Magazine JUWELIER PUNTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Magazine JUWELIER PUNTE 2015. www.punte-juwelier.nl"

Transcriptie

1 Magazine JUWELIER PUNTE 2015

2 PUNTE UTRECHT Juwelier Punte Choorstraat KN Utrecht Tel: VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2015, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze winkel, onze veelzijdige collectie sieraden en horloges en uiteraard van ons team. Bovenal is dit magazine bedoeld om u als klant hartelijk te bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit die u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om de mooiste collecties in te kopen, zowel van de trendy als de luxe merken. Wij laten u dan ook met veel plezier de nieuwe trends en ontwikkelingen in de sieraden- en horlogemerken zien. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er reilt en zeilt in de wereld van sieraden en horloges. Het is uniek dat we iedere dag met zo veel gerenommeerde merken mogen werken. Iets moois kopen voor uzelf of als prachtig cadeau voor uw dierbaren doet u graag bij een vertrouwd adres. Omdat ze een persoonlijke betekenis en een grote emotionele waarde hebben, willen we graag de tijd nemen voor het kopen van een sieraad of een horloge. Dat vinden we bij Punte Juwelier heel belangrijk en daarom nemen wij graag de tijd om er zeker van te zijn dat het sieraad of het horloge van uw keuze perfect bij u past. Punte Juwelier is al 55 jaar lang een vertrouwd adres in Utrecht. Met ruime kennis over haar producten en een goed advies met gevoel voor uw wensen staat ons team voor u klaar. Ook uw reparaties zijn bij ons in deskundige handen. Wij hopen u van harte binnenkort in onze winkel te mogen begroeten. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Het team van Punte Juwelier Spirelli basisring kan in zowel geel, wit of roodgoud gemaakt worden vanaf 1299,- Inschuifring Spirelli, witgoud, met één diamant, briljant geslepen, 0.05crt 665,- Inschuifring Spirelli, witgoud, met één cultivé parel 8mm. 350,- Magazine 2015 Niets uit deze uitgave mag openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van de uitgever. Uitgever en redactie dragen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de advertenties. De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen in euro. De modellen in dit magazine zijn niet specifiek op ware grootte afgebeeld. Voor alle modellen geldt een voorbehoud op prijswijziging en kleurafwijking. Alle artikelen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Goud, zilver, edelstenen, glans en licht kunnen op papier worden weergegeven, echter nooit in hun werkelijke pracht geïmiteerd.

3 OMEGA SPEEDMASTER MARK II: EEN KLASSIEKE CHRONOGRAAF WORDT GEMODERNISEERD 1969 was een gedenkwaardig jaar voor de mensheid. We zetten voor het eerst voet in een andere wereld en de astronauten die deze eerste stappen op de maan zetten, droegen de OMEGA Speedmaster Professional chronograaf. In datzelfde jaar introduceerde OMEGA de nieuwe Speedmaster Mark II, een horloge met een gestroomlijnde kast die werd aangedreven door het met de hand opwindbare kaliber 1861, die in de Moonwatch in de ruimte was beproefd. In 2014 introduceert OMEGA deze klassieke Speedmaster Mark II opnieuw. Het horloge is gemoderniseerd met een automatisch mechanisme en een tachymeterschaal die zichtbaar is in het slechtste licht, een première in de iconische Speedmaster-familie. De gepolijste en geborstelde roestvrijstalen tonneaukast is voorzien van een gepolijste kroon en knoppen. Ter hoogte van de 10 zit op de kast een datumcorrector. De wijzerplaat is voorzien van de drie herkenbare sub-wijzerplaten: 30 minuten ter hoogte van de 3, 12 uur ter hoogte van de 6 en een kleine secondemeter ter hoogte van de 9. Het vlakke, krasbestendige saffierglas beschermt de matzwarte of grijze wijzerplaat. De transparante tachymeterschaal op het saffierglas wordt van onderen verlicht door een aluminium ring gevuld met Super-LumiNova. De gelakte witte en zwarte uur- en minutenwijzers zijn evenals de centrale chronograafwijzer gecoat met Super-LumiNova. Voor fans van OMEGA en liefhebbers van de Speedmaster die zoeken naar een iconisch ontwerp met een beetje kleur, is de centrale secondewijzer van de chronograaf in de Speedmaster Mark II met de grijze wijzerplaat neon oranje. Ook de minutenaanduiding is oranje. Het horloge wordt gedragen op een geborstelde roestvrijstalen band met de gepatenteerde verstelbare vouwsluiting van OMEGA. Het horloge wordt geleverd met een instrument waarmee de datum snel en eenvoudig kan worden ingesteld. De nieuwe Speedmaster Mark II onderscheidt zich van het horloge uit 1969 door het Co-Axial kaliber 3330, een automatisch uurwerk met Si14 siliconen balansveer en chronograafmechanisme met zuilenrad. De nieuwe OMEGA Speedmaster Mark II is waterbestendig tot 10 bar (100 meter / 330 feet) en wordt geleverd met een volledige garantie van vier jaar.

4 PUNTE UTRECHT INTERVIEW PUNTE UTRECHT Al sinds 1959 is Punte Juwelier`` gevestigd in hartje Utrecht. Waar het toen nog begon als kleinschalig verkooppunt van klokken en horloges, is het inmiddels uitgegroeid tot dé juwelierszaak in de stad. Ruud Reijers aan het woord. De zaak is een echt familiebedrijf. Ruud: Inderdaad, mijn ouders zijn in 1959 de zaak begonnen en helpen nog steeds een handje mee. Vanaf het begin wordt de winkel dus al door onze familie gerund, het is een van de weinige echte familiebedrijven in Utrecht. Daar zijn wij best trots op! Wij willen de klant iets unieks aanbieden. Heeft u veel vaste klanten? zetten ons dan ook graag in voor een beetje extra service. Zo kunnen klanten de bij ons aangeschafte diamantsieraden 1 x per jaar gratis komen laten controleren en schoonmaken door onze vakkundige medewerker(sters), of door onze goudsmid laten repareren. Dit is meteen een bedankje naar de klant toe. Daarnaast zijn we zeven dagen per week geopend, gezien juwelier toch als een conservatief vak wordt gezien vallen wij hiermee best op. Valt u ook op met uw collectie? Ruud: Zeker, we zijn in de regio exclusieve dealer voor onder andere Pesavento, Trollbeads en R&C en daarnaast verkopen we ook enkele huiscollecties die we zelf uitzoeken. We hebben een ruime collectie Zwitserse horloges van topmerken zoals Omega, Tag Heuer, Longiness, Rado en meer. De diversiteit in zowel prijzen als merken is bij ons groot. Een andere collectie die we vol trots in onze winkel verkopen is het assortiment handgemaakte sieraden van Alexander Punte. Vanaf het begin wordt de winkel dus al door onze familie gerund, het is een van de weinige echte familiebedrijven in Utrecht. Daar zijn wij best trots op! Met handgemaakte sieraden biedt u de klanten iets unieks aan. PUNTE UTRECHT Ruud: Utrecht is toch een centraal gelegen stad, veel van onze klanten zijn dus ook passanten. Toch hebben wij ook een groep vaste klanten die voor alle belangrijke momenten van het leven bij ons langskomen voor het bijpassende sieraad! Wij weten hoe belangrijk dit is en Ruud: De sieraden van Alexander Punte zijn echt bijzonder mooi. Wij willen de klant iets unieks aanbieden, daarom verkopen wij bijvoorbeeld ook horloges van het merk Pellikaan. Deze komen van een horlogemaker uit Utrecht die zelf prachtige unieke horloges maakt.

5 PUNTE UTRECHT U heeft ook een grote collectie verlovingsen trouwringen. PUNTE UTRECHT Ruud: Wij hebben inderdaad een ruim assortiment verlovings- en trouwringen. Internet speelt bij het grote publiek een steeds belangrijkere rol, dus ook daar proberen wij op in te spelen. Klanten kunnen zich online bijvoorbeeld uitgebreid oriënteren op hun wensen voor een verlovings- of trouwring. Daarna komen ze bij ons langs met een goed beeld van waar ze naar op zoek zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat de klant inderdaad de ideale ring vindt! Internet speelt bij het grote publiek een steeds belangrijkere rol, dus ook daar proberen wij op in te spelen. Klanttevredenheid staat dus hoog in het vaandel? Juwelier Punte Choorstraat KN Utrecht Tel: Ruud: Daar gaat het uiteindelijk allemaal om. We proberen iedereen op een prettige, ongedwongen manier te helpen. We praten onze klanten niets aan, maar adviseren ze en zoeken samen met hen naar het perfecte sieraad. Uiteindelijk wil je dat een klant tevreden de winkel verlaat en met plezier weer eens bij ons terugkomt. Als we dezelfde mensen, of misschien iemand uit hun kenniskring, bij ons terug zien komen, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan!

6 PUNTE UTRECHT KARAAT ROSÉ- & WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT PUNTE UTRECHT SET ROSÉ & WITGOUD Hanger, 0.10 crt. 335,- Collier, 398,- Oorstekers, 0,16 crt. 598,- Ring, 0.16 crt. 745,- HANGERS Hanger, incl. lederen collier, 890,- Hanger, 0.27 crt. incl. collier, 1560,- ARMBAND & COLLIER ROSÉGOUD Armband, 1835,- Collier, 3998,- RINGEN & OORSIERADEN BICOLOR Ring, 1310,- Creolen, 998,- Ring, 0.80 crt. 2298,- Ring, 0.06 crt. 739,- Ring, 0.12 crt. 989,- Ring, 0.35 crt. 1429,-

7 Elegance is an attitude L prijs: 3.150,- Kate Winslet The Longines Elegant Collection Al sinds het verre verleden focust het Zwitserse horlogehuis Longines zich op elegantie. Deze kernwaarde vind je niet alleen terug in de horloges maar ook in de communicatie; via de beroemde slogan Elegance is an attitude. Het kan dan ook geen verrassing zijn dat het merk nu de Longines Elegant Collection lanceert, welke het klassieke design en de subtiele lijnen, typerend voor Longines uurwerken, perfect belichaamd. Deze lijn is verkrijgbaar in 3 maten, welke allen zijn uitgerust met een mechanisch uurwerk. Er is een grote diversiteit in wijzerplaten, welke elk haar eigen definitie van elegantie met zich mee brengt. De dames modellen bezet met diamanten zijn allen van Top Wesselton VVS kwaliteit. Conquest Classic L prijs: 1.520,- L prijs: 1.330,- L prijs 1.330,-

8 PUNTE UTRECHT KARAAT WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT HANGERS & OORSIERADEN WITGOUD Hanger, 0.05 crt. incl. collier, 239,- Hanger, 0.10 crt. incl. collier, 325,- Oorstekers, 2 x 0.05 crt. 269,- Oorstekers, 2 x 0.10 crt. 459,- RINGEN DIAMANT & WITGOUD RINGEN DIAMANT & WITGOUD Ring, 0.11 crt. 595,- Ring, 0.15 crt. 529,- Ring, 0.03 crt. 398,- Ring, 0.15 crt. 689,- Ring, 0.08 crt. 454,- RINGEN & OORSIERADEN WITGOUD Creolen 645,- Ring, 0.20 crt. 815,- Oorstekers, 0.09 crt. en zoetwaterparel. 439,- Ring, 0.23 crt. 659,- Oorstekers, 0.10 crt. 298,- Deze oorsieraden zijn zo gemaakt dat u ze ook als stekertje met 1 diamantje kunt dragen. Ring, 0.50 crt. 1455,- Ring, 0.51 crt. 1245,-

9 real watches for real people Big Crown ProPilot Day Date Automatisch mechanisch uurwerk Extra grote dag- en datum aanduiding Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter 1280,- Big Crown ProPilot Date Automatisch mechanisch uurwerk Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter 1180,- Big Crown ProPilot Date Automatisch mechanisch uurwerk Gesatineerde edelstalen kast en band Waterbestendig tot 100 meter 1330,- Oris Big Crown Propilot Altimeter Gepatenteerd automatisch uurwerk met mechanische hoogtemeter Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter 2900,- Aquis Depth Gauge Automatisch mechanisch uurwerk Gepatenteerde dieptemeter functie Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 500 meter 2600,- Aquis Date Automatisch mechanisch uurwerk Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 300 meter 1300,- Aquis Date Automatisch mechanisch uurwerk Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 300 meter 1450,-

10 Tegenwoordig doen we er alles aan om tijd te besparen: technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer vullen met allerlei afspraken. Kortom: uren, minuten en seconden bepalen ons leven. Het klinkt paradoxaal dat een blik op een horloge voor wat ontspanning zorgt, maar dat is precies wat een wijzerhorloge van MeisterSinger doet. Elke MeisterSinger is geïnspireerd door eende allereerste eenwijzerhorloges: de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw. De ene wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van vijf minuten, waardoor de tijd langzamer lijkt te verstrijken. Het zal u verrassen hoeveel tijd een uur bevat. Geniet er in alle rust van, met de eenwijzerhorloges van MeisterSinger. Salthora Om de 60 minuten hoort u een klik. Dan springt de urenaanduiding op de twaalf een uur verder. Maar om dat te weten, hoeft u niet eens te kijken. 2298, Perigraph NL Editie 2014 Een horloge om de dag te vieren. Want die kunt u zien op de open datumring. Gelimiteerd op 114 stuks. 1598, Pangaea Day Date Met zijn overzichtelijke dag- en datumring is dit horloge het tegenovergestelde van een overvolle agenda. 1898, N 03 Straalt dezelfde rust uit als onze andere horloges met één wijzer. Maar heeft meer beweging nodig. Uiteindelijk laadt het Zwitserse automatische kaliber dan helemaal vanzelf weer op. 1449, NEO Q Frisse kleuren elegante cijfers. Samen met de platte kast en de datumaanduiding een veelzijdige en elegante metgezel. 498,

11 PUNTE UTRECHT SET GEEL & WITGOUD Hanger, 0.08 crt. 315,- Collier, 398,- Ring, 0.20 crt. 949,- Oorstekers, 0.10 crt. 498,- DEZE SET VAN 2.160,- VOOR 1.950,- RINGEN GEEL & WITGOUD Ring, 0.05 crt. 298,- Ring, 0.08 crt. 475,- Ring, 0.03 crt. 239,- Ring, 0.02 crt. 357,- 14 KARAAT GEEL & WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT PUNTE UTRECHT RINGEN GEEL & WITGOUD Ring, 0.13 crt. 968,- Ring, 0.15 crt. 625,- Ring, 0.15 crt. 978,- ARMBAND & COLLIER GEEL & WITGOUD Collier 3529,- Armband 1659,- 359,- ARMBANDEN GEEL & WITGOUD 309,- ARMBAND & COLLIER GEEL & WITGOUD Collier 3649,- Armband 1739,-

12 Pellikaan timing maakt geweldige horloges voor geweldige mensen Productontwikkelaar en technoloog Hubert Pellikaan kon het ultieme horloge niet vinden. Hij besloot het derhalve zelf te gaan maken. Na ontelbare avonden noeste arbeid ontstond dit speciale horloge. Dit eerste horloge, het prototype bleek later, oogstte veel bewondering. Missie van Pellikaan timing: - Fantastische horloges maken voor fantastische mensen - Nederlands ontwerp - Techniek met eeuwigheidswaarde Zo ontstond een nieuw merk: Pellikaan timing. Het ontwerp van de horloges is sterk, sober en puur, en geïnspireerd door de horloge geschiedenis. Gemaakt voor het meten van de tijd. TECHNOLOGY READABILITY DESIGN Hendrik Lorentz 1895,- Flying Dutchman II 890,- Flying Dutchman automaat sport 1490,-

13 PUNTE UTRECHT SPECIALE GELEGENHEDEN De gesloten cirkel van ringen symboliseert de volmaakte liefde. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een ring als symbool voor de liefde die zij voor elkaar voelen. Wilt u aan uw ring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is diamant de mooiste toevoeging crt. 978, crt. 379, crt. 815,- Deze witgouden ringen met briljant geslepen diamant zijn bijzonder geschikt om te schenken bij speciale gelegenheden. Niet alleen zijn ze prachtig als aanzoekring, maar ook bij bijvoorbeeld een geboorte, verjaardagen van uw trouwdag of een bijzondere verjaardag, schenkt u de draagster een blijvende herinnering aan een onvergetelijk moment crt. 595,- Turning light into love crt. 429,- Rivoir Classique Solitaire and Eternity rings made of 18 ct gold and exceptional Rivoir diamonds

14 PUNTE UTRECHT HELLO TOKIO PUNTE UTRECHT Tokio is niet de eerste de beste bruisende metropool. De miljoenenstad die in het land van de rijzende zon zowat op alle vlakken de toon zet, is een waar feest voor de zintuigen. Tokio is Japan in miniatuur maar tegelijkertijd in overtreffende trap. Een explosie aan indrukken, smaken, geuren en belevingen maken deze stad tot de absolute topper voor een onvergetelijke citytrip. Wie zich vanaf de luchthaven naar hartje Tokio begeeft, wordt gelijk overweldigd door de beweeglijkheid van de stad. Het verkeer, de mensenstroom, de immense impulsen: Tokio zuigt de bezoekers mee in een dolle rit aan ervaringen. Dit is New York City, Parijs, Londen en Milaan bij elkaar. JETLAG-VRIENDELIJK De eerste dag in Tokio vormt een uitdaging op velerlei vlakken. Het tijdsverschil met Nederland is immers bijna negen uur en de gemiddelde vlucht vanuit Amsterdam landt er rond 08u30 s morgens. Met andere woorden, u begint er doorgaans uw dag wanneer die in Nederland eigenlijk al zo goed als op z n einde loopt. Even op de tanden bijten, is dus de boodschap om zo snel mogelijk een einde te maken aan uw jetlag. De eerste dag kunt u daarom het beste vullen met een reeks bezoeken aan de klassiekers van de stad met behulp van een taxi of metro. Tokio op zich is zo groot dat u al wandelend per dag nauwelijks één wijk zou kunnen ontdekken. MODERNITEIT EN SPIRITUALITEIT Naast het Keizerlijk Paleis is de Meji Jingu Shrine een must see om de intrigerende mix tussen moderniteit en spiritualiteit die de stad typeert, te ontdekken. Deze tempel biedt een serene beleving in een groene setting, perfect om even aan het stadsgedruis te ontsnappen. Aan het begin van de tempel reinigen bezoekers hun handen ritueel met heilig water dat ze met schepjes over hun handen gieten. Aan de immense gebedsboom kunt u zelf uw wensen op een houten blokje bij de boom hangen tussen de duizenden andere gebedsplaatjes die in de wind een fascinerend schouwspel genereren. Met wat geluk kunt u er misschien ook een Shinto huwelijk in traditionele klederdracht meemaken waarbij de bruid in een bijzonder wit gewaad met oversized capuchon gekleed gaat. Na het bezoek aan de tempel kunt u vervolgens de hippe cultuur van Tokio ontdekken in het nabijgelegen Harajuka-district, ook wel de Champs-Élysées van Tokio genoemd. Omotesandõ is er de place-to-be, met waanzinnige flagship stores en een architectuur die zijn gelijke niet kent. U kunt uw dag eindigen in Omotesando Hills, een knoert van een shopping mall. NEON EN KLEUR Ook een bezoek aan het Akihabara-district behoort tot de top- 5 van must do s tijdens een bezoek aan Tokio. De wijk heeft al ruim vijftig jaar de bijnaam Electric Town en wie er een wandeling maakt, begrijpt al snel waarom. De buurt is een mengelmoes van neon, kleur en publicitaire schreeuwerigheid. Hier kunt u de allerlaatste snufjes op het gebied van laptops, flatscreens, mobieltjes, e-readers en meer van dit soort artikelen op de kop tikken. Ook is het een hotspot voor liefhebbers van videospelletjes. De wijk is echter eveneens de thuishaven van dat andere Japanse fenomeen, de manga en anime cultuur, verwijzend naar de typische Japanse tekenfilms. Meisjes in manga en anime-kleding (het Franse dienstmeid thema is er bijzonder populair) wijzen bezoekers er de weg naar typische anime-adressen zoals het Royal Milk maid cafe. In plaats van Goedendag wordt u hier begroet met Welkom thuis, meester. Typ even Royal Milk Maid Cafe in op Youtube in en u begrijpt gelijk in welke sferen u er dineert. Het is op z n zachtst gezegd een ongewone restaurantervaring maar het geeft wel aan dat er nog een heel andere wereld schuilgaat onder dat laagje Japanse ingetogenheid. GENIETEN VAN ELKE HAP Niet is dus wat het lijkt in Tokio, ook het eten niet. Ondanks de soberheid die veel Japanse restaurants etaleren, zijn Japanners gek op culinaire speeltjes en ontdekkingen. Ze zijn gepassioneerd over alles wat ze in hun mond steken en genieten van elke hap. Voor Japanners maakt eten gelukkig; een levensgrote tegenstelling tot de Westerse wereld waar lekker eten vandaag als een bedreiging wordt geëtaleerd. Tokio is alvast een schoolvoorbeeld van de culinaire speelsheid in het land van de rijzende zon. Chocolaatjes van Gucci, koekjes van Sisheido, het restaurant met de oudste Michelin driesterrenchef ter wereld, collageendrankjes om de huid te verstevigen, Sapporo Space Barley - ruimtebier - of ook Pepsi met komkommersmaak: u kunt het zo gek niet bedenken of het is in Tokio te vinden. Maak zeker een ommetje langs de Tsukiji Fish Market waar men bijna alle vis bestemd voor Tokio (en daarbuiten) verhandelt en geniet er van een authentieke bentñ, een typische Japanse lunchbox met tonijn, zalm en/of garnalen verser dan u ze ooit proefde vergezeld van lekkernijen als lotuswortel, rijst met umeboshi (gepekelde Japanse abrikozen), Tamago Nigiri (sushi met Japanse omelet) en andere verrassingen om duimen en vingers bij af te likken. Slapen doet u in Tokio doorgaans op grote hoogte. De meeste hotels zijn er immers gevestigd in wolkenkrabbers en dat heeft zo zijn voordelen: de kamers hebben er vaak een immens uitzicht over de stad. Soms combineren ze allerlei attracties tezamen zoals kamer 3329 van het Royal Park Shiodome Tower hotel dat zoals alle kamers aan deze zijde van het hotel zicht biedt op de Tokyo Tower en de Mount Fuji. Alleen hebt u om deze laatste te aanschouwen ook een flinke dosis goed weer nodig. A room with a view: in Tokio kunt u daarvan zo goed als zeker zijn. #tekst & foto s: Pascal Dewulf

15 POLVERE DI SOGNI Kostbare schitteringen strelen het zilver en vergasten de blik op iriserende fonkelingen. Een effect dat exclusief bij Polvere di Sogni te vinden is, schenkt het sieraad magische en steeds veranderende schijnsels in perfect bij elkaar passende tinten. De populairste kleuren zijn zwart, bruin, beige en antilope gecombineerd met roze zilver en (parelmoer)grijs gecombineerd met gerodineerd of ruthenium zilver. DNA Een waterval van licht, puur als diamanten. Kostbare draden, als geweven uit zacht en vloeiend licht, vlijen zich in bochtige vormen tegen de huid aan. De ton sur ton combinaties ogen kristalhelder, verfijnd en elegant. Gerhodineerd zilver en berijmd grijs, roze zilver en poederroze, ruthenium zilver en diepzwart: fonkelende poëzie geeft de schoonheid nóg meer glans. VENTO 925 COLLECTION Traditie in zilver

16 Collier 198,- SAFFIER PUNTE UTRECHT Hanger, 0.60 crt. saffier en 0.27 crt. diamant 575,- Ring, 0.72 crt. saffier en 0.27 crt. diamant 698,- Saffi er behoort samen met Robijn tot het mineraal Corundum en is het op één na hardste mineraal ter wereld met een hardheid van 9 op de schaal van Mohs. Ter vergelijking, Diamant, het aller hardste mineraal heeft een hardheid van 10. Saffi er wordt slechts op enkele plekken in de wereld gevonden. De mooiste kwaliteit komt uit Kashmir, maar omdat dit gedeelte van India niet meer toegankelijk is wordt er vooral gedolven in Sri Lanka, Birma, Thailand, Montana (USA), Australië en Afrika. PRECISELY YOUR MOMENT DS PODIUM BIG SIZE 12-HOUR PRECIDRIVE CHRONOGRAPH WITH 1/100 SEC. Saffi er staat bekend als de steen van wijsheid en wordt bijzondere eigenschappen toegedicht. Zo zou Saffi er het lichaam en geest in balans brengen, de concentratie stimuleren, verlichting, vreugde en rust brengen. Het staat ook bekend als de steen van voorspoed en welvaart, de steen die geschenken aantrekt en dromen en wensen waarmaakt. Saffi er is dan ook de keus van Koningen, waarvan de Britse kroonjuwelen een goed voorbeeld zijn, hierin zijn namelijk twee zeer grote Saffi eren gezet: de St. Edward s en de Stuart Saffi er. Ook prins Charles gaf wijlen prinses Diana een verlovingsring met een Saffi er, die hun zoon William later aan zijn Kate Middleton heeft geschonken. Oorstekers, 0.60 crt. saffier en 0.20 crt. diamant 559,- Ring, 1.05 crt. saffier en 0.40 crt. diamant 1139,-

17

18 ABRACA- DABRA laḡ simsalabim groeibrilliant? Hoe dan? alle byr&c sieraden worden handgemaakt in Nederland byr&c DIAMOND JEWELRY SINCE 1947 G GROEI HANDMADE IN HOLLAND byr&c is het éérste Nederlandse merk wat ooit met een groeibriljant systeem begonnen is. En eigenlijk doen we het vandaag de dag nog exact hetzelfde als in Met de groeibriljanten van byr&c vermeerdert u de waarde van uw sieraad stapsgewijs. Het klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook. U kunt op ieder moment naar uw juwelier gaan met een byr&c sieraad of een sieraad met briljant van een ander merk en een stukje groter groeien, of switchen naar een byr&c model. 1byR&C bepaalt de waarde van uw sieraad. Dit betekent niets meer dan het bepalen wat uw sieraad zou kosten op dít moment. 2De waarde is bepaald en hiervan moet u minimaal 50% groeien 3 U maakt de keuze, groeien of switchen.. EVEN EEN VOORBEELDJE: Uw vastgestelde waarde: Uw minimale groei is altijd 50% Uw nieuwe sieraad moet minimaal kosten: U betaalt voor uw nieuwe sieraad: byr&c

19 A) CAR2C11.FC6327 Carrera, mechanisch automaat chronograaf met titanium, zwart titanium carbide gecoate kast, zwart en rood lederen, softtouch band met vouwsluiting. Saffier glas, 45mm kast en 10 bar waterdicht. 6400,- B) WAR215E.BD0784 Carrera, mechanisch automaat met massieve, 18krt roségouden lunette en staal met capped gouden 18krt band. Saffier glas, 39mm kast en 10bar waterdicht. 3800,- A B C) WAY1313.BA0915 Aquaracer dameshorloge, quarts uurwerk, stalen kast en band, parelmoer wijzerplaat met 11 diamanten op de index. Saffier glas, 32mm kast en 30 bar waterdicht. 2200,- D) WAT1311.BA0956 Link dameshorloge, quarts uurwerk, stalen kast en band, zilverkleurige wijzerplaat met guilloche bewerking en 11 diamanten op de index. Saffier glas, 34,5mm kast en 10 bar waterdicht. 2800,- TAG HEUER CARRERA CALIBRE 1887 Pushing you to the extreme, overcoming all boundaries makes Formula 1 more than just a physical challenge; it is a test of mental strength. Like TAG Heuer, you have to strive to be the best and never crack under pressure C D

20 Diamonds 1 by Cachet Model 1 Ring vanaf 395,- hanger vanaf 325,- (excl. collier) Oorsieraden vanaf 595,- Model 2 Aantrekkelijk geprijsde sieraden, in 14 karaat goud met briljant geslepen diamant. Model 3 Ring vanaf 465,- Oorsieraden vanaf 335,- Ring vanaf 405,- hanger vanaf 235,- (excl. collier) Oorsieraden vanaf 505,- Model 4 Ring 1 vanaf 850,- Ring 2 vanaf 635,- hanger vanaf 445,- (excl. collier) 1 2 Alle sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende steenmaten. 2 NOL sieraden staat al 50 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. Maak hier kennis met de bijzondere jubileum uitgave en maak kennis met het gezicht achter deze bijzondere sieraden: een Nederlandse edelsmid die zich met recht een meester mag noemen. Jean Jacques Smeijsters kruipt in zijn materiaal, voelt het zilver en goud volledig aan en weet daar met zijn vakmanschap vervolgens een strak belijnd en werkelijk tijdloos sieraad uit te smeden. Deze design-sieraden worden in Nederland met de hand op maat voor u gesmeed. Door de perfecte samenwerking met de juwelier en / of edelsmid in het land weet Jean Jacques exact welke lijnen hij moet volgen om van zijn sieraad toch vooral úw sieraad te maken. 1. Handgesmeed zilveren spangcollier: 598,- 2. Ring: 198,- 3. Armband: 558,- 3

21 A) Chronograp he LC1228-SS Quartz movement. Chronograph, month, weekday and date indication. Case in stainless steel, Ø 40 mm. Silver sun-brushed dial with black gold plated and red coated hands. Genuine leather strap. Water-resistant to 30 m (3 atm) B) Pontos S Superc harge D PT6009-PVB Automatic movement. Chronograph, hours, minutes, small second and date indication. Case in stainless steel with anthracite PVD finishing, Ø 48 mm. Calf leather strap with rubberised leather parts. Water-resistant to 200 m (20 atm) A B C D E C) FIABA FA1004-SS Quartz movement. Ø 32 mm stainless steel case. Silver dial. Blue hands. Metal bracelet. Water-resistant to 30 m (3 atm). 745 D) Date LC6027-SS Automatic movement. Date indication. Case in stainless steel, Ø 38 mm. Black gold sun-brushed dial with pink gold plated hands. Genuine leather strap. Water-resistant to 30 m (3 atm) E) FIABA FA1004-PVP Quartz movement. Ø 32 mm stainless steel case with pink gold plated bezel. Silver dial. Pink gold plated hands. Metal bracelet. Water-resistant to 30 m (3 atm). 895

22 PUNTE UTRECHT COLLIER ZILVER & GEELGOUD & ZILVER GOUD PUNTE UTRECHT Collier, 1198,- Armband, 708,- SET ZILVER & GEELGOUD Ring, 451,- Hanger, 348,- Collier, 98,- SET ZILVER & ROSÉGOUD Oorsieraden, 372,- Ring, 324,- Hanger, 276,- Collier, 85,- 329,- 478,- 396,- RINGEN ZILVER & GOUD

23 LAPPONIA Op en top Fins design MY FOOLISH HEART TEKST // NATASJA ADMIRAAAL Sieradenmerk Lapponia is Fins en dat zie je terug in de filosofie. De ontwerpers halen hun inspiratie vooral uit de ongerepte natuur en laten hun sieraden voor een groot deel met de hand in Helsinki vervaardigen. Dit resulteert in hoogwaardige collecties met een artistieke uitstraling. PLANETOID VALLEYS WINTER PEARL Veel mensen kennen Lapponia van iconische ontwerpen als de Shuttle Ring, de armband Bridge to the Moon en het collier Planetoid Valleys dat prinses Leia droeg in de eerste Star Wars-film. Deze klassiekers worden nog altijd uitstekend verkocht en zijn uitgegroeid tot heuse collector s items. Tegelijkertijd blijft het merk vernieuwen met prikkelende collecties. Zoals de huidige najaarslijn: My Foolish Heart. VOORUITSTREVEND Het was ontwerper Björn Weckström (1935) die aan de wieg stond van het succes van Lapponia. Naast sieradenontwerper is hij ook professor in de beeldhouwkunde. Een juweel is een minisculptuur met het menselijk lichaam als achtergrond, zo verwoordt hij zijn visie. Toen Weckström in 1960 samen met Pekka Anttila Lapponia begon, wilde hij juwelen ontwerpen die een vorm van kunst op kleine schaal zouden zijn. Deze onconventionele aanpak bleef niet onopgemerkt: in 1965 werd zijn collier Flowering Wall onderscheiden met een Grand Prix bij de Internationale Juwelencompetitie in Rio de Janeiro, waarmee de naam van Lapponia gevestigd was. Weckström vervulde een voortrekkersrol in het gebruik van acryl, waarmee hij een revolutie teweeg bracht in de zilverindustrie. De vooruitstrevende ontwerpen werden als extreem beschouwd en spraken aanvankelijk vooral een kleine groep kunstenaars en trendsetters aan. Daar kwam verandering in toen Yoko Ono in 1975 de ring Petrified Lake droeg tijdens een veelbesproken interview in het Amerikaanse praatprogramma The Dick Cavett Show. FRISSE WIND Hoewel Weckström nog altijd de drijvende kracht is achter Lapponia, zijn door de jaren heen verschillende ontwerpers het designteam komen versterken. Zoltan Popovits, Christophe Burger, Pekka Hirvonen en Chao-Hsien Kuo zijn elk verantwoordelijk voor een herkenbare eigen lijn. De jongste ontwerper is de talentvolle Mari Isopahkala (1978), die tevens industrieel ontwerper is, en met haar moderne stijl een frisse wind laat waaien binnen het bedrijf. Ze werd door Lapponia tijdens een eigen sieradenontwerpwedstrijd; Isopahkala won met haar haar collier Winter Pearl, werd gevraagd als gastontwerper, en is inmiddels officieel toegetreden tot het designteam. Ik ontwerp sieraden voor mensen die ze met trots dragen, vertelt Isopahkala. Maar zelfs als het om een groot stuk gaat, mag zo n juweel geen monument zijn. Het moet goed voelen. Een ontwerper werkt altijd op menselijke schaal. TECHNISCH GEZIEN STAAN DE SIERADEN VAN LAPPONIA OP HET HOOGSTE NIVEAU: ALLE SIERADEN WORDEN IN HELSINKI GROTENDEELS MET DE HAND VERVAARDIGD. HANDWERK Het oorspronkelijke familiebedrijf maakt sinds 2005 deel uit van de Kalevala Koru Group, een van de grootste Scandinavisch juwelenproducenten. Deze bijzondere non-profit vrouwencoöperatie, gevestigd in Helsinki, is diep geworteld in de geschiedenis van Finland en staat voor het behoud van natuur en culturele erfenissen in Europa. Dat is een missie die goed past bij Lapponia: de ontwerpers laten zich inspireren door het poollandschap en willen met hun ontwerpen het gevoel uitstralen van de puurheid van de natuur. Technisch gezien staat het product op het hoogste niveau: alle sieraden worden in Helsinki grotendeels met de hand vervaardigd. Ook de bijzondere manier van matteren is handwerk. De matte witte uitstraling van de zilveren sieraden is dan ook te danken aan deze techniek in combinatie met de laag puur zilver die wordt aangebracht over het eerste gehalte zilver. Alle veertien- en achttienkaraats gouden sieraden zijn voorzien van een laag puur goud. Doordat ieder gedragen sieraad altijd weer als nieuw gemaakt kan worden in de Lapponia-fabriek, kan de drager levenslang genieten van zijn of haar aankoop. Alle zilveren artikelen zijn verpakt in een herkenbare zilverkleurige verpakking, waarin ze altijd zorgvuldig bewaard kunnen worden. Elk artikel is voorzien van een eigen naam, nummer én een certificaat. Zo weet u zeker dat u met Lapponia altijd een uniek sieraad in huis haalt.

Jurk Halé Bob MAGAZINE JAARGANG 2013 2014

Jurk Halé Bob MAGAZINE JAARGANG 2013 2014 Jurk Halé Bob MAGAZINE JAARGANG 2013 2014 INDEX 18 04 Juwelier Reijersen 06 Eigen creaties 10 Frédérique Constant 14 Gc 18 Fashion Silver 20 HOTSPOT Antwerpen 22 MeisterSinger 14 36 24 Fashion Silver 26

Nadere informatie

pagina's sieraden trends Het sporthart van Longines Altijd streven naar het hoogst haalbare Hart voor de zaak Bezoek aan fabriek Juwelier

pagina's sieraden trends Het sporthart van Longines Altijd streven naar het hoogst haalbare Hart voor de zaak Bezoek aan fabriek Juwelier Juwelier OOG OP DE MARKT Hart voor de zaak Bezoek aan de TAG Heuer fabriek juwelier schilder vlugt Altijd streven naar het hoogst haalbare pagina's sieraden trends Schilder Vlugt Magazine Nr.03-2013/2014

Nadere informatie

juwelier Vakinformatie voor de totale Juweliers- en Bijouteriebranche Augustus 2014 14e jaargang no. 4 Prijs 10,50

juwelier Vakinformatie voor de totale Juweliers- en Bijouteriebranche Augustus 2014 14e jaargang no. 4 Prijs 10,50 Augustus 2014 14e jaargang no. 4 Prijs 10,50 Vakinformatie voor de totale Juweliers- en Bijouteriebranche de juwelier Tweemaandelijks Vaktijdschrift - Erkenningsnummer (P708158) Hugo Boss heeft het assortiment

Nadere informatie

FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style

FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style Solidfloor 2014-2015 4,95 I truly believe that design makes you happier Sir Terence Conran Tijdloze elegantie De Thonet-filosofie Een levenslange

Nadere informatie

Belafonte OUBORG & OUBORG SHEILA DE VRIES VLASSAK VERHULST WALDORF ASTORIA KUIVENHOVEN BIESHEUVEL SILVERJET CABINET VITAFIT WTC

Belafonte OUBORG & OUBORG SHEILA DE VRIES VLASSAK VERHULST WALDORF ASTORIA KUIVENHOVEN BIESHEUVEL SILVERJET CABINET VITAFIT WTC NR.2 VOORJAAR 2015 GRATIS EXEMPLAAR WWW.BELAFONTEMAGAZINE.COM Belafonte OUBORG & OUBORG SHEILA DE VRIES VLASSAK VERHULST WALDORF ASTORIA KUIVENHOVEN BIESHEUVEL SILVERJET CABINET VITAFIT WTC REIZEN CULINAIR

Nadere informatie

Inhoud. Index. Table Times 161 Aan tafel komt alles samen 162. Collectie 49. Extra Space 183

Inhoud. Index. Table Times 161 Aan tafel komt alles samen 162. Collectie 49. Extra Space 183 collectie 2014 Index Adartne 92 Aditi 187 Antonia Royale 140 Arabella 60 Archipel 96 B flat 78 Barilo 185 Bella Bora 132 Blocco 190 Boavista 150 Bolea 98 Bongo/Tam-Tam 189 Cameleon 172 CéCé 134 Cimber

Nadere informatie

DICHTBIJ. Auto. Culinair. Mensen. Wonen. Mode: Van trendy toptas tot stevig schoenstempel. Hyundai i20 1.2 HP i-motion, karaktervol en sterk

DICHTBIJ. Auto. Culinair. Mensen. Wonen. Mode: Van trendy toptas tot stevig schoenstempel. Hyundai i20 1.2 HP i-motion, karaktervol en sterk WONEN MODE BEAUTY&STYLE AUTO S SOUND&VISION CULINAIR REIZEN jaargang 2 nummer 1 3,50 voorjaar 2015 Bollenstreek DICHTBIJ Mensen Michel Kappen, en zijn passie voor whisky Auto Mode: Van trendy toptas tot

Nadere informatie

À LA EEN KEUKEN KELLER EEN SLIMME KEUZE KELLER WEET WAT ER LEEFT BIJ DE CONSUMENT PAGINA 25

À LA EEN KEUKEN KELLER EEN SLIMME KEUZE KELLER WEET WAT ER LEEFT BIJ DE CONSUMENT PAGINA 25 EEN WEET WAT ER LEEFT BIJ DE CONSUMENT PAGINA 25 WE MAKEN KWALITEIT VOOR EEN GROTE GROEP BEREIKBAAR. KIJK MEE OP PAGINA 74 EEN SLIMME KEUZE EEN EEN SLIMME KEUZE EEN Keller Keukens: een slimme keuze Of

Nadere informatie

Limburgse. Zaken. vrouwen

Limburgse. Zaken. vrouwen Limburgse Zaken vrouwen Limburgse Zaken vrouwen Elke klant staat bij mij voor een verhaal Ik hou me voornamelijk bezig met mooie zaken. Ik besteed er dan ook veel aandacht aan. Thuis eten mijn man en ik

Nadere informatie

Winkels, galerieën en horeca elke zondag geopend

Winkels, galerieën en horeca elke zondag geopend 2013-2014 NUMMER 1 JAARGANG 6 ontdek Winkels, galerieën en horeca elke zondag geopend voorwoo voorwoord ontdek ootmarsum! Voor u ligt alweer de zesde uitgave van Ontdek Ootmarsum. Met ons team van medewerksters

Nadere informatie

november 2009, jaargang 29 Comfortabel de winter in

november 2009, jaargang 29 Comfortabel de winter in RegelVisie magazine, november 2009, jaargang 29 Comfortabel de winter in voorwoord Alles onder controle Laat de winter maar komen De herfst is in volle gang, maar in onze branche kijken we alweer reikhalzend

Nadere informatie

Top10 woningen uitgelicht Jolanda Brand van Intrahuis makelaars

Top10 woningen uitgelicht Jolanda Brand van Intrahuis makelaars Actief, Exclusief en Effectief Top10 woningen uitgelicht Jolanda Brand van Intrahuis makelaars Prénatal Veilig slapen MODE, WEETJES, ADVIES, culinair, (WOON)WINKELS, vakantie, huizen, beauty TopTien nummer

Nadere informatie

2thepoint. Je moet erg goed zijn in een bepaald aspect van de markt.

2thepoint. Je moet erg goed zijn in een bepaald aspect van de markt. Je moet erg goed zijn in een bepaald aspect van de markt. Edward Asscher, President van Royal Asscher For the English version of this magazine, please refer to www.telecitygroup.nl 2thepoint www.telecitygroup.nl

Nadere informatie

Het Verkoopkompas. Arnold Steenbeek. Het meest compacte en meest complete basis verkoopboek. Heart Selling BV 2

Het Verkoopkompas. Arnold Steenbeek. Het meest compacte en meest complete basis verkoopboek. Heart Selling BV 2 Het Verkoopkompas Het meest compacte en meest complete basis verkoopboek Arnold Steenbeek Heart Selling BV 2 Het Verkoopkompas Arnold Steenbeek Pagina 2 6-3-2011 Het Verkoopkompas Arnold Steenbeek Heart

Nadere informatie

Mode wordt in ons land belangrijker

Mode wordt in ons land belangrijker FashionFLOOR Voor medewerkers in de modebranche Jaargang 6 winter 2007 LASTIGE MODEVRAGEN Fashion Floor biedt eerste hulp bij modetermen RETROTREND Return of the Tuinbroek Personal Business: investeren

Nadere informatie

HOTEL & DESIGN. Eye candy. Designhotels. Weldadige weelde JAAR. Wat vinden hoteliers van bling-bling? de badkamer. Ketens investeren in luxemerken

HOTEL & DESIGN. Eye candy. Designhotels. Weldadige weelde JAAR. Wat vinden hoteliers van bling-bling? de badkamer. Ketens investeren in luxemerken HOTEL & DESIGN EEN UITGAVE VAN HOSPITALITY MANAGEMENT Wat iedere hotelier moet weten november 2011 HOSPITALITY 20 JAAR MANAGEMENT LUXE IS (WEER) LEADING Ketens investeren in luxemerken Wat vinden hoteliers

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren inleiding inleiding voorwoord Dit boek gaat over ondernemen. Ik heb altijd de goede gewoonte gehad om na te denken waarom

Nadere informatie

Inhoud TAXATIE NODIG? Ik ben een toerist in mijn eigen stad 12-13 20-21 32-33 36-37 48-49

Inhoud TAXATIE NODIG? Ik ben een toerist in mijn eigen stad 12-13 20-21 32-33 36-37 48-49 Inhoud Ik ben een toerist in mijn eigen stad Als in het voorjaar alles en iedereen in Delft toe is aan wat kleur en je loopt warm voor het zomerseizoen, laat je dan eens inspireren door de stralende collectie

Nadere informatie

KLEURRIJKE COMMUNICATIE

KLEURRIJKE COMMUNICATIE Nummer 5 MKB Marketing Magazine van MultiCopy KLEURRIJKE COMMUNICATIE DE HEREN ACHTER HET KLM-BLAUW EN HET NS-GEEL JAN DES BOUVRIE OVER DE WITTE KRACHT & MACHT BRENG MEER KLEUR EN DIVERSITEIT BINNEN UW

Nadere informatie

Lodewijk Hoekstra. Marcel Wolterinck. Tuin Tips Behang Trends. Gezien op de Beurs. jaargang 8 nr. 1 2015. En nog veel meer...

Lodewijk Hoekstra. Marcel Wolterinck. Tuin Tips Behang Trends. Gezien op de Beurs. jaargang 8 nr. 1 2015. En nog veel meer... Lodewijk Hoekstra Marcel Wolterinck Tuin Tips Behang Trends Gezien op de Beurs jaargang 8 nr. 1 2015 En nog veel meer... Voku sinds 1985 dé dealer in uw regio WERU actie: Gratis kleur bij aankoop van WERU

Nadere informatie

Een congres voor úw relaties. Een gouden kans! magazine. 11 e jaargang nr. 2 2012

Een congres voor úw relaties. Een gouden kans! magazine. 11 e jaargang nr. 2 2012 11 e jaargang nr. 2 2012 LinkedIn: Geef aandacht en toon initiatief. Creëer ambassadeurs! - pagina 9 Salesmanagement: Big brother is watching you? - pagina 14 Werken aan uw team - pagina 22 Een congres

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen eeting Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen Jaargang 11 - nr 2 - Meetingmagazine.nl NH Hotel Group blijft uitbreiden en vernieuwen Revolutionaire 3D Holographic

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

Hoe kies je het juiste medium?

Hoe kies je het juiste medium? loseup close-up is een uitgave van zeylmaker & partners I jaargang 24 I omzetverhogende uitgave Customer media: Hoe kies je het juiste medium? En verder: Melanie Lamberink, Sales Customer Media bij Zeylmaker

Nadere informatie

living tips + interieur cultuur & in de buurt Ontdek de woonsferen van ODeisland life in 4 appartementen in verkoop sneak Preview interviews

living tips + interieur cultuur & in de buurt Ontdek de woonsferen van ODeisland life in 4 appartementen in verkoop sneak Preview interviews living live work enjoy cultuur shops terrassen kades uitzichten water stad dining internationaal 4x sneak Preview in 4 appartementen NU in verkoop op Oosterdokseiland appartementen penthouses interviews

Nadere informatie

Mag dat? Nico Klink Klink Uitvaart krijgt een nieuwe toekomst. Maar ík ben mijn zus kwijt. Tijdschrift dat met je meeleeft

Mag dat? Nico Klink Klink Uitvaart krijgt een nieuwe toekomst. Maar ík ben mijn zus kwijt. Tijdschrift dat met je meeleeft 2014 PRIJS 4,95 nieuwe rubriek riek Tijdschrift dat met je meeleeft Stille krachten De koffiedames Mag dat? Dossier Asverstrooiing Maar ík ben mijn zus kwijt Broers en zussen rouwen ook Nico Klink Klink

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

GROOT EN GROOTS COMMUNICEREN

GROOT EN GROOTS COMMUNICEREN Nummer 11 MKB Marketing Magazine van MultiCopy GROOT EN GROOTS COMMUNICEREN GROTE VERKOOPRESULTATEN ZITTEN VAAK IN KLEINE DETAILS SUCCESVOLLE BEDRIJVEN HEBBEN ALTIJD GROOTSE AMBITIES LANGE MENSEN WORDEN

Nadere informatie

Vakinformatie voor de totale Kappersbranche

Vakinformatie voor de totale Kappersbranche Juni 2014 12e jaargang no. 3 Prijs 10,50 Vakinformatie voor de totale Kappersbranche de kapper Tweemaandelijks Vaktijdschrift - Erkenningsnummer (P 708169) SalonNet salonsoftware: Een krachtig middel om

Nadere informatie