Algemene voorwaarden COCOIN BV en Culifeest betaalkaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden COCOIN BV en Culifeest betaalkaart"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden COCOIN BV en Culifeest betaalkaart Algemeen 1 1. De Culifeest Betaalpas wordt uitgegeven door COCOIN B.V. gevestigd te Alphen aan den Rijn, hierna te noemen COCOIN, aan kaarthouders, voor de betaling van diensten en producten aan deelnemende ondernemingen aan het COCOIN betaalkaartsysteem ( Acceptanten ) en het dragen van Producten van een of meerdere Acceptanten. 2. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 januari 2014 van toepassing op de aanvraag, uitgifte, gebruik en inname van een door het COCOIN uitgegeven Persoonlijke en Anonieme COCOIN betaalkaart. Op Diensten en Producten van Acceptanten die met de COCOIN betaalkaart worden betaald, kunnen specifieke productvoorwaarden van Acceptanten van toepassing zijn. COCOIN is bij geen enkele afspraak tussen Kaarthouder en Acceptant over een Dienst of een Product partij. Definities 3. De in deze Algemene Voorwaarden gebruikte begrippen hebben de volgende betekenis: a. Acceptant: een onderneming die deelneemt aan het COCOIN betaalkaart-systeem en die Producten en Diensten verkoopt en daarbij betaling door middel van de COCOIN betaalkaart accepteert. b. Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden en alsmede wijzigingen op de Algemene Voorwaarden. c. Anonieme COCOIN betaalkaart: niet-persoonsgebonden COCOIN betaalkaart met betrekking tot welke COCOIN geen (persoons)gegevens opslaat over de Kaarthouder. Dit laat onverlet de situatie dat een Kaarthouder van een Anonieme COCOIN betaalkaart zijn (persoons) gegevens incidenteel verstrekt aan COCOIN en/of aan een Acceptant in het kader van het gebruik van de COCOIN betaalkaart, bijvoorbeeld in het kader van Accreditatieservice. In dat geval zullen de persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke privacyregels. d. Apparatuur: apparatuur die is voorzien tijdens het evenement zoals bijvoorbeeld oplaadapparatuur of transactieapparatuur. e. Diensten: de diensten van Acceptant waarvoor met de COCOIN betaalkaart betaald kan worden. f. Elektronisch Tegoed: het saldo van het elektronisch geld dat via de COCOIN betaalkaart is opgeslagen en beheerd wordt bij de Stichting Clientgelden Community Payment Solutions waar voor COCOIN een EGI status heeft verkregen.

2 g. Kaarthouder: de natuurlijke persoon die houder is van een Anonieme of Persoonlijke COCOIN betaalkaart. h. Accreditatieservice COCOIN betaalkaart: verzamelnaam voor klantenservice waarbij de Kaarthouder terecht kan voor vragen, opmerkingen of informatie over (het gebruik van) de COCOIN betaalkaart in het algemeen of zijn Persoonlijke COCOIN betaalkaart in het bijzonder. Het betreft de klantenservice specifiek voor de COCOIN betaalkaart en de Accreditatieservice(s) van deelnemers in het COCOIN betaalkaartsysteem. i. Opladen: het verhogen van het Elektronisch Tegoed door het doen omwisselen van chartaal of giraal geld in het equivalent in elektronisch geld met behulp van daartoe bestemde Apparatuur. j. COCOIN betaalkaart (hier de Culifeest Betaalpas): de drager van het elektronische geld, welke voorzien is van het COCOIN BV Logo. De COCOIN betaalkaart kent de volgende soorten: de Persoonlijke COCOIN betaalkaart en de Anonieme betaalkaart. COCOIN betaalkaart Logo CoCoin : de officiële afbeelding van COCOIN BV gevestigd te Alphen aan den Rijn die gebruikt wordt ter identificatie aan het publiek van onder andere de COCOIN betaalkaart en de Apparatuur. k. COCOIN betaalkaartsysteem: het geheel aan Apparatuur, Verkoop- en lnformatiepunten en COCOIN betaalkaarten dat gebruik van de COCOIN betaalkaart mogelijk maakt. l. Persoonlijke COCOIN betaalkaart (hier de Culifeest Betaalpas): de persoonsgebonden COCOIN betaalkaart ten behoeve waarvan Kaarthouder (persoons-) gegevens heeft verstrekt door middel van een daartoe strekkend informatieformulier, welke gegevens door COCOIN en/of een Distributeur worden opgeslagen. In dat geval zullen de persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke privacyregels. m. Producten en Diensten: Producten en diensten van Acceptanten. n. COCOIN: COCOIN BV, gevestigd te Alphen aan den Rijn en kantoorhoudend op het adres als kenbaar via de website of op te vragen bij de accreditatieservice. o. CoCoin is het betaalmerk van COCOIN. Het logo van CoCoin wordt gebruikt op door COCOIN uitgebrachte betaalkaarten welke niet als white labeled worden uitgegeven. p. Informatie is te vinden op de website of q. Verkoop- en Informatiepunt: bemande locatie (loket of balie) die is voorzien van het CoCoin Logo, waar de Kaarthouder terecht kan voor informatie en handelingen met betrekking tot zijn/haar COCOIN betaalkaart, als beschreven in deze Algemene Voorwaarden.

3 Gekoppelde voorwaarden 4. Voor zover in deze Algemene Voorwaarden niet uitdrukkelijk wordt verwezen naar de Persoonlijke of Anonieme COCOIN betaalkaart, gelden de Algemene Voorwaarden voor beide uitvoeringen. Aanvraag persoonlijke cocoin betaalkaart 5. COCOIN is gerechtigd voor de aanvraag van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart een origineel, geldig legitimatiebewijs (bv. paspoort, EU/EER-identiteitskaart of rijbewijs) van de beoogde Kaarthouder te vragen. De Kaarthouder dient voor de aanvraag nadere instructies te volgen bij een Verkoop- en Informatiepunt. 6. Kaarthouder van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart dient COCOIN zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen van iedere wijziging van adresgegevens of van andere gegevens van het informatieformulier. 7. De COCOIN betaalkaart blijft te allen tijde eigendom van COCOIN, ondanks de ter beschikkingstelling aan de Kaarthouder. De Kaarthouder zal de COCOIN betaalkaart gebruiken conform het bepaalde in deze Algemene Voorwaarden. Kaartbijdrage 8. Voor uitgifte en gebruik van een COCOIN betaalkaart is Kaarthouder in sommige gevallen een borg en/of een kaart bijdrage verschuldigd aan Distributeur volgens de door deze gegeven instructies. Elektronisch tegoed 9. De Kaarthouder dient voor beoogd gebruik van de COCOIN betaalkaart te allen tijde voldoende Elektronisch Tegoed op de COCOIN betaalkaart te hebben. 10. De data in de administratie van COCOIN vormen volledig bewijs van het Elektronisch Tegoed en van betaal- en oplaadhandelingen, behoudens tegenbewijs. Uitsluitend in geval van directe en contante restitutie van Elektronisch Tegoed bij een Verkoop- en lnformatiepunt, is de informatie over het Elektronisch Tegoed zoals kenbaar uit de COCOIN betaalkaart leidend, een en ander behoudens tegenbewijs. 11. Over het Elektronisch Tegoed is op geen enkele moment rente verschuldigd, uit welke hoofde dan ook.

4 Opladen, betalen 12. Oplaad- en betaalhandelingen mogen uitsluitend geschieden door middel van daartoe aangewezen Apparatuur of bij een Verkoop- en Informatiepunt, volgens de daar bekendgemaakte instructies. 13. Na het voltooien van alle voorgeschreven handelingen is een herroeping van de Oplaad- of betaalhandeling niet meer mogelijk. 14. COCOIN staat er jegens Kaarthouder voor in dat bij Opladen volgens de daarvoor geldende instructies, elektronisch geld wordt opgeladen met een gelijke waarde als het bedrag waarmee Kaarthouder heeft opgeladen. COCOIN schakelt derden in voor het Opladen. COCOIN garandeert dat bij opladen met Apparatuur van een derde, Kaarthouder aan het COCOIN bevrijdend heeft betaald voor het elektronisch geld, indien betaling van het bedrag waartegen is omgewisseld aan deze derde plaatsvond in overeenstemming met de instructies die met behulp van deze Apparatuur kenbaar zijn gemaakt. COCOIN is gerechtigd redelijke kosten in rekening te brengen voor het Opladen. 15. Voor het Opladen geldt een minimum en een maximum bedrag per transactie. Bovendien geldt er een maximum aan Elektronisch Tegoed dat op enig moment op de COCOIN betaalkaart kan zijn geladen. lnformatie over de actuele hoogtes van alle geldende minimum en maximum bedragen zijn opvraagbaar bij de Accreditatieservice. 16. Er bestaan diverse technische mogelijkheden waarop een Elektronisch Tegoed kan worden aangewend om een betaling bij een Acceptant te verrichten. De wijze van betaling met het Elektronisch Tegoed op de COCOIN betaalkaart zal geschieden op de wijze en volgens de prijzen en voorwaarden als gesteld en geduid door de Acceptant. 17. Aan betalen met de COCOIN betaalkaart zijn voor de kaarthouder geen kosten verbonden. Producten laden 18. De COCOIN betaalkaart kan ook fungeren als drager van een Product. Kaarthouder kan Producten laden op de COCOIN betaalkaart volgens de daarvoor geldende instructies van de betreffende Acceptant(en) en volgens de desbetreffende voorwaarden van Acceptant. Verantwoordelijk gebruik 19. Kaarthouder zal goed zorgdragen voor de COCOIN betaalkaart en zal deze slechts gebruiken in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden en voor het doel waartoe deze is verstrekt.

5 20. Kaarthouder is verantwoordelijk voor al het gebruik van de COCOIN betaalkaart vanaf het moment van ontvangst, op welke wijze dan ook. Vanaf dat moment ligt derhalve het risico van verlies, diefstal of beschadiging van de COCOIN betaalkaart bij de Kaarthouder. 21. Alleen de Kaarthouder van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart mag die COCOIN betaalkaart gebruiken. Indien de Kaarthouder minderjarig is (jonger dan 18 jaar) moet zijn wettelijke vertegenwoordiger toestemming geven voor het gebruik. 22. lndien meerdere COCOIN betaalkaarten tegelijkertijd door Kaarthouder worden gedragen, dan wel anderszins tegelijkertijd worden aangeboden aan Apparatuur, kunnen zich verstoringen van het COCOIN betaalkaartsysteem voordoen. Dit wordt veroorzaakt doordat de Apparatuur in een voorkomend geval technisch geen onderscheid kan maken tussen die COCOIN betaalkaarten. COCOIN raadt in dit verband uitdrukkelijk af meer dan één COCOIN betaalkaart te dragen. Kaarthouder draagt zelf het risico van het dragen van meerdere COCOIN betaalkaarten tegelijk.

6 23. Het is niet toegestaan de COCOIN betaalkaart te (doen) beschadigen, (doen) wijzigen of anderszins te (doen) gebruiken, anders dan door het geoorloofde gebruik conform deze Algemene Voorwaarden. Het is voorts verboden de beveiligingsmaatregelen op de COCOIN betaalkaart, waaronder begrepen de elektronische beveiligingsmaatregelen, te (doen) verveelvoudigen, (doen) openbaar maken, (doen) wijzigen, (doen) omzeilen of de werking daarvan anderszins te (doen) hinderen ten behoeve van ongeoorloofd gebruik van de COCOIN betaalkaart. Het is evenzeer verboden gelegenheid te bieden tot een der bovenstaand genoemde handelingen. Restitutie elektronisch tegoed 24. Kaarthouder is tot beëindiging van het gebruiksrecht op de COCOIN betaalkaart gerechtigd tot restitutie van het Elektronisch Tegoed, in de gevallen en onder de voorwaarden als voorzien in deze Algemene Voorwaarden en volgens de instructies die nader bekend worden gemaakt bij het Verkoop- en Informatiepunt. COCOIN is gerechtigd, via een Distributeur, daarvoor een geldig legitimatiebewijs te eisen. Het elektronische tegoed op de COCOIN betaalkaart vervalt direct na afloop van het evenement aan COCOIN. 25. Op verzoek van een Kaarthouder bij een daartoe aangewezen Verkoop- en lnformatiepunt zal COCOIN aan Kaarthouder, al dan niet via een Distributeur, het equivalent van de waarde van het Elektronisch Tegoed uitkeren, indien het bedoelde Elektronisch Tegoed, inclusief de eventuele borg voor de betaalkaart, het drempelbedrag van twee euro en vijftig eurocent ( 2,50) overstijgt. 26. COCOIN is gerechtigd om voor veiligheidsredenen een maximumbedrag van vijftig euro ( 50) vast te stellen voor restitutie via een duidelijk aangegeven Servicepunt. Boven dat bedrag kan restitutie uitsluitend geschieden door middel van inleveren van de COCOIN betaalkaart en uitkering op de bankrekening van Kaarthouder. 27. COCOIN is gerechtigd in verband met de restitutie van Elektronisch Tegoed hoger dan Euro vijftig ( 50) in het kader van deze Algemene Voorwaarden, al dan niet via een Distributeur, redelijke administratiekosten in rekening te brengen aan Kaarthouder ter vergoeding voor door COCOIN gemaakte omwisselkosten. De hoogte daarvan is vijf euro ( 5). COCOIN of de Distributeur zullen de verschuldigde administratiekosten verrekenen met het te restitueren geld. 28. COCOIN is gerechtigd, om vanwege veiligheidsredenen, uitsluitend restitutie te laten geschieden door middel van aangetekend opsturen van de COCOIN betaalkaart naar COCOIN en uitkering op de bankrekening van Kaarthouder.

7 29. COCOIN is gerechtigd in verband met de restitutie van Elektronisch Tegoed in het kader van deze Algemene Voorwaarden een redelijke administratiekosten in rekening te brengen aan Kaarthouder ter vergoeding voor door COCOIN gemaakte omwisselkosten. De hoogte daarvan is twee euro en vijftig eurocent ( 2,50). COCOIN zullen de verschuldigde administratiekosten verrekenen met het te restitueren geld COCOIN is geen partij bij door Kaarthouder aangeschafte Producten van Acceptanten op de COCOIN betaalkaart. Voor mogelijkheid van teruggave door Acceptant, of een door deze aangewezen derde, van (de waarde van) een Product op een ingeleverde COCOIN Betaalkaart, dient de Kaarthouder dan ook de toepasselijke Productvoorwaarden van de betreffende Acceptant te raadplegen. Reconstructie persoonlijke COCOIN BV betaalkaart 31. COCOIN kan desgevraagd na inlevering door Kaarthouder van een beschadigde of defecte Persoonlijke COCOIN betaalkaart of na melding van verlies of diefstal van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart de gegevens (en dus niet het Elektronisch Tegoed) omtrent Kaarthouder van de oude Persoonlijke COCOIN betaalkaart naar een nieuwe Persoonlijke COCOIN betaalkaart overschrijven ( Reconstructie ). 32. COCOIN zal in geval van Reconstructie om veiligheidsredenen het Elektronisch Tegoed niet overschrijven op de nieuwe Persoonlijke COCOIN betaalkaart, maar voldoen door overmaking of contante betaling, naar keuze van COCOIN. Ingeval van een verzoek om Reconstructie zal COCOIN binnen vier (4) weken na inlevering ervan aan de hand van haar administratie het Elektronisch Tegoed van de Persoonlijke betaalkaart berekenen. COCOIN zal het aldus berekende Elektronisch Tegoed zo spoedig mogelijk nadien uitkeren op de wijze en onder de voorwaarden als voorzien in deze Algemene Voorwaarden. 33. Ingeval van Reconstructie kan COCOIN desgewenst en mits Acceptant daarvoor toestemming heeft gegeven, de uit haar administratie blijkende Producten van Acceptanten overschrijven op de nieuwe COCOIN betaalkaart. Verlies of diefstal 34. Na constatering van verlies of diefstal van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart, dient Kaarthouder dit onverwijld te melden bij de Accreditatieservice. Blokkeren van een Anonieme en/of Persoonlijke COCOIN betaalkaart na verlies of diefstal is niet mogelijk. 35. COCOIN is gerechtigd de Kaarthouder, al dan niet via een Distributeur, te verzoeken diefstal van een Persoonlijke COCOIN betaalkaart tevens onverwijld te melden bij de politie. Kaarthouder dient deze

8 melding terstond schriftelijk aan COCOIN te bevestigen met overlegging van een afschrift van de aangifte. 36. De Kaarthouder draagt het risico van de gevolgen van verlies of diefstal van een COCOIN betaalkaart, zoals het verlies van het Elektronisch Tegoed. 37. COCOIN is bij geen enkele afspraak tussen Kaarthouder en Acceptant over een Dienst of een Product partij. COCOIN draagt ten aanzien van Producten geen enkele verantwoordelijkheid. Voor de gevolgen voor Producten in het geval van diefstal of verlies van een COCOIN betaalkaart, wordt verwezen naar de (Product-) voorwaarden van de desbetreffende Acceptant. Aansprakelijkheid 38. In het geval dat het COCOIN aansprakelijk is, is COCOIN niet verplicht schade te vergoeden die bestaat uit indirecte schade, daaronder mede begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie. 39. Onverminderd het voorgaande is COCOIN nimmer aansprakelijk. (Be)eindigen van het gebruiksrecht 40. Het gebruiksrecht van een Kaarthouder op de COCOIN betaalkaart eindigt in de volgende gevallen: a. Op eigen verzoek van Kaarthouder onder inlevering van de COCOIN betaalkaart bij een Servicepunt of per aangetekende post gericht aan COCOIN. COCOIN is gerechtigd bij inlevering van een COCOIN betaalkaart een geldig legitimatiebewijs te eisen. Het gebruiksrecht op COCOIN betaalkaart eindigt op het moment dat een bevoegd persoon bij COCOIN of bij het Servicepunt, de COCOIN betaalkaart heeft ontvangen of op het moment dat COCOIN per aangetekende post de COCOIN betaalkaart ontvangt. b. Bij verlies en diefstal als beschreven in deze Algemene Voorwaarden. c. Door opzegging door COCOIN met inachtneming van een redelijke opzegtermijn. COCOIN is bovendien gerechtigd de COCOIN betaalkaart met onmiddellijke ingang te blokkeren indien een zwaarwegend belang zulks rechtvaardigt, onder meer indien de COCOIN betaalkaart technisch defect blijkt te zijn of indien COCOIN (een vermoeden van) misbruik of fraude met de COCOIN betaalkaart constateert. d. Op het moment dat Kaarthouder heeft aangegeven dat hij niet akkoord gaat met de wijzigingen van diensten, aanwijzingen, tarieven en/of deze Algemene Voorwaarden in overeenstemming met het daaromtrent bepaalde in deze Algemene Voorwaarden.

9 e. Op het moment van het verstrijken van de technische geldigheidsduur van de COCOIN betaalkaart van maximaal drie (3) jaar. De Kaarthouder zal op gepaste wijze op de hoogte worden gesteld van het verstrijken van de geldigheidsduur. f. Bij het verlaten van het evenementen terrein en na afloop van het evenement. 41. De Kaarthouder mag de betaalkaart terstond na (be)eindigen van het gebruiksrecht op de COCOIN betaalkaart niet meer gebruiken. Kaarthouder kan zich voor nadere informatie en aanwijzingen wenden tot een Servicepunt, de website of via de Accreditatieservice COCOIN betaalkaart. 42. Het (be)eindigen van het gebruiksrecht van een COCOIN betaalkaart, waaronder begrepen het verstrijken van de geldigheidsduur van de COCOIN betaalkaart, heeft op zichzelf geen gevolgen voor de kenbaarheid van de gegevens die zijn opgeslagen op of in de betreffende COCOIN betaalkaart en/of de administratie van het COCOIN betaalkaartsysteem, zoals de hoogte van het Elektronisch Tegoed en eventuele Producten. 43. Het eindigen van het gebruiksrecht heeft geen gevolgen voor het recht van Kaarthouder tot restitutie van het Elektronisch Tegoed in overeenstemming met het daaromtrent bepaalde in deze Algemene Voorwaarden. Verwerking persoonsgegevens 44. De verwerking van persoonsgegevens van Kaarthouder door of wegens het COCOIN respectievelijk een tot de groep van COCOIN behorende rechtspersoon, zal plaatsvinden met inachtneming van het bepaalde in het COCOIN privacy statement, kosteloos beschikbaar via en de Accreditatieservice van COCOIN BV Algemeen COCOIN kan haar diensten, de daarop betrekking hebbende aanwijzingen, de Algemene Voorwaarden en/of de door haar in rekening te brengen tarieven, te allen tijde wijzigen en/of aanvullen. Wijzigingen en aanvullingen zullen de Kaarthouder tijdig worden bericht. 46. COCOIN kan te allen tijde nieuwe COCOIN betaalkaarten, of overige kaarten, uitgeven met gewijzigde functionaliteit en/of voorwaarden en/of tegen additionele vergoedingen. COCOIN kan de exploitatie van een bepaalde soort COCOIN betaalkaart beperken in de tijd of vervangen door andersoortige COCOIN betaalkaart.

10 47. COCOIN heeft een inspanningsverplichting ten aanzien van zorgdragen voor onderhoud, bescherming en functioneren van de technische mogelijkheden van de betaalkaart. COCOIN Kan echter niet kan instaan voor het volledig foutloos en ononderbroken functioneren van de COCOIN betaalkaart. 48. COCOIN heeft geen enkele verplichting ten aanzien van de beschikbaarheid van en/of levering van diensten en/of Producten van Acceptanten aan Kaarthouder. Klachten, vorderingen, opinies en/of suggesties of enige andere zaken van gelijke aard met betrekking tot de kwaliteit of kwantiteit van de geleverde diensten en/of Producten waarbij de COCOIN betaalkaart als betalingsmiddel is gebruikt, zijn de verantwoordelijkheid van de Acceptant die dergelijke producten en/of diensten levert en dienen te worden geadresseerd aan de betreffende Acceptant. 49. COCOIN is te allen tijde gerechtigd bij de uitgifte van de COCOIN betaalkaart en daaraan gerelateerde werkzaamheden gebruik te maken van de diensten van derden. 50. COCOIN is te allen tijde gerechtigd om hetgeen zij al dan niet opeisbaar of onder voorwaarde van Kaarthouder te vorderen heeft, zoals bijvoorbeeld een tekort op het Elektronisch Tegoed of verschuldigde administratiekosten, te verrekenen met al dan niet opeisbare vorderingen van Kaarthouder op COCOIN uit welke hoofde dan ook.

11 51. Voor vragen en/of informatie over de Algemene Voorwaarden, instructies, administratiekosten en (overige) tarieven, problemen en/of klachten met betrekking tot de COCOIN betaalkaart of COCOIN, kan Kaarthouder zich rechtstreeks wenden tot via Betaalmerken van CoCoin BV 52. COCOIN BV voert eigen betaalmerken waaronder CoCoin Toepasselijk recht 53. Op de relatie tussen Kaarthouder en COCOIN is Nederlands recht van toepassing.

Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart

Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart Algemeen 1. De betaalpas wordt uitgegeven door Stichting CHIO Rotterdam gevestigd te Rotterdam, hierna te noemen CHIO, aan kaarthouders, voor de betaling van diensten

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015.

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. ALGEMENE VOORWAARDEN CAMELOTCARD Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. In deze algemene voorwaarden leest u wat uw rechten en plichten zijn als houder van een CamelotCard.

Nadere informatie

Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder

Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder Bijlage 4 Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder februari 2019 BIJLAGE 4: Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder Inleiding In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van Kaarthouder met een

Nadere informatie

GAAN & STAAN OV PAS. Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten. Gebruiksvoorwaarden Radiuz

GAAN & STAAN OV PAS. Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten. Gebruiksvoorwaarden Radiuz GAAN & STAAN OV PAS Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten & Gebruiksvoorwaarden Radiuz Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten Deze voorwaarden maken onderdeel uit van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst)

ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst) ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst) 1. Definities In de Overeenkomst waarvan deze Algemene Voorwaarden onderdeel uitmaken, wordt verstaan onder:

Nadere informatie

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart 1. Algemeen 1.1. De ANWB Mobiliteitskaart is een product van ANWB voor de Zaak in samenwerking met Radiuz. Dit product

Nadere informatie

Klant Het Bedrijf of organisatie die een overeenkomst is aangegaan met Arriva op grond waarvan Arriva Voor Elkaar Pas producten worden geleverd.

Klant Het Bedrijf of organisatie die een overeenkomst is aangegaan met Arriva op grond waarvan Arriva Voor Elkaar Pas producten worden geleverd. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas (Kaarthouder) Inleiding Deze zijn in werking getreden op 16 februari 2016. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van Kaarthouder met een Voor Elkaar Pas. Definities

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Radiuz

Gebruiksvoorwaarden Radiuz Gebruiksvoorwaarden Radiuz 1. Algemeen 1.1. Radiuz Nederland B.V. (Radiuz) heeft een mobiliteitsoplossing waarmee zij onder meer toegang biedt tot diverse mobiliteitsdiensten. Uw werkgever/opdrachtgever

Nadere informatie

1.1. Deze algemene voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de service overeenkomst tussen Radiuz en Afnemer.

1.1. Deze algemene voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de service overeenkomst tussen Radiuz en Afnemer. Bijlage 4 Algemene voorwaarden Radiuz 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de service overeenkomst tussen Radiuz en Afnemer. 1.2. Als onderdeel van de service overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NAC Betaalkaart powered by Money= van Mediumator International B.V. seizoen 2013/2014.

Algemene voorwaarden NAC Betaalkaart powered by Money= van Mediumator International B.V. seizoen 2013/2014. Algemene voorwaarden NAC Betaalkaart powered by Money= van Mediumator International B.V. seizoen 2013/2014. De NAC Betaalkaart powered by Money= van Mediumator International B.V. is een bijzondere uitgave

Nadere informatie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Pagina 1 van 3 Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Vul dit bruikleenformulier volledig in. U vindt alle gegevens in de bevestigingsmail. Print het formulier uit, onderteken het formulier

Nadere informatie

Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement

Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement' 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 februari 2016 van toepassing op de deelname aan het P+R Noord Abonnement. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018.

Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018. Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018. Deze voorwaarden zijn geldig wanneer de MargaPas gebruikt wordt in combinatie

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Begrippen Twente Mobiel Twente Mobiel is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck De P+R promotie actie Hoornwijck is bestemd voor automobilisten die tijdens de spits minimaal drie dagen per week parkeren bij P+R Hoornwijck en

Nadere informatie

VOORWAARDEN ARRIVA VOOR ELKAAR PAS (KAARTHOUDER)

VOORWAARDEN ARRIVA VOOR ELKAAR PAS (KAARTHOUDER) VOORWAARDEN ARRIVA VOOR ELKAAR PAS (KAARTHOUDER) Inleiding In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van Kaarthouder met een Voor Elkaar Pas. Definities Arriva Arriva Personenvervoer Nederland B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden van Restaurant Blauw betrekking tot de Restaurant Blauw Cadeaukaart., alsmede gelijkwaardige producten als de Restaurant Blauw Cadeaubon.

Nadere informatie

Productvoorwaarden Probeer een E-bike Zomeractie

Productvoorwaarden Probeer een E-bike Zomeractie 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 23 juni 2014 van toepassing op de aanvraag en de deelname aan Probeer een E-bike Zomeractie. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Begrippen P+R Promotie actie De P+R promotie actie is een actie van gemeente Den Haag in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden Ga3.0 om

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden online platform en KNIP APP

Gebruiksvoorwaarden online platform en KNIP APP Gebruiksvoorwaarden online platform en KNIP APP De door Twelve geleverde diensten zijn onderhevig aan de volgende gebruiksvoorwaarden. Twelve behoudt zich het recht voor de gebruiksvoorwaarden te allen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NS Zakelijk. van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht

Algemene voorwaarden NS Zakelijk. van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht Algemene voorwaarden NS Zakelijk van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht 2 Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden en de Overeen komsten waarop deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07

NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07 NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07 Geldig vanaf 1 maart 2007 Algemene Voorwaarden Business Services van NS Reizigers B.V., afdeling Business

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar

Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar Algemeen 1. Deze productvoorwaarden zijn vanaf 1 december 2016 van toepassing de actie OV- PROBEERKAART. 2. Met de actie 'OV-PROBEERKAART'

Nadere informatie

3 Aanbiedingen tot stand komen overeenkomst

3 Aanbiedingen tot stand komen overeenkomst 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN TALENT KITCHEN Artiest Artiestenovereenkomst Talent Kitchen Opdrachtgever Optreden een artiest (acteur, presentator, dagvoorzitters, spreker, mediatrainer etc.) die wordt

Nadere informatie

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne.

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Productvoorwaarden Reis je Rijk 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Begrippen De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar

Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar Begrippen Groningen Bereikbaar Groningen Bereikbaar is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEHEREN

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEHEREN ALGEMENE VOORWAARDEN - BEHEREN Artikel 1 Definities 1.1 Algemene voorwaarden: het geheel van de bepalingen als hierna opgenomen. In deze Algemene voorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Radiuz

Algemene voorwaarden Radiuz Algemene voorwaarden Radiuz 1. Definities Afnemer: de rechtspersoon die de door Radiuz geboden mobiliteitsoplossing afneemt; Gebruiker: werknemer/opdrachtnemer van Afnemer /derden waarvoor Afnemer heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 123GESLAAGD V.O.F., gevestigd te s-gravenhage, hierna te noemen: Tussenpersoon. De wederpartij van Tussenpersoon is een rechtspersoon of natuurlijk persoon

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2017.

Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2017. Financiële Services Postbus 74 5280 AB Boxtel FenC@zge.nl 0411-634218 ALGEMENE VOORWAARDEN ELDE-PAS MET AUTOMATISCH OPLADEN www.zge.nl Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX

ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX 1. DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. De Giftbox. De drager, genaamd The Ultimate Giftbox, waar een elektronischgeldswaarde is opgeslagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Artikel 1 - Definities en werking 1.In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. DDA NL: Stichting Davis

Nadere informatie

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en);

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en); Voorwaarden Voorwaarden gebruik WiFi ZEELAND 1. Definities Voor deze voorwaarden hanteert ZeelandNet een aantal definities. Deze definities zijn de volgende en worden in de nu volgende bepalingen met hoofdletters

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders AKTE Artikel 1 De Obligaties 1.1 Hollandsche Wind B.V. geeft de Obligaties uit aan de Deelnemers overeenkomstig de voorwaarden zoals opgenomen in deze akte. De Deelnemers worden geacht de inhoud van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 24 september 2014 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie Het downloaden, installeren en gebruiken van de mobiele applicatie is voor gebruikers van de applicatie niet mogelijk indien zij niet akkoord gaan met de Eindgebruiker overeenkomst van de Applicatie. Almanapp

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast.

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast. Algemene Voorwarden van TheoriePro.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan TheoriePro.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GELIJKGESLAAGD.COM Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. Algemene voorwaarden NUTHEORIE.NL. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken OV

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 augustus 2015 van toepassing op de deelname aan de Slimmer Reizen Actieweken OV. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - ADVERTEREN

ALGEMENE VOORWAARDEN - ADVERTEREN ALGEMENE VOORWAARDEN - ADVERTEREN Artikel 1 Definities 1.1 Algemene voorwaarden: het geheel van de bepalingen als hierna opgenomen. In deze Algemene voorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke

Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke 1. Definities Opdrachtgever: De partij die Jeugd & Gezinscoach Anieke een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden en die op basis van deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS Artikel - 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden (algemene tankpas voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de Calpam tankpas (Tankpas) en de

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve 1. Algemeen 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de Algemene Leveringsvoorwaarden van Direct2Improve; Opdrachtgever: de rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS

ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS Artikel - 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden (algemene tankpas voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat; Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight Algemene Voorwaarden - StudyRight Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - De prijzen en tarieven Artikel 6 - Betaling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie)

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Academie

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

ALGEMENE EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1 ALGEMENE EN LEVERINGSVOORWAARDEN Kabana Vastgoed onder controle B.V. Aziësingel 26 3404 EL IJsselstein (Ut.) Hierna te noemen: KABANA. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever:

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap KlasseStudent B.V. Statutair gevestigd te Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht, Nederland Contact Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht info@klassestudent.nl T: +31(0)6-33

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN HOSPITALITY Rotterdam Ahoy

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN HOSPITALITY Rotterdam Ahoy ALGEMENE HUURVOORWAARDEN HOSPITALITY Rotterdam Ahoy De onderstaande algemene voorwaarden maken onlosmakelijk deel uit van en zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten tussen Rotterdam Ahoy ( Ahoy

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden KNIP

Gebruikersvoorwaarden KNIP Online Platform KNIP APP Twelve B.V. Twelve Sports & Hospitality B.V. Twelve Events B.V. Twelve Venues B.V. 1 Online Platform KNIP APP Welkom bij het KNIP online platform en/of de KNIP APP (hierna: Platform

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie