S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp BG Maarssen Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2014. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600"

Transcriptie

1 T S C H U U R T KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2014 J E Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp BG Maarssen Telefoon:

2

3 Traditioneel organiseert het wijkcentrum t Schuurtje bij aanvang van het kalenderjaar een driebandentoernooi. Aan dit toernooi wordt deelgenomen door een groot aantal regionaal bekende en minder bekende driebandenspelers. Het toernooi wat inmiddels zijn 7de editie beleefd, geniet regionale bekendheid en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de biljartvereniging bvmapollo. Wij stellen het zeer op prijs dat u onze uitnodiging gehonoreerd heeft en gaan er van uit dat u zich het toernooireglement in acht zult nemen. Wij wensen u een goed, gezellig en vooral ook een sportief biljarttoernooi toe. De wedstrijdleiding. ORGANISATIE en WEDSTRIJDLEIDING: De organisatie berust bij Ton van Hal en Adri Verhoef. Voor vragen, op- en aanmerkingen of anderszins voorafgaand aan het toernooi kunt u contact opnemen met Adri Verhoef. Telefoon De wedstrijdleiding is in handen van Adri Verhoef, Nico de Kleijn en André van Hattum. Voor vragen, op- en/of aanmerkingen of anderszins tijdens de toernooidagen kunt u bij hen terecht.

4 Verslag finaleronde 2012 ZATERDAG 16 februari 2013: Zestien tot op het bot gemotiveerd driebandenspelers meldde zich voor de finaleronde van het KOPEREN KEU driebandentoernooi. Na een lekker bakkie pleur wordt de loting verricht. Met de loting is niet alleen de eerste partijronde bepaalt, tevens is hiermee de basis voor de wedstrijdindeling van de finaleronde vastgelegd. EERSTE KNOCK OUT ronde: Het verloop van de partijen tijdens finalerondes bleek ook nu weer onvoorspelbaar. Anton van Beek stijgt boven zichzelf uit en laat Bert ten Haaft jr. kansloos. Ook John van Essen en Peter van der Scheur werden naar de verliezersronde verbannen, zij moesten het onderspit delven tegen respectievelijk Anton Hendriksen en Henk de Haan. Spannend was het ook in de partij van André de Bruin tegen Jan Smit. De partij werd beslist met penalty s. André bleek uiteindelijk over de sterkste zenuwen te beschikken. Ook Gerton Bos, Erik Maijenburg, Ivar de Hek en Bert ten Haaft sr. behaalde de winst in hun partijen. KWARTFINALES: In de kwartfinales verloor Anton van Beek op slechts één carambole van Ivar de Hek, bleek Bert ten Haaft sr. net een maatje te groot voor Erik Maijenburg, won Henk de Haan verrassend van Anton Hendriksen (winnaar 2012) en liet André de Bruin zich het kaas niet van het brood eten door Gerton Bos. In de verliezersronde deed Bert ten Haaft jr. van zich spreken. Junior had slechts 27 beurten nodig voor zijn 41 caramboles (moyenne 1.519!). HALVE FINALES: Na twee uitstekende partijen gespeeld te hebben verliest Bert ten Haaft sr. kansloos van André de Bruin en ontdoet Ivar de Hek zich eenvoudig van Henk de Haan. In de verliezersronde speelt Aart Gesman een uitstekende partij, desalniettemin verliest Aart van een ontketende Jamy Kool. Het Betty Boop onderonsje tussen Peter van der Scheur en Bert ten Haaft jr. werd een spektakelstuk, na 39 beurten uiteindelijk in het voordeel van Peter beslist. FINALES: 1 ste 2 de plaats André de Bruin (0,825) laat Ivar de Hek kansloos en wint de 6 de editie van KOPEREN KEU driebandentoernooi. 3 de 4 de plaats Bert ten Haaft sr. (0,825) die een sterke finaledag speelde, sluit af met winst tegen Henk de Haan. De finale van de verliezersronde wordt gewonnen door Jamy Kool. HOOGSTE SERIE: Henk de Haan wint de prijs voor de hoogste serie.

5 BUFFET: Het KOPEREN KEU driebandentoernooi werd traditioneel afgesloten met een warm en koud buffet, aangeboden door wijkcentrum t Schuurtje. Ton, het was weer fantastisch, complimenten. Het KOPEREN KEU driebandentoernooi 2013 werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze sponsors: JE WEET WEL die! BELA ZEIST, Bouwbedrijf BBZ M. van MAANEN, Sloop- en betonboringen HERMANUS + Schoen en sleutelmakerij CAFE BETTY BOOP, Zeist FLANTUA, projectverzorging MEGAFA BV, aluminiumgieterij & kokille- en spuitgietwerk LK Schilderwerken Zeist Wijkcentrum t SCHUURTJE BAVARIA Door jullie inzet en bijdrage werd dit toernooi ook in 2013 weer een geweldig evenement. Ook dank en waardering voor: Ton & Tonny voor de uitstekende verzorging Het barpersoneel voor jullie glimlach, gezelligheid en inzet Nico de Kleijn & André van Hattum Deelnemers Tellers en schrijvers Toeschouwers en supporters Iedereen die ik vergeten ben.

6 Wijkcentrum t Schuurtje Wijkcentrum t Schuurtje richt zich onder andere op het organiseren van sociaal culturele activiteiten en is thuislokaal voor diverse activiteiten. De afgelopen jaren heeft een gedreven bestuur indruk gemaakt op inmiddels een keur van vaste gebruikers en/of activiteiten (biljart, darts, bridge, klaverjas en bingo). Nog steeds mag het wijkcentrum zich verheugen op een toenemende populariteit, niet in de laatste plaats te danken aan de fantastische entourage, de gezellige bar en het plezierige barpersoneel. Voor meer informatie over: Huur/verhuur; Verenigingen (lidmaatschappen); Bedrijfsuitjes, feesten en partijen; Activiteiten etc. kijkt u op Het (bar)personeel. Als de laatste gasten vrijdag- op zaterdagnacht om uur het wijkcentrum t Schuurtje verlaten, haast het (vrijwillig) personeel van het wijkcentrum t Schuurtje zich naar huis om nog zoveel als mogelijk te genieten van de aanstaande veel te korte nachtrust. Zaterdagochtend uur: als eerste staan deze vrijwillige toppertjes weer fris en fruitig paraat. Tafels afnemen, stofzuigen, toiletten schoonmaken en nadat de handjes gewassen zijn de koffie en daarbij behorende lekkernijen klaarzetten. Het personeel heeft er al een enkel uurtje opzitten als de eerste deelnemers (sommigen nors en chagrijnig als gevolg van een eveneens te korte nachtrust) arriveren. Glimlachend als altijd en zonder ook maar één onvertogen woord voelt het (bar)personeel zich mede verantwoordelijk het u tijdens uw speelweekend zo goed als mogelijk naar de zin te maken. Pas nadat de laatste gasten dag vertrokken zijn, keert ook het barpersoneel weer huiswaarts want ook morgen.. weer vroeg op! Vrijwilliger zijn.. Is onbetaalbaar en niet te koop. Is positief denken en positief doen, Met als enig doel Voor jezelf en voor de ander: een goed gevoel!

7 TOERNOOI OPZET & -REGLEMENT. DEELNEMERS: Aan het toernooi wordt deelgenomen door 35 geïnviteerde spelers. POULES: De deelnemers aan het toernooi worden ingedeeld in vier poules. De vier bestgeklasseerde spelers uit de poule gaan door naar de finaleronde (8 februari 2014). Als meerdere spelers met een gelijk aantal punten eindigen in de poule, beslist het toernooi percentage op drie decimalen (hoogste percentage gaat door). Als ook het percentage gelijk is worden er penalty s gespeeld. KLEDINGVOORSCHRIFTEN: Zoals al eerder opgemerkt geniet ons driebandentoernooi inmiddels regionale bekendheid. Het spreekt voor zich dat wij dat ook graag zo willen houden om reden waarvan wij u dringend verzoeken de kledingvoorschriften te respecteren en in acht te nemen. U wordt geacht te spelen in: Zwarte pantalon; Zwarte schoenen; Verenigingstenue óf wit overhemd. CARAMBOLES: Voor indeling geldt in principe het (competitie) aanvangmoyenne met een ondergrens van 21 caramboles. Het aanvangmoyenne is echter niet altijd maatgevend voor de werkelijke speelsterkte. De wedstrijdleiding behoudt zich, met inachtneming van de ondergrens, het recht voor in voorkomende gevallen het moyenne van de individuele speler bij te stellen. Het aantal te maken caramboles per deelnemer wordt lopende het toernooi niet tussentijds verhoogd of verlaagd. PUNTENTELLING: Voor een gewonnen partij worden twee punten toegekend, voor een remise verdient u één punt en bij verlies. helaas geen punten. SPEELDAGEN (voorrondes): In de voorronde wordt een halve competitie (volledig aantal competitie caramboles) gespeeld. De vier voorrondes worden gespeeld op: POULE A Zaterdag 11 én zondag 12 januari 2014; POULE B Zaterdag 18 én zondag 19 januari 2014; POULE C Zaterdag 25 én zondag 26 januari 2014; POULE D Zaterdag 1 én zondag 2 februari AANVANG SPEELDAGEN: Voor alle speeldagen (voorronde) geldt een aanvangstijd van uur! Deelnemers worden verzocht tijdig en uiterlijk om uur aanwezig te zijn. Aanvang finaledag: uur

8 ARBITRAGE: De organisatie doet zijn uiterste best om voor de speeldagen voldoende arbiters te vinden. Als wij daar onvoldoende in slagen, zal er een beroep op de deelnemers moeten worden gedaan. Wij rekenen op uw medewerking. Als u zelf een arbiter wilt aanmelden dan is dat uiteraard mogelijk. De deelnemers wordt verzocht de arbitrage tijdens de partijen vrij te houden van consumptie. INSPEELTIJD: De speler heeft voorafgaand aan iedere partij recht op een korte inspeeltijd. NABEURT: De speler die de partij niet van acquit begint, heeft recht op de nabeurt. POEDELS, 0-beurten : Om de moyennes en het wedstrijdpercentage juist te kunnen berekenen, is het van belang dat ook de 0-beurten worden geschreven. FINALERONDE (ZATERDAG 8 FEBRUARI 2014): De partij indeling wordt door loting tot stand gebracht. Het wedstrijdschema voor de volgende speelrondes ligt vervolgens vast, laat u verrassen! Iedere deelnemer speelt in de finaleronde ten minste twee partijen. De winnaar van de partij in 1 ste SPEELRONDE gaat door naar de winnaarspoule, de verliezer naar de verliezerspoule. Vanaf de 2 de SPEELRONDE (winnaars- of verliezerspoule) geldt een knock-out systeem. PENALTY S : Iedere partij die in remise eindigt wordt beslist door een penalty serie. De spelers trekken om te bepalen wie van acquit gaat/moet. De speler die vanaf acquit de meeste caramboles weet te maken wint de partij. Als beide spelers een gelijk aantal caramboles maken, wordt opnieuw van acquit gegaan. Dit wordt herhaald tot het moment dat een van beide spelers meer caramboles vanaf acquit maakt dan zijn opponent. HOOGSTE SERIE: De hoogste serie wordt bepaald over de voorronde én de finaledag en wordt op percentage berekend. WISSELPRIJS: In 2012 hebben wij de KOPEREN KEU als wisselprijs geïntroduceerd. De KOPEREN KEU wordt symbolisch aan de winnaar van het toernooi uitgereikt, maar blijft fysiek in het speellokaal.

9 STAP EENS OVER DE STOEP BIJ CAFÉ BETTY BOOP Thuishonk van kampioenen én de beste garantie op OUDERWETSE GEZELLIGHEID! Bergweg 102 Zeist Telefoon VOORRONDE (poulewedstrijden): zaterdag en zondag. We willen graag op tijd beginnen, wij verzoeken u derhalve tijdig aanwezig te zijn! uur Ontvangst met koffie uur Aanvang partijen uur Geplande eindtijd (zaterdag) uur Geplande eindtijd (zondag). FINALERONDE (zaterdag 8 februari 2014) uur Ontvangst met koffie en loting partij indeling uur Aanvang 1 ste ronde (1); uur Aanvang 1 ste ronde (2); uur Aanvang 2 de speelronde: knock out; uur Aanvang 2 de speelronde: knock out; uur Winnaarsronde (winnaar naar finale, verliezer naar 3 de + 4 de plaats) Verliezersronde (winnaar naar 9 de + 10 de plaats uur 3 de en 4 e plaats (TAFEL 2) en 9 de en 10 de plaats (TAFEL 3) uur FINALE (TAFEL 1) uur Prijsuitreiking en aansluitend buffet.

10 PRIJZENGELD. Voor dit driebandentoernooi is een prijzengeld van 1.000,00 beschikbaar! 1 ste plaats 400,00 2 de plaats 250,00 3 de plaats 150,00 4 de plaats 100,00 9 de plaats (winnaar verliezersonde) 50,00 Hoogste serie (op percentage) 50,00 POULE INDELING. Rekening houdend met de door u opgegeven data van verhindering en de mogelijkheid tot bobben en carpooling, is de poule indeling willekeurig tot stand gekomen. Voor eventuele wijzigingsverzoeken (poule indeling en/of aantal te maken caramboles) kunt u vóór 31 december 2013 contact opnemen met Adri Verhoef ( ). G. Lamoré Nijenheim VG Zeist Telefoon: M. van Maanen Zebraspoor HP Maarssen

11 POULE A (speeldata: 11 en 12 januari 2014) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 ANTON van BEEK 25 2 IVAR de HEK 39 3 BEN BROUWER 45 4 ANDRÉ van der STRAATEN 41 5 MARCEL van BEEK 23 6 GERT BREESCHOTEN 33 7 AART GESMAN 31 8 MARTIN van MAANEN 21 9 ANDRÉ VERMEULEN 25 Poule totaal (caramboles) 283 Gemiddeld 31,44 POULE B (speeldata: 18 en 19 januari 2014) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 THEO van UUM 35 2 BERT ten HAAFT jr ADRI VERHOEF 35 4 PETER van der SCHEUR 33 5 JAN BART SLAGT 33 6 HENK de HAAN 33 7 JOHN KOOL 31 8 BEN DELFGAAUW 31 9 LEO KLOMP 25 Poule totaal (caramboles) 299 Gemiddeld 33,22 POULE C (speeldata: 25 en 26 januari 2014) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 PETER KULSDOM 35 2 RICHARD SPOOR 23 3 BERT HILHORST 23 4 ENNO van der SLUIJS 27 5 JOHN van ESSEN 45 6 BERT ten HAAFT sr JAN SMIT 25 8 FRANS ELBERTS 31 9 GERTON BOS 33 Poule totaal (caramboles) 275 Gemiddeld 30,56 POULE D (speeldata: 1 en 2 februari 2014) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 PERRY TIMMERS 41 2 ANDRE de BRUIJN 29 3 ARIE STRUIK 45 4 EDDY van de BOVENKAMP 37 5 ANTON HENDRIKSEN 37 6 PAUL VERHOEF 31 7 RENE SNEL 29 8 JAMY KOOL 29 Poule totaal (caramboles) 278 Gemiddeld 34,75 Leo Klomp Prins Mauritslaan KD Woudenberg Herman Mandemaker Bisonspoor KH Maarssen Roel Flantua Zwanenkamp NM Maarssen

12 SPONSORS Al sinds de eerste editie van dit driebandentoernooi, kan de organisatie bogen op een aantal trouwe sponsors, liefhebbers van de biljartsport en jaar in jaar uit genoegen nemend met een hand, een glimlach en een simpel verbaal bedankje. Al onze trouwe sponsors: ONTZETTEND BEDANKT! J. Smit Schaverijstraat AS Utrecht ARBITRAGE Het kost enige moeite voor alle speelweekenden voldoende arbiters bijeen te krijgen. Ook voor deze editie waren wij daar weer voor een groot deel in geslaagd. Ontzettend veel dank en waardering voor de arbitrage. Door hun inzet en bijdrage wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van dit toernooi. Arbiters: met regelmaat verguisd, Veelal onuitgesproken, maar voor ons belangrijk en zeer gewaardeerd! BUFFET (uitnodiging) Aansluitend op de finale (8 februari 2014) wordt het KOPEREN KEU driebandentoernooi traditioneel afgesloten met een fantastisch warm- en koud buffet, u aangeboden door het WIJKCENTRUM t SCHUURTJE! Voor dit buffet zijn uitgenodigd: alle deelnemers (ook wanneer u bij de voorronde al werd uitgeschakeld) en arbiters. Uiteraard geldt deze uitnodiging ook uw partner!!!!!

13 ROUTEBESCHRIJVING (AUTO) WIJKCENTRUM t SCHUURTJE Komend vanuit (richting) Amsterdam. 1. Vanaf de A2 neemt u afslag Maarssen (N230), sorteer links voor en ga de A2 over. 2. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. 3. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. 4. U gaat met de bocht mee, onder de N230 door en u rijdt almaar rechtdoor. 5. Wanneer u de eerste woonwijken in Maarssenbroek (Boomstede en Bloemstede) bent gepasseerd, komt u bij een verkeersplein. U blijft rechtdoor rijden. 6. Na ca. 2 km. maakt de weg een bocht naar rechts. Voordat u bij deze bocht bent, gaat u linksaf de wijk VALKENKAMP in 7. U rijdt door en aan het eind van deze weg en vervolgens gaat u rechtsaf. 8. De knikjes in de weg negeert u en u rijdt almaar rechtdoor de weg helemaal uit. 9. Aan het eind van deze weg gaat u weer rechtsaf, na 15 meter weer rechts. 10. U bent gearriveerd. Komend vanaf (richting) Den Bosch. Vanaf de A2 neemt u de afslag Maarssen (N230). U sorteert rechts voor en gaat rechtsaf. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. U volg de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor is beschreven. Komend vanaf (richting) Arnhem. Op het verkeersknooppunt Oudenrijn, neemt u de A2 richting Amsterdam Vanaf de A2 neemt u de afslag 7: Maarssen (N230). U sorteert rechts voor en gaat rechtsaf. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. U volg de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor is beschreven. Komend vanaf (richting) Utrecht Noord. Vanaf Utrecht Noord neemt u de N230 richting Maarssen (én Amsterdam). Direct na de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u de eerste afslag rechts. Bij de eerste verkeerslichten gaat u wederom rechts, u rijdt onder de N230 door. Ga met de bocht mee en blijf ook bij het verkeersplein (verkeerslichten) rechtdoor rijden. U volgt de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor beschreven is. ROUTEBESCHRIJVING (OPENBAAR VERVOER) WIJKCENTRUM t SCHUURTJE Per TREIN Vanuit Utrecht Vanuit Amsterdam Per BUS LIJN 37 Stoptrein richting Amsterdam, Station Maarssen. Stoptrein richting Utrecht CS, Station Maarssen. Station Maarssen richting Utrecht CS HALTE VALKENKAMP / ZWANENKAMP Bij de bushalte loopt u de trap af, onderaan de trap houdt u via de voetpaden rechts aan. U loopt over het bruggetje de wijk Zwanenkamp in. Links van u ziet een schoolcomplex (omheind met een hek). Het wijkcentrum t Schuurtje maakt onderdeel uit van dit school complex, u hoeft dus alleen het hek maar te volgen.

REDACTIONEEL - 1 - Ronald

REDACTIONEEL - 1 - Ronald Badminton..., meer dan een slag in de lucht!!! Jaargang 24 (november 2001), nr. 2 Redactieadres: E-mail: Secretariaat: Gironummer: Reigerskamp 320, 3607 HS Maarssen. R.Koenis@imn.nl Reigerskamp 320, 3607

Nadere informatie

Biljartbril. Dekkers BILJARTS. NK driebanden extra klasse in Hulst. Iedere maand een knallende aanbieding. aan- / verkoop huur / verhuur

Biljartbril. Dekkers BILJARTS. NK driebanden extra klasse in Hulst. Iedere maand een knallende aanbieding. aan- / verkoop huur / verhuur April 2009 Emmaplein 28 4615 KK Bergen op Zoom Tel: 0164-24 41 64 Fax: 0164-23 09 98 E-mail: biljart1@planet.nl www.biljart-boetiek.nl Wij bestaan 20 jaar... Iedere maand een knallende aanbieding De goedkoopste

Nadere informatie

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen!

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen! Jaargang 38, nummer 4, oktober 2004 Weer tijd gevonden om de Voltreffer in elkaar te zetten. Heel veel tijd was ditmaal hiervoor niet nodig omdat deze Voltreffer maar 18 bladzijdes dik is. Heb ik wat gemist?

Nadere informatie

UITNODIGING VAN LBC VOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING

UITNODIGING VAN LBC VOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING UITNODIGING VAN LBC VOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING Het bestuur van LBC nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Leiderdorpse Bridgeclub. De ALV wordt gehouden op maandag 23 september 2013

Nadere informatie

jaargang 22 nummer 1 w a t e r s t a d

jaargang 22 nummer 1 w a t e r s t a d jaargang 22 nummer 1 1 2 jaargang 22 nummer 1 jaargang 22 nummer 1 3 feb/maart 2014 Colofoon Toerclub WTAC Waterstad Opgericht 30 oktober 1992 Aangesloten bij N.T.F.U. onder nummer 108062 Clubgebouw Martin

Nadere informatie

nieuws en actualiteiten orgaan van stichting topsport lrc leerdam en business club lrc leerdam Wat voor een begrip is tijd eigenlijk?

nieuws en actualiteiten orgaan van stichting topsport lrc leerdam en business club lrc leerdam Wat voor een begrip is tijd eigenlijk? nieuwsbrief nieuws en actualiteiten orgaan van stichting topsport lrc leerdam en business club lrc leerdam 1nummer 1 Jaargang 2015 Redactie Ab Donga Vormgeving JACK reclameontwerp Wat voor een begrip is

Nadere informatie

Stukje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter 7 www. spivo.nl 1 Stukje van de voorzitter Beste Spivo volleyballers, leden en vrijwilligers. Ik moet er nog even aan wennen om een stukje voor het Spivo nieuws op tijd bij de redactie in te leveren, dus

Nadere informatie

DOS SJOTTIES DRAGERS VAN DE SUCCESSEN

DOS SJOTTIES DRAGERS VAN DE SUCCESSEN www.doskampen.nl # uitgave 2-2011 2012 jubileumnummer: 85 JAAR DOS KAMPEN DOS SJOTTIES DRAGERS VAN DE SUCCESSEN INCLUSIEF ZOMERS BBQ MENU TEAM PRESENTATIES DIVERSE TEAMS MAKEN DE EINDBALANS OP DOS FOTOWEDSTRIJD

Nadere informatie

De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1

De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1 De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1 OVERZICHT VAN DE DIVERSE COMMISSIES: Zaal : Van Diggelenstraat 11 0527-697286 Postadres : Wittezeestraat 26 8226 BK Lelystad 06-18066529

Nadere informatie

HANDLEIDING OP WEG NAAR HET LAGERHUIS

HANDLEIDING OP WEG NAAR HET LAGERHUIS 1 HANDLEIDING OP WEG NAAR HET LAGERHUIS Seizoen 2014-2015 jaargang 2014-2015 Inleiding 1 Dit seizoen gaat de VARA voor de zeventiende keer op zoek naar het beste debat- en speechtalent in Nederland! Op

Nadere informatie

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT

SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG VRIENDSCHAP DOOR SPORT SPORTVERENIGING V R I D O S GIESSENBURG JUDO SPORT-IN VOLLEYBAL BADMINTON GYMNASTIEK BEWEGEN OP MUZIEK VRIENDSCHAP DOOR SPORT Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Van de redactie 2 Oproep 2 Ledenadministratie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 23 april 2015 Clubgebouw ZTTC Aanvang 20.00 uur

Algemene Ledenvergadering 23 april 2015 Clubgebouw ZTTC Aanvang 20.00 uur Zaandamse Tafel Tennis Club Koninklijk goedgekeurd 17 mei 1976 Opgericht 9 oktober 1939 Lid N.T.T.B. Algemene Ledenvergadering 23 april 2015 Clubgebouw ZTTC Aanvang 20.00 uur 1 Bestuurssamenstelling en

Nadere informatie

Jaargang 26 nummer 5 - november 2012

Jaargang 26 nummer 5 - november 2012 Jaargang 26 nummer 5 - november 2012 * 18 Holes Golfbaan * Par-3 Baan * Business Club * Golf Academy * Restaurant Veldzijde * Feesten en partijen Breng een nieuw lid aan voor de grote baan en ontvang:

Nadere informatie

Clubblad OBIS --- de Magneet

Clubblad OBIS --- de Magneet Clubblad OBIS --- de Magneet Het volgende clubblad komt begin augustus uit! Pag. 1 Biljartvereniging OBIS De Magneet Opgericht d.d. 8 januari 1964 Koninklijk goedgekeurd d.d. 19 februari 1975 Adres: Kerkweg

Nadere informatie

POMAR NIEUWS EXTRA. Alle stukken voor de ALV van 13 oktober 2009:

POMAR NIEUWS EXTRA. Alle stukken voor de ALV van 13 oktober 2009: POMAR NIEUWS EXTRA Alle stukken voor de ALV van 13 oktober 2009: jaarverslagen wedstrijdleider 2008-2009 jaarverslag secretaris 2008-2009 financieel jaarverslag 2008-2009 begroting 2009-2010 oktober 2009

Nadere informatie

Smash! Clubblad van Tafeltennisvereniging Woerden. Opgericht op 2 januari 1974. Aangesloten bij NTTB Afdeling Midden.

Smash! Clubblad van Tafeltennisvereniging Woerden. Opgericht op 2 januari 1974. Aangesloten bij NTTB Afdeling Midden. Smash! Clubblad van Tafeltennisvereniging Woerden. Opgericht op 2 januari 1974. Aangesloten bij NTTB Afdeling Midden. SMASH! verschijnt vijf keer per jaar; oplage 135 exemplaren. Oktober 2012, 34e Jaargang

Nadere informatie

Tweemaandelijks cluborgaan van Schaakcombinatie HTV

Tweemaandelijks cluborgaan van Schaakcombinatie HTV 9e jaargang nummer 4 4 september 2014 Snmengevnt Jaarverslag Fris kroeglopertoernooi in Leiden Stukken die geblokkeerd staan Tweemaandelijks cluborgaan van Schaakcombinatie HTV 3 Titelpagina: Snookerhal

Nadere informatie

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het Rabobank E- D Toernooi van 6 juni 2015. Een uniek toernooi waarbij kleine spelers

Nadere informatie

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe surf ook eens naar onze vernieuwde website www.badmintonepe.nl Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe Gaat digitaal! Seizoen 2011-2012 Mei 2012 Jaargang 15 Nr. 4 1 Colofon Buitenkant Lijn: Buitenkant

Nadere informatie

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond 1 Jaargang 34 nummer 02 februari 2007 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Woensdag 1 mei 2013 om 20:00 uur BOWLING VERENIGING VELDHOVEN Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Bowling Vereniging Veldhoven,

Nadere informatie

Aan geadresseerde Nieuwegein, 25 april 2014. Hierbij nodigen wij u uit voor de voorjaarsvergadering van de KNBB-Vereniging Carambole op:

Aan geadresseerde Nieuwegein, 25 april 2014. Hierbij nodigen wij u uit voor de voorjaarsvergadering van de KNBB-Vereniging Carambole op: Aan geadresseerde Nieuwegein, 25 april 2014 Onderwerp: Uitnodiging voorjaarsvergadering 2014 Geachte heer/mevrouw, Hierbij nodigen wij u uit voor de voorjaarsvergadering van de KNBB-Vereniging Carambole

Nadere informatie

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor E-pupillen. (7x7) Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

TOFFELPROAT. # 4 2014 November. www.ttcv.nu. Ad Interim. Redactie

TOFFELPROAT. # 4 2014 November. www.ttcv.nu. Ad Interim. Redactie # 4 2014 November Redactie Maarten van Dijk moert666@hotmail.com Caroline Welten fam.welten@hotmail.nl Bep Klaren Eindredacteur bepklaren@hotmail.com Deadline nieuw kopij: 01-02-2015 Kijk voor meer info

Nadere informatie

Clubblad: de Spits. Haagse sportpark. Postillonstraat te Princenhage. 20 e jaargang Nr. 3, Januari 2012 3 de klasse KNVB

Clubblad: de Spits. Haagse sportpark. Postillonstraat te Princenhage. 20 e jaargang Nr. 3, Januari 2012 3 de klasse KNVB Clubblad: de Spits. Haagse sportpark Postillonstraat te Princenhage 20 e jaargang Nr. 3, Januari 2012 3 de klasse KNVB Uw schriftelijke correspondentie kunt u sturen naar: Postbus 3255, 4800 DG Breda Bestuur

Nadere informatie

"In gesprek: G.S. van den IJssel..."

In gesprek: G.S. van den IJssel... Nummer 2-2009 "In gesprek: G.S. van den IJssel..." - 1 - Colofon A.T.V. Berkenrode Bestuur Voorzitter Secretaris Jacques Thoen, Brahmsstraat 8, Berkel en Rodenrijs, 5113900 Daan vd Ameele, Veldspaat 62,

Nadere informatie

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2015 voor D&C-Junioren. svcdw organiseert al vele jaren zeer succesvol dit

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Op leeftijd, maar nog jong van geest

Op leeftijd, maar nog jong van geest 2 A M E R S F O O R T S UITGAVE: Sinds 2009 1984 V O E T B A L K A M P I O E N S C H A P Dit is een speciale uitgave ter gelegenheid van het Labee Advocaten Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2015 REDACTIE:

Nadere informatie

JOVO info. Januari 2014

JOVO info. Januari 2014 JOVO info Januari 2014 2 JOVO INFO IS HET CLUBBLAD VAN T.T.V. JOVO Voorjaar 2014 Nummer 1 Januari 2014 Voorzitter: Bob Lei 020-7764505 Postjesweg 81-1HG 1057 DX Amsterdam bupsterinc@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie