het jammer genoeg terug 2 jaar wachten is tot de volgende editie? Sander zich dit jaar zal mogen verweren tegenover twee sterke vrouwen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "het jammer genoeg terug 2 jaar wachten is tot de volgende editie? Sander zich dit jaar zal mogen verweren tegenover twee sterke vrouwen?"

Transcriptie

1

2

3 Lieve KSA ers, Het is eindelijk weer zover! Na twee zalige kampen en een meer dan geslaagde sneukeltoer (bedankt om zo talrijk en enthousiast aanwezig te zijn) staat het nieuwe werkjaar weer voor de deur! We verwelkomen dit jaar maar liefst zeven nieuwe mensen in de leidingsploeg! Tim, Marisha, Bert, Marie, Sarah en Thieme komen rechtstreeks vanuit de Kim naar de dappere beproeving van het leiderschap. Maar we zitten ook met een specialleke. Benjamin kon ons niet meer missen en is er na een jaar pauze terug bijgekomen! Jammer genoeg moeten we ook afscheid nemen van een aantal mensen. Inge, Julie, Matti, Aline, Ellis, Brandon, Nele, Jai en Laura zullen afscheid van ons nemen. Alleszins nen ongelooflijken dikken merci voor alles wat ze voor ons gedaan hebben! Er staan een aantal speciale dingen op het programma: Zo beginnen we zaterdag 4 oktober met onze jaarlijkse diavoorstelling. De ideale gelegenheid om nog eens herinneringen van kamp op te halen en terug te denken aan de leuke momenten van tijdens het jaar. Op zaterdag 25 oktober mag iedereen zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meebrengen naar de vriendjesdag zodat zij ook eens kunnen proeven van onze fantastische activiteiten. Op 6 december komt Sinterklaas langs voor alle kindjes die braaf geweest zijn dit jaar, en voor de minder brave kindjes brengt hij zwarte piet met zijn zak mee. Dit jaar is er geen ouderfeest en eetfestijn maar is het terug tijd voor onze superdeluxe quiz! We laten zo snel mogelijk de exacte datum weten zodat deze op de agenda geschreven kan worden! Wistjedat onze sneukeltoer echt zalig was? het jammer genoeg terug 2 jaar wachten is tot de volgende editie? Matthias zijn podiumkunsten heeft boven gehaald? dit misschien iets teveel van het goede was? Sander zich dit jaar zal mogen verweren tegenover twee sterke vrouwen? de kalender er weer spetterend uitziet? de leiding die de KSA verlaat jullie zal missen? wij er enorm veel zin in hebben om jullie een fantastisch jaar te bezorgen? Zeer veel KSA-groetjes Hannes & Lisa

4 KSA-VKSJ Aalter, wat is dat? De KSA-VKSJ Aalter is een enthousiaste, eigenzinnige en creatieve jeugdbeweging. We organiseren elke zaterdag van 14u tot 17u activiteiten voor jongeren van 6 tot 16 jaar. Dit doen we in ons eigen lokaal: De Sjelter (Sportlaan 87). Meer informatie over onze toffe jeugdbeweging vind je op onze website: Wil jij je ook inschrijven in de KSA-VKSJ? KSA-VKSJ Aalter verwelkomt alle geïnteresseerde kinderen en jongeren bij de start van elk werkjaar op de Startdag (27 september). Ook op de eerstvolgende activiteit na Startdag en op Vriendjesdag (19 oktober) kunnen nieuwsgierigen gratis komen proberen. Voor alle andere activiteiten moet je ingeschreven zijn als lid van KSA-VKSJ Aalter. Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar. Dat doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen bij de inschrijvingsstand aan onze lokalen en het inschrijvingsgeld ( 30/jaar/lid) over te schrijven op het rekeningnummer Dit doe je best zo snel mogelijk. Als je ingeschreven bent, ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand (meer uitleg hierover op de site). Eens ingeschreven in de KSA hebben we natuurlijk niet liever dan dat je in uniform naar zoveel mogelijk activiteiten probeert te komen. Tips over je uniform vind je op onze site. We delen onze KSA ers op in leeftijdsgroepen: Kabouters: 1e en 2e leerjaar (kabouters@ksavksjaalter.be) Sloebers: 3e en 4e leerjaar (sloebers@ksavksjaalter.be) Tieners: 5e en 6e leerjaar (tieners@ksavksjaalter.be) Jim: 1e en 2e middelbaar (jim@ksavksjaalter.be) Sim: 3e en 4e middelbaar (sim@ksavksjaalter.be) Kim: 5e middelbaar (kim@ksavksjaalter.be)

5 Uniform Elke trotse KSA er draagt graag zijn/haar uniform! Dat uniform bestaat bij de kabouters en sloebers uit een KSA T-shirt met rood sjaaltje en bij de tieners, jimmers, simmers en kimmers uit een KSA hemd met rood sjaaltje. We vragen dan ook dit uniform elke activiteit te dragen. Onze KSA-winkel is enkel open bij de start van het werkjaar, voor meer informatie over het uniform raadpleeg onze website Weekend Elke leeftijdsgroep gaat 1 keer per werkjaar op weekend in een jeugdlokaal in Vlaanderen. We vertrekken de vrijdagavond en komen de zondagmiddag terug van een weekend vol toffe activiteiten. Inschrijving en betaling voor het weekend gebeuren voordien bij de leiding. De weekenddata worden meegedeeld via het boekje. Kamp Het kamp is de kers op de werkjaartaart! Zo'n kamp duurt 6 dagen voor kabouters en sloebers en 10 dagen voor tieners, jim, sim en kim. Op kamp kunnen enkel ingeschreven leden mee, iemand inschrijven enkel voor het zomerkamp kan dus niet. De leiding komt in de zomervakantie eens langs met de nodige info om iedere KSA'er apart in te schrijven. De betaling van het kamp gebeurt vooraf via een overschrijving. We verwachten van de leden die meegaan op kamp dat ze ook vrij frequent aanwezig waren op de activiteiten tijdens het jaar, zodat wij hen goed kennen en zij de KSA-VKSJ Aalter goed kennen. Vragen en opmerkingen Voor al je vragen en opmerkingen kan je terecht bij de hoofdleiding (hoofdleiding@ksavksjaalter.be). Wij zijn vragende partij om onze werking te evalueren. Enkel zo kunnen we onze werking bijsturen waar nodig, dus alle feedback van jullie is zeker welkom!

6 Inschrijving Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro en dient gestort te worden op het rekeningnummer met duidelijke vermelding van de naam en groep van het kind. De inschrijving is pas rond na het ondertekenen van het inschrijvingsformulier en na 3 dagen na het betalen van het inschrijvingsgeld. Startdag en de 2 zaterdagen daarna zijn gratis en hierbij is iedereen ook verzekerd. Ideaal om dan eens te komen proberen. Komende activiteiten Zaterdag 20 september Kalenderverkoop Deze activiteit gaat door in de groepen van vorig jaar. Kabouters en Sloebers worden om 14u verwacht. Kabouters aan de Kadans, Sloebers aan de Smulboetiek. Tieners, Jim, Sim en Kim worden verwacht om 9u30 met fiets en lunchpakket. Tieners aan Delhaize, Jim op de Sjelter, Sim aan de kerk van Bellem en Kim in Aalter-Brug. Zaterdag 27 september Startdag Nieuwe kindjes, nieuwe leiding en een nieuw jaarthema! Je mag je verwachten aan een knaller van een activiteit en die gaat door van 14u tot 17u op de Sjelter. Nodig zeker en vast al je vriendjes en vriendinnetjes uit om eens te komen proberen! Zaterdag 4 oktober Diavoorstelling Deze start meteen na de activiteit om 17u15. U kunt uw KSA ers bewonderen op heel wat foto s van het vorige werkjaar en vooral van op de twee kampen. Zaterdag 25 oktober Vriendjesdag Op deze dag mag je al je vriendjes gratis meenemen naar de KSA zodat ook zij zien hoe tof de KSA wel niet is! Trommel dus al je klasgenootjes op en wie weet worden ook zij echte KSA ers?

7 Boekjes vernieuwen! Vanaf dit jaar worden wij ecologischer! Wij zullen dit jaar geen papieren boekjes meer verdelen waar onder andere onze programmatie in staat. Maar wat wel? U zult voortaan al onze programmaboekjes kunnen downloaden op onze site: ksavksjaalter.be Dit doet u door naar Kalender te gaan en vervolgens op Boekjes te klikken. Daar kunt u het PDF-document downloaden en afdrukken zoals u wenst. Hebt u graag zelf het boekje? Druk het dan in PDF-bestand af in de vorm van een boekje (mogelijkheid bij afprinten van PDF). Naast het boekje is ons programma nog altijd beschikbaar op onze site. Klik hiervoor op Kalender en kies de groep waar uw kind zich in bevindt. Hebt u enige opmerkingen of vragen dan kunt u hiervoor altijd terecht bij één van onze leiding of via . (leiding@ksavksjaalter.be)

8 Leidingsvoorstelling HOOFDLEIDING Lisa Fransoo en Hannes Schoonaert zijn de uitverkorenen van dit werkjaar. Zij zullen gedurende heel het werkjaar paraat staan om onze befaamde KSA-VKSJ Aalter in goede banen te leiden. Zowel ouders, kindjes als leiding kunnen steeds bij hen terecht! Het is als het ware een mammie en een pappie van ons allen. Met hen wordt het gegarandeerd een fantastisch jaar! KABOUTERS Arnout Van Nevel Deze krullenbol begint aan zijn tweede jaar leiding. Na een jaartje bij de tieners is hij helemaal klaar om de allerkleinsten een fantastisch jaar te bezorgen vol leuke activiteiten. En wie weet gaan jullie een jaar tegemoet vol technische experimenten want als het over techniek gaat is Arnout er snel bij! Sarah Fransoo Ze is één van de nieuwe enthousiaste aanwinsten voor onze leiding. Met haar creatieve en nieuwe ideeën gaat ze onze kleinste groep een jaar vol plezier geven. Kabouters, hou je vast want Sarah staat voor jullie klaar! Marie Vermeire Deze hyperactieve meid is moeilijk boos te krijgen. Ze blijft goedlachs en als er een probleem is kan je altijd bij haar terecht om een babbeltje te slaan. Ze zal jullie verwennen met al haar talenten en ze wordt echt een topleiding. Dus kaboutertjes maak jullie maar klaar want dit wordt een fantastisch jaar.

9 Anke Callant Lieve kabouters, Anke staat voor het tweede jaar op rij klaar om er samen met jullie een avontuurlijk werkjaar van te maken. Als kleuterleidster in spé zal haar fantasie bij de kleinsten van de KSA zeker van pas komen. Hou jullie klaar, het wordt een top jaar! Eline Van de Voorde Ze zit ondertussen al aan haar 5 de jaar leiding dus ze heeft al heel wat ervaring! Ondertussen heeft ze ook al geleerd dat de jongsten toch haar favorieten zijn en daarom zal ze haar dit jaar ook volledig geven voor de Kabouters. Niet alleen als fantastische leiding staat ze klaar maar ook als vrijwilligster bij de jeugdbrandweer. Dus kabouters, hou jullie maar klaar voor een fantastisch jaar! SLOEBERS Ruben D hooge Liefste sloebertjes, let maar op want dit jaar zal Ruben jullie niet alleen omverblazen met één van zijn chemieproefjes maar hij is ook nog eens een echte KSA'er die jullie dit jaar alle kneepjes van het KSA-leven zal laten zien! Dus hou jullie maar klaar voor een fantastisch jaar! Bert De Gersem Bert is nog zo n nieuw exemplaar dat dit jaar in de leiding komt. Deze basketboy zal dit jaar met veel plezier de sloebers animeren en ervoor zorgen dat ze een onvergetelijk jaar tegemoet komen. Als je wilt winnen moet je zeker in zijn team zitten want verliezen staat niet in Bert zijn woordenboek.

10 Marisha Kestremond Hou jullie vast Sloebers, want deze leidster staat te popelen om jullie een spetterend jaar te bezorgen! Marisha(beter bekend als Matroesjka) is een 17-jarige jongedame die al vanaf haar achtste naar de KSA komt. Na 8 jaar als lid in de ksa, wordt het tijd om in de leidingsploeg te stappen. Lisa Fransoo Deze meid is enthousiast, sympathiek en is een echt een top wijf. Deze toffe madam is ook dit jaar weer jullie hoofdleiding en gaat jullie opnieuw verrassen met al haar nieuwe ideeën. Ze is altijd vrolijk en zal jullie opwekken met haar schattige lach. Bereid jullie maar voor op een spetterend jaar! Emiel Vaernewijck Emiel zet zijn tweede jaar leiding in. Naast de KSA houdt hij zich bezig met mensen een culinair orgasme te bezorgen en durft hij ook wel eens een balletje te slaan. Emiel is een energiek persoon die er ongetwijfeld in zal slagen om de sloebers een topjaar te laten beleven. Het wordt een hole-in-one! Tim Maiheu Sloebers let maar op want met Tim wordt het top. Tim is een toffe man die goed dansen kan. Beyoncé is zijn ding dus zing het maar allemaal voor hem in de kring. Sloebers bereid jullie maar voor want onze 1 ste -jaars leiding is volledig klaargestoomd.

11 TIENERS Thieme Crommelinck Deze spring in het veld begint aan zijn 1 ste jaar leiding als tienerheld. Hij is handig, hij is slim, hij is knap, en hij eet graag brokkepap. Hij leert jullie alles over de elektronische wereld, hij zal er voor zorgen dat jullie KSA-hart het HELE jaar verlicht wordt. Tieners, opgepast want deze man is volledig KSA-vast. Evi Lievens Dit hebben jullie nog nooit meegemaakt Tieners, maar wees gewaarschuwd. Evi komt eraan. Met haar 2de jaar als leiding zullen jullie versteld staan wat ze allemaal in zich heeft. En als biomedische laboratoriumtechnologe in haar eerste jaar hoger zal alles goedkomen. Dus Tieners, zij en al je andere leiding komen eraan! Karen Van den Broecke Deze jonge dame is niet bang voor een uitdaging. Ze neemt graag de leiding en zal steeds de verantwoordelijkheid op zich nemen. Ze is niet bang voor wat organisatiewerk en wil dan ook alles tot in de puntjes afwerken. Met volle moed zet ze haar 2de jaar als leidster in. Kevin Callant Na 3 jaar verlaat Kevin de Sloebers. Pas maar op, Tieners want deze aikido-beoefenaar gaat jullie dit jaar in de wereld van de Japanse krijgskunst verwelkomen. Na 4 jaar in de bakkersschool heeft deze immer presente leiding besloten om nog een specialisatiejaar dieetbakkerij te volgen. Met Kevin heb je wel de pret, maar niet het VET. Jeroen Van de Voorde Deze ICT-er/ brandweerman begint dit jaar aan zijn 7de jaar leiding. Na een jaar aan de oudste groep leiding te hebben gegeven is Jeroen er helemaal klaar voor om dit jaar de tieners te amuseren met allerlei coole activiteiten en spelletjes. Dus tieners zet jullie maar schrap!

12 JIM Elien Van Nevel Deze straffe madam zal dit jaar haar 5 de jaar leiding beginnen. Al jaar en dag verzorgt zij ons activiteitenboekje. Naast het boekje zal ze dit jaar aan de leiding geven. Pas dus maar op jimmers, want Elien zal er dit jaar een serieuze lap op geven! Benjamin De Meyer Deze jongeman kon maar niet genoeg krijgen van leiding geven. Hij miste het zo hard dat hij niet anders kon dan terugkomen. En daar zijn wij en de Jim zeker niet rouwig om. Met deze echte KSA er gaan jullie een fantastisch jaar beleven! Hannes Schoonaert In zijn 6 de jaar leiding gaat hij als hoofdleiding van start. Energie studeert Hannes niet alleen op school, maar steekt hij ook in overvloed in de KSA. Dus jimmers, let maar op want Hannes is de TOP! Brecht Sucaet Brecht is een toffe snuiter die dit jaar de Jim zal entertainen. Onder die blonde krullen zit een hoop vol ideeën die hij zal kunnen gebruiken! Jim, wees opgelet, jullie jaar wordt knettergek! Alexandra Verhaeghe Deze blondine met al 11 jaar KSA-ervaring gaat helemaal voor de jimmers. Ze zal jullie zeker en vast kunnen boeien met haar richting Recht. Cello en ropeskipping kan ze als de beste. Pas maar op want met Alexandra kan het jaar niet kapot.

13 SIM Matthias De Groote Met een borstomtrek breder dan de hulk en karatemoves waar zelfs Jackie Chan niet aan zou kunnen tippen, heeft De Groote zijn naam niet gestolen. Komend werkjaar kunnen de simmers voor het 2 de jaar op rij genieten van deze charmante leiding. Hij is een bère van een vent, een crème van een vent, maar met een peperkoeken hart en altijd content. Lien Van de Walle Deze ranke hinde huppelt gezwind door het leven en zal jullie vast en zeker aansteken met haar enthousiasme en optimisme. Ze kan al terugkijken op een leidingscarrière van 6 (!) jaar, maar beu is ze het bijlange nog niet. Als toekomstig psychologe kan je ook bij haar terecht met al je problemen, maar oppassen geblazen: ook jullie leugentjes doorziet ze direct! Simon D hooge Al 7 jaar staat Simon voor de KSA klaar. Deze judoka is een man met heel veel pit. Hij kan alles aan en zal dit jaar aan het werken slaan. Simmers hou jullie maar klaar want Simon is daar. Annelies Vervynck Deze enthousiaste meid begint nu aan haar vijfde jaar in de leiding. Lachen kan ze als de beste en dansen eigenlijk ook. Dit jaar zal ze de simmers overladen met supertoffe activiteiten en allerlei weetjes uit haar favoriete soap 'Thuis'. Dus simmers hou jullie maar klaar want het wordt een spetterend en tof KSA-jaar.

14 KIM Sander Van Den Daele Sander is een man die de Kim wel aankan! Soms is hij buitengewoon. Maar toch verdiend hij een eerbetoon. De kim is voor hem wonderschoon en maakt van hem een vertrouwenspersoon. Kimmers, hou je vast aan de takken van de bomen want Sander is speciaal voor jullie gekomen. Jasmine Van Landeghem Deze enthousiaste deerne begint maar liefst aan haar 8 ste jaar leiding. De Kim is dit jaar haar baby dus maak jullie geen zorgen want bevallingen begeleiden is haar ding. Kimmers heb geen angst, met Jasmine duurt plezier het langst. Sarah Logier De kimmers mogen op hun beide oren slapen want ze zijn in goede handen bij juffrouw Sarah. Met haar jarenlange ervaring als leidster, zal ze dit jaar haar kennis proberen doorgeven aan onze oudste leden. Als trouwe Thuis-kijker zal ze ons ook iedere week amuseren met enkele spannende roddels. Kimmers, u weze gewaarschuwd, Sarah Logier is een dier vol plezier!µ Babysitters Sarah Logier Lisa Fransoo Lien Van de Walle Elien Van Nevel Thieme Crommelinck Marie Vermeire Wij zijn niet beschikbaar op zaterdag!

15 Vriendjesdag Op vriendjesdag mogen alle leden hun vriendjes uitnodigen om ook eens mee te spelen tijdens één van onze fantastische activiteiten! Vul onderstaande briefjes in en geef het af aan al je vrienden! Samen is KSA echt dolle pret! Ik nodig uit om op zaterdag 25 oktober 2014 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan! Ik nodig uit om op zaterdag 25 oktober 2014 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan! Ik nodig uit om op zaterdag 25 oktober 2014 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan!

16 DITBOEKJEKWAM TOTSTAND DANKZIJ

KSA Aalter 10 nieuwe mensen te mogen verwelkomen in onze leidingsploeg afscheid zaterdag 26 september zaterdag 3 oktober, diavoorstelling

KSA Aalter 10 nieuwe mensen te mogen verwelkomen in onze leidingsploeg afscheid zaterdag 26 september zaterdag 3 oktober, diavoorstelling P KSA-VKSJA S W 2015-2016 V :M E Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! Eerst

Nadere informatie

Lieve KSA ers, Heel veel KSA-groetjes Hannes & Lisa. Wistjedat

Lieve KSA ers, Heel veel KSA-groetjes Hannes & Lisa. Wistjedat Lieve KSA ers, Het werkjaar gaat terug snel voorbij, we zijn alweer aanbeland bij het laatste boekje! En zoals gewoonlijk staan er weer een paar speciallekes op het programma. Zaterdag 28 maart is het

Nadere informatie

KSA Aalter, wat is dat?

KSA Aalter, wat is dat? Beste KSA ers, Na 2 fantastische kampen en een zalige sneukeltoer (bedankt om zo talrijk en enthousiast aanwezig te zijn!), kunnen we ons weer volledig smijten in een volledig werkjaar! Joepie! Dit jaar

Nadere informatie

Zoals elk begin van ons werkjaar betaamt, staan er weer een aantal speciale zaken op het programma:

Zoals elk begin van ons werkjaar betaamt, staan er weer een aantal speciale zaken op het programma: Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! We hebben dit jaar de eer en het genoegen

Nadere informatie

Dag KSA-ers! Stevige KSA-groeten, Jullie hoofdleiding, Elien en Matthias. *: Meer informatie verder in het boekje. Wist je dat:

Dag KSA-ers! Stevige KSA-groeten, Jullie hoofdleiding, Elien en Matthias. *: Meer informatie verder in het boekje. Wist je dat: P W AA KS -E M 2017 2016E V :A Dag KSA-ers! Wat is het KSA-jaar weer voorbijgevlogen! We zijn reeds aan ons 3 de boekje en helaas ook laatste boekje aanbeland. Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten

Nadere informatie

Karel en Caroline ( allebei oudleiding van de KSA) getrouwd zijn? En dat we allemaal hen veel geluk wensen?

Karel en Caroline ( allebei oudleiding van de KSA) getrouwd zijn? En dat we allemaal hen veel geluk wensen? P KSA-VKSJA W 2015-2016 D -M V :M E Dag KSA-ers! Wow, is het al terug december?! Het eerste trimester is zoals gewoonlijk weer voorbijgevlogen. Na talloze ongelooflijke activiteiten in de schitterende

Nadere informatie

Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar!

Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! We hebben dit jaar het genoegen 14 nieuwe

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

De Kabouters. 7jan: Belle en de kaboutervergadering. 14jan: de 3 kabouters en de boze wolf-vergadering

De Kabouters. 7jan: Belle en de kaboutervergadering. 14jan: de 3 kabouters en de boze wolf-vergadering De Kabouters 10 dec: spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste kabouter van het land 17dec: kerstfeestje van 19u tot 21u breng een cadeautje mee van ongeveer 5euro 7jan: Belle en de kabouter

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

Om nog een cliché boven te halen: Last, but not least, want dit boekje zal weer vol topactiviteiten staan voor alle leeftijdsgroepen!

Om nog een cliché boven te halen: Last, but not least, want dit boekje zal weer vol topactiviteiten staan voor alle leeftijdsgroepen! Dag KSA-ers! We zijn reeds aan ons 3 de en helaas ook laatste boekje aanbeland. Het KSA-jaar is zoals vanouds weer voorbijgevlogen, een ideaal moment om het cliché Time flies when you re having fun boven

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor

Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor B A T T L E O F T H E S L O E B E R S 02/03 JONGENS VS MEISJES-VERGADERING 09/03 BLOEMETJESKAMPIOEN OM 14U AAN DE KADANS 16/03 MASTER

Nadere informatie

We komen stilaan in de koudste periode van het jaar, dus vragen we jullie om de kindjes met warme kleren naar de KSA te sturen.

We komen stilaan in de koudste periode van het jaar, dus vragen we jullie om de kindjes met warme kleren naar de KSA te sturen. Dag KSA-ers! De start van het nieuwe werkjaar was alweer een knaller van formaat! Met jullie grote opkomst op elke activiteit, hebben we er al super toffe zaterdagnamiddagen op zitten. We komen stilaan

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018 Kriebelkrantje Startdag & najaar 2018 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (5-8 jaar)... 5 Pagadders

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders Kabouters Liefste kabouters en kabouterouders WE ARE BACK! Als je dit boekje in je handen hebt wilt dat zeggen dat er nieuw KSA-werkjaar voor de deur staat! Voor de meeste is het een blij terugzien en

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

RO 3123 KETNETWRAPPERS

RO 3123 KETNETWRAPPERS Kapke Mei juni RO 3123 KETNETWRAPPERS Lieve RO3123 ertjes, Onze laatste maand spelen voor het hoogtepunt van het jaar gaat in! De ketnet rappers willen nog wat leuke spelletjes, avonturen en lekkere vergaderingen

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2016 2017 kan terug van start gaan. Dit jaar kende de kabouterban een grote verandering. Banleider Paté en leidster Charlene die al drie jaar

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

JA WADDE. Inhoudstafel. Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website!

JA WADDE. Inhoudstafel.     Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website! JA WADDE Jeugdatelier Oranje Brugge Inhoudstafel Inleidend woordje p. 2 Algemene Info p. 3 Leiding p. 5 Activiteitenschema p. 12 >Tinkies p. 12 >Tingels p. 14 >Tyfoons p. 16 Kleur in en Win! p. 18 Kalender

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. GEEF ONS RUIMTE Dit Chirojaar staat helemaal in het teken van de ruimte. Ziggy neemt ons mee naar Planeet Strikta, waar hij woont. Maar

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas.

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas. Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar Melanie Holderick Grote Ganzeplas 11 16 april 1983 melanieholderick@yahoo.co.uk 0494/60 52 71 Melanie is als lid 2 keer meegeweest op kamp met de vksj. Ze

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2017-2018 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje September december 2016 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren dit jaar opnieuw knotsgekke activiteiten

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR

DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR 2018-2019 INHOUD Voorwoord Kabouters Foto's Kabouters Pagadders Foto's Pagadders Jongknapen Foto's Jongknapen Knapen Foto's Knapen Jonghernieuwers Foto's

Nadere informatie

KSA-AATJE. Werkjaar Mei - augustus

KSA-AATJE. Werkjaar Mei - augustus KSA-AATJE Werkjaar 2018-2019 Mei - augustus 1 KALENDER Hieronder vinden jullie de komende activiteiten tot en met augustus: 5 mei: ZWERFVUILACTIE + KSA-CAFE 19 mei: LAATSTE ACTIVITEIT (inschrijven is nodig)

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas November - December KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en ouders! Amai, de maanden

Nadere informatie

t kapke MAART - APRIL

t kapke MAART - APRIL t kapke MAART - APRIL Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie op. Maart

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan! Informatiebundel KLJ- jaar 2017-2018 Gewoon gaan! 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708 P 912708 KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari Juni 2018 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen kan

Nadere informatie

Hanne De Keyser - Linerle Tic-Tac

Hanne De Keyser - Linerle Tic-Tac WWW.SCOUTSWAARSCHOOT.BE BEVERS@SCOUTSWAARSCHOOT.BE Hanne De Keyser - Linerle Tic-Tac 0494 24 94 67 WWW.FOSOPENSCOUTING.BE FOS Open Scouting Landelijk secretariaat Kortrijksesteenweg 639, 9000 Gent 09 245

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE ZOMER?

KLAAR VOOR DE ZOMER? B E N J I J KLAAR VOOR DE ZOMER? Met deze tips wordt je vakantie nóg leuker! Tip 1 Maak een limonadekraampje Maak je eigen limonade: 1 kop suiker 1 kop water 3 limoenen en 3 citroenen (bruis)water om aan

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB

KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB VIBFORMIDASTISCHV BOVENSTEBESTEVIB HEMELS B V e I g B in M

Nadere informatie

Braggel. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot

Braggel. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE SEPTEMBER 2016 Redactioneel Dag allercoolste, megafijnste

Nadere informatie

Jongknapen. Beste jongknapen

Jongknapen. Beste jongknapen Jongknapen Beste jongknapen Welkom terug! De meesten van jullie hebben er weer een schitterend jaar opzitten. Dat zal ons niet tegenhouden om er nog zo eentje te beleven. Jullie leiders hebben namelijk

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Najaar 2017

Kriebelkrantje. Najaar 2017 Kriebelkrantje Najaar 2017 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (6-8 jaar)... 5 Pagadders (8-10 jaar)...

Nadere informatie