Veelgestelde vragen. Wie spreek ik aan met een vraag?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen. Wie spreek ik aan met een vraag?"

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Hoe schrijf ik mijn kind(eren) in? Tot wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven? Mijn kindje wordt 3 jaar op het einde van het jaar, kan hij of zij al deelnemen? Schrijf ik mijn kind van 6 best in voor een kamp van 3-6 of van 6-9 jaar? Hoe gebeurt de betaling? Van welke kortingen kan ik gebruik maken? Kan ik mijn kinderen op één locatie afzetten, ook al volgen ze een kamp op verschillende locaties? Zitten mijn kindjes van 3 en 5 jaar in dezelfde groep? Moet ik boterhammen meegeven aan mijn zoon of dochter? Moet ik een drankje of koek meegeven aan mijn zoon of dochter? Hoe regelen jullie het vervoer? Hoe gebeurt de opvang? Wie zijn de monitoren/monitrices van het kamp? Weet ik op voorhand wanneer de kleutertjes op uitstap gaan? Blijven de kleuterkampen constant in Kids Adventure of zijn er uitstapjes? Hoeveel kleuters zullen er op 1 kamp zijn? Kan er een beetje gerust worden in de namiddag? Hoe weet ik wat mijn kleutertje gedaan heeft tijdens de dag? Is er een bezoekmoment voor de ouders of grootouders? Wie spreek ik aan met een vraag?

2 Hoe schrijf ik mijn kind(eren) in? Via onze website: Je surft naar de sportkampen pagina en klikt daar op inschrijven. Vul de gevraagde informatie in op deze pagina s om uw inschrijving door te voeren. Je zal onmiddellijk een bevestigingsmail ontvangen en 1 tot 2 dagen nadien een mail met je factuur. Tot wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven? De inschrijvingen worden afgesloten 7 dagen voor de startdatum van het bewuste kamp. Uit ervaring weten we dat verschillende kampen ruim voor deze datum volzet zijn. We raden dus iedereen aan om de inschrijving niet uit te stellen als ze zeker willen zijn over hun plaatsje op het kamp. Mijn kindje wordt 3 jaar op het einde van het jaar, kan hij of zij al deelnemen? Voor ons als organisatie kan dit, we rekenen hierbij voornamelijk op het inschattingsvermogen van de ouders. Sommige kleuters zijn hier rijp voor, anderen dan weer niet. De keuze is dus aan jullie. Schrijf ik mijn kind van 6 best in voor een kamp van 3-6 of van 6-9 jaar? Voor Teamadventure zijn beide opties mogelijk. Wij rekenen hier op het inschattingsvermogen van de ouders. Kan uw zoon of dochter al goed overweg met kinderen van 7 à 8 jaar, of kiest hij/zij er meestal zelf voor om met kindjes van 5 á 6 jaar te spelen? Van welke kortingen kan ik gebruik maken? Bij inschrijving én betaling voor 1 maart ontvang je 10 euro korting per kamp. Deze korting kan gecummuleerd worden met de korting voor een tweede of derde gezinslid. (zie hieronder) Er wordt een prijsvermindering toegekend van 5 voor deelname van een tweede gezinslid en 10 voor deelname van een derde gezinslid aan hetzelfde kamp. Voorbeeld: Een papa die zijn beide kinderen inschrijft voor hetzelfde kamp en zijn overschrijving doet voor 1 maart krijgt op deze manier in totaal 25 euro korting van ons.

3 U kan een deel van de kostprijs voor de sportkampen (bij een erkende organisatie zoals teamadventure) recupereren bij de belastingsberekening. De voorwaarden voor de fiscale aftrek van de kinderopvang zijn: o De uitgaven moeten gedaan zijn voor kinderen tot 12 jaar; o De belastingsplichtige die de opvangkosten aftrekt, moet zelf een beroepsinkomen genieten; o De kinderen waarvoor men opvangkosten aftrekt, moeten fiscaal ten laste zijn van de belastingsplichtige; o De echtheid en het bedrag moeten gestaafd worden door een fiscaal attest. Het maximale aftrekbare bedrag is beperkt tot 11,20 per dag per kind. Verschillende mutualiteiten komen tussen in de kostprijs bij deelname aan sportkampen. Vraag dit na bij je eigen mutualiteit. Zij beschikken over standaardformulieren. Gelieve deze bij aanvang van het kamp af te geven zodat we deze ingevuld kunnen terugbezorgen op de laatste dag van het kamp. Hoe regelen jullie het vervoer? Wij proberen bij de organisatie van de kampen het vervoeren van de kinderen zoveel mogelijk te beperken. Voor de noodzakelijke verplaatsingen voorziet Teamadventure steeds zelf het vervoer. Wij beschikken hiervoor over enkele minibusjes en tijdens de drukke periodes zetten we voor dit vervoer een bus in. Hoe gebeurt de opvang? Voor de kampen die doorgaan in Kids Adventure voorzien wij opvang s morgens van 8 tot 9u en s avonds van 16 tot 18u. Tijdens deze opvang mogen de kinderen vrij spelen of knutselen in de speeltuin. Mogen wij vragen om bij het brengen of ophalen van uw kinderen steeds uw zoon of dochter aan of af te melden bij de begeleidende monitor? Voor de kampen die doorgaan op het domein van Teamadventure (Bredestraat 71-73, Deinze) voorzien wij opvang s morgens van 8 tot 9u en s avonds van 16 tot 18u. Tijdens deze opvang kunnen de kinderen een strip lezen, samen wat nakaarten of reiken we hen enkele bal en pleinspelen aan onder begeleiding van één van onze monitoren. Mogen wij vragen om bij het brengen of ophalen van uw kinderen steeds uw zoon of dochter aan of af te melden bij de begeleidende monitor?

4 Hoe gebeurt de betaling? Op het einde van de inschrijvingsprocedure via de website krijg je een bevestiging van je gegevens. Als je ook deze bevestigd hebt krijg je na enkele dagen je factuur toegestuurd per mail. Pas na betaling van deze factuur is uw inschrijving definitief. Zonder betaling binnen de 30 dagen wordt de inschrijving als geannuleerd beschouwd. De betaling dient te gebeuren via overschrijving op rek: U ontvangt 3 weken voor aanvang van het kamp een brief met praktische informatie zoals: wat mee te nemen, wanneer wordt u verwacht, specifiek programma... Weet ik op voorhand wanneer de kleutertjes op uitstap gaan? Enkele weken voor de aanvang van het kamp zal je een brief ontvangen met de praktische informatie. Voor de kleuterkampen zal in die brief meer informatie te vinden zijn over de geplande uitstappen. Als de planning omwille van het weer nog wordt aangepast dan worden de ouders op de hoogte gebracht aan de hand van het heen en weer schriftje. Zitten mijn kindjes van 3 en 5 jaar in dezelfde groep? Afhankelijk van het aantal deelnemers aan het bewuste kamp zal de groep op basis van de leeftijd in verschillende deelgroepen verdeeld worden. Dit wil niet zeggen dat uw kinderen elkaar gedurende de hele dag niet zullen zien. Ze zullen samen eten, misschien wel in dezelfde ruimte knutselen of samen een 4-uurtje eten. Bij een kleuterkamp werken we meestal in drie verschillende leeftijdsgroepen. Wie spreek ik aan met een vraag? Via mail kan je uw vraag steeds richten naar: info@teamadventure.be In de brief die u enkele weken voor de aanvang van het kamp zal ontvangen staat welke monitor voor het kamp verantwoordelijke zal zijn. Tijdens de opvang kan u bij deze monitor terecht met uw specifieke vragen over het kampverloop. Kan ik mijn kinderen op één locatie afzetten, ook al volgen ze een kamp op verschillende locaties? Tot onze grote spijt kunnen we dit niet toelaten, ook al begrijpen we dat dit voor sommige ouders een stuk gemakkelijker zou zijn. We kiezen ervoor om deelnemers zo weinig mogelijk rond te voeren. We doen een extra inspanning om opvang te voorzien tot 18u, op die manier hebben de ouders een uurtje langer tijd om hun kapoenen op beide locaties te komen oppikken.

5 Wie zijn de monitoren - monitrices van het kamp? Voor de kleuterkampen kunnen we beroep doen op gediplomeerde monitoren/monitrices met ervaring in het kleuteronderwijs. Zij nemen de leiding over het kamp en maken er samen met hun team een superleuk kamp van. Onze avonturenkampen worden begeleid door (hyper)actieve monitoren die er voor zorgen dat jullie kinderen s avonds moe maar tevreden naar huis gaan. Ze kennen elk hoekje van ons domein en kunnen dus verantwoord tot de actie overgaan. Voor de specifieke kampen werken we samen met ervaren en gediplomeerde mensen. Frans, ropeskipping, gymnastiek, alles wordt gegeven door mensen die daar dagelijks mee bezig zijn en dus als expert mogen doorgaan. Hoeveel kleuters zullen er op 1 kamp zijn? Het aantal monitoren stijgt uiteraard mee met het aantal kleuters. We zorgen ervoor dat de groepen nooit te groot zijn zodat elke kleuter voldoende begeleiding krijgt. In totaal kunnen er 40 kleuters op een week deelnemen aan een kamp, maar dan staan er ook een pak monitrices klaar. De groep wordt dan verdeeld in kleinere groepen zodat de activiteiten vlot verlopen. Blijven de kleuterkampen constant in Kids Adventure of zijn er uitstapjes? Meestal staan er bij de kleuterkampen 1 à 2 uitstappen op planning. Dit gaat doorgaans over een bezoek aan recreatiedomein De Brielmeersen. Afhankelijk van het kamp zijn er ook specifieke uitstapjes gepland. Moet ik boterhammen meegeven aan mijn zoon of dochter? Neen, dat is niet nodig. Alle deelnemers krijgen s middags een heerlijke warme maaltijd voorgeschoteld. Bij het bepalen van het menu kiezen we specifiek voor zaken die bij kinderen extra in de smaak vallen. Moet ik een drankje of koek meegeven aan mijn zoon of dochter? Neen, dat is niet nodig. Alle deelnemers krijgen tijdens de pauze rond 10u30 en rond 14u30 een koek en een fruitsapje of een beker water. Als jouw zoon of dochter dorst zou hebben tijdens één van de activiteiten, dan mogen ze dit altijd komen zeggen aan hun monitor. Er is namelijk altijd water beschikbaar.

6 Kan er een beetje gerust worden in de namiddag? Voor de jongste kleutertjes voorzien we de mogelijkheid om een beetje de rusten na het middageten. Op die manier kunnen ze opnieuw wat krachten opdoen voor de komende activiteiten in de namiddag. Hoe weet ik wat mijn kleutertje gedaan heeft tijdens de dag? Elke kleuter krijgt bij het begin van het kamp een heen en weer schriftje. Hierin schrijven de monitoren een kort verslagje van de dag of een beetje extra informatie voor de ouders. Wijzigingen in het programma kunnen ook via deze weg aan de ouders doorgegeven worden. Let er als ouder dus altijd op het schriftje bij het afmelden van uw zoon of dochter mee te nemen en het s morgens terug af te geven. Is er een bezoekmoment voor de ouders of grootouders? Op vrijdagavond om 16u kan je in onze speeltuin of op het Teamadventure domein komen kijken wat je acrobaatje allemaal uitgericht heeft. Hij of zij kan tonen hoe snel ze naar beneden kunnen komen via onze glijbaan, hoe hoog ze kunnen springen op het springkasteel, hoe ze over ons survivalparcours vliegen of de papa kan tonen hoe je in de roos schiet bij het boogschieten.

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j).

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j). De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang. Naast de reguliere Vakantieopvang, toegankelijk

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met Free-Time vzw vakantiekampen tijdens de eerste week van de paasvakantie.

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende Vakantieopvang.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE

ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE Artikel 1 - Definities 1.1. Account De online registratie van een Ouder via de Website. Aan de Account worden de voor de identificatie van de

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen.

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Bij de deelnemers, en hun ouders Algemeen Vond je het middag eten lekker? Ga je nog op sportkamp gaan? Over de inhoud Wat vond je van het

Nadere informatie

Algemene gegevens van de vzw

Algemene gegevens van de vzw 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Aanbod Sportkampen zomervakantie Van 6 juli t.e.m. 10 juli 2015 Kleutersportkampen 9 tot 12 u

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Een programma boordevol met sport en spel en En een toneel van het Kip Van Troje

Een programma boordevol met sport en spel en En een toneel van het Kip Van Troje Een programma boordevol met sport en spel en En een toneel van het Kip Van Troje Onze kleuters mogen tijdens dit sportkamp zich inleven in het thema Muis is verliefd. Ervaren monitoren staan te springen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland

Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 of 014 84 19 87 sport@laakdal.be Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland Onze kleuters mogen tijdens dit sportkamp

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Vandaar deze extra informatiefolder die een aanvulling is op het algemene info-boekje van onze school.

Vandaar deze extra informatiefolder die een aanvulling is op het algemene info-boekje van onze school. Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor zorgen dat uw kind zich goed voelt op school en in de klas zodat

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j).

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j). ZOMERVAKANTIE 2014 DIKO EN BASISSCHOLEN DRONGEN De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Sportkampen Eiernest VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Speelplein Eilaba Tienerwerking SWAP Overzicht aanbod per leeftijdscategorie Onderstaande tabel geeft per leeftijdscategorie aan

Nadere informatie

Baby en Kinderdagverblijf

Baby en Kinderdagverblijf Baby en Kinderdagverblijf Stationsstraat 45 8020 Oostkamp 050/84.16.04 Huisreglement Dit huisreglement, voor het laatst gewijzigd op 12/11/2013, vervangt alle voorafgaande. De Paddestoel wordt uitgebaat

Nadere informatie

L-kids. 1. Organisatie. 2. Duur en plaats. 3. Inschrijvingen. meer info

L-kids. 1. Organisatie. 2. Duur en plaats. 3. Inschrijvingen. meer info Kinderclub L-kids Initiatief voor Buitenschoolse kinderopvang Voor kinderen van kleuter- en lager onderwijs tijdens alle schoolvrije en vakantiedagen (gesloten in de kerstvakantie) L-kids 1. Organisatie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst Winterleute 24.12.12 > 4.01.13 Speelberge Film Vragenlijst Speelberge De Sportdoze, Groenestraat 117, 8370 Blankenberge T 050 42 52 38 G 0473 30 00 65 E speelberge@blankenberge.be Wanneer Maandag 24 december

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 Week 1: 03/07-07/07/2017 Vikingen op schattenjacht Week 2: 10/07-14/07/2017 Kunstkriebels Week 7: 14/08-18/08/2017 Overal Gaatjes Week 6: 07/08-11/08/2017

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen Zomervakantie 2012 DIKO en Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2014 Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren een netoverschrijdende vakantieopvang. We organiseren in de 1 e week van de paasvakantie themaweken in samenwerking

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

VAKANTIE-AANBOD 15-16

VAKANTIE-AANBOD 15-16 VAKANTIE-AANBOD 15-16 Gemeente Avelgem Bewaar deze brochure het hele schooljaar! Voor de vakanties volgt enkel een beknopte Vakantiekalender. Alle info is ook online te vinden. A V E L G E M V.U. Tom Beunens,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 JEUGDDIENST Speelplein Regels en afspraken Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg 1652

Nadere informatie

WELKOM. in de eerste kleuterklas!

WELKOM. in de eerste kleuterklas! WELKOM in de eerste kleuterklas! Bij juf Lore & Jules Beste mama en papa, Allereerst wil ik u welkom heten in de 1 ste kleuterklas. Samen met Jules zal uw kapoen dit schooljaar ongetwijfeld leuke momenten

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders

Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders Algemeen: Vanaf deze zomervakantie werkt speelplein Guustje met een nieuw inschrijvingsprogramma. Het is mogelijk om uw kinderen vooraf te registeren en in te

Nadere informatie

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie vinden plaats in het OCMW, Grote

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE

ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE ALGEMENE VOORWAARDEN INSCHRIJVING SPORTKAMPEN TEAMADVENTURE Artikel 1 - Definities 1.1. Account De online registratie van een Ouder via de Website. Aan de Account worden de voor de identificatie van de

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Mundo

Ontdek de wereld van Mundo Ontdek de wereld van Mundo Hoi, wij zijn Mundo! Veel plezier maken, buiten spelen en de wereld ontdekken: dat doen kinderen van 0 tot 12 jaar bij Stichting Kinderopvang Mundo. Al 40 jaar bieden we hele

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

Avonturenkampen. Zomervakantie 2019 Sportcentrum Puyenbroeck 1 e leerjaar tot 3 e middelbaar

Avonturenkampen. Zomervakantie 2019 Sportcentrum Puyenbroeck 1 e leerjaar tot 3 e middelbaar Avonturenkampen Zomervakantie 2019 Sportcentrum Puyenbroeck 1 e leerjaar tot 3 e middelbaar Programma Week Thema Leeftijd Prijs Week 1: 8 tem 12 juli 2019 Week 2: 5 tem 9 augustus 2019 Week 3: 19 tem 23

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg Zomervakantie 2013 DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg De katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 9 juli tot en met donderdag 12 juli 2018 En/of uitstap op vrijdag 13 juli 2018!!! GESLOTEN OP WOENSDAG 11 JULI

Nadere informatie

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor

Nadere informatie

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent 2019-2020 STAP 1 Als alles vlot verlopen is heeft de vormingsverantwoordelijke

Nadere informatie

De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009

De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009 De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009 gemeente 12 e jaargang nr. 4 Inhoud Grabbelpas........................................................ 4 Activiteiten Grabbelpas.....................................................

Nadere informatie

Grote vakantie 2019 Troetels

Grote vakantie 2019 Troetels Grote vakantie 2019 Troetels Woordje vooraf Beste ouders, Mogen we jullie vragen de kinderen speelkledij en stevige schoenen (bij voorkeur met plakkers) aan te doen en kledij aan te passen aan het weer.

Nadere informatie

Je kind komt tijdens de zomervakantie naar Het Meykevertje. Graag geven wij in deze brief over een aantal zaken nog een extra woordje uitleg.

Je kind komt tijdens de zomervakantie naar Het Meykevertje. Graag geven wij in deze brief over een aantal zaken nog een extra woordje uitleg. Goed om weten Vakantie in Het Meykevertje Zomer 2017 Je kind komt tijdens de zomervakantie naar Het Meykevertje. Graag geven wij in deze brief over een aantal zaken nog een extra woordje uitleg. ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Paasvakantie. spel & ontspanning

Paasvakantie. spel & ontspanning Paasvakantie spel & ontspanning 2015 Bijna Pasen De volgende dagen springen alle hazen. Ze hebben het razend druk want het is bijna Pasen! Niet alleen zij hebben het druk Met deze brochure kan je vakantie

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek Vakantie in Bierbeek 2016 In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in Bierbeek. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan Beselare 057/

Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan Beselare 057/ Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan 4 8980 Beselare 057/46 64 56 Beste ouders, Binnenkort mag uw kindje naar school. We willen u graag even onze school voorstellen. - Welke gezichten zijn er allemaal?

Nadere informatie

Kinderclub De Leeuwtjes. - Locatie Budingen -

Kinderclub De Leeuwtjes. - Locatie Budingen - Kinderclub De Leeuwtjes - Locatie Budingen - programma & inschrijvingsformulieren - Een initiatief van de Stad Zoutleeuw - Wie zijn wij? Naam & adres: De Leeuwtjes - Linterseweg 23, 3440 Zoutleeuw Ons

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

KINDERCLUB De Leeuwtjes. Paasvakantie Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw -

KINDERCLUB De Leeuwtjes. Paasvakantie Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw - KINDERCLUB De Leeuwtjes Paasvakantie 2016 Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw - Wie zijn wij? Naam & adres: De Leeuwtjes Prins Leopoldplaats 2 bus 3 3440 Zoutleeuw Ons telefoonnummer:

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Beste ouders, lieve Stekelbeesjes, t is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die begon zowat in mei. Ah, ik dacht dat er geen einde aan zou komen.. Vandaag stonden de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32. NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.11 Zomervakantie 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

INFOBROCHURE SPORTKAMPEN Sportdienst Zottegem 09 /

INFOBROCHURE SPORTKAMPEN Sportdienst Zottegem 09 / INFOBROCHURE SPORTKAMPEN 2019 Sportdienst Zottegem 09 / 364 53 20 Bevegemsevijvers 1, 9620 Zottegem sportdienst@zottegem.be SPORTKAMPEN IN ZOTTEGEM: dé leukste vakantiebesteding voor jouw kind! In 2018

Nadere informatie

Infobundel Paasstage /04-15/04

Infobundel Paasstage /04-15/04 Infobundel Paasstage 2017 10/04-15/04 Organisatie: VC Groot Dilbeek VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen Seizoen 2016 2017 Paasstage VOETBALSTAGE VC GROOT DILBEEK Wat? Voetbalstage bugs bunnies, onder-

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

De eerste schooldag voor uw kleine kapoen!

De eerste schooldag voor uw kleine kapoen! Zandstraat 25A 9930 ZOMERGEM tel: 09/372 71 53 www.zandloper.be De eerste schooldag voor uw kleine kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter én voor u!

Nadere informatie

KINDERCLUB De Leeuwtjes. Paasvakantie Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw -

KINDERCLUB De Leeuwtjes. Paasvakantie Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw - KINDERCLUB De Leeuwtjes Paasvakantie 2014 Een boekje vol speelplezier! - een initiatief van de stad Zoutleeuw - Wie zijn wij? Naam & adres: De Leeuwtjes Prins Leopoldplaats 3 3440 Zoutleeuw Ons telefoonnummer:

Nadere informatie

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas Welkom in de 2 de kleuterklas. Naar school Mijn buikje kriebelt! s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Afscheid nemen mag

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie!

Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie! Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie! KLEUTERKRIEBELS LAAKDAL In de gemeenteschool De Schans te Veerle en gemeenteschool Eindhout Van maandag

Nadere informatie

schriftelijke overeenkomst kinderopvang

schriftelijke overeenkomst kinderopvang schriftelijke overeenkomst kinderopvang Deze schriftelijke overeenkomst legt de rechten en plichten vast tussen Felies vzw organisator van de kinderopvang en de gebruiker De schriftelijke overeenkomst

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016 Sportkampen & kinderopvang Pasen - Zomer 2016 this holiday is a good holiday! voorwoord Landen is een stad met heel wat jonge gezinnen met kinderen. Als stadsbestuur willen we er dan ook voor zorgen dat

Nadere informatie

De eerste schooldag voor uw kapoen!

De eerste schooldag voor uw kapoen! De eerste schooldag voor uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen?

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 gemeente 15 de jaargang nr. 1 2 Inhoud Buitenschoolse Kinderopvang - Kinderclub........................... 5 Sportdienst............................................................

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie