KSA Aalter 10 nieuwe mensen te mogen verwelkomen in onze leidingsploeg afscheid zaterdag 26 september zaterdag 3 oktober, diavoorstelling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KSA Aalter 10 nieuwe mensen te mogen verwelkomen in onze leidingsploeg afscheid zaterdag 26 september zaterdag 3 oktober, diavoorstelling"

Transcriptie

1 P KSA-VKSJA S W V :M E

2

3 Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! Eerst het grote nieuws : Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien in het nieuws/de krant/onze facebookpagina/.. zijn alle KSJ-KSA-VKSJ groepen van naam veranderd naar KSA. Wij konden natuurlijk niet achterblijven, dus vanaf heden heten we KSA Aalter! Natuurlijk verandert dit niets aan ons sterk concept: elke zaterdag van 14u 17u een fantastische activiteit! We hebben dit jaar de eer en het genoegen maar liefst 10 nieuwe mensen te mogen verwelkomen in onze leidingsploeg! Daphne, Charlotte, Chanel, Jolien, Zoë, Mathias, Simon De Gussem, Wannes, Elke en Anneleen komen ons team versterken en zullen 1 voor 1 hun beste leiderskwaliteiten bovenhalen. Jammer genoeg moeten we ook afscheid nemen van Simon D hooge, Sarah Logier en Annelies Vervynck. Alvast een dikke merci en een groot applaus voor hun geweldige inzet de voorbije jaren! Zoals elk begin van ons werkjaar betaamt, staan er weer een aantal speciale zaken op het programma: Elk werkjaar start natuurlijk met onze startdag. Deze vindt plaats zaterdag 26 september om 14u op de Sjelter. De week erna, zaterdag 3 oktober, kunnen we weer eens terugblikken op het kamp en het voorbije werkjaar met onze diavoorstelling. Nagenieten verzekerd! Hopelijk zijn/zullen jullie ook braaf geweest/zijn dit jaar, want Sinterklaas komt langs op zaterdag 5 december. Voor de minder brave kindjes: de zwarte pieten komen ook mee! Houd ook al 6 maart vrij in jullie agenda: dan is het terug ons befaamde ouderfeest en eetfestijn! Meer info zal later volgen. Wist je dat... Benjamin zich zal moeten verweren tegen al dat vrouwelijk geweld in de simleiding? Matthias de voorbije weken Alexandra veel heeft gespot in zijn wijk? Simon zijn GSM-nummer niet kan onthouden? Sarah, Annelies en Simon de KSA heel erg gaan missen? En omgekeerd ook? Tim graag eens in zijn pyjama naar de mast zou komen? Elien volgend semester 3 maanden in Engeland zal vertoeven?

4 KSA-VKSJ Aalter, wat is dat? De KSA-VKSJ Aalter is een enthousiaste, eigenzinnige en creatieve jeugdbeweging. We organiseren elke zaterdag van 14u tot 17u activiteiten voor jongeren van 6 tot 16 jaar. Dit doen we in ons eigen lokaal: De Sjelter (Sportlaan 87). Meer informatie over onze toffe jeugdbeweging vind je op onze website: Wil jij je ook inschrijven in de KSA-VKSJ? KSA-VKSJ Aalter verwelkomt alle geïnteresseerde kinderen en jongeren bij de start van elk werkjaar op de Startdag (26 september). Ook op de eerstvolgende activiteit na Startdag en op Vriendjesdag (24 oktober) kunnen nieuwsgierigen gratis komen proberen. Voor alle andere activiteiten moet je ingeschreven zijn als lid van KSA-VKSJ Aalter. Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar. Dat doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen bij de inschrijvingsstand aan onze lokalen en het inschrijvingsgeld ( 30/jaar/lid) over te schrijven op het rekeningnummer Dit doe je best zo snel mogelijk. Als je ingeschreven bent, ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand (meer uitleg hierover op de site). Eens ingeschreven in de KSA hebben we natuurlijk niet liever dan dat je in uniform naar zoveel mogelijk activiteiten probeert te komen. Tips over je uniform vind je op onze site. We delen onze KSA ers op in leeftijdsgroepen: Kabouters: 1e en 2e leerjaar (kabouters@ksavksjaalter.be) Sloebers: 3e en 4e leerjaar (sloebers@ksavksjaalter.be) Tieners: 5e en 6e leerjaar (tieners@ksavksjaalter.be) Jim: 1e en 2e middelbaar (jim@ksavksjaalter.be) Sim: 3e en 4e middelbaar (sim@ksavksjaalter.be) Kim: 5e middelbaar (kim@ksavksjaalter.be)

5 Uniform Elke trotse KSA er draagt graag zijn/haar uniform! Dat uniform bestaat bij de kabouters en sloebers uit een KSA T-shirt met rood sjaaltje en bij de tieners, jimmers, simmers en kimmers uit een KSA hemd met rood sjaaltje. We vragen dan ook dit uniform elke activiteit te dragen. Onze KSA-winkel is enkel open bij de start van het werkjaar, voor meer informatie over het uniform raadpleeg onze website Weekend Elke leeftijdsgroep gaat 1 keer per werkjaar op weekend in een jeugdlokaal in Vlaanderen. We vertrekken de vrijdagavond en komen de zondagmiddag terug van een weekend vol toffe activiteiten. Inschrijving en betaling voor het weekend gebeuren voordien bij de leiding. De weekenddata worden meegedeeld via het boekje. Kamp Het kamp is de kers op de werkjaartaart! Zo'n kamp duurt 6 dagen voor kabouters en sloebers en 10 dagen voor tieners, jim, sim en kim. Op kamp kunnen enkel ingeschreven leden mee, iemand inschrijven enkel voor het zomerkamp kan dus niet. De leiding komt in de zomervakantie eens langs met de nodige info om iedere KSA'er apart in te schrijven. De betaling van het kamp gebeurt vooraf via een overschrijving. We verwachten van de leden die meegaan op kamp dat ze ook vrij frequent aanwezig waren op de activiteiten tijdens het jaar, zodat wij hen goed kennen en zij de KSA-VKSJ Aalter goed kennen. Vragen en opmerkingen Voor al je vragen en opmerkingen kan je terecht bij de hoofdleiding (hoofdleiding@ksavksjaalter.be). Wij zijn vragende partij om onze werking te evalueren. Enkel zo kunnen we onze werking bijsturen waar nodig, dus alle feedback van jullie is zeker welkom!

6 Inschrijving Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro en dient gestort te worden op het rekeningnummer met duidelijke vermelding van de naam en groep van het kind. De inschrijving is pas rond na het ondertekenen van het inschrijvingsformulier en na 3 dagen na het betalen van het inschrijvingsgeld. Startdag en de 2 zaterdagen daarna zijn gratis en hierbij is iedereen ook verzekerd. Ideaal om dan eens te komen proberen. Komende activiteiten Zaterdag 19 september Kalenderverkoop Deze activiteit gaat door in de groepen van vorig jaar. Kabouters en Sloebers worden om 14u verwacht. Kabouters aan de Kadans, Sloebers aan de Smulboetiek. Tieners, Jim, Sim en Kim worden verwacht om 9u30 met fiets en lunchpakket. Tieners aan Delhaize, Jim op de Sjelter, Sim aan de kerk van Bellem en Kim in Aalter-Brug. Zaterdag 26 september Startdag Nieuwe kindjes, nieuwe leiding en een nieuw jaarthema! Je mag je verwachten aan een knaller van een activiteit en die gaat door van 14u tot 17u op de Sjelter. Nodig zeker en vast al je vriendjes en vriendinnetjes uit om eens te komen proberen! Zaterdag 3 oktober Diavoorstelling Deze start meteen na de activiteit om 17u15. U kunt uw KSA ers bewonderen op heel wat foto s van het vorige werkjaar en vooral van op de twee kampen. Zaterdag 24 oktober Vriendjesdag Op deze dag mag je al je vriendjes gratis meenemen naar de KSA zodat ook zij zien hoe tof de KSA wel niet is! Trommel dus al je klasgenootjes op en wie weet worden ook zij echte KSA ers?

7 Hoofdleiding Matthias De Groote en Hannes Schoonaert zijn de uitverkorenen van dit werkjaar. Zij zullen gedurende heel het werkjaar paraat staan om onze befaamde KSA Aalter in goede banen te leiden. Zowel ouders, kindjes als leiding kunnen steeds bij hen terecht. Met hen wordt het gegarandeerd een fantastisch jaar! KABOUTERS Daphne Van Deputte Tim Maiheu Anke Callant Chanel Holderick Leidingsvoorstelling Deze spring-in-'t-veld begint aan haar eerste jaar leiding. Naast KSA kan ze haar volledig uitleven in toneel en dans, skills die ze vast zal kunnen gebruiken volgend jaar! Kortom, kabouters, deze levendige dame zal jullie een onver-ge-te-lijk jaar bezorgen! Van deze slimme jongeman, wordt elke kabouter wel fan! Tim staat klaar voor groot en klein en maakt elke activiteit superfijn! Dus kabouters hou jullie klaar, want met Tim wordt het een fantastisch jaar! Deze kleuterjuffrouw in spé begint aan haar derde jaar als leiding. Kabouters hou jullie maar klaar, want Anke is misschien niet zo groot, maar haar enthousiasme en talent als leiding is over the top. Voor de leukste activiteiten ben je bij haar aan het juiste adres. Lieve kaboutertjes, maak jullie maar klaar voor dit hele plezante jaar. Deze 1 e jaars spring-in- t-veld zal er vanaf nu elke week op zaterdag voor jullie staan!

8 Brecht Sucaet Eline Van de Voorde Charlotte Van Acker Jolien Boudin Ondertussen begint Brecht aan zijn 3de jaar leiding. Na een jaartje voor een oudere groep te staan is hij weer helemaal klaar om als een echt vader figuur voor de jongsten te zorgen. Kaboutertjes hou jullie maar goed vast want onder deze kop blonde krullen zit een speelse, fantasierijke jongen! Lieve kabouters, deze straffe madam staat dit jaar opnieuw klaar om jullie een fantastisch jaar te bezorgen! Ze begint aan haar 6de jaar als leiding en heeft dus al heel wat ervaring. Ze is niet enkel een topleiding maar ook een verpleegster in spé die jullie zeker en vast in de watten zal leggen! Hou jullie maar vast aan de takken van de bomen want dit jaar zal een spetterend jaar worden met Charlotte als jullie leiding, Deze enthousiaste meid is er helemaal klaar voor en zal er een jaar van maken om nooit te vergeten. Liefste kabouters, deze leiding is leuk, grappig en speels. Na genoten te hebben van haar laatste jaar is lid worden de kabouters haar nieuwe doelwit. Ook al is Jolien een nieuw exemplaar, ze bezorgt jullie een top jaar! SLOEBERS Jeroen Van de Voorde Met deze blonde kerel zal je je niet snel vervelen. Na zijn zevende jaar durft hij eindelijk de sloebers aan! Onze stoere brandweerman denkt dat hij het kan! Maak jullie klaar voor een vlammend jaar! Bert De Gersem Deze rakker weet van aanpakken. Hij is altijd heel enthousiast en vrolijk op Burdo zijn manier. Bert staat

9 altijd klaar voor concerten met zijn gitaar. Muziek is zijn ding! Als tweede jaar leiding staat hij helemaal voor jullie klaar. Sloebers, be ready! Marisha Kestremond Sarah Fransoo Deze spring in het veld zet zich het 2de jaar op rij in als energieke sloeberleiding. Marisha is niet alleen sympathiek, maar ook nog eens grappig. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en kan alles aan. Plezier maken kan ze als de beste! Deze toffe meid heeft het middelbaar afgesloten, maar haar interesse in de KSA niet verloren. Ze zal na een jaar bij de jongste de sloebers amuseren en jullie ook heel wat over de KSA leren. Aan creativiteit geen gebrek met deze enthousiaste lachebek. Zoë Loontiens Wannes Sucaet Zoë is een enthousiaste meid die vanuit de Kim klaarstaat om de leidingsploeg te vervoegen. Haar ervaring in het jeugdwerk zal ze zeker en vast volledig kunnen benutten bij de sloebers. Dit jaar zal ze zich volledig geven om de leden en de leiding van KSA Aalter te entertainen! Wannes is een hele leuke jongen die er voor alle kindjes zal staan! Hij is zeer slim en zal dan ook alles goed kunnen uitleggen! Wees gewaarschuwd sloebers: Wannes en zijn krulletjes zullen jullie een onvergetelijk jaar bezorgen! Mathias Vandepitte Met zijn goede longen komt deze eerstejaarsleiding aangezwommen. Met zijn goede brein wordt dit jaar super fijn. Sloebers, maak jullie klaar voor een spetterend jaar.

10 Simon De Gussem Is het een vliegtuig? Is het een vogel, nee dat is het niet! Het is Simon die dit jaar de Sloebers animeren zal! Simon is een echte KSA-patriot die nu aan zijn twaalfde jaar KSA begint. Desondanks begint nu pas het echte werk voor hem, want sinds dit jaar is Simon fulltime lid geworden van onze onwijs coole leidingsploeg. TIENERS Emiel Vaernewijck Pas maar op tieners want voor zijn 3de leiding jaar heeft Emiel jullie gekozen. Deze energieke en enthousiaste jongeman zal alles uit de kast halen om de tieners een jaar te geven dat ze nooit meer zullen vergeten. Alexandra Verhaeghe Anneleen Wouters Deze snuggere jongedame zal het komende jaar de tieners temmen. Dit creatieve meisje zal jullie behandelen met enorm veel liefde maar opgelet. Ze kan haar mannetje heus wel staan! Moest er een probleem komen opdagen kan deze goedlachse dame met haar uitgebreide rechterlijke kennis alles oplossen! Deze goedlachse meid loopt over van enthousiasme. Ze is helemaal klaar om de tieners een fantastisch jaartje te laten beleven. Ook voor een goede babbel kan je altijd bij haar terecht! Elke Van den Broecke Deze eerstejaarsleiding staat voor jullie klaar, lieve tieners! Ze gaf het dansen op om aan jullie leiding te kunnen geven, dus aan inzet is hier geen gebrek. Maak jullie klaar voor een fantastisch en onvergetelijk jaar.

11 Kevin Callant Tieners, haal jullie gekke bekken maar al boven, want met Kevin in de beurt ben je non-stop een fotomodel! Hij heeft ondertussen al veel ervaring bij de tieners, dus bereidt jullie maar voor op een schitterend jaar! Marie Vermeire Deze leutige madam zal dit jaar haar creativiteit kunnen botvieren op de tieners! Met en lach van oor tot oor staat ze elke zaterdag klaar om haar leden te verwelkomen op de Sjelter. Ze begint nu aan haar opleiding logopedie en audiologie, maar wees gerust, KSA blijft haar allergrootste passie! Marie heeft er alvast zin in, hopelijk jullie ook! JIM Lisa Fransoo Evi Lievens Hannes Schoonaert Wie kent er ons geliefde Lisa nu nog niet? Haar enthousiasme, vriendelijkheid, compassie met de medemens, fantastische leidinggeven Dat heb je toch wel al zeker opgemerkt? Na 2 jaar hoofleiding geeft ze haar fakkel door en focust ze zich volledig op de Jim! Evi zit ondertussen al aan haar derde jaar leiding! De Jim zal voor haar ook dit jaar een topjaar worden. Ook haar 2de jaar biomedische laboratoriumtechnologie ziet ze volledig zitten. Dus Jimmers pas maar op want Evi komt eraan. Van deze bron van ervaring kunnen lid en leiding nog veel leren. Dit jaar maakt hij de jimmers opnieuw tot stoere dames en sterke heren. Hannes is hoofdleiding voor het tweede jaar op rij en heeft er vast en zeker evenveel zin in als wij!

12 Arnout Van Nevel Thieme Crommelinck Deze toffe krullenbol maakt dit jaar voor de jimmers sowieso al te dol. Hij houdt van lachen en van mopjes, bij hem ben je altijd in je nopjes. Arnout maakt ons team ondertussen al 3 jaar sterk, hij is ook goed in het snarenwerk. Jimmers, hou je vast aan de takken van de bomen, want Arnout zit eraan te komen. Deze enthousiaste KSA'er heeft voor alles een techoplossing, met zijn passie voor auto's en liefde voor de frisbee kan hij elk moment beheersen. Jimmers hou jullie maar goed vast want Thieme staat klaar voor een geweldig jaar! SIM Lien Van de Walle Benjamin De Meyer Karen Van Den Broecke Levendig en o zo grappig! Met haar valt altijd plezier te beleven. Ingenieus in het bedenken van formitastische activiteiten. Enthousiasme zal bij deze wijze meid zeker niet ontbreken. Niet te vergeten: Een onmisbare, suprime leiding. Benjamin maakt ook dit jaar weer de KSA terreinen onveilig. Als enige man tussen 4 vrouwen, zal hij zijn mannetje moeten staan. Maar dat is voor deze metalhead zeker geen probleem. Als volleert klusser kan hij alles aan. Simmers, voor een klusje groot of klein, moet je bij Benjamin De Meyer zijn! Deze charmante jongedame is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze weet wat ze wil en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook over het voedingspatroon van de Simmers hoeven jullie zich geen zorgen meer te maken: Karen zorgt voor voldoende wortels!

13 Jasmine Van Landeghem Elien Van Nevel Deze prachtige dame zet met vol enthousiasme haar 9e jaar in. Ze heeft het, en maakt het iedereen naar hun zin. Met haar koffer vol ervaring zorgt zo sowieso bij de simmers voor een heuse openbaring. Jasmine is top, daar kan geen ander tegenop. Kortom, wees maar zeker Je hebt hier te maken met een fantastische KSA-beker. Beste simmers hou jullie vast aan de bomen want deze knappe blondine gaat jullie een fantastische tijd bezorgen vanaf januari. We moeten haar jammer genoeg missen in het eerste deel van het jaar. Eline gaat namelijk op Erasmus naar Engeland in het eerste semester. Maar niet getreurd, ze zal dat ruimschoots goedmaken als ze terug is. KIM Sander Van Den Daele Matthias De Groote Ruben D hooghe Sander & de Kim, het is echt wel zijn ding! Hij staat dit jaar weer klaar om de allergrootsten een fantastisch laatste jaar te geven. Deze stoere bink loopt immers over van inspiratie & enthousiasme! Deze burgie in spe is binnen de KSA beter bekend als padde of patje. Petengames zullen bij deze beer zeker op het programma staan. Kimmers, haal jullie marcellekes maar boven! Vorig jaar was Ruben voor de sloebers de grote vriendelijke reus, dit jaar zal hij zich echter omvormen tot een echte peet. Kimmers bereid jullie maar voor het wordt heet, want Ruben heeft zijn zesde jaar leiding ervaring bij de vleet.

14 Vriendjesdag Op vriendjesdag mogen alle leden hun vriendjes uitnodigen om ook eens mee te spelen tijdens één van onze fantastische activiteiten! Vul onderstaande briefjes in en geef het af aan al je vrienden! Samen is KSA echt dolle pret! Ik nodig uit om op zaterdag 24 oktober 2015 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan! Ik nodig uit om op zaterdag 24 oktober 2015 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan! Ik nodig uit om op zaterdag 24 oktober 2015 een namiddag mee te komen spelen in mijn jeugdbeweging KSA-VKSJ Aalter (Sportlaan 87). De activiteit gaat door van 14u tot 17u. Tot dan!

15 Babysitten Evi Lievens Anke Callant Daphne Van Deputte Zoë Loontiens Anneleen Wouters Thieme Crommelinck Simon de Gussem Marie Vermeire

16 DITBOEKJEKWAM TOTSTAND DANKZIJ

het jammer genoeg terug 2 jaar wachten is tot de volgende editie? Sander zich dit jaar zal mogen verweren tegenover twee sterke vrouwen?

het jammer genoeg terug 2 jaar wachten is tot de volgende editie? Sander zich dit jaar zal mogen verweren tegenover twee sterke vrouwen? Lieve KSA ers, Het is eindelijk weer zover! Na twee zalige kampen en een meer dan geslaagde sneukeltoer (bedankt om zo talrijk en enthousiast aanwezig te zijn) staat het nieuwe werkjaar weer voor de deur!

Nadere informatie

KSA Aalter, wat is dat?

KSA Aalter, wat is dat? Beste KSA ers, Na 2 fantastische kampen en een zalige sneukeltoer (bedankt om zo talrijk en enthousiast aanwezig te zijn!), kunnen we ons weer volledig smijten in een volledig werkjaar! Joepie! Dit jaar

Nadere informatie

Zoals elk begin van ons werkjaar betaamt, staan er weer een aantal speciale zaken op het programma:

Zoals elk begin van ons werkjaar betaamt, staan er weer een aantal speciale zaken op het programma: Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! We hebben dit jaar de eer en het genoegen

Nadere informatie

Lieve KSA ers, Heel veel KSA-groetjes Hannes & Lisa. Wistjedat

Lieve KSA ers, Heel veel KSA-groetjes Hannes & Lisa. Wistjedat Lieve KSA ers, Het werkjaar gaat terug snel voorbij, we zijn alweer aanbeland bij het laatste boekje! En zoals gewoonlijk staan er weer een paar speciallekes op het programma. Zaterdag 28 maart is het

Nadere informatie

Dag KSA-ers! Stevige KSA-groeten, Jullie hoofdleiding, Elien en Matthias. *: Meer informatie verder in het boekje. Wist je dat:

Dag KSA-ers! Stevige KSA-groeten, Jullie hoofdleiding, Elien en Matthias. *: Meer informatie verder in het boekje. Wist je dat: P W AA KS -E M 2017 2016E V :A Dag KSA-ers! Wat is het KSA-jaar weer voorbijgevlogen! We zijn reeds aan ons 3 de boekje en helaas ook laatste boekje aanbeland. Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten

Nadere informatie

Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar!

Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! Beste KSA ers, Eindelijk is het weer zover! Nog nagenietend van een fantastisch kamp en bijna bekomen van de zomervakantie, start voor ons weer het nieuwe werkjaar! We hebben dit jaar het genoegen 14 nieuwe

Nadere informatie

Karel en Caroline ( allebei oudleiding van de KSA) getrouwd zijn? En dat we allemaal hen veel geluk wensen?

Karel en Caroline ( allebei oudleiding van de KSA) getrouwd zijn? En dat we allemaal hen veel geluk wensen? P KSA-VKSJA W 2015-2016 D -M V :M E Dag KSA-ers! Wow, is het al terug december?! Het eerste trimester is zoals gewoonlijk weer voorbijgevlogen. Na talloze ongelooflijke activiteiten in de schitterende

Nadere informatie

De Kabouters. 7jan: Belle en de kaboutervergadering. 14jan: de 3 kabouters en de boze wolf-vergadering

De Kabouters. 7jan: Belle en de kaboutervergadering. 14jan: de 3 kabouters en de boze wolf-vergadering De Kabouters 10 dec: spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste kabouter van het land 17dec: kerstfeestje van 19u tot 21u breng een cadeautje mee van ongeveer 5euro 7jan: Belle en de kabouter

Nadere informatie

Om nog een cliché boven te halen: Last, but not least, want dit boekje zal weer vol topactiviteiten staan voor alle leeftijdsgroepen!

Om nog een cliché boven te halen: Last, but not least, want dit boekje zal weer vol topactiviteiten staan voor alle leeftijdsgroepen! Dag KSA-ers! We zijn reeds aan ons 3 de en helaas ook laatste boekje aanbeland. Het KSA-jaar is zoals vanouds weer voorbijgevlogen, een ideaal moment om het cliché Time flies when you re having fun boven

Nadere informatie

Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor

Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor Programmaboekje KSA Aalter Februari - mei VU: Charlotte en Noor B A T T L E O F T H E S L O E B E R S 02/03 JONGENS VS MEISJES-VERGADERING 09/03 BLOEMETJESKAMPIOEN OM 14U AAN DE KADANS 16/03 MASTER

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

We komen stilaan in de koudste periode van het jaar, dus vragen we jullie om de kindjes met warme kleren naar de KSA te sturen.

We komen stilaan in de koudste periode van het jaar, dus vragen we jullie om de kindjes met warme kleren naar de KSA te sturen. Dag KSA-ers! De start van het nieuwe werkjaar was alweer een knaller van formaat! Met jullie grote opkomst op elke activiteit, hebben we er al super toffe zaterdagnamiddagen op zitten. We komen stilaan

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders Kabouters Liefste kabouters en kabouterouders WE ARE BACK! Als je dit boekje in je handen hebt wilt dat zeggen dat er nieuw KSA-werkjaar voor de deur staat! Voor de meeste is het een blij terugzien en

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018 Kriebelkrantje Startdag & najaar 2018 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (5-8 jaar)... 5 Pagadders

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas.

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas. Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar Melanie Holderick Grote Ganzeplas 11 16 april 1983 melanieholderick@yahoo.co.uk 0494/60 52 71 Melanie is als lid 2 keer meegeweest op kamp met de vksj. Ze

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2017-2018 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar

Informatiebundel KLJ- jaar Informatiebundel KLJ- jaar 2016-2017 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een groep enthousiastelingen

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan! Informatiebundel KLJ- jaar 2017-2018 Gewoon gaan! 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe.

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe. Jonghernieuwers Hallo vrienden en vriendinnen Dit jaar ga ik samen met die gekke Frederic en gekke Gert-Jan leiding geven aan die gekke jonghernieuwers!!! Ik ben veranderd van leider bij die schattige

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Najaar 2017

Kriebelkrantje. Najaar 2017 Kriebelkrantje Najaar 2017 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (6-8 jaar)... 5 Pagadders (8-10 jaar)...

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari December 2017 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol Chiro Jomokri en Komverdrom Kadol Hallo Chiro vriendjes! Groot feest, want Chiro Jomokri en Komverdrom vliegen er weer in! Ook dit jaar staat er een knotsgekke leidingsploeg voor jullie klaar met nog gekkere

Nadere informatie

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas November - December KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en ouders! Amai, de maanden

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2016 2017 kan terug van start gaan. Dit jaar kende de kabouterban een grote verandering. Banleider Paté en leidster Charlene die al drie jaar

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor!

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! voor alle jongens geboren in 2012 en 2013 1 september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! 8 september van 14u tot 17u DE start van het Chirojaar. Jullie zijn

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje September december 2016 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren dit jaar opnieuw knotsgekke activiteiten

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

t Schriftje Oktober - November 2019

t Schriftje Oktober - November 2019 t Schriftje Oktober - November 2019 Dag allerliefste gidskes! Na een zomer vol mooie kampen, een spetterende show en een heerlijke barbecue op Jubijan, zijn wij weer helemaal klaar om er terug in te vliegen!

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit Kamp 2014 De examens of toetsen zijn bijna achter de rug, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Programmaboekje Kapoenen Centrum

Programmaboekje Kapoenen Centrum Programmaboekje Kapoenen Centrum 1 e semester 2016-2017 Wie zijn wij? Hallo Kapoenen! Ik ben Jitte. Mijn totem is zonnegloedblauwe opgewekte arasari. Ik hou van kampen bouwen, bosspelen spelen, knutselen

Nadere informatie

Beste ouders en kapoentjes,

Beste ouders en kapoentjes, Beste ouders en kapoentjes, Het is bijna zover! Het kamp is nog maar net voorbij en er staat alweer een nieuw scoutsjaar voor de deur. Jullie leiders zijn er na een aantal weken rust helemaal klaar voor

Nadere informatie

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2 Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE 2017-2018 N 2 Woordje van de groepsleiding Beste ouders en lieve leden Allereerst willen we jullie een geweldig en een abnormaal 2018 wensen! Om met goede voornemens

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Onze eerste drukke maand september zit erop, waarin de leiding zo blij was om vele nieuwe en oude KSA gezichten terug te zien! Ook ons kermisweekend was weer een geweldig

Nadere informatie

Leidingsboekje. KSA Lotenhulle-Poeke Jongens

Leidingsboekje. KSA Lotenhulle-Poeke Jongens Leidingsboekje KSA Lotenhulle-Poeke Jongens 1 Voorwoord Beste leden en ouders Na een lange zomer zonder KSA is het eindelijk weer zover, het werkjaar 2018 2019 is van start gegaan. Dit jaar gaan we jullie

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. GEEF ONS RUIMTE Dit Chirojaar staat helemaal in het teken van de ruimte. Ziggy neemt ons mee naar Planeet Strikta, waar hij woont. Maar

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie