NIEUWS Oktober 2015 jaar 19 Nr. 2 Redactieadres: Boslaan 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWS Oktober 2015 jaar 19 Nr. 2 Redactieadres: Boslaan 7"

Transcriptie

1 NIEUWS Oktober 2015 jaar 19 Nr. 2 Redactieadres: Boslaan 7 ALV ALV, wat is dat ook alweer? Deze jargon afkorting staat voor de algemene ledenvergadering en is het moment om te kijken of het bestuur de zaken netjes afhandelt uit naam van de vereniging en ook natuurlijk zijn leden. Dit jaar staat deze dan ook weer in de 2 e helft van november gepland. Nu is zo n vergadering over het algemeen niet de meest sprankelijke bijeenkomst, want er zijn saaie zaken te bespreken, zoals de financiële gezondheid van de vereniging en het afleggen van de verantwoording vanuit het bestuur. Toch kan ook op een andere manier naar deze bijeenkomst gekeken worden. Er wordt koffie geschonken (met wellicht ook iets lekkers), er is na afloop een borrel beschikbaar, in het mooiste pand van de buurt en ook nog een uitgelezen mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Voor ons is het de bevestiging of ontkenning of de aandacht aan de juiste zaken besteed wordt.

2 Bij deze dan ook de hartelijke uitnodiging om bij de ALV aanwezig te zijn en samen met ons te kijken naar het wel en wee van de vereniging. Het bestuur SINTERKLAASFEEST Na overleg met de hoofdpiet heeft de sint besloten om ook dit jaar weer Oud Allee te bezoeken en wel op 4 december. De sint zal dit jaar ons wederom bezoeken in de voormalige RLW school aan de Boslaan 3 rond 16:00 arriveren. Rond 17:30 zal hij dan weer met zijn piet(en) vertrekken op weg naar andere kinderen. Wij zullen dan naar Groothuis vertrekken om onder het genot van een patatje over de avonturen met de Sint na te kletsen. Geef je dus snel op, uiterlijk 20 november (kinderen en kleinkinderen) via info@oudallee.nl of bij Roy (Boslaan 7), zodat we de hoofdpiet kunnen informeren welke kinderen de sint kan komen begroeten. BIJEENKOMST MENSENPARK De gemeente heeft deze week iedereen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een bijeenkomst volgende week dinsdag (3 november) op het gemeentehuis. Als het uw interesse heeft (en dat kunnen we ons heel goed voorstellen) dan willlen we u namens het bestuur dan ook van hart uitnodigen om dit bij te wonen. De uitnodiging is: Onderwerp Informatieavond Centrumvernieuwing Emmen

3 Geachte meneer/mevrouw, Op 3 november 2015 vanaf uur is er een informatieavond over de toekomstige invulling van de oude dierentuin. De hoofdlijnen van de plannen zullen gepresenteerd worden en u heeft de mogelijkheid op een rechtstreeks gesprek met de plannenmakers en de project wethouder om uw opmerkingen en suggesties daarbij te plaatsen. Wildlands Adventure park gaat op 26 maart 2016 open. De overdracht van het huidige dierenpark naar de gemeente vindt op 1 juli 2016 plaats. Vervolgens wordt de kern van het park omgevormd tot een openbaar park met daarin diverse activiteiten, die ervoor zullen zorgen dat ook iets te beleven zal zijn. Voor ogen staat daarbij een samenwerking tussen de gemeente met inbreng van het bedrijfsleven en het onderwijs. Culturele instellingen en activiteiten worden een belangrijk onderdeel van het gebied. Als u geïnteresseerd bent in de plannen en zeker wanneer u zelf een plan heeft dat u in het park zou willen realiseren, bent u van harte welkom. Wanneer: dinsdag 3 november vanaf 19:15 uur

4 Waar: Bruggebouw Gemeentehuis Vreding 5 Emmen Hoogachtend, Wethouder Financiën, Wonen en Handhaven J. Otter INLOOP DAK- EN THUISLOZEN IN HET SEDNAGEBOUW Zoals u ongetwijfeld al in de krant heeft kunnen lezen is de gemeente behoorlijk op de vingers getikt in de procedure voor het realiseren van de dagopvang voor daklozen in het Sedna-gebouw aan de Parallelweg 36. Er is door meerdere partijen bezwaar ingediend tegen de door de Leger des Heils ingediende omgevingsvergunning. De bezwarencommissie heeft onder andere geoordeeld dat de gemeente onvoldoende inzicht heeft gegeven in hun belangenafweging. De gemeente weigerde namelijk om de onderzochte alternatieve locaties te noemen aan belanghebbenden. Verder had de gemeente op grond van de verordening overleg moeten voeren met het EOP centrum (erkend overleg partner), dit heeft ze nagelaten. Inmiddels heeft het Leger des Heils ervoor gekozen om de ingediende aanvraag in te trekken. Op 13 oktober jl. heeft wethouder Bos het EOP hierover geïnformeerd. Het hele traject zal opnieuw plaatsvinden en hierbij zullen meerdere locaties worden onderzocht. Het Sedna-gebouw blijft hierbij ook een optie. Wij als bestuur van de buurtvereniging blijven dit alles volgen en houden u op de hoogte.

5 AANKONDIGING WIJNPROEVERIJ Voor de bourgondiërs in de buurt gaan we in februari 2016 een wijnproeverij organiseren. De locatie is Rue de la Gare. Alle deelnemende partijen zijn de agenda s met elkaar aan het afstemmen en de exacte datum zullen we binnenkort bekend maken. Het streven is om het op een zondagmiddag te doen. Ook al is de exacte datum nog niet bekend, u kunt zich al wel opgeven. U kunt een berichtje sturen naar info@oudallee.nl of een briefje sturen naar het bekende adres; Boslaan 7. We hebben plaats voor circa 20 personen en deelname is gratis.

6 RUNNING DINNER In het kader van goed idee doet volgen lijkt het ons heel leuk om een keer een running dinner te organiseren. Voor wie het DvhN gelezen heeft afgelopen woensdag wordt dit in onze buren buurt Boschoord (Tijmesstraat/Dennenlaan) voor de 2 e keer georganiseerd tot groot plezier van de mensen. Het komt neer op het zelf koken van 1 gang (voor een groepje mensen (ongeveer 4 a 6 mensen) die bij je thuis komen eten om hiervan te genieten. Daarna vertrekken de mensen naar een ander huis in de buurt om daar de volgende gang te nuttigen totdat er 3 gangen opgegeten zijn. Het is een hele leuke manier om een kijkje te nemen bij mensen in de buurt en om de kook talenten te ontdekken. Wie weet een nieuwe Holland bakt/kookt/grillt chef in de dop. Vind je dit een leuk initiatlief laat het ons weten via info@oudallee.nl of via een van de bestuursleden om daarna met z n allen te kijken wanneer dit goed zou passen. Wij hebben er zin in al bestuur en wij hopen jullie ook.

7 ALGEMENE LEDEN VERGADERING Op 24 november zal om 20:00 zal de jaarlijkse ALV (Algemene Ledenvergadering) plaatsvinden in de voormalige RLW school op Boslaan 3. Om deze oud allee nieuws niet nog dikker te maken J hebben we de notulen, agenda, secretarieel jaarverslag en financieel jaarverslag als aparte bijlages toegevoegd aan deze oud allee nieuws. We hopen dat u allemaal de moeite neemt om met het bestuur het afgelopen jaar door te nemen en te kijken waar de vereniging zich het aankomende jaar extra voor moet gaan inspannen.

8 NIEUWE VOORZITTER Als bestuur zetten we ons met erg veel plezier in voor onze buurt. Dat heeft de laatste weken meer mensen aangesproken en we zijn blij dat we Léon (Kanstraat) en Yvette (Allee) als extra ondersteuning aan ons team mogen toevoegen. Ook in de Nassaulaan zijn hele plezierige gesprekken geweest en ook daar zijn we uiteraard heel content mee. We doen ons best om onze buurt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Echter, ook wij kunnen niet alles alleen. Met name voor de algemene vertegenwoordiging van onze vereniging hebben we een enthousiaste voorzitter of voorzitster nodig. Het voorzitterschap is een prachtige functie, waarbij u kunt rekenen op de steun en medewerking van het huidige bestuur. De contacten met de gemeente zijn prima, we zijn een actieve vereniging en er zijn interessante ontwikkelingen en uitdagingen aan de orde (verkeer, dierenpark, EOP, et cetera). Een uitstekend moment om nu als voorzitter(ster) in te stappen en er met elkaar iets moois van te maken. Als u belangstelling heeft voor het voorzitterschap van onze buurtvereniging óf als u iemand voor wil dragen dan vernemen we dat graag van u. Het spreekt voor zich dat alle reacties vertrouwelijk zullen worden behandeld.

9 WELKOM We hebben een nieuw bewonertje in de wijk

10 TEKENING Voor de kleinsten een leuke tekening om in te kleuren om alvast in de sinterklaas stemming te komen.

11 BUURTBEWONERS IN BEELD! Het leek ons leuk om in de nieuwsbrief bewoners voor te stellen. Lijkt het u/jullie leuk om hiervoor geïnterviewd te worden of wil je een buurtbewoner voordragen? Stuur dan een mail naar In deze eerste Buurtbewoners in beeld Wanda en Benjan! Bewoners: Wanda & Benjan, civiel jurist / douane consultant 33 / 28 Adres: Spoorstraat 3 Woonachtig sinds: 17 mei 2012 (Benjan) september 2013 (Wanda) Hoe ben je/zijn jullie op dit adres terecht gekomen?: Benjan woonde na een tijdje samen te hebben gewoond

12 tijdelijk op een recreatieparkje in Zwiggelte. De woning waarin hij verbleef is 's nachts helaas uitgebrand en hij moest noodgedwongen weer opzoek naar een dak. Het grote "geluk" bij een ongeluk was dat Benjan's grootmoeder eerder dat jaar naar een voor haar geschikter appartement was verhuisd. En met de huizenmarkt zoals deze destijds was leek verkoop irreëel. Dus heeft Benjan het huis eerst tijdelijk gehuurd uit de familie, en dit beviel zo goed dat hij even later het heeft gekocht. Een jaartje later kwam Wanda in beeld, zelf woonachtig destijds in Assen. Ook Wanda beviel dit plekje wel en zodoende is de beslissing genomen het huis in Assen te koop te zetten en is Wanda bij Benjan ingetrokken. Hoe bevalt het wonen in onze wijk?: Zeer goed, genieten er volop van. Wat vinden jullie leuk/handig aan wonen in Oud Allee? Het grootste pluspunt voor ons aan deze wijk is de geweldige ligging ten opzichte van het centrum, en de rust die in de buurt heerst ondanks deze ligging. Regelmatig in de zomer worden wij op zondag ochtend gewekt (nog wel) door de geluiden uit de dierentuin. Zijn er ook minder leuke kanten/verbeterpunten voor onze wijk? Tot op heden nog niet. Zijn er nog nieuwtjes op jullie adres of is er iets wat je graag wilt delen met de buurt? Wij zijn op 28 augustus dit jaar getrouwd en hoewel de meesten het waarschijnlijk al wel weten, of anders inmiddels wel kunnen zien verwachten wij in januari nog een extra inwoner in de wijk.

13 ACTIVITEITENOVERZICHT Het oud allee nieuws proberen we zoveel mogelijk in lijn met de activiteiten uit te laten komen, maar soms is het handig om wat eerder op de hoogte te zijn van de activiteiten. Op de laatste pagina staat dit overzicht dan ook altijd, maar nu zijn de activiteiten tot en met november alvast gepland. Zet deze alvast in de agenda om niets te hoeven missen en we hopen je op een van de volgende activiteiten te mogen begroeten.

14

15 HET BESTUUR Roy Lübbers - Boslaan 7 secretaris vast lid EOP Het Centrum, ondersteuning activiteiten, Oud Allee Nieuws Tel , info@oudallee.nl Martin Beukers Allee 10 Penningmeester, ondersteuning activiteiten Tel , beukmens@planet.nl Dick Scholten Min. Kanstraat 29 algemeen bestuurslid, ondersteuning activiteiten, Tel , dick.scholten@planet.nl Bert Zigterman, Allee 7 algemeen bestuurslid, ondersteuning activiteiten, beazigterman@hotmail.nl Léon van Os, Min. Kanstraat 34 aspirant bestuurslid, ondersteuning activiteiten, leon_vanos@hotmail.com Yvette Ammerlaan, Allee 15 aspirant bestuurslid, ondersteuning activiteiten, leon_vanos@hotmail.com WEBSITE: Marion Beukers - Allee 10 webmaster Tel , beukmens@planet.nl

16 AGENDA KOMENDE ACTIVITEITEN 24 november: Algemene Ledenvergadering 4 december: Sinterklaasfeest 31 december: Oliebollen 10 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst Februari 2016: Wijnproeverij Nnb: Running dinner

NIEUWS Oktober 2016 jaar 20 Nr. 2 Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS Oktober 2016 jaar 20 Nr. 2  Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS Oktober 2016 jaar 20 Nr. 2 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 EEN BEWOGEN JAAR Het afgelopen jaar heeft voor veel bewoners in het teken gestaan (en misschien nog wel) van het verhuizen van

Nadere informatie

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 LENTE Na iets wat we nauwelijks winter kunnen noemen, is de lente in volle hevigheid losgebarsten. De natuur explodeerd en het is

Nadere informatie

NIEUWS November 2013 jaar 17 Nr. 3 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS November 2013 jaar 17 Nr. 3 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS November 2013 jaar 17 Nr. 3 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NAOBERSCHAP Het bestuur kreeg onlangs een nogal onvriendelijk mailtje van een bewoner uit onze buurt, die ons verweet te weinig

Nadere informatie

Belangenvereniging " Oud Emmen

Belangenvereniging  Oud Emmen AC Belangenvereniging " Oud Emmen Partner EOP "het centrum' " 1 5. 0 4. 5 2 5 0 Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Emmen Raadhuisplein 1 Postbus 30001 7800RA Emmen Emmen, 16

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017

Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017 Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017 Beste ouders, Inmiddels is dit schooljaar zo n twee maanden bezig en is de herfstvakantie alweer in het vooruitzicht. Graag verwelkomen we namens de Ouderraad (OR) de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda 17 november. Welkom Introductie Ooglijdersgasthuis: een nieuwe toekomst Presentatie Vragen Beknopt/formulier/box Rondleidingen

Agenda 17 november. Welkom Introductie Ooglijdersgasthuis: een nieuwe toekomst Presentatie Vragen Beknopt/formulier/box Rondleidingen Agenda 17 november Welkom Introductie Ooglijdersgasthuis: een nieuwe toekomst Presentatie Vragen Beknopt/formulier/box Rondleidingen Welkom Grote opkomst Groot plezier! Eerste bijeenkomst Eerste stap,

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers,

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers, Nieuwsbrief Nummer 3, Juni 2019 Beste vrijwilligers, Tijd om jullie weer eens bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden, er is weer veel gebeurd! 2019 startte met een gezellige nieuwjaarsborrel/bingo.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er NIEUWSBRIEF Editie 4 oktober 2015 BESTE WIJKBEWONERS, De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april 2015. Inmiddels zijn er nieuwe zaken waarover we u willen informeren. Maar eerst nog een korte terugblik.

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD 2009/2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag.2 2. Structuur Ouderraad pag.2 2.1 Samenstelling Ouderraad pag.2 3. Activiteitenverslag pag.2 3.1 Sinterklaas pag.2 3.2 Kerst pag.3 3.3 Pasen

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 45

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 45 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: MR Josefschool Overloon... 3 Onderwerp: Kleding schakelklas... 5 Onderwerp: Respectwerkgroep zoekt enthousiaste en positieve ouders... 6 OVERIGE INFORMATIE... 7

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen 0608702433. voorzitter@latulipe.net Secretaris: Ineke Bakker. 0553281588. secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net Editorial voorzitter. Juli 2016 Vanaf 14.00

Nadere informatie

29 september

29 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 29 september 2016 2016-2017 Interessante informatie: 30 sept. Survivaldag 5 okt.: Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Congo s protocol bestuursvorming

Congo s protocol bestuursvorming Congo s protocol bestuursvorming 1 Inhoud Voorwoord 3 Afkortingen lijst 4 Aanstelling MotivaCie 5 Aanstelling nieuw bestuur 6 Conclusie/Discussie 8 2 Voorwoord Amsterdam, 07-10-2014 In 2009 is er bij Congo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5 Nieuwsbrief t Binerke Jaar 2015-2016 / 5 16 februari 2016 Deze keer weer een Binerke boordevol informatie voor u als ouders. We geven al vast een vooruitblik op het nieuwe jaar wat betreft de formatie,

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Ellen Bakker Hildewarelaan 19 280227 Bestuurslid Anja Vervoort Graaf

Nadere informatie

JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN

JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord (pagina 3) Inleiding (pagina 3) Bestuur Jonge Socialisten Arnhem- Nijmegen 2015-2016 (pagina 4) Portefeuilleverdeling (pagina

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Jaarverslag Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Postbus AA Emmer Compascuum

Jaarverslag Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Postbus AA Emmer Compascuum Jaarverslag 2018 Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum Dorpsbelangen Emmer Compascuum Postbus 38 7880 AA Emmer Compascuum www.dorpsbelangenec.nl info@dorpsbelangenec.nl Inhoudsopgave Inhoud

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014

Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014 Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014 Motto voor 2014: van ideaal naar een stadsdorp dat staat. Sinds januari is er weer van alles gebeurd. Er zijn ontwikkelingen rond de website, een subsidieaanvraag, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool 16 juni 2014 nr. 19 Belangrijke data school Juni - juli 2014 Di. 24 juni Rapportavond Ma. 30 juni Memo mee Di. 8 juli Afscheidsavond groep 8 Vr. 11 juli Laatste schooldag Zomervakantie! Ouders bedankt!

Nadere informatie

Korpsnieuws juni

Korpsnieuws juni Korpsnieuws juni - 2019 Even voor stellen uw komende korpsofficieren Aux. Kapitein Silvia van Boven Majoor Irene Jouvenaar Even voorstellen! Dat klinkt misschien wel een beetje saai en voorspelbaar. Natuurlijk

Nadere informatie

UITKOMSTEN ONDERZOEK JONGEREN WONINGEN DIEPENHEIM

UITKOMSTEN ONDERZOEK JONGEREN WONINGEN DIEPENHEIM UITKOMSTEN ONDERZOEK JONGEREN WONINGEN DIEPENHEIM INLEIDING Hieronder staan de uitkomsten van het onderzoek over woningen voor jongeren in Diepenheim. Hierin zijn alleen de antwoorden van 17- t/m 30-jarigen

Nadere informatie

Postbus RA Emmen e. i.

Postbus RA Emmen e. i. Raadhuisplein 1 7811 AP Emmen t. 140591 f. 0591 685599 Postbus 30001 7800 RA Emmen e. gemeente@emmen.nl i. www.emmen.nl (b ~ Gemeente ~ Emmen Aan de raad van de gemeente Emmen Dorpen en Wijken team DNW-ST

Nadere informatie

Op zich goed, ik bekijk gedurende het jaar wel hoe het bevalt. Daar heb ik geen zin in, wilt u mij van de enquêtelijst verwijderen?

Op zich goed, ik bekijk gedurende het jaar wel hoe het bevalt. Daar heb ik geen zin in, wilt u mij van de enquêtelijst verwijderen? Uitslagen enquêtes onder HVB-leden Een keer per maand stuurt HVB een korte enquete uit. In 2018 houden we hiermee een proef onder 100 van onze leden. Eind 2018 evalueren we het resultaat. Hieronder vindt

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

een cursus speciaal voor vrouwen!

een cursus speciaal voor vrouwen! ruimte reserveren vrijwilliger worden aanmelden buurthap Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal Mezenhof 1 3082ZE Rotterdam, Charlois Ingrid@denieuwenachtegaal.nl Word een Heldin, een cursus speciaal voor

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Nieuwjaars Borrel Carry Premsela Het bestuur van VBH wenst u allen fijne kerstdagen en een goed 2014. Op woensdag 8 januari houden we vanaf 19.00 uur in het Grand Café Lubeck

Nadere informatie

ENQUÊTE KINDERDAGVERBLIJF DUIMELOT ZENDEREN

ENQUÊTE KINDERDAGVERBLIJF DUIMELOT ZENDEREN Geachte ouder, ENQUÊTE KINDERDAGVERBLIJF DUIMELOT ZENDEREN Waarvoor een enquête zult u wellicht denken. Als kinderdagverblijf en als oudercommissie zijn wij zeer benieuwd naar uw bevindingen op diverse

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen,

mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen, Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen, Op woensdag 20 mei hebben we een gezellige zomer-doe-avond gepland. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur Nieuwsbrief 1 Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode december 2013 jaargang 1 In deze nieuwsbrief Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nadere informatie

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Info maart 2017 IN DEZE INFO Agenda PAGINA 2 projectweek VANAF PAGINA 3 nieuws uit de groepen 12 en 13 maart contactavonden Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE Nieuwsbrief mei 2017 Ledenwerfactie We zien dat het ledenaantal de afgelopen jaren amper is toegenomen. Dit is jammer want hoe groter onze vereniging, hoe meer recht van spreken. Daarom houden we in mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Commissie Communicatie - Wijkplatform Hoogenhof 25 februari 2008

Verslag bijeenkomst Commissie Communicatie - Wijkplatform Hoogenhof 25 februari 2008 Verslag bijeenkomst Commissie Communicatie - Wijkplatform Hoogenhof 25 februari 2008 Aanwezig: Esther van den Bergh, Jan Fleuren, Tineke Storm Op basis van de door Tineke opgestelde agenda, worden de agendapunten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuw wssbrief w ww ww.peelbelang.nl Dertiende jaargang nummer 3 18 december

Nieuw wssbrief w ww ww.peelbelang.nl Dertiende jaargang nummer 3 18 december Nieuwsbrief www. peelbelang.nl Dertiende jaargang nummer 3 18 december 2011-1 - Voorwoord Voor u ligt de derde Nieuwsbrief van 2011. We zijn weer in de periode van het jaar beland waarin veel zaken georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka INFO4@LL 9 september 2016 Belangrijke data 16 september 2016 Meat & Greet BBQ vanaf 18.00 22 september 2016 Informatieavond/ OV jaarvergadering/ voorstellen nieuwe directeur 22 en 23 september 2016 Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie maart 2018 5de jaargang # 3 Van de Redactie Deze maand staat de nieuwsbrief in het teken van Pasen. Pasen, het grootste feest van de christenen. Overal ter wereld zullen de kerken weer vol zijn met mensen

Nadere informatie

Den Hollantschen Post

Den Hollantschen Post Den Hollantschen Post editie 10 juni 2015 Burgemeester op de Craenenbroecker koffie W e hadden speciaal bezoek in zorgvilla Craenenbroeck. Dit naar aanleiding van een bericht op onze Facebookpagina over

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

Woordje vooraf van de Voorzitter

Woordje vooraf van de Voorzitter Nieuwsbrief Nummer 5 Jaargang 2013 JBC Randenbroek 14 Oktober 2013 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Woordje vooraf van de Voorzitter Lieve mensen, Ga je op de maandagavond

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Sint Jorisplein. Nieuwsbrief. Huurdersvereniging

Sint Jorisplein. Nieuwsbrief. Huurdersvereniging Huurdersvereniging Secretariaat Hester Pauli Stadsring 104 Amersfoort E-mail: sintjorisplein@hotmail.com Postbank: 325. 30.45 KvK: 32092423 Amersfoort Juni 2008 Sint Jorisplein In dit nummer: Voorwoord

Nadere informatie