Corverspraat. Van de voorzitter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Corverspraat. Van de voorzitter"

Transcriptie

1 2015 NR. 2 2 Corverspraat In deze Corverspraat: *Van de voorzitter *Schoolkorfbal weer groot succes *BELANGRIJK: Ouderavond verplaatst! *Wist je dat? *BELANGRIJK: Zorg zelf voor vervanging! *Italian Party! *Verkleedspullen & attributen voor de AC *Eindresultaat Actie pindaslinger *Save the date: 14 juni Sportfair *Word jij onze nieuwe sponsor? *Verjaardagen *Kopij *Activiteiten *Wedstrijdschema *rooster trainingsavonden Van de voorzitter Bedank je penningmeester en nomineer hem voor de verkiezing penningmeester van het jaar. Vanaf 1988 werk ik met Arnoud als penningmeester. Dit is een belangrijke positie binnen de vereniging. Ik kan U zeggen hij doet dit uitstekend. Dit is een goede gelegenheid om hem eens in het zonnetje te zetten. Ik heb hem genomineerd en hoop dat hij in de prijzen valt. Inmiddels hebben jullie al wel vernomen dat er een stemming plaats vindt. Wij zijn een kleine vereniging die het moeten opnemen tegen de grote (aantal leden dus meer stemmen). Hier kunnen we iets tegen doen door zoveel mogelijk te stemmen. Ouders kunnen ook stemmen voor de kleintjes. Hoe vaker U stemt hoe meer kans. Op 26 april sluiten de lijnen. Op de Dag van de Penningmeester 20 mei zal de winnaar bekend gemaakt worden. Ga naar de site van de verkiezing voor penningmeester van het jaar en stem! Je mag zo vaak stemmen als je wil. Hieronder de top 10 van de 250 verenigingen die mee doen. Penningmeester Sportclub Sporttak Plaats sportclub Laurens Honig D.M.H.C. Shinty Hockey Driebergen-Rijsenburg F. Beemster Scouting Sint Lidwina Welpen Venhuizen Peter Vroon Triade Korfbal Nieuwpoort Mandy Suter Dom City Dolls Roller Derby Utrecht Ben Jordens Steeds Voorwaarts Wandelvereniging Velp gld Francisca Brinkhof De Boomtoppers Twirlen Heerhugowaard Antwan van Keulen DV Dancing Kids Danssport Nistelrode John Ursem VPG de Vrije Teugel Paardrijden Waarland Marga van Bommel Twirl vereniging The Maranto's Baton Twirling en dans Ter Heijde aan Zee Hans Beurskens Landelijke Rijvereniging Goirle Hippische Sport Goirle U ziet ook kleinere verenigingen maken een kans. Dus zoveel mogelijk stemmen. Evert Visser

2 PAGINA 2 Schoolkorfbal weer groot succes Wat een voorbereiding! Een heleboel clinics op diverse scholen, al gestart in februari! Hanneke en Kris hebben heel wat kinderen in heel korte tijd geprobeerd zoveel mogelijk te leren over korfbal. Inschrijfformulieren werden desgewenst zelfs bij de scholen opgehaald, een weekend lang zwoegen boven een wedstrijdindeling, de kantinecommissie kwam in actie, inkopen moesten worden gedaan, patat, tosti's, snoep en ijsjes werden groots ingekocht, velden werden uitgelegd, vaantjes en bekers werden besteld, scheidsrechters meldden zich aan... En toen teams vanuit Hilversum en Kortenhoef van minimaal 8 kinderen streden op dinsdag 21 april om de befaamde eerste pouleprijs van het Schoolkorfbal! Het weer zat mee, iedereen stond scherp en de middag kon beginnen! Wat een enorm plezier van zoveel kinderen! Korfballers, voetballers, zwemmers, judoka's, bruin, wit, groen en rood, het maakt niet uit, dat is toch het enige waarvoor je allemaal uit je panty gaat!? De teams streden voor wat ze waard waren en gingen met een geweldige ervaring rijker, met of zonder beker, weer naar huis! Grote pluim en heel veel dank voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet om deze dag weer te laten plaatsvinden en er wederom een groot succes van te maken! Dank ook voor de golfers, voor het beschikbaar stellen van het terrein op hun speeldag! BELANGRIJK: Ouderavond verplaatst! De ouderavond die oorspronkelijk in april zou plaatsvinden wordt verplaatst naar: Donderdag 21 mei van 19:30-20:15. Zet de datum vast in je agenda, er zal weer een hoop belangrijke informatie gegeven worden op deze avond dus mis het niet! Wist je dat? De activiteitencommissie tegenwoordig een eigen pagina heeft op De Corvers website? Neem snel een kijkje op Hier vind je alle flyers, informatiebladen, formulieren en informatie over activiteiten.

3 PAGINA 3 BELANGRIJK: Zorg zelf voor vervanging! We zijn inmiddels weer van start met het nieuwe vrijwilligersrooster waarin ouders ingedeeld staan om achter de bar de staan en senioren en junioren de jeugdwedstrijden fluiten. Over het algemeen werkt dit systeem goed, let echter op: Het is de bedoeling dat je zelf vervanging regelt wanneer je niet kan op de dag dat je bent ingedeeld. Probeer te ruilen of vraag of iemand voor je in kan vallen, vaak is dit geen probleem en is er altijd wel iemand die je uit de brand wil helpen. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat iedereen wat lekkers kan halen tijdens de wedstrijden of trainingen en dat de jeugdteams niet ineens zonder scheidsrechter op het veld staan. Italian Party! Verkleedspullen & attributen voor de AC Binnenkort is het kamp en het Italian Party, maar achter de schermen is de Activiteitencommissie al bezig met de voorbereidingen voor de activiteiten volgend seizoen. Heb jij nog verkleedspullen, kledingstukken, vlaggetjes, ballonnen, hoge hoeden, petjes, maskers, knutselspullen, oude lakens of doeken of andere accessoires thuis liggen waar je niks mee doet? Zonde! De Activiteitencommissie zou erg blij zijn met zulke spullen voor onder andere het slaapfeest. De Activiteitencommissie ziet zulke (verkleed)spullen graag tegemoet, je zou ons daar erg blij mee kunnen maken! Sportieve groet, de Activiteitencommissie.

4 PAGINA 4 Eindresultaat Actie pindaslinger Hebben jullie inmiddels al gebruik gemaakt van de nieuwe trainingsmaterialen, die jullie bij elkaar hebben verdiend met de verkoop van de pindaslingers? Wisten jullie dat dit er allemaal voor is gekocht? Er is 1 groot whiteboard 60 x 90 cm plus stiften, dat staat los in de kantine en kan eventueel tijden trainingen of tijdens de rust meegenomen worden naar de kleedkamer. Er zijn 5 stuks A4 coachingsborden, voor ieder jeugdteam een. Er zijn 10 springtouwen, Er zijn 5 stuks K4 ballen waar handjes op staan, Er is een loopladder en er zijn 20 stuks hoepels! En niet te vergeten, er zijn 20 trainingshesjes gekocht, die eindelijk niet op een jurk lijken! :) Jullie trainers zullen de materialen vast en zeker gaan inzetten tijdens de komende trainingen! We hopen dat iedereen er veel plezier van heeft! En we hopen ook dat jullie de volgende keer ook willen meedoen aan een leuke actie! Alleen dan kunnen we leuke extra's aanschaffen! Enorm bedankt voor jullie hulp! Groeten, Hanneke en Monique Save the date: 14 juni Sportfair Op zondag 14 juni zal de eerste Hilversumse Sportfair plaatsvinden. De Sportfair is een dag waarop sporten in Hilversum centraal staat en waarop inwoners kennis kunnen maken met de verschillende sporten die worden aangeboden in Hilversum. Wij zullen met De Corvers hier ook aanwezig zijn om ons cluppie te promoten en om te laten zien hoe leuk korfbal is! Om dit de promoten zullen we op de Sportfair bezoekers kennis laten maken met de korfbalsport en De Corvers doormiddel van demonstraties/ korte wedstrijdjes/ clinics etc. Het duurt nog even voor het zover is, maar de TC zal binnenkort mensen gaan benaderen om hun steentje bij de dragen aan deze dag. Houd deze datum dus nog even vrij in je agenda!

5 PAGINA 5 Word jij onze nieuwe sponsor? We zijn gestart met een nieuw sponsorproject om geld in te zamelen voor kleine eenmalige projecten binnen De Corvers en hierin kunnen al onze leden een grote rol spelen. Wanneer je als sponsor deel neemt aan dit project huur je bij De Corvers voor een schappelijk bedrag een doorzichtige plastic bal, die je naar eigen inzicht mag indelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo of een teamfoto. De bal zal gedurende een jaar op een prominente plek in het clubhuis opgehangen worden zodat iedereen hem kan zien. Na een jaar heb je de mogelijkheid tot verlengen of om te bal weg te laten halen. Met de opbrengst van deze actie willen we kleinere projecten ondersteunen, zodat altijd duidelijk is waar de opbrengst voor gebruikt wordt. Voorbeelden van kleinere eenmalige uitgaven zijn bijvoorbeeld de aanschaf van een beamer, of verbetering van de jeugdmuur. Uiteraard zullen sponsoren altijd op de hoogte gehouden worden van de bestemming van hun investering. Nieuwsgierig? Binnenkort volgt meer informatie! Maar natuurlijk kun je altijd al even contact opnemen met Davey of Marloes voor vragen via communicatie@decorvers.nl! Verjaardagen Namens De Corvers heel hartelijk gefeliciteerd! Laurens-Willem Janssen 24 april Eline Zijdel 25 april Y. Martinus 7 mei J. van Leeuwen Bente Boekhoff 7 8 mei mei H. Lamme 10 mei Felice Tabak 13 mei Kopij De volgende edities van de nieuwsbrief zullen verschijnen op: 13-05, & (laatste Corverspraat van het seizoen). Kopij graag uiterlijk de dinsdagavond voor de verschijningdatum mailen naar: Communicatie@decorvers.nl. Voor de volgende editie ontvang ik de kopij dus graag uiterlijk 12 mei in de mail. Activiteiten Klaverjassen Data klaverjassen: 24 april Donderdag 14 mei: OUDER-KIND TRAINING Meer informatie volgt. Zaterdag 16 mei: ITALIAN PARTY Geef je voor 25 april op bij je teamcoördinator! Dinsdag 19 mei: SUPER DUO voor de E-, D- en C-jeugd Meer informatie volgt. Vrijdag-zaterdag-zondag juni: DISNEY-KAMP Zaterdag 20 juni: BEACHKORFBAL voor de A-jeugd en senioren. Meer informatie volgt.

6 PAGINA 6 Wedstrijdschema 25 april uur Corvers E3 - Huizen E2 Simon Meij uur Corvers D1 - EKVA D2 Jasper Huisman Linda van den Brink & John Voorbij uur Het Bosch E1 - Corvers E2 Gras Sp. Het Bosch Lexmond uur Eemvogels C1 - Corvers C1 K40 Sp. De Blaeck Soest uur Fortissimo 3 - Corvers 3 K60 Sp. IJsseloever IJsselstein uur Huizen 2 - Corvers 2 K60 Veld Huizen Huizen uur Huizen 1 - Corvers 1 K60 Veld Huizen Huizen 2 mei 2015 Geen wedstrijden 9 mei * uur Corvers D1 - TZ D2 Manon Besemer uur Corvers 2 - OVVO uur Corvers 3 - VZOD uur Corvers 1 - VZOD 1 * Wedstrijd wordt waarschijnlijk verplaatst naar uur Niels Meijer & Roy van de Hazel Linda van den Brink & Bart Zevenboom uur RDZ E2 - Corvers E1 Gras Bisonpark Zeist uur Huizen A1 - Corvers A1 K40 Veld Huizen Huizen uur RDZ C1 - Corvers C1 Gras Bisonpark Zeist 16 mei uur Corvers A1 - Exakwa A2 Mitchel Bins uur Corvers 2 - NOVA uur Corvers 3 - SDO uur Corvers 1 - SDO Trynstje Hoekstra & Vincent Kok uur Woud.berg E3- Corvers E3 K60 Sp. de Grift Woudenberg uur Dalto E5 - Corvers E2 K24 Sp. de Woerd Driebergen 19 of 21 mei 2015 dienst uur Corvers E1 - Antilopen E2 Rianne Eenling Davey Poort 23 mei 2015 dienst uur Corvers E3 - TZ E2 Angelique de Vogel nader te bepalen

7 PAGINA 7 30 mei uur Corvers E2 - Synergo E5 Michelle Poort uur Corvers E1 - Synergo E6 Marloes de Jager uur Corvers C1 - Koveni C1 Marcella van Zalingen uur Corvers A1 - EKVA A3 Kelly Zuijdervliet Ouder Felice Tabak (C1) + Ouder Marjolein Spit (C1) Ouder Jules Vonhof (E2) + Ouder Jorn Beijer (E2) uur Huizen D1 - Corvers D1 K40 Veld Huizen Huizen uur Rapid 3 - Corvers 3 K60 Korfbalctr. Kleverlaan Haarlem uur Tempo 4 - Corvers 2 K40 Sp. Zegersloot Alphen aan de Rijn uur DTS 1 - Corvers 1 Gras Sp. Ommerhorn Enkhuizen rooster trainingsavonden Dinsdag april Ouder Eline Petterson Donderdag 18.30/ april Ouder Rosanne Kok 28 april Ouder Mira Peelen 30 april Lia Huisman 5 mei Ouder Eline Petterson 7 mei Ouder Merel van de Mark 12 mei Ouder Mira Peelen 14 mei Lia Huisman 19 mei Ouder Eline Petterson 21 mei Ouder Jules Vonhof 26 mei Ouder Mira Peelen 28 mei Lia Huisman

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: Even voorstellen

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: Even voorstellen 2015 NR. 2 3 Corverspraat 13-05- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Voorjaar met leuke activiteiten! *Extra handen voor STIP sportdag gezocht! *BELANGRIJK: Ouderavond verplaatst!

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen.

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen. 2015 NR. 2 1 Corverspraat 01-04- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Let op: Wijzigingen in het vrijwilligersrooster *Italian Party! *Gefeliciteerd Elleke! *Familietoernooi

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 3 Corverspraat 24-0 2-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen - Oproep: spullen voor de rommelmarkt - Gezocht: platte tv - Trainen tijdens de voorjaarsvakantie - Schipholfonds

Nadere informatie

Corverspraat. Even voorstellen. In deze Corverspraat: Van de redactie

Corverspraat. Even voorstellen. In deze Corverspraat: Van de redactie 2015 NR. 2 7 Corverspraat 09-09- 201 5 In deze Corverspraat: Van de redactie Even voorstellen Nieuwe sponsor Kantinerooster najaarscompetitie 2015 Activiteitenoverzicht Grote Clubactie Verjaardagen Kopij

Nadere informatie

Corverspraat. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 7 Corverspraat 18-05-20 16 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Tijd om het stokje door te geven - Vacatures - Uitnodiging Jaarlijkse Algemene Vergadering - Agenda JAV - Bonnetjes - Toernooi

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen.

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen. 2015 NR. 2 0 Corverspraat 11-03- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Korfbalclinic en driekampen bij De Corvers! *Trainingstijden 2 e helft veld en afmelden *Poen, poen, poen,

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 6 Corverspraat 28-04-20 16 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Tijd om het stokje door te geven - Pinnen - Vacatures - Corvers actief tijdens Hilversumse Cityrun - Hulp gevraagd voor schoolkorfbal

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Hallo meneer de Corversbeer!

Corverspraat. Van de redactie. Hallo meneer de Corversbeer! 2014 NR. 12 Corverspraat 24-09- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Hallo meneer de Corversbeer! *Actie versterk je enkel *Verslag ouderavond 11 september jl. * Kledingbeheer door Anja Roelofs

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie 2018-2019 Dit wedstrijdprogramma geeft een overzicht van de te spelen wedstrijden. Het is de bedoeling dat je dit wedstrijdprogramma tijdens de hele periode

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Van de voorzitter

Corverspraat. Van de redactie. Van de voorzitter 2014 NR. 1 6 Corverspraat 17-12- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Van de voorzitter *Hallo meneer de Corversbeer! *Trainen tijdens de kerstvakantie *Kerstige pretdagen en een nieuw geluksjaar!

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen!

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! 2015 NR. 32 Corverspraat 23-12-2 015 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen! - nodiging nieuwjaarsreceptie - Korfbalwedstrijden en de open dagen op de middelbare scholen - Kerstwensen

Nadere informatie

Corverspraat. In Memoriam 2015 NR

Corverspraat. In Memoriam 2015 NR 2015 NR. 1 8 Corverspraat 28-01- 201 5 In Memoriam In memoriam Henk van Zalingen In eens ben je er niet meer, onbegrijpelijk. Zondagavond is Henk van Zalingen overleden. Na een gezellige middag in ons

Nadere informatie

Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en na de fusie in 1992 van Excelsior met de Zwaluwen ook erelid van KV de Corvers.

Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en na de fusie in 1992 van Excelsior met de Zwaluwen ook erelid van KV de Corvers. 2015 NR. 2 5 Corverspraat 24-06- 201 5 In Memoriam Tjeerd Douma We hebben het droeve bericht ontvangen dat Tjeerd Douma is overleden. Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In Memoriam Jan Ledder. In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam

Corverspraat. Van de redactie. In Memoriam Jan Ledder. In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam 2014 NR. 1 4 Corverspraat 05-11- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam *Even voorstellen *Hallo meneer de Corversbeer! *Uitgangspunten indeling vrijwilligersrooster *Uitnodiging kerstgourmet

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen!

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! 2016 NR. 1 Corverspraat 13-01-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen! - Van de voorzitter - Dick 70 jaar lid - Save the date - Handig - Nieuwe shirtsponsor! - Korfbalkampweek

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In het zonnetje! In deze Corverspraat: *Van de redactie *In het zonnetje!

Corverspraat. Van de redactie. In het zonnetje! In deze Corverspraat: *Van de redactie *In het zonnetje! 2014 NR. 1 3 Corverspraat 15-10- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *In het zonnetje! *Even voorstellen *Hallo meneer de Corversbeer! *Lege cartridge? Lever hem in! * Nieuw lid voor de activiteitencommissie!

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen 2016 NR. 5 Corverspraat 06-0 4-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen - Pinnen - Spelregels - Hulp gevraagd voor schoolkorfbaltoernooi - Schoonmaakrooster - Gedicht - Een leuke

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2017 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 31 oktober tot en met zaterdag 4 november vindt alweer de 15e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Van de redactie. In dit nummer:

Van de redactie. In dit nummer: 2014 NR. 5 Corverspraat 26-03- 201 4 In dit nummer: Van de redactie Even voorstellen Rommelmarkt weer succes! Hulp gevraagd: Wervingsactiviteiten Ziekenboeg Kantinebezetting tijdens trainingsavonden Fysio

Nadere informatie

Schoolhockey Toernooi 2017

Schoolhockey Toernooi 2017 Schoolhockey Toernooi 2017 Op woensdag 29 maart 2017 Programma: Bij DMHC Shinty, Hoofdstraat 21 Driebergen Dag jongens en meisjes Van harte welkom op Shinty voor het Schoolhockey toernooi 2017. Hartstikke

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie 2017-2018 Dit wedstrijdprogramma geeft een overzicht van de te spelen wedstrijden. Het is de bedoeling dat je dit wedstrijdprogramma tijdens de hele periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! In deze Corverspraat:

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! In deze Corverspraat: 2015 NR. 31 Corverspraat 02-12- 201 5 In deze Corverspraat: Van de redactie Even voorstellen Zondag 6 december clubhuis open Oproepje voor de schoonmaakactie nodiging kerstgourmet senioren Oproep kerstwens

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Corverspraat. Van de voorzitter

Corverspraat. Van de voorzitter 2016 NR. 9 Corverspraat 17-08-2 016 In deze Corverspraat: - Van de voorzitter - Informatie 1 e helft veldcompetitie 2016-2017 - Ouderavond - Kangoeroe Klup - Ophalen Oud Papier - Wedstrijdkleding - Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Schade aan ons veld - Algemene Leden Vergadering - Gebruik van clubhuis onder BIXO tijd - De Fitste van Deventer - Trainingen in de meivakantie

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: *Van de redactie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: *Van de redactie 2014 NR. 1 5 Corverspraat 26-11- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Hallo meneer de Corversbeer! *Uitnodiging nieuwjaarsreceptie *Uitnodiging kerstgourmet 2014 *Stamppot feest

Nadere informatie

Datum Activiteit Commissie

Datum Activiteit Commissie 6 okt 2014 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-10-2014 Klaverjassen CC 17-10-2014 Inleveren kopij krantje nr. 6 PRC 20-10-2014 Krantje nr. 6 PRC 30-10-2014* JAV Bestuur 31-10-2014 Inleveren kopij

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Poule-indeling veld. Klasse S Maaskanters 1 2. Animo 4 3. SGV 3 4. Ter Leede 1. Klasse D Animo D2 2. SGV D1 3. TZ D3 4.

Poule-indeling veld. Klasse S Maaskanters 1 2. Animo 4 3. SGV 3 4. Ter Leede 1. Klasse D Animo D2 2. SGV D1 3. TZ D3 4. Wedstrijdprogramma 2 e helft veldcompetitie 2017-2018 Poule-indeling veld Klasse 4D 1.Débaldérin 1 2. Hebbes 1 3. Hemur Enge 1 4. KCD 1 5. Groen Zwart 1 6. KIOS 45 1 7. SGV 1 8. SDO (W) 1 Klasse R3V 1.

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen.

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen. 2015 NR. 1 9 Corverspraat 18-02- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Corvers 1 opnieuw kampioen! *Trainingen tijdens de voorjaarsvakantie * 21 maart korfbaldag! *Ouderavond

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

De resultaten van de enquête zijn inmiddels aangeboden aan het bestuur en zijn reeds in een eerste overleg door het bestuur besproken.

De resultaten van de enquête zijn inmiddels aangeboden aan het bestuur en zijn reeds in een eerste overleg door het bestuur besproken. Beste leden van DMHC, In februari hebben wij een enquête uitgezet onder onze leden. Reden van deze enquête was inzicht te krijgen in welke zaken onze leden verbeterd zouden willen zien (en in welke volgorde),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda VOORWOORD Graag verwelkomen wij iedereen op het Pinkstertoernooi 2015 van. Dit jaar zijn er weer 45+ teams die meedoen aan het toernooi. In tegenstelling tot afgelopen jaren, zullen zowel de senioren als

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week se Korfbal Week 2014 Welkom bij de se Korfbal Week, Van dinsdag 28 oktober tot en met zaterdag 1 november vindt alweer de 12e editie van dit toernooi plaats. Na 11 jaar is dit toernooi uitgegroeid tot

Nadere informatie

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 1 Van de voorzitter / redacteur Hallo allemaal, Een niet al te dik Rovertje deze week. We gaan weer lekker de zaal in, een moment waar velen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep.

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 28-04-2018 In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: Ook dinsdag 08-05-2018

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 13-01-2019 Uitslagen zaterdag 05-01-2019 Meervogels A2 - Nikantes A1 28-9 KOAG B4 - Nikantes B1 5-12 Vitesse (Ba) C2 - Nikantes C1 8-3 NIO C1 - Nikantes

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels 1 Wat zijn de belangrijkste punten uit de Jaarlijkse Algemene ledenvergadering (JAV)? Waar liggen de plannen vast? Algemeen Beleidsplan (update) Financieel plan (update)

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 20-05-2018 Voorzitter gezocht Andre heeft aangegeven dat hij in het seizoen 2018-2019 toch echt voor het laatst zal fungeren als voorzitter van kv Nikantes.

Nadere informatie

Sponsorgids Woerden,

Sponsorgids Woerden, 1 Inhoudt opgave 1. Tillen onze sponsoren WKV Reflex naar een hoger niveau.3 2. Waarom WKV Reflex Sponsoren?...4 3. Sponsormogelijkheden 5/8 4. Multifunctionele accommodatie. 8 5. Contact..9 2 1.Tillen

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 5 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 5 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 5 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo juni 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Afscheid Helaas moeten we afscheid nemen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Rheko info nr oktober adres Rheko: website :

Rheko info nr oktober adres Rheko: website : Rheko info nr. 12 22-29 oktober 2017 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Heb jij al op onze clubheld,marc Koch gestemd?? Doe het even verderop staat hierover meer informatie.

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Van de redactie. In dit nummer:

Van de redactie. In dit nummer: 2014 NR. 4 Corverspraat 05-03- 201 4 In dit nummer: Van de redactie Even voorstellen Corvers C1 Kampioen! Zaalcompetitie A1 Zaalcompetitie B1 Zaalcompetitie D1 Verjaardagen Carnaval Corverskamp! Gevonden

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen

Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen Iedere ouder/verzorger van een D t/m A junior lid doet gemiddeld 2 maal per jaar samen met een ander lid bardienst. Bardienst doen is een verplichting

Nadere informatie

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse LUC TROS TOERNOOI C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse Programmaboekje 14 mei 2017 ZORBA DE GRIEK VOORWOORD 3 Het 2e LUC TROS DEM - TOERNOOI VOOR C-JUNIOREN Hartelijk welkom op ons sportcomplex tijdens het 2e

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 25 aug 2014 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 05-09-2014 Inleveren kopij krantje nr. 3 PRC 08-09-2014 Krantje nr. 3 PRC 12-09-2014* Klaverjassen CC 19-09-2014 Inleveren

Nadere informatie

6e jaargang, nummer april Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

6e jaargang, nummer april Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 15 t/m 27 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 15 t/m 27 april 2019 UIT HET BESTUUR. Start veldcompetitie Inmiddels is iedereen weer gestart met de trainingen op het veld en deze week start voor vrijwel alle teams de veldcompetitie. De weersvoorspellingen voor het weekend

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!!

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! Het Spettertje Samen staan we sterk 20 augustus 2018, no.1. Onderbouw nieuws DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! 1. Voorwoord. 2. Marien bedankt. 3. Stand van zaken jeugdopleiding SO Soest. 4. Oproep

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

Openingstoernooi Victum/Warchild. 26 augustus 2017

Openingstoernooi Victum/Warchild. 26 augustus 2017 Openingstoernooi Victum/Warchild 26 augustus 2017 Team indeling en wedstrijd programma: Blok 1: - Alle wedstrijden beginnen en eindigen op centraal signaal. - F t/m D wisselen op centraal signaal van richting

Nadere informatie

t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, Hallo allemaal,

t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, Hallo allemaal, t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, De vakantie is weer ten einde! Voor ons ligt weer een nieuw korfbalseizoen met voor een aantal teams compleet onbekende tegenstanders. Leuk! Verder

Nadere informatie