GAZET '61. nr. 85 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GAZET '61. nr. 85 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961"

Transcriptie

1 GAZET '61. nr. 85 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961 ma 3 okt 2011 Nog gloort Nr.85 IN DIT NUMMER: 1. Reünie. Zaterdag 19 november Vergadering Jaarcommissarissen. Geld (pecunia) en organisatie reünie. 2 Nieuwe Virgielleden 3 Taurus 7 3. Brievenbus. Tien stuks. Ook vragen aan lezers Klaagmuur REÜNIE De reünie is op zaterdag 19 november om uur in Alcuin. Inschrijving na 10 oktober: De algemene leden vergadering van de Reünistenvereniging (RV) is van uur. Kosten voor de reünie: Voor lid van de RV: gratis. (Lidmaatschap is 27,50 euro) Voor oud-lid of introducé(e): 35 euro. (Je krijgt ter waarde van 75 euro. Hoe dat kan? Zie Verslag Vergadering Jaarcommissarissen, p.2). Virgielreünist worden?

2 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt VERGADERING JAARCOMMISSARISSEN Vrijdag 30 september 2011, uur, in de Boekerij. Na een waardeloze zomer was het op vrijdag 30 september prachtig zonnig weer, en juist op die mooie vrijdagavond was op sociëteit Alcuin de Vergadering van Jaarcommissarissen. Er waren commissarissen zonder stropdas om, maar ze hadden er wel eentje meegenomen. Agendapunt 1 was de Opening door voorzitter Nick Peters, punt 2 de Mededelingen. 3. Kennismaking van het Dagelijks Bestuur van Virgiel. Beheer en Bestuur van vroeger zijn al jaren geleden samengevoegd tot Het Bestuur. Het Bestuur bestaat uit 9 leden, van wie 3 dames, dus 33%. Er zijn ook ongeveer 30% vrouwelijke leden. M Baars voorzitter mej. R. Roeleveld. Secretaris /Commissaris Onderverenigingen T. Jager Penningmeester A (penningen van de sociëteit) M. Rodermans Penningmeester B mej. B. Tiehatten vice-voorzitter (doet ook bar en personeel) S. Luitse Commissaris Vereniging W. Stijntjes Commissaris van de Inventaris mej. A. Smoor Commissaris Extern M. van Arkel Commissaris van het Consumabel De ceremoniarius is L. Stevens. Het DB van Virgiel in de Regentenkamer.

3 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Bestuursleden worden kaalgeschoren, behalve de voorzitter en de commissaris Extern, en de meisjes. Nieuwe Virgielleden: Aan het begin van dit collegejaar zijn er 287 nieuwe leden bijgekomen, van wie 90 meisjes (dit is 31%). Het aantal leden is rond de 1600 (is 1700 geweest), van wie 30% meisjes. Die meisjes studeren overwegend Bouwkunde, Bestuurskunde en Industrieel Ontwerpen. 4. Mutaties jaarcommissarissen. Het jaar 2005 heeft 3 (nieuwe) jaarcommissarissen. 5. Organisatie van de Reünie. Dit vergaderpunt was het belangrijkst. Er werden ons enige historische terugblikken gegund, ter verklaring van hoe het zo gekomen was. a. Vooraanmeldingen. Vroeger was het aantal aanmeldingen voor de reünie grofweg de helft van het aantal dat daadwerkelijk kwam. Maar de factor waarmee men moest rekenen was natuurlijk niet exact 2,00. Als er 150 aanmeldingen waren, konden er 250 tot 350 komen. Zo kon je nooit de kosten redelijk ramen. Later heeft men gesteld dat zonder vooraanmelding men ook niet te eten kreeg. Dat had effect. En tegenwoordig is het aantal vooraanmeldingen ook vrijwel gelijk aan het aantal dat komt. Maar er is een nieuw fenomeen: de langssluiper, die zonder te betalen binnensluipt. Hij past in de moderne graaicultuur. Ook past daarin de overdrachtelijke langssluiper, die zich wel opgeeft en zegt te betalen maar niet betaalt, of die zijn bankbetaling later weer intrekt (de zgn. storno s, een bankterm). b. Feitelijke kosten. De feitelijke kosten van de reünie waren in 2010 ongeveer 75 euro per persoon. Waarom dan slechts 35 euro vragen aan oud-leden? Hierachter zat het

4 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt reünie-ideaal. Maar men is van plan vanaf 2012 in stapjes het bedrag in de richting van de reële kosten te brengen. Vorig jaar moest de contributie verhoogd worden om de hoge kosten te kunnen opvangen. De gedachte is, voor de reünie 2012 aan oudleden en introducé(e)s 45 euro te vragen (voor de RV-leden blijft het gratis). Dit plan moet nog goedgekeurd worden in de Algemene Leden Vergadering. Dit jaar blijft het dus nog 35 euro. Opmerkingen: -Dus hoe minder RV-leden er op de reünie komen, hoe gunstiger voor de financiën. -Hoeveel mensen kunnen er trouwens in het gebouw? Er is een limiet, maar hoe hoog? c. Drankgebruik. Vroeger moest je na het diner en koffie-cognac weer zelf de drank betalen. Vorig jaar was de drank gratis tot diep in de nacht. Het bleek dat na uur net zoveel gedronken werd als ervoor. Dan waren toch al veel reünisten verdwenen. Maar dan kwamen de Virgilianen op kosten van de RV drinken. Remedie: Na uur moet ieder weer betalen. Opmerking: Maar dan is die 75 euro ook minder. Antwoord: Het grootste aandeel in de kosten wordt gevormd door het koud buffet en de daarbij gedronken wijn. Opmerking: Er werd vorig jaar veel bier neergezet, dat niet werd opgedronken, maar wel moest worden betaald door de RV. Dus: Na u weer voor de drank betalen. Ook de Virgilianen, maar die kunnen als ze een leuk gesprek hebben met een reünist natuurlijk op kosten van die reünist verder drinken. d. Muziek. Na de koffie zachte muziek. Wie er niet van houdt kan naar een aparte ruimte. Opmerking 1. Kan die muziek niet naar een aparte ruimte? Opmerking 2. De oude reünisten zijn al vaak genoeg naar een reünie geweest, nu eens meer aandacht voor de jonge reünisten. Opmerking 3. De jonge reünisten kunnen nog heel vaak naar een reünie, de oude niet. e. Reünisten Carmina komt per 10 oktober per post, en ook per . f. Betaling. Inschrijving na 10 oktober op Direct 35 euro betalen via ideal. (Voor de RV-leden gratis). 6. Rondvraag. a. Voorstel: Voor pas-afgestudeerden enige jaren een lagere contributie rekenen. Antwoord: Mail de voorstellen naar het RV-bestuur, die zullen de ideeën filteren en naar de Jaarvergadering brengen. c. Stropdassen te koop op de reünie? Ja, en nog meer. Straks ook via de website. d. Liederenbundel? Ja. Nu ook al via de website. e. Meer aandacht voor de jonge reünisten. f. Niet-reünisten die op de reünie komen horen voornamelijk tot de jubeljaren. En sommigen van hen worden reünist. 7. Sluiting. Na de sluiting volgde het diner. DINER Het diner was weer prima, maar vond nu niet plaats in de Regentenkamer (vroeger de Bestuurskamer), want daar dreigde men door de vloer te zakken. Er werd gedineerd in de Prestigekamer, ook wat ruimer. De gevraagde stilte voor de maaltijd werd niet meer begrepen. Gebed? Nooit van gehoord.

5 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt De Commissaris van het Consumabel heeft beloofd: We krijgen op de reünie betere servetten dan bij dit diner, namelijk servetten die je uitvoerig over de schoot kan draperen. De oudst aanwezige jaarcommissaris was Henk van Krevel (Virgieljaar 1954), hij sprak over zijn gevecht met zijn computer, en hij verbaasde zich over het gebruik van de moderne communicatietechniek: Ik ben nu bij de Bijenkorf. Dat interesseert me helemaal niets. Maar jongerejaars interesseert het kennelijk wél dat iemand bij de Bijenkorf is. Bestuurslid en vierdejaars bouwkunde. Onze voorzitter in

6 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Henk van Krevel (1954) vertelt. (rechts Wim Windhorst, 1955).

7 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Helemaal rechts de Commissaris van het Consumabel (kaal dus). TAURUS (Wat werd aangetroffen in de sociëteit).

8 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt BRIEVENBUS. 1. Wat was het en waar was het? Er is hard gezocht naar waar het was, ofschoon sommigen het ogenblikkelijk wisten, zoals jaargenoot Tinus Verwijmeren, en enige bestuursleden Maar wat het was, wisten we sneller: inauguratie Waar: Theo van Dijk (bestuur ) mailde aan Pieter Rijnierse (indertijd voorzitter) op 8 juni, welk bericht op 20 juni tot de Gazet kwam: Op alle foto s zijn de dichtgemetselde gotische vensters te zien van de oude aula aan de Oude Delft 118, hoek Nieuwstraat (Thans Sint-Hippolytuskapel, voorheen Heilige- Geestkapel). Hij voegde twee foto s toe.

9 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Onze oude aula, Oude Delft 118. Interieur.

10 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Han van Gennip. Han, die vele jaren leed aan een vervelende longziekte, is overleden, zoals we eerder al meldden. Zijn vrouw Yvonne stuurde een foto van hem, en sprak van de overweldigende belangstelling bij de uitvaart. 3. Jos Theunissen (1969) mailt op 12 juni: Ik ben op 3 juli bij de Feestelijke Hoogmis van Wim van Paassen geweest. [Wim, de opvolger van pater Schotten, vierde zijn 50-jarig Priesterfeest]. Dat was echt een stukje rijk roomsch leven. Een volle kerk en een stralende Wim van Paassen. Hij is inmiddels permanent terug in Nederland en woont nu in de communiteit van zijn orde in Den Haag. Harrie Peels was uiteraard ook in de mis, alsmede een paar andere Virgilianen. Er was na de mis gelegenheid om Wim te feliciteren. Dat heb ik gedaan en ben daarom niet meer s middags naar de receptie gegaan (er was een lange pauze tussen mis en receptie). Ik heb Wim ook namens jou gefeliciteerd. Hij wist dat je op de Azoren zat en had iets van je ontvangen. Naschrift: Jan heeft Wim later thuis ontvangen en ze zijn heerlijk wezen lunchen in Vieux Jean.

11 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Jos de Grood met een vraag over de spiltrap in de sociëteit. (18 juni) Ik heb een vraagje over het St.- Barbaraklooster, de sociëteit. Als ik me goed herinner is er in het gebouw een dubbele trap uit de weeshuistijd. Eén voor de meisjes en één voor de jongens. Is dat een in elkaar gedraaide dubbele spiltrap van steen? In Utrecht hebben ze er één die afgebroken in het depot ligt. Ze willen die weer opbouwen. Deze dateert van 1495 of eerder. Zo'n trap zou nogal zeldzaam zijn. Klopt mijn herinnering of heb ik het helemaal mis? Ik heb er een plaatje van zo'n trap bijgedaan. Het is interessant voor de mensen die met het herbouwproject bezig zijn, te weten of er meer van deze trappen zijn. Vriendelijke groet, Jos de Grood. Naschrift: De jongens en meisjes gingen in die tijd gescheiden de trap op en af. Ik begreep dat ze elkaar niet konden zien. Dat zou ook erg zijn geweest. Maar moeder overste kon via een raampje beide trappen in de gaten houden. Het meisjeshuis is er thans niet meer, het lag achter de sociëteit. Jos kreeg advies om contact op te nemen met de St-Barbarastichting. Kan een lezer ons verder helpen? 5. Alexander van Dort. (31 augustus) Jan, Bedankt voor het mooie Azorenverslag met foto's die sfeer brengen van wat je daar hebt beleefd. Lijkt een goed eiland om te vertoeven. Het beste, Alexander van Dort. 6. Kees Duijvestein (1 sept.) Dag Jan, dank voor leuk verslag, ook de telefoontoestelfoto's gaven de sfeer goed weer

12 Gazet 61, nummer 85, ma 3 okt Frans Uijttewaal. (6 sept.) Leuk verslag. Het ga je goed. 8. Wil Lases (8 sept) Zeer bedankt voor je Azorenverslag. Interessant en boeiend zoals je het hebt samengesteld. Ik ken de Azoren niet, maar heb er wel oude postzegels van. Ik ben op de receptie van Wim van Paassen geweest. Een verslag heeft geen zin. Er waren drie Virgilianen op de drukke receptie, waarvan ik de oudstejaars was. Ik heb uitvoerig met Harry Peels gepraat. Mgr. Bär was ook aanwezig. 9. Eugène Kerckhoffs (15 sept) Hartstikke leuk Azorenverslag met mooie foto's. Ik heb Delft, door jou vanuit het vliegtuig gefotografeerd, niet kunnen herkennen. Ik ben intussen weer enigszins boven jou; Jan bedoel ik. ( ) Wij zijn zelf twee dagen terug van een 15-daagse vakantie op Malta. 10. Hans Jansen (1960) (2 oktober) Hans stuurde 21 foto s van vrijdag 30 september. Waarvoor hartelijk dank. In deze Gazet zijn er drie geplaatst: p.3 p.6, de onderste foto. p.7, de bovenste foto. 4. KLAAGMUUR. Een journaliste van CNN had gehoord over een oude, zeer hartstochtelijke Klaagmuurbidder. Ze besloot hem te interviewen. De oude man stond weer ruim een uur te bidden, en strompelde toen, steunend op zijn stok, terug. De journaliste: Hoe lang komt u hier al bidden? De oude man: Meer dan 60 jaar. De journaliste: En waarvoor bidt u? De oude man: Ik bid voor vrede tussen Christenen, Joden en Muzelmannen. Ik bid voor het einde van alle oorlogen en haat. Ik bid dat onze kinderen zullen opgroeien in veiligheid en een mooi toekomst hebben. De journaliste: En wat is het resultaat na 60 jaar bidden? De oude man: Ik heb de indruk dat ik tegen een muur sta te lullen.

GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961

GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961 GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961 ma 29 sept 20008 Nog gloort Nr.65 IN DIT NUMMER: 1. Vergadering van Jaarcommissarissen, 26 sept. 2008. Blz. 1 Over nieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi.

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi. SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR VOORZITTER PENNINGMEESTER Piet Gijzen Carola Meek - Vriezen 0316-529377 0316-333973 pietgijzen@online.nl c.meek@liemerscollege.nl SECRETARIS ALGEMENE ZAKEN Brenda Stolk-Lourens

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten.

Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten. Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten. De notulen van de vorige Jaarvergadering te Utrecht werden zonder

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Kees Koning Hoofdstraat 60 6974AX Leuvenheim

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 2017 MSP User Group NL ALV MSPug 20 april 2018; Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht

Verslag Algemene Ledenvergadering 2017 MSP User Group NL ALV MSPug 20 april 2018; Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht Kenmerk: MSPug-20180420-ALV Onderwerp: Algemene Ledenvergadering Plaats: Utrecht, Stadskasteel Oudaen Datum 20 april 2017 [ CONCEPT ] Aanwezig: Bestuur: Wilbert Wijns (voorzitter) Joyce de Jong (penningmeester)

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Kom op, Maarten, je moet naar school! Moeder geeft haar jongen een duwtje. Even later loopt Maarten door de straten van Mansfeld. Dat is de stad waar

Kom op, Maarten, je moet naar school! Moeder geeft haar jongen een duwtje. Even later loopt Maarten door de straten van Mansfeld. Dat is de stad waar 6 Het is een jongen! Blij kijkt vader Hans Luther naar zijn zoon. De kleine jongen ligt tevreden bij zijn moeder in de armen. Het is 10 november. Buiten is het koud, maar binnen is het warm. Dat is goed

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

De geest is goed, maar het lichaam is versleten tekst PATRICK MEERSHOEK foto s AD NUIS

De geest is goed, maar het lichaam is versleten tekst PATRICK MEERSHOEK foto s AD NUIS IK HEB EEN SCHANDELIJK HOOG IQ. Ik lees kranten in zeven talen. Ik heb vroeger veel in het buitenland gezeten. De actualiteit houd ik met hartstocht bij, maar naar de televisie kijk ik niet en naar de

Nadere informatie

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Toelichting op de agenda ALV 24 2018 Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Eventuele mededelingen

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Afdeling VeluwerandMeer

Afdeling VeluwerandMeer Afdeling VeluwerandMeer Nieuwsbrief Nr. 3 2015 Van de bestuurstafel Deze keer een wat ander voorwoord dan u van mij gewend bent. Omdat er belangrijke zaken te melden zijn, praat het bestuur u graag bij

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

MORGENSTOND KORT WEEK 39

MORGENSTOND KORT WEEK 39 MORGENSTOND KORT WEEK 39 Jaartekst 2017-2018 Visie van de oudsten Omzien naar elkaar en andere in onze omgeving en met elkaar groeien in discipelschap, tot eer van onze Heer Jezus Christus en tot opbouw

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Orde Van Dienst. voor zondag 13 maart Vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Voettocht naar Pasen

Orde Van Dienst. voor zondag 13 maart Vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Voettocht naar Pasen Orde Van Dienst voor zondag 13 maart 2016 Vijfde zondag in de Veertigdagentijd Voettocht naar Pasen Thema: 'Die geleden heeft onder Pontius Pilatus' Voorganger: ds. Christien Crouwel Gastheer: Jan Dorleijn;

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

JUBILEUM NIEUWSBRIEF

JUBILEUM NIEUWSBRIEF JUBILEUM NIEUWSBRIEF Informatie voor eigenaars en bewoners van Emerald Empire - jaargang 11, nummer 2 mei 2015 20 jaar Emerald Empire Deze zomer staat ons mooie gebouw 20 jaar op deze heerlijke plek in

Nadere informatie

Reünie informatie: Aanmelding en Contributie Jubileumreünie

Reünie informatie: Aanmelding en Contributie Jubileumreünie Reünie informatie: In ons verenigingsblad de RIL-Post No. 38 van Febr., 2018, kunt U weer genieten van de bijdragen van de leden. Mooie herinneringen uit, voor velen, de meest memorabele periode van ons

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik

voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik ORDE VAN DIENST voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik Voorganger: ds Christien Crouwel Gastheer: Anjo Lourens; Lector: Nel Haisma; Diaken: Walter Tibboel

Nadere informatie

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013.

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Een feest van herinneringen, dàt is een bijeenkomst van het Genootschap. Dit jaar komen we bij elkaar in Hotel/Restaurant

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 kalender juli 2018 maandag 16 juli - tijdens schooltijd stoeltje passen maandag 16 juli - afscheidsmusical groep 8 dinsdag 17 juli - afscheid groep 8 donderdag 19 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi

Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi Nieuwsbrief zomer 2015, Stichting Onderwijs voor India In deze nieuwsbrief: Korte inleiding: Over zonnepanelen en afgestudeerden! Foto s Uitnodiging voor donateur bijeenkomst 27 september Kort Nieuws:

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2018 Auteur: Wendy Verkerk- Klein 1 Inhoud Voorwoord... 3 2 De organisatie... 4 3 De verschillende projecten in 2018... 5 3.1 Verhuizing naar Binnenmolenstraat 8...

Nadere informatie

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd.

Beeldspraak. NIEUW BESTUUR voor de AVN. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. NIEUW BESTUUR voor de AVN Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 april werden vijf nieuwe bestuursleden benoemd. Sinds 1999 heeft Ellens moeder afasie. Daardoor kan zij niet meer praten en schrijven.

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.32-6 e JAARGANG uitgave nr.1 van 2017 opmaak: januari 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden.

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Wegener VVG gehouden bij BN/De Stem op vrijdag 19 april te Breda en op dinsdag 23 april bij Koninklijke Wegener N.V. te Apeldoorn

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart Uitreiking Brederodepeer.

Nieuwsbrief maart Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart Uitreiking Brederodepeer. 1 Nieuwsbrief maart 2017. Uitnodiging, Algemene ledenvergadering 22 maart 2017. Uitreiking Brederodepeer. Lezing, Jet Sebus: Brugwachterverhalen Stedelijk Museum Vianen, Voorstraat 97 Aanvang ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India In deze nieuwsbrief: We vieren ons 10-jarig bestaan met een pannenkoeken middag in Stal op de Kaag. We zoeken nieuwe bestuursleden. Leer alsof je

Nadere informatie

Mevr. Habets-Abrahams

Mevr. Habets-Abrahams NIEUWSBRIEF Nr.24-4 e JAARGANG uitgave nr.6 van 2015 opmaak: oktober 2015 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en

Nadere informatie

Zondag 21 februari 2016; 2 e zondag van de 40-dagen; project: zet een stap naar de A/ander; kleur Paars; ds. A.J.Wouda

Zondag 21 februari 2016; 2 e zondag van de 40-dagen; project: zet een stap naar de A/ander; kleur Paars; ds. A.J.Wouda Zondag 21 februari 2016; 2 e zondag van de 40-dagen; project: zet een stap naar de A/ander; kleur Paars; ds. A.J.Wouda Ex. 1 e lezing Ex. 34: 27-35 Antwoordpsalm 27: 4 2 e lezing Lucas 9: 28-36 Gemeente

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering der Faculteitsvereniging Utrechtse Filosofiestudenten. Datum: 1 oktober 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering der Faculteitsvereniging Utrechtse Filosofiestudenten. Datum: 1 oktober 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering der Faculteitsvereniging Utrechtse Filosofiestudenten Datum: 1 oktober 2009 Locatie: Langeveld E036, Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1, 3584 CS Utrecht Aanwezig: Tineke

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

Jaarverslag Open monumentendag

Jaarverslag Open monumentendag Jaarverslag 2013 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Op 15 maart was onze jaarvergadering. Tijdens deze vergadering zijn met goedkeuring van de leden

Nadere informatie

verslag 26 maart 2018 Randolph Schra Jos Verkooijen ondersteuning en verslag

verslag 26 maart 2018 Randolph Schra Jos Verkooijen ondersteuning en verslag verslag 26 maart 2018 aanwezig Harry Beekman Anita Wouter Schoemaker Roozendaal Randolph Schra Jos Verkooijen Wilma van Leyen Jaap Krikke Vincent Vodde gasten ondersteuning en verslag Dik van Bruggen René

Nadere informatie

Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief.

Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF NR 008 datum: 24 juli 2013 Beste leden van de Stamtafel Oss, Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief. Vreugde en Verdriet Verdriet Helaas hebben we dit keer een aantal verdriet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Vertaling Duits Sprechhilfen

Vertaling Duits Sprechhilfen Vertaling Duits Sprechhilfen Vertaling door een scholier 2328 woorden 21 februari 2004 6 32 keer beoordeeld Vak Duits Sprechhilfen Kapitel I Seite 18: groeten Goede dag! Goede morgen! wensen opvragen /

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur 1 stichting SURISAMEN Nieuwsbrief JAARGANG 1 NR. 2 april 2015 V.U. Stichting Surisamen. Jos van Cauwenberghe Blije gezichten...en tevreden gezichten! We waren in februari j.l. weer twee weken in Suriname,

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2014 Nummer 1 21 augustus 2014 Vrij

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Protestantse Gemeente Vlissingen Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Voorganger : Ds. Pim Steenbergen Ouderling van dienst : Martin Dekker Organist : Jos Vogel Lector

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Fris van start

Nieuwsbrief 10. Fris van start Nieuwsbrief 10 september 2014 In dit nummer: Fris van start 1 Activiteiten 1 Oud Papier 2 Hieperdepiep 2 Wist je dat.. 2 mededelingen 3 Uniformen en instrumenten actie 3 De Peel in Brand 4 Leden / Familiedag

Nadere informatie

Agenda. Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting

Agenda. Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting Agenda Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting 1 Opening Lucas 11 vers 1-13 Op een keer was Jezus ergens aan het bidden. Toen Hij

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school.

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school. PROEFDRAAIEN 5 GELIJKE TIJDEN Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school. Vanaf maandag 12 juni tot en met

Nadere informatie

Sociëteit Jansberg 1/48

Sociëteit Jansberg 1/48 Sociëteit Jansberg 1/48 Samenvatting Grootte van de groepen: Varieert tussen de 6 en 10 personen Welke deelnemers: Leden plus partners Karakter van de groepen: Echtparen, partners en alleenstaanden Wanneer

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Verslag Oprichtingsvergadering Coöperatie Austerlitz Zorgt

Verslag Oprichtingsvergadering Coöperatie Austerlitz Zorgt Verslag Oprichtingsvergadering Coöperatie Austerlitz Zorgt 14 december 2012 Dorpshuis Austerlitz Thema: Zorgen moet je doen, niet maken! Op een regenachtige vrijdagavond kwamen ongeveer 60 overwegend oudere

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

24 maart Avondspeurtocht

24 maart Avondspeurtocht Dertigste jaargang 2 e editie. Juni 2012 Met de zomer in aantocht zit de helft van ons verenigingsjaar er al weer op. We hebben weer een aantal leuke aktiviteiten achter de rug waarover je in deze editie

Nadere informatie

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen Dag mooi lief mens, Heb je de Volle Maan ook weer gezien, gevoeld, ervaren, beleefd of heb je gewoon heerlijk geslapen? Wat er ook is gebeurd, het maakt niet uit. Alles komt zoals het komt en alles is

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 FEBRUARI 2013 CLUBNIEUWS 35 JAAARGANG 4 De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdagavond 15 maart in het Clubhuis van de tennisvereniging in Waarder.

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie april

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie april CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie april Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Het afgelopen halfjaar heeft het bestuur zich ingezet om de in het vorige bulletin genoemde projecten te kunnen realiseren. Mede door

Nadere informatie

FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER

FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER HET IS WEER DE TIJDE VAN FEESTEN. Leuk! Genieten met fijne mensen. Lekker eten en drinken. Heerlijk. Maar foto s maken tijdens feesten is jammer genoeg

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie