BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. urban mobility MODERN MOVEMENT C 600 SPORT C 650 GT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. urban mobility MODERN MOVEMENT C 600 SPORT C 650 GT"

Transcriptie

1 BMW Motorrad urban mobility BMW maakt rijden geweldig MODERN MOVEMENT C 600 SPORT C 650 GT

2 URBAN MOBILITY OPNIEUW UITGEVONDEN. De stad. Een complexe plek. Continu in ontwikkeling, ononderbroken in beweging. Een uitdaging voor mobiliteit in de 21 e eeuw. Een uitdaging waarop BMW Motorrad uitdagende antwoorden heeft gevonden: de C 600 Sport en de C 650 GT. Twee maxi-scooters die als geen ander de spannende rijeigenschappen van een motorfiets verbinden met de beweeglijkheid en het comfort van een scooter. Met als resultaat een ongekende en dynamische rijsensatie op het allerhoogste niveau. Lichtvoetig en soeverein banen ze zich een weg door de wereld. Naar het werk, het café of een toerrit door het land. Ze staan voor vlot bewegen in snelle tijden. Zodat men plezier heeft in plaats van stress. En vrijheid voelt in plaats van beperkingen. WELCOME TO MODERN MOVEMENT!

3 C 600 SPORT C 600 SPORT TALK OF THE TOWN

4 C 600 SPORT HET GESPREK VAN DE DAG OPENIEUW GEDEFINIEERD. DE STAD WACHT. Op de eerste maxi-scooter van BMW Motorrad. De C 600 Sport is perfect voor iedereen die op een moderne manier mobiel wil zijn en graag het BMW Motorrad gevoel wil beleven. De C 600 Sport blinkt uit door geweldige handling en soevereine aandrijving. Het markante, herkenbare BMW design laat hoofden omdraaien. Zo zien de uitdagingen van moderne mobiliteit er uit. Een wereld vol nieuwe en fascinerende mogelijkheden. Alles over de nieuwe maxi-scooter is te vinden op bmw-motorrad.nl/urbanmobility

5 C 600 SPORT PERFORMANCE OPNIEUW GEËNSCENEERD. Dat de C 600 Sport een echte maxi-scooter Made by BMW is, wordt op z n laatst duidelijk tijdens het opstappen. En na het starten van de 44 kw (60 pk) sterke motor is het helemaal helder: hier staat een uiterst sportieve vertegenwoordiger van zijn segment. De C 600 Sport biedt dynamiek en beweeglijkheid die de rijder al na de eerste meters in de greep houden. Lichtvoetig neemt hij bochten, hindernissen worden aangename speelkameraadjes waar met verve omheen wordt gereden. Zelfs een andere weg inslaan gaat voelbaar sneller. De innovatieve vering zorgt voor het kenmerkende BMW comfort en completeert het BMW maxi-scooter gevoel.

6 C 600 SPORT / DESIGN Het duidelijke design maakt de cockpit heel overzichtelijk. Hoogwaardig multifunctioneel instrumentenpaneel, met toerenteller, controlelampjes en LCD-display. In contrasterende kleur uitgevoerde kuipdelen geven het uiterlijk een compact en harmonieus uiterlijk. Het handmatig in 3 standen verstelbare windscherm geeft goede bescherming tegen weer en wind. Als optie is een korter scherm leverbaar, in getinte of heldere uitvoering. Het zichtbare veerbeen onderstreept het sportieve karakter van de C 600 Sport. Sportief uiteinde: optioneel is een sportuitlaat van Akrapovič leverbaar. Heel BMW: het split face. De beide koplampen zijn asymmetrisch geplaatst en kunnen optioneel worden voorzien van LED-dagrijlicht. De voor BMW kenmerkende enkelzijdige swingarm tekent voor een dynamisch optreden. EEN BLIK ZEGT GENOEG: De C 600 Sport is ontwikkeld door BMW Motorrad. De maxi-scooter interpreteert zijn segment op een volkomen nieuwe manier en zet nieuwe maatstaven in design en moderniteit. UNICITEIT OPNIEUW VORMGEGEVEN. Hoogwaardige, edelstalen inzetdelen op de treeplanken geven een uniek accent. Lichte, sportief uitziende achterkant.

7 C 650 GT C 650 GT VORSTELIJK TOEREN.

8 C 650 GT ONAFHANKELIJKHEID OPNIEUW UITGEVONDEN. DE STAD VEROVEREN OF ONTVLUCHTEN HET KAN ALLEMAAL De C 650 GT houdt van vorstelijk toeren. De kracht van de harmonieus draaiende motor met een vermogen van 44 kw (60 pk) speelt zijn troefkaarten vooral op de lange afstanden uit. En niet alleen dan zal zijn speelse handling en uitmuntende comfort op prijs worden gesteld. Ook in de stad zal de C 650 GT het nieuwe gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid overdragen. Van het rijwielgedeelte tot het markante design: deze maxi-scooter laat in elk opzicht zijn bijzondere karakter zien. Zo beschikt hij over de meeste bagageruimte in zijn klasse en imponeert hij met de beste bescherming tegen weer en wind.

9 C 650 GT DE MEETLAT OPNIEUW GEDEFINIEERD. De maxi-scooter koppelt indrukwekkende performance aan gering benzineverbruik. Het optionele LED-dagrijlicht niet alleen veilig, maar ook opwindend mooi is alleen te vinden bij BMW Motorrad. Slimme details, zoals de in de zijstandaard geïntegreerde parkeerrem, het elektrisch verstelbare windscherm of de centrale vergrendeling, zijn overtuigende voorbeelden van de innovatieve kracht van deze maxi-scooter. Het uitgebreide programma van fabrieksopties en accessoires rondt, net zoals bij de C 600 Sport, het beeld van een op alle fronten superieure maxi-scooter af.

10 COMFORT TOERT ALTIJD MEE. C 650 GT / DESIGN Al aan het design is goed te zien dat de C 650 GT een toerkarakter heeft. De kuip biedt een betere bescherming tegen weer en wind. Bovendien biedt hij meer comfort, een groter bagagevolume en voor de rijder een meer ontspannen zitpositie. Het windscherm is elektrisch verstelbaar en biedt elke rijder hierdoor de perfecte bescherming tegen weer en wind. Het duidelijke design maakt de cockpit heel overzichtelijk. Hoogwaardig multifunctioneel instrumentenpaneel, met toerenteller, controlelampjes en LCD-display. Blikvanger: tussen de twee koplampen is het uit drie verticale lichtelementen opgebouwde parkeerlicht geplaatst. Optioneel kunnen de elementen worden uitgerust met LED-dagrijlicht. Goed en doordacht design is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar: ook op langere toertochten zit men op de C 650 GT altijd alsof de rit net is begonnen. De instelbare windgeleiders op de kuip zorgen voor effectieve ventilatie achter de kuip. Ook bij de C 650 GT zijn de treeplanken hoogwaardig uitgevoerd met edelstalen accenten.

11 RIJWIELGEDEELTE De C 600 Sport en de C 650 GT bewijzen het: bochten kunnen echte lol opleveren. Niet alleen dankzij de sterke, dynamische motor van beide maxi-scooters, maar vooral door het rijwielgedeelte. Het hoofdframe is gemaakt van een stalen buisconstructie, met extra stabiliteit rondom de ophanging van de swingarm. Dit levert een nooit eerder bij maxi-scooters vertoonde rijstabiliteit op ook op hogere snelheden, die overigens door beide maxi-scooters met speelse eenvoud worden behaald. Nog meer veiligheid komt van het standaard aanwezige 2-kanaals ABS dat onafhankelijke aansturing van voor- en achterrem mogelijk maakt. Niet alleen voor een kortere remweg, maar ook voor het beste samenspel tussen veiligheid en rijplezier. Alle details zijn te vinden op bmw-motorrad.nl/urbanmobility STABILITEIT DYNAMISCH ONDERLEGD.

12 MOTOR PRESTATIE ALTIJD BLIJVEN PIEKEN. De twee maxi-scooters laten niet alleen met hun uiterlijk de handtekening van BMW zien, maar ook midden in het hart. Hier klopt pure BMW motortechnologie: de vloeistofgekoelde 2-cilinder lijnmotor met een vermogen van 44 kw (60 pk) bij t/min. Het motorblok, met een inhoud van 647 ccm en een maximum koppel van 66 Nm bij t/min, is de sterkste van zijn klas. Hij geeft de maxi-scooters dynamiek en performance die de grenzen tussen scooter en motorfiets laten verwateren. Echt motorfietsgevoel, verbonden met de beweeglijkheid van een scooter is rijplezier nog beter te definiëren? Ook mooi: zelfs bij het tanken wordt het plezier niet getemperd, want de krachtigste aandrijving in zijn klasse is meteen ook de meest efficiënte. Met dank aan de lage toerentallen en de geminimaliseerde luchtweerstand. En dan het onmiskenbare, krachtige uitlaatgeluid: dit laat duidelijk horen dat de C 600 Sport en de C 650 GT twee maxi-scooters zonder gelijke zijn. MADE IN BERLIN

13 LED-DAGRIJLICHT VEILIGHEID VEILIGHEID NU NOG VEILIGER. EEN VEILIGHEIDSKENMERK DAT ALLEEN BMW MOTORRAD KAN BEDENKEN. Dat is het optionele LED-dagrijlicht dat op beide modellen leverbaar is. Het innovatieve LED-dagrijlicht zorgt er voor dat de maxi-scooter ook overdag goed zichtbaar is. Een duidelijk verbeterde veiligheid in het verkeer met name om bij donker weer en slecht zicht sneller en beter opgemerkt te worden. ABS Ook wanneer het gaat over veiligheid zetten beide maxi-scooters nieuwe maatstaven. De C 600 Sport en de C 650 GT zijn standaard voorzien van ABS, dat bij stevig remmen voorkomt dat de wielen blokkeren. Met als voordelen betere bestuurbaarheid en spoorstabiliteit. Deze vorm van veiligheid maakt remmen in natte of gevaarlijke verkeerssituaties, met duopassagier of met bagage kortom, in elke situatie voor zowel beginnende als ervaren rijders, zo eenvoudig en veilig als mogelijk. Daarnaast geeft het LED-dagrijlicht een heel herkenbaar profiel aan de voorzijde van de BMW maxi-scooters. Beide modellen beschikken bovendien standaard over LED-technologie in achterlicht, remlicht en bagageruimte. Deze technologie onderscheidt zich door een lange levensduur, een grote lichtopbrengst en een laag stroomverbruik.

14 BAGAGECONCEPT Handen vrij: genoeg plaats voor twee helmen, bijvoorbeeld twee AirFlow 2 helmen. Innovatie in het zicht: ongelooflijk veel bagageruimte voor een maxi-scooter. Typisch BMW Motorrad: meer bagageruimte in een handbeweging. En omgekeerd. Niet alleen een echte wereldprimeur, maar ook helemaal BMW Motorrad: de BMW flexcase is een innovatief bagageconcept waarmee in stilstand het bagagevolume van de maxi-scooters letterlijk in een handomdraai is te vergroten zonder daarbij het design te verstoren. Dit gaat eenvoudig door een vak in het achterste deel onder de buddyseat naar beneden te klappen. Dan ontstaat er plaats voor twee integraalhelmen. Gaat de reis weer verder, dan wordt het geheel eenvoudig opgeklapt en is de BMW flexcase in zijn uitgangspositie. Urban Mobility in zijn meest pure vorm. FLEXIBILITEIT MEER RUIMTE AAN RUIMTE GEVEN. INNOVATIE

15 MAXI-SCOOTER UITRUSTING WINDSCHERM SPORT C 600 SPORT Verkort windscherm. Geeft het voertuig een sportievere uitstraling. Met krasbestendige coating. Ook getint leverbaar. BUDDYSEAT SPORT C 600 SPORT De buddyseat met blauw-wit afgezette naden verhoogt het sportieve karakter van C 600 Sport nog meer. BUDDYSEAT EXCLUSIVE C 650 GT (zonder afbeelding) Deze optisch hoogwaardige en verwarmbare buddyseat biedt veel comfort, ook op langere toerritten. WINDSCHERM GETINT C 600 SPORT Verhoogt de aantrekkingskracht en het individuele karakter van de maxi-scooter. Met krasvaste coating. AKRAPOVIČ SPORTUITLAAT De zeer lichte, voor de C 600 Sport en de C 650 GT ontwikkelde, sportuitlaat is gemaakt van titanium/edelstaal en geeft de maxi-scooters een nog sportiever uiterlijk en een pittige sound. Eindkap van carbon. FABRIEKSOPTIE HIGHLINE NOG MEER COMFORT EN VEILIGHEID MET HET HIGHLINE PAKKET Verwarmbare handvatten, verwarmbare buddyseat, bandenspanningcontrole (RDC), dagrijlicht, LED-knipperlichten** ** Standaard op C 650 GT ACCESSOIRES* LED-KNIPPERLICHTEN** C 600 SPORT Duidelijk langere levensduur, gereduceerd stroomverbruik en goede zichtbaarheid. ** Standaard op C 650 GT VERWARMBARE BUDDYSEAT 3-Traps schakeling (1, 2 en automatisch, buitentemperatuurafhankelijk), 2-traps schakeling voor duopassagier. Voor C 600 Sport en C 650 GT. DIEFSTALALARMSYSTEEM Het al van verre hoor- en zichtbare waarschuwingssignaal, inclusief knipperlichten, biedt extra bescherming tegen diefstal. VERWARMBARE HANDVATTEN 3-Traps schakeling (1, 2 en automatisch, buitentemperatuurafhankelijk). INDIVIDUALITEIT OPNIEUW GECREËERD. Zo bijzonder als de specificaties van de nieuwe maxi-scooter zijn, zo omvangrijk is lijst met fabrieksopties en accessoires. Van het windscherm Sport, die de maxi-scooter een nog sportiever uiterlijk geeft, via de asferische spiegels met extra grote zichthoek, tot aan de rugsteun, die de duopassagier extra comfort en toerplezier verschaft. Ook wanneer het gaat over individualisering zetten de C 600 Sport en C 650 GT de maatstaf. De complete motoruitrusting, inclusief toebehoren zoals scooterhoes, binnentas voor topkoffer, houder voor BMW Motorrad Navigator, speciaal vakje voor de mobiele telefoon of een diefstalalarmsysteem, is te vinden op bmw-motorrad.nl * Af fabriek

16 MAXI-SCOOTER UITRUSTING HOUDER VOOR BMW MOTORRAD NAVIGATOR IV Houder voor de BMW Motorrad Navigator IV, perfect gepositioneerd in het zichtveld van de rijder. TOPKOFFER Waterdichte topkoffer met grote inhoud (35 l), inclusief dekselelementen in alle lakkleuren. Reflector op achterzijde. Als extra is een rugsteun leverbaar. BINNENTAS VOOR TOPKOFFER (zonder afbeelding) Perfecte pasvorm, perfect design. Stevig vormgegeven, waterdicht hoofdvak, buitentas. Met BMW Motorrad opschrift. Afneembare schouderriem. BAGAGEREK Bagagerek voor topkoffer of bagagerol. SCOOTERSLOT Bescherming tegen het onrechtmatig verwisselen van eigenaar. Het slot verbindt stuur en swingarm. Met dit slot kan het voertuig ook aan een vast object worden vastgemaakt. WINDGELEIDERS Effectieve bescherming tegen wind voor de handen van de rijder. VALBESCHERMING Worden aan de zijkant van de voorste kuipdelen gemonteerd. Beschermen de kuip tegen beschadiging bij omvallen. Voor C 600 Sport en C 650 GT. CHROOMDELEN De verchroomde inzetstukken voor de treeplank, de voetsteunen voor de duopassagier (alleen C 600 Sport) en stuurgewichten, verfraaien de maxi-scooters niet alleen, maar maken ze ook nog unieker. Per stuk bestelbaar en naar believen te combineren. MIDDENTUNNELTAS Perfecte pasvorm, perfect design. Inhoud ca. 12 l, waterdicht hoofdvak. Afneembare schouderriem, snel en eenvoudig mee te nemen, dekselvak met opdeling voor kleine voorwerpen. Met BMW Motorrad opschrift en vermelding modelnaam. REGENHOES VOOR BUDDYSEAT Perfect passende, waterdichte regenhoes die vast wordt gezet middels een elastische band. Opbergen kan in een tas onder de buddyseat. SCOOTERMANTEL Perfect passende, waterdichte bescherming voor de rijder tegen weer, wind en vervuiling. Opbergvak aan bovenzijde en aan beide zijkanten. Designprint en BMW Motorrad opschrift. MEER HIGHLIGHTS USB-OPLADER Om apparaten met USB-aansluiting, zoals MP3- spelers en mobiele telefoons, aan het werk te houden. AFDEKHOES Perfect passende, waterdichte beschermhoes met BMW Motorrad opschrift. ASFERISCHE SPIEGELS C 650 GT Extra grote zichthoek door gebogen spiegeloppervlak. Elimineert vrijwel de gehele dode hoek.

17 RIJDERUITRUSTING RIDE COLLECTION JACK CLUB LEER Kort motor- en vrijetijdsjack van zacht rundleder met zeer lichte SC-protectoren op schouders en ellebogen. NP-ProAir rugprotector achteraf leverbaar. Masculiene, slanke snit met 4 buitenzakken en 2 binnenzakken met ritssluiting. Volledig gevoerd. Kleur: Zwart. Leverbaar in de maten S XXXL. JACK VENTING Het jack Venting is ontwikkeld voor extreem zomerse temperaturen. Het grote oppervlak van het luchtdoorlatende netmateriaal biedt optimale ventilatie. De extreem lichte SC-protectoren op schouders en ellebogen en de NP-Air rugprotector zijn uitneembaar. Met reflectiestrepen aan vooren achterzijde. JACK URBAN Het jack Urban is speciaal voor beide maxi-scooters ontwikkeld en dat is meteen merkbaar: het robuuste wind- en waterdichte bovenmateriaal en het C.A.R.E. klimaatmembraan zorgen voor een comfortabele rit, in alle weersomstandigheden. De afneembare thermokraag zorgt voor warmte, de uitneembare NP-protectoren op schouders en ellebogen voor veiligheid. Klassiek van snit, met onopvallende reflectieopdruk op de mouwen. Dit jack is een echte blikvanger. SNEAKER X 2 De halfhoge leren sneakers van 100 % zacht rundleer zijn licht, actief ventilerend en regenbestendig ideaal voor in de stad. Dankzij de gevoerde enkels, de demping op de hak en de geprofileerde zolen zijn ze stijlvol en comfortabel. BROEK CITY 2 DENIM Zomerse motorbroek met zeer slijtvaste materiaalmix van katoen en Cordura. Uitneembare NP-protectoren, op de knieën 2-voudig in hoogte verstelbaar. Broekzoom ook verstelbaar. Te combineren met alle BMW Motorrad jacks. ZONNENBRIL URBAN Stadse zonnebril met metalen frame en optimale UV-bescherming (UV 3). Inclusief hardcase-brillenkoker. GEBREIDE SJAAL URBAN Mix van katoen en acryl. Kleur: Caviar GEBREID VEST URBAN, HEREN Trendy vest van 100 % katoen. Kleur: Caviar/Ebony. PERSOONLIJKHEID OPNIEUW GECREËERD. STYLE COLLECTION HANDSCHOEN URBAN Korte leren handschoen van zacht geitenleer, ideaal tijdens warm weer. Met ongevoerde handpalm voor directe grip en velours op de wijsvingertoppen. HELM AIRFLOW 2 De helm AirFlow 2 doet zijn naam eer aan waar het gaat over aerodynamiek en optimale ventilatie. Verstevigingen door speciaal glasvezel en in verschillende diktes uitgevoerde EPS-inzetstukken bieden maximale veiligheid. Het stadse design, waarbij met name de aluminium componenten de moderne uitstraling bepalen, laat geen enkele wens onbeantwoord. Sommige helmkleuren zijn afgestemd op de lakkleur van de BMW maxi-scooters. Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid laat al meteen na de eerste rit met een van beide maxi-scooters niet meer los. Met de rijderuitrusting van BMW Motorrad kan dit gevoel ook worden gedragen. De perfect bij het scootergevoel passende jacks, helmen en laarzen zijn functioneel en technisch ontwikkeld op basis van de laatste stand van zaken en met veel liefde voor detail. Net zoals de maxi-scooters zelf. Alles over de rijderuitrusting en de BMW Style Collection is te vinden op bmw-motorrad.nl/ride & bmw-motorrad.nl/style

18 LAKKLEUREN / TECHNISCHE GEGEVENS MOTOR RIJWIELGEDEELTE/REMMEN MOTOR RIJWIELGEDEELTE/REMMEN Type vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor, 4 kleppen per cilinder, twee bovenliggende nokkenassen, dry-sump smering Boring x slag 79 mm x 66 mm Cilinderinhoud 647 ccm Vermogen 44 kw (60 pk) bij t/min Koppel 66 Nm bij t/min Compressieverhouding 11,6:1 Brandstofsysteem/motormanagement elektronische inspuiting/elektronisch motormanagement BMSE Uitlaatgasreiniging geregelde 3-wegkatalysator, Euro 4-emissienorm PRESTATIES/VERBRUIK Topsnelheid Verbruik per 100 km bij 90 km/h constant Verbruik per 100 km bij 120 km/h constant Brandstof ELEKTRISCHE INSTALLATIE Dynamo Accu AANDRIJVING Koppeling Versnellingsbak Secundaire overbrenging 175 km/h 4,8 l 6,1 l loodvrij, 95 RON wisselstroom 588 W 12 V / 12 Ah, onderhoudsvrij centrifugaal CVT-automaat ketting in oliebad Frame stalen buisconstructie met aluminium-spuitgietwerk-deel Voorwielophanging upside-down vork, diameter 40 mm Achterwielophanging enkelzijdige swingarm Veerweg voor/achter 115 mm / 115 mm Wielbasis mm Naloop 92 mm Balhoofdhoek 64,6 Velgen vijfspaaks, gegoten aluminium Velgmaat, voor 3,50 x 15" Velgmaat, achter 4,50 x 15" Bandenmaat, voor 120/70 ZR 15 Bandenmaat, achter 160/60 ZR 15 Remmen, voor dubbele remschijven, diameter 270 mm, zwevende 2-zuiger remklauwen Remmen, achter enkele remschijf, diameter 270 mm, zwevende 2-zuiger remklauw ABS BMW Motorrad ABS MATEN/GEWICHTEN Zithoogte Binnenbeencurve Rijklaargewicht met volle tank 1) Drooggewicht 2) Max. toelaatbaar totaalgewicht Max. belading (bij standaarduitrusting) Tankinhoud 810 mm mm 249 kg 231 kg 445 kg 196 kg 16 l Type vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor, 4 kleppen per cilinder, twee bovenliggende nokkenassen, dry-sump smering Boring x slag 79 mm x 66 mm Cilinderinhoud 647 ccm Vermogen 44 kw (60 pk) bij t/min Koppel 66 Nm bij t/min Compressieverhouding 11,6:1 Brandstofsysteem/motormanagement elektronische inspuiting/elektronisch motormanagement BMSE Uitlaatgasreiniging geregelde 3-wegkatalysator, Euro 4-emissienorm PRESTATIES/VERBRUIK Topsnelheid Verbruik per 100 km bij 90 km/h constant Verbruik per 100 km bij 120 km/h constant Brandstof ELEKTRISCHE INSTALLATIE Dynamo Accu AANDRIJVING Koppeling Versnellingsbak Secundaire overbrenging 175 km/h 4,8 l 6,1 l loodvrij, 95 RON wisselstroom 588 W 12 V / 12 Ah, onderhoudsvrij centrifugaal CVT-automaat ketting in oliebad Frame stalen buisconstructie met aluminium-spuitgietwerk-deel Voorwielophanging upside-down vork, diameter 40 mm Achterwielophanging enkelzijdige swingarm Veerweg voor/achter 115 mm / 115 mm Wielbasis mm Naloop 92 mm Balhoofdhoek 64,6 Velgen vijfspaaks, gegoten aluminium Velgmaat, voor 3,50 x 15" Velgmaat, achter 4,50 x 15" Bandenmaat, voor 120/70 ZR 15 Bandenmaat, achter 160/60 ZR 15 Remmen, voor dubbele remschijven, diameter 270 mm, zwevende 2-zuiger remklauwen Remmen, achter enkele remschijf, diameter 270 mm, zwevende 2-zuiger remklauw ABS BMW Motorrad ABS MATEN/GEWICHTEN Zithoogte Binnenbeencurve Rijklaargewicht met volle tank 1) Drooggewicht 2) Max. toelaatbaar totaalgewicht Max. belading (bij standaarduitrusting) Tankinhoud 795 mm mm 261 kg 241 kg 445 kg 184 kg 16 l Reserve 4,0 l Reserve 4,0 l Lengte mm Lengte mm Hoogte zonder spiegels mm Hoogte zonder spiegels mm Breedte (incl. spiegels) 790 (877) mm Breedte (incl. spiegels) 822 (916) mm 1) Volgens EU-richtlijn 93/93, d.w.z. met alle vloeistoffen en smeermiddelen en de bruikbare tankinhoud voor minstens 90 % gevuld. 1) Volgens EU-richtlijn 93/93, d.w.z. met alle vloeistoffen en smeermiddelen en de bruikbare tankinhoud voor minstens 90 % gevuld. 2) Rijklaargewicht zonder vloeistoffen en smeermiddelen. 2) Rijklaargewicht zonder vloeistoffen en smeermiddelen. TECHNISCHE GEGEVENS TECHNISCHE GEGEVENS cosmicblue-metallic matt saphirschwarz-metallic titansilber-metallic platinbronze-metallic vermilionred-metallic saphirschwarz-metallic

19 BMW Motorrad urban mobility BMW maakt rijden geweldig bmw-motorrad.nl/urbanmobility Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. BMW Motorrad, UX-VB-1, München, Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van BMW AG, München. Deze brochure is gedrukt op 100% chloorvrij gebleekt papier. Printed in Germany 02/

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW maakt rijden geweldig Zijn rijwielgedeelte maakt van elk terrein een weg. De -cilinder lijnmotor

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW maakt rijden geweldig GS levensecht altijd en overal. De F GS geeft het onmiskenbare GS gevoel in elke bocht,

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig F 650 GS UNSTOPPABLE F 650 GS

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig F 650 GS UNSTOPPABLE F 650 GS BMW Motorrad F 650 GS BMW maakt rijden geweldig UNSTOPPABLE F 650 GS UNSTOPPABLE DE NIEUWE BMW F 650 GS De nieuwe BMW F 650 GS is UNSTOPPABLE in zijn klasse. Dynamisch dankzij een krachtige tweecilinder

Nadere informatie

BMW Motorrad F 650 GS. Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS

BMW Motorrad F 650 GS. Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS BMW Motorrad F 650 GS Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS UNSTOPPABLE DE NIEUWE BMW F 650 GS De nieuwe BMW F 650 GS is UNSTOPPABLE in zijn klasse. Dynamisch dankzij een krachtige tweecilinder paralleltwin

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ r1200rt UNSTOPPABLE R 1200 RT STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ r1200rt UNSTOPPABLE R 1200 RT STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. bmw-motorrad.nl/ r0rt maakt rijden geweldig UNSTOPPABLE R 0 RT STANDAARD. OP ALLE MODELLEN. MEER INDRUKKEN PER KILOMETER. K NLA S T / beleef deze zo intensief mogelijk. Dat is het grote idee reis maken.

Nadere informatie

C 600 SPORT / C 650 GT

C 600 SPORT / C 650 GT BMW Motorrad Urban Mobility bmw-motorrad.nl/ urbanmobility BMW maakt rijden geweldig C 600 SPORT / C 650 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MEI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING

Nadere informatie

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE. R ninet. R ninet STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE. R ninet. R ninet STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. RNT MAS112013S01B1/1 RNT MAS112013S01B1/1 RNT BFL S T / RNT BFL S T / Puristisch rijden, pure innovatie. Deze twee

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K1200 GT. Excellence in motion.

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K1200 GT. Excellence in motion. BMW Motorrad Tour K 1200 GT BMW maakt rijden geweldig K1200 GT Excellence in motion. Een topklasse motor voor levensgenieters. Wie geniet van de geneugten des levens, houdt waarschijnlijk ook van reizen.

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT K 1200 GT. Excellence in motion.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT K 1200 GT. Excellence in motion. BMW Motorrad Tour K 1200 GT BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT Excellence in motion. Een topklasse motor voor levensgenieters. Wie geniet van de geneugten des levens, houdt waarschijnlijk ook van reizen.

Nadere informatie

Alle motoren Ruud Vos

Alle motoren Ruud Vos Alle motoren 2017 Ruud Vos UITGEVERIJ DE ALK BV Inhoud Inleiding.......................................... 4 Motorrijden over dertig jaar?.......................... 5 Verklaring technische gegevens.......................

Nadere informatie

MODERN MOVEMENT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MEI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Urban Mobility. BMW maakt rijden geweldig

MODERN MOVEMENT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MEI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Urban Mobility. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Urban Mobility bmw-motorrad.nl/ urbanmobility BMW maakt rijden geweldig MODERN MOVEMENT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MEI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING C 600 Sport

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 S/F 800 ST

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 S/F 800 ST BMW Motorrad Sport Sporttour F 800 S F 800 ST BMW maakt rijden geweldig F 800 S/F 800 ST Prijzen, kleuren en uitrusting januari 2009 Standaarduitrusting Fabrieksopties F 800 S Bestelnummer 0216 Motor/aandrijving

Nadere informatie

DESIGN PASSION SPORT

DESIGN PASSION SPORT DESIGN PASSION SPORT GP 800 De Gilera GP800 is verbazingwekkend, de meest krachtige scooter van deze tijd. Het is meer dan een scooter, met zijn 89cc motor is er een nieuwe klasse ontstaan van de tweewieler!

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig R 1200 S R 1200 S. Sport. Sport. Sport.

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig R 1200 S R 1200 S. Sport. Sport. Sport. BMW Motorrad Sport R 1200 S BMW maakt rijden geweldig R 1200 S Sport. Sport. Sport. De BMW R 1200 S haalt zijn kracht uit een zeer sportieve tweecilinder van BMW Motorrad. Met een vermogen van 90 kw (122

Nadere informatie

C 650 GT PRODUCTINFORMATIE.

C 650 GT PRODUCTINFORMATIE. C 650 GT PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad 2016 bmw-motorrad.nl/ c650gt BMW maakt rijden geweldig OVERZICHT. Op de nieuwe C 650 GT kent stedelijke mobiliteit geen grenzen. Bij het wegrijden imponeert de

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 S F 800 ST F 800 S/F 800 ST

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 S F 800 ST F 800 S/F 800 ST BMW Motorrad Sport Sporttour F 800 S F 800 ST BMW maakt rijden geweldig F 800 S/F 800 ST Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2008 Standaarduitrusting Fabrieksopties F 800 S Bestelnummer 0216 Motor/aandrijving

Nadere informatie

Passion for Performance.

Passion for Performance. BMW Motorrad High Performance HP2 Enduro Echt rijplezier Passion for Performance. HP2 Enduro. Doordachte oplossingen tot in het detail. Zoals deze waterpas als hulpmiddel voor het instellen van de vering.

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Innovatie Piaggio blijft innoveren. De maxiscooter met twee wielen voor, geeft meer stabiliteit. De Mp3 is al een beleving op zich.

Innovatie Piaggio blijft innoveren. De maxiscooter met twee wielen voor, geeft meer stabiliteit. De Mp3 is al een beleving op zich. gamma 2008 Piaggio biedt een compleet gamma. Ieder model biedt andere mogelijkheden maar uiteraard zijn alle modellen gemaakt met Italiaans gevoel voor stijl en design en de nieuwste technologie. Eco Piaggio

Nadere informatie

G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig

G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Enduro bmw-motorrad.nl/ g650gssertao BMW maakt rijden geweldig G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig. K 1300 GT Exclusive Edition K 1300 GT EXCLUSIVE EDITION

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig. K 1300 GT Exclusive Edition K 1300 GT EXCLUSIVE EDITION BMW Motorrad Tour K 1300 GT Exclusive Edition BMW maakt rijden geweldig K 1300 GT EXCLUSIVE EDITION PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JUNI 2010 STANDAARDUITRUSTING K 1300 GT EXCLUSIVE EDITION K 1300 GT Exclusive

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Design in zijn puurste vorm

Design in zijn puurste vorm Design in zijn puurste vorm Met zijn minimalistische supersport-kuipwerk en vrijliggende stuur en instrumenten is de Aerox R Naked gebouwd voor puur plezier en totale vrijheid. De Aerox R Naked is met

Nadere informatie

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE.

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE. BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE. OVERZICHT. Op de BMW C 650 GT kent stedelijke mobiliteit geen grenzen. Bij het wegrijden imponeert de krachtige sound en geniet je van de

Nadere informatie

BMW Motorrad. G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto. Echt rijplezier. Get Your Kicks.

BMW Motorrad. G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto. Echt rijplezier. Get Your Kicks. BMW Motorrad G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto Echt rijplezier Get Your Kicks. Radicaal. Licht. Puristisch. G 650 Xmoto G 650 Xcountry G 650 Xchallenge 02-03 04-05 G 650 Xchallenge Bye bye limits.

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R. De nieuwe R 1200 R. Anytime. Anywhere.

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R. De nieuwe R 1200 R. Anytime. Anywhere. BMW Motorrad Urban R 1200 R BMW maakt rijden geweldig De nieuwe R 1200 R Anytime. Anywhere. Nieuw is De nieuwe BMW R 1200 R. Een eigentijdse Roadster. En door de meest moderne techniek zijn tijd ver vooruit.

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS BMW Motorrad Enduro BMW maakt rijden geweldig PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES Bestelnummer 0219 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor,

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R R 1200 R. Anytime. Anywhere.

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R R 1200 R. Anytime. Anywhere. BMW Motorrad Urban R 1200 R BMW maakt rijden geweldig R 1200 R Anytime. Anywhere. Nieuw is De BMW R 1200 R. Een eigentijdse Roadster. En door de meest moderne techniek zijn tijd ver vooruit. tijdloos.

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE.

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE. BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE. BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE. OVERZICHT. Meer momenten per dag. De BMW C 650 Sport brengt zijn berijder gelijk op toeren. De watergekoelde tweecilinder lijnmotor levert

Nadere informatie

C 650 GT PRODUCTINFORMATIE.

C 650 GT PRODUCTINFORMATIE. C 650 GT PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad 2016 bmw-motorrad.be The Ultimate Riding Machine OVERZICHT. Op de nieuwe C 650 GT kent stedelijke mobiliteit geen grenzen. Bij het wegrijden imponeert de krachtige

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2008 The creation of a modern means of transport, with the popularity of a bicycle, the performance of a motorbike, the elegance and comfort of an automobile, is now reality Corradino D Ascanio

Nadere informatie

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit liefde voor het vak. De handgemaakte carbon Limited

Nadere informatie

F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig

F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Tour bmw-motorrad.nl/ f800gt BMW maakt rijden geweldig F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING F 800 GT Bestelnummer 0B03

Nadere informatie

De meest efficiënte stadsscooter

De meest efficiënte stadsscooter De meest efficiënte stadsscooter Het leven kan hectisch zijn met al die afspraken op verschillende plaatsen. De Neo's 4: een slimme manier van reizen in de stad. Kies je voor een Neo's 4, dan kies je voor

Nadere informatie

BMW Motorrad PRODUKTINFORMATION BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE.

BMW Motorrad PRODUKTINFORMATION BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE. BMW Motorrad PRODUKTINFORMATION 2018. BMW C 650 SPORT. MAKE LIFE A RIDE. OVERZICHT. Elke dag hogere draaimomenten. De nieuwe BMW C 650 Sport brengt zijn bestuurder gelijk op dreef. De watergekoelde tweecilinder

Nadere informatie

F 800 R PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Roadster. BMW maakt rijden geweldig

F 800 R PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Roadster. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Roadster bmw-motorrad.nl/ f800r BMW maakt rijden geweldig F 800 R PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES F 800 R Bestelnummer

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 ST

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 ST BMW Motorrad Tour BMW maakt rijden geweldig PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2012 STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES Bestelnummer 0234 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor,

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS BMW Motorrad Enduro F 800 GS BMW maakt rijden geweldig F 800 GS PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2012 STANDAARDUITRUSTING F 800 GS TROPHY F 800 GS Bestelnummer 0219 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde

Nadere informatie

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE.

BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE. BMW Motorrad PRODUCTINFORMATIE 2018. BMW C 650 GT. MAKE LIFE A RIDE. OVERZICHT. Op de BMW C 650 GT kent stedelijke mobiliteit geen grenzen. Bij het wegrijden imponeren de krachtige sound en de exclusieve

Nadere informatie

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE.

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad 2016 bmw-motorrad.be The Ultimate Riding Machine OVERZICHT. Met de C evolution start een nieuwe vorm van mobiliteit: het is de eerste volledig elektrische maxi-scooter

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2014.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2014. BMW Motorrad bmw-motorrad.nl BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2014. 3 14 Voel de vibraties van de stad op je huid. Voel zijn polsslag. De URBAN collectie van BMW Motorrad

Nadere informatie

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE.

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad 2016 bmw-motorrad.nl/ cevolution BMW maakt rijden geweldig OVERZICHT. Met de C evolution start een nieuwe vorm van mobiliteit: het is de eerste volledig elektrische

Nadere informatie

Switch! Change is good.

Switch! Change is good. Switch! Change is good. Praktisch en emissievrij, de geheel elektrische EC-03 25km versie is een uitermate doordacht mobiliteitsproduct. Met de comfortabele zitpositie, het gebruiksvriendelijke ontwerp

Nadere informatie

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Motorscooters: praktisch, slim én leuk! Files? Daar heb ik met mijn Suzuki motorscooter nauwelijks last van! Of je nu in Parijs, Rome of Londen

Nadere informatie

F 700 GS PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig

F 700 GS PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Enduro bmw-motorrad.nl/ f700gs BMW maakt rijden geweldig F 700 GS PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING F 700 GS Bestelnummer 0B01

Nadere informatie

Cool, cooler, coolst!

Cool, cooler, coolst! Cool, cooler, coolst! Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders

Nadere informatie

BMW C 650 SPORT PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad

BMW C 650 SPORT PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad BMW C 650 SPORT PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad OVERZICHT. Meer momenten per dag. De nieuwe BMW C 650 Sport brengt zijn berijder gelijk op toeren. De watergekoelde tweecilinder lijnmotor levert een output

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE.

C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. C EVOLUTION PRODUCTINFORMATIE. BMW Motorrad 2015 bmw-motorrad.nl/ cevolution BMW maakt rijden geweldig OVERZICHT. Met de C evolution start een nieuwe vorm van mobiliteit: het is de eerste volledig elektrische

Nadere informatie

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Wat maakt de Suzuki Intruder zo populair? Indrukwekkende modellen Ook in 2016 bestaat het Suzuki Cruiser segment weer uit een aantal indrukwekkende modellen, zoals

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] adventure sport.

[ Suzuki 2014 ] adventure sport. [ Suzuki 2014 ] adventure sport www.suzuki.nl V-strom 1000 abs [ adventure sport ] V-strom 1000 abs Suzuki V-Strom 1000 ABS, de ultieme Adventure Sport met sublieme handling! Suzuki introduceert met trots

Nadere informatie

De meest spraakmakende Sport ATV

De meest spraakmakende Sport ATV De meest spraakmakende Sport ATV De YFZ450R is de eerste keuze van professionals. En één blik op de specificaties zegt al genoeg. Het totale pakket van strak sturen, sportieve vering en een hightech-motor

Nadere informatie

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

YZF-R125. Re-De ne Your Reality. Re-De ne Your Reality. De YZF-R modellen van Yamaha bepalen al twee decennia de norm. Winnaars op de het circuit en leiders op de weg. De hightech R-serie motoren van Yamaha bieden ongeëvenaarde prestaties,

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig. K 1200 R Sport. K 1200 R Sport. Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2008

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig. K 1200 R Sport. K 1200 R Sport. Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2008 BMW Motorrad Sport BMW maakt rijden geweldig Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2008 Standaarduitrusting Fabrieksopties Bestelnummer 0585 Fabrieksopties zonder meerprijs: Lagere buddyseat (hoogte:

Nadere informatie

The kids' ATV that adults love too.

The kids' ATV that adults love too. The kids' ATV that adults love too. De YFM90R is niet alleen compact van formaat, maar is tevens uitgerust met verschillende voorzieningen van de grotere Yamaha ATV-modellen. Zoals onafhankelijke wielophanging

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

BMW Motorrad Style. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2013.

BMW Motorrad Style. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2013. BMW Motorrad Style bmw-motorrad.nl BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD STYLE. PRIJSLIJST JANUARI 2013. LOGO GS HERITAGE MOTORSPORT PAGINA 3 PAGINA 8 PAGINA 12 PAGINA 16 INSPIRATIE AANTREKKEN. DE BMW

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig. R 1200 GS Adventure. R 1200 GS Adventure. Explore your horizon.

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig. R 1200 GS Adventure. R 1200 GS Adventure. Explore your horizon. BMW Motorrad Enduro R 1200 GS Adventure BMW maakt rijden geweldig R 1200 GS Adventure Explore your horizon. 3 Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap (Confucius 551 v. Chr. 479 v. Chr.). Wij

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig

BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad bmw-motorrad.nl BMW maakt rijden geweldig HIGHLIGHTS 2015 WAKE UP TO LIFE EVERY MORNING WITH YOUR ENGINE RUNNING. Voor je ligt een nieuwe dag vol mogelijkheden. En je kunt elke minuut gebruiken.

Nadere informatie

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD Puur en simpel Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

R ninet PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MAART 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Roadster. BMW maakt rijden geweldig

R ninet PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MAART 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Roadster. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Roadster bmw-motorrad.nl/ rninet BMW maakt rijden geweldig R ninet PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING MAART 2014 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING R ninet Bestelnummer 0A06

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] STREET

[ Suzuki 2014 ] STREET [ Suzuki 2014 ] STREET w w w. s u z u k i. n l V-strom 1000 abs [ street ] gsr750a GSR750A, de sportieve naked Bij de ontwikkeling van de GSR750A heeft Suzuki de essentie van een sportieve naked bike nagestreefd;

Nadere informatie

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV /// ATV Catalogus 2 /// Inhoudsopgave Inhoudsopgave ATV /// 3 MXU50 50cc ATV 3...MXU 50 4... Maer 90 5...MXU 150 6...MXU 300 R Off Road 7... MXU 300 Greenline 8...MXU 400 44 IRS 9...MXU 500i DX 10... MXU

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig K 1300 R K 1300 R

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig K 1300 R K 1300 R BMW Motorrad Urban BMW maakt rijden geweldig Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2009 Standaarduitrusting Fabrieksopties Bestelnummer 0518 Fabrieksopties zonder meerprijs Lagere buddyseat, 790 mm SA-Nr.

Nadere informatie

F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig

F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Tour bmw-motorrad.nl/ f800gt BMW maakt rijden geweldig F 800 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING F 800 GT Bestelnummer 0B03

Nadere informatie

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving Seat Arona Seat zoekt het hoger op Autotest Seat heeft een succesformule gevonden. De nieuwste modellen van het Spaanse merk combineren vorm met functie, dynamiek met comfort, prijs met kwaliteit en plezier

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K 1300 GT K 1300 GT

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K 1300 GT K 1300 GT BMW Motorrad Tour BMW maakt rijden geweldig Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2009 Standaarduitrusting Fabrieksopties Bestelnummer 0538 Motor/aandrijving 4-cilinder lijnmotor, dwarsgeplaatst, 55

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K 1300 GT K 1300 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2010

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K 1300 GT K 1300 GT PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2010 BMW Motorrad Tour BMW maakt rijden geweldig OU PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2010 STANDAARDUITRUSTING KLEUREN Bestelnummer 0538 Motor/aandrijving 4-cilinder lijnmotor, dwarsgeplaatst, 55 naar

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR BMW Motorrad Sport S 1000 RR BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING S 1000 RR Bestelnummer 0507 Motor/aandrijving Vloeistof-/oliegekoelde, dwarsliggende

Nadere informatie

Suzuki ATV

Suzuki ATV Suzuki ATV 2010 www.suzuki.nl voorwoord Voor u ligt de 2010 Suzuki ATV brochure, met een ongekend breed programma aan ATV s. De Sport ATV serie bestaat uit de QuadSport Z400, Z250 en de QuadRacer R450.

Nadere informatie

More Power. More Fun. More winning.

More Power. More Fun. More winning. More Power. More Fun. More winning. Als u eenmaal met de YFM700R hebt gereden, wilt u nooit meer iets anders. Het indrukwekkende vermogen en de nauwkeurige besturing bieden u, zelfs onder de meest extreme

Nadere informatie

bmw-motorrad.be BMW Motorrad Style The Ultimate Riding Experience Prijzen januari 2013

bmw-motorrad.be BMW Motorrad Style The Ultimate Riding Experience Prijzen januari 2013 BMW Motorrad Style Prijzen januari 2013 The Ultimate Riding Experience bmw-motorrad.be Deze brochure behandelt de Duitse versies. De afgebeelde uitvoeringen bevatten deels ook accessoires die niet tot

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig G 650 GS G 650 GS

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig G 650 GS G 650 GS BMW Motorrad Enduro BMW maakt rijden geweldig PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES Bestelnummer 0188 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-takt motor,

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig F 800 R F 800 R

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig F 800 R F 800 R BMW Motorrad Urban BMW maakt rijden geweldig PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING Bestelnummer 0217 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor, twee bovenliggende

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO 2 Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet

Nadere informatie

F 650 GS F 650 GS Dakar

F 650 GS F 650 GS Dakar BMW Motorrad Enduro F 650 GS F 650 GS Dakar BMW maakt rijden geweldig F 650 GS F 650 GS Dakar Voor alledag en avontuur Voor stad en land. En alles daartussen Beton? Asfalt? Kinderkopjes? Zand? De BMW F

Nadere informatie

INDEX MAXSYM 2-5 JOYMAX 6-7 GTS 8-9 JOYRIDE 10-11 SYMPHONY SR 12-13 ORBIT 14 VS 15 FIDDLE II 16-17 TONIK 18 ALLO 19 MIO 20-21 WOLF 22-23

INDEX MAXSYM 2-5 JOYMAX 6-7 GTS 8-9 JOYRIDE 10-11 SYMPHONY SR 12-13 ORBIT 14 VS 15 FIDDLE II 16-17 TONIK 18 ALLO 19 MIO 20-21 WOLF 22-23 MAXISCOOTERS OVER SYM SYM is één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers ter wereld met moderne productiefaciliteiten in onder meer Taiwan, Vietnam en China. Sinds onze oprichting in

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

De hartslag van je ziel

De hartslag van je ziel 2007 MT-03 De hartslag van je ziel De radicale MT-03 staat voor alles wat Kodo inhoudt. Kodo is het Japanse woord voor hartslag maar ook de omschrijving van het legendarische drumritme dat je diep van

Nadere informatie

ATTITUDE PURE VRIJHEID

ATTITUDE PURE VRIJHEID ATTITUDE PURE VRIJHEID WHAT S YOUR ATTITUDE? ERVAAR VRIJHEID ALS NOOIT TEVOREN MET DE NIEUWE QUICKI E ATTITUDE AANKOPPELFIETS. ATTITUDE Manual Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten,

Nadere informatie

STYLE MAKE LIFE A RIDE.

STYLE MAKE LIFE A RIDE. STYLE 2019 MAKE LIFE A RIDE. De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal bekijks,

Nadere informatie

NEW LAND ROVER DEFENDER TECHNISCHE GEGEVENS 2019

NEW LAND ROVER DEFENDER TECHNISCHE GEGEVENS 2019 NEW LAND ROVER DEFENDER TECHNISCHE GEGEVENS 2019 DEFENDER 90 TECHNISCHE GEGEVENS DIESEL MOTOR D200 D240 Transmissie Automaat Automaat Aandrijving All Wheel Drive (AWD) All Wheel Drive (AWD) Maximum vermogen

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

MT-09 ABS.

MT-09 ABS. MT-09 ABS www.yamaha-motor.nl MT-09 ABS The Dark Side of Japan Bij de ontwikkeling van de MT-09 hadden wij als doelstelling een nieuw type sportmotor te ontwikkelen die met drie hoofdkenmerken de motor

Nadere informatie

Poloshirt Logo, heren 17,00 56,00. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ]

Poloshirt Logo, heren 17,00 56,00. Poloshirt Logo, dames STIJL MET KARAKTER. [ 4 ] [ 5 ] STYLE 2018 De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal bekijks, zowel op als naast

Nadere informatie