Ook hebben we eind januari een proefles yoga georganiseerd. De lessen zijn vervolgens gestart.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ook hebben we eind januari een proefles yoga georganiseerd. De lessen zijn vervolgens gestart."

Transcriptie

1 Jaarverslag activiteiten/ gebeurtenissen ReumActief in Op 7 januari zijn we naar de jaarlijkse vrijwilligersavond van de Gemeente Stadskanaal geweest. Op dezelfde avond zijn ook twee vrijwilligers van ReumActief naar de vrijwilligersavond/nieuwjaarsreceptie van de gemeente Borger-Odoorn geweest. Op 8 januari was er een overleg van onze voorzitter met het Gehandicapten Platform Stadskanaal en anders betrokkenen over de te organiseren voorlichting over de huishoudelijke hulp en transities zorg. Op 20 januari was er eveneens weer een overleg hierover. In verband met de ontwikkelingen betreffende de huishoudelijke hulp die werd afgeschaft, hebben we op 16 januari een gesprek met advocaat Klopstra gehad. We hebben hem uitgenodigd om over dit onderwerp het één en ander te vertellen tijdens de lezing die we op 5 februari aan alle belangstellenden hebben aangeboden. Deze avond werd in grote getalen bezocht. Ook Ieder(n), in de personen van Marijke Hempenius en Jan Jasper Homan (juridisch loket) verzorgden een groot deel van deze voorlichtingsavond aan mensen die hun hulp dreigden kwijt te raken en thuiszorgmedewerkers. De gemeente was in de personen van een beleidsmedewerker Maatschappelijke Zaken en een WMO consulente aanwezig. Ook hebben we eind januari een proefles yoga georganiseerd. De lessen zijn vervolgens gestart. We zijn in gesprek geweest met de manager van Pagedal, waar onze leden fitnesslessen konden gaan volgen. Ook dit is daar gestart. Op 11 februari hebben we een lezing over osteoporose en blaasproblemen georganiseerd. Deze avond werd gegeven door Remedica. Onze voorzitter heeft diverse vergaderingen gevoerd met onze vrijwilligster Karin Vos over de op te zetten inloop uren en te geven voorlichting op o.a. scholen. Op 19 maart gaven Karin Vos en Anita Sanders een voorlichting op een MBO school. 23 Maart was de kascommissie op bezoek om de boeken te controleren. Allemaal weer prima in orde bevonden. Eind maart hebben we twee dames van Schuld Support op bezoek gehad. We hebben bedacht wat we eventueel voor elkaar zouden kunnen betekenen. Aangezien vele leden van ReumActief er financieel niet rooskleurig voor staan. Op 2 april hebben we onze algemene ledenvergadering gehouden.

2 De voorzitter en secretaris van onze vereniging nemen ook deel aan het bestuur van de Klap tot Klap Loop. Hier hebben we vele vergaderingen voor bijgewoond en hebben we tijdens de na-inschrijving op 4 april ons steentje bijgedragen. 6 April waren we actief aanwezig bij de Klap tot Klap loop, waar ReumActief het Goede Doel van 2015 was. Een mooi aantal leden van ReumActief namen deel aan de loop in de vorm van 5 of 10 km sportief wandelen/nordic walken. In mei hebben we nieuwe folders (algemeen en beweegactiviteiten) laten drukken. Op 9 mei bestond ReumActief 3 jaar! Hier hebben we met het bestuur onder het genot van een kop koffie en gebak bij de voorzitter thuis even bij stilgestaan. Op 30 mei zijn we naar de besturendag in Amersfoort geweest. In het Refaja Ziekenhuis te Stadskanaal werd een beweegweek georganiseerd in de tweede week van juni. Hier hebben ook wij een stand gekregen, waar we bezoekers aan het ziekenhuis van informatie omtrent de vereniging hebben voorzien. 2 Juni hadden onze voorzitter en een ander bestuurslid een overleg met de FES Groningen/Friesland in Drachten. Hier werd ondermeer gesproken over Wereld Reuma Dag en een aantal inloopmiddagen die we samen kunnen organiseren. Onze voorzitter had diverse gesprekken met gedupeerde cliënten die hun thuiszorg dreigden te verliezen en heeft een aantal actief ondersteund in hun bezwaarprocedure. Ook was er intensief contact met de juristen van Ieder(in), die 15 leden van ons ondersteunt in hun bezwaar en met advocaat Matthijs Vermaat, die eveneens de belangen van een lid van ons behartigt. Deze procedures lopen nog, echter er zijn positieve berichten omdat de gemeente de thuiszorg weer onder gaat brengen bij de WMO2015 en allen die in bezwaar zijn gegaan herstel van hun uren (tot in ieder geval 1 mei) heeft gegeven. Op 10 juni zijn we met het bestuur een dagje uit geweest naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Eind juni heeft het bestuur overleg met het bestuur van de Bechterew Vereniging Kanaalstreek gehad. We hebben besloten om bepaalde gebeurtenissen samen te organiseren. 29 Juni bezochten Karin Vos (vrijwilliger voorlichting) en onze voorzitter een mini symposium in Beatrixoord georganiseerd door de RPV Groningen. In juli hebben we vele voorbereidingen getroffen voor de organisatie van Wereld Reuma Dag. Op 12 augustus hebben we kennis gemaakt met de eigenaresse van Fit en Zo, de sportschool waar we vanaf september sporten.

3 Een week later heeft een medewerker van een bedrijf in mediavormgeving ons voorgelicht wat de mogelijkheden zijn omtrent het maken van een promofilm. 26 augustus hebben we besloten losgekoppeld te willen worden van Praktijk Fysiotherapie in Musselkanaal. We werden te vaak gezien als onderdeel van deze praktijk, waardoor er een scheef beeld van onze vereniging ontstond en we niet met andere praktijken fysiotherapie in gesprek kwamen, noch doorverwijzingen via anderen konden verkrijgen.. Op 31 augustus hebben we een bespreking gehad met de Bechterew Vereniging, Wenneke Molema, fysiotherapeuten en twee leden van het Rode Kruis over de invulling van Wereld Reumadag. Op 5 september hebben we weer deelgenomen aan de Leer- en Doe markt te Stadskanaal. Door het slechte weer weinig aanloop, maar toch weer wat mensen enthousiast gemaakt om aan onze beweegactiviteiten deel te nemen. Ook hebben we in september meer reclame materiaal laten maken. Zo hebben we bijvoorbeeld banners en visitekaartjes aangeschaft. En poloshirts, joggingbroeken en soft-shell jassen laten bedrukken met ons logo er op. Op 16 september stond de inloopmiddag bij Fit en Zo op het programma. We hebben een hele mooie middag gehad, wat begon met het opnemen van het promofilmpje. Een aantal (bestuurs-)leden werden geïnterviewd en een aantal beweegactiviteiten werden gefilmd. Zo werd o.a. vastgelegd welke fitnesstoestellen zich in de zaal bevinden, wat jumping inhoudt en hoe de warmte cabines werken. De belangstellenden werden rondgeleid en voorgelicht wat resulteerde in een mooie groep, die nu iedere woensdagavond samen traint. 19 September was een informeel overleg met fysiotherapeuten over de mogelijke verandering qua organisatie hydrotherapie. 23 september zijn we, samen met onze nieuwe fysiotherapeut voor de hydrotherapie, naar Huis voor de Sport in Hoogezand geweest. Daar is ons uitgelegd hoe het werkt als de fysiotherapeut werkzaamheden voor ons verricht, maar middels een contract met Huis voor de Sport wordt uitbetaald. Ook zijn we in september gestart met het opzetten van een nieuwe website. Hier zijn we nog mee bezig. Om het één en ander in de uitzending van zaterdag 3 oktober te vertellen over Wereld Reumadag, werden we door RTV Borger-Odoorn uitgenodigd. We zijn twee keer live in de uitzending geweest om deze dag te promoten. Onze voorzitter is ook in een kort interview live op Radio Westerwolde geweest.

4 5 Oktober ondersteunden we een cliënt bij de hoorzitting inzake haar bezwaar huishoudelijke hulp gemeente Stadskanaal. Op 10 oktober werd Wereld Reumadag gehouden in Stadskanaal. Er waren vele mensen uitgenodigd; allen of reuma gerelateerd of op een andere manier op het gebied van gezondheid. Een mooie dag, waar zowel ReumActief als de Bechterew Vereniging een aantal nieuwe leden aan over heeft gehouden. In november zijn we naar verschillende fysiopraktijken in de regio geweest. Dit, naar aanleiding van onze brief aan vele praktijken om bekend te maken dat we niet meer afhankelijk zijn van de praktijk in Musselkanaal. Een goede zet geweest, aangezien er nu van alle kanten reacties komen om op gesprek te komen. Ook de eerste doorverwijzingen zijn een feit. 12 november hebben we als afsluiting en dank aan de vrijwilligers van Wereld Reumadag een gezellige avond gehad door samen te gaan dineren. Dit samen met alle vrijwilligers van die dag van de BPV Kanaalstreek. 13 November zijn onze voorzitter en Karin vos naar een cursus participatie en belangenbehartiging in Utrecht geweest. Op 16 november zijn we naar de ledenavond van de Rabobank geweest in het Pagedal in Stadskanaal. Een gezellige avond, waar alle leden van de Rabobank Zuid Oost Groningen voor waren uitgenodigd. Ook een zeer leerzame avond omdat Annemarie van Gaal vertelde over haar carrière en met tips kwam om uit de financiële problemen te komen en te blijven. 3 December had onze voorzitter een overleg met de heer Lievens, beheerder MFA gebouw Het Lint in Musselkanaal en medewerker Welstad. Dit was oriënterend over mogelijke zaalhuur, rondleiding en mogelijke organisatie activiteiten zoals een beweegmarkt in Op 7 december zijn we s avonds met het bestuur en onze vrijwilligers naar het Provinciehuis in Groningen geweest. Uit de meer dan 100 inzendingen, waren we in de categorie Zorg genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs. Helaas werden we niet als winnaar uitgeroepen, maar werden we toch met een tweede prijs verrast door een cheque van 1.000,= in ontvangst te mogen nemen. 8 December hadden we als bestuur een gesprek met 3 fysiotherapeuten die als oproepkracht voor ons gaan werken. Als afsluiter van de gebeurtenissen in 2015: de besturen-dag in Maarssen. Een mooie dag, waar we samen met de Bechterew Vereniging voor werden gevraagd een presentatie te geven.

5 Maandelijks werd een bestuursvergadering georganiseerd. Ook tussentijds was er met grote regelmaat overleg. Zeer frequent is er overleg geweest met fysiotherapeuten over de hydrotherapie en Nordic Walking. donderdag 31 december 2015

1. Anita opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom.

1. Anita opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom. Notulen ledenvergadering d.d. 21 maart 2013 Aanwezig: Anita Sanders, Ella van Riezen, Angelique Dol, Karin Vos, Coby Mulder, Trijnie Woltman, Hennie Folkers, Annelies van Oosten, Roel Akkerman, Marianne

Nadere informatie

M.k.a.: Hennie de Wit, Maureen Rozenberg, Dina Stoker, Marianne Becker. 1. Anita opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom.

M.k.a.: Hennie de Wit, Maureen Rozenberg, Dina Stoker, Marianne Becker. 1. Anita opent om uur de vergadering en heet iedereen welkom. Notulen ledenvergadering d.d. 27 maart 2014 Aanwezig: Anita Sanders, Angelique Stoker, Coby Mulder, Anne Eikmans, Annie Joosten, Gré Springer, Trijnie Woltman, Hennie Folkers, Jantje Schuring, Annelies

Nadere informatie

website SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB te Soest

website   SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB te Soest 1 Jaargang 18 nummer 5, mei 2016 MAGAZINE website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoesteo@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB 094.43.67.461 te Soest oefengroepen: Sportief wandelen iedere dinsdagmiddag

Nadere informatie

Voorwaarden projectaanvragen voor lokale reumapatiëntenverenigingen 2018

Voorwaarden projectaanvragen voor lokale reumapatiëntenverenigingen 2018 Voorwaarden projectaanvragen voor lokale reumapatiëntenverenigingen 2018 Wilt u voor uw lokale reumapatiëntenvereniging subsidie voor een project aanvragen bij het Reumafonds? Daarvoor is een aantal voorwaarden

Nadere informatie

STICHTING RECHTSWINKEL MAARSSEN JAARVERSLAG 2010

STICHTING RECHTSWINKEL MAARSSEN JAARVERSLAG 2010 STICHTING RECHTSWINKEL MAARSSEN JAARVERSLAG 2010 Stichting Rechtswinkel Maarssen P/a Gezondheidscentrum Boomstede Boomstede 204 3608 AK MAARSSEN Email: info@rechtswinkelmaarssen.nl Inloopspreekuur elke

Nadere informatie

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken,

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken, 1 Jaargang 20 nr.7 augustus2018 MAGAZINE website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoesteo@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB094.43.67.461 te Soest oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom we gegevens nodig hebben

Privacyverklaring. Waarom we gegevens nodig hebben Privacyverklaring gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Niet alleen vanwege de eisen die de wet stelt, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden uw privacy te waarborgen. Op deze pagina laten we u weten

Nadere informatie

activiteitenoverzicht augustus 19

activiteitenoverzicht augustus 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan augustus 19 Inhoud 1. Nieuws 4 2. Interview 5 3. Lunchen met Mike 6 4. Activiteitenoverzicht 7 Groepsbegeleiding 7 Inloop Curtisslaan & Inloop Ypendael 7 Bakken

Nadere informatie

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of JAARVERSLAG 2016 1 Jaarverslag 2016 Bestuur en Leiding Het verenigingsjaar 2016 was voor ODI een redelijk rustig jaar in de aanloop naar het jubileumjaar 2017. Qua samenstelling van het bestuur en de leiding

Nadere informatie

Stichting Seniorenplatform Gouda. Jaarverslag 2014

Stichting Seniorenplatform Gouda. Jaarverslag 2014 Gouda, 20 februari 2015 Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2014 De topics in 2014: Lancering van de website van de SSG Het forum rond de gemeenteraadsverkiezingen In gesprek met de ouderenbonden

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

Leertafel cliëntondersteuning. Marijke Hempenius en Nienke van der Veen 9 april 2015

Leertafel cliëntondersteuning. Marijke Hempenius en Nienke van der Veen 9 april 2015 Leertafel cliëntondersteuning Marijke Hempenius en Nienke van der Veen 9 april 2015 Even voorstellen Ieder(in) Netwerk Missie Belangenbehartiging, Toerusten, Platform & Dienstverlening Opbouw presentatie

Nadere informatie

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Algemene ledenvergadering 18 januari 2017 Britt Mirlynn van Vliet Voorzitter Secretaris Penningmeester Externe Contacten Dit plan is geschreven, omdat

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

Evaluatie Jaarplan 2014

Evaluatie Jaarplan 2014 Evaluatie Jaarplan 2014 1. Inleiding Aan het jaarplan 2014 is dankzij de inzet van velen; mentoren, coördinatoren op een goede manier invulling gegeven. Hieronder de bereikte resultaten. 2. Doelen De volgende

Nadere informatie

Kennissessie 3 cliëntondersteuning. Marijke Hempenius en Ina Vijzelman 6 april 2017

Kennissessie 3 cliëntondersteuning. Marijke Hempenius en Ina Vijzelman 6 april 2017 Kennissessie 3 cliëntondersteuning Marijke Hempenius en Ina Vijzelman 6 april 2017 Even voorstellen Ieder(in) Netwerk Missie Belangenbehartiging, Toerusten, Platform & Dienstverlening En wie bent u Cliëntenraad

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

Stichting Thuis Sterven De Ronde Venen. Jaarverslag 2010. Tel: 06-51.45.11.30. Aangesloten bij het Landelijk Steunpunt VPTZ, Bunnik

Stichting Thuis Sterven De Ronde Venen. Jaarverslag 2010. Tel: 06-51.45.11.30. Aangesloten bij het Landelijk Steunpunt VPTZ, Bunnik Stichting Thuis Sterven De Ronde Venen Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Jaarverslag 2010 Tel: 06-51.45.11.30 Aangesloten bij het Landelijk Steunpunt VPTZ, Bunnik www.thuissterven.info De inhoudsopgave

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Participatiewet. en Jeugdwet

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Participatiewet. en Jeugdwet Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Participatiewet en Jeugdwet Jaarverslag Wmo-raad Gemeente Bellingwedde 2015 1 De wet Wmo Vanaf 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor nagenoeg alle hulp en

Nadere informatie

MEER SERVICE DANKZIJ MEDEWERKERS MET EEN BEPERKING

MEER SERVICE DANKZIJ MEDEWERKERS MET EEN BEPERKING MEER SERVICE DANKZIJ MEDEWERKERS MET EEN BEPERKING INTERVIEW MET DODO COSSEE VAN REUMA EN REVALIDATIE ROTTERDAM in dit artikel: > met elkaar > meer service > leerproces > gewoon beginnen Bij het centrum

Nadere informatie

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN IN GRONINGEN EN DRENTHE JAARVERSLAG 2010 *Inleiding De leden van de raad De provinciale raad van kerken in Groningen en Drenthe (voortaan de raad ) bestaat uit leden die namens

Nadere informatie

website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoest@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41 SNSB 094.43.67.461 te Soest

website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoest@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41 SNSB 094.43.67.461 te Soest Jaargang 18 nummer 1, jan2016 1 MAGAZINE website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoest@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41 SNSB 094.43.67.461 te Soest oefengroepen: Sportief wandelen iedere dinsdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2019 nr. 4

Nieuwsbrief 2019 nr. 4 Nieuwsbrief 2019 nr. 4 Clubkampioenschappen Op 29 en 30 maart is de eerste wedstrijd van het clubkampioenschap gereden en op 16 en 17 mei waren de 2 e wedstrijden van de clubkampioenschappen. De derde

Nadere informatie

Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013

Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013 Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013 Deelnemen aan de samenleving Zelfstandig blijven Aan het werk blijven Senioren doen mee Gouda 11 maart 14 Een woord vooraf 1. Stichting Seniorenplatform

Nadere informatie

Afdeling Alphen aan den Rijn - Leiden. Startdocument

Afdeling Alphen aan den Rijn - Leiden. Startdocument Afdeling Alphen aan den Rijn - Leiden Startdocument Mei 2002 Aanleiding Het afdelingsbestuur is officieel gestart met zijn werkzaamheden op de algemene ledenvergadering van 24 april 2002. De eerste bestuursvergadering

Nadere informatie

DÓÓR EN VÓÓR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING

DÓÓR EN VÓÓR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING DÓÓR EN VÓÓR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING 1 Inhoud: Voorbereidingen blz. 3 Onderling Sterk vereniging in Meppel blz. 4 Downpower op de basisscholen blz. 5 Wmo Markt blz. 6 Informatie avond aan

Nadere informatie

In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit:

In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit: JAARVERSLAG Wmo-adviesraad Epe 2017 Postbus 49 8160 Epe www.wmoadviesraadepe.nl info@wmoadviesraadepe.nl In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit: Mevrouw C. Van der Valk, voorzitter (tot 1 september)

Nadere informatie

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden Informatie over de Landelijke Koepel Wmo-raden Inhoud De landelijke Koepel Gegevens van de Koepel Lidmaatschap van de Koepel Meer informatie? Inschrijfformulier Zomer 2015 2 1. informatie over de landelijke

Nadere informatie

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg versie 1: werkdocument Bespreking in de bestuursvergadering d.d. 19 januari 2015 Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn

Nadere informatie

Jaarverslag Nederlands Lymfoedeem Netwerk NLNet

Jaarverslag Nederlands Lymfoedeem Netwerk NLNet Jaarverslag 2012 Nederlands Lymfoedeem Netwerk NLNet Inleiding Met dit jaarverslag biedt het bestuur van NLNet de donateurs, financiers en andere geïnteresseerden inzage in beleid en uitvoering in 2012

Nadere informatie

Jaarverslag Voorwoord

Jaarverslag Voorwoord Voorwoord Hierbij bieden we u als lid ons jaarverslag over 2016 aan. Wij bedanken alle leden, het Reumafonds, het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek, de afdeling Reumatologie van het UMC St. Radboud,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Sport en Beweeg december 2015

Nieuwsbrief Stichting Sport en Beweeg december 2015 Nieuwsbrief Stichting Sport en Beweeg december 2015 Met deze nieuwsbrief wil de stichting Sport en Beweeg belangstellenden informeren en enthousiasmeren voor de stichting Sport en Beweeg. Voorwoord Het

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Bestuursvergadering, jaarcijfers, website, bestuurssamenstelling.

Bestuursvergadering, jaarcijfers, website, bestuurssamenstelling. Jaaroverzicht 2018 van Stichting Parkinson de Kempen 03.01.2018 Zorgdag winterfeesten 2018. 20 personen namen deel vanuit de Stichting Parkinson De Kempen. Voortijdige einde in verband met storm en gevaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2015

Nieuwsbrief 1 april 2015 Nieuwsbrief 1 april 2015 Inhoud studiedagen Zoals u weet, organiseert de Waalse school regelmatig studiedagen voor het personeel. Om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden, vindt de school het belangrijk

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014 Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2014 Inleiding... 3 Activiteiten... 3 Algemeen... 3 Fondsen werving.... 3 Public Relations... 4 Bestuurssamenstelling... 5 Financiën... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Algemeen Het bestuur

JAARVERSLAG 2016 Algemeen Het bestuur JAARVERSLAG 2016 Algemeen In september 2000 opende 't Paradies met als algemene beleidsdoelstelling: door een aanbod van activiteiten, aansluitend bij de wensen en behoeften, de senioren ondersteunen in

Nadere informatie

Jaarverslag Voorwoord

Jaarverslag Voorwoord Voorwoord Hierbij bieden we u als lid ons jaarverslag over 2018 aan. Wij bedanken alle leden, het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek, de afdeling Reumatologie van het UMC St. Radboud, OIM, POM Revalidatietechniek,

Nadere informatie

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde Jaarverslag 2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van Huurders Belangen Zeewolde over het jaar 2016. Een jaar waarbij wij als HBZ een belangrijke speler geworden zijn in het overleg met de gemeente

Nadere informatie

Jaarverslag Zeggenschap

Jaarverslag Zeggenschap Jaarverslag Zeggenschap 2014 1 Odion, januari 2015 hallo Hallo, 2014 is voorbij gevolgen. Er is weer veel gebeurd op het gebied van zeggenschap. In dit verslag breng ik jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen,

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

JAARVERSLAG Landelijke endometriose dag. Donateurs en achterban

JAARVERSLAG Landelijke endometriose dag. Donateurs en achterban 27 MAART 2017 ENDOMETRIOSE STICHTING Donateurs en achterban DE DONATEURS ZIJN IN TE DELEN IN VERSCHILLENDE GROEPEN LANDELIJKE ENDOMETRIOSE DAG 2016 MMC BEURZEN EN CONGRESSEN 2016 WEBSITE BELANGRIJK COMMUNICATIE

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Bestuur HV InterWhere 3 Nieuwjaarsbijeenkomst 3 Algemene ledenvergadering 4 Scholing 4 Bewonerscommissie (BC) en Flatteams

INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Bestuur HV InterWhere 3 Nieuwjaarsbijeenkomst 3 Algemene ledenvergadering 4 Scholing 4 Bewonerscommissie (BC) en Flatteams INHOUDSOPGAVE blz Inleiding 2 Bestuur HV InterWhere 3 Nieuwjaarsbijeenkomst 3 Algemene ledenvergadering 4 Scholing 4 Bewonerscommissie (BC) en Flatteams (FT) 5 Overleg HV InterWhere/Intermaris 5 Woonbond

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Regio Zuid- Holland - april 2017

Regio Zuid- Holland - april 2017 Voorwoord Bent u ook nieuwsgierig naar de activiteiten en ontwikkelingen binnen de regio Zuid-Holland? In deze nieuwsbrief leest u er meer over. Het bestuur wil mensen en activiteiten verbinden en behartigt

Nadere informatie

Jaarverslag Terugloop van donateur, groei van stem in de zorg

Jaarverslag Terugloop van donateur, groei van stem in de zorg Jaarverslag 2015 Terugloop van donateur, groei van stem in de zorg Webshop In onze webshop zijn, folders, informatieboeken en andere leuke hebbedingetjes te koop. Landelijke Endometriose Dag 2015 Een dag

Nadere informatie

Onderzoek POD en Sport

Onderzoek POD en Sport 2015 Onderzoek POD en Sport Inhoud Inleiding... 2 Conclusie... 3 Aanbevelingen... 6 Het bestuur... 7 Jeugdtrainers... 8 Jeugdleden... 9 Vrijwilligers... 10 Ouders... 11 Resultaten... 12 1 Inleiding Het

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Thuiszorg Geldrop en Nuenen C.A.,

Stichting Vrijwilligers Thuiszorg Geldrop en Nuenen C.A., JAARVERSLAG 2017 Stichting Vrijwilligers Thuiszorg Geldrop en Nuenen C.A., KvK 41091425, Gerwenseweg 37, 5674SE Nuenen info@vrijwilligerszorgthuis.nl 1 Inhoudsopgave. 1. Voorwoord 2. Verslag van het bestuur

Nadere informatie

Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek

Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek RAPPORTAGE Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek Gemeente Noordenveld augustus 2017 Managementsamenvatting De gemeente Noordenveld heeft ZorgfocuZ gevraagd om een aanvullend onderzoek te doen onder

Nadere informatie

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Jaarrekening 2014 5. Jaarverslag 2014 6. Bestuur: Voorzitter aftredend en herkiesbaar.

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND

Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Activiteiten in 2014... 3 Naamsbekendheid in Rotterdam en omstreken... 3 Voorlichtingen,

Nadere informatie

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Jaaroverzicht 2015 van Stichting Vrienden van t Huys te Hoecke (SVHH) Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Het contactadres van SVHH is: Zorgwaard locatie t Huys te Hoecke,

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2018 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012

ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012 ONTMOETINGSPROJECT voor HINDOSTAANSE OUDEREN A S H A Utrecht ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012 Winnaar Vrijwilligersprijs Utrecht XL 2011 Categorie: Verbinding Ontmoetingsproject Hindostaanse

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inhoud. Inleiding 1 Van het bestuur 2 Van de coo rdinatoren 4 VPTZ thuis Zeeuwsch-Vlaanderen 7 De Meander 8 Contactinformatie 9

INHOUDSOPGAVE. Inhoud. Inleiding 1 Van het bestuur 2 Van de coo rdinatoren 4 VPTZ thuis Zeeuwsch-Vlaanderen 7 De Meander 8 Contactinformatie 9 JAARVERSLAG 2013 INHOUDSOPGAVE Inhoud Inleiding 1 Van het bestuur 2 Van de coo rdinatoren 4 VPTZ thuis Zeeuwsch-Vlaanderen 7 De Meander 8 Contactinformatie 9 INLEIDING Inleiding Sinds 1 januari 2008 is

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2015 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

KERNPRINCIPES EN UITGANGSPUNTEN VAN DE VERENIGING

KERNPRINCIPES EN UITGANGSPUNTEN VAN DE VERENIGING - Officiële naam Vereniging afdeling West-Friesland en Omstreken van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling West-Friesland en Omstreken) - Fiscaal nummer 8084.04.180

Nadere informatie

Anoiksis is een onafhankelijke vereniging voor en door psychosegevoelige mensen.

Anoiksis is een onafhankelijke vereniging voor en door psychosegevoelige mensen. BELEIDSPLAN 2018-2020 VERENIGING ANOIKSIS, Anoiksis is een onafhankelijke vereniging voor en door psychosegevoelige mensen. Anbi Mei 17, 2018 Gepubliceerd door Anoiksis Vereniging Anoiksis RSIN/fiscaal

Nadere informatie

Speeltuin De Rivierenwijk Jaarverslag 2013

Speeltuin De Rivierenwijk Jaarverslag 2013 Speeltuin De Rivierenwijk Jaarverslag 2013 Inhoud Voorwoord... 3 In de speeltuin... 4 Activiteiten... 5 Leden- en Bezoekersaantallen... 5 Het speeltuingebouw... 6 Bestuur... 7 Contact met de leden... 7

Nadere informatie

Jaarverslag 2013: uitbreiding Stichting Marjoleinveldkruiden

Jaarverslag 2013: uitbreiding Stichting Marjoleinveldkruiden 1/4 Jaarverslag 2013: uitbreiding Stichting Marjoleinveldkruiden Marjoleinveldkruiden is een aandachtsboerderij waar gewerkt wordt door een klein aantal mensen, die vanwege hun lichamelijke en/of verstandelijke

Nadere informatie

Jaarverslag KAISZ 2016

Jaarverslag KAISZ 2016 Jaarverslag KAISZ 2016 1 Jaarverslag KAISZ 2016 Voor u ligt het jaarverslag van de vereniging KAISZ (Kinderen met een Auto-Immuun of Auto-Inflammatoire Systeem Ziekten). Dit verslag bestaat uit een algemeen

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang

Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang Inhoud Themabijeenkomst over WONEN 30 mei Maandelijkse inloop Nieuws kerngroep en klankbordgroep Zorg Divers nieuws Bereikbaarheid Stadsdorp Tot slot Themabijeenkomst

Nadere informatie

Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn. Jaarverslag 2014

Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn. Jaarverslag 2014 Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn Jaarverslag 2014 Voorwoord Geachte lezer, D O O R G A A N Voor u ligt het jaarverslag 2014 van de Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn (SGB). Een jaar waarin we als

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Activiteitenplan FODOK 2016

Activiteitenplan FODOK 2016 Federatie van Ouders van Dove Kinderen - met of zonder CI Postbus 354 3990 GD Houten 030-2900360 1. Algemene informatie Hoofddoelstelling Aan te vragen subsidie voor 2016 De FODOK streeft naar een situatie

Nadere informatie

Platform Maatschappelijke Ondersteuning Jaarverslag 2012

Platform Maatschappelijke Ondersteuning Jaarverslag 2012 Platform Maatschappelijke Ondersteuning Jaarverslag 2012 Jaar van 'oprichting' Wij behartigen uw belangen zodat ook u mee kunt doen! Platform Maatschappelijke Ondersteuning Opgericht: 20 juni 2012 Adres:

Nadere informatie

Wat staat er in zorgblad Het manteltje?

Wat staat er in zorgblad Het manteltje? Het zorgblad voor mantelzorgers en zorgvragers Hoe kunnen mantelzorgers ontlast worden? Alle mantelzorgers zouden zich minder belast voelen als ze eens op vakantie zouden kunnen gaan. Ze zouden er dan

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2016

Sociaal jaarverslag 2016 Sociaal jaarverslag 2016 Inleiding Stichting van Oefentherapeuten Mensendieck ten behoeve van Ontwikkelingswerk in Indonesië (SOMOI) is een stichting van therapeuten die zich inzet voor fysiek beperkte

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 ACTIVEREN - VINDEN - VERBINDEN. Volwassenenwerk. Kinderwerk. Buurtwerk. Informatie en advies. Ondersteuning en bemiddeling

Jaarverslag 2014 ACTIVEREN - VINDEN - VERBINDEN. Volwassenenwerk. Kinderwerk. Buurtwerk. Informatie en advies. Ondersteuning en bemiddeling Jaarverslag 2014 ACTIVEREN - VINDEN - VERBINDEN Volwassenenwerk Kinderwerk Buurtwerk Informatie en advies Ondersteuning en bemiddeling Jeugd- en jongerenwerk VOORWOORD 2014 was voor vele inwoners een spannend

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Welkom. Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei

Welkom. Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei Welkom Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei Programma Jaarverslag 2015 Financieel verslag 2015 / Begroting 2016 Bestuursverkiezingen Pauze Mededelingen Rondvraag Sluiting Jaarverslag 2015 Waar

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Hospice Sint Maartenhuis Winschoten, een bijna-thuis-huis

Hospice Sint Maartenhuis Winschoten, een bijna-thuis-huis Jaarverslag 2018 Hospice Sint Maartenhuis Winschoten Het afgelopen verslagjaar kenmerkte zich aan de ene kant door een consolidatie van de werkzaamheden, maar aan de andere kant is het bestuur samen met

Nadere informatie

Het afgelopen jaar is een enerverend jaar geweest voor het bestuur zoals zal blijken uit onderstaand verslag.

Het afgelopen jaar is een enerverend jaar geweest voor het bestuur zoals zal blijken uit onderstaand verslag. Jaarverslag 2018 Jaarverslag KAISZ 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de patiëntenvereniging KAISZ (Kinderen met een Auto-Immuun of Auto-Inflammatoire Systeem Ziekten). Dit verslag bestaat uit een algemeen

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 STICHTING AFASIE REGIO GRONINGEN

JAARVERSLAG 2006 STICHTING AFASIE REGIO GRONINGEN JAARVERSLAG 2006 STICHTING AFASIE REGIO GRONINGEN Jaarverslag 2006 van de stichting Afasie, regio Groningen VOORWOORD Hierbij bieden wij u aan het jaarverslag over het jaar 2006 van de stichting Afasie,

Nadere informatie

Jaarverslag Zeggenschap

Jaarverslag Zeggenschap Jaarverslag Zeggenschap 2013 1 Odion, december 2013 hallo Hallo, Hier het jaarverslag zeggenschap van Odion. In dit verslag breng ik jullie jaarlijks op de hoogte van al het nieuws over zeggenschap van

Nadere informatie

Revalideren na een knieof heupoperatie in De Die

Revalideren na een knieof heupoperatie in De Die Revalideren na een knieof heupoperatie in De Die Revalideren na een knie- of heupoperatie U gaat revalideren na een knie- of heupoperatie. Wij heten u welkom op de revalidatieafdeling van De Die in Amsterdam-Noord.

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2017 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2017 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Coalitie Erbij Woudenberg: 2017 In vogelvlucht In de laatste maand van het jaar kijk

Nadere informatie

Uitwerking vragenlijst DOL minisymposium

Uitwerking vragenlijst DOL minisymposium Uitwerking vragenlijst DOL minisymposium Tijdens het DOL beweegsymposium zijn aan alle 5 deelnemers (als alternatief voor een evaluatieformulier) drie vragen voorgelegd. Er zijn 9 formulieren met antwoorden

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Jaarverslag 201 1 Jaarverslag 201 Woord van de voorzitter Addicts voor Addicts (A4A) is een nog betrekkelijk jonge organisatie, die informele zorg verleent aan mensen met verslavingsproblemen. Individuele

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering (ALV) ONDERWERP: Activiteitenverslag Datum: 9 juni Vastgesteld door bestuur d.d.

Algemene Leden Vergadering (ALV) ONDERWERP: Activiteitenverslag Datum: 9 juni Vastgesteld door bestuur d.d. AAN: VAN: Algemene Leden Vergadering (ALV) Bestuur ONDERWERP: Activiteitenverslag 2015 Datum: 9 juni 2016 Vastgesteld door bestuur d.d. 8 april 2016 ALGEMENE INFORMATIE Doelstelling van de organisatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Na het turbulente jubileumjaar 2016 is de Museumwoning in 2017 weer in rustiger vaarwater terechtgekomen. Dat wil zeggen: minder publiciteit en minder bezoekers.

Nadere informatie

Jaarverslag Voorwoord

Jaarverslag Voorwoord Voorwoord Hierbij bieden we u als lid ons jaarverslag over 2015 aan. Wij bedanken alle leden, het Reumafonds, het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek, de afdeling Reumatologie van het UMC St. Radboud,

Nadere informatie

Hierbij sturen wij u het jaarverslag 2014 van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuid-West Achterhoek.

Hierbij sturen wij u het jaarverslag 2014 van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuid-West Achterhoek. Geachte heer, mevrouw, Hierbij sturen wij u het jaarverslag 2014 van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuid-West Achterhoek. Mocht u over de inhoud van dit jaarverslag nog vragen hebben

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016 2018 Gegevens Stichting Lonely Lochem Postadres: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Bezoekadres Groene kruisstraatje 4 7241 BP Lochem 06 40 74 70 90 info@lonelylochem.nl www.lonelylochem.nl IBAN:

Nadere informatie

Beleidsplan Harense Historische Kring Old Go

Beleidsplan Harense Historische Kring Old Go Beleidsplan Harense Historische Kring Old Go 2018-2020 Inhoud Algemeen 1 Bestuur 2 Huisvesting 3 Digitalisering 4 Website 5 Social Media 6 Tentoonstellingen/activiteiten 7 Tijdschrift 8 Commissies / Werkgroepen

Nadere informatie

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid Jaarverslag 2017 Dorpshuis De Nesse van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel vastgesteld door het bestuur van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel d.d. 9 april 2018 Inhoud: 1. Het bestuur 2. Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Goede beurt 1 Winkeldemonstraties in UK een succes! 2 P8 aanwezig tijdens Retail congres DOGK - Düsseldorf 4 P8 aanwezig bij ledenbijeenkomsten 4 49 jaar paprika in Nederland:

Nadere informatie

Jaarverslag Voedselbank Wijchen

Jaarverslag Voedselbank Wijchen VOEDSELBANK WIJCHEN EN OMSTREKEN Postbus 151 6600 AD Wijchen Telefoon: 06-27896871 info@voedselbankwijchen.nl Jaarverslag Voedselbank Wijchen 2005-2013 Ontstaan, oprichting en doelstelling. In september

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Wsw-raad Utrecht

Jaarverslag 2010 Wsw-raad Utrecht Jaarverslag 2010 Wsw-raad Utrecht Utrecht, april 2011 Wsw-raad Utrecht Biltstraat 439 3572 AW UTRECHT 030-2331176 1. Inleiding In 2008 is de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) gewijzigd. Eén van deze wijzigingen

Nadere informatie