GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961"

Transcriptie

1 GAZET '61. nr. 61 Onder redactie van het jaarcommissariaat van het Virgieljaar 1961 ma 29 sept Nog gloort Nr.65 IN DIT NUMMER: 1. Vergadering van Jaarcommissarissen, 26 sept Blz. 1 Over nieuw Virgielbestuur, nieuwe commissarissen, over Virgiel, over het adressenbestand, over kaalgeschoren bestuursleden, het Corps, over de aanstaande reünie, over de jaarliederen, groentijd, rookverbod, en over het smoelenboek. 2. Jaarcommissarissendiner. Over Maria-achtige verschijningen. Blz Reünie 2008: zaterdag 15 oktober. Eenvoudig opgeven op website Blz. 5. Ook kijken wie zich al heeft opgegeven. 1. JAARCOMISSARISSENVERGADERING 26 sept Er is eerst een ontmoeting in de sociëteitszaal, en om u begint de vergadering in de boekerij. 1. Opening. De voorzitter van de Reünistenvereniging, Paul IJsselmuiden (1960) opent de vergadering. Hij hoopt op een vruchtbare vergadering. 2. Ingekomen stukken en Mededelingen van het bestuur. Mededelingen: - De pennigmeester Paul Balvers (1975) is verhinderd. - Gwendolyn Kolfschoten(1998) volgt Eugène Kerchoffs (1961) op als coördinator van jaarcommissarissen. Eugène treedt om gezondheidsreden af. Gwendolyn studeerde Technische bestuurskunde. - Claire Vreeburg volgt Roel Huinink op als secretaris. Claire deed HBO milieukunde. De zaal merkt op: Straks zijn de vrouwen in de meerderheid in het bestuur! - Uiteraard moet er nog goedkeuring komen op de ledenvergadering op 15 november 2008.

2 Gazet '61, nr 65, ma 29 sept Jaarcommissarissen. 2 Reünistensite. -Vreemd genoeg staat op de ledenlijst op het internet niet de studierichting genoemd. -Roel Huinink wordt in de ledenlijst helemaal niet genoemd. -De jaarcommissarissen gaan er maar tot 2000, en er staan jaarcommissarissen die overleden zijn, zoals Rien van Dun. -Het opzoeken van een naam in de lijst lukt soms helemaal niet. -Het opzoeken per jaar lukt ook niet. 3. Kennismaking dagelijks Bestuur van Virgiel. Het bestuur is nog aan het werk in de sociëteit en komt later. 4. Presentatie nieuwe jaarcommissarissen van het jaar Ze zijn in het gebouw, maar niet hier. Eigenschappen van Virgiel: -kortetermijndenken, -laks, -maar wel open en gezellig. 5. Mededelingen van de coördinator jaarcommissarissen, Eugène Kerclkhoffs. - Er was op 26 april een bijeenkomst voor jaarcommissarissen van de lustrumjaren. Slechts twee jaarcommissarissen waren toen aanwezig, met name van het jaar 1959, dat straks 50 ste jaar wordt, Herman Hendriks (1959). - Voor vandaag hadden zich 29 jaarcommissarissen aangemeld, 32 afgemeld en 61 hadden in het geheel niet gereageerd. Dit resultaat is slechter dan in voorafgaande jaren. De trend: Hoe jonger, hoe nonchalanter en hoe minder reacties! J Spaas (1953) wordt vervangen door Hans Vesten (1953). J. van Lochhoed (1968) komt commissaris Henk Bovenlander (1968) versterken. Ad 3. Virgielbestuur stelt zich voor. Het bestuur bestaat uit 9 personen (een apart Beheer bestaat al lang niet meer), onder wie drie meisjes, dus 30% is vrouw. Een meisje komt iets later, want ik ben man van de dag. Er is ook een bestuurslid dat gaat over de behuizingen (panden buiten de sociëteit). Er komen verschillende vragen uit de zaal. Hoeveel geld gaat er om binnen Virgiel? Antwoord: Afgelopen jaar ging het totaal om 2,7 miljoen euro, maar toen was het lustrumjaar. Voor het komende jaar denkt het bestuur aan 1,7 miljoen. Eigenlijk gaat het te goed met de vereniging. We moeten kijken waar we het geld kunnen uitbesteden. Mogelijk aan aankoop van panden (virgielhuizen). Hoeveel leden zijn er momenteel? Antwoord: Het aantal leden wordt geschat op Dit jaar waren er 288 inauguraties van eerstejaars. Virgiel is wederom de grootste gezelligheidvereniging in Delft. Ook weer de grootste bierafnemer in West-Nederland? Antwoord: Ja. We zijn van Bavaria de op één na de grootste bierafnemer; de grootste zit in Groningen, maar die vereniging heeft 3000 leden. Hoe werkt het rookverbod? Antwoord: Alleen in de Herenkamer mag gerookt worden. Dus in de Regentenkamer niet, maar we maken een uitzondering voor het diner van jaarcommissarissen. Paul IJsselmuiden zal het rooksignaal geven.

3 Gazet '61, nr 65, ma 29 sept Jaarcommissarissen. 3 Zijn er afspraken voor de groentijd bij Virgiel? Antwoord: Ja, daar is een uitgebreid draaiboek voor. Sommige bestuursleden van Virgiel zijn kaalgeschoren; hoe zit dat? Antwoord: Kom je als nieuwe bij een nieuwe jaarclub, dan word je kaalgeschoren. Maar bestuursleden die een representatieve functie naar buiten toe hebben, houden hun haar. Trouwens ook de meisjes. De jongens (vroeger heren genoemd) zouden zich kunnen verzetten met beroep op de Commissie gelijke behandeling. De meisjes trouwens ook, als ze juist wél kaal willen. Hoeveel procent is lid van een studentenvereniging? Antwoord: Dat weet ik niet. (Eind jaren 50 was het globaal 50%). In Delft is men dit jaar méér pro studentenvereniging dan in Leiden en Groningen. Daarvóór was er veel overeenkomst tussen Delft, Leiden en Groningen. 6. Adressenbestand. Het beheer door Virgiel van het adressenbestand van oud-leden was een sof. Sinds enige tijd voert het bestuur van de RV beheer over het adressenbestand van de reünisten en oud-leden. Er kwam nieuwe software op Virgiel, waardoor problemen ontstonden bij het overnemen van adressen, dat maanden werk kostte. We hebben nu een beter bestand. Maar de Reünistencarmina wordt verzonden vanuit een oud Virgielbestand. Terwijl de RV ongeveer 20 adreswijzigingen per week ontvangt. Er worden bezwaren gemaakt t.a.v. het adressenbestand op de reünistensite. Zie sub punt 2. Enige filosofische overpeinzingen. Waarom besteedde Virgiel niet meer aandacht aan het adressenbestand van de oud-leden? Het Virgielbestuur denkt in de korte termijn (zie sub punt 4). Ze blijven zich toch alleen maar bezig houden met hun eigen toko. Proefje. Voor een kind wordt een snoepje neergelegd. Er wordt hem verteld dat indien hij het snoepje een kwartier laat liggen, dat hij er dan twee krijgt. Dit lukt het kind niet. Hij eet al spoedig het snoepje op. Om niet in de korte termijn te denken, daar moet je ouder voor zijn, met verder gegroeide hersens. Hoe zat het trouwens vroeger met het vastentrommeltje? Op het Corps denkt het bestuur wél aan de oud-leden. Maar daardoor heeft het Corps geen goed financieel beleid, want bij een geldtekort sturen ze een briefje naar de oud-leden die het probleem vervolgens oplossen. Virgiel staat op eigen benen. Kunnen de jaarcommissarissen een uitdraai krijgen van hun eigen jaar? Antwoord: Ja. 7. De Reünie 1980: zaterdag 15 november. Het gaat weer zoals het ging. Ook een rondleiding door de sociëteitsruimten. Om u is de bar open. Om u aan tafel. Uitzondering wordt gemaakt voor ouder dan 50 ste jaars, dus vanaf het 51 ste jaar. Sommigen van hen willen eerder naar huis (soms al om uur). Zij starten daarom reeds om uur in de Herenkamer, waar zij ook (eerder) eten.

4 Gazet '61, nr 65, ma 29 sept Jaarcommissarissen. 4 -Maar dan missen ze de jaarliederen. Als we nu eens starten met de liederen van 51 en ouder, (bijv. nog bij de borrel) en daarna pas de liederen van 1 t/m 50 (in de eetzaal)? -Jaarliederen duren inderdaad lang, maar het is te verkorten door minder Gummi Arabicum. -Er is toch wel geen muziek s avonds? -Jawel, vanaf uur. Vorig jaar begon de muziek om u, weet u dat niet meer? -Dat ik mij dat niet kan herinneren, doet niet ter zake. Ik wil kunnen praten met mijn jaargenoten. Een deal: vanaf uur? -Voorzitter: o.k. 8. Wat verder ter tafel komt. Extra aandacht voor het adressenbestand: samenvoeging van adressenbestand van Virgiel en van de RV onder beheer van de RV + adreswijzigingen + wijzigingen van banknummers. Banknummers. -Als een virgiliaan heeft ondertekend reünist te zullen worden (bij de inauguratie) en zijn banknummer is anders geworden. -Dan kun je naar het contributiegeld fluiten. -Ja, als je het nieuwe nummer niet weet. -Anders toch ook? -Nee, de banken accepteren veel! Ze komen pas in actie als een klant zegt dat iets ten onrechte is afgeschreven. Smoelenboek. Moet er een smoelenboek op de reünistensite? Met oude en/of nieuwe foto s? Virgielhuizen. Oud-bewoners van Virgielhuizen (bijv. Spoorsingel 61/63) en Engelenbak, Oude Delft) hebben regelmatig een reünie. Ze moeten meer betrokken worden bij de RV. Er moeten meer virgilianen komen op het einde van de reünie. Jonge reünisten moeten meer betrokken worden bij de RV. 9. Rondvraag. Het is hinderlijk als aan iemand die is overleden, toch post wordt toegestuurd. Antwoord: Als we weten dat iemand overleden is, halen we zijn postadres weg. Er gaat dan geen post naar een overledene, zoals vroeger wel gebeurde. 10. Sluiting. Om uur. 2. JAARCOMISSARISSENDINER. Een zeer smakelijk diner in de Regentenkamer, met minder jaarcommissarissen dan gebruikelijk, dus eindelijk wat ruimte voor de deelnemers. We werden bediend door eerstejaars meisjes van de jaarclub Subtiel, die gekleed waren in blauwe Maria-achtige kleding. De tafelrede was van Lou van Ette (1950), maar Wim Windhorst (1955) lulde er voortdurend doorheen. Gezellig zitten praten met Laura Nieuwenhuis, commissaris extern van Virgiel. In een volgend nummer van de Gazet zal ze wat over haar werk vertellen. Ik kon niet erg laat blijven, want de volgende ochtend vroeg ging ik naar een weekendcursus rechtsfilosofie.

5 Gazet '61, nr 65, ma 29 sept Jaarcommissarissen REÜNIE: zaterdag 15 november De reünie is er zowel voor reünisten als oud-leden. Programma: u Ledenvergadering RV u Bar open. Rondleidingen door het gebouw u Lopend buffet. Jaarliederen. Koffie cognac in de sociëteitszaal. Sociëteitsavond. Pas na uur muziek. Om bijeenkomst in de Herenkamer voor 51 ste jaars en ouder. De jubileumjaren zijn: 1949 (60 ste jaars), 1959 (50 ste jaars), 1969 (40 ste jaars) en 1984 (25 ste jaars). Opgeven kan op internet, zonder in te loggen. Ga naar: Klik aan: Geef je nu op. Hier kan je je opgeven. Je krijgt een bevestiging toegestuurd. Klik aan: Wie zich al hebben aangemeld. Hier kun je zien wie je zijn voorgegaan.

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie!

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie! Windenergie! De TNT Post Port betaald Afz. CVB, Rietkraag 95 2144 KB Beinsdorp Belangstelling? Bel: 023-5581158 Bolleboos april 2008 De CVB op Internet http://www.decvb.nl NiVeSoft Uw dealer voor o.a.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur Speciale editie van de W E I D E P R A A T Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur tevens Nieuwjaarsreceptie Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2013,

Nadere informatie

De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars

De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars Grote Bickersstraat 76 1013 KS Amsterdam Postbus 1903 1000 BX Amsterdam tel 020 522 59 99 e-mail info@veldkamp.net www.veldkamp.net De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars Een kwalitatief

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café februari 2012 nr.1 Jaarvergadering De OV-chipkaart Gezocht: secretaris V/M Agenda Activiteiten in: De Kortfoort De kleine zaal Overige activiteiten Activiteiten lange termijn Personalia Activiteiten Computercursus

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Notulen vergadering 2015

Notulen vergadering 2015 Notulen vergadering 2015 Datum: 20.01.2015 Tijd: 9.30 12.00 uur Aanwezig: Afwezig: Voorzitter: Notulist: Verzendlijst: Datum volgende vergadering: G. van Elk, H. van Birgelen, C. Hustinx, J. van Horen,

Nadere informatie

Module 3 PRESENTEREN

Module 3 PRESENTEREN Module 3 PRESENTEREN 1 Voorbereiding Thema s: A Doelgroep en doel van een presentatie B Hulpmiddelen en presentatietechniek C Statistische gegevens In deze les komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 03-12-2013 19.00 uur

Algemene Leden Vergadering 03-12-2013 19.00 uur Algemene Leden Vergadering 0-1-01 1.00 uur 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 Aanwezig: Bestuur 01-01: Jaleesa Chia, Fenna van den Eerenbeemt, Elyn Braat, Evelien Mulder, Eline Herrings, Job Zonneveld Bestuur

Nadere informatie

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen.

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen. Instructies U zult het geld verdienen met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lucratief maken van het internet verkeer.

Nadere informatie

September 2014. Jongeren & geld. De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen. Anna van der Schors Minou van der Werf

September 2014. Jongeren & geld. De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen. Anna van der Schors Minou van der Werf September 2014 Jongeren & geld De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen Anna van der Schors Minou van der Werf SAMENVATTING EN CONCLUSIE... 5 De financiële situatie en de beleving

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Working Women s hostel UWA. Stichting Ketting-reactie ondersteunt de volgende twee organisaties:

Nieuwsbrief. Working Women s hostel UWA. Stichting Ketting-reactie ondersteunt de volgende twee organisaties: Stichting Ketting-reactie ondersteunt de volgende twee organisaties: 1. Vision India Abayashram: een opvanghuis voor geestelijk verwarde vrouwen. 2. UWA-Bangalore Working women s hostel: een veilig huis

Nadere informatie

CARMINA BURANA. ReünIe}2011. ReünistenveReniging. zaterdag 19 november

CARMINA BURANA. ReünIe}2011. ReünistenveReniging. zaterdag 19 november CARMINA BURANA ReünistenveReniging S a n c t u s % V i rg i l i u s ReünIe}2011 zaterdag 19 november CARMINA BURANA mei 2011 Officieel orgaan der Reünistenvereniging Sanctus Virgilius te Delft Colofon

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

commu nicatieonderzoek Als je te laat bent, gaat het mis

commu nicatieonderzoek Als je te laat bent, gaat het mis grijs voor iedereen die nu meer wil weten over later nr.8 oktober 20 je pensioen na 3 4 resultaten uitdiensttreding Als je te laat bent, gaat het mis Ton Hopmans, HR directeur Randstad Nederland, zit sinds

Nadere informatie

Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week.

Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week. Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week. Wat er vooraf ging. Samen met Paul (Yetske is zwanger) en Belinda op 10 juni vertrokken, maar het verhaal begint al veel eerder. Het verhaal begint voor

Nadere informatie

Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg

Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg Onderzoek uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Tilburg DIMENSUS beleidsonderzoek December 2012 Projectnummer 507 Inhoudsopgave Samenvatting

Nadere informatie

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5 November 2011 Naam Adres Woonplaats In deze nieuwsbrief hebben we u weer veel te melden. Sinds kort is er bijvoorbeeld een nieuwe ontmoetingsruimte, speciaal voor u. We bieden u daar trainingen, zoals

Nadere informatie

september 2014 Pensioen is als autorijden pagina 6 Hoe deed BPF Schoonmaak het in 2013? pagina 4 De regels bij afkoop pagina 8

september 2014 Pensioen is als autorijden pagina 6 Hoe deed BPF Schoonmaak het in 2013? pagina 4 De regels bij afkoop pagina 8 Pensioen krant september 2014 Pensioen is als autorijden pagina 6 Hoe deed BPF Schoonmaak het in 2013? pagina 4 De regels bij afkoop pagina 8 Pensioenheld Zorg zelf voor wat zekerheid Abdellatif Ouchou

Nadere informatie

JUN 2015. Lees over: Verantwoordingsorgaan 15 Bijna met pensioen? En nog veel meer. 3 Bestuur 8 Onze beleggingen 10 Het nieuwe. Nu al leuk voor later

JUN 2015. Lees over: Verantwoordingsorgaan 15 Bijna met pensioen? En nog veel meer. 3 Bestuur 8 Onze beleggingen 10 Het nieuwe. Nu al leuk voor later JUN 2015 Nu al leuk voor later Lees over: 3 Bestuur 8 Onze beleggingen 10 Het nieuwe Verantwoordingsorgaan 15 Bijna met pensioen? En nog veel meer 2 Woord vooraf Je pensioen: daar denk je misschien niet

Nadere informatie

November 2014 INHOUD. Voorwoord

November 2014 INHOUD. Voorwoord November 2014 INHOUD Voorwoord Dit gebeurt er ook Parlementaire Enquête Woningcorporaties De nieuwe Woningwet en de Novelle Landelijke Huurdersdag in Ede Werkgroepen Ede Een geluid uit de Werkgroep Middelhoogbouw

Nadere informatie

Vereniging Deelnemersbelang Plantages Ghana - VDPG

Vereniging Deelnemersbelang Plantages Ghana - VDPG website: www.plantages-ghana.nl - mail: info@plantages-ghana.nl post: secretariaat VDPG - Postbus 30-4325 ZG Renesse - telefoon: 06.51582411 KvK: 17208456 - Bankrekening: 67.57.95.044 Vereniging Deelnemersbelang

Nadere informatie

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond 1 Jaargang 34 nummer 02 februari 2007 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Bouwvereniging Onze Woning (BVOW/Onze Woning) d.d. 18 december 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering Bouwvereniging Onze Woning (BVOW/Onze Woning) d.d. 18 december 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Bouwvereniging Onze Woning (BVOW/Onze Woning) d.d. 18 december 2014 Tijd Plaats : 20.00 uur tot 22.30 uur : Speeltuinvereniging 110-Morgen, Minosstraat 6 te Rotterdam

Nadere informatie

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen Kindervoorbeeld (na Schriftlezing) Jongens en meisjes, Schoolreisje, Efteling Juf heeft gezegd: let goed op elkaar Iedereen hoort erbij en mag meedoen! Maar groepje van 4, en eentje komt erbij o Niet de

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Is er nog toekomst voor pensioen?

Is er nog toekomst voor pensioen? Is er nog toekomst voor pensioen? Doe de pensioencheck! Misverstanden over pensioen MAG IK U UITNODIGEN? INHOUD Pensioen. Voor de meeste mensen geen gemakkelijk onderwerp. Iets voor later. Iets voor anderen.

Nadere informatie

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8 Even bijpraten 4 Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5 Beste leden, Hierbij nodigen we jullie uit voor de ledenvergadering van volleybalvereniging WIJHKO op donderdag 29 mei 2008 in de kantine van sporthal

Nadere informatie