37 per maand.

6 UITERST VOLLEDIG GAMMA DANKZIJ DE NIEUWE VERSIE MET ACHTERWIELAANDRIJVING Een sterk uitgebreid gamma Met de introductie van de versie met achterwielaandrijving wordt Nieuwe Renault Master één van de weinige modellen op de markt van de grote bestelwagens die zowel met voor- als met achterwielaandrijving beschikbaar zijn. Het gamma wordt uitgebreid met: een nieuwe chassislengte L4 met een laadvolume tot 17 m³ en een laadlengte tot 4,38 m; 3,5-t en 4,5-t versies met dubbele wielen, die een zwaardere lading kunnen dragen. Een maximaal aanhangwagengewicht tot 3 t, wat het HTGS* op 7,5 t (EU rijbewijs) of 6,5 t (BE rijbewijs) brengt * Hoogste Toegelaten Gewicht van de Sleep Nieuwe op- en ombouwmogelijkheden Nieuwe Renault Master is verkrijgbaar in een ongeëvenaard gamma van meer dan 350 versies: 40 voertuigtypes (bestelwagen, combi, bus, chassis-cabine, laadvloer-cabine enz. ) 4 lengten (3 wielbasissen en 2 achteroverhangen) 3 hoogten dubbel aanbod voor-/achterwielaandrijving (met enkele of dubbele wielen) 4 totaalgewichten: 2,8 t, 3,3 t, 3,5 t (enkele & dubbele wielen) en 4,5 t (dubbele wielen) Legende: Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving

7 Nieuwe op- en ombouwmogelijkheden Bij de vroegere Renault Master werden 35% van de bestelwagens en uiteraard 100% van de chassiscabines of laadvloer-cabines omgebouwd. Het ombouwen van Nieuwe Renault Master wordt vergemakkelijkt door specifieke opties en door vooruitrustingen die eigen zijn aan het voertuig. De demonteerbare dwarsbalk achter bijvoorbeeld vereenvoudigt het afstellen van de achteroverhang, zodat het carrosseriebedrijf het voertuig gemakkelijker kan ombouwen. En door de introductie van een versie met voorwielaandrijving zal Nieuwe Renault Master zijn marktaandeel vergroten, vooral dan in de segmenten met laadvloer, kiepbak en groot volume. De nieuwe achterwielaangedreven versie met zelfdragende constructie In tegenstelling tot het vroegere model met achterwielaandrijving, dat een afzonderlijk chassis had, beschikt Nieuwe Renault Master met achterwielaandrijving over een uiterst sterke zelfdragende constructie (chassis geïntegreerd met de koetswerkstructuur). De technologie biedt talrijke voordelen: zij maakt het voertuig lichter, verlaagt het verbruik en de CO 2 -uitstoot, verbetert de wendbaarheid, laat een lagere laaddrempel toe en resulteert in een hoger laadvermogen. De achterwielaangedreven versie van Nieuwe Renault Master is standaard uitgerust met adaptieve ESP en ASR (antislipregeling), twee functies die borg staan voor een betere wegligging en stabiliteit, rekening houdend met de lading. De als optie verkrijgbare differentieelsper bevordert de mobiliteit op mul terrein en op gladde wegen. Laadruimte op maat Met 4 lengten en 3 hoogten biedt Nieuwe Renault Master in totaal 10 laadvolumes, van 8 tot 17 m³. Het reservewiel bevindt zich voortaan onder het voertuig, zodat een groter laadvolume beschikbaar is. De deuren en de toegang tot de laadruimte zijn bijzonder doordacht: de zijdelingse schuifdeur werd 17 cm breder uitgevoerd, en behoort daarmee tot de breedste op de markt; om aan beide zijden van het voertuig te kunnen laden, is Nieuwe Renault Master verkrijgbaar met twee zijdelingse schuifdeuren; aan de achterzijde van de laadruimte wordt de toegang vergemakkelijkt door een laaddrempel die tot de laagste op de markt behoort: 548 mm met voorwielaandrijving en 674 mm met achterwielaandrijving (opstaptrede standaard op de versies met achterwielaandrijving).

8 VEILIGHEID ALS TOPPRIORITEIT Veiligheid blijft een prioriteit bij Renault, dat talrijke geavanceerde uitrustingskenmerken toevoegt om Renault Master tot één van de veiligste voertuigen in zijn segment te maken. Op het gebied van de passieve veiligheid beschikt Nieuwe Renault Master over: een volledige airbaguitrusting: frontale en zijairbags voor bestuurder en voorpassagier; veiligheidsgordels met gordelspanners en krachtbegrenzers. Voor een actieve veiligheid van topklasse heeft Nieuwe Renault Master: de kortste remafstand op de markt: 44,7 m met voorwielaandrijving en 46,6 m met achterwielaandrijving (van 100 naar 0 km/u bij een goede bandengrip en beladen). Om dat te bereiken, is Nieuwe Renault Master uitgerust met geventileerde schijfremmen vooraan (302 mm diameter) en volle schijfremmen achteraan (305 mm diameter). Hij behoudt functies die het remmen optimaliseren: ABS met remhulpsysteem (AFU) en motorslipkoppelregeling (MSR); ESP standaard met achterwielaandrijving en als optie verkrijgbaar met voorwielaandrijving; Om de goederen in de laadruimte te beschermen: volledige scheidingswand met of zonder (standaard) ruiten, houten vloer voor normaal gebruik of intensief gebruik als accessoire; houten wandbekleding (accessoire).

9 RENAULT PRO+: TEN DIENSTE VAN DE PROFESSIONELE GEBRUIKERS Voor de professionele klant is het voertuig een werkmiddel dat hij nodig heeft voor zijn activiteit. Het netwerk dat zorg draagt voor het onderhoud, moet dan ook aan bepaalde eisen inzake servicekwaliteit beantwoorden. In 1999 bereidde Renault de weg door specifieke merken in te voeren naar aanleiding van de vernieuwing van zijn bedrijfsvoertuigengamma. Vandaag neemt Renault alweer het voortouw door de diensten ten behoeve van de professionele klanten verder te ontwikkelen en ze een unieke merknaam te geven: Renault Pro+. In een afzonderlijke ruimte, aangeduid met "pro klanten", biedt Pro+ een antwoord op maat voor de specifieke eisen, eigen aan hun beroep. De filosofie kan in vijf punten worden samengevat: professionalisme van de gespecialiseerde verkoop- en naverkoopteams die opleidingsprogramma's van de constructeur volgen; zichtbaarheid van de producten voor professioneel gebruik van het Renault-gamma, inclusief omgebouwde voertuigen; nabijheid door het groeperen, in één vestiging, van alle prestaties die verband houden met het professioneel gebruik van de auto: aankoop van nieuwe of tweedehands voertuigen, accessoires en specifieke aanpassingen, om- en opbouwtoepassingen, financieringen, onderhouds- of mobiliteitscontracten, verhuring enz.; proactiviteit dankzij een flexibele organisatie, en een uitrusting en gereedschap die geschikt zijn voor voertuigen tot 7 ton, zodat de klanten kunnen worden geholpen binnen een korte, vooraf afgesproken termijn die ook daadwerkelijk wordt nageleefd, wat bijdraagt tot de continuïteit van hun activiteit; rentabiliteit omdat wordt voorzien in de behoeften van de diverse beroepen: Renault Pro+ stelt de klanten in staat meer tijd te besteden aan de uitoefening van hun activiteit. Een Renault Pro+ klantencharter, dat in twaalf punten de essentiële informatie over de verkoop- en naverkoopservice in een zaak samenvat. In 2009 werden 66 vestigingen van Renault Pro+ geopend in 14 landen. In 2010 zal de internationale ontwikkeling van het merk zich in versneld tempo voortzetten, zowel in als buiten Europa. Streefdoel voor 2012: een wijdvertakt net van 400 Renault Pro+ vestigingen die de professionele klanten van Renault kunnen opvangen.

10 AFMETINGEN NIEUWE RENAULT MASTER BESTELWAGENS Minisite BV:

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

DE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN RENAULT STEEDS EFFICIËNTER, COMFORTABELER EN ZUINIGER

DE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN RENAULT STEEDS EFFICIËNTER, COMFORTABELER EN ZUINIGER PERSDOSSIER 11 maart 2010 DE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN RENAULT STEEDS EFFICIËNTER, COMFORTABELER EN ZUINIGER Al twaalf jaar lang is Renault de onbetwiste marktleider bij de bedrijfsvoertuigen in West- Europa.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Het merk Renault is sinds 1998 West-Europees marktleider in de sector van de bedrijfsvoertuigen.

Het merk Renault is sinds 1998 West-Europees marktleider in de sector van de bedrijfsvoertuigen. PERSBERICHT 22 september 2010 INTERNATIONAAL BEDRIJFSVOERTUIGENSALON VAN HANNOVER RENAULT PRESENTEERT EEN VERRUIMD GAMMA: VAN 2 TOT 22 M 3 EN, IN WERELDPREMIERE, KANGOO EXPRESS Z.E. VANAF 15 000 EXCL.

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Opel Combo Life Technische fiche

Opel Combo Life Technische fiche Technische fiche Juli 2018 Lijntekeningen (m) Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Breedte excl. spiegels Breedte met ingeklapte spiegels Breedte met uitgeklapte spiegels Totale hoogte Totale hoogte

Nadere informatie

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor 18 september 2012 IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor Speciale oplossingen voor industrie: samenwerking met erkende ombouwdeskundigen Meer veiligheid: bevestigingssystemen

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

DACIA BREIDT ZIJN AANBOD UIT MET OMGEBOUWDE VOERTUIGEN MET EEN NOG ALTIJD ONKLOPBARE VERHOUDING PRIJS/UITRUSTING

DACIA BREIDT ZIJN AANBOD UIT MET OMGEBOUWDE VOERTUIGEN MET EEN NOG ALTIJD ONKLOPBARE VERHOUDING PRIJS/UITRUSTING PERSBERICHT 29 december 2009 DACIA BREIDT ZIJN AANBOD UIT MET OMGEBOUWDE VOERTUIGEN MET EEN NOG ALTIJD ONKLOPBARE VERHOUDING PRIJS/UITRUSTING Dankzij zijn commercieel succes in België en het Groothertogdom

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Veelzijdigheid: verschillende formaten voor uiteenlopende noden in industrie, handel en gemeenschappen Combo: ongeëvenaard voor

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com NIEUWE www.automobiles-chatenet.com Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant...

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke voordelen die bijdragen aan

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Technische specificaties Gesloten Bestel Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Opel Vivaro MY17 Versie 2 Gesloten Bestel L1H1-2.700kg Lengte laadruimte (mm)

Nadere informatie

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Media Information 28 januari 2019 Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Typisch Vivaro: Uiterst flexibel, zuinig te bestellen vanaf februari Op maat: van 4,60 m tot 5,30 m lang,

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008

GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008 PERSINFORMATIE GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008 Wereldpremière van de gloednieuwe Fiesta Van op IAA 2008 in Hannover Opvallende bedrijfsversie van de gloednieuwe

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie