Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.punte-juwelier.nl"

Transcriptie

1 Magazine juwelier PUNTE

2 punte utrecht Juwelier Punte Choorstraat KN Utrecht Tel: info@punte-juwelier.nl Voorwoord Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2015, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze winkel, onze veelzijdige collectie sieraden en horloges en uiteraard van ons team. Bovenal is dit magazine bedoeld om u als klant hartelijk te bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit die u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om de mooiste collecties in te kopen, zowel van de trendy als de luxe merken. Wij laten u dan ook met veel plezier de nieuwe trends en ontwikkelingen in de sieraden- en horlogemerken zien. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er reilt en zeilt in de wereld van sieraden en horloges. Het is uniek dat we iedere dag met zo veel gerenommeerde merken mogen werken. Iets moois kopen voor uzelf of als prachtig cadeau voor uw dierbaren doet u graag bij een vertrouwd adres. Omdat ze een persoonlijke betekenis en een grote emotionele waarde hebben, willen we graag de tijd nemen voor het kopen van een sieraad of een horloge. Dat vinden we bij Punte Juwelier heel belangrijk en daarom nemen wij graag de tijd om er zeker van te zijn dat het sieraad of het horloge van uw keuze perfect bij u past. Punte Juwelier is al 55 jaar lang een vertrouwd adres in Utrecht. Met ruime kennis over haar producten en een goed advies met gevoel voor uw wensen staat ons team voor u klaar. Ook uw reparaties zijn bij ons in deskundige handen. Wij hopen u van harte binnenkort in onze winkel te mogen begroeten. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Ruud Reijers en team Juwelier Punte Spirelli basisring kan in zowel geel, wit of roodgoud gemaakt worden vanaf 1299,- Inschuifring Spirelli, witgoud, met één diamant, briljant geslepen, 0.05crt 665,- Inschuifring Spirelli, witgoud, met één cultivé parel 8mm. 350,- Magazine 2015 Niets uit deze uitgave mag openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van de uitgever. Uitgever en redactie dragen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de advertenties. De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen in euro. De modellen in dit magazine zijn niet specifiek op ware grootte afgebeeld. Voor alle modellen geldt een voorbehoud op prijswijziging en kleurafwijking. Alle artikelen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Goud, zilver, edelstenen, glans en licht kunnen op papier worden weergegeven, echter nooit in hun werkelijke pracht geïmiteerd.

3 OMEGA SPEEDMASTER MARK II: EEN KLASSIEKE CHRONOGRAAF WORDT GEMODERNISEERD 1969 was een gedenkwaardig jaar voor de mensheid. We zetten voor het eerst voet in een andere wereld en de astronauten die deze eerste stappen op de maan zetten, droegen de OMEGA Speedmaster Professional chronograaf. In datzelfde jaar introduceerde OMEGA de nieuwe Speedmaster Mark II, een horloge met een gestroomlijnde kast die werd aangedreven door het met de hand opwindbare kaliber 1861, die in de Moonwatch in de ruimte was beproefd. In 2014 introduceert OMEGA deze klassieke Speedmaster Mark II opnieuw. Het horloge is gemoderniseerd met een automatisch mechanisme en een tachymeterschaal die zichtbaar is in het slechtste licht, een première in de iconische Speedmaster-familie. De gepolijste en geborstelde roestvrijstalen tonneaukast is voorzien van een gepolijste kroon en knoppen. Ter hoogte van de 10 zit op de kast een datumcorrector. De wijzerplaat is voorzien van de drie herkenbare sub-wijzerplaten: 30 minuten ter hoogte van de 3, 12 uur ter hoogte van de 6 en een kleine secondemeter ter hoogte van de 9. Het vlakke, krasbestendige saffierglas beschermt de matzwarte of grijze wijzerplaat. De transparante tachymeterschaal op het saffierglas wordt van onderen verlicht door een aluminium ring gevuld met Super-LumiNova. De gelakte witte en zwarte uur- en minutenwijzers zijn evenals de centrale chronograafwijzer gecoat met Super-LumiNova. Voor fans van OMEGA en liefhebbers van de Speedmaster die zoeken naar een iconisch ontwerp met een beetje kleur, is de centrale secondewijzer van de chronograaf in de Speedmaster Mark II met de grijze wijzerplaat neon oranje. Ook de minutenaanduiding is oranje. Het horloge wordt gedragen op een geborstelde roestvrijstalen band met de gepatenteerde verstelbare vouwsluiting van OMEGA. Het horloge wordt geleverd met een instrument waarmee de datum snel en eenvoudig kan worden ingesteld. De nieuwe Speedmaster Mark II onderscheidt zich van het horloge uit 1969 door het Co-Axial kaliber 3330, een automatisch uurwerk met Si14 siliconen balansveer en chronograafmechanisme met zuilenrad. De nieuwe OMEGA Speedmaster Mark II is waterbestendig tot 10 bar (100 meter / 330 feet) en wordt geleverd met een volledige garantie van vier jaar.

4 punte utrecht Interview punte utrecht Al sinds 1959 is Punte Juwelier gevestigd in hartje Utrecht. Waar het toen nog begon als kleinschalig verkooppunt van klokken en horloges, is het inmiddels uitgegroeid tot dé juwelierszaak in de stad. Ruud Reijers aan het woord. De zaak is een echt familiebedrijf. Ruud: Inderdaad, mijn ouders zijn in 1959 de zaak begonnen en helpen nog steeds een handje mee. Vanaf het begin wordt de winkel dus al door onze familie gerund, het is een van de weinige echte familiebedrijven in Utrecht. Daar zijn wij best trots op! Wij willen de klant iets unieks aanbieden. Heeft u veel vaste klanten? zetten ons dan ook graag in voor een beetje extra service. Zo kunnen klanten de bij ons aangeschafte diamantsieraden 1 x per jaar gratis komen laten controleren en schoonmaken door onze vakkundige medewerker(sters), of door onze goudsmid laten repareren. Dit is meteen een bedankje naar de klant toe. Daarnaast zijn we zeven dagen per week geopend, gezien juwelier toch als een conservatief vak wordt gezien vallen wij hiermee best op. Valt u ook op met uw collectie? Ruud: Zeker, we zijn in de regio exclusieve dealer voor onder andere Pesavento, Trollbeads en R&C en daarnaast verkopen we ook enkele huiscollecties die we zelf uitzoeken. We hebben een ruime collectie Zwitserse horloges van topmerken zoals Omega, Tag Heuer, Longiness, Rado en meer. De diversiteit in zowel prijzen als merken is bij ons groot. Een andere collectie die we vol trots in onze winkel verkopen is het assortiment handgemaakte sieraden van Alexander Punte. Vanaf het begin wordt de winkel dus al door onze familie gerund, het is een van de weinige echte familiebedrijven in Utrecht. Daar zijn wij best trots op! Met handgemaakte sieraden biedt u de klanten iets unieks aan. RING Bicolor Ring, 0.35 crt. 1429,- punte utrecht Ruud: Utrecht is toch een centraal gelegen stad, veel van onze klanten zijn dus ook passanten. Toch hebben wij ook een groep vaste klanten die voor alle belangrijke momenten van het leven bij ons langskomen voor het bijpassende sieraad! Wij weten hoe belangrijk dit is en Ruud: De sieraden van Alexander Punte zijn echt bijzonder mooi. Wij willen de klant iets unieks aanbieden, daarom verkopen wij bijvoorbeeld ook horloges van het merk Pellikaan. Deze komen van een horlogemaker uit Utrecht die zelf prachtige unieke horloges maakt.

5 punte utrecht U heeft ook een grote collectie verlovingsen trouwringen. punte utrecht Ruud: Wij hebben inderdaad een ruim assortiment verlovings- en trouwringen. Internet speelt bij het grote publiek een steeds belangrijkere rol, dus ook daar proberen wij op in te spelen. Klanten kunnen zich online bijvoorbeeld uitgebreid oriënteren op hun wensen voor een verlovings- of trouwring. Daarna komen ze bij ons langs met een goed beeld van waar ze naar op zoek zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat de klant inderdaad de ideale ring vindt! Internet speelt bij het grote publiek een steeds belangrijkere rol, dus ook daar proberen wij op in te spelen. Klanttevredenheid staat dus hoog in het vaandel? Juwelier Punte Choorstraat KN Utrecht Tel: info@punte-juwelier.nl Ruud: Daar gaat het uiteindelijk allemaal om. We proberen iedereen op een prettige, ongedwongen manier te helpen. We praten onze klanten niets aan, maar adviseren ze en zoeken samen met hen naar het perfecte sieraad. Uiteindelijk wil je dat een klant tevreden de winkel verlaat en met plezier weer eens bij ons terugkomt. Als we dezelfde mensen, of misschien iemand uit hun kenniskring, bij ons terug zien komen, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan!

6 punte utrecht KARAAT ROSÉ- & WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT punte utrecht SET ROSÉ & WITGOUD Hanger, 0.10 crt. 335,- Collier, 398,- Oorstekers, 0,16 crt. 598,- Ring, 0.16 crt. 745,- HANGERS Hanger, incl. lederen collier, 890,- Hanger, 0.27 crt. incl. collier, 1560,- ARMBAND & COLLIER ROSÉGOUD Armband, 1835,- Collier, 3998,- RINGEN & OORSIERADEN BICOLOR Ring, 1310,- Creolen, 998,- Ring, 0.80 crt. 2298,- Ring, 0.06 crt. 739,- Ring, 0.12 crt. 989,- Ring, 0.35 crt. 1429,-

7 Elegance is an attitude L prijs: 3.150,- Kate Winslet The Longines Elegant Collection Al sinds het verre verleden focust het Zwitserse horlogehuis Longines zich op elegantie. Deze kernwaarde vind je niet alleen terug in de horloges maar ook in de communicatie; via de beroemde slogan Elegance is an attitude. Het kan dan ook geen verrassing zijn dat het merk nu de Longines Elegant Collection lanceert, welke het klassieke design en de subtiele lijnen, typerend voor Longines uurwerken, perfect belichaamd. Deze lijn is verkrijgbaar in 3 maten, welke allen zijn uitgerust met een mechanisch uurwerk. Er is een grote diversiteit in wijzerplaten, welke elk haar eigen definitie van elegantie met zich mee brengt. De dames modellen bezet met diamanten zijn allen van Top Wesselton VVS kwaliteit. Conquest Classic L prijs: 1.520,- L prijs: 1.330,- L prijs 1.330,-

8 punte utrecht KARAAT WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT HANGERS & OORSIERADEN WITGOUD Hanger, 0.05 crt. incl. collier, 239,- Hanger, 0.10 crt. incl. collier, 325,- Oorstekers, 2 x 0.05 crt. 269,- Oorstekers, 2 x 0.10 crt. 459,- RINGEN DIAMANT & WITGOUD RINGEN DIAMANT & WITGOUD Ring, 0.11 crt. 595,- Ring, 0.15 crt. 529,- Ring, 0.03 crt. 398,- Ring, 0.15 crt. 689,- Ring, 0.08 crt. 454,- RINGEN & OORSIERADEN WITGOUD Creolen 645,- Ring, 0.20 crt. 815,- Oorstekers, 0.09 crt. en zoetwaterparel. 439,- Ring, 0.23 crt. 659,- Oorstekers, 0.10 crt. 298,- Deze oorsieraden zijn zo gemaakt dat u ze ook als stekertje met 1 diamantje kunt dragen. Ring, 0.50 crt. 1455,- Ring, 0.51 crt. 1245,-

9 A) CAR2C11.FC6327 Carrera, mechanisch automaat chronograaf met titanium, zwart titanium carbide gecoate kast, zwart en rood lederen, softtouch band met vouwsluiting. Saffier glas, 45mm kast en 10 bar waterdicht. 6400,- B) WAR215E.BD0784 Carrera, mechanisch automaat met massieve, 18krt roségouden lunette en staal met capped gouden 18krt band. Saffier glas, 39mm kast en 10bar waterdicht. 3800,- A B C) WAY1313.BA0915 Aquaracer dameshorloge, quarts uurwerk, stalen kast en band, parelmoer wijzerplaat met 11 diamanten op de index. Saffier glas, 32mm kast en 30 bar waterdicht. 2200,- D) WAT1311.BA0956 Link dameshorloge, quarts uurwerk, stalen kast en band, zilverkleurige wijzerplaat met guilloche bewerking en 11 diamanten op de index. Saffier glas, 34,5mm kast en 10 bar waterdicht. 2800,- TAG HEUER CARRERA CALIBRE 1887 Pushing you to the extreme, overcoming all boundaries makes Formula 1 more than just a physical challenge; it is a test of mental strength. Like TAG Heuer, you have to strive to be the best and never crack under pressure C D

10 Tegenwoordig doen we er alles aan om tijd te besparen: technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer vullen met allerlei afspraken. Kortom: uren, minuten en seconden bepalen ons leven. Het klinkt paradoxaal dat een blik op een horloge voor wat ontspanning zorgt, maar dat is precies wat een wijzerhorloge van MeisterSinger doet. Elke MeisterSinger is geïnspireerd door eende allereerste eenwijzerhorloges: de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw. De ene wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van vijf minuten, waardoor de tijd langzamer lijkt te verstrijken. Het zal u verrassen hoeveel tijd een uur bevat. Geniet er in alle rust van, met de eenwijzerhorloges van MeisterSinger. Salthora Om de 60 minuten hoort u een klik. Dan springt de urenaanduiding op de twaalf een uur verder. Maar om dat te weten, hoeft u niet eens te kijken. 2298, Perigraph NL Editie 2014 Een horloge om de dag te vieren. Want die kunt u zien op de open datumring. Gelimiteerd op 114 stuks. 1598, Pangaea Day Date Met zijn overzichtelijke dag- en datumring is dit horloge het tegenovergestelde van een overvolle agenda. 1898, N 03 Straalt dezelfde rust uit als onze andere horloges met één wijzer. Maar heeft meer beweging nodig. Uiteindelijk laadt het Zwitserse automatische kaliber dan helemaal vanzelf weer op. 1449, NEO Q Frisse kleuren elegante cijfers. Samen met de platte kast en de datumaanduiding een veelzijdige en elegante metgezel. 498,

11 punte utrecht SET GEEL & WITGOUD Hanger, 0.08 crt. 315,- Collier, 398,- Ring, 0.20 crt. 949,- Oorstekers, 0.10 crt. 498,- DEZE SET VAN 2.160,- VOOR 1.950,- RINGEN GEEL & WITGOUD Ring, 0.05 crt. 298,- Ring, 0.08 crt. 475,- Ring, 0.03 crt. 239,- Ring, 0.02 crt. 357,- 14 KARAAT GEEL & WITGOUD BRILJANT GESLEPEN DIAMANT punte utrecht RINGEN GEEL & WITGOUD Ring, 0.13 crt. 968,- Ring, 0.15 crt. 625,- Ring, 0.15 crt. 978,- ARMBAND & COLLIER GEEL & WITGOUD Collier 3529,- Armband 1659,- 359,- ARMBANDEN GEEL & WITGOUD 309,- ARMBAND & COLLIER GEEL & WITGOUD Collier 3649,- Armband 1739,-

12 Pellikaan timing maakt geweldige horloges voor geweldige mensen Productontwikkelaar en technoloog Hubert Pellikaan kon het ultieme horloge niet vinden. Hij besloot het derhalve zelf te gaan maken. Na ontelbare avonden noeste arbeid ontstond dit speciale horloge. Dit eerste horloge, het prototype bleek later, oogstte veel bewondering. Missie van Pellikaan timing: - Fantastische horloges maken voor fantastische mensen - Nederlands ontwerp - Techniek met eeuwigheidswaarde Zo ontstond een nieuw merk: Pellikaan timing. Het ontwerp van de horloges is sterk, sober en puur, en geïnspireerd door de horloge geschiedenis. Gemaakt voor het meten van de tijd. TECHNOLOGY READABILITY DESIGN Hendrik Lorentz 1895,- Flying Dutchman II 890,- Flying Dutchman automaat sport 1490,-

13 punte utrecht SPECIALE GELEGENHEDEN De gesloten cirkel van ringen symboliseert de volmaakte liefde. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een ring als symbool voor de liefde die zij voor elkaar voelen. Wilt u aan uw ring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is diamant de mooiste toevoeging crt. 978, crt. 379, crt. 815,- Deze witgouden ringen met briljant geslepen diamant zijn bijzonder geschikt om te schenken bij speciale gelegenheden. Niet alleen zijn ze prachtig als aanzoekring, maar ook bij bijvoorbeeld een geboorte, verjaardagen van uw trouwdag of een bijzondere verjaardag, schenkt u de draagster een blijvende herinnering aan een onvergetelijk moment crt. 595,- Turning light into love crt. 429,- Rivoir Classique Solitaire and Eternity rings made of 18 ct gold and exceptional Rivoir diamonds

14 punte utrecht HELLO TOKIO punte utrecht Tokio is niet de eerste de beste bruisende metropool. De miljoenenstad die in het land van de rijzende zon zowat op alle vlakken de toon zet, is een waar feest voor de zintuigen. Tokio is Japan in miniatuur maar tegelijkertijd in overtreffende trap. Een explosie aan indrukken, smaken, geuren en belevingen maken deze stad tot de absolute topper voor een onvergetelijke citytrip. Wie zich vanaf de luchthaven naar hartje Tokio begeeft, wordt gelijk overweldigd door de beweeglijkheid van de stad. Het verkeer, de mensenstroom, de immense impulsen: Tokio zuigt de bezoekers mee in een dolle rit aan ervaringen. Dit is New York City, Parijs, Londen en Milaan bij elkaar. JETLAG-VRIENDELIJK De eerste dag in Tokio vormt een uitdaging op velerlei vlakken. Het tijdsverschil met Nederland is immers bijna negen uur en de gemiddelde vlucht vanuit Amsterdam landt er rond 08u30 s morgens. Met andere woorden, u begint er doorgaans uw dag wanneer die in Nederland eigenlijk al zo goed als op z n einde loopt. Even op de tanden bijten, is dus de boodschap om zo snel mogelijk een einde te maken aan uw jetlag. De eerste dag kunt u daarom het beste vullen met een reeks bezoeken aan de klassiekers van de stad met behulp van een taxi of metro. Tokio op zich is zo groot dat u al wandelend per dag nauwelijks één wijk zou kunnen ontdekken. MODERNITEIT EN SPIRITUALITEIT Naast het Keizerlijk Paleis is de Meji Jingu Shrine een must see om de intrigerende mix tussen moderniteit en spiritualiteit die de stad typeert, te ontdekken. Deze tempel biedt een serene beleving in een groene setting, perfect om even aan het stadsgedruis te ontsnappen. Aan het begin van de tempel reinigen bezoekers hun handen ritueel met heilig water dat ze met schepjes over hun handen gieten. Aan de immense gebedsboom kunt u zelf uw wensen op een houten blokje bij de boom hangen tussen de duizenden andere gebedsplaatjes die in de wind een fascinerend schouwspel genereren. Met wat geluk kunt u er misschien ook een Shinto huwelijk in traditionele klederdracht meemaken waarbij de bruid in een bijzonder wit gewaad met oversized capuchon gekleed gaat. Na het bezoek aan de tempel kunt u vervolgens de hippe cultuur van Tokio ontdekken in het nabijgelegen Harajuka-district, ook wel de Champs-Élysées van Tokio genoemd. Omotesandõ is er de place-to-be, met waanzinnige flagship stores en een architectuur die zijn gelijke niet kent. U kunt uw dag eindigen in Omotesando Hills, een knoert van een shopping mall. NEON EN KLEUR Ook een bezoek aan het Akihabara-district behoort tot de top- 5 van must do s tijdens een bezoek aan Tokio. De wijk heeft al ruim vijftig jaar de bijnaam Electric Town en wie er een wandeling maakt, begrijpt al snel waarom. De buurt is een mengelmoes van neon, kleur en publicitaire schreeuwerigheid. Hier kunt u de allerlaatste snufjes op het gebied van laptops, flatscreens, mobieltjes, e-readers en meer van dit soort artikelen op de kop tikken. Ook is het een hotspot voor liefhebbers van videospelletjes. De wijk is echter eveneens de thuishaven van dat andere Japanse fenomeen, de manga en anime cultuur, verwijzend naar de typische Japanse tekenfilms. Meisjes in manga en anime-kleding (het Franse dienstmeid thema is er bijzonder populair) wijzen bezoekers er de weg naar typische anime-adressen zoals het Royal Milk maid cafe. In plaats van Goedendag wordt u hier begroet met Welkom thuis, meester. Typ even Royal Milk Maid Cafe in op Youtube in en u begrijpt gelijk in welke sferen u er dineert. Het is op z n zachtst gezegd een ongewone restaurantervaring maar het geeft wel aan dat er nog een heel andere wereld schuilgaat onder dat laagje Japanse ingetogenheid. GENIETEN VAN ELKE HAP Niet is dus wat het lijkt in Tokio, ook het eten niet. Ondanks de soberheid die veel Japanse restaurants etaleren, zijn Japanners gek op culinaire speeltjes en ontdekkingen. Ze zijn gepassioneerd over alles wat ze in hun mond steken en genieten van elke hap. Voor Japanners maakt eten gelukkig; een levensgrote tegenstelling tot de Westerse wereld waar lekker eten vandaag als een bedreiging wordt geëtaleerd. Tokio is alvast een schoolvoorbeeld van de culinaire speelsheid in het land van de rijzende zon. Chocolaatjes van Gucci, koekjes van Sisheido, het restaurant met de oudste Michelin driesterrenchef ter wereld, collageendrankjes om de huid te verstevigen, Sapporo Space Barley - ruimtebier - of ook Pepsi met komkommersmaak: u kunt het zo gek niet bedenken of het is in Tokio te vinden. Maak zeker een ommetje langs de Tsukiji Fish Market waar men bijna alle vis bestemd voor Tokio (en daarbuiten) verhandelt en geniet er van een authentieke bentñ, een typische Japanse lunchbox met tonijn, zalm en/of garnalen verser dan u ze ooit proefde vergezeld van lekkernijen als lotuswortel, rijst met umeboshi (gepekelde Japanse abrikozen), Tamago Nigiri (sushi met Japanse omelet) en andere verrassingen om duimen en vingers bij af te likken. Slapen doet u in Tokio doorgaans op grote hoogte. De meeste hotels zijn er immers gevestigd in wolkenkrabbers en dat heeft zo zijn voordelen: de kamers hebben er vaak een immens uitzicht over de stad. Soms combineren ze allerlei attracties tezamen zoals kamer 3329 van het Royal Park Shiodome Tower hotel dat zoals alle kamers aan deze zijde van het hotel zicht biedt op de Tokyo Tower en de Mount Fuji. Alleen hebt u om deze laatste te aanschouwen ook een flinke dosis goed weer nodig. A room with a view: in Tokio kunt u daarvan zo goed als zeker zijn. #tekst & foto s: Pascal Dewulf

15 POLVERE DI SOGNI Kostbare schitteringen strelen het zilver en vergasten de blik op iriserende fonkelingen. Een effect dat exclusief bij Polvere di Sogni te vinden is, schenkt het sieraad magische en steeds veranderende schijnsels in perfect bij elkaar passende tinten. De populairste kleuren zijn zwart, bruin, beige en antilope gecombineerd met roze zilver en (parelmoer)grijs gecombineerd met gerodineerd of ruthenium zilver. DNA Een waterval van licht, puur als diamanten. Kostbare draden, als geweven uit zacht en vloeiend licht, vlijen zich in bochtige vormen tegen de huid aan. De ton sur ton combinaties ogen kristalhelder, verfijnd en elegant. Gerhodineerd zilver en berijmd grijs, roze zilver en poederroze, ruthenium zilver en diepzwart: fonkelende poëzie geeft de schoonheid nóg meer glans. VENTO 925 COLLECTION Traditie in zilver

16 Collier 198,- SAFFIER punte utrecht Hanger, 0.60 crt. saffier en 0.27 crt. diamant 575,- Ring, 0.72 crt. saffier en 0.27 crt. diamant 698,- Saffi er behoort samen met Robijn tot het mineraal Corundum en is het op één na hardste mineraal ter wereld met een hardheid van 9 op de schaal van Mohs. Ter vergelijking, Diamant, het aller hardste mineraal heeft een hardheid van 10. Saffi er wordt slechts op enkele plekken in de wereld gevonden. De mooiste kwaliteit komt uit Kashmir, maar omdat dit gedeelte van India niet meer toegankelijk is wordt er vooral gedolven in Sri Lanka, Birma, Thailand, Montana (USA), Australië en Afrika. PRECISELY YOUR MOMENT DS PODIUM BIG SIZE 12-HOUR PRECIDRIVE CHRONOGRAPH WITH 1/100 SEC. Saffi er staat bekend als de steen van wijsheid en wordt bijzondere eigenschappen toegedicht. Zo zou Saffi er het lichaam en geest in balans brengen, de concentratie stimuleren, verlichting, vreugde en rust brengen. Het staat ook bekend als de steen van voorspoed en welvaart, de steen die geschenken aantrekt en dromen en wensen waarmaakt. Saffi er is dan ook de keus van Koningen, waarvan de Britse kroonjuwelen een goed voorbeeld zijn, hierin zijn namelijk twee zeer grote Saffi eren gezet: de St. Edward s en de Stuart Saffi er. Ook prins Charles gaf wijlen prinses Diana een verlovingsring met een Saffi er, die hun zoon William later aan zijn Kate Middleton heeft geschonken. Oorstekers, 0.60 crt. saffier en 0.20 crt. diamant 559,- Ring, 1.05 crt. saffier en 0.40 crt. diamant 1139,-

17

18 ABRACA- DABRA laḡ simsalabim groeibrilliant? Hoe dan? alle byr&c sieraden worden handgemaakt in Nederland byr&c DIAMOND JEWELRY SINCE 1947 G GROEI HANDMADE IN HOLLAND byr&c is het éérste Nederlandse merk wat ooit met een groeibriljant systeem begonnen is. En eigenlijk doen we het vandaag de dag nog exact hetzelfde als in Met de groeibriljanten van byr&c vermeerdert u de waarde van uw sieraad stapsgewijs. Het klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook. U kunt op ieder moment naar uw juwelier gaan met een byr&c sieraad of een sieraad met briljant van een ander merk en een stukje groter groeien, of switchen naar een byr&c model. 1byR&C bepaalt de waarde van uw sieraad. Dit betekent niets meer dan het bepalen wat uw sieraad zou kosten op dít moment. 2De waarde is bepaald en hiervan moet u minimaal 50% groeien 3 U maakt de keuze, groeien of switchen.. EVEN EEN VOORBEELDJE: Uw vastgestelde waarde: Uw minimale groei is altijd 50% Uw nieuwe sieraad moet minimaal kosten: U betaalt voor uw nieuwe sieraad: byr&c

19 real watches for real people Big Crown ProPilot Day Date Big Crown ProPilot Date Big Crown ProPilot Date Automatisch mechanisch uurwerk Extra grote dag- en datum aanduiding Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter Automatisch mechanisch uurwerk Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter Automatisch mechanisch uurwerk Gesatineerde edelstalen kast en band Waterbestendig tot 100 meter 1280,- 1180,- 1330,- Oris Big Crown Propilot Altimeter Gepatenteerd automatisch uurwerk met mechanische hoogtemeter Gesatineerde edelstalen kast Waterbestendig tot 100 meter 2900,- Aquis Depth Gauge Aquis Date Aquis Date Automatisch mechanisch uurwerk Gepatenteerde dieptemeter functie Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 500 meter Automatisch mechanisch uurwerk Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 300 meter Automatisch mechanisch uurwerk Eenzijdig draaibare, keramische topring Waterbestendig tot 300 meter 2600,- 1300,- 1450,-

20 Diamonds 1 by Cachet Model 1 Ring vanaf 395,- hanger vanaf 325,- (excl. collier) Oorsieraden vanaf 595,- Model 2 Aantrekkelijk geprijsde sieraden, in 14 karaat goud met briljant geslepen diamant. Model 3 Ring vanaf 465,- Oorsieraden vanaf 335,- Ring vanaf 405,- hanger vanaf 235,- (excl. collier) Oorsieraden vanaf 505,- Model 4 Ring 1 vanaf 850,- Ring 2 vanaf 635,- hanger vanaf 445,- (excl. collier) 1 2 Alle sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende steenmaten. 2 NOL sieraden staat al 50 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. Maak hier kennis met de bijzondere jubileum uitgave en maak kennis met het gezicht achter deze bijzondere sieraden: een Nederlandse edelsmid die zich met recht een meester mag noemen. Jean Jacques Smeijsters kruipt in zijn materiaal, voelt het zilver en goud volledig aan en weet daar met zijn vakmanschap vervolgens een strak belijnd en werkelijk tijdloos sieraad uit te smeden. Deze design-sieraden worden in Nederland met de hand op maat voor u gesmeed. Door de perfecte samenwerking met de juwelier en / of edelsmid in het land weet Jean Jacques exact welke lijnen hij moet volgen om van zijn sieraad toch vooral úw sieraad te maken Handgesmeed zilveren spangcollier: 598,- 2. Ring: 198,- 3. Armband: 558,- 3

21 A) Chronograp he LC1228-SS Quartz movement. Chronograph, month, weekday and date indication. Case in stainless steel, Ø 40 mm. Silver sun-brushed dial with black gold plated and red coated hands. Genuine leather strap. Water-resistant to 30 m (3 atm) B) Pontos S Superc harge D PT6009-PVB Automatic movement. Chronograph, hours, minutes, small second and date indication. Case in stainless steel with anthracite PVD finishing, Ø 48 mm. Calf leather strap with rubberised leather parts. Water-resistant to 200 m (20 atm) A B C D E C) FIABA FA1004-SS Quartz movement. Ø 32 mm stainless steel case. Silver dial. Blue hands. Metal bracelet. Water-resistant to 30 m (3 atm). 745 D) Date LC6027-SS Automatic movement. Date indication. Case in stainless steel, Ø 38 mm. Black gold sun-brushed dial with pink gold plated hands. Genuine leather strap. Water-resistant to 30 m (3 atm) E) FIABA FA1004-PVP Quartz movement. Ø 32 mm stainless steel case with pink gold plated bezel. Silver dial. Pink gold plated hands. Metal bracelet. Water-resistant to 30 m (3 atm). 895

22 punte utrecht COLLIER ZILVER & GEELGOUD & ZILVER GOUD punte utrecht Collier, 1198,- Armband, 708,- SET ZILVER & GEELGOUD Ring, 451,- Hanger, 348,- Collier, 98,- SET ZILVER & ROSÉGOUD Oorsieraden, 372,- Ring, 324,- Hanger, 276,- Collier, 85,- 329,- 478,- 396,- RINGEN ZILVER & GOUD

23 LAPPONIA Op en top Fins design MY FOOLISH HEART TEKST // NATASJA ADMIRAAAL Sieradenmerk Lapponia is Fins en dat zie je terug in de filosofie. De ontwerpers halen hun inspiratie vooral uit de ongerepte natuur en laten hun sieraden voor een groot deel met de hand in Helsinki vervaardigen. Dit resulteert in hoogwaardige collecties met een artistieke uitstraling. PLANETOID VALLEYS WINTER PEARL Veel mensen kennen Lapponia van iconische ontwerpen als de Shuttle Ring, de armband Bridge to the Moon en het collier Planetoid Valleys dat prinses Leia droeg in de eerste Star Wars-film. Deze klassiekers worden nog altijd uitstekend verkocht en zijn uitgegroeid tot heuse collector s items. Tegelijkertijd blijft het merk vernieuwen met prikkelende collecties. Zoals de huidige najaarslijn: My Foolish Heart. VOORUITSTREVEND Het was ontwerper Björn Weckström (1935) die aan de wieg stond van het succes van Lapponia. Naast sieradenontwerper is hij ook professor in de beeldhouwkunde. Een juweel is een minisculptuur met het menselijk lichaam als achtergrond, zo verwoordt hij zijn visie. Toen Weckström in 1960 samen met Pekka Anttila Lapponia begon, wilde hij juwelen ontwerpen die een vorm van kunst op kleine schaal zouden zijn. Deze onconventionele aanpak bleef niet onopgemerkt: in 1965 werd zijn collier Flowering Wall onderscheiden met een Grand Prix bij de Internationale Juwelencompetitie in Rio de Janeiro, waarmee de naam van Lapponia gevestigd was. Weckström vervulde een voortrekkersrol in het gebruik van acryl, waarmee hij een revolutie teweeg bracht in de zilverindustrie. De vooruitstrevende ontwerpen werden als extreem beschouwd en spraken aanvankelijk vooral een kleine groep kunstenaars en trendsetters aan. Daar kwam verandering in toen Yoko Ono in 1975 de ring Petrified Lake droeg tijdens een veelbesproken interview in het Amerikaanse praatprogramma The Dick Cavett Show. FRISSE WIND Hoewel Weckström nog altijd de drijvende kracht is achter Lapponia, zijn door de jaren heen verschillende ontwerpers het designteam komen versterken. Zoltan Popovits, Christophe Burger, Pekka Hirvonen en Chao-Hsien Kuo zijn elk verantwoordelijk voor een herkenbare eigen lijn. De jongste ontwerper is de talentvolle Mari Isopahkala (1978), die tevens industrieel ontwerper is, en met haar moderne stijl een frisse wind laat waaien binnen het bedrijf. Ze werd door Lapponia tijdens een eigen sieradenontwerpwedstrijd; Isopahkala won met haar haar collier Winter Pearl, werd gevraagd als gastontwerper, en is inmiddels officieel toegetreden tot het designteam. Ik ontwerp sieraden voor mensen die ze met trots dragen, vertelt Isopahkala. Maar zelfs als het om een groot stuk gaat, mag zo n juweel geen monument zijn. Het moet goed voelen. Een ontwerper werkt altijd op menselijke schaal. TECHNISCH GEZIEN STAAN DE SIERADEN VAN LAPPONIA OP HET HOOGSTE NIVEAU: ALLE SIERADEN WORDEN IN HELSINKI GROTENDEELS MET DE HAND VERVAARDIGD. HANDWERK Het oorspronkelijke familiebedrijf maakt sinds 2005 deel uit van de Kalevala Koru Group, een van de grootste Scandinavisch juwelenproducenten. Deze bijzondere non-profit vrouwencoöperatie, gevestigd in Helsinki, is diep geworteld in de geschiedenis van Finland en staat voor het behoud van natuur en culturele erfenissen in Europa. Dat is een missie die goed past bij Lapponia: de ontwerpers laten zich inspireren door het poollandschap en willen met hun ontwerpen het gevoel uitstralen van de puurheid van de natuur. Technisch gezien staat het product op het hoogste niveau: alle sieraden worden in Helsinki grotendeels met de hand vervaardigd. Ook de bijzondere manier van matteren is handwerk. De matte witte uitstraling van de zilveren sieraden is dan ook te danken aan deze techniek in combinatie met de laag puur zilver die wordt aangebracht over het eerste gehalte zilver. Alle veertien- en achttienkaraats gouden sieraden zijn voorzien van een laag puur goud. Doordat ieder gedragen sieraad altijd weer als nieuw gemaakt kan worden in de Lapponia-fabriek, kan de drager levenslang genieten van zijn of haar aankoop. Alle zilveren artikelen zijn verpakt in een herkenbare zilverkleurige verpakking, waarin ze altijd zorgvuldig bewaard kunnen worden. Elk artikel is voorzien van een eigen naam, nummer én een certificaat. Zo weet u zeker dat u met Lapponia altijd een uniek sieraad in huis haalt.

24 Eco-Drive is de et technologie og e die eiedere ere e vorm van licht benut als energie ergie e voor een en horloge. Hiermee ee e is sa accurate cur ate tijdmeeting et ing schoon, on, eco-vriendelijk ende ijk en een en batterijwissel t is sel overbodig. odig dg. Edelstalen kast en - band 24 Diamanten Saffierglas 5 Bar waterdicht Edelstalen kast en - band Parelmoerwijzerplaat Saffierglas 5 Bar waterdicht Ultra dunne edelstalen kast Edelstalen band Saffierglas 3 Bar waterdicht 349,-* 249,-* 329,-* Combination chronograaf Plaatselijke tijd van 30 steden Tussentijd-functie Edelstalen kast Stopwatch Timer 2 Alarmen Ultra dunne Eeuwigdurende kalender edelstalen kast Digitaaldisplay: Edelstalen band jaar/maand/dag/datum aanduiding Saffierglas 20 Bar waterdicht 3 Bar waterdicht 249,00* 299,00*

25 punte utrecht ZILVER 89,- 75,- punte utrecht ARMBAND & COLLIER ZILVER Collier, 259,- Armband, 135,- 69,- 40,- 549,- 39,- 179,- 179,- ARMBAND & COLLIER ZILVER Collier, 369,- Armband, 205,- 89,-

26 ELK VERHAAL EEN EIGEN KRAAL Met Trollbeads kun je op een unieke en persoonlijke manier je eigen sieraad samen stellen. Mooie herinneringen, dierbare momenten of een speciaal iemand die je bij je wilt dragen - elk verhaal heeft een eigen kraal. L5116 Leren armband bruin/lichtgrijs 30,- Prijs is exclusief slot en kralen xxx Sterling zilveren collier met onyx vanaf 127,- Prijs is exclusief hanger en kralen Vallende sterren Je schittert als een diamant. Jouw liefde wens ik - voor altijd. 242, Toverlamp Als je over de lamp wrijft komt er misschien wel een geest uit! Dan mag je een wens doen... 31, Hartestrik Bewaar je liefde altijd dicht bij je hart. 42,- 154xx/2x10401/51732 Bangle met Drievoudige parel ,- 99,- Zilveren armband en slot Vergeet-me-niet met de zilveren kraal Geluksknoop en keuze uit 3 verschillende glaskralen! * Fontein van leven Scirocco Woestijnroos *Geldig zolang de voorraad strekt.

27 IN THEIR OWN LITTLE WORLDS The tiny precision components in our mechanical movements dance to the rhythm of our lives and they have been with us on some of mankind s greatest adventures.

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers 2016 2016 VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2016, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie sieraden. Door onze gezamenlijke

Nadere informatie

Magazine JUWELIER PUNTE 2015. www.punte-juwelier.nl

Magazine JUWELIER PUNTE 2015. www.punte-juwelier.nl Magazine JUWELIER PUNTE 2015 www.punte-juwelier.nl PUNTE UTRECHT - 2015-03 Juwelier Punte Choorstraat 34-36 3511 KN Utrecht Tel: 030 231 2921 info@punte-juwelier.nl www.punte-juwelier.nl VOORWOORD Met

Nadere informatie

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,-

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,- COLLECTIE 14 15 V 4030 45 cm 898,- V 4020 19 cm 439,- BICOLOR GOUD V 4010 45 cm 845,- V 4000 19 cm 399,- V 4240 0.04 crt. si Exclusief collier 199,- V 4230 0.04 crt. si 269,- zoetwaterparel & diamant V

Nadere informatie

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN HORLOGES 2016 Alle byr&c-diamonds sieraden worden handgemaakt in ons eigen Nederlandse atelier. Wij zijn

Nadere informatie

Diamonds by Cachet VOORWOORD. Aantrekkelijk geprijsde sieraden, in 14 karaat goud met briljant geslepen diamant.

Diamonds by Cachet VOORWOORD. Aantrekkelijk geprijsde sieraden, in 14 karaat goud met briljant geslepen diamant. Magazine 2015 Diamonds by Cachet VOORWOORD Model 1 Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2015, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie

Nadere informatie

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden 1 18 krt geelgouden collier met briljant 1.85 crt VS W 2 prijswijzigingen voorbehouden 18 krt witgouden hart met robijn en briljant

Nadere informatie

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com aniel ellington Media Kit 2015 aniel ellington www.danielwellington.com aniel ellington Het verhaal ER AS EENS... Het verhaal achter aniel ellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld,

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

SIERADEN HORLOGES 2015

SIERADEN HORLOGES 2015 & SIERADEN SIERADEN HORLOGES 2015 JUWELIER GOUDSMID Vakmanschap & Meesterschap Juwelier Goudsmid Ooms is al 18 jaar een begrip in Halsteren en omgeving. En staat bekend als betrouwbaar, vakkundig, gastvrij

Nadere informatie

Wishbook Winter 2014-2015

Wishbook Winter 2014-2015 Wishbook Winter 2014-2015 Laat u betoveren Hét feestseizoen van het jaar is gestart. Dit is een mooi moment om u te laten inspireren door onze sieraden. Geniet van ons nieuwe Wishbook waarin wij een selectie

Nadere informatie

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch.

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Lente/Zomer 17 Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Tijd voor ZINZI Met de nieuwe ZINZI Retro én Roman horloges grijpt ZINZI terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit

Nadere informatie

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE NAJAAR WINTER 2015 NIEUW e 100,00 e 115,00 e 179,00 e 9,50 VAKMANSCHAP, KWALITEIT, SERVICE EN MODE H.297 75,00 Een familiebedrijf, dat is wat we zijn.

Nadere informatie

2015peek juwelier. Magazine. www.peekjuwelier.nl

2015peek juwelier. Magazine. www.peekjuwelier.nl 2015peek juwelier Magazine www.peekjuwelier.nl Diamonds by Cachet peek - 2015-03 Peek Juwelier Stationsplein 96 1851 LN Heiloo Tel: 072-5335730 info@peekjuwelier.nl Model 1 Ring vanaf 395,- hanger vanaf

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed!

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed! COLLECTIE 13 14 S 502 389,- Groene Amethyst 45 uur 45 uur 45 uur 00 en ed! Gegarandeerd goed! Dorpsstraat 39, 8071 BX Nunspeet T (0341) 25 21 71 I www.leusinkvanveen.nl Ook uw juwelier voor Swarovski S

Nadere informatie

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU Winter COLLECTION RETRO WATCH NEW COLLECTION Stalen watch 38mm, verkrijgbaar in zilver-, goud-, rosékleurig of zwart. Met roze secondewijzer, datum en verwisselbare stalen- of

Nadere informatie

GOUD & DIAMANT. S 529 0.03 crt. si Exclusief collier 329,- S 528. 0.03 crt. si 299,- S 530 0.03 crt. si 449,- COLLECTIE

GOUD & DIAMANT. S 529 0.03 crt. si Exclusief collier 329,- S 528. 0.03 crt. si 299,- S 530 0.03 crt. si 449,- COLLECTIE GOUD & DIAMANT S 529 0.03 crt. si Exclusief collier 329,- S 528 0.03 crt. si 299,- S 530 0.03 crt. si 449,- COLLECTIE 13 14 SCHOONHOVEN ZILVERSTAD LEKKERKERK CADEAUDORP Rikkoert Juweliers Een Uniek Familiebedrijf

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s FEBRUARI ISSUE 2015 Cadeau tips voor echte Cupido s All you need is Love Vier de Liefde... geef Zinzi! LOVE deals Check het extra voordeel in de folder SCHITTERENDE ZILVEREN SET Pak eens uit met Valentijn

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70%

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Inleiding www.chanti.nl voordelen in alle opzichten en topkwaliteit CHANTI werd in 1995 opgestart en onze voornaamste

Nadere informatie

Introductie. Angeli Di Bosca garandeert dat elke ring vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd.

Introductie. Angeli Di Bosca garandeert dat elke ring vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd. CATALOGUS Introductie Angeli Di Bosca is een merk dat de ideale sieraden vervaardigt om de belangrijkste momenten in uw leven te vereeuwigen. Een merk voor verlovings- en trouwringen, met Antwerpen als

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft.

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. sinds 1955 Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. Lieve, gewaardeerde klant, Wat leuk dat u de tijd neemt voor onze brochure. Hij is dit keer anders dan andere jaren. Wij hebben

Nadere informatie

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. &zirkon. 13.00652 Collier 45 cm 26,95. 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.22576 44,95 13.22591 49,95

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. &zirkon. 13.00652 Collier 45 cm 26,95. 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.22576 44,95 13.22591 49,95 15/ 16 COLLECTIE 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.00652 Collier 45 cm 26,95 ZILVER &zirkon zirkonia 13.22591 49,95 13.22576 44,95 10.01395 95,- 10.01385 89,- 10.11469 29,95 10.11907 32,50 10.02175 18

Nadere informatie

ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR.

ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR. ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR. Victoriaans, Chester, Pompeji, Joséphine, Paladijn en Arcadia; Misschien is dit voor sommigen een vage herinnering van kunst

Nadere informatie

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend 14K Roségoud JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE 2018 Speciaal Een sieraad of horloge uitkiezen is vaak een bijzonder en speciaal moment. Het moet uitstralen waar jij voor staat. Dat kan stijlvol zijn,

Nadere informatie

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,- Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier.

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,-  Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. SIERADEN FOLDER 1 Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. Van 299,- 239,- 2 Lady Diana ring. Bicolor goud met echte blauwe saffier en 0.35 ct. briljant. www.goudhuisje.nl Van 1099,-

Nadere informatie

COLLECTIE WINTER 17/ 18

COLLECTIE WINTER 17/ 18 C056 45 cm C057 ARMBAND 19 cm 225,- 99,- Zilver & Zirkonia JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE WINTER 17/ 18 Juwelier van den Mosselaar Aan de Hoofdstraat, tegenover de kerk van Bovenkarspel, levert juwelier

Nadere informatie

jouw Wat is jouw stijl? Modieus casual, chic of kleur sportieve of witte horloges Jouw stijl

jouw Wat is jouw stijl? Modieus casual, chic of kleur sportieve of witte horloges Jouw stijl 2 0 1 2 Wat is jouw stijl? Sundrops, drop by rosegoud of rosegoud met Brons Modieus casual, chic of kleur warm bruin briljant jouw sportieve of witte horloges 2 0 1 2 Juwelier van Willegen Hoogstraat 15

Nadere informatie

VERLINDEN ONZE COLLECTIE 2014-2015 JUWELIER OPTIEK. Verlinden Magazine - Nr.04-2014/2015 - Member of Gold Design - www.verlinden.

VERLINDEN ONZE COLLECTIE 2014-2015 JUWELIER OPTIEK. Verlinden Magazine - Nr.04-2014/2015 - Member of Gold Design - www.verlinden. JUWELIER OPTIEK VERLINDEN The craft of jewellers ONZE COLLECTIE 2014-2015 Verlinden Magazine - Nr.04-2014/2015 - Member of Gold Design - www.verlinden.tv Juwelier Optiek Verlinden Pastoor Jacobsstraat

Nadere informatie

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE 14K GOUD OORHANGERS E001 239,- 80 cm E002 835,- ARMBAND 18+1 cm E003 375,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 Juwelier Wolters Sinds 1949 is juwelier Wolters een begrip in Vleuten. In onze prachtig verbouwde

Nadere informatie

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT.

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT. Issue N o 28 SINT 2015 TIP VAN SINT Verras haar met! pakt uit! Met veel extra voordeel PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus heel veel keuze voor Met zilveren oorsieraden & hangers VOL

Nadere informatie

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012 MAGAZINE 2012 Spring Summer! WIN! Luxe Zinzi suitcase Fashion Tip Armbanden in vrolijke pasteltinten! Naar Côte d Azur met Kim en Fatima! Cadeau! Zinzi fragrance bij aankoop vanaf 75 HOT News! Lange colliers

Nadere informatie

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen!

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen! Winterwonderland bij Juwelier Dumoulin Win mooie juwelen! Trollbeads, bij een Juwelier origineel Dumoulin cadeau De feestdagen staan voor de deur! Het mooiste moment van het jaar om een dierbaar persoon

Nadere informatie

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi!

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi! Issue No 28 SINT 2015 pakt uit! TIP VAN SINT Met veel extra voordeel Verras haar met! PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus Met zilveren oorsieraden & hangers heel veel keuze voor V O

Nadere informatie

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi!

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi! FEBRUARI ISSUE 2014 Cadeau tips voor Cupido s All you need is Love Lovely Gifts... geef Zinzi! LOVE deals! Check het voordeel in de folder! De sleutel tot haar hart ZIH 638 50mm ZIH 721 50mm 79.95 49.

Nadere informatie

SCHITTERENDE CADEAUS!

SCHITTERENDE CADEAUS! Issue N o 27 WINTER 2015/2016 Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER Ga voor de Zinzi glamour look! Parfum cadeau Bij aankoop van een Zinzi horloge Geniet momenten Cadeaus geven met de familie Win!

Nadere informatie

CREOLEN & Creoolhangers

CREOLEN & Creoolhangers Issue N o 27 SPECIAL 2015 CREOLEN & Creoolhangers Eindeloos combineren MIX & MATCH! Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de creoolhangers die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen

Nadere informatie

BIJ ANNIK DE MEY WIN EEN ARMBAND!

BIJ ANNIK DE MEY WIN EEN ARMBAND! BIJ ANNIK DE MEY WIN EEN ARMBAND! Welkom bij Annik De Mey De feestdagen zijn het ideale moment om meer tijd aan elkaar te besteden en de bijzondere gebeurtenissen uit het leven te vieren. Een mooi moment

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,-

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,- COLLECTIE 13 14 S 518 219,- Juwelier Wolters Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338 S 517 349,- S 523 229,- GOUD & ZIRKONIA S 728 0.06 crt. si 569,- S 727 0.06 crt. si 599,-

Nadere informatie

Passie Onze belangrijkste maateenheid

Passie Onze belangrijkste maateenheid Passie Onze belangrijkste maateenheid Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met meesterlijke bekwaamheid, de allerhoogste precisie en veel liefde voor detail vervaardigd. Deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

KERSTMIS Feestdagen vol warmte, licht en gezelligheid, een jaar van geluk met veel tijd om te genieten van de fijne dingen van het leven.

KERSTMIS Feestdagen vol warmte, licht en gezelligheid, een jaar van geluk met veel tijd om te genieten van de fijne dingen van het leven. 33-0070 Medallion Grande Zirconi 99,- 33-1404 Insignia Fantasy CZ 90,- 33-1138 Insignia Faceted glass 20,- 33-1072 Insignia Mirror glass 12,- 27-0021-50 Necklace Bead 109,- KERSTMIS 2017 Feestdagen vol

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

Nieuwe Modellen 2010

Nieuwe Modellen 2010 Nieuwe Modellen 2010 Tr 62 Tr 130 Goud 14 karaat Diamant Top Wesselton VVS Tr 127 Tr 135 www.eclat.nl Prijslijst Exclusieve Trouwringen 2010 Trh = Trouwring Heren / Trd = Trouwring Dames Prijzen van de

Nadere informatie

HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017

HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017 HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017 Antarès verwisselbaar - Blue addict Blauw is alomtegenwoordig op de modedefilés en haalt dit seizoen de bovenhand op zwart. Maar het is lastig om je hele garderobe aan

Nadere informatie

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE 2019 Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE ZOMER ISSUE 2019 05 Zilver met blauw 06 Blinkende zilveren sets 07 Oorknoppen actie 08 Cadeaus

Nadere informatie

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE 2019 Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE ZOMER ISSUE 2019 *De laagst geprijsde van de drie aanschuifringen zal cadeau worden gedaan. 05

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS S Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- Zoveel voordeel op sieraden vind je nergens,4 gratis* sieraden naar keuze 250,- totaal! Plus maar liefst 9 extra s voor kortingen tot

Nadere informatie

JEWELS. & watches. Juwelier Hofland - page 1. LATEST trends. Inhoudsopgave Flash versie. SEO versie 1 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,...28

JEWELS. & watches. Juwelier Hofland - page 1. LATEST trends. Inhoudsopgave Flash versie. SEO versie 1 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,...28 Juwelier Hofland - page 1 JEWELS & watches LATEST trends 1 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,...28 Juwelier Hofland - page 2 1. 2. 6. 5. 4. 3. 1 W0573L3 229,- 2 W0289L4 229,- 3 W0642L3 169,- 4 W0648L2 149,- 5 W0639L2

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 VOOR MOEDER Mooie Cadeaus GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS Eindeloos

Nadere informatie

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER 14K GOUD 45 cm E037 1.260,- ARMBAND 19 cm E038 575,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER E432 42+3 cm 75,- E431 KLAPCREOLEN 19 cm 65,- 40,- ZILVER E441 RING 22,50 E429 45 cm 149,- E436 RING

Nadere informatie

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel.

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel. Issue N o 29 SINT 2016 Zinzi pakt uit! Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf 19. 95 VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES ZIC 1307 ZIW 502M Stalen

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads.

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads. Sieraden trends najaar Zilver is hot by Most wanted Swarovski beads 1001 cadeaus 2010 www.sieradentrends.nl 1. 2. Deze mooie zilveren aanschuifringen van Rosa zijn bezet met mooie zirkonia s. Draag ze

Nadere informatie

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,-

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,- 15/ 16 COLLECTIE 13.00654 Collier 45 cm 35,- 13.23100 Exclusief collier 54,- ZILVER & zirkonia 13.23094 79,- 13.23097 59,- Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl

Nadere informatie

Tijden veranderen, tradities gelukkig niet

Tijden veranderen, tradities gelukkig niet Tijden veranderen, tradities gelukkig niet DOgraphicDesign.be Nys Juweliers, tijdloze traditie sinds 1946 NYS Stylish Leiestraat 41 8500 Kortrijk T 056 222 640 www.nys.be Passie voor juwelen ZIT ONS IN

Nadere informatie

LENTE Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG

LENTE Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG LENTE 2019 Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG *De laagst geprijsde van de drie aanschuifringen zal cadeau worden gedaan. Aanschuifringen

Nadere informatie

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden P E R S B E R I C H T Rosalind Suurland Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden Tijdloos, licht draagbaar en zeer stijlvol; zo zijn de sieraden van kunstenares Rosalind Suurland ook

Nadere informatie

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32 N o 32 SINT 2018 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus Mooie pakjesavond TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES NIEUW: SQUARE HORLOGES

Nadere informatie

Prospex brengt Seiko s eerste duikershorloge opnieuw tot leven

Prospex brengt Seiko s eerste duikershorloge opnieuw tot leven Baselworld 2017 23 maart 2017 Prospex brengt Seiko s eerste duikershorloge opnieuw tot leven Seiko s eerste duikershorloge uit 1965 is heruitgevonden in de Prospex 2017 collectie. Model SLA017. Seiko s

Nadere informatie

WINTER. schit terende CADEAU Unieke ringen actie. CADEAU TIPS Met extra voordeel. PARTY PERFECT Voor de Feestdagen

WINTER. schit terende CADEAU Unieke ringen actie. CADEAU TIPS Met extra voordeel. PARTY PERFECT Voor de Feestdagen WINTER 2017/2018 CADEAU TIPS Met extra voordeel 178 trendy sieraden én horloges PARTY PERFECT Voor de Feestdagen GRATIS ARMBAND bij Zinzi horloge schit terende WINTER KIM & FATIMA SHOWEN DÉ TRENDS VAN

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE 14K ROSÉGOUD COLLIER ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E ,-

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE 14K ROSÉGOUD COLLIER ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E ,- 14K ROSÉGOUD MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E004 955,- ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E005 435,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE E275 579,- E273

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu!

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu! Extra voordeel dus profiteer nu! Sint Cadeaus heel veel keuze voor TIP VAN SINT Verras eens met een mooie ring! Pak uit: Verlanglijstje? Met leuke oorsieraden. Kies je favo uit! V O L M E T O R I G I N

Nadere informatie

Schitterend! Win! MIX& MATCH. Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER. Party Time MART VISSER. Stijlvol overnachten in het Amstel Hotel

Schitterend! Win! MIX& MATCH. Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER. Party Time MART VISSER. Stijlvol overnachten in het Amstel Hotel Issue N o 27 WINTER 2015/2016 Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER Ga voor de Zinzi glamour look! Party Time Nieuwe horloges om mee te schitteren MART VISSER Ontwerpt exclusief voor Zinzi Schitterend!

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14 15 16

Nadere informatie

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14

Nadere informatie

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34 J U W E L I E R Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 0 0 NOBILIS 0 eindejaar.indd 0// : Nona juwelen in 8ct goud met diamant. Verkooppunten en volledige collectie zie website. www.nona-jewels.be

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT 2016 Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus 19.95 heel veel keuze vanaf V O L M E T O R I G I N E L E S I E R A D E N & H O R L O G E S

Nadere informatie

MILIKAN ONZE COLLECTIE JUWELIER. Milikan Magazine - Nr / Member of Gold Design -

MILIKAN ONZE COLLECTIE JUWELIER. Milikan Magazine - Nr / Member of Gold Design - MILIKAN JUWELIER The craft of jewellers ONZE COLLECTIE 2014-2015 Milikan Magazine - Nr.03-2014/2015 - Member of Gold Design - www.milikan.nl Openingstijden Maandag: 13:30 uur - 18:00 uur Di t/m Do: 9:30

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Herfst / Winter 2018

Herfst / Winter 2018 Herfst / Winter 2018 Basisringen 8 mm SS 14,95 G-R-ZW Basisringen 10 mm Basisringen 12 mm Basisringen 14 mm Basisringen 16 mm 2 Zirkonia basisring 10 mm SS 39,95 G-R 42,50 Een zirkonia basisring van 10

Nadere informatie

Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten.

Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten. lookbook 2016 Volg je dromen De dag is voorbij, de ogen en het hart naar de hemel gericht waar de maan en de sterren de dromen verlichten. De magie die elke wens omhult in de dromerige nacht van Dodo en

Nadere informatie

pakjesavond stralende Sint Cadeaus TIP VAN DE SINT ZINZI PAKT UIT Verras haar met een Zinzi horloge Met heel veel schitterende cadeaus

pakjesavond stralende Sint Cadeaus TIP VAN DE SINT ZINZI PAKT UIT Verras haar met een Zinzi horloge Met heel veel schitterende cadeaus Issue N o 29 Sint 2017 TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge stralende pakjesavond Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf 19. 95 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus VOL MET ORIGINELE

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 SUMMER Fashion Tip Armbanden in vrolijke kleuren! Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 Ringen & armbanden extra scherp geprijsd Sparkling Look! Schitterende fashionable armbanden. Bezet met crystals

Nadere informatie

Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN. Feest

Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN. Feest Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN Feest Feest Van 3D-ontwerp naar exclusief juweel Wanneer we een uniek stuk op maat maken zorgen we er voor dat u uw juweel al kunt passen nog voor het gemaakt wordt, dankzij

Nadere informatie

A MACHINE OF TIME. Copyright 2015 MACHINA TEMPORIS

A MACHINE OF TIME. Copyright 2015 MACHINA TEMPORIS A MACHINE OF TIME Dit is een publicatie van MACHINA TEMPORIS 2015/2016 Het merk MACHINA TEMPORIS The brand Het merk machina temporis is opgericht door designer/engineer Rick van de Gronden. In het logo

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het?

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het? MIX & match ZIO 1513 49. 95 ZIO 1441 29. 95 ZICH 1486Z 29. 95 Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen creolen. ZICH 1302Z 29. 95 new ZICH

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

emotie wordt passie DUTCH DESIGN

emotie wordt passie DUTCH DESIGN emotie wordt passie DUTCH DESIGN 2 - emotie wordt passie - INLEIDING Wij willen u hartelijk danken voor uw interesse in onze collecties en willen er alles aan doen uw zoektocht te doen eindigen bij dat

Nadere informatie

Fotografie JAN LUIJK Tekst LAILA DE MIRANDA

Fotografie JAN LUIJK Tekst LAILA DE MIRANDA KLEURRIJK SAMENSPEL Kwaliteit, uitstraling en draagcomfort, daar draait het om bij Bron Jewelry. Maar de chemie tussen de scheppers van de veelkleurige creaties blijkt net zo belangrijk. Fotografie JAN

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL

juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL 18 VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION 19 20 juwelen: SCHOEFFEL juwelen: SCHOEFFEL 21 30 kledij: NATAN schoenen: MARCH 23 juwelen : MARCO

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

JEWELS. & watches LATEST KLIK HIER EN SHOP OOK OP JEWELSWATCHESMAGAZINE.NL

JEWELS. & watches LATEST KLIK HIER EN SHOP OOK OP JEWELSWATCHESMAGAZINE.NL JEWELS & watches M A G A Z I N E LATEST trends KLIK HIER EN SHOP OOK OP JEWELSWATCHESMAGAZINE.NL 3. 2. 1. 4. 1 W0658G8 189,- 2 W0674G5 249,- 3 W0336L7 229,- 4 W0703L3 179,- 5 W0775L1 219,- 5. NEW Nu ook

Nadere informatie

Time that Moves With You

Time that Moves With You Time that Moves With You Eco-Drive Radio-Controlled Watches receive radio waves in Japan, North America, Europe and China to automatically set to your local time. World Time in 26 cities 1/20 Second chronograph

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie