S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp BG Maarssen Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2015. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600"

Transcriptie

1 T S C H U U KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2015 R T J E Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp BG Maarssen Telefoon:

2

3 Traditioneel organiseert het wijkcentrum t Schuurtje bij aanvang van het kalenderjaar het KOPEREN KEU driebandentoernooi. Voor dit toernooi worden 32 regionaal bekende en minder bekende driebandenspelers uitgenodigd. Het toernooi viert inmiddels zijn 8ste editie en geniet regionale bekendheid. Wij stellen het zeer op prijs dat u onze uitnodiging gehonoreerd heeft en gaan er van uit dat u zich het toernooireglement in acht zult nemen. Wij wensen u een goed, gezellig en vooral ook een sportief biljarttoernooi toe. ORGANISATIE en WEDSTRIJDLEIDING: De organisatie berust bij Ton van Hal en Adri Verhoef. Voor vragen, op- en aanmerkingen of anderszins voorafgaand aan het toernooi kunt u contact opnemen met Adri Verhoef. Telefoon adri-bea@ziggo.nl adri31955@gmail.com De wedstrijdleiding is in handen van Adri Verhoef en Nico de Kleijn. Voor vragen, op- en/of aanmerkingen of anderszins tijdens de toernooidagen kunt u bij hen terecht.

4 UITSLAG FINALE JAMY KOOL 2. PETER VAN DER SCHEUR 3. FRANS ELBERS 4. MARCEL VAN BEEK Het KOPEREN KEU driebandentoernooi 2014 werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze sponsors: JE WEET WEL die! M. van MAANEN, Sloop- en betonboringen te MAARSSEN HERMANUS + Schoen en sleutelmakerij te MAARSSEN CAFE BETTY BOOP te ZEIST MEGAFA BV, aluminiumgieterij & kokille- en spuitgietwerk UTRECHT BROUWER PROJECTDESIGN te MAARSSEN Wijkcentrum t SCHUURTJE MAARSSEN BAVARIA Door jullie inzet en bijdrage werd dit toernooi ook in 2014 weer een geweldig evenement. Ook dank en waardering voor: Ton & Tonny voor de uitstekende verzorging Het barpersoneel voor jullie glimlach, gezelligheid en inzet Nico de Kleijn, maat en vriend Deelnemers Tellers en schrijvers Toeschouwers en supporters Iedereen die ik vergeten ben.

5 WIJKCENTRUM t SCHUURTJE Wijkcentrum t Schuurtje richt zich onder andere op het organiseren van sociaal culturele activiteiten en is thuislokaal voor diverse activiteiten. De afgelopen jaren heeft een gedreven bestuur indruk gemaakt op inmiddels een keur van vaste gebruikers en/of activiteiten (biljart, darts, bridge, klaverjas en bingo). Nog steeds mag het wijkcentrum zich verheugen op een toenemende populariteit, niet in de laatste plaats te danken aan de fantastische entourage, de gezellige bar en het plezierige barpersoneel. Voor meer informatie over: Huur/verhuur; Verenigingen (lidmaatschappen); Bedrijfsuitjes, feesten en partijen; Activiteiten etc. kijkt u op HET (BAR)PERSONEEL. Als de laatste gasten vrijdag- op zaterdagnacht om uur het wijkcentrum t Schuurtje verlaten, haast het (vrijwillig) personeel van het wijkcentrum t Schuurtje zich naar huis om nog zoveel als mogelijk te genieten van de aanstaande veel te korte nachtrust. Zaterdagochtend uur: als eerste staan deze vrijwillige toppertjes weer fris en fruitig paraat. Tafels afnemen, stofzuigen, toiletten schoonmaken en nadat de handjes gewassen zijn de koffie en daarbij behorende lekkernijen klaarzetten. Het personeel heeft er al een enkel uurtje opzitten als de eerste deelnemers (sommigen nors en chagrijnig als gevolg van een eveneens te korte nachtrust) arriveren. Glimlachend als altijd en zonder ook maar één onvertogen woord voelt het (bar)personeel zich mede verantwoordelijk het u tijdens uw speelweekend zo goed als mogelijk naar de zin te maken. Pas nadat de laatste gasten dag vertrokken zijn, keert ook het barpersoneel weer huiswaarts want ook morgen.. weer vroeg op! Vrijwilliger zijn.. Is onbetaalbaar en niet te koop. Is positief denken en positief doen, Met als enig doel Voor jezelf en voor de ander: een goed gevoel!

6 TOERNOOI OPZET & -REGLEMENT. DEELNEMERS: Aan het toernooi wordt deelgenomen door 32 geïnviteerde spelers. POULES: De deelnemers aan het toernooi worden ingedeeld in vier poules. De vier bestgeklasseerde spelers uit de poule gaan door naar de finaleronde (14 februari 2015). Als meerdere spelers met een gelijk aantal punten eindigen in de poule, beslist het toernooi percentage op drie decimalen (hoogste percentage gaat door). Als ook het percentage gelijk is worden er penalty s gespeeld. KLEDINGVOORSCHRIFTEN: Zoals al eerder opgemerkt geniet ons driebandentoernooi inmiddels regionale bekendheid. Het spreekt voor zich dat wij dat ook graag zo willen houden om reden waarvan wij u dringend verzoeken de kledingvoorschriften te respecteren en in acht te nemen. U wordt geacht te spelen in: Zwarte pantalon; Zwarte schoenen; Verenigingstenue óf wit overhemd. CARAMBOLES: Voor indeling geldt in principe het (competitie) aanvangmoyenne met een ondergrens van 21 caramboles. Het aanvangmoyenne is niet altijd maatgevend voor de werkelijke speelsterkte. Met inachtneming van de ondergrens behoudt de wedstrijdleiding zich het recht voor in voorkomende gevallen het moyenne van de individuele speler bij te stellen. Het aantal te maken caramboles per deelnemer wordt lopende het toernooi niet tussentijds verhoogd of verlaagd. PUNTENTELLING: Voor een gewonnen partij worden twee punten toegekend, voor een remise verdient u één punt en bij verlies. helaas geen punten. SPEELDAGEN (voorrondes): In de voorronde wordt een halve competitie (volledig aantal competitie caramboles) gespeeld. De vier voorrondes worden gespeeld op: POULE A Zaterdag 10 én zondag 11 januari 2015; POULE B Zaterdag 17 én zondag 18 januari 2015; POULE C Zaterdag 31 januari én zondag 1 februari 2015; POULE D Zaterdag 7 én zondag 8 februari AANVANG SPEELDAGEN: Voor alle speeldagen (voorronde) geldt een aanvangstijd van uur! Deelnemers worden verzocht tijdig en uiterlijk om uur aanwezig te zijn. AANVANG FINALEDAG: uur! Om de finale volgens tijdschema te kunnen volgen worden de deelnemers verzocht tijdig aanwezig te zijn opdat er om uur ook begonnen kan worden. ARBITRAGE: De organisatie doet zijn uiterste best om voor de speeldagen voldoende arbiters te vinden. Als wij daar onvoldoende in slagen, zal er een beroep op de deelnemers moeten worden gedaan. Wij rekenen alsdan op uw medewerking. Wij verzoeken u de arbitrage tijdens de partijen vrij te houden van consumptie.

7 INSPEELTIJD: De speler heeft voorafgaand aan iedere partij recht op een korte inspeeltijd (2 min.) NABEURT: De speler die de partij niet van acquit begint, heeft recht op de nabeurt. POEDELS, 0-beurten : Om de moyennes en het wedstrijdpercentage juist te kunnen berekenen, is het van belang dat ook de 0-beurten worden geschreven. FINALERONDE (ZATERDAG 14 FEBRUARI 2015): De partij indeling wordt door loting tot stand gebracht. Het wedstrijdschema voor de volgende speelrondes ligt vervolgens vast, laat u verrassen! Door het plaatsen van twee matchtafels en het daardoor wegvallen van één kleine speeltafel is ten opzichte van de vorige editie helaas onvoldoende ruimte en tijd voor het inpassen van een verliezersronde. Er wordt gespeeld in knock-out systeem. PENALTY S : Iedere partij die in remise eindigt wordt beslist door een penalty serie. De spelers trekken om te bepalen wie van acquit gaat/moet. De speler die vanaf acquit de meeste caramboles weet te maken wint de partij. Als beide spelers een gelijk aantal caramboles maken, wordt opnieuw van acquit gegaan. Dit wordt herhaald tot het moment dat een van beide spelers meer caramboles vanaf acquit maakt dan zijn opponent. HOOGSTE SERIE: De hoogste serie wordt op percentage berekend over de voorronde! WISSELPRIJS: In 2012 hebben wij de KOPEREN KEU als wisselprijs geïntroduceerd. De wisselprijs wordt symbolisch aan de winnaar van het toernooi uitgereikt, maar blijft fysiek in het speellokaal. Ben Brouwer

8 VOORRONDE (poulewedstrijden): zaterdag en zondag. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn! uur Ontvangst met koffie uur Aanvang partijen uur Geplande eindtijd (zaterdag) uur Geplande eindtijd (zondag). FINALERONDE (zaterdag 14 februari 2015). Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn! STAP EENS OVER DE STOEP BIJ CAFÉ BETTY BOOP Thuishonk van kampioenen én de beste garantie op OUDERWETSE GEZELLIGHEID! Bergweg 102 Zeist Telefoon uur Ontvangst uur 1 ste speelronde (3 partijen); uur 1 ste speelronde (3 partijen); uur 1 ste speelronde (2 partijen) / 2 de speelronde (1 partij); uur 2 de speelronde (3 partijen); 16,15 uur halve finales uur 3 de en 4 e plaats (TAFEL 2) uur FINALE (TAFEL 1) uur Prijsuitreiking en aansluitend buffet. LOTING FINALERONDE. Er zijn slechts drie speeltafels beschikbaar. De eerste speelronde begint om uur met drie partijen. De laatste partijen van de eerste speelronde staan gepland voor ca uur. Met andere woorden: als de loting op de finaledag zelf gehouden wordt en u treft het om pas om uur te mogen spelen dan zit u (te) lang te wachten! Dit willen wij voorkomen. De spelers die zich geplaatst hebben trekken daarom na afloop van de voorronde al een nummer voor de finaleronde. Omdat ons het speelschema voor de finaleronde al bekend is, weten wij na de voorrondes al wie er om uur moeten spelen. Voorafgaand aan de finale zal ik hen informeren opdat zij indien gewenst iets later kunnen komen (uiterlijk uur aanwezig). De overige finalisten worden geacht om uur aanwezig te zijn! Tijdens de finale zijn de matchtafels vanaf uur beschikbaar. Dus indien u al vroeg bent uitgeschakeld.. er is altijd wat te doen!

9 PRIJZENGELD. 1 ste plaats 400,00 2 de plaats 250,00 3 de plaats 150,00 4 de plaats 100,00 Hoogste serie (op percentage) 50,00 De bloemen zijn aangeboden door Peter Kulsdom, de wijn door een goede biljartvriend! POULE INDELING. Rekening houdend met de door u opgegeven data van verhindering en de mogelijkheid tot bobben en carpooling, is de poule indeling willekeurig tot stand gekomen. Voor eventuele wijzigingsverzoeken (poule indeling en/of aantal te maken caramboles) kunt u vóór 31 december 2014 contact opnemen met Adri Verhoef ( ).

10 POULE A (speeldata: 10 en 11 januari 2015) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 ANTON van BEEK 25 2 IVAR de HEK 39 3 BEN DELFGAAUW 35 4 JOHN van ESSEN 45 5 WILFRIE VERMEER 41 6 LEO KLOMP 25 7 ANDRE de BRUIN 29 8 JAN SMIT 27 Poule totaal (caramboles) 266 Gemiddeld 33,25 POULE B (speeldata: 17 en 18 januari 2015) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 HENK de HAAN 29 2 ANDRE VERMEULEN 25 3 ANDRE van der STRAATEN 43 4 BEN BROUWER 50 5 MARCEL van BEEK 25 6 AART GESMAN 33 7 RENE SNEL 27 8 HERMAN MANDEMAKER 21 Poule totaal (caramboles) 253 Gemiddeld 31,625 POULE C (speeldata: 31 januari en 1 februari 2015) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 ADRI VERHOEF 35 2 BERT ten HAAFT jr JAMY KOOL 31 4 JOHN KOOL 31 5 FRANS ELBERTS 31 6 PAUL VERHOEF 37 7 GERTON BOS 33 8 JAN BART SLAGT 35 Poule totaal (caramboles) 276 Gemiddeld 34,5 Leo Klomp Prins Mauritslaan KD Woudenberg Herman Mandemaker Bisonspoor KH Maarssen POULE D (speeldata: 7 en 8 februari 2015) DEELNEMERS CARAMBOLES 1 ARIE STRUIK 45 2 ANTON HENDRIKSEN BERT ten HAAFT sr 31 4 PERRY TIMMERS 41 5 EDDY van de BOVENKAMP 39 6 PETER KULSDOM 35 7 RICHARD SPOOR 25 8 BERT HILHORST 25 Poule totaal (caramboles) 280 Gemiddeld 35,0 Edgar de Hek Poortenaarlaan 74 te Nieuwegein wwwhektischbiljartschool.nl

11 SPONSORS Al sinds de eerste editie van dit driebandentoernooi, kan de organisatie bogen op een aantal trouwe sponsors, liefhebbers van de biljartsport en jaar in jaar uit genoegen nemend met een hand, een glimlach en een simpel verbaal bedankje. Alle sponsors: ONTZETTEND BEDANKT! J. Smit Schaverijstraat AS Utrecht ARBITRAGE Het kost enige moeite voor alle speelweekenden voldoende arbiters bijeen te krijgen. Ook voor deze editie waren wij daar weer voor een groot deel in geslaagd. Ontzettend veel dank en waardering voor de arbitrage. Door hun inzet en bijdrage wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van dit toernooi. Arbiters: met regelmaat verguisd, Veelal onuitgesproken, maar voor ons belangrijk en zeer gewaardeerd! BUFFET (uitnodiging) Aansluitend op de finale op 14 februari 2015 wordt ons driebandentoernooi traditioneel afgesloten met een fantastisch warm- en koud buffet, aangeboden door het SPEELLOKAAL! Voor dit buffet zijn uitgenodigd: alle deelnemers (ook wanneer u bij de voorronde al werd uitgeschakeld) en arbiters. Uiteraard geldt deze uitnodiging ook uw partner!!!!!

12 ROUTEBESCHRIJVING (AUTO) WIJKCENTRUM t SCHUURTJE Komend vanuit (richting) Amsterdam. 1. Vanaf de A2 neemt u afslag Maarssen (N230), sorteer links voor en ga de A2 over. 2. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. 3. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. 4. U gaat met de bocht mee, onder de N230 door en u rijdt almaar rechtdoor. 5. Wanneer u de eerste woonwijken in Maarssenbroek (Boomstede en Bloemstede) bent gepasseerd, komt u bij een verkeersplein. U blijft rechtdoor rijden. 6. Na ca. 2 km. maakt de weg een bocht naar rechts. Voordat u bij deze bocht bent, gaat u linksaf de wijk VALKENKAMP in 7. U rijdt door en aan het eind van deze weg en vervolgens gaat u rechtsaf. 8. De knikjes in de weg negeert u en u rijdt almaar rechtdoor de weg helemaal uit. 9. Aan het eind van deze weg gaat u weer rechtsaf, na 15 meter weer rechts. 10. U bent gearriveerd. Komend vanaf (richting) Den Bosch. Vanaf de A2 neemt u de afslag Maarssen (N230). U sorteert rechts voor en gaat rechtsaf. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. U volg de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor is beschreven. Komend vanaf (richting) Arnhem. Op het verkeersknooppunt Oudenrijn, neemt u de A2 richting Amsterdam Vanaf de A2 neemt u de afslag 7: Maarssen (N230). U sorteert rechts voor en gaat rechtsaf. Na ca. 400 meter neemt u de eerste afslag rechts. Bij het verkeersplein onderaan de afrit gaat u rechtsaf. U volg de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor is beschreven. Komend vanaf (richting) Utrecht Noord. Vanaf Utrecht Noord neemt u de N230 richting Maarssen (én Amsterdam). Direct na de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u de eerste afslag rechts. Bij de eerste verkeerslichten gaat u wederom rechts, u rijdt onder de N230 door. Ga met de bocht mee en blijf ook bij het verkeersplein (verkeerslichten) rechtdoor rijden. U volgt de route verder vanaf stap 4 zoals hiervoor beschreven is. ROUTEBESCHRIJVING (OPENBAAR VERVOER) WIJKCENTRUM t SCHUURTJE Per TREIN Vanuit Utrecht Vanuit Amsterdam Per BUS LIJN 37 Stoptrein richting Amsterdam, Station Maarssen. Stoptrein richting Utrecht CS, Station Maarssen. Station Maarssen richting Utrecht CS HALTE VALKENKAMP / ZWANENKAMP Bij de bushalte loopt u de trap af, onderaan de trap houdt u via de voetpaden rechts aan. U loopt over het bruggetje de wijk Zwanenkamp in. Links van u ziet een schoolcomplex (omheind met een hek). Het wijkcentrum t Schuurtje maakt onderdeel uit van dit school complex, u hoeft dus alleen het hek maar te volgen.

S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2014. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600

S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2014. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600 T S C H U U R T KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2014 J E Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600 Traditioneel organiseert het wijkcentrum t Schuurtje bij aanvang

Nadere informatie

S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2013. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600

S C H U U R T J E KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2013. Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600 T S C H U U KOPEREN KEU DRIEBANDEN TOERNOOI 2013 R T J E Wijkcentrum t SCHUURTJE Zwanenkamp 1301 3607 BG Maarssen Telefoon: 0346-566600 Van harte welkom, In januari / februari 2013 organiseert wijkcentrum

Nadere informatie

Zwanenkamp 1301 3607 NZ Maarssen Telefoon: 0346-566600. Thema DE MIDDELEEUWEN

Zwanenkamp 1301 3607 NZ Maarssen Telefoon: 0346-566600. Thema DE MIDDELEEUWEN Zwanenkamp 1301 3607 NZ Maarssen Telefoon: 0346-566600 Thema DE MIDDELEEUWEN Lieve dames, We zijn inmiddels toe aan de 10 e editie van het dames biljarttoernooi De Open Schuur. Aan iedere editie dit dames

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D Reglement Kampioenschap A-Klasse Driebanden 2015 Algemeen Het Kampioenschap Driebanden A-klasse 2015 vindt plaats van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei 2015 in Biljartcafé Jorissen, Heelsumstraat 92, 2573

Nadere informatie

Toernooischema. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00.

Toernooischema. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. E-Toernooi 31 mei 2015 F-Toernooi 31 mei 2015 Toernooischema E-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. VV Mariahout

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor E-pupillen. (7x7) Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2015 voor D&C-Junioren. svcdw organiseert al vele jaren zeer succesvol dit

Nadere informatie

svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015

svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor D-pupillen. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen de strijd

Nadere informatie

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO10 en JO11 teams. Maar liefst 24 teams gaan in 3 verschillende

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2017 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2017-2018. svcdw

Nadere informatie

svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017

svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO13/12 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

D-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 09:00 uur. C-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 13:00 uur.

D-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 09:00 uur. C-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 13:00 uur. D- en C-Toernooi 30 mei 2015 Toernooischema D-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 09:00 uur. C-Toernooi zaterdag 30 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 13:00 uur. VV Mariahout

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO8/JO9-pupillen. Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi.

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter kan deelnemen aan de toernooien van de Geert Popma Een biljarter is deelnemer als hij/zij zich tijdig aanmeldt

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018 svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2018 voor JO15/14 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie

30 mei Ladies CDW

30 mei Ladies CDW 30 mei Ladies Day @ CDW Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij Ladies Day @ CDW 2015 voor MD en MC-junioren. Het aantal voetballende meiden blijft groeien en ook bij CDW is dit het geval. Daarnaast

Nadere informatie

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO15/14 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

Hartelijk welkom allemaal,

Hartelijk welkom allemaal, ! " #! $" %&' $( )*+! )!,&' Eerste interland België 1-4 Nederland (Antwerpen, België; 30 april 1905) Grootste overwinning Nederland 9-0 Noorwegen (Rotterdam, Nederland; 1 november 1972) Zwaarste verlies

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup.

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter/ individu kan deelnemen aan de toernooien van de Driebanden Friesland Cup. Een biljarter is deelnemer

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark De Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Sponsoren... 4 Wedstrijdprogramma... 6 Deelnemende verenigingen... 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2019 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2019-2020. svcdw

Nadere informatie

Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE

Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE 2 0 0 7 Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE PROGRAMMA COUPE DE MEERN 2007 INHOUDSOPGAVE Pagina Titel 2 Programma 3 Voorwoord 4 Algemene voorwaarden 5 Sportpark 6 BBQ en aanmelden op toernooidag 7 Spelregells

Nadere informatie

Reglement Bandstoten 2017

Reglement Bandstoten 2017 Reglement Bandstoten 2017 Biljartvereniging t Beertje Weert Bandstoot Toernooi 2017. 31e Toernooi Clublokaal Café Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Reglement Bandstoot Toernooi 2017 Algemeen

Nadere informatie

Programma BEST OF THE WEST 2009.doc 15-08-2009 BEST OF THE WEST

Programma BEST OF THE WEST 2009.doc 15-08-2009 BEST OF THE WEST BEST OF THE WEST 15 AUGUSTUS 2009 Welkom! Namens de toernooicommissie van Best of the West heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de tweede editie van het toernooi voor derde elftallen

Nadere informatie

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 13 juni 2015 Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP 1 Algemene adresgegevens Bezoekadres

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2013

VV De Meern Jeugdtoernooi 2013 VV De Meern Jeugdtoernooi 2013 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark de Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi

WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi 2019 1 Welkom voetbalvrienden, WSV 30 heeft dit jaar weer genoeg inschrijvingen mogen ontvangen om het FEBO-jeugdvoetbaltoernooi te kunnen organiseren. We zijn blij dat

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark De Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark De Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 6 Voetbaltoernooi 2015 6 juni 2015 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor en het toernooi-tijdperk breekt

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Die Haghe DWO Excelsior 20 Future Talent Sv Houten Papendrecht RKDEO SSA Soccer Boys TOGB UNO UVS Verburch VFC Woerden

Gastteams: Alphense Boys Die Haghe DWO Excelsior 20 Future Talent Sv Houten Papendrecht RKDEO SSA Soccer Boys TOGB UNO UVS Verburch VFC Woerden v.v. Wilhelmus Zaterdag 20 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Die Haghe DWO Excelsior 20 Future Talent Sv Houten Papendrecht RKDEO SSA Soccer Boys TOGB UNO UVS Verburch VFC Woerden Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark De Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 Programmaboekje VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 5 april 2008 Welkom op ons VIF toernooi! Het is alweer de 12 e keer dat wij dit toernooi organiseren en ook dit jaar spelen we weer volgens het beproefde

Nadere informatie

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 1. Algemeen Op de Kadercompetitie zijn van toepassing: - De statuten en huishoudelijk reglement van de KNBB en KNBB Vereniging Carambole -

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Algemene informatie Oude Sluis Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018

Algemene informatie Oude Sluis Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 Algemene informatie Oude Sluis Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Sponsoren... 4 Wedstrijdprogramma... 6 Deelnemende verenigingen... 6 Kleedkamerindeling... 7 Plattegrond

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op de Nissewaard Cup bij onze vereniging, een JO15 Wintertoernooi.

Nadere informatie

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13 Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13 Poule A Helios MO13-1 Luctor et Emergo MO13-1 ASC'62 MO13-1 DVOV MO13-1 SC Deventer MO13-1 Poule B Helios MO13-2 Victoria Boys MO13-2 BWO MO13-2 SC Deventer MO13-2

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016 Voorwoord Nu alvast wil de Commissie Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen eenieder welkom heten op het Peanutbaltoernooi, dat dit jaar voor de 30 e keer gehouden gaat worden op: Donderdag 26 mei en vrijdag

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

HoSS Ranking reglement

HoSS Ranking reglement HoSS Ranking reglement 2017-2018 Algemeen De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Uitzonderingen op deze regel zijn: Indien een jeugdspeler gedurende het seizoen 16 wordt, kan

Nadere informatie

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Hoofdsponsor Voorwoord Teylingen toernooi Welkom op ons Han Bastiaanstoernooi. Al vele jaren is het Han Bastiaanstoernooi voor E- en F- junioren een begrip

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

4. Wedstrijdreglement 5/6/7 a) Regelgeving b) Tenue c) Gele/rode kaarten

4. Wedstrijdreglement 5/6/7 a) Regelgeving b) Tenue c) Gele/rode kaarten 1 Inhoudsopgave Blz. 1. Organisatie 3 a) Sportcommissie KL b) Wedstrijdleiding c) Wedstrijdsecretariaat d) Accommodatie 2. Chronologisch overzicht 4 3. Huishoudelijke mededelingen 5 4. Wedstrijdreglement

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 2 Jeugd-toernooien informatieboekje seizoen 2012-2013 mei 2013 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 24 mei-14

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 24 mei-14 G.V.V.V. 20 e Arie Blankenspoor F - pupillen 24 mei-14 Programma Welkom! Namens de Toernooicommissie en het jeugdbestuur van G.V.V.V. heten wij alle spelers, leiders, trainers, scheidsrechters alsmede

Nadere informatie

v.v. Wilhelmus Maandag 2 april 2018 v.v. Wilhelmus toernooi maandag 2 april 2018

v.v. Wilhelmus Maandag 2 april 2018 v.v. Wilhelmus toernooi maandag 2 april 2018 v.v. Wilhelmus Maandag 2 april 2018 Gastteams: Alphense Boys De Betrokken Spartaan Die Haghe DWO Excelsior HBS RKDEO Soccer Boys Spartaan Sportlust Xerxes DZB VFC Vlaardingen Victoria 04 Wilhelmus Wippolder

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 Sportvrienden, Vanaf deze plaats heten wij iedereen van harte welkom op ons E- jeugdtoernooi 2014. Er hebben zich dit jaar 30 teams van 13 verschillende voetbalverenigingen

Nadere informatie

Jeugdvoetbaltoernooien 2011

Jeugdvoetbaltoernooien 2011 Jeugdvoetbaltoernooien 2011 D-pupillen Zaterdag 21 mei 2011 C-junioren Zaterdag 21 mei 2011 E-pupillen Zaterdag 28 mei 2011 Datum 29 april 2011 Versie 1.0 Adres Website Kantine Sportpark De Hoeken Keizerstraat

Nadere informatie

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Derdehelftal Toernooi Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Hoofdsponsor Sponsors Met dank aan Websites, design en social media Programmaboekje door Websites, design en social media Facebook f Logo CMYK /.ai

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB v.v. Wilhelmus JO9 toernooi Zaterdag 13 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Mike Huisman Toernooi Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI VOORWOORD REGLEMENT Jongens en meisjes, leiders en leidsters, trainers en trainsters, Namens de jeugdcommissie van s.v. Prins Bernhard heten we jullie

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! Aanvullend reglement met ingang van seizoen 2018-2019

Nadere informatie

G.V.V.V. Programma. P. Scholtstoernooi. D1 - pupillen. 29 mei-14

G.V.V.V. Programma. P. Scholtstoernooi. D1 - pupillen. 29 mei-14 G.V.V.V. 8e P. Scholtstoernooi D1 - pupillen 29 mei-14 Programma Welkom! Namens de Toernooicommissie en het jeugdbestuur van G.V.V.V. heten wij alle spelers, leiders, trainers, scheidsrechters alsmede

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... VOORWOORD... ROUTEBESCHRIJVING... ... 4

Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... VOORWOORD... ROUTEBESCHRIJVING... ... 4 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 VOORWOORD... 3 ROUTEBESCHRIJVING... Adresgegevens... Routebeschrijving eigen vervoer... Routebeschrijving openbaar vervoer... Parkeren...... Plattegrond... ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Toernooi reglement

Toernooi reglement Toernooi reglement 2016 2017 Ten behoeve van de F.D.F. ranking toernooien Behoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement 2016 2017 Het bestuur van de Flakkeese Dart Federatie vormt de reglementscommissie:

Nadere informatie

BEST OF THE WEST.doc 16-08-2008 THE BEST OF THE WEST

BEST OF THE WEST.doc 16-08-2008 THE BEST OF THE WEST THE BEST OF THE WEST 16 Augustus 2008 Regio Verzekeringen Marken Kerkbuurt 132-A, 1156 BP Marken Telefoon (0299) 60 11 84 E-mail: info@bankvanmarken.nl Internetadres: www.bankvanmarken.nl Welkom Namens

Nadere informatie

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD GRAAF Opgericht WILLEM : 10 maart 1912 II VAC TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD Zondag 14 mei 2017 E (JO11) Toernooi Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd-

Nadere informatie

Zaterdag 21 mei 2016

Zaterdag 21 mei 2016 Welkom bij het derde e Mona Burgeringtoernooi! Zaterdag 21 mei 2016 Informatie en contactadressen: v.v. H.S.V. Het Maalwater 4, 1852 HR HEILOO Wedstrijdsecretariaat: 072-5332890 / 06-20012064 DIT TOERNOOI

Nadere informatie

AIR CARGO NETHERLANDS CUP 28 MEI 2016 HOOFDPSONSORS

AIR CARGO NETHERLANDS CUP 28 MEI 2016 HOOFDPSONSORS HOOFDPSONSORS 2 Inhoudsopgave VOORWOORD... 5 TOERNOOI REGLEMENT... 6 DEELNEMENDE TEAMS... 7 TERREINLIGGING... 7 POULE 1... 10 POULE 2... 11 POULE 3... 12 POULE 4... 13 VELDINDELING... 14 KWART FINALES...

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! CONCEPTREGLEMENT PK KADER 38/2 OPEN SEIZOEN 2017-2018

Nadere informatie

Geinoord Jeugd WK. Pupillen JO9. Programma zaterdag 8 juni

Geinoord Jeugd WK. Pupillen JO9. Programma zaterdag 8 juni Geinoord Jeugd WK Pupillen JO9 Programma zaterdag 8 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex Parkhout in Nieuwegein. Met name de bezoekende

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 14 mei 2016 Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

JEUGDTOERNOOIEN 2015

JEUGDTOERNOOIEN 2015 JEUGDTOERNOOIEN 2015 SPORTPARK NOORDHOUT SEROOSKERKE (Walcheren) 1 versie 20-4-15 Voorwoord jeugdvoorzitter V.V. Serooskerke Van harte welkom op ons Sportpark Noordhout, leuk dat u dit jaar deelneemt aan

Nadere informatie

RKSV NUENEN JO11 Top toernooi. 28 mei 2017

RKSV NUENEN JO11 Top toernooi. 28 mei 2017 1 RKSV NUENEN JO11 Top toernooi 28 mei 2017 RKSV NUENEN JO11-TOP TOERNOOI 28 MEI 2017 EVENEMENTINFORMATIE RKSV NUENEN JO11 Top Toernooi 28 mei 2017 2 VOORWOORD Vanaf mei zal het ieder weekend een drukte

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! 2e NK DAMES DRIEBANDEN-KLEIN Artikel 1: Algemeen

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 2 Jeugd-toernooien informatieboekje seizoen 2012-2013 mei 2013 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor

Nadere informatie

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016

VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 VV De Meern Jeugdtoernooi 2016 Welkom Namens de Voetbalvereniging De Meern willen wij u hier hartelijk welkom heten op Sportpark De Meern. Sinds de opening van dit nieuwe sportpark in 2005 voelen we ons

Nadere informatie

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO v.v. Wilhelmus D toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO 1 Algemene

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 1. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 1. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 1 Jeugd-toernooien informatieboekje seizoen 2011-2012 mei 2012 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor

Nadere informatie

vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017

vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017 vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017 Zaterdag 20 mei 2017 Vierpolders JO 9 - JO11- JO15 Donderdag 25 mei 2017 Vierpolders JO13 - JO17 - JO19 www.vvvierpolders.nl Inhoud Welkom. 3 Mededelingen en routebeschrijving.

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

Winners Toernooi. Inhoudsopgave nr.

Winners Toernooi. Inhoudsopgave nr. ! Winners Toernooi Inhoudsopgave nr. pag. Voorwoord 2 Regels 3 Aanvullende activiteiten 3 Routebeschrijving 4 Poule indeling 5 Wedstrijdschema 6-8 Belangrijk om te weten 9 Regels WRZV de boog 10-11 Vragen

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

Toernooi reglement

Toernooi reglement Toernooi reglement 2018 2019 Behoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement 2018 2019 Het bestuur van de Flakkeese Dart Federatie vormt de reglementscommissie: John Lokken Cor de Geus Kyra van Genderen

Nadere informatie

Zaterdag 25 mei en 1 juni

Zaterdag 25 mei en 1 juni PROGRAMMA PUPILLEN TOERNOOI 2013 Zaterdag 25 mei en 1 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Met

Nadere informatie