Hierbij willen we u op de hoogte brengen van alle activiteiten rondom Kerst 2016.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij willen we u op de hoogte brengen van alle activiteiten rondom Kerst 2016."

Transcriptie

1 Basisschool De Vlonder VlonderVaria 14 december 2016 Voor op de kalender: Kerstmusical voor groep 1-2-3, peuterspeelzaal en ouders van groep Kerstmusical voor groep 4 t/m 8 en ouders van groep 7 Kerstviering in de groepen, kinderen zijn om 12 uur vrij Kerstdiner: alle kinderen worden om uur op school verwacht, tot uur Schaatsen voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Continurooster: kinderen zijn om uur vrij t/m 8-1 KERSTVAKANTIE 9-1 Start BSO De Vlonder 11-1 Techniek groep 7/ Techniek groep 7/8 Kerst op de Vlonder Beste ouders en kinderen van De Vlonder, Hierbij willen we u op de hoogte brengen van alle activiteiten rondom Kerst Woensdag 21 december: Kerststukjes maken in groep 3 t/m 8. De kinderen nemen mee: - Bakje met natte oase. - Groen van dennenbomen, conifeer, hulst etc. - Versiersels. - (kaars krijgen de kinderen op school) Donderdag 22 december: Kerstviering en Kerstdiner 8.45u-12.00u: school, musical en kerstviering. De kinderen nemen deze ochtend een bord, bestek en beker mee voor het kerstdiner. Graag in een plastic tas en alles voorzien van naam a.u.b. Om 12.00u zijn de kinderen vrij!!! 17.00u-18.15u: Kerstdiner in de eigen groep. De kinderen komen in feestelijke kleding naar school. Evenals vorig jaar vragen wij aan de ouders om iets bij te dragen aan het kerstdiner. Als elke ouder iets maakt of meebrengt dan wordt dat een verrassend, afwisselend kerstdiner voor de kinderen. We willen u vragen om niet te grote hoeveelheden te maken want we weten uit ervaring dat er veel overblijft (voor ongeveer 6 kinderen). Wat overblijft van uw gerecht kunt u na het kerstdiner weer meenemen naar huis. (Brengt u, indien nodig, zelf een warmhoudplaatje mee met een waxinelichtje!) De intekenlijst voor het kerstdiner hangt vanaf vandaag bij de klas van uw kind.

2 Het toetje wordt dit jaar een verrassing! De oudervereniging zorgt hiervoor, evenals het drinken. De oudervereniging van de Vlonder nodigt alle ouders vanaf uur uit voor een gezellige kerstborrel in de grote hal van de school. Er wordt drank, soep en broodjes verkocht voor een geringe prijs. Om uur komen de kinderen van de bovenbouw zelf naar beneden en de kinderen van groep 1-4 mag u zelf uit het lokaal gaan halen. We heten u allen hartelijk welkom op deze borrel! Vrijdag 23 december: Schaatsen Uden on Ice uur op het ijs: groepen Vertrek vanaf school om uur uur op het ijs: groepen Vertrek vanaf school om uur. Groepen 3 t/m 6 gaan met auto s, de groepen 7 en 8 gaan op de fiets. De kinderen die zelf geen schaatsen hebben, kunnen schaatsen huren voor 2,50. De kinderen mogen NIET met schoenen op het ijs! Alleen met schaatsen of glijders. Het is verplicht om handschoenen of wanten te dragen!! De groepen 5 t/m 8 hebben deze dag continurooster tot uur. Deze kinderen moeten dus een lunchpakketje meenemen naar school. Natuurlijk wensen wij u alvast hele fijne feestdagen toe en een goede start van 2017!! Team en oudervereniging Basisschool De Vlonder. Kerstkaarten Heel veel lieve en leuke kerstwensen worden aan elkaar uitgedeeld. Evenals vorig jaar willen we vragen om maar één kaart voor de hele groep mee naar school te nemen (dat is uiteraard geen verplichting!), die kaart krijgt een mooie plaats in het lokaal. In de klassen en op de speelplaats gaan we dus geen kerstkaarten meer uitdelen. Dat scheelt enorm veel in leertijd en schept ook minder verplichtingen naar elkaar. Ateliers Met veel plezier hebben de kinderen afgelopen woensdag weer genoten van de ateliers: knutselen, tengelen, solderen, koken, werken met naaimachine, vilten, eigen filmpjes maken met greenscreen te veel om op te noemen! We willen alle hulpouders, oud-collega s en buurtgenoten enorm bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hadden we dit niet voor elkaar gekregen!!!

3 Jumboschoolspaaractie De Jumboschoolspaaractie is een groot succes geworden voor De Vlonder. Veel kinderen, ouders, opa s, oma s en buurtgenoten hebben actiepunten gespaard voor onze school. Het was een hele klus om de codes in te voeren, maar dat is het waard geweest. We hebben 1036,00 euro ontvangen en daar zijn we heel blij mee. Hoe gaan we dit besteden? We bestellen acht loloballen. In vijf klassen komen er nieuwe elektrische puntenslijpers. Dit is een wens van kinderen en leerkrachten. Daarnaast schaffen we drie pakketten constructiemateriaal aan. Dit materiaal kunnen we inzetten bij zowel techniek en ateliers en is te gebruiken bij de BSO. Alle spaarders, hartelijk bedankt!!! Afscheid BSO Kiobra Na jaren voor en na schooltijd de opvang op De Vlonder te hebben verzorgd, nemen we deze maand afscheid van Kiobra. De medewerkers van Kiobra hebben zich ingezet om activiteiten te verzorgen en een huiselijke sfeer neer te zetten voor onze BSO-kinderen. De laatste maanden hebben we onder leiding van Sonja, Lisa en Marieke kunnen genieten van de bakdag, optredens en zelfs een heuse sint-ganzenbord door het schoolgebouw. Bedankt voor jullie inzet! Op dinsdag 20 december staan jullie met betrokken kinderen in de BSO-tijd extra stil bij het afscheid. Op donderdag 22 december nemen we als team afscheid van deze BSO-collega s. Start BSO Kiem Opvang Door dit afscheid komt er ook ruimte voor iets nieuws. Vanaf 9 januari 7.30 uur start BSO van Kiem Opvang op locatie De Vlonder. 21 kinderen zijn inmiddels al aangemeld. We zijn

4 druk met de voorbereidingen om goed van start te kunnen gaan. Samen met de pedagogisch medewerkers geven we vorm aan activiteiten, inrichting, afstemming en de nodige protocollen. In de kerstvakantie leggen we de laatste hand aan deze voorbereidingen. Mocht u meer informatie willen over deze BSO, is deze te vinden op onze website onder tabblad Kinderopvang. Nieuwsgierig geworden? Kom na de vakantie gerust eens binnenlopen. Nieuwe planborden voor groep 1-2 In groep 1 en 2 hangen nieuwe planborden. Hierop plannen kinderen zelf hun werk tijdens het spelen en werken. We zijn blij met de vernieuwde, overzichtelijke versie van het planbord. Deze is uitgedacht door de leerkrachten van groep 1-2 en uitgevoerd door een ouder (dankjewel!!). Veilig Verkeer Op vrijdag 25 november en dinsdag 29 november zijn de fietsen van groep 5 t/m 8 gecontroleerd op verlichting. Daar waar nodig is de verlichting verbeterd. Anderen fietsen zijn gewoon gecontroleerd en goedgekeurd. Zeker op deze donkere dagen is verlichting ontzettend belangrijk, controleer dus ook thuis met regelmaat of alles nog brandt. Batterijen etc. Herinnering: U kunt op onze school toners, batterijen en doppen inleveren. De bewaarbakken vindt u in de hal van de school. Sinterklaas Ook dit jaar heeft Sinterklaas en bezoek gebracht aan De Vlonder. We hebben genoten van zijn komst. In de bovenbouwgroepen maakten de kinderen surprises voor elkaar.

5 EHBO en BHV Alle kinderen van groep 8 zijn geslaagd voor hun EHBO diploma. Ook onze BHV-ers hebben de herhalingscursus gevolgd. Dat geeft een veilig gevoel. Nieuwe mailadres De Vlonder Het algemene mailadres van De Vlonder verandert. info@devlonder.nl vervalt en kunt u uit uw gegevens verwijderen. Dit adres wordt vanaf heden vervangen door devlonder@kiemuden.nl. Dit is het algemene mailadres van school. Heeft u berichten voor de directie, kunt u dit mailadres ook gebruiken.

6 TSO: Wie? De TSO is op zoek naar overblijfmedewerkers. Bent u op maandag, dinsdag en/of donderdag beschikbaar tussen en om de kinderen die overblijven op school een gezellige lunchtijd te bezorgen, uiteraard tegen een vrijwilligersvergoeding. Stuur dan een mail aan kderijk@devlonder.nl. Wij gaan dan z.s.m. met u in gesprek. Ik ben Nederlander Enige tijd geleden is er een filmploeg op school geweest die Daan van den Anker uit groep 7 heeft gevolgd. Er zijn gesprekken met hem en klasgenoten geweest en thuis en op school zijn filmopnames gemaakt. Het resultaat wordt uitgezonden op 25 december om uur op NPO 3 Geen Gym op maandag 19 december In verband met de werkzaamheden in sporthal Germenzeel gaan we maandag 19 december niet gymmen! Leerlingenraad Ook dit jaar zijn er in de groepen 6,7 en 8 verkiezingen gehouden voor de leerlingenraad. Uit groep 8; Noam Sanders en Pien Arts Uit groep 7; Guus de Graaf en Emerence van den Brand Uit groep 6; Feline van den Heuvel en Joep de Haas Dinsdag 20 december hebben zij de eerste vergadering om uur in het lokaal van groep 8 o.l.v Juf Willy en juf Guyonne. De leerlingenraad luncht op school en zorgt zelf voor een lunchpakketje. Verkeersveilig parkeren Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk te parkeren op de grote parkeerplaats. De parkeerplaatsen op Heufkens zijn in principe bedoeld voor de omwonenden. Een plek moet vrijgehouden worden voor calamiteiten (poort kleuterspeelplaats), dat staat ook duidelijk aangegeven. Samen maken we onze omgeving kindvriendelijk en veilig!

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag Jaargang 16, nummer 14 Woensdag 14-12-2016 Kerst-tent Donderdag 22 december is van 17.30-19uur het jaarlijkse kerstdiner op school. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor ouders (en jongere broertjes

Nadere informatie

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School Kindcentrum De Vlonder VlonderVaria 22 november 2017 Voor op de kalender: 17 t/m 25 november Week van de mediawijsheid groep 7 en 8 20 november Groep 5: mediawijsheid Donald Duck; doldwaze deeldrang 20

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 20 december 2016 Agenda Deze week Dag Donderdag Vrijdag Datum 22-12-2016 23-12-2016 Tijd 17:00 19:00 v.a. 12 uur Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen gewenst! octopost 19-12-2018 - nr. 17 Fijne feestdagen gewenst! Met de kerstvakantie in aantocht, willen wij via deze weg al onze kinderen, ouders en hun familie alvast hele fijne feestdagen toewensen. We hopen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 6 28 11-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief (6) december 2016

Nieuwsbrief (6) december 2016 Nieuwsbrief (6) december 2016 Welkom nieuwe leerlingen Wij wensen Matz Pruim een fijne tijd op de Triangel. Hij gaat al weer een paar weken naar school. Librich de Boer is op 5 december 4 geworden en is

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 13 december 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Opbrengst sponsoractie AH Beste jongens en meisjes, jullie hebben enorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid Basisschool De Vlonder VlonderVaria 23 november 2016 Voor op de kalender: 18-25 november Week van de Mediawijsheid 23-11: techniek groep 5 en 6 30-11: techniek groep 5 en 6 5-12: Sint op school: Continurooster

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website:

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website: Nieuwsbrief OBS 't Iekeblattie Schooljaar 2016-2017 Nummer 143 19-12-2016 Agenda: 5 december Sinterklaasfeest, kinderen van groep 1 t/m 4 s middags vrij 7 december 19.00 uur versieren school in kerstsfeer

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

De taak algemeen Groep 1 en 2 werken met een weektaak op het planbord. Op het planbord staan verschillende werkjes die ze moeten maken.

De taak algemeen Groep 1 en 2 werken met een weektaak op het planbord. Op het planbord staan verschillende werkjes die ze moeten maken. Nieuwsbrief 4, schooljaar 2018-2019 December Personele ontwikkelingen We zijn heel blij u te kunnen vertellen dat we er twee nieuwe collega s bij hebben; Juf Elaine Kuik en juf Janine Olijve werken sinds

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 December 2015

NIEUWSBRIEF 4 December 2015 NIEUWSBRIEF 4 December 2015 Agenda 02 december Sint op school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep 5-6 (op de Meent) 10 december Letterfeestje K in groep 1-2 11 december FrisParty

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 11 december 2015 Belangrijke data komende periode: Datum Maandag 14 december Dinsdag 15 december Woensdag 16 december Activiteit Groep 5/6: Aardrijkskundetoets Groep 6/7: Aardrijkskundetoets Donderdag

Nadere informatie

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen!

december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Kerst komt al dichterbij Bij deze wens ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen! Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws december 2016 Jaargang 2, Nr. 14 Inhoud Kerst komt al dichterbij Personele zaken.... 2 Terugblik Sint. 2 Social schools.... 3 Kerst.... 4 Liliane

Nadere informatie

D igitale I nfo T oermalijn. Jaargang 25 december DIT jes en Datjes INHOUD: Agenda Kerst op de Toermalijn Van de directie En dan nog dit

D igitale I nfo T oermalijn. Jaargang 25 december DIT jes en Datjes INHOUD: Agenda Kerst op de Toermalijn Van de directie En dan nog dit D igitale I nfo T oermalijn Jaargang 25 december DIT jes en Datjes 19 12 2016 INHOUD: Agenda Kerst op de Toermalijn Van de directie En dan nog dit AGENDA maandag 19 december ophalen pakjes soep door de

Nadere informatie

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven!

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven! Jaargang 13 / nr 8 16 december De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 13 januari 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 11 januari 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 8 06-12-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 15 Vrijdag

Jaargang 15, nummer 15 Vrijdag Jaargang 15, nummer 15 Vrijdag 18-12-2015 Mooi rapport!! Vorige week kwam RTL-Nieuws met de uitslag van een onderzoek van alle basisscholen in ons land. De Palster behaalde daarin een score van 7,3. Daarmee

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 november 2015

Nieuwsbrief 27 november 2015 Nieuwsbrief 27 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. ASK Theater Jaarlijks brengt een groot deel van de leerlingen

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 2 november Voor op de kalender:

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 2 november Voor op de kalender: Basisschool De Vlonder VlonderVaria 2 november 2016 Voor op de kalender: 03-11: ALV Oudervereniging (vanaf 19.00 uur) 03-11: Informatieavond / workshops (19.30 uur-inloop vanaf 19.15 uur) 09-11: Techniek

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 7 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 4 e Boemerang van dit schooljaar. We naderen al weer het eind van 2017. De donkere dagen voor kerst en nieuwjaar zijn aangebroken. Als we s

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december,

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december, Nieuwsbrief Verbouwing November 2014 IN DIT NUMMER: Verbouwing zie aparte bijlage Sinterklaas op t Joppe 1 Hulp gevaagd 1 Kerst 2014 2 Leefstijl 3 Parkeren naast het hoofdgebouw t Joppe en Sopoh in de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018 NIEUWSBRIEF Nr. 8, donderdag 6 december 2018 Agenda Vrijdag 14 december Kerstcrea groep 1 t/m 8 Dinsdag 18 december Kerststukjes maken groep 4 t/m 8 Woensdag 19 december 17.30 19.00 uur kerstdiner en kerstmarkt

Nadere informatie